עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ziv0798,

יש לי מערכת הפעלה ויסטה והתקנתי אחריה מערכת הפעלה XP והXP לא מזהה את הויסטה!(ז"א הוא פשוט מפעיל לי את הXP למרות שיש גם ויסטה) מה אני עושה.....

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by xtract1,

MS הודיעה על מערכת ההפעלה שלה לרובוטים שמיועדת ככל הנראה לרובוטים תעשייתיים. המערכת,שתקרא "Microsoft Robotics Studio" מבוססת על פלטפורמת ה-Windows ונועדה להקל על מלאכת התיכנות של הרובוטים. רישיון שימוש יעלה 399$. בנוסף ל-MS ישנן עוד כ-30 חברות שהצטרפו אליה במטרה לעודד מפתחים ויצרנים שונים לתמוך בעניין. למקור

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. מערכת: athlon 64 3500 1G RAM המחשב משמש לעריכת תמונות, מוזיקה אינטרנט ביטורנט וקצת ומשחקים. כרגע מותקנת XP SP3 האם שווה לי לעבור למערכת הפעלה 64 ביט ואם כן איזו מהן? תודה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by borg,

האם קיים tweak או תוכנה שמאפשרת להציג את התאריך (שנה/חודש/יום ויום בשבוע) מתחת לשעון ב-System Tray (כמו ב-Windows XP) במערכת ההפעלה Windows 2000 Professional?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by -Zen,

שלום. יש לי בעיה קטנה במחשב אחרי פירמוט. כאשר אני מתקין תוכנות או משחקים, בחלונות של ההתקנה, למשל בחירת יעד ההתקנה, ושאר החלונות המופיעים הכל נכתב באותיות רוסיות בתפזורת, כלומר זה לא באמת כותב מילים אלא סתם אותיות שונות. למשל באפלורר תמיד מופיע לי הדבר הבא: איך ניתן לסדר את זה ? אודה לכם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. יש לי חלונות xp . החלונות מכוונים, שבמצב צריכת חשמל המסך אמור להכבות לאחר 10 דקות לדוגמה אך רק בעת פעולת נגן המדייה פליר של החלונות,המסך לא ניכבה. הודה אם תענו לשאלתי בירצוני לציין שגם שומר המסך לא עובד בעת פעולת הנגן

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  7. Started by aviran17,

ברשותי מעבד d805 64bit קיבלתי אותו אתמול אם אני מתקין xp רגיל הwindows יפעל או שאני צריך גרסה מיוחדת של windows? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  8. יש לי 4 מחשבים נידיים בבית ומחשב pc אחד מה עדיף שיהיה בהם xp פרופשיינל או home ? או שזה לא משנה?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by LastForOne,

1. כל שניה ויסטה מציג לי חלון שמופיע בו Allow/Not Allow בנוגע לכל מיני תוכנות שרוצות לרוץ... הבעיה שהוא לא שואל פעם אחת, הוא שואל כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מחרפן.. יש דרך להפסיק את זה? 2. הכפתור כיבוי בתפריט התחלה לא באמת מכבה את המחשב, הוא רק מכניס אותו למצב שינה... אפשר לשנות את זה שהכפתור הזה יכבה אותו לגמרי? [אני יודע שיש תפריט קטן כזה ששם יש שאט-דאון.]

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  10. איך אני מסיר תכתובת שנשמרה שם מימי הבניים ? כל הסריקות של התוכנות של הרג'יסטרי ושל קבצי הזבל שמחשב לא מחקו את זה...וגם שאני מסמן את זה ולוחץ DELETE ונראה כאילו זה נשמחק זה חוזר ולא נמחק...אותו דבר דבר בשורה של ה"חיפוש" של הווינדוס .. שמסמנים ולוחצים דיליט זה מוחק אבל כמפעילים תחיפוש שוב זה חוזר...מישהו יודע איך מוחקים את 2 השדות ? ואם יש תוכנה שמוחקת את כל האלה... (וזה לא AUTO COMPLETE של האינטרנט אקספלורר) עריכה: ואם אנחנו בפורום ווינדוס: מישהו יודע איך אני משחזר את גודלם של החלונות של הווינדוס כמו שבאו בדיפולט?? גם של המיי קומפיוטר והתקיות וגם של האינטרנט אקספלורר .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  11. שאני עושה windows update ו/או מתקין drivers על user אחד,זה תקף על כל הusers ב windows ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  12. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000000 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 880188EA OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041809-01.dmp C:\Users\מורן ססס\AppData\Local\Temp\WER-11699718-0.sysdata.xml C:\Users\מורן ססס\AppData\Local\Temp\WERB19B.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  13. יש לי דף שלא עולה, מה אני צריך להתקין כדי שהוא יעלה? להלן: http://www.iritrushin.com/irit_cards/cards.html בנוסף גם רוב אתר ONE לא רוצה לעלות(90% בערך מסרב לעלות). להלן: WWW.ONE.CO.IL בנוסף גם האתר zappa לא עולה. להלן: http://www.zappa.com/splash.html תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  14. מה המצב אנשים ?.. אז ככה אני מריץ Windows Vista על המחשב שלי ... הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI PCI-E OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 GEIL 1GB DDR2 800 Dual Channel CL 4-5-4-15 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Enermax Liberty 400W Active PFC LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU המחשב שלי משתמש כל הזמן בלא פחות מ - 32% מהזכרונות (600 ומשהו מגה מתוך 2045) ... המחשב רץ חלק עם ויסטה אבל אני חושש שהזכרונות ייהרסו בשימוש תמידי של לא פחות מ - 32% ... הנה תמונה: לחץ על התמ…

