Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אתם יודעים אולי איפה יש את החלון הזה בווינדוס שמכניסים את הקוד והמחשב שלך חוקי? כאילו בהתחלה שהתקנתם או שהתקינו לכם היה חלון כזה ששמים את הקוד שרשום על הדיסק... מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בסופ"ש הזה דודים שלי התעסקו במחשב ופתאום נהיו לי כמה בעיות שאין לי מושג מהן: 1. ה-winamp נתקע לי מסיבה לא ברורה ולפעמים גם סתם תיקיות שאני פותח 2. כשלוחצים קונטרול-אלט-דל המנהל משימיות מופיע כרגיל רק בלי האפשרות לסגור אותו כלומר אין את האיקס והמזער ורק עם אלט-אף4 אפשר לסגור אותו ד.א לפני שהם באו המחשב היה עובד מצויין בלי שום תקלה כבר הרבה זמן בבקשה עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני נסיתי איזה 50 פעמים(אולי יותר)להתקין את windows xp ps2 והמחשב כל הזמן נתקע בהתחלה של ההתקנה(לפני הפירמוט) מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במיפוי IDE הוא לא עושה את זה ולא זז :'( קצר קטן שנעשה ע"י ניתון והחזרה של כבל הספק תיקן את זה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מתכוון שכשיש נניח5 חלונות של IE או MY COMPUTER או כל כמה חלונות מאותו הסוג,אז הם מוצגים למטה כיחידה אחת שאם לוחצים עליה יש לך אפשרות לבחירה של חלון ספציפי. אני רוצה לשנות את זה לחלונות בודדים שיהיו אחד ליד השני.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=23217 לא רק שכאשר בן אדם קונה מחשב, הוא צריך לשלם כמחצית ממחירו למונופול כדי שיוכל להפעיל את המחשב שקנה (חלונות ואופיס), ולא רק שמיקרוסופט לא מסוגלת לתקן את אין סוף פרצות האבטחה שיש במוצריה - אנשים יצטרכו לשלם למיקרוסופט אם הם ירצו לקבל ממנה אנטי וירוס, אנטיספיי וקיר כדי "לתקן" את המוצר הדפוק שקנו די בלית ברירה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Windows 2000, בכמה ימים האחרונים המחשב קורס, בלי הודעת שגיאה, בלי כלום - פשוט בום, וזה נדלק מחדש... נראה לי שזה קורא כשאני באקספלורר... מה האפשרויות לפיתרון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הניסוח של השאלה קצת בעייתי, אבל אני יודע (מהמחשב שלי בעבודה) שקיימת אפשרות בה כל פעם שיש אופציה להחליט משהו (בין אם זה בין YES/NO ובין אם זה NEXT/BACK וכד'), ברירת המחדל היא החיובית, כלומר ה"כן" או "הבא". למשל כשאני יוצא ממסמך בוורד והוא מקפיץ דיאלוג בו הוא שואל אם לשמור- אני לא רוצה שהסמן ישאר לי ליד ה-X בפינה למעלה, אלא יקפוץ אוטומטית ל"כן" (כי הרי כנראה שזו האופציה העדיפה). אני לא מתכוון שהוא יחליט בשבילי שכן, אלא רק יעמוד על האפשרות (כשהשליטה עדיין שלי!). אז איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אצלי בINTERNET OPTIONS-->CONTENT-->AUTO COMPLETE הכל מסומן בV ובד"כ הכל טוב. מה שאני מעוניין לדעת זה איך אני משנה הגדרות, כלומר: 1) איך אני משנה שם משתמש או סיסמא שבאה מיד אחריו? 2) (שיותר חשוב לי) איך אני גורם לו להעלות לי את השאלה אם להשלים או לא באתרים מסויימים שבהם הוא לא שואל (גם עם שם משתמש וסיסמא)? ובכלל- האם יש איזה מקום במחשב בו נשמרים כל הדברים האלה וניתנים לשינוי/עריכה בלי לעשות V טוטאלי על הכל?
-
שאני מפעיל את הוינדוס אז כל התוכנות נטענות לTRAY נכון? אז לפני כמה זמן כל התוכנות נטענות אבל לא לTRAY זה עוד בסדר אבל הם גם כאילו לא עובדות אני צריך להפעיל את כל מה שלא בTRAY מחדש כדי שיעבוד מה זה????? :s05:
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עשיתי קצת סדר בפונטים שלי ומחקתי כמה שלא צריך, בטעות מחקתי את אריאל עכשיו אני רואה הכל בפונט נטוי מעצבן, מישהו מוכן להעלות את הפונט אריאל לשרת ולהביא לי?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי היום סיימתי להוריד סרט, אחרי שאי מנסה לפתוח את התיקייה שבא הוא נמצא, ישר המחשב הותן שגיאה שאיכשהו קשורה ב explorer.exe... על הבעיה הזאת אפשר להיתגבר(פשוט לא לוחצים "אישור") אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הסרט זה נותן שגיאה בנגן... ניסיתי את winamp\media player\vlc\mv2player אבל בכולם יש אותה בעיה!!!! אני כבר לא יודע מה לעשות אם יש דרך להציל את הסרט...אז בבקשה תרשמו אותה.! תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כולכם בטח מכירים את הצליל הזה של מעבר בין כל תיקיה, כל הקלקה באתר ובעצם כל מעבר בין דברים במחשב. מעין "טיק" קצרצר כזה שנמצא ב: C:\WINDOWS\Media\windows xp menu command . זה קובץ WAV שמביא לי את הסעיף וגם נשמע בלי שליטה (גם כשאתר פתוח כמה זמן על אותו עמוד פתאום הצליל הזה נשמע!), שזה הכי מעצבן כשאני מקליט שירים מהמחשב למיני דיסק, למשל. בקיצור, אחרי הפורקן הקצרצר הזה של עצביי- איך אני מסיר אותו? כי למחוק אותו סתם ככה מספריית המדיה בווינדוס לא עזר (כן, עשיתי את זה סתם ככה!).
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
כאשר האי מיול פועל הוא מנטרל לי משום מה כל דבר אחר IE MOZILA MIRC ICQ ....... וזה לא בגלל האפלוד .....הוא רק על 2... הוא פשוט לא רוצה להתחבר לשום מקום כאשר הי מיול רץ כאשר סוגרים זה מסתדר (אפשר לגלוש .....אי סי קיו מתחבר...סקייפ והכל)..... איך אני מסדר את זה !!?? אני על סף פירמוט כבר !
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
יש לי XP PRO + SERVICE PACK 2 באנגלית. בזמן שימוש ב- WMP מופיע לי הודעת שגיאה (מצ"ב צילום של ההודעה) צריך לעשות זום כדי לראות את הכתוב בבהירות. אודה למי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני כולי בסססבה על המחשב והוא פתאום עושב ריסטרט..... איך אפשר לקן ומה אתם חושבים שהבעיה?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ווינדוס 2000. כשאני מריץ את ה Disk Defragmenter, ולוחץ Analyze, אחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה: ScanFat: Scan Aborted - Fatal Error - File: \\?\Volume{3f17cc5f-feff-11d5-960d-806d6172696f}\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\PKLUE6N2\clici[1].gif והפעולה נעצרת... מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים ואז אני נכנס לאתר עם פלאש אז הוא כל הזמן נעצר לכמה שניות והוא תוקע ככה גם את החלונות האחרים של האינטרנט אקספלורר.. Win XP Pro SP2
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם כונן ישן שמקפיץ מסכים כחולים חדשים מידי פעם אני מקבל ריסט למחשב, וב-Event Log רשום: AMLI: ACPI BIOS is attempting to write to an illegal IO port address (0x4d1), which lies in the 0x4d0 - 0x4d1 protected address range. This could lead to system instability. Please contact your system vendor for technical assistance. לדעתי זה הכונן הקשיח (מדובר בכונן ישן). השאלה שלי היא האם ואיך ניתן לכבות את אופציית ה-ACPI. חיפשתי דברים קשורים בביוס ולא מצאתי. כנ"ל לגבי הגדרות של מע' ההפעלה. ניסיתי למחוק את דרייברי ה-ACPI ב-Device Manager אבל זה לא עזר (הם פשוט חוזרים).
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם. חבר קרוב שלי קנה מחשב 64 ביט אני חושב 3600 AMD ואמרתי לו המא תה מפגר למה לא סמתה אקספי 64 ביט. עכשיו רציתי לדעת ביכלל על המערכת הפעלה הזאת אם היא יכולה להריץ כל תוכנה אחרת שפעלת על אקספי רגיל אם היא מריצה את המישחקים וממש הכל .. וביכלל אם אני מתקין את המערכת ההעפלה הפירמוט וההתקנה שלה הם אותו דבר כמו שלא קספי רגיל ? תודה רבה רבה לכל מי שנותן יד באשכול זה !
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
בשבוע האחרון כל רבע שעה אני נזרק חזרה לשולחן העבודה מתוך משחקים וסרטים (בסרטים סרגל המשימות מופיע לשניה). עשיתי בדיקת וירוסים וספיוורים וזה לא עזר. יש איזה תוכנה שכל 15 דקות קופצת לשבריר שניה ונסגרת ואני לא מספיק אפילו לראות מהי! למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, במ"ה XP יש אפשרות די נחמדה של בחירת תוכנה להפעלת דיסק. אתם מכירים את שאתם מכניסים דיסק לכונן ה CD-Rom או לצורב ופתאום קופץ לו אשף ומציג את כל התוכנות שיכולות להשתמש בדיסק? (צירפתי תמונה של זה). שאלתי היא... איך אני יכול להוסיף/ךהסיר תוכנות מהרשימה הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני חושב שמשהו נכנס במחשב שלי במנוחה - המעבד עובד על 50% - הוא מתחמם קצת (37 מעלות במקום 27 ) מקרטע מאוד בדקתי עם נורטון\ADAWERE - וכלום ומשום מה - הFIREWALL לא מוכן לעבוד פתרונות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-