עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז התקנתי לינוקס, ואני מאוד מאוד שמח. אבל לא על זה באנו לדבר, נכון? הלינוקס הוא מסוג Ubuntu 7.10, ובעזרת GRUB אני מפעיל גם את הלינוקס וגם את הויסטה (Windows Vista Ultimate x64). את הלינוקס התקנתי שבוע שעבר, ואחרי עריכת ה MBR והכל, הלינוקס פעל 24 שעות ביממה למשך השבוע שבו עבדתי, והשתמשתי בו בלילות כדי לראות סרטים ולשוטט באינטרנט. היום, סוף סוף חופש, באתי להשתמש בווינדוס, והנה הוא קורס אחרי שימוש של 5 דקות. מביא לי מסך כחול ועושה ריסטרט אחרי 5 שניות בערך. לא ממש ערכתי קבצים מהלינוקס, רק ראיתי סרטים, אולי פתחתי כמה קבצי RAR ואז מחקתי כמה תיקיות (שהורדתי עוד כשהיה לי רק ווינדוס) בעזרת הלינוקס, אבל לא נגעתי בכונן C בכלל. איך אני יכול לתקן את זה? חשבתי שאולי הוויסטה צריך להתרגל…

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. Started by adam99,

שלום! יש לי בעיה עם הווינדוס, כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד אחרי הפסים הכחולים ואז יש מסך שחור וככה הוא נשאר. עשיתי תיקון לווינדוס וזה לא עזר, הוא עולה במצב בטוח אבל לא ב Last Known Configuration... מה עושים? תודה!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by cohenha,

שלום לכולם יש לי בעיה בניהול הדיסקים הוא לא מציג לי את הכוננים הקשיחים וגם את הCD ולכן אני לא יכול ליצור מחיצות לשנות אותיות לכוננים מה לעשות כדי להחזיר את תצוגת הדיסקים ?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by ShahafH,

http://img172.imageshack.us/img172/6097/porbmic9.jpg משום מה נעלמו לי השמות של מי שמפעיל אותם... איך אני מסדר את זה? עריכה: אני יודע שזה מהתוכנה Advanced WindowsCare v2.3.0.738 Professional אבל אני לא מצליח להחזיר את זה... בבקשה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. יש לי שאלה. יש לי WINXP, וכשאני באינטרנט ורוצה להוריד משהו (לא דרך תוכנות כמו FLASHGET),אז מופיע לי חלון SAVE רגיל ,לבחור תיקיה בלה בלה בלה וכו... הבעיה שכשהוא מגיע ל99% ואז הוא מסיים,אז במקום להשאר ולהודיע שהוא הוריד וצריכה להיות אופציה של OPEN FOLDER, הוא פשוט עושה צליל ונעלם. מישו יודע איך אני גורם לזה להשאר?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי בעיה להגדיר כונן רשת ביני לבין המחשב של אח שלי : 2 המחשבים מחוברים בסוויטצ'. על המחשב שלי פועלת מערת ההפעלה WIN 2000 ועל המחשב השני יש XP. כאשר אני מגדיר במערכת ההפעלה XP כונן רשת אין בעיה אני פשוט מגדיר אותו מכניס סיסמה ואופ אני בפנים, הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה ליצור כונן רשת ב2000. אני נכנס לMAP NETWORK DRIVE... מפנה אותו לניתוב המתאים והוא דורש ממני סיסמה - אני שם סיסמה גם של הADMINISTRATOR וגם של הUSER של אח שלי משתמש בו ו.... גורנישט - כלום!!! ישנה הודעת שגיאה "Incorrect password or unknown username for" בעבר היה מותקן ב2 המחשבים WIN 2K ולא היתה לי בעיה מסוג זה... תודה מראש - שחר

7. Started by shabo,

ערב טוב. קניתי משחק מחשב מחו"ל וכשהתקנתי אותו היתה לי רשומה בעיה שאומרת שהמשחק לא יכול לעבוד באיזור שלי.. הצלחתי לסדר את זה לאחר ששיניתי כמה הגדרות בשפה של המחשב והמיקום שלו בעולם דרך הcontrol panel. כעת, יש מספר תוכנות בשפה העיברית שהטקסט שלהם מופיע לי במלא סימני שאלה(flashget, icq) , זאת אומרת שהמחשב לא מבין את הטקסט.. ניסיתי להחזיר את ההגדרות ליושנן ללא הצלחה.. אם משהו יפתור לי את הבעיה אני אשמח מאוד!

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by Zadu,

שלום לכולם , יש לי XP SP3 PRO . אני הולך לפרמט אותו היום בערב והשאלה היא איך מפרמטים ואיך מתקינים אותו מחדש ? יש לי את הדיסק התקנה בחדר שלי . תודה רבה לעוזרים

9. אני יודע שיש פקודה לזה אבל לא יודע מה היא... תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 00000000 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 880188EA OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini041809-01.dmp C:\Users\מורן ססס\AppData\Local\Temp\WER-11699718-0.sysdata.xml C:\Users\מורן ססס\AppData\Local\Temp\WERB19B.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by llime,

הכוונה לכך שאם אני מפנה לקישור מסויים אני לא צריך לכתוב את כל הכתובת . לדוגמה במקום לכתוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322527.0 אני אוכל לכתוב ליחצו כאן,או לחץ עלי וזה יעביר אותי לקישור שאני רוצה....

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  12. זה פשוט משגע אותי אפילו להעתיק קבצים או למחוק אותם אי אפשר איך אני מבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  13. הורדתי מהסטיקי את 4 הקבצים שמשנים את המראה לויסטה כאילו. התקנתי את הטרנספורמיישן פאק והתקנתי אותה ועכשיו יש את הממשק של ויסטה הכל רואים יפה ומסודר, ויש לי עכשיו שני קבצי RAR של האייקונים, מה אני צריך לעשות איתם? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  14. קרה לכם שלא הצלכתם להעתיק קובץ מסויים ע"י גרירה או ע"י גזירה והדבקה ? חלונות נסגרים לכם לפתע ? לא מצליחים להקליק על לינק באתר ? החלונות שלכם משתגעים ולא מראים את התוכן שלהם ? וכו וכו. יש לכם וירוס/סוס טרואיני בשם sndloader.exe. למידע: http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/w32agobotbv.html

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by THE-MASTER,

התקנתי משחק כלשהו ובאמצע ההתקנה קופצת לי הודעה שאומרת לא יכול להעביר את הקובץ הבא......h:\support\sv\l?smig בדקתי במיקום הקובץ ומופיע שם קובץ בשם lasmig(מעל האות a יש שני נקודות) ולא כמו הקובץ שניסתה התתקנה להעביר l?smig. השאלה שלי היא מה אני אמור לעשות בבקשה מכולם תעזרו לי......אני נואש. חיכיתי למשחק הזה שבועיים. בכל אופן מדובר בLord of the ring the battle of the middle earth .

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  16. עבדכם הנאמן מצא משהו שמוכן למכור לו את ה WINDOWS OEM בזול (לפי הידוע לא השתמש בו קודם) קנה עבדכם הנאמן אשר מודע לחוק את ה WINDOWS בסך של 200 שקלים חדשים ... כדי לוודא שהכן המוצא טוב היתקין אותו במחשב ב HD שמשני שלו ... כאשר ראה שאקטיבציה חוקית ..רצה להכניס אותו ל HD הראשי במקום ה WINDOWS 2000 שכבר לא משהו כבר .. לכן עשה ועשה אקטיבציה כצפוי לא עבדה (HD אחר..) לכן היתקשר לתמיכה ... נתן את המספרים שדרשו .. לבסוף המענה רצה לשאול אותי מספר שאלות ... שאל עם קניתי את ה מערכת יחד עם המחשב ...ניתק עבדכם הנאמן את הטלפון בשיקשוק ברכים כמו פושע גדול ... וברגע זה הזמין VISATA 64 ב 640 שקל ...גם OEM למחשב חדש ... בקיצור : 1) אני פחדן 2) מפחד מהכול 3) אין מה לעשות ....גם …

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by nore0,

לפעמים הכתב במחשב נהיה ככה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  18. Started by Alex Kidd,

יש לי מעבד Amd Athlon 64 3500 האם אני צריך להתקין ווינדוס 64 ביט בשביל לנצל אותו עד הסוף או שהוא יעבוד טוב גם על ווינדוס רגיל xp pro

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by wow,

אני רוצה לעשות תיכנות לרגיסטרי בעזרת המדריך הזה http://www.pc-spot.co.il/guides/tweaks1.php האם הוא יתאים לי גם לגירסה של ה-WIN 64 BIT?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. Started by t d,

שלום לפני כמה זמן עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי: RADEON 9800 PRO , ל 4.9 עם catalyst, אך כאשר ניסיתי להכנס לcatalst הוא טען שאני צריך להוריד מהאתר של microsoft את Microsoft .NET Framework 1.1 , הורדתי, התקנתי ומאז זה עובד והכל טוב ויפה... כמעט הכל, כל פעם שהמחשב נכנס לstand by, שלא נוגעים בו 15 דקות, לא רק שהמסך נכבה, אלא הוא יוצא למסך שנותן לי לבחור עם איזה פרופיל להכנס לwindows , זה נורא מעט את הכניסה למחשב ודי מעיק, מה אני יכול לעשות בנידון? כיצד אוכל לבטל פונקציה זו?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by ward,

יש לי XP PRO SP1 והמעבד תמיד על 100% זה לא זז משם (שאני לוחץ CTRL +ALT+ DE) זה מראה שהמעבד פועל ב 100% תמייייייייייד ! מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by Baridy,

צריך לפרמט את המחשב לפני ההתקנה או שזה לא חובה?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן יש לי WINDOWS XP באנגלית. עכשיו אני רוצה קובץ עדכון שיהפוך לי את כל התפריטים לצרפתית כמו שיש מאנגלית לעברית האם קיים דבר כזה ואיפה אני משיג אותו? תודה רבה! יניב

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. שלום. אז כמו שאמרתי הבעיה הזו לא הופיעה לי אף פעם בשום התקנת DX כלשהי. הבעיה מופיעה בצורת פופ-אפ שמודיע על ERROR. מישהו יכול לעזור לי כאן? אין לי מושג מה זה.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  25. אחרי שאחי הקטן שיחק לי במחשב המקלדת הפסיקה לעבוד עשיתי שחזור מערכת והיא חזרה לעבוד היא הייתה דולקת והכל אני בטוח שזה משהו בהגדרה אחרי שעשיתי שחזור מערכת היא עבדה אבל זה מבאס להחזיר את המחשב חודשיים אחורה יש למישהו מושג באיזה הגדרה זה היה שהוא שינה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים