Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו ניסה ? http://www.microsoft.com/licensing/programs/sa/benefits/fundamentals.mspx http://neowin.net/index.php?act=view&id=34107
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Windows XP to Media Center Edition 2005 Converter התוכנה אמורה להתקין Media Center בנוסף לXP על המחשב התקנתי לפי כל ההוראות הנדרשות ושאני בא להפעיל את הקיצור דרך שנוצר לי על המחשב מופיעה לי שגיאה: למישהו יש שמץ בנושא? :-[
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
התקנתי , יש לי רק משתמש אחד על מחשב עכשיו זה לא מזהה אותי כ אדמין , כלומר אם אני צריך לעשות אקטוישן בפוטושופ הוא אומר לי שאני יבדוק את גישות האדמין שלי , גם ה PB מעיף אותי בגלל שאני לא אדמין על המחשב . איך אני מסדר את זה ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה כללית ביותר על הSP3, כל פעם אני שומע שיוצא SP חדש לויסטה ולxp ואני אף פעם לא יודע ביוק מזה טוב, אז שאלתי היא כזאת , מה זה בדיוק service pack ?! ולמה אני צריך לעבור ל Windows XP SP3 ? מה מוסיף הSP3 על SP2 שיש לי ?! תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
סרגל הכילים שלי (איפו שנמצא ההתחל והכל ) הוגדל פי 2 http://img67.echo.cx/my.php?image=adf4jb.jpg איך אני יכול להחזיר את זה למצב הרגיל ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום התקנתי וינדוס מחדש במחשב ועכשיו כל פעם שהוא עולה, ובמידה ולא קיים בכונן CD דיסק ההפעלה של ווינדוס הוא כותב שיש בעיה בבוט ונדרש דיסק הפעלה. והוא מוכן לעלות רק אם יש בכונן דיסק של ווינדוס למרות שהוא כבר התקין את הווינדוס ואת הדרייברים של הלוח וכו'. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני כל כך מתגעגע לזה, אין בכלל אפשרות להפעיל את זה ? תוכנה כלשהיא ? משהו ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על האקסםלורר הוא לא נפתח ומופיע לי במקום ה WINDOWS ERROR REPORT !!! לא קרה כלום במחשב לפני שזה קרה ולא שינו דבר! מה זה יכול להיות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האח הקטן שלי הכניס סיסמה בעיברית (תנך) ואכשיו כשמדליקים את המחשב ורוצים להיכנס ל-windows זה לא משנה את הכתב לעיברית. ניסית לשנות דרך bios ו-dos מישהוא יכול לתת לי פטרון אחר חוץ מפירמות
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
נכנסתי ל http://securityresponse.symante ec.com/avcenter/venc/data/w32.p pinfi.html קראתי פה איך להסיר אותו עשיתי הכל כמו שצריך אבל הבעיה כשאני מריץ את הסריקה של הנורטון בשלב 4 הנורטון בכלל לא נפתח ואומר שאני צריך להסיר אותו מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
התקנה של xp זה משהו בסביבות ה-30/40 דקות פלוס מינוס... לא?!?!? (ככה לפחות לי לקח שאני התקנתי) למה שאני שואל אומרים לי 4 שעות......התקנה מיוחדת ??
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בשבוע האחרון, ובלי שום שינוי מהותי במחשב (רק עדכונים רגילים - בלי SP2), אני מקבל כמה חלונות קופצים (עם אותה הודעה) כל פעם שאני נכנס ל- Ynet (בינתיים רק שם זה קורה...). ההודעה היא: "Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page. As a result the page may not display correctly." כל ההגדרות שלי ב- IExplorer, הוחזרו ל- Defaults שלהם. וגם כאשר הורדתי אותן למצב הנמוך ביותר, זה לא עזר. אין לי אנטי-וירוס, וניסיתי לכבות את ה-FireWall ... לא עזר. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב התקנתי דריברים וכל מה שצריך באתי להתקין דימון טולס ומתישהו בהתקנה זרק לי מסך כחול (כנראה התנגשות כלשהיא), לא עלה הווינדוס ניסיתי כמה דברים לא הלך... פירמטתי מחדש שוב התקנתי כל מה שצריך ולפני ההתקנה של הדימון בדקתי אם יש משהו שמזכיר את דימון ומסתבר שכן בתיקייה של הווינדוס יש קובץ שקוראים לו sdaemon ואי אפשר למחוק אותו. אז עצתכם מה לעשות... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה בקשר למערכת ההצפנה הזאת של הוינדוס הבעיה היא הרי אתה מצפין את הקובץ וכל עוד אתה עובד עם אותו הוינדוס אז אין בעיה הוינדוס קורא את את אותם הקבצים אבל אתה מחליף וינדוס אז אתה בבעיה אז מה שקרה לי אני הצפנתי תמונות ברוב טיפשותי סתם ליתר ביטחון אבל אז עשיתי פורמט ושכחתי מהתמונות כיאלו החלפתי וינדוס אבל התמונת נשארו ואני לא יכול לקורא אותן אז רציתי לדעת אם יש אולי איזה תוכנה שפורצת את זה למה אני כבר נואש אני מחפש בכל האינטרנט ולא מצאתי וזה חתיכת אוסף, של תמונות שלי יש שם אם אין תוכנה אז זה לפחות אפשרי בכלל לפרוץ כזה דבר ? יעני יש לי בכלל תקווה? תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
תקשיבו אם יש לי 4 גיגה זיכרון ואני רוצה לנצל את כל ה 4 גיגה זיכרון איזה windows יתמוך בכל ה 4 זיכרון? xp 32bit xp64 bit vista 32bit vista 64 bit
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לאחר התקנת קובץ עדכון האבטחה שיצא היום (kb951748) במערכת ווינדוס XP עם הפיירוול החינמי zonealarm, לא ניתן לגשת לאינטרנט. התקנה מחודשת של הפיירוול לא פותרת את הבעיה. ראו הצעה לפתרון זמני מאת Ivan בהודעה הבאה.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי עכשיו תמפרט הזה AMD 2500 R9800P 512RAM אפשר להתקין תווינסטה ? עם לא איזה שנוי צריך לעשות בשביבל להתקין תוויסטה למה הוויסטה ניראת ממש יפה .......... בא לי כבר להחליף תXP
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. לא יודע אם זה הפורום המתאים. קראתי פעם באחד הפורומים, כי עדיף להתקין את CS3 (ופרמייר בפרט) בדיסק אחר מאשר מערכת ההפעלה. אשמח אם מישהו ידע לענות לי: 1. זה נכון ? 2. למה? 3. האם זה צריך להיות דיסק פיזי אחר? או מספיק PARTITION אחר?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
כרגע יש לי 3 מחשבים על כולם מותקן WIN 7. על המחשב נייד מותקן WIN 7 מקורי ועל האחרים לא. אני רוצה לפרמט אחד אבל ל64BIT [יש את הדיסק המקורי] יש אפשרות לפרמט דרך הדיסק? יש אפשרות להשתשמש בקוד מספר פעמים?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה. כשהתקנתי את הווינדוס האותיות של הכוננים התפכו, מה שקרה בעצם שהמערכת עכשיו מותקנת על D והכונן עם כל הקבצים הוא C. האם אפשר להפוך את האותיות שלהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הכל התחיל כשעלתה הודעה של a disk read error occured מאז המחשב עלה והכל היה בסדר... עזבתי את המחשב וכשחזרתי ראיתי שהוא עשה ריסט.. ניסיתי לפתוח משהו כלום לא מגיב... ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לוחץ על התחל וכלום לא קורה.. לא מגיב והבאר התחתון כל הזמן עם סימן שאלה... ניסיתי את השילוב ctrl+alt+del כלום לא קורה... ניסיתי להעלות בsafe mode והופיע לי מסך כחול עם שגיאה 0x000000F4 איך אני מחזיר את הדברים לשגרה.. עדיף בלי פרמוט כי אני אאבד מידע חשוב
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד עם win7pro 64bit. חיברתי למחשב דיסק קשיח ide באמצעות מתאם usb. הדיסק לא מזוהה במחשב, וגם לא שום דיסק אחר. כמובן שהדיסק מחובר גם לחשמל. הבנתי שהדיסק אמור להופיע במחשב בתור כונן נוסף (כאילו חיברתי דיסק און קי). מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדות כלשהן שצריך שמומלץ לבדוק? אשמח לתגובות ולרעיונות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-