Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני זמן מה ניסיתי (ברוב טיפשוטי) את מערכת ההפעלה VISTA BETA. עכשיו שגיליתי שזו הייתה טעות, התקנתי מחדש XP וגיליתי מספר בעיות, מערכת ההפעלה VISTA שינתה את הסיפריות הקודמות שלה לwindows.vista ככה שיש לי סיפריה שיש בה את כל הוינדוס ואת כל ה Program Files', ואי אפשר למחוק אותם!! המחשב מציג לי הודעה : "cannot delete ACW: Access Is Denied" שזה בעקרון קל להבין, אין גישה ולא ניתן למחוק את הקבצים, ניסיתי להכנס למחשב בתור ADMINISTRATOR אבל זה לא עזר, אני צריך את עזרתכם, לדעת איך בדיוק אני מוחק את הסיפריות הללו שלוקחות לי מקום רב במחשב, בתודה מראש לכל העונה.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כל פעם קופצות לי הודעות בוינדוס עם כותרת של MESNGER SERVICE (שירות של מסנג'ר) וכל פעם כתוב בהודעה הזאת משהו אחר ובכלל אין לי מסנג'ר אפילו לא וינדוס מסנג'ר זה נראה לי כמו איזה וירוס שהיה לפני כמה זמן אז הרצתי סריקה והנורטון לא מצא כלום מה זה יכול להיות ואיך אני מוריד את זה?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הנכון וכשאני הולך למנהל התקנים הוא מראה לי על הכרטיס מסך סימן קריאה! מישהו יודע מה לעשות!?!?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אתה יודעים כמו שעושים לכל תוכנה/משחק שמתקינים.. אני כבר כמה שנים איתו בלי פירמוט והוא מתחיל לעשות בעיות, אני לא מתכוון לפרמט ככה שעיניין אותי הקטע הזה.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בדרך כלל טוב תמיד נראה לי צריך לרוץ רק RUNDLL32 אחד ברקע אבל משום מה רצים לי שתיים או לפעמים 3 ו4 אפילו. סרקתי את המחשב מוירוסים ומADWARES. ולא מצא שום דבר הקשור לזה... בבקשה תעזרו לי עם יש פתרון. תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר את האייפוד למחשב מופיע לי ה 'Safely remove hardware' ועל האייפוד מצויין בגדול "Do Not Disconnect" ועד שאני לא מגדיר לו שזה בעצם האייפוד (ע"י לחיצה על properties ב Safely remove hardware) האייפוד לא מאפשר לי לנתק אותו. ה iTunes מזהה אותו בלי בעיות, גם בלי שאני מגדיר אותו ב Safely remove hardware, אז יש איזשהי דרך להגדיר אותו פעם אחת ולתמיד שזה האייפוד ? מקווה שהבנתם.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שתיהן שוקלות 0 קילו ושמנסים למחוק זה אומר שהווינדוס משתמש.. הוא משתמש ב0 בייט של תקיה ? אנלא מביןןן
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה לא אצלי אבל מישהו שביקש ממני עזרה פשוט... המחשב שלו עבד הרבה זמן אפשר להגיד כבר שנה בלי בעיות ביכלל, הכל פיקס ולפני יומיים אחרי שהוא עשה ריסט למערכת פתאום זה רושם לו שגיאה עוד לפני שעולה הוינדוס Error loading operating system למישהו יש פיתרון? כי מחיפוש שלי ראיתי שזה שגיאה שמקבלים אחרי התקנה בדרך כלל ואצלו זה לא אחרי התקנה תודה לעזורים אלכס
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היתה לי עבודה לבית-הספר... להכנס לפורום של ביה"ס, ולכתוב שם המלצה על ספר (דוברי אנגלית). במשך שעה וחצי ישבתי וכתבתי, ההודעה יצאה לי מושלמת, המבנה, אוצר-המילים... לחצתי Send, וקיבלתי הודעה "נא הכנס הודעה מסודרת דרך הטפסים הרלוונטיים". זה לא מערכת פורומים רגילה, אני חושב שהאחראית אתר בנתה אותה... מרוב להט נכנסתי חזרה לפורום, לראות אולי זה כן שם, ולא מצאתי... רק כדי לקלוט שאין דרך חזרה, ויכלתי ללחוץ back בזמן כדי לשחזר את הטקסט. השאלה שלי, האם אפשר לשחזר את זה בדרך כלשהי? אני יודע שיש תוכנות שמתעדות את הכפתורים במקלדת שנלחצים, אם אני אתקין עכשיו הוא יזהה דברים שהוקלדו לפני ההתקנה? בבקשה. אני נואש. אין מצב שאכתוב משהו ברמה כזאת עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מנסה ללכת לפי הוראות הסרטון הבא כדי לשחזר את המערכת ב- USB: הבעיה שתחת הפקודה list disc שנמצאת תחת windows\system32 המחשב לא מציג לי דיסקים כלל, אלא רק נותן רשימת פקודות זמינות.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בשבוע האחרון, ובלי שום שינוי מהותי במחשב (רק עדכונים רגילים - בלי SP2), אני מקבל כמה חלונות קופצים (עם אותה הודעה) כל פעם שאני נכנס ל- Ynet (בינתיים רק שם זה קורה...). ההודעה היא: "Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page. As a result the page may not display correctly." כל ההגדרות שלי ב- IExplorer, הוחזרו ל- Defaults שלהם. וגם כאשר הורדתי אותן למצב הנמוך ביותר, זה לא עזר. אין לי אנטי-וירוס, וניסיתי לכבות את ה-FireWall ... לא עזר. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
מותקנת אצלי VISTA X64 ULTIMATE WINDOWS UPDATE לא מציג לי את האפשרות של התקנת SP1. ניגשתי לאתר ישירות ושם ממליצים בחום לא להוריד מהאתר (מעל 700 מגה) אלא דרך ה WINDOWN UPDATE ושם זה 125 מגה. למה ההבדל בגדלים? מה ההבדל בכלל? ומה עלי לעשות? עשיתי חיפוש בכמה פורומים וגם הם ממצילים לא להתקין את ה 700 מגה - אבל לא ממש מציינים סיבה.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי דיסק של VISTA ULTIMATE שמסרב לעשות BOOT במחשב החדש. (המפרט בצד..) על המחשב מותקן XP ואני רוצה לפרמט ולהתקין ויסטה. ה DVD הוא הרכיב הראשון שממנו נעשה ה BOOT. המחשב כאילו "פוסח" על הקריאה של הדיסק ולא מציג את האפשרות של "לחץ על מקש כלשהו כדי להתחיל..." אלא ישר מעלה את ה XP. ניסיתי לשנות אפשרויות בביוס ושום דבר לא עוזר. הבעיה גם חוזרת במחשב הישן ורק בנייד המערכת עולה בלי שום בעיות ככה שאני לא מאמין שהבעיה בדיסק עצמו. נ.ב. אני רואה שניפתח נושא דומה אבל הבעיה שלו מעט שונה משלי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש דרך להעיף את כל ההגדרות משתמש של ה Windows Live ID מהמחשב??
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מפעיל את המחשב,אני מקבל במסך הפתיחה בחירה של משתמש או אדמין,וכאשר אני לוחץ על אחד מהם,הוינדוס מתחיל לטעון אתההגדרות ואז מייד מתנתק,וחוזר לתפריט בחירת משתמש. ניסיתי להיכנס למצב בטוח ,אבל אני מקבל אותה תוצאה. ניסיתי לחזור LAST GOOD CONFIGRATION ללא תוצאה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
פתאום לפני כמה ימים זה התחיל לעשות לי את זה . מה הפתרון ?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בס"ד בבקשה עזרה דחופה מחקתי בטעות תיקיה אחרת ממה שהייתי צריך למחוק ולחתי על shit del ככה שזה לא לסל מיחזור בבקשה יש דרך להחזיר את תכולת התיקיה זה דחוף לי! בבקשה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אם הנושא שייך לפורום אחר , אני אשמח אם תעבירו למקום הנכון אני קונה מחשב חדש אפשר לקרוא הכל על המחשב החדש כאן (פורום מפרטים) בעקרון, השדרוג מתבצע מפנטיום 3 ל AMD 64 אני מחליף כמעט הכל, כולל כרטיס מסך וזכרונות, אבל משאיר את הדיסקים הקשיחים שלי, ואיתם את מערכת ההפעלה. איך WINDOWS תתנהג כשהיא תגלה שהיא על מחשב חדש לגמרי ? האם היא תפעל בכלל ? האם כדאי לי להתקין מחדש על מחיצה נקייה על המחשב החדש את מערכת ההפעלה ? פרטים נוספים : XP-SP2 , שלא נקנתה בחנות, אם זה משנה משהו. כרגע יש לי שני כוננים - 200, 250 , מחוברים בתצורת ATA רגילה. אף אחד מהם לא מחולק למחיצות. פשוט כונן C וכונן D אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני משתמש באופיס 2003 ולא מצליח לשנות את ההגדרות ב word (הגדרת עמוד, עיצוב פונט) ולהשאירם כברירת מחדל. לאחר שאני מבצע שינויים בהגדרת העמוד ומגדיר "שמירה כברירת מחדל" השינויים אינם נשמרים . כך גם לגבי שינויי גופן בסגנון רגיל.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי בעיה במחשב, הווינדוס עולה רגיל, אני מנסה להתחבר לאינטרנט או ללחוץ על משהו וכלום לא קורה ואין שום תגובה זה ככה כמה דקות עד שזה עובר והמחשב עובד רגיל . משהו אמר לי שזה אולי משהו בהגדרות של הכרטיס מסך..(FX5200 אם נחוץ) אני לא יודע אם זה קשור אבל אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היום נתקלתי בכמה בעיות עם ההיתחברות לאינטרנט. התקשרתי לתמיכה (HOT) ,והם אמרו שהמודם עובד פיקס. הם אומרים שה SP2 יכול לגרום לבעיה שהמודם לא יוצר קשר עם המחשב. אז בסדר, הסרתי את ה SP2 , ומיד אחרי ההסרה המחשב בקושי עלה, עשה בעיות.. לקח לו 2 דקות וחצי להעלות (בד"כ הוא עולה תוך 15 שניות) . כשניתקתי את האינטרנט (המודם),המחשב עלה קצת יותר טוב.. אבל קיבלתי את הוירוס המוכר Blaster . נזכרתי בפתרון לבעיה,והקשתי ב "הפעלה" Shutdown -a והוירוס אכן ירד,אבל מאז המחשב עולה לאט יותר + האינטרנט לא מתחבר. עכשיו אני כאן במחשב הקודם שלי, תקוע עם סלרון ו 256MB זיכרון.. יש לי המון עבודה לעשות במחשב הכבוע.. חברים,HELP בבקשה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מעיקה בויסטה. שאני פותח תיקייה ואני לוחץ על אחת מהן לחיצה ימנית בעכבר כדי לקבל את התפריט (נניח בשביל למחוק או לשנות שם וכ'ו) התקייה נתקעת ואיתה כל המחשב. הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה רק מנהל המשימות וריסט. יש למישהו עיצה או פיתרון. המערכת מעודכנת עם SP2 . ואין לי בעיות בכלל. רק הבעיה הנ"ל. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם קיים tweak או תוכנה שמאפשרת להציג את התאריך (שנה/חודש/יום ויום בשבוע) מתחת לשעון ב-System Tray (כמו ב-Windows XP) במערכת ההפעלה Windows 2000 Professional?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ALE 150 לא יכול לתפעל במערכת החדשה של מיקרוסופט , יש פיתרון או אפילו אלטרנטיבה אחרת (הכוונה לא מודם USB משהו אחר שיעבוד ... כאלה שהצליחו להפעיל את האינטרנט בויסטה שיגידו מה יש להם ..)
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים כשאני מנסה לעלות את המחשב בכל מצב לפעמים הוא עולה ולפעמים לא וגם עם הוא עולה זה רק עם דיסק של XP בפנים ניסיתי לעשות CHKDSK אבל כשאני נכנס לBOOT דרך הדיסק זה אומר לי שחסר איזה קובץ באחד הכוננים לא הבנתי מה הקשר בכלל בין המידע שיש על הכונן לעובדה שאני עושה BOOT מדיסק גם כשהצלחתי לעשות CHKDSK זה עשה רק 71% ואמר שהוא לא הצליח לחדש הכל
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-