עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שמתי את הדיסק אחרי שצרבתי אותו הפעלתי מחדש שמתי את הסידי בבוט שיעלה ראשון ... המחשב ממשיך ואז הוא כותב boot from CD וממשיך הלאה ומעלה את הווינדווס כרגיל ... מה אני עושה ? אני ממש בבעיה עם זה ... :kopfpatsch תודה לכולם ... העליתי תמונה של מה שנכתב לי בצד ... אחרי השלב הזה המחשב עולה רגיל משום מה ... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  2. שלום, אני מנסה להתקין דרייברים ל Realtek 1120 על XP 32bit. הכרטיס הוא חלק מלוח האם Asus P5QL-E, וכל הדרייברים שאני מנסה, בין אם אלה שהגיעו עם הדיסק של לוח האם או שהורדו מהאתר של asus או realtel, לא עובדים. ההתקנה מתבצעת באופן תקין לכאורה, אבל לאחר אתחול הכרטיס עדיין לא מזוהה כלל. לפי מה שראיתי באינטרנט הבעיה מוכרת אבל לא מצאתי שום פתרון שעובד. מישהו יודע משהו בנושא? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברים כמו שכתוב בכותרת השגתי הארד דיסק אחר במקום זה שהתקלקל לי אני מנסה להעלות מערכת הפעלה חוקית של XP PRO אבל לא נותן לי להתחיל כי בעת ההדלקה של המחשב מופיעה לי ההודעה הבא ntldr is missing וללחוץ על סטרל ואלט ודיליית יחד על מנת להפעיל את המחשב מחדש וגם העניין הזה לא עוזר כי חוזר חלילה.אה וכל העת הCD של מערכת ההפעלה נמצא בצורב .האם למישהו יש נסיון בפתרון בעיה כזו ?תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Update for Windows 7 (KB974431) Download size: 15.8 MB קיבלתי את השגיאה הזאת : 0xc004f050

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by irav,

כשאני מנסה להתקין כל מיני תוכנות (לא פרוצות) אז יש לי תבעיה המעצבנת הזאת :pissed: בקשה עזרו לי ! [attachment deleted by admin]

6. מישהו יודע למה ? ניסיתי ליצא חודש או שבוע או יום לא משנה מה - תמיד ניתקא לי אחרי 15% מהתהליך והתוכנה(אוטלוק - מפסיקה להגיב!) אני כבר מישתגע - למה!!! ???

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  7. היי, אני חדש בכל ההתעסקות של WIN SERVER 2008 ו AD אני רוצה ליצור 10 משתמשים בפקודה אחת, מצאתי באינטרנט את פקודתה DSADD שאיתה אני יכול ליצור יוזר תחת ה CMD חיפשתי דוגמאות ליצירת כמה מתמשים בו זמנית נתקלתי במדריך שמסביר איך לגרום לקרוא מקובץ TXT משתמשים וליצור אותם אבל כל פעם אני מקבל את השגיאה הבאה: tokens was unexpected at this time הפקודה היא כזאת: For /F “eol=; tokens=1,2 * delims=” %%i in (users.txt) do dsadd user “cn=%%j %%i, ou=Home, dc=yblatt, dc=com” –samid %%k –upn %@yblatt.com –fn %%i –ln %% -display “%%i %%j” –pwd pass1word –mustchpwd yes שם הדומיין הוא : yblatt.com ואני מנסה להכניס לקונטיינר הברירת מחדל Users מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני רוצה ליצור קובץ TXT עם כל הקבתי AVI שיש לי בתיקיה מסויימת (אני על WINDOWS 7) ומה שאני רושם בחלון דוס אחרי שנכנסתי לתיקיה זה DIR < *.avi list.txt זה לא הולך אבל כשאני רושם ללא ה-*.AVI זה נותן לי קובץ TXT אבל עם עוד הרבה קבצים שיש לי בפנים חוץ מהקבתי AVI (תרגומים,NFO וכו') איך אני עושה את זה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  9. שלום, אני מנסה למחוק תיקייה של תמונות והוא לא נותן לי (מסתלבט עליי), איך פותרים זאת?: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. עותק חוקי כמובן. יש לי את הגירסה שבאה עם 2 דיסקים,32 ו-64 ביט,קניתי אותה סגורה ממישהו שקנה את זה בארה"ב,קניתי אותה לפני יותר משנה ועד עכשיו פירמטתי את המחשב כבר די הרבה פעמים ואף פעם לא הייתה בעיה עם האקטיבציה עד עכשיו שזה אומר לי שהסיריאל בשימוש (פעם אחרונה פירמטתי השבוע אז עדיין המערכת לא עברה אקטיבציה). אין סיכוי שמישהו לקח לי את הסיריאל ולא החלפתי שום חומרה בשנה האחרונה. מה יכולה להיות הסיבה ? (ניסיתי גם להכניס את הסיריאל שוב אבל זה לא עזר)

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. שלום, אני מנסה לעשות גיבוי מהמחשב הנייד שרץ על VISTA BUISNESS עם כלי הגיבוי שלה, לספרייה שהוגדר עליה שיתוף במחשב הנייח ברשת הביתית. כמו שאמרתי, הספרייה המיועדת לגבות אליה נקבעה כמשותפת לרשת עם אפשרות למשתמשים ברשת לשנות את הקבצים עליה. אני מכניס את הכתובת של הספרייה ברשת, הוא מבקש משתמש וסיסמא, ואחרי זה אני מקבל את ההודעה הבאה: The network share could not be accessed for the following reason: You need Full Control permission for the network share. Make the user a co-owner of the share, with Full Control. The network share cannot be on a computer running Windows XP Home. (0x8100002A) Please ensure that the network location is valid. מיותר לציין שהספרייה נמצאת על XP PRO, וש…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. שלום חברים. כונן C הוא הכונן שבו הווינדוס מותקן אצלי והוא בנפח 10GB. כעת פנויים בו 1.3GB,אבל לפעמים הרבה פחות. אני מצרף PRINT SCRREN של תוכנת TREESIZE (בצד ימים מאה הקבצים הכי גדולים בכונן). אשמח אם תגידו לי מה אני יכול למחוק מבלי לפגוע במערכת. תודה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. א.אני מנסה לפרמט את המחשב {ל-XP} וכשהוא מגיע למקום הזה של הפירמוט אני לא יכול לפרמט אותו אני לא מבין מה הבעיה הדבר היחיד שעולה לי בראש שזה ביגלל שהכונן נמצא במצב הזה NTFS הכונן מחולק ל-2 C,D את D אני מצליח לפרמט אבל את C אני לא יכול... ב. אני מנסה לעשות את זה עם ונדוס 7 אין לו יכולת פירמוט.. האם בכל זאת אפשר לפרמט איתו בצורה כל שהיא ג. אני לא יודע כמה זה קשור לWINDOWS אבל אני רוצה לעשות BOOT ואני לא יכול מהBIOS הוא רוצה קוד הוצאתי בטריה ודברים כאלה לא עוזר ובBOOT עצמו אני לא יכול לזוז עם המקלדת ד. האם אפשר למצא DOS?! {הישן ישן... לפני שהיה וינדוס}. תודה רבה וחג שמח שנה טובה

14. אני פותח במחשב הנייח שלי ( XP ) קובץ תמונה ב Win picture and fax viewer ואז מנסה להיכנס לעורך התמונות ( איקון למטה) > הוא כותב לי Fail:overflow יש למישהו מושג למה ? THX

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by Sweet_Tooth,

האם בכלל צריך או כדאי להשתמש בתוכנה כזאת ואם כבר אז באיזו? מה התוכנה הכי טובה לויסטה 64ביט? תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  16. Started by ~BaRaK~,

לאחרונה התגלו מס' בעיות מציקות במחשב שלי: 1.כשולחן העבודה עולה כל מה שאני רואה זה רק את הרקע(בלי התחל וכל האייקונים).הדרך היחידה שבה אני יכול "להחזיר" למצב נורמלי את השולחן עבודה זה להפעיל את הexplore דרך מנהל המשימות... 2.כמעט בכל תיקיה במסמכים שלי יש "תיקיות כפילות" לדוגמא התיקיה "התמונות שלי" בתוך התיקיה "התמונות שלי".כשאני לוחץ על התיקייה הכפילה נפתח לי "המסמכים שלי"...כשאני מוחק את אותה תייקיה היא חוזרת לאחר ריסטרט למחשב או אחרי כמה דקות... 3.לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ מסויים(דרייבר, RAR למינהם) המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה קורה גם בפיירפוקס וגם בIE (בדקתי טמפ' למחשב והם בטוח לא הגורם לריסטים האלה) הריסטים קורם גם למשל כשאני מכניס את הדיסק של GTA IV או סתם מנס…

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by Oren_a,

אהלן, יש לי XP SP2 PRO באנגלית. שאלה ראשונה - אני אחרי פורמט והתקנתי משחק שלפני הפורמט עבד, ועכשיו שאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי הודעת שלח\אל תשלח.. חשבתי שזה קשור בdirectX.. השאלה שלי היא איך בודקים איזה גרסא יש לי? אם בכלל?.. התקנתי EVEREST וזה לא מופיע שם שאלה שניה- מה הגרסא האחרונה שיצאה לXP ומאיפה אני מוריד אותה?... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by ronin,

1. המחשב שלי הדנדש רוצה מע' הפעלה, איזו לבחור XP או את ה 64 ביט של ה XP ? 2. האם ה XP 64 בכלל בגירסא סופית? 3. זה באמת 64 ביט או אמולציה כלשהי? והאם זה באמת משפר ביצועים 4. האם הוא ניתן להורדה חוקית מהאינטרנט ? ומאיפה? תודה מראש

19. שלום . אם השאלות מתאימות יותר לפורום IT אז בבקשה להעביר . 1) איך אני מגביל למשתמש : לוקח בקרה ( שיופיע רק הגדרות תצוגה ) התקנת\הסרת תוכנות. CMD התעסקות בקבצי מערכת \ גישה למנהלי התקנים בלי תוכנות חיצוניות \ בלי להתעסק ברג'סטרי (לא ניראה לי שזה אפשרי ) ואם כן להתעסק ברג'סטרי . איפה אני מוצא מידע ברשת בתחום הזה ? 2) איך אני עושה את את כל מה שרשמתי למעלה . על קבוצה מסויימת . וכאשר אני אקים פרופיל חדש הוא ישוייך אוטומטית לקבוצה הזו .? 3) לא ניראה לי שזה קשור לפה .האם הרשאות GPO של WIN SERVER 2008 יכולות לבצע את כל זה או עד איזה רמה ( אני בטח אקרא על זה בימים הקרובים במדריכים שנימצאים ברשת אבל סתם מעניין אותי לדעת כרגע ) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by night-fire,

כמו שאמרתי אני צריך מסגרות יפות כאלה לוורד בבקשה,תודה רבה רבה מראש!!

• 0 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. Started by elad76,

יש לי בעיות. בנגנים VLC וBSPLAYER לא מתנגנים סרטים..בהתחלה ניגנו יפה ופיתאום לא... וב WINDOWS MEDIA PLAYER השוליים במסך מלא אפורים...... -יש מקודדים K-LITE -ניסיתי למחוק ולהתקין את ההכי חדש

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני מעלה את המחשב מופיע לי מסך שבוא אני צריך לבחור באיזה USER להיכנס ל-VISTA איך אני מבטל את זה, אני רוצה שהוא ייכנס ישר ל-VISTA מוגדרים אצלי ה-USER שלי שיש לו זכויות ADMIN וה-USER של ADMIN שה-VISTA יוצר תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by G-FoRcE,

אני המשתמש היחיד במחשב ואין לי סיסמה אבל בכל זאת הווינדוס מכריח אותי לעבור דרך המסך login כל פעם שאני פותח את המחשב יש דרך לבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by freerider,

שלום לפני שבוע התקנתי Microsoft .NET Framework version 1.1 ואת חבילת העדכונים הקריטיים שמיקרוסופט שחררה. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב או כשמופעל השומר מסך מופיע לי המסך המעצבן הבא: הסרתי את ההתקנה של Microsoft .NET Framework version 1.1 וזה לא עזר. לא מוגדרים משתמשים נוספים במחשב, ולא בא לי טוב המסך המעצבן הזה איך נפטרים ממנו ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by EITANL,

איך אני מחזיר את ה task manager למצבו המקורי עם שלושה פולדרים "Preformance, Processes, Aplications יש לי WIN XP PRO בתודה מראש איתן

• 2 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.