עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברים, התקנתי windows xp pro sp2 ולאחר ההתקנה היה רשום שזה ל-30 יום, לאחר 30 יום היה כתוב לי : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? לחצתי כן ועכשיו כל פעם זה רושם לי : windows is already activeted, please press ok to exit ואז אני לוחץ על ok וזה חוזר למצב הראשון של : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? וככה אני תקוע במעגל אין סופי שאין לי מושג איך יוצאים ממנו !!! מה לעשות ? בבקשה תעזרו לי, אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב ככה! תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by haimon1981,

היי לכולם , אני חדש פה ורציתי להעזר בכם על מנת לפתור בעייה.. אז הכל התחיל כאשר ניסיתי להתקין sp3 דרך האתר של מיקרוסופט. כן כמובן שאחרי שהסתיימה ההורדה נדרשתי לאתחל את המחש ואז הופיע הודעה על תוכנה לא חוקית (שה WIN לא חוקי..) בעניין הזה טיפלתי רק שכעת כאשר אני עושה הפעלה כלשהיא של המחשב הוא מייד שואל אותי ממש לפני הופעת המסך של הפעלת WIN , אם אני רוצה להפעיל את ווינדוס או לעשות התקנה . . . ? ואז כל פעם אני צריך לבחור בהפעלת ווינדואוס ואם לא הוא מייד עובר לתפריט התקנת ווינדוס. המחשב בן 4 ימים ואין לי בעייה לפרמט רק כשאר אני מכניס את דיסק ההתקנה הוא לא מזהה שיש עליו מע' התקנה... ?? מה לעשות ? זה ממש דחוף לי! אני סטודנט ויש לי פרוייקט עצום להגיש לשבוע הבא והוא מצריך עבודה …

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by SagroN,

לפני שבוע בערך, רכשתי XP SP2 - 32 ביט כמובן. עכשיו הכל עובד מצויין, רק כשאני מנסה לעשות עידכונים זה מתחיל להוריד את העידכונים ואז אומר לי "לא הייתה אפשרות להתקין חלק מהעידכונים" ונותן לי רשימה של איזה 100 עידכונים, שזה בעצם כל העידכונים. כי בהתחלה רשום יש 21 עידכונים חדשים, ואז אחרי כמה שניות זה רושם לה היה אפשרות להתקין את חלק מהעידכונים, העידכונים הבאים לא התוקנו, אני סופר זה 21 עידכונים, וככה כל הזמן כל יום אני מנסה לסדר את זה או לעשות משהו וכלום לא עוזר. דיברתי גם אם מיקרוסופט אבל הם לא עונים לי במייל וכשדיברתי איתם בטלפון הם אמרו לי נשלח לך מייל עם הפיתרון - והם לא שולחים :\ כך שאני לא יודע מה אפשר לעשות. מישהו נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. לא יודע למה בפורומים ובעוד אתרים אני לא מצליח לראות את התמונות... גם בפורומים אני לא רואה את כל הסמיילים את החתימות.. ואת כל השורה שיש בה את ה"נושא חדש" וכל אלה.. מי שיודע שיעזור בבקשה.. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 01:32:27 טוב פתרתי את הבעיה...מחקתי את האינטרנט אקספלורר דרך "הוספה/הסרה של רכיבי windows" והתקנתי אותו מחדש מאותו המקום.. וזה יסתדר...

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור. מותקן לי במחשב הנייד שלי מערכת הפעלה 7. כשהתקנתי את מערכת ההפעלה הזו התקנתי אותה מבלי לדעת כ 32ביט כשהמעבד שלי הוא 64 ביט ולכן אני צריך להחליף אותה. את זה הצלחתי לעשות בעזרת שדרוג המערכת אבל אני מעוניין לפרמט את ההארד דיסק כולו. להתחיל התחלה חדשה. ואין לי מושגגגג איך לעשות את זה. פירמטתי המון מחשבים ואפילו התעסקתי בזה לפרנסתי במשך תקופה. אבל במערכת ההפעלה הזו אני פשוט לא מצליח למצוא דרך לפרמט. אז לסיכום החפירה הארוכה הזאת - אני אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי איך לפרמט את הדיסק הקשיח שלי בוינדווס 7. ושאלה קצרה נוספת - במידה ובאמת אצליח לפרמט את המחשב לגמרי - כשארצה להתקין את וינדווס 7 מחדש זה יהיה אפשרי להתקין אותו על הארד דיסק …

• 18 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. Started by skywalker13,

שלום. אני לא בטוח ששמתי את זה במקום הנכון אז אם לא תעבירו. אני מחפש אוסף מקודדים טוב (בסגנון של kazaa lite codec pack) של אודיו ווידאו. הייתי רוצה לקבל המלצה על כמה אוספי-מקודדים טובים. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  7. Started by Sygnus,

שלום יש לי מערכת xp professional אני מעוניין לעשות דיסקט אתחול כמו שהיה ב 98 על מנת להיכנס להגדרות של הפרטישן, מחיקת מחיצות' הגדרת מחיצות כ fat 32 או אחרות איך ניתן לעשות זאת ?

8. בהתחלת הווינדוס זה אומר INVALID BOOT.INI , מי שיוכל להסביר ולעזור לי בנושא זה אז אני אודה לו מאוד. 2)משחקים הולכים לי על הווינדוס לאט מאוד! יענו בעומס הם כאלה מקרטעים (ניתקעים כל 80 לבין 200 מאיות, לא ניתקעים ניתקעים, יענו מראים סימנים כמו כזה שזה ניתקע לאיזה 15 מאיות וממשיך ולפעמים עד לבערך 50 מאיות ומעלה) וגם הפינג נורא!!!!!!! יש לי WINDOWS XP ואמרו שהייתה פעם בעיה כזו, משהו יכול לעזור.??? תודה רבה אני אשמח :'(

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by steve_morse,

מנסה להפעיל את השירות peer networking grouping וללא הצלחה... יש פתרונות???

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by shalabi,

שלום, אתמול אחרי העבודה חזרתי הביתה וראיתי את המחשב עם מסך שחור והודעה שאומרת NTLDR IS MISSING ,המחשב דלוק 24/7 . מישהו יודע מה הקובץ הזה? מערכת הפעלה WIN98+XP HOME 512 זכרונות לוח P4S333 מעבד אינטל 2000A PENTIUM תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by blitz,

ומה הוא עושה בשלב התקנת מערכת ההפעלה למחשב ?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין לשכפל למחשב אחר בדיוק כמו שמערכת ההפעלה נראית כרגע עם כל התוכנות שמותקנות וכל ההגדרות וכו'. אם אני יעשה IMAGE רגיל אוכל להתקין במקרה הטוב על מחשב עם לוח בעל אותה ערכת שבבים. אני מעוניין ליצור IMAGE של מחשב נייד ולהתקין אותה על מחשב שולחני רגיל. הבנתי שיש איזו דרך למחוק את הHAL וכך ניתן יהיה להתקין את הIMAGE על כל מחשב ללא תלות בערכת שבבים. כיצד מבצעים את זה ? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  13. שלום לכולם כרגיל שיש בעיה אני פונה לטובים ביותר אז ככה זה המקרה המוזר ביותר שקרא לי אתמול אמרתי נעשה ניקוי יסודי למחשב פירקתי אותו כרגיל זה לא פעם ראשונה שאני עושה את זה פשוט לפרק את המחשב כדי לנקות אבק , כרגיל הוצאתי את כל הדיסקים הוצאתי את הכרטיס מסך ופשוט ניקיתי את כל החיבורי וכ"ו בקיצור אחרי הנקוי המחשב שלי נקי מתמיד אני בא להפעיל אותו מחדש שמח וטוב לבב ,בהתחלה המסך לא הופעל בכלל! זאת אומרת לא קיבל אוט מהכרטיס מסך, לא נבהלתי אמרתי אולי יש משהו שלא מחובר כמו שצריך פתחתי את המחשב חיזקתי חיבורים בדקתי שהכל במקום , טוב אני מדליק את המחשב, המחשב עולה מנסה להעלות וינדואז מעלה לי את הטעינה של וינדואז ואז הוא מתחיל להריץ לי צ'אק דיסק כרגיל אני מבטל אותו ואופ המסף שום נכבה לא …

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  14. יש לי שתי מחיצות בדיסק אחת 100G (מוגדר ככונן C) ועוד מחיצה של 360 G (מוגדר ככונן D). אני רוצה להגדיל את המחיצה בכונן C שרגע מתמלא אבל לא מצליח. אין אפשרות להרחיב אך דווקא לצמצם את המחיצה אני יכול. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעיה בלפטופ מסוג IBM T61. (כן אני יודע שהוא ישן ) זה לפטופ ישן שתמיד שאני מביא לשטח למחנה קיץ של הצופים מדי שנה כדי שיעבדו איתו באקסל וורד. בכל מקרה, לפני המחנה בדקתי את הלפטופ, ופתאום אני שם לב שכשאני לוחץ על המקלדת באותיות "o" "i" "u" "y" אז זה רושם לי מספרים. וגם על האותיות "N" ו "M" זה מחליף למשהו אחר. כדי לבדוק שזה לא המקלדת עצמה, שמתי דיסק של סתם מ"ה unix בlive. וזה נראה שהמקלדת תקינה. אז אני יוצא מנוקודת הנחה שזו בעיה במ"ה. ניסיתי להשתמש ב"regkey" (או איך שלא קוראים לזה) מה xp admintools של מייקרוסופט. אבל זה נראה כאילו הכל שם בDefault וכרגיל. מה אתם חושבים שהבעיה? איך אני פותר את זה? האם יש עוד דרך זדונית לשנות את הקלט בווינדוס? תודה מר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by 246810,

יש לי מערכת הפעלה XP ובזמן האחרון היא עולה לאט זה קרה לי בעבר מספר פעמים ולכן פרמטתי את המחשב אבל הבעיה חוזרת מה לעשות? לוקח למחשב לטעון את עצמו הרבה זמן וזה קורה גם במשחקים שהמשחק נתקע (יש לי כרטיס מסך 9600GT) ויש בעיה עם הקול שהוא קטוע גם במוסיקה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. שלום, אני אדמיניסטרטור בחדר מחשבים שמשתמשים בו הרבה אנשים, בכל מחשב שמשתמש נכנס אליו נכנסים אז כל הMY DOCUMENTS שלו מסונכרנים עם השרת. בכל אופן בסופו של דבר יש לי מחשב שיש בו קרוב למאה משתמשים בתקיית המסמכים שלי, שזה הרבה וזה כבד. אני יכול למחוק את זה בלי בעיה. העניין הוא שכשאני בוחר למחוק את הקבצים, הוא עושה preparing to delete מלא מלא זמן. כי זה מאות אלפי קבצים, בעשרות אלפי תקיות, וזה עשרות ג'יגבייטים. איך אני מוחק את כל זה במכה? בלי שהוא יעשה preparing to delete במשך 20 דק' בערך.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  18. יש למישהו אולי סטטיסטיקה בנוגע לכמות האנשים שיש להם windows מקורי לעומת אלא שיש להם מזויף? פשוט היה לי ויכוח עם מישהו על זה...

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Da-Funk,

שלום משום מה ה ScanDisc לא פועל לי אוטומטית אחרי התרסקות נגיד או הפסקת חשמל. רציתי לדעת איך אני מחזיר את האופציה הזו.. נראה לי שהיא לא פעלה לי אף פעם וזה מטריד אותי. עוד שאלה . יש איזו תוכנה יותר מקצועית שבודקת שגיאות בקבצים ובקבצי מערכת שניתן לתזמן . תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by MATOK,

יש לי צל מסביב לכל האייקונים ב-desktop..איך אני מוריד את הצל לגמרי?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by mindblast,

אני משתמש ב WIN 7. המערכת לא מזהה את המצלמה שלי כאשר אני מחבר אותה דרך ה USB. לאחר החיבור לא קורה שום דבר. לעומת זאת את הפלאפון היא כן מזהה. חשוב לציין שבמחשב השני שלי (WIN XP) המערכת כן מזהה את המצלמה. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by אדוארד12,

שלום לכם, שמתי לב שבפורום הזה חסרים לכם מדריכים לווינדוס 10 בעברית ואודה מאוד שאם אתם מכירים לינק תביאו לי אותו ואם אתם לא מכירים לינק לאתר כזה ולא באתר שלכם בהכרח (חיפשתי ולא מצאתי משהו באמת מתאים בעברית) אודה מאוד שתכתבו גם מדריכים לווינדוס 10, כי כבר הרבה אנשים משתמשים במע' ההפעלה הזאת וצריכים עזרה בשפת האם שלהם. גם חיפשתי באינטרנט ספר לרכישה על ווינדוס 10 ולא מצאתי שום דבר מתאים. בכל אופן, אין לי כסף לשלם על המדריך, אזי אודה מאוד אם תוסיפו סטיקים וטיפים למע' ההפעלה הזאת, אם היא קיימת אזי אני מתנצל ותפנו אותי לפורום מתאים. בינתיים אני מודה לכם על כל מה שיש לכם ואני די סומך עליכם שתעלו בקרוב סטיקים ומדריכים לווינדוס 10, אם הם לא קיימים עדיין אצלכם. תודה לכם מראש מכל …

23. תודה רבה רבה רבה לכל העוזר

24. היי חבר'ה, יש לי כמה התקנות של windows ישנים, בכל מיני ארד-דיסקים וכשאני מנסה למחוק אותם ישירות מה windows הוא לא נותן לי, האם יש אפשרות לבטל את החסימה הזאת באמצעות איזו תוכנה או משהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ??? נמאס לי ממנו ...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.