Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
דבר זה יעיל , אם לא ניגשים למחשב מעמדת עבודה מרוחקת. במקרה ומישהו כן הצליח לחדור למחשב, השליטה שלו בו תיהיה די מוגבלת. אופן ביצוע: לוח בקרה>אשף הגדרת הרשת>לחץ על בטל שיתוף קבצים ומדפסות. חומת האש של windows תחסום שיתוף קבצים ומדפסות ברשת. אם קיימים קבצים ומדפסות משותפים, השיתוף שלהם יופסק>השלם את יתר האשף. להימנע מהתקנת תוכנות חשודות, העלולות לבטל כניסה ל- msconfig. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי בעיה הזויה לחלוטין, יש לי 13GB [בחשבון של 1BYTE = 1024 BITS] של קבצים על כונן C, ו25.4GB בכללי, 25.4 מינוס 13 = 12.6, עד כאן יפה, נכון? אבל יש לי רק 5.4GB מקום פנויף איפה שאר ה6GB? תודה למי שעוזר,, -ג'ו
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי דיסק VISTA ULTIMATE ב-2 שפות: אנגלית ועברית. אני עושה BOOT מהדיסק, בוחר את השפה האנגלית, בוחר את המחיצה הרצוייה, וההתקנה מתחילה לרוץ. בסוף הextracting files מופיעה ההודעה: windows could not install the selected language. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי xp pro sp2 . לאחרונה, כאני שומר תמונה מתוך אתר אינטרנט או מוריד קובץ מהאינטרנט למחשב, החלון של תהליך ההורדה מראה לי שהקובץ יורד ולכאורה הכל בסדר אך לאחר ההורדה הקובץ לא מופיע במחשב בתיקייה שאליה הוא ירד. גם ניסיון לפתוח תיקייה שונה או לשמור על שולחן העבודה לא מועיל. ניסיתי למשל להוריד את firefox והפעלתי את קובץ ההפעלה מבלי לשמור אותו במחשב ואכן התבצעה התקנה של התוכנה ובסיומה ניפתח הדפדפן אך כשסגרתי את הדפדפן, לא היה אייקון שלו על שולחן העבודה ולא בתוכניות במחשב ואפילו לא בלוח הבקרה - הסרה הוספה של תוכניות. אשמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש את הדריבר הזה כבר כמה ימים ולא מוצא.. ראיתי בגוגל כמה אנשים שהייתה להם את אותה בעיה אבל לא מצאתי שום דריבר שעובד לי.. אני חייב עזרה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
(לא יצא לי כותרת יותר מעניינת, אם יש למשהו לכותרת יותר מעניינת - אשנה). אהלן חבר'ה, כמו שכולם יודעים, אחרי פורמט (לא משנה כמעט בחדישות המחשב) המחשב עובד בצורה ממש ממש מהירה. לא יודע מה ולמה, אבל לאחר תקופה לא קבועה, המחשב מגיע למצב "כבד; עייף; עדיש". אילו פעולות אני אמור לעשות (מצידי יום-יומיות), על מנת לשמש את המחשב שלי (מערכת הפעלה) שתעבוד חלקה בצורה רציפה. פעולות אשר אני מקפיד לעשות הם: אנטי וירוס מעודכן תמיד הכולל סריקת וירוסים כוללת פעם בחודש לכל הפחות (NOD32). שימוש בכלים של TuneUp 2009. הכולל One Click, איחוי רג'יסטרי, ניקיון קבצים זמנים, ועוד. (אם יש איזה אופציה שאתם ממש ממליצים, אשמח לשמוע עליה. שימוש ב-SUPERAntiSpyware למחיקת רוגלות. (פעם ב-30 יום) אחרי כל הפע…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא שמזה כמה ימים ( מיום רביעי) המחשב שלי הפסיק להיות יציב. קופצים לי מסכים כחולים בויסטה ולאחר מכן הוא עושה ריסט.. כמו כן מופיעות הודעות --> WINDOWS HAS RECOVERED FROM A UNEXPECTED SHUTDOWN problem - blue screen אינני יודע בינתיים לאיזה צד לשייך את התקלה.. לצד התכנה או לצד החומרה. חייב לציין שביצעתי בדיקת זיכרון ובדיקת מעבד (ע"י MEMTEST ו PRIME ) והנ"ל נמצאו תקינים לחלוטים. אמנם המחשב שלי במצב OC אך הוא היה במצב זה כבר הרבה זמן ללא שום בעיות יציבות. האם יכול להיות שעקב גל החום שפקד אותנו נוצרה תקלה פיזית במחשב הרי הטמפרטורה בצל הייתה מטורפת ויצא מזה שכל רכיבי המחשב סבלו מהתחממות אולי אף מהתחממות יתר. המערכת שלי הייא E6600 p5b dlx 2GB 800MHZ …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום רב, כבר חודש שהמחשב הנייד שלי נתקע כאשר אני אומר מכבה אותו, ואז אני מכבה ידנית וכאשר הוא עולה הוא מתחיל בסריקות איחוי וכדומה. כנ"ל כאשר הוא נכנס ל-stand by , הוא פשוט תקוע על המסך "נכנס ל-stand by" ושוב אותו סיפור. מכיוון שזה קרה לי ולעוד אנשים גם בעבר עם מחשבים שונים , חשבתי אולי יש תיקון או תוכנה שמתקנת את זה. כי ממש אין לי כוח להתקין מחדש את ה-windows. תודה לכולכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בעיה חמורה עם הווינדווס. לפני כשנה נגמר לי התקופה של האנטיוירוס ומאז השתמשתי באינטרנט ללא אנטיוירוס. במהלך הזמן הזה נכנסו וירוסים, עכשיו אני לא מסוגל לבצע הרבה פעולות בסיסיות כגון לפתוח את הcommand. הרצתי סריקה דרך האתר של סימנטק, הוא מצא לי מספר וירוסים, ניסיתי למצוא את הremoval שלהם באצר, אבל נדמה שצריך להתקין קודם גירסה של סימנטק, הבעיה היא שגם להתקין תוכנות אינני יכול. אז אני מביא כאן את הרשימה של הוירוסים, אשמח אם תמצאו לי removal בשבילם ללא צורך באנטיוירוס או משהו כזה: W32.Stration@mm W32.Grum.A W32.Stration.CX@mm Trojan.Tooso.Q Spyware.Ardakey W32.Beagle.DZ בינתיים מחקתי את הקבצים שהיו נגועים והיו בתיקייה TEMP אבל הבנתי שצריך גם לשנות משהו בREGEDIT כדי לב…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בוינדוס שהופיעה לא מזמן מסיבות לא ברורות הכול התחיל להיות איטי יותר ולפעמים בכלל סיוט עשיתי פורמט עזר קצת יש פחתו תקיעות אבל לפעמים בסרטים הסרט הצמו מתחיל להתקה יענו ממקום להגיד מילה אז זה עושה מממממייללהההה וגם הסרט אצמו!! יש למישהו מושג מה הבעיה יכול להיות זיכרון ?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן יש לי על הדסקטופ קובץ שלא נוכן להימחק והוא אומר שהוא בשימוש ניסיתי למחוק בSAFEMODE וזה עדיין בשימוש איך מוחקים את החרא הזה?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הכול התחיל מאז שהמסנג'ר הפסיק להתחבר לי בגלל בעיה כלשהי. לכנסתי אל ההגדרות רשת ואל המאפיינים המתקדמים של ההתקשרות, שם נאמר שיש בעיה עם הWINDOWS MANAGEMENT INSTRUMENATITON משהו בקשר לזה שהמידע כנראה פגום ושצריך להפעיל את שחזור המערכת. נכנסתי לשחזור המערכת והופיעה לי שגיאה שאין אפשרות למצא את קובץ ה framedyn.dll - לאחר אישור השגיאה מספר פעמים עולה דף השחזור אך כשאני בוחר ללכת על פעולת שחזור ולא על פעולת שמירת נקודת שחזור אני מקבל את אותה שגיאה ולאחר אישורה לא קורה דבר... ז"א, אין אפשרות לשחזר את המערכת וגם אם כן, אני מאמין שזה לא יעזור. זאת גם מתקבלת לאחר לחיצה על לחצן ימני על המחשב שלי וכניסה למאפיינים. מה עלי לעשות? תודה מראש, העיניין מאוד דחוף. עריכה : וכבר עשיתי בדיקת ש…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שעה אני משק עם התוכנה וכל מה שאני מוצא זה קיצורי דרך לכל מיני דברים מפגרים של התוכנה עצמה....איך אני מוסיף קיצור דרך למה שאני רוצה? ומישהו יודע איך אני עושה שנגיד אם יש לי קיצור דרך לכונן שלי אז יראו כמה אחוז ממנו בשימוש וכמה מקום פנוי יש? בdescription של האייקון על הדקסטופ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב לוקח לו זמן להראות את השולחן עבודה, הוא נתקע על חלון ה welcome במשך כמעט דקה ורק אחרי דקה נכנס לשולחן העבודה. סרקתי את המחשב עם malwarebytes ביצעתי ניקוי לרג'סטרי עם ccleaner הסרתי את כל הדברים שעולים עם המחשב ב msconfig - לא עזר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה..
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שאני מתכוון להסתיר אני מתכוון שהוא לא יופיע בכלל בדסקטופ אבל אני יוכל לראות אותו במקום אחר.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שתי בעיות שונות אחת: יש לי לפטופ עם מעבד L7300 עם 1 ג'יגה זיכרון כרגע מפעיל XP גרסא 32ביט, כדאי לי לעשות מעבר לווינדוס 7 64ביט או 32 ביט? על המחשב הביתי ראיתי שדרוג מהותי במערכת ההפעלה בין ה XP ל-7, אז גם על הלפטופ אני מאמין שיהיה שדרוג משמעותי, רק מה שמדאיג אותי זה שאין מספיק זיכרון לצורך פעילות תקינה של ה-7 שתיים: על המחשב הביתי יש לוח אם של אסוס M2N-E באתר החברה אין דרייברים לווינדוס 7, אז בלית ברירה אני מתקין את הדרייברים שווינדוס 7 מספק, והכל מעודכן ומתואם חוץ ממודול ACPI של הלוח אם לא מצאתי דרייברים באתר של ASUS, לא מצאתי מידע על זה ב GOOGLE אולי מישהו נתקל בזה ויודע לתת לזה פיתרון ייתכן שקשור או לא, אבל מדי פעם, כאשר המחשב נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לצאת, רק כיבו…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם כול פעם שהוינדוס עולה לי מופיעה לי הודעה שיש בעיה אם Windows Update ראו תמונה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי. אני מיתכוון להתקין על הנייד הביתי (לא שלי) Windows 98 Se אם אתם שואלים למה לא XP.. התשובה היא שהמחשב הוא פנטיום 2,ו 128 MB זיכרון. בקיצור,נאבדה לי לגמריי האריזה עם הסיריאל. מה אני עושה עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה להגדיר כונן רשת ביני לבין המחשב של אח שלי : 2 המחשבים מחוברים בסוויטצ'. על המחשב שלי פועלת מערת ההפעלה WIN 2000 ועל המחשב השני יש XP. כאשר אני מגדיר במערכת ההפעלה XP כונן רשת אין בעיה אני פשוט מגדיר אותו מכניס סיסמה ואופ אני בפנים, הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה ליצור כונן רשת ב2000. אני נכנס לMAP NETWORK DRIVE... מפנה אותו לניתוב המתאים והוא דורש ממני סיסמה - אני שם סיסמה גם של הADMINISTRATOR וגם של הUSER של אח שלי משתמש בו ו.... גורנישט - כלום!!! ישנה הודעת שגיאה "Incorrect password or unknown username for" בעבר היה מותקן ב2 המחשבים WIN 2K ולא היתה לי בעיה מסוג זה... תודה מראש - שחר
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אז ככה, שני דברים: א. אני לא יכול (באחד מהמחשבים ברשת, בחדש יותר) להגיע לFirewall של Windows. לא קיים V איפה שצריך להיות שם, ליד ה"Help protect my computer..." וכשאני לוחץ על Settings קופצת הודעה: "Due to an indefined problem, Windows cannot display Windows Firewall Settings". זה קורה לא משנה מאיזה חיבור אני מנסה (הLAN או החיבור לאינטרנט). ב. אני לא יכול לעשות Share לחיבור לאינטרנט. כשאני מנסה, אני מקבל הודעה: "Cannot enable share access. Error 1060: The specified service does not exist as an installed service."
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, הייתה לי נפילה של הויסטה בזמן התקנת דרייבר מסוים. אחרי ריסטרט - הויסטה טוען וכאשר צריך לעלות המסך של ה-Login הוא עושה ריסט. יש לי גם XP מותקן במחיצה אחרת - והוא עובד מצוין. הקבצים נגישים.. ניסיתי SAFE MODE, ניסיתי Last known good configuration , שום דבר לא עוזר.. יצרתי LOG שמצורף כאן, אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הורדתי מהסטיקי את 4 הקבצים שמשנים את המראה לויסטה כאילו. התקנתי את הטרנספורמיישן פאק והתקנתי אותה ועכשיו יש את הממשק של ויסטה הכל רואים יפה ומסודר, ויש לי עכשיו שני קבצי RAR של האייקונים, מה אני צריך לעשות איתם? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איךמתקנים את WINXP? שהוא יהיה לבד סתומרת לא מותקן על איזה שהוא WIN אלה לבד. בבקשה תאזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
? ואם למשהו יש את הדרישות של המערכת?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-