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  15. יש לי WINXPSP2 וכבר הרבה זמן אני לא רואה אנימציות... ז"א- אני רואה רק את הפריים הראשון של האנימציות.... מה לעשות? איך לסדר תא זה? זה מתחיל להציק לי מאוד... תודה לכל העוזרים רועי

16. היי חברים, אני מעוניין לשנות את סדר התוכנות שעולות עם הפעלת ה-Windows. למה אני מתכוון? אם למשל האייסיקיו מופעל לאחר שהמסנג'ר מופעל, אני רוצה נניח לשנות את הסדר ביניהם ולעשות שקודם האייסיקיו יפעל ורק אז המסנג'ר יעלה. איך עושים דבר כמו זה? המון תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. עבדכם הנאמן מצא משהו שמוכן למכור לו את ה WINDOWS OEM בזול (לפי הידוע לא השתמש בו קודם) קנה עבדכם הנאמן אשר מודע לחוק את ה WINDOWS בסך של 200 שקלים חדשים ... כדי לוודא שהכן המוצא טוב היתקין אותו במחשב ב HD שמשני שלו ... כאשר ראה שאקטיבציה חוקית ..רצה להכניס אותו ל HD הראשי במקום ה WINDOWS 2000 שכבר לא משהו כבר .. לכן עשה ועשה אקטיבציה כצפוי לא עבדה (HD אחר..) לכן היתקשר לתמיכה ... נתן את המספרים שדרשו .. לבסוף המענה רצה לשאול אותי מספר שאלות ... שאל עם קניתי את ה מערכת יחד עם המחשב ...ניתק עבדכם הנאמן את הטלפון בשיקשוק ברכים כמו פושע גדול ... וברגע זה הזמין VISATA 64 ב 640 שקל ...גם OEM למחשב חדש ... בקיצור : 1) אני פחדן 2) מפחד מהכול 3) אין מה לעשות ....גם …

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  18. שלום. בכל פעם שאני פותל את האקפלורר או את האאוטלוק אקספרס מופיעה חלון שגיאה (מופיע בתמונות) ניסיתי גם להתקין MAXTHON אבל מופיעה הודעת שגיאה גם כן, וגם באימיול. הדפדפן היחיד שעובד הוא פיירפוקס מערכת ההפעלה היא WIN2000 תמונות: http://briefcase.walla.co.il/natim90

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. מאז הפירמוט האחרון, ווינדוז כל הזמן עולה אוטומאטית על האדמיניסטראטור, אפילו שהוא מוגדר עם סיסמה, הווינדוז מתעלם ממנה ופשוט נכנס, ואני צריך לעשות Logout ידנית ולהיכנס ליוזר שלי. מדובר על Windows XP SP2. למישהו יש מושג מה צריך לעשות?

20. Started by kai,

שלום, אני מקווה שכולם מכירים את זה שכאשר רושמים משהו באתר חיפוש ולאחר מכן רושמים רק את האות הראשונה זה מראה את מה שחיפשתי בעבר, אתם יודעים איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  21. התקנתי ויסטה והבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע ב 4 רמקולים כמו זצרים התקנתי הכול את כל הדרייבים ב XP אני מצליח ובויסטה לא הגדרתי 4 רמקולים אבל הוא עושה משהו משונה הרמקולים שמאחורה שומעים בהם בקושי ורק ב 2 הקדמיים שומעים רגיל יש לשמו מושג למה זה קורה ? הבעיה השניה היא שאני לא משבין למה הWINDOWS הזה שואלי אותי שאלה על כל דבר שאני עושה או פותח אני עושה משהו הוא שואל אותי עם אני בטוח שאני רוצה לפתוח ..איך אני מפסיק את השאלות המעצבנות ???זה קשור להבטחה ואני לא ממש מבין בזה אז בבקשה הסבר מי שיודע...

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  22. לפי המפרט שלי (יש בצד ימין את המפרט) אני יכול להריץ את וינדוס ultimate?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן יש לי WINDOWS XP באנגלית. עכשיו אני רוצה קובץ עדכון שיהפוך לי את כל התפריטים לצרפתית כמו שיש מאנגלית לעברית האם קיים דבר כזה ואיפה אני משיג אותו? תודה רבה! יניב

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  24. אממ , הכל התחיל שניסיתי להתקין XP64bit , המערכת ה פעלה פעלה , אבל משום מה , שום דבר לא עבד לי. פשוט כלום , החל מתוכונות רגילות ועד לדרייברים החדשים של הכרטיס מסך , ואפילו הדיסק של הלוח אם שלי שהכרטיס קול \ רשת וכל השאר נמצאים עליו הורדתי גם את הדרייבר החדש ביותר , ולא עזר. בכל מקרה , חזרתי ל XP הרגיל , עכשיו הצלחתי לסדר את האינטרנט כמו שאתם רואים , אבל אני לא מצליח להתקין את כל מה שקשור ללוח אם שלי. Ethernet , וכרטיס קול. אני מתקין את הדרייבר מהדיסק , ההתקנה עוברת בהצלחה , הוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש , אני מפעיל , ושום דבר הם עדיין לא מותקים , עדיין מופיעים עם סימן קריאה במנהל ההתקנים. ניסיתי להתקין את ה 6.39 , שזה הדרייבר החדש ביותר לצ'יפ (nforce4 utlra) ושוב פע…

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  25. שלובזמן שאני לא משתמש במחשב אני רוצה שהוא יצרוך חשמל בצורה המינימלית האפשרית. לפי WIN XP אם אני רוצה שהמחשב יצרוך פחות חשמל לתקופה קצרה כמו למשך הלילה או קצת יותר עדיף לי מצב שינה שבו הזיכרון של המחשב נשמר בהארד דיסק (האם באמת כל הזיכרון נשמר או שפשוט עדיף להשאיר את המחשב דלוק?) או שעדיף מצב המתנה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.