Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי נייד HP חדש 6760 והוא מכיל בתוכו מערכת הפעלה VISTA HOME PR 32 ביט יש בנייד 4 גיגה זכרון שלא מנוצלות בגלל מגבלת מערכת ה 32 ביט עכשיו לשאלה : יש לי דיסק VISTA ULTIMATE אורגינל RETAIL עם שתי גרסאות 32 ו 64 האם אני יכול להתקין את גרסת ה 64 ביט של הריתייל ולהכניס לו את הקוד של ה HOME PRO שקיבלתי בנייד ואז יהיה לי מערכת 64 ביט חוקית האם הזנת קוד של HOME PRI בהתקנה בדיסק של ה ULTIMATE יתקין את ה JOME PRO ???
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה היה לי WIN במחיצה A , שידרגתי אותו , ואז התקנתי WIN במחיצה B ואז מחקתי את הWIN במחיצה A אבל הקטע הוא שעכשיו בRESTART של המחשב יש לי אפשרות לבחור בשני הWIN האלה ניסיתי לעשות FIXMBR אבל זה לא עזר למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי: RADEON 9800 PRO , ל 4.9 עם catalyst, אך כאשר ניסיתי להכנס לcatalst הוא טען שאני צריך להוריד מהאתר של microsoft את Microsoft .NET Framework 1.1 , הורדתי, התקנתי ומאז זה עובד והכל טוב ויפה... כמעט הכל, כל פעם שהמחשב נכנס לstand by, שלא נוגעים בו 15 דקות, לא רק שהמסך נכבה, אלא הוא יוצא למסך שנותן לי לבחור עם איזה פרופיל להכנס לwindows , זה נורא מעט את הכניסה למחשב ודי מעיק, מה אני יכול לעשות בנידון? כיצד אוכל לבטל פונקציה זו?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מכיוון ששידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 4GB האם יש צורך ב PAGEFILE ואם כן מה צריך להיות גודלו ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
hetkanti windows mehadash vegiliti sheani lo yahol lehtov beivrit... afshar ladaat efo ani magdir hosafa shel ivrit? toda merosh
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
צריך לשדרג כל פעם ולהוסיף זיכרון? הרי אפשר פשוט לתת יותר מקום מההארד דיסק שישמש כRAM וזהו לא?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב אז ככה כמו שידוע אני רוצה לעבור אם המחשב החדש שלי לטכנולוגיה 64 ביט.... הבעיה היא שלא הכול תומך אז הדברים שהכי חשובים לי זה הדברים האלו: דבר ראשון אם הקביוביס יפעל... הינה התוכנות שאני חייב: Steinberg.Cubase.SX.v3.1.1.944 וכל התוספים שלה..... הVST איך אני יודע אם יפעלו??? התוכנת העריכה הסופית Magix Samplitude Pro v8.0 עכשיו התוכנות הבסיסיות: WinRAR.v3.50 Ahead.Nero.v7.0.1.2.Premium.Edition NOD32 WINAMP Messenger 7.5 daemonV400-לזה אני יודע שיצא תמיכה ל64 ביט Alcohol.120%.v1.9.5.2802 icq5_hebrew_setup Firefox EVEREST.Ultimate.Edition.v2.50.48 Ad-Aware.SE.Professional.v1.06 Sygate Personal Firewall Pro v5.6 MS Office 2003 Pro וכמובן אימיול וביטורנ…
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה ב מערכת הפעלה win xp xpro כאשר אני מנסה להפעיל את שורת הפקודה start run הוא מייצר לי קיצור דרך על הדסקטופ אותו דבר קורה כאשר אני לוחץ start search מחפש כוונים לפתרון תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ובוא נגיד שהטכנאי בחנות חבר שלי שחייב לי טובה לא קטנה בקיצור אני יכול לבחור איזה מערכת הפעלה הוא יתקין בלי לשלם שקל... אז מה כדאי לי? XP 32BIT או ויסטה 64BIT *הם האופציות על פי שיקולים שלי (שאני חושב שאין צורך לפרט עליהם) מפרט המחשב: (מה שחשוב-רלוונטי) כרטיס מסך 8800GT מעבד Q6600 זיכרון 4GB כונן קשיח 250GB החלטתי לעשות את זה סקר כדי שיהיה לכם יותר נח להביא את דעתכם (לעצלנים ביניכם ) אבל אשמח (יותר נכון צריך) הסברים ונימוקים תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני יושב על המחשב ופתאום בלי קשר קופץ לי חלון 60 שניות לכיבוי המחשב.. אני לוחץ על הפעלה ועושה shutdown -a וזה נעלם אבל כל כמה זמן זה חוזר וגם פירמטתי כמה פעמים ואין זה עדיין מפריע לי.. (יש תמונה) תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
דבר זה יעיל , אם לא ניגשים למחשב מעמדת עבודה מרוחקת. במקרה ומישהו כן הצליח לחדור למחשב, השליטה שלו בו תיהיה די מוגבלת. אופן ביצוע: לוח בקרה>אשף הגדרת הרשת>לחץ על בטל שיתוף קבצים ומדפסות. חומת האש של windows תחסום שיתוף קבצים ומדפסות ברשת. אם קיימים קבצים ומדפסות משותפים, השיתוף שלהם יופסק>השלם את יתר האשף. להימנע מהתקנת תוכנות חשודות, העלולות לבטל כניסה ל- msconfig. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
סאפ אני משתמש WINAMP וותיק, ושומע MP3 כמובן עכשיו לאחרונה אני נתקל בבעיה ממש מעצבנת, שאני נכנס לתיקיית השירים שלי, במקום הסמל המסורתי של ווינאמפ אני רואה את האייקונים של קובץ לא מזוהה כשאני פותח הכל נורמאלי אבל אני רוצה את האייקונים שלי חזרה ! ניסיתי להתקין מחדש WINAMP דרך אגב .. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי. ממש בעייה מוזרה: הורדתי לאחרונה "Microsoft Encarta Encyclopedia Deluxe 2004", ניסיתי להתקין מהרד-דיסק, ראיתי לא הולך, אז צרבתי לדיסקים (3 דיסקים) ואחרי שאני מסיים להתקין את הדיסק הראשון, מכניס את השני והוא לא מזהה אותו (כאילו אין דיסק!). אובד עצות! יש למישהו רעיונות/ קרה לו אותו הדבר?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הנורטון הודיע לי על וירוס שנקרא CMD32.EXE וקראתי עכשיו שאם אני אמחק אותו זה יעלה הודעות שגיאה וכל זה אז רציתי לבקש עזרה. נ.ב קראתי שזה גם קובץ טרויאני אז אם יש לי ZONEALARM זה יכול להגן עלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי ויסטה באנגלית, כל ה"מחשב שלי" ו"לוח הבקרה" כתובים באנגלית.. Control Panel, My Computer וכו'.. כמובן שאפשר גם לקרוא בעברית אבל כאשר לדוגמא אני שומר מסמך NOTEPAD בעברית, כשאני פותח אותו שוב כל האותיות העבריות מתחלפות בסימני שאלה, לדוגמא אם אני שומר: "אבגדהוז - 123456" כשאני פותח שוב את הקובץ מתקבל: "??????? - 123456" מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מערכת - win xp sp 2 יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, שכבר קראה לי בעבר, כשאני בודק את המאפיינים של ההרדיסק, נאמר כי יש 1.2 ג'יגה פנוי מתוך39 וכשאני מסמן את כל הסיפריות בתוך הכונן(שום דבר לא נסתר מעיני) ועושה מאפיינים לכולם, נאמר כי הם שוקלים 25 ג'יגה. כל אדם היודע חשבון פשוט ובין כי יש פה בעיה מספרית, ולא אין הבעיה טמונה בזיכרון שנועד לגיבוי ווידווס, ואין מדובר בזיכרון ווירטואלי. אני חושש כי מדובר בהרדיסק פגום(segate .. זו לא חברה טובה לכוננים קשיחים?). לפעמים אני תוהה האם המחשב הוא חוות גידול לתופעת קוואנטיות, הכל בו הסתברותי...
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב . יש ברשותי מחשב נייד של תושיבה A200 - 130 . על המחשב מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה , היא עושה לי מספיק צרות וממש כבדה על המחשב. שאלתי היא: האם יש אתר שבו אני יכול להוריד את כל ה driver של כל החומרה שבמחשב. ( לוח אם, דיוידי,כרטיס רשת , בקיצור כל מה שנחוץ כדי להתקין XP . אני מודה לכל אחד שכול לעזור לי בנושא או לתת לי כיוון.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אז ככה ,יש לי במחשב 3 מחיצות בהאר דיסק C-15GB E-110GB F-110GB עד לפניי חודש היה לי מערכת הפעלה ב-C עכשיו לא הספיק לי 15GB והתקנתי מערת הפעלה ב-E ועכשיו יש לי שתי מערכוךת הפעלהXP SP2 ואני רוצה למחוק את זו שב-C שבמילא לא עובדת ואם אפשר שתביאו לי תוכנה שמחברת נניח את C+F בלי שימחקו כי ב-F יש מלא סרטים ומוזיקה +אני לא יודע איך אני מוחק את המערכת הפעלה שב-C כי אני לא יכול למחוק אותה כלומר את הקבצים שלה דרך מערכת ההפעלה השניה אני רוצה שתהיה לי רק מערכת אחת ב-E ואת כונן C לחבר עם F בלי שימחק
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
פתאום לפני כמה ימים זה התחיל לעשות לי את זה . מה הפתרון ?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אתמול ניסיתי להתקין את ה SP2 לויסטה שלי. לאחר ההתקנה המחשב עשה ריסט, ובשלב של ה Welcome קיבלתי BSOD. גיליתי שה BSOD נובע מה NOD32 שלי. נאלצתי למחוק את ה NOD32, למחוק את ה SP2, ולהתקין מחדש את ה NOD32. משהו נתקל בבעיה ? יודע איך לתקן ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האח הקטן שלי הכניס סיסמה בעיברית (תנך) ואכשיו כשמדליקים את המחשב ורוצים להיכנס ל-windows זה לא משנה את הכתב לעיברית. ניסית לשנות דרך bios ו-dos מישהוא יכול לתת לי פטרון אחר חוץ מפירמות
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי נפוצה שכל כמה זמן מופי לי מסך כחול ורשום לי משהו בקשר ל-Virtual Memory Dump .חשבתי שזה בעיה בדרייברים אז התקנתי ופרמטתי הכל מחדש אבל זה לא עזר ממש וגם שהורדתי את התוכנה שמתקנת בעיות ברגיסטרי זה גם לא עבד.למשהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא שאלה שכבר נשאלה אלפי פעמיים... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב אבל את הHD אני משאיר רצית לדעת האם יהיה בעיה עם ה-XP (הבנתי שעלולות לצוץ כמה) ואיך אפשר לפתור אותם .. כלומר שהמחשב ימשיך לעבוד אותו דבר, רק על מחשב חדש (מעבד+לוח+זיכרון+כרטיס מסך)
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-