Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... אני מחפש את ה"אפליקציה" הזו שיוצרת לי למעלה על המסך מעין מלבן כזה שיש שם אייקונים ושאני יכול לשים שם דברים... אני פשוט לא יודע איך עושים את זה... ואני מעוניין לדעת האם יש איזו שהיא דרך לשים אייקון על הסרגל למטה איפה שהשעון וכאשר אני לוחץ על האייקון נפתח לי בועה עם תוכנות... תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני לא מצליחה להיכנס לשום אתר בלי לקבל חפיסת Errors לא מובנים במיוחד... האם זו בעיה באקספלורר? זה פשוט באמת כמעט כל האתרים...וזה שגיאות שחוזרות על עצמן...
-
כלום אפילו הוא לא מספיק להראות לי את הקו הלבו הזה שמתמלא למטה פשוט ההר דיסק חושב קצת וזהו והמסך נשאר שחור והר דיסק מפסיק להשמיע רעש כאשר הפעלתי אותו שוב בסייף מוד ראיתי שהוא נתקע ברגע שהוא מגיע לקובץ MUP.SYS הקובץ הזה נמצא בתוך תקיית דרייברס שבסיסטים32 נראה לי שהסיבה זה בגלל שXP נתקע באיזה קובץ של האקספלורר ואז פשוט לחצתי על הריסטארט רק היום גמרתי לפרמט ישבתי מול המחשב 3 שעות גמרתי להתקין את כל מה שאני רוצה וזה נפל עלי תעשו טובה תראה אם יש לכם רעיון אחר חוץ מלפרמט עכשיו קראתי ברשת שלמישהו היה את זה וזה הסתדר אחרי שהוא הוציא את כל הכרטיסים שבמחשב [עשיתי הכול וזה לא עזר] תודה [אגב אין בעיה בחומרה כי אני מריץ את XP על אותו מחשב פשוט עם ההר דיסק אחר]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות-NETWORK MAGIC-מרוב יאוש!) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
חברת הענק ממשיכה ליצור התרעמות ברשת עם תוספת של פרסום בולט במיוחד היישר במערכת ניהול הקבצים של חלונות 10 - אבל אתם יכולים להימנע מכך בקלות לכתבה
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
- 3 followers
-
-
הקצב אולי הואט, אך המומנטום הכללי ללא ספק ממשיך, ומערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט נראית בדרך הנכונה אל מטרת העל השאפתנית שלה ברשת מדווחים כי מערכת החלונות 10, שהושקה לפני קרוב לחמישה חודשים, הצליחה להגיע ל-200 מיליון התקנות על מחשבים ברחבי העולם – מספר אדיר מימדים בכל קנה מידה, אשר בהתבסס על נתונים שקיבלנו בעבר מספק לה ככל הנראה מעל ל-15 אחוזים מכל שוק מערכות ההפעלה במחשבי x86. רבים היו סקפטיים בנוגע אליה, אך קמפיין שיווקי רחב היקף, הצעות שדרוג בחינם כמעט לכל מי שרכש מחשב במהלך השנים האחרונות ובעיקר מוצר שבאמת ובתמים מרגיש מוכן ומלוטש יותר ממה שחלונות 8 הרגישה בתחילת דרכה – מעידים על כך שמיקרוסופט באמת עשויה להשיג את המטרה הגדולה שלה, אשר מדברת על מיליארד מחשבים…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שיטת העדכון המדורג העדכנית של מיקרוסופט לא ממהרת לשום מקום לכתבה
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
התקנתי את VISTA עם ממשק ה AERO המדובר. בסכך הכל אני לא מצליח להבין מה כל כך מיוחד בו... סכך הכל יש בו שקיפות + תצוגה מוקדמת של החלנות. (וגם מעבר יותר "יפה" בין החלונות) מה אתם אומרים? האם יש עוד דברים שלא גיליתי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להחליף ממשק של אקס פי בגרסה של גם עיברית וגם אנגלית לרק עיברית{התחל מצד ימין}
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום. אני רואה את כל התמונות מהמערכת חלונות 8 החדשה של מיקרוסופט והממשק בנוי בצורת אריחים שלטאבלטים ומסכי מגע זה רעיון מצוין אבל למחשב שולחני עם מקלדת ועכבר יותר נוח הממשק הישן והרגיל (לדעתי לפחות) או שווינדוס 8 לא מיועדת בכלל למחשבים שולחנים?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעשות זאת? כי לא מצאתי שום דרך כזאת.. יש את Microsoft Windows XP Multilingual User Interface אבל הוא לא נותן להתקין אותו כי הממשק בעברית!! אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום..... רציתי לשאול האם מישהו יודע אם יש כבר ממשק עברי לגירסאת ה64BIT....
