Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, כרגע מותקן לי המחשב windows vista ultimate 64 bit. עכשיו אני שוקל על לפרמט ל xp כי משום מה ניראה לי כאילו הביצועים שלי לא טובים בויסטה... לעומת חברים שלי עם מחשבים פחות טובים משלי שמשיגים ביצועים טובים יותר ממני ב xp במשחקים וכו'.(מפרט המחשב מימין). אז שאלתי אליכם היא מה אתם מציעים לי לעשות? לפרמט ל xp להעיף את הויסטה או לחכות שיוציאו את sp1 לויסטה ולהישאר איתה? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רוצים לשנות את מסך הטעינה? כאן יש הסבר - http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00021.asp וכאן יש את הסקינים- http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00025.asp הכי אהבתי את זה:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הWINDOWS כותב שהוא אינו חוקי. איך מעלימים את זה? זה בשורת משימות תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי XP חוקי עם IE7 ובזמן האחרון שאני נכנס לאתר הIE7 מתחיל להתקע לי ולעשות בעיות בזמן החיפוש עדכונים והעדכון זה קורה לעוד אנשים?? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתקין עכשיו על המחשב ווינדוס דרך usb, והוא נותן לי שתי אפשרויות בהתחלה. אחד עם uefi ועוד אחד השאלה היא מה לבחור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני נמצא במחשב שלי, ומנסה לפתוח כונן מסויים אז הוא תמיד ייפתח לי בחלון חדש (במקום באותו חלון) נכנסתי ל FOLDER OPTIONS וההגדרה שם מכוונת כמו שצריך כבר שבועיים אני שובר את הראש
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה 64 ביט על מחשב עם מעבד C2D ו1GB זיכרון (כן, זה בטח הייתה טעות) בקיצור המחשב עובד ממש לאט הזיכרון שלי נזלל על 50-60 אחוזים קבוע וכל דבר קטן תוקע את המחשב ל-5 דקות כדאי לי להתקין XP 64 ביט? או לחזור בכלל לXP 32?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי נייד חדש עם XP HOME חוקי ולמען האמת אני דיי מבסוט ממנו. עכשיו הוא קצת עושה בעיות אז אני לפני פירמוט של המחשב והתקנה של ויסטה. בימים האחרונים קראתי מספר כתבות לגבי הויסטה שהיא לוקחת למשתמש את החופש. מוחקת כל מה שהיא מוצאת ללא חוקי. ועושה טרור למשתמש הביתי. האם זה נכון שזה שויסטה הצהירה על עצמה כמערכת המאובטחת ביותר, הכוונה היתה למאובטחת ביותר נגד המשתמש? כי אם כך הדבר אני פשוט מתקין שוב את ה XP שלי... יש לי מחשב : 2GB CORE 2 DUE 1.83 T5600 120 GB GEFORCE 7600 512MB באמת מפרט שאמור להריץ ויסטה חלק ואני ממש קיוויתי להתקין אבל הכתבה הבאה ממש הפחידה אותי...זאת דעה של מישהו שכנראה מבין והוא רשם את זה בפורום של דעות על גירסאות פרוצות אבל אני בכל אופן קונה את הח…
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם לקנות Windows XP 64-Bit? או שהיא יותר כבדה מהXP הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האיקונים של "המחשב שלי" והאקספלורר משנים את עצמם לבד.. ניסתי לשחזר לברירת מחדל וזה לא עוזר.. זה קרה לי לפני כמה ימים פירמטתי והכל היה בסדר..ועכשיו שוב אותה בעיה. מה אני אמור לעשות עכשיו ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ברשותי נייד THINKPAD R40 עם חלונות XP-PRO חוקי אך עם הרבה בעיות ולכן אני עומד לפמרט אותו ויש לי 2 שאלות: 1-האם יש דרך להתקין מערכת חלונות XP בתולה ללא הדיסק התקנה שחסר לי (דרך הכפתור הכחול) ? 2-יש לי את ה-PRODUCT KEY של החלונות החוקי שלי (על מדבקה). אם אתקין מערכת לא חוקית, איך אני רושם את הרשיון שיש לי ב(אקטיבציה) והופך אותה לחוקית ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי כרגע XP ואני רוצה לעבור ל 7 איזה מהגירסאות הכי מומלצות? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, סרטים ואינטרנט המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS Western Digital 160GB SATA II 8MB AAJS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 LG DVDRW H62NK X18 SATA LG W2262TQ
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי עברתי עכשיו בשעה טובה סוף סוך לווינדוז 7 תודה לאל שאין יותר ויסטה! אז קודם כל, ה-side bar שהיה בויסטה לא קיים ב-7? ה-uac ב-7... איך מבטלים את זה? אם יהיו עוד דברים נשאל.... תודה בינתיים.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש אך אני מתלבט עדיין איזו מערכת הפעלה לקנות. אני מאוד צריך עכשיו את המחשב הזה ולכן אין לי כל כך הרבה זמן כדי להחליט. אין לי כוונה לשלם עכשיו סכום רציני על מערכת הפעלה שלא מרוצים ממנה והמחליפה שלה עומדת לצאת לשוק... לכן אני מעדיף לחכות עד שתצא הגרסה של 7 ועד אז להתקין את הבטא על המחשב. האם זה פתרון טוב? יש עוד אפשרויות יעילות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי בעיה מדי פעם שאני מנסה להתנתק מהאינטרנט זה נתקע(לא המחשב ) ובו נגיד אני רוצה להכנס אני לא יכול זה לא זז ואני חיב לעשות ריסט(וכל זה מאז שהתכנתי תמודם החדש) מה הבעיה???
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כידוע החיבור של הכבלים בארץ משתמש ב VPN. איך אני יכול להגדיר לויסטה שלאחר שהיא עולה תתחבר מיידית לVPN? ב XP זה היה פשוט - היה צריך למשוך את האייקון לתיקיית STARTUP אבל אני לא מוצא תיקייה כזאת בויסטה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
\windows\system32\drivers\lsi_fc.sys \Windows\system32\DRIVERS\q12300.sys status: 0xc00000e9 info: Windows failed to load because a critical system driver is missing כאשר אני מתקין את הווינדוס הוא רושם לי את אחת הבעיות הנ"ל כל פעם משהו אחר . התקנתי ווינדוס עשרות פעמים ופעם ראשונה שאני נתקל בבבעיה כזאת אודה לכם אם תנחו אותי מה לעשות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני עובד ב-VISTA ULTIMATE EDITION חיברתי את המחשב שלי לרשת הביתית שלי שאליה מחוברים עוד מחשבים שמריצים XP PRO אני לא מצליח לשתף את ה-HD שנמצא ב-VISTA למחשבים אחרים, אני לא מצליח להתחבר ממחשב שמריץ XP PRO למחשב שמריץ VISTA הוא מבקש ממני סיסמא ו-USERNAME. איפה אני מגדיר את זה? אני רוצה שתהיה לי אפשרות ממחשב VISTA ולמחשב XP PRO והפוך להעתיק קבצים ולמחוק. תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן התחלתי להשתמש במערכת ההפעלה Windows Vista ולכן אני חדש יחסית בתחום. ראיתי שבויסטה יש אפשרות "להכין תוכנית" Power Saving למחשב. יש לי כמה שאלות בעניין ואני מעוניין בהסברים לגבי כל מיני מושגים לא מובנים: 1. כיצד "מעירים" מחשב ממצב Sleep? אני נאלץ לבצע איתחול בכל פעם שהוא "ישן". 2. מה זה Hybrid Sleep? 3. מה עושה פונקציית Hibernate? 4. מה הכוונה Power Button Action? האם זה הכפתור במקלדת או הכפתור של המחשב? (והכוונה היא לא לכפתור ב- Start Menu) 5. מה עושה Adaptive Display? אם קצת הגזמתי בשאלות, אני אודה לכם אם תפנו אותי למקום שיש בו הסברים.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני שוקל לחזור ל-XP, קובץ של 5 מגה לוקח הרבה מאוד זמן להעתיק, אותו דבר עם התקנת תוכנות ומשחקים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP PRO ואני רוצה להשתמש ב"משימות המתוזמנות" שלו אבל אני לא יכול כי לא שמתי סיסמא לחשבון שלי.... כשמגיע הזמן של המשימה להתחיל הוא אומר: THE TASK DID NOT RUN BECAUSE NO USER PASSWORD WAS ENTERD מה שבקיצור אומר שלא הכנסתי לו סיסמא כי אין לי סיסמא לחשבון ואם אני אכניס לו סתם משהו אז הוא אומר שהסיסמא לא נכונה.... מה עושים חברים?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק כמה ימים . והיום אני פותח את המסך ,מנסה להכנס לתוכניות (דפדפן וכו) וכלום לא פועל . עשיתי ריסט וזה ביקש ממני דיסק של windows ואז לעשות "תקן את המחשב שלך". הכנסתי את הדיסק (בלי תיקון) והמחשב עלה אבל הוא איטי . פירמוט זה הפתרון ?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-