Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי אולי מישהו יכול לעזור בענין הזה, המחשב עולה המסך welcome של ווינדוס ואז restart ניסיתי safe mode לא עולה נסיתי את האופציה של עליית מערכת לפי קונפיגורציה אחרונה טובה-לא עולה תודה (לא המחשב המופיע במפרט חתימה)
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אז ככה, מסיבות מסוימות אני רוצה ליצור מחשב וירטואלי בתוך הויסטה, באמצעות VPC. התקנתי את התכנה והגדרתי מחשב וירטואלי, והכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להתקין את XP Pro. אני לא מצליח לגרום ל-VPC לקלוט את הדיסק, גם אם אני משתמש בדיסק הפיזי עצמו (שנמצא בכונן DVD) וגם אם אני מריץ אימג' שלו שיצרתי. בכל פעם אני מקבל את ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מיותר לציין ששיניתי את ה-boot sequence כך שהוא ינסה להריץ קודם את הכונן DVD הוירטואלי. אם אין לזה פתרון, זה אומר שאני צריך לזרוק עכשיו הרבה כסף כדי לשדרג את הויסטה לאולטימייט (כרגע יש לי הום פרימיום), וממש לא בא לי לעשות את זה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למחשב של לקוח שלי יש תופעה מוזרה. בADD/REMOVE יש לו רווחים עצומים בין כמה תוכניות. כלומר, איפה שאמורה להיות תוכנית יש משבצת ענקית ריקה (תופסת 7 עמודים של דפדוף) ואחריה ממשיכות התוכניות. אחרי כמה תוכניות ברשימה, יש עוד משבצת ריקה ענקית כזאת. מאוד מוזר... תיקון REGISTRY עם REGISTRY MECHANIC לא פתר את הבעייה. למישהו יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעזור לחבר עם מחשב HP נייד (XP PRO) שעם הזמן נהיה איטי בצורה מעצבנת במיוחד. פירמוט לא בא בחשבון כרגע אז עשיתי דברים אחרים כמו ניקויים למיניהם, ביטול ה-indexing, דפרגמנטציה וביטול האפקטים הויזואלים. בענייני תהליכים שרצים במחשב, אני לא כל כך מבין. תוכלו להגיד לי, על פי צילום המסך, אם יש משהו זדוני שאפשר להסיר? אני מצרף את רשימת התהליכים, רשימת התוכנות המותקנות וכן את התוכנות שעולות ב-startup, על פי ה-spybot. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה המצב חברה תראו יש לי ווינדוס אקס פי פרו ואני מעוניין להתקין מהדורה ביתית עכישו הורדתי ווינדוס ביתי עם סרוויס פאק 1 boot כמובן ושמתי אותו בסידירום לאחר מכן במקום שיעלה לי המסך הכחול כמו שאתם מכירים שמתקינים אקס פי אז הוא קורא מהדיסק והוא מביא אותי לאחר כמה שניות למצב של דוס עכשיו לא הבנתי למה זה אז רשמתי את הפקודות e: שזה הדיסק שלי שם ואז co i386 אינטר ואז winnt ואז הופיע מסך כחול והוא רשם משהו עם could not continue ללחוץ על אינטר בשביל ריסט משהו כזה בקיצור אני לא מצליח ולא יודע למה יש למשהו תשובה תודה נ.ב-יש לי מערכת הפעלה xp pro מותקן
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות זאת? יש לי ויסטה על המחשב האם אני יכול פשוט להפעיל את ההתקנה ולהתחיל או שאני חייב להפעיל את ההתקנה דרך כונן DVD תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התקנתי עידכונים של Windows אך לא עשיתי הפעלה מחדש - פתאום המחשב עזה ריסט עצמי ולאחר הריסט הוא עושה את זה כח הפעלה מחדש. http://img267.imageshack.us/my.php?image=14921493149115061514149xa7.jpg מה עושים? :-\ אודה לכולם!.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
התקנתי Vista Ultimate ואני רוצה להציג שומר מסך שהורדתי כרקע למחשב. האם ואיך ניתן לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שכולם מכירים את זה שכאשר רושמים משהו באתר חיפוש ולאחר מכן רושמים רק את האות הראשונה זה מראה את מה שחיפשתי בעבר, אתם יודעים איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב זה כבר כמה חודשים שיש לי בעיה חוזרת במחשב.... הוא לא מעלה אתרים....האיסיקיו עולה..אבל אתרים לא.......ספק האינטרנט לא עוזרים...כי הבעיה היא משהו אצלי..עובדה שהאיסיקיו עולה לי... הדפדפן שלי מעודכן וגם מוזילה לא עוזר..עכשיו הקטע הוא שזה קורה לי ואז אני מפרמט את המחשב..והכל טוב ויפה......ואז אחרי איזה שבועיים שלי גלישה בסבבה לפעמים גם חודש או יותר פתאום זה שוב קורה... אני משתמש באנטי וירוס מתעדכן ופירוואל טוב..מה גם שאני חייל והמחשב עובד רק בחמישי שישי שבת.. שאר השבוע הוא מכובה ואני גם מוציא את התקע מהחשמל... (אולי זה קשור..?) אז זהו נימעס לי לפרמט כל חודש ללא סיבה והחלטתי להתייעץ פה.... מישהו יכול לעזור..? תודה@
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לפני יומיים התקנתי אתה הWIN הנ"ל. יש כמה בעיות פה ושם אבל זה משו שמזיז לי. הבעיה היחידה שאני לא יכול לפתור היא התקנת המדפסת. אני הורדתי את הדרייבר. התחלתי להתקין, במקום כלשהוא בהתקנה אני צריך לבחור אם זה LPT או USB. כשאני בוחר USB זה אומר שאני צריך לחבר את המדפסת. אני מחבר אותה והוא פשוט לא רואה אותה. קודם לכן הוא ראה אותה. איך אני יכול לגרום לו לראות אותה שוב? כי למשל ב"דוויס מנג'ר" אין אותה בכלל, וב"אד ניו הרדוייר" יש. דיי דחוף. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את התיקייה "my video" מופיעה לי השגיאה הבאה: c:\Doucume~1\admini~1\locals~1\temp\wer12.tmp.dir00\appcompat.txt לאחר מכן ה-windows explorer, סוגר את התיקייה. הודעת שגיאה זו מופיעה רק כאשר פותחים את תיקיית "my video". מה שגיאה זו אומרת ? אשמח לעזרה כיצד לפתור בעייה זו? בתודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום השארתי את המחשב פתוח והורדתי מאימיול כמה דברים. בבוקר פתאום אני רואה שיש קובץ חדש בשולחן העבודה שאני לא יצרתי: badframes.stt יש לי אנטיוירוס וזה לא וירוס..... וגם יש לי פיירוול... מישו יודע מה זה??
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הי, האם אפשר לקבל את כל העדכונים של WINDOWS ולהשאר ב SP2? כל מה שהוא נותן לי ב WINDOWS UPDATE זה את SP3...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה שמופיע כל פעם הודעת השגיאה הזו ואחרי זה המחשב נתקע לאיזה שעה פירמטתי את המחשב וזה חזר ואין לי מושג מה לעשות. חשוב לציין שיש לי XP SP2
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לי הייתה בעיה קבועה בmovie maker במחשב שלי... כאשר הייתי מנסה להעלות כל דבר הכי פשוט כמו קובץ מוסיקה או סתם תמונה פשוטה, הmovie maker היה מעלה הודעה שהוא חייב לצאת זאת הייתה מסוג ההודעות של שלח או אל תשלח, ותמיד הייתי לוחצת אל תשלח. כעבור כמה זמן ניסיתי לפתוח שוב את תוכנהmovie maker והפעם לחצתי "שלח". וכאשר לחצתי זה טען משהו ואז זה העביר אותי לאתר: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/105/en-us/5.1.2600.0.00000000.9.9?SGD=7eb96a5e-d03d-47dc-9695-d93a56fcafa0 שם הודרכתי ואמרו לי לעדכן את הwindows משהו עם ה Custom בקיצור הם אמרו שאמור להיות שם updates for Microsoft Windows Movie Maker ולא היה שם. לכן הלכתי וחפש בכל מיני פורומים אחרים.. ומאחת התג…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אם אני עוזב את המחשב ל5-10 דקות שורת הכלים למטה-"ההתחל" נעלמת לי לגמרי אין אפשרות לראות אותה או להחזיר אותה רק אם אני עושה ריסטרט למחשב אבל אז שוב אותו סיפור-אני עוזב תמחשב ונעלמת לי שורת ההתחל. יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
ב windows-xp איך שומרים את המועדפים שבדפדפן כך שניתו יהיה להעביר למחשב אחר. ומה לעשות במחשב השני? תודה!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום,יש לי ווינדוס XP באנגלית,הווינדוס לא כולל משיום מה תמיכה בעברית כיצד אני יכול להתקין עליו תמיכה בעברית? חיפשתי ברשת עבור חבילת עברית או משהו דומה ללא תוצאות.(אני כותב ממחשב אחר) כמו כן משום מה האייקונים על הteskbar אצלי מטושטשים ו"מפוסקלים" מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריך שיסביר איך מפרמטים מחשב,האם מישהוא יכול לתת לי קישור? יכול להיות גם באנגלית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
נתקלתי את בזה כמה פעמים ולא הצלחתי לעקוב אחרי התוכנה שגורמת לזה, כרגע אני עושה COPY או CUT אבל כשאני עושה PASTE זה לא מעתיק או מעביר, אין לי גם את היכולת לגרור דברים עם העכבר, אשמח לטיפ בעיניין. נ.ב. זה רק בווינדוס, פה למשל יכולתי לעשות את הפעולות הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
האח הקטן שלי הכניס סיסמה בעיברית (תנך) ואכשיו כשמדליקים את המחשב ורוצים להיכנס ל-windows זה לא משנה את הכתב לעיברית. ניסית לשנות דרך bios ו-dos מישהוא יכול לתת לי פטרון אחר חוץ מפירמות
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
(לא יצא לי כותרת יותר מעניינת, אם יש למשהו לכותרת יותר מעניינת - אשנה). אהלן חבר'ה, כמו שכולם יודעים, אחרי פורמט (לא משנה כמעט בחדישות המחשב) המחשב עובד בצורה ממש ממש מהירה. לא יודע מה ולמה, אבל לאחר תקופה לא קבועה, המחשב מגיע למצב "כבד; עייף; עדיש". אילו פעולות אני אמור לעשות (מצידי יום-יומיות), על מנת לשמש את המחשב שלי (מערכת הפעלה) שתעבוד חלקה בצורה רציפה. פעולות אשר אני מקפיד לעשות הם: אנטי וירוס מעודכן תמיד הכולל סריקת וירוסים כוללת פעם בחודש לכל הפחות (NOD32). שימוש בכלים של TuneUp 2009. הכולל One Click, איחוי רג'יסטרי, ניקיון קבצים זמנים, ועוד. (אם יש איזה אופציה שאתם ממש ממליצים, אשמח לשמוע עליה. שימוש ב-SUPERAntiSpyware למחיקת רוגלות. (פעם ב-30 יום) אחרי כל הפע…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה. אני שם את הדיסק של XP PRO וזה מגיע לי למסך הכחול הזה של ההתקנה ואני לוחץ על R שזה יעשה לי repair. ואז זה עולה לי למין מסך דוס שחור כזה והוא רוצה שאני יבחר "איזה windows לתקן" אז אני בוחר את היחידי שאני יכול ואז הוא מבקש סיסמה של הAdministrator. אז אני שם אותה ואז הוא מביא אותי לדבר כזה שאני יכול לרשום מה שבא לי. מה לעזאזל אני רושם כדי שהוא יתחיל לעשות repair לwindows ומה עוד אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
תראו אני קונה מחשב חדש עכשיו הייתי רוצה לדעת אם הוא יריץ לי משחקים כמו שצריך. אני מדבר על 64BIT WINDOWS VISTA ULTIMATE והמפרט הוא: E6600 ASUS P5B GEFORCE 8800 GTX KINKSTON 1 GB DDR2 667 MHZ CL 5 WD 250 GB 16 MB BUFFER עכשיו האם משחקים כבדים שדורשים 1 גיגה במומלץ, ירוצו טוב בלי FPS נמוך :s05:
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-