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום... מישהו יכול לתת לי ממשק עברית לוינדוס בכדי להפוך את הווינדוס לכל שפה אחרת חוץ מאנגלית ..?? תודהה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום . אני מחפש דרך להפוך את ה Windows XP Home Edition שבאנגלית לעיברית מלא כולל תפריטים וכו. תודה
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חברים כל פעם שאני מעלה ווינדוס בצורה נורמאלית, הוא מעלה לי SCAN אבל לא כזה רגיל כמו שמכבים מחשב בפיתאומיות. אלא משהו אחר של סקאן דיסק .. והוא מסיים תוך 5 שניות :\ איך לעזאזל מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ישנה איזושהיא בעייה עם הישום הזה.ומשחקים לא מפסיקים לקרוס.במציג הארועים תמיד רשומה ההודעת שגיאה הזו -'התהליך הפסיק לפעול משום שהוא הגיש בקשה להפוך את מנהל החלונות של שולחן העבודה לבלתי זמין' יש לי וויסטה דרך אגב.. שם יומן רישום: Application מקור: Desktop Window Manager תאריך: 12/10/2009 15:33:09 מזהה אירוע: 9010 קטגוריית משימה:ללא רמה: מידע מילות מפתח: קלאסי משתמש: לא זמין מחשב: Sahar-PC תיאור: התהליך (Oblivion) הגיש בקשה להפוך את מנהל החלונות של שולחן העבודה לבלתי זמין XML של אירוע: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Desktop Window Manager" /> <EventID Qua…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איני רואה במנהל המשימות את שמי או את שם המערכת ליד הקובץ הפעיל מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה אומרים הדברים שסימנתי בתמונה? תוודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! אני תוהה ומחפש המון זמן אם יש דרך שאפשר להפעיל את מנהל המשימות - Task Manager של Windows Vista בWindows XP משום שהם הוסיפו לו הרבה דברים והוא קיים בגרסא הרבה יותר טובה.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני בא ללחוץ Alt+Ctrl+Del כדי להיכנס למנהל משימות וזה כותב לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" חשוב לציין שהמחשב שלי זה המחשב היחיד בבית... ואני משתמש בוינדוס XP.. יש למישהו מושג איך מחזירים את זה?!?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני משתמש בxp pro ולפני שבוע פשוט נעלם לי מנהל המשימות בתפריט של קליק ימני. מישהו יודע איך להחזיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להכנס "למנהל המשימות" זה רושם לי -מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך! איך מסדרים את זה?! וגם אני לא מצליח ליראות תיקיות שמתי על "מוסתר" אני רגיל להכנס לכלים ואז אפשריות תקייה אבל אין לי את רשום לי רק מיפוי,ניתוק וסינכרון .
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות עליכם שימו לב לתמונה המצורפת שמנהל המשימות ללא חלקו העליון. אני אמנם יכול לעבור בין התפרטים ע"י Tab אך ברור שזה לא אמור להיות ככה. אני לא זוכר שהתקנתי משהו מיוחד שגרם לכך, אתם מכירים איזה טריק לסדר את זה? והאם זה באג מוכר בווינדוס XP? (אני יודע מנסיון עבר שהתקנת תיקון תסדר את הבעיה, אבל בכל זאת רציתי לשאול האם יש דרך מהירה יותר). [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט בצד) אך אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול. קראתי שיש איזושהי בעיה שצריך להתקין איזה עדכון ורק אחר כך להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול. ומי שכבר התקין צריך למחוק את הדרייבר (שמופיע עם הסימן הצהוב במנהל התקנים), להתקין את העדכון הזה ואז להתקין את הדרייבר. הבעיה היא שהדרייבר פשוט מסרב להמחק. ההודעה היא "הסרת התקן נכשלה, יתכן שדרוש לאתחל את המחשב". כמובן אתחלתי את המחשב וזה לא עזר, הפכתי את ההתקן ל"לא זמין" וניסתי למחוק, גם לא עזר. אני מריץ XP PRO SP2 על המפרט השני שבצד. מאד יעזרו לי תגובות לפני כניסת כיפור. תודה, צום קל וגמר חתימה טובה!
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-