עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב כל סרט \ שיר שאני מפעיל דרך המחשב או דרך האינטרנט פועל בצורה מאוד מוזרה או שזה פועל מהר מאוד ולא מבינים כלום או שזה פועל עם עיוותים ולאט מידי , אפילו ביוטיוב זה ככה מה לא ניסיתי XP התקנתי כמה פעמים מחדש , דרייברים התקנתי מחדש והכי מוזר הקתנתי וינדוס 7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הצלחה :-[ המפרט שלי E6750 EP43-DS3L 9800GT 3GIG RAM יש לי כרטיס קול של REALTEK נראה לי כרטיס מובנה האם הבעיה היא בלוח אם \ כרטיס קול ?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

יש לי דיסק קשיח של 1 T והוא מחולק ל2 מחיצות ובנוסף יש 100 מגה UNLLOCATED SPACE. כשאני מנסה לצרף את ה100 מגה האלה לאחת המחיצות ואני משתמש בPARAGON PAR|TIT|ION זה אומר לי שהיא אפשר חעשות את זה במערכת הפעלה 64 ביט כאילו שוינדוס צריכה את ה100 מגה האלה ב64 ביט. למה זה ואיך אפשר לצרף את ה100 מגה האלה לאחת המחיצות?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  3. כותרת..

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  4. אז ככה חיפשתי עם nod ו kaspersky ו avg ומה לא ( אבל לא ביחד , כל אחד התקנתי בנפרד כדי שלא יהיה התנגשות ) תוכנות spy ו reg ומה לא .. ממש הכל ופשוט כלום לא עוזר =[ אם עכשיו אני במחשב אז הכל עובד פשוט יופי , אבל אם עוזבים את המחשב לכמה דקות טובות מתחילים לקפוץ חלונות כחולים ולמה אני לא מעלה לכם תמונה של החלון? כי כל פעם יש שגיאה אחרת .. אף פעם לא אותה שגיאה כל פעם זה כותב משהו אחר .. מה לעשות ? אני כבר מיואש =[

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  5. דבר זה יעיל , אם לא ניגשים למחשב מעמדת עבודה מרוחקת. במקרה ומישהו כן הצליח לחדור למחשב, השליטה שלו בו תיהיה די מוגבלת. אופן ביצוע: לוח בקרה>אשף הגדרת הרשת>לחץ על בטל שיתוף קבצים ומדפסות. חומת האש של windows תחסום שיתוף קבצים ומדפסות ברשת. אם קיימים קבצים ומדפסות משותפים, השיתוף שלהם יופסק>השלם את יתר האשף. להימנע מהתקנת תוכנות חשודות, העלולות לבטל כניסה ל- msconfig. בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. אני צריך שילמדו אותי לסגור תקייה עם סיסמא ושרק אני ששם את הסיסמא נכנס אל התקייה , זה משהוא עם group דרך regedit בדוס . מישהוא יכול ללמד אותי צריך דחוף ... תודה רבה וחג שמח .

