עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hellyeahmofo,

אתם מכירים את הקובץ program (אין לו סיומת) שנוצר בכונן המערכת (system drive( מה זה הקובץ הזה ואיך דואגים שהוא לא יווצר כל פעם מחדש?

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  2. כפי שציינתי בווינדווס לפעמים עולה מלמטה איפה שהשעון הודעה כזאת: New updates are availble וזה מראה פול עידכונים שווה להוריד או שאפשר לוותר עליהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by hakingb2009,

יש לי ויסטה ואני לא שומע כלום ניסתי להתקין דריברים זה לא עוזר הלוח אם שלי הוא 8i945p-g ניסתי להוריד מהאתר של גיגה בייט את הדריבר אני התקנתי ורשום לי שיש לי יציאת פלט Hdmi מה עושים????

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  4. אני רוצה להתקין VISTA 32 כדי למנוע מבעיות אי תאימות דרייברים וכו'. האם VISTA32BIT תומכת ב4GB RAM? הבנתי שכן אבל יש לה בעיה לנצל אותם או משהו כזה. האם זה יעבוד טוב או שהVISTA סתם רק תגלה את הזיכרון אך לא תוכל לגשת אליו? שאלתי את השאלה הזאת בפורום בעבר ואף אחד לא ידע לענות לי. עזרה בבקשה. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  5. ההודעה נמחקה על ידי בהתאם לבקשת המנהלים.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by Tomerb1,

X86 או X64? ועכשיו יש לי אקספי, אחרי העדכון שווה לי לעבור לויסטה?[מפרט בצד]

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by bigblue,

אני אתחיל מההתחלה, היה לי הארדיסק של 20 גיג'ה משהו ישן שהתקנתי עליו ויסטה סתם בשביל בדיקות וניסויים עכשיו קיבלתי הארדיסק אחר של 80 גיג'ה ועשיתי שכפול בעזרת Acronis TrueImage והכול עבר בסדר. המערכת עלתה והכול נראה בסדר, אבל אחרי הריסטרט הראשון המערכת נתקעת במסך של הכניסה לויסטה עם הבר הירוק ופשוט מסרבת להמשיך הלאה. עשיתי בדיקות להארדיסק החדש וכולם יצאו בסדר. יש למישהו הצעות??

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  8. (לא יצא לי כותרת יותר מעניינת, אם יש למשהו לכותרת יותר מעניינת - אשנה). אהלן חבר'ה, כמו שכולם יודעים, אחרי פורמט (לא משנה כמעט בחדישות המחשב) המחשב עובד בצורה ממש ממש מהירה. לא יודע מה ולמה, אבל לאחר תקופה לא קבועה, המחשב מגיע למצב "כבד; עייף; עדיש". אילו פעולות אני אמור לעשות (מצידי יום-יומיות), על מנת לשמש את המחשב שלי (מערכת הפעלה) שתעבוד חלקה בצורה רציפה. פעולות אשר אני מקפיד לעשות הם: אנטי וירוס מעודכן תמיד הכולל סריקת וירוסים כוללת פעם בחודש לכל הפחות (NOD32). שימוש בכלים של TuneUp 2009. הכולל One Click, איחוי רג'יסטרי, ניקיון קבצים זמנים, ועוד. (אם יש איזה אופציה שאתם ממש ממליצים, אשמח לשמוע עליה. שימוש ב-SUPERAntiSpyware למחיקת רוגלות. (פעם ב-30 יום) אחרי כל הפע…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by iem,

אשמח להבהרות בנוגע להבדל בין שתי מע' ההפעלה האלה מסדרת VISTA. תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by ilaysk,

שלום! יש לי כרגע Windows Vista Ultimate Hebrew 32BIT מקורי במחשב חשוב לציין שזה OEM אם אני אקח מחבר Windows Vista Ultimate English 64BIT חשוב לציין שזה RETIAL ואז אשתמש באותו CD KEY זה יעבוד? חשוב לי מאוד לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  11. אם כן איך עושים את זה? ואם לא אז איזה תקיות שנמצאות בתוכה כדאי להעביר?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by liiight,

כי הוא רק מפעיל את התוכנה, והוא לא מבצע את הDEFRAG עד שלא מקישים עליו פיזית (וזה כמובן נוגד את כל הרעיון של התזמון).

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  13. Started by Dmoney,

שלום, עם קניית כרטיס הטלויזיה קיבלתי מקלט אינפרא אדום שתמחבר ליציאת ה-COM במחשב + שלט. איתו הגיעה גם תוכנה המזהה ומתרגמת את האותות מהשלט לצורך שליטה בטלויזיה. עכשיו..מה שאני רוצה זה ליצור מצב שהשלט ישלוט לי על המחשב בלי שום קשר לטלויזיה (יפעיל את הווינאמפ ועוד כמה פעולות...) חשבתי להסיר את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה ולהתקין איזו תוכנה אחרת שתתרגם את האותות מהשלט. שמעתי פעם על איזו תוכנה שעוזרת להגדיר את זה כאשר קונים מקלט כזה ומחברים אותו ישירות ללוח אם. האם אני יכול להשתמש בה גם? עצות ודרכים אחרות תתקבלנה בברכה 10x

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  14. Started by triple_maxim188,

מה אני צריך לשנות בהגדרות

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by wow,

כפי שאתם רורים בתמונה אין לי את כל החלון וחסרים לי הכפתורים. http://img682.imageshack.us/img682/8922/38102752.jpg אני על וינדוס 7 64 ביט. תודה.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  16. אז ככה חיפשתי עם nod ו kaspersky ו avg ומה לא ( אבל לא ביחד , כל אחד התקנתי בנפרד כדי שלא יהיה התנגשות ) תוכנות spy ו reg ומה לא .. ממש הכל ופשוט כלום לא עוזר =[ אם עכשיו אני במחשב אז הכל עובד פשוט יופי , אבל אם עוזבים את המחשב לכמה דקות טובות מתחילים לקפוץ חלונות כחולים ולמה אני לא מעלה לכם תמונה של החלון? כי כל פעם יש שגיאה אחרת .. אף פעם לא אותה שגיאה כל פעם זה כותב משהו אחר .. מה לעשות ? אני כבר מיואש =[

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  17. פעם בכמה ימים אני מרגיש פתאום שהמחשב נהיה איטי מאוד! אני נכנס למנהל המשימות ורואה תהליך בשם CMD.EXE שתופס את כל הזיכרון! הנה התמונה: מה לעשות? איך אני מעיף את זה?

18. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אם אני בא להתקין ויסטה 64 ביט על מחשב של 32 ביט המערכת תיתן התראה על כך? או שהמערכת תותקן ותעבוד כ32 ביט או שהיא תותקן ותהרוס את המחשב?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by ETB,

קרה לי מששהו מוזר ביותר ,פתאום תוך כדיי גלישה כל הדפים באקספלורר שהיו פתוחים נסגרו בלי שום הודעת שגיעה. ואני לא יכול לפתוח דפדפן של אקספלורר, אני פשוט לוחץ על האיקון, וכלום לא קורה., ואותו דבר עם המחשב שלי, בקיצור כל מה שקשור לאקספלורר. ואין שום הודיעת שגיעה, כלום. סרקתי שעה וחצי עם הNorton Anti virus 2004 הכי מעודכן, הרצתי ספחח בוט הכי מעודכן, התחלתי את המחשב, ואין שום הוגעת שגיעה, שום וירוס, פשוט כלום, והאקספלורר מסרב לעבוד. המערכת הפעלה WinXP PRO SP1 עם כל עדכוני האבטחה החדשים (כמובן בלי SP2). מה יכול להיות הבעיה, אני שובר את הראש, אני יודע שהמערכת הפעלה גוססת (הניקוי דיסק מסרב לעבוד כבר חודשיים, ויש לי כבר גיגה של קבצים זמניים), כי יש לי כבר הרבה בעיות אחרות, אב…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  20. אני יודע שיש פקודה לזה אבל לא יודע מה היא... תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  21. עשיתי דול בוט(xp+vista) לאחר שפירמטתי את המחיצה עם הויסטה כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך של הבחירת בוט המחשב מייד נכנס לויסטה ולא נותן לי זמן לבחור אז\ אני צריך לתקתק עם החצים ליפניי שהוא מגיע למסך כדיי שהמחשב לא יקפוץ ישר לויסטה....איך אני מסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  22. תאור המשרה: תפקיד מהנדס IT האחראי על מתן פתרונות ותמיכה יעודית ללקוחות ומערכות. המשרה מצריכה מוערבות במספר פרוייקטים מקביליים הכוללים עבודה אל מול מערכות תשתית של Windows*, פלטפורמות משתמשי קצה, הגדרות חיבוריות רשת הכוללות פתרון בעיות והתאמה לצרכי המעבדה. דרישות התפקיד: עלייך להחזיק בתואר מהנדס מחשבים או בתואר מקביל, להיות בעל לפחות 5 שנות נסיון בסביבת Microsoft Windows* הכוללות הבנה מעמיקה של system internals ויכולות אדמיניסטרציה מוכחות. נדרשת הכרה והבנה של TCP/IP, Active Directory. כמו כן, שליטה בשפות סקריפטים נפוצות כמו VBScript, WMI היא יתרון. נדרשת יכולת הובלה של פרוייקטים טכניים ועבודה יעילה מול ספקים חיצוניים כמו גם מול שותפים פנים אירגוניים. כמו כן דרישת התפקיד …

23. אני מעוניין להתקין MICROSOFT VISUAL STUDIO 8 או יותר אם יש (??) אני רוצה להקים סביבת פיתוח מושלמת כך שאוכל לעבור בין כמה שיותר אפליקציות במהירות ללא עיכוב. המפרט שלי : intel QUAD Q8400 2X2GB ram 800 Mhz kingstone WD 500 GB 32MB אינני מבין כלל במערכות הפעלה, הדבר היחידי שהבנתי זה את עניין ניצול הזיכרון במערכות 32 - 64 ביט. מה הייתם ממליצים לי להתקין לעבודה טובה ושוטפת, וניצול מירבי של המשאבים? לגבי ווינדוס 7, עבדתי איתה ומאוד נהנתי. מערכת קלה ופשוטה. איך אוכל להשיג RC ל-64 ביט עכשיו שההורדה מהאתר בוטלה?? אשמח לעזרה. נעם

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by BigSmoke,

http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by moonjib,

תראו בתמונות.... כל הדפים נמשכים לצד שמאל! מה עושים כדי להחזיר אותפ למקומם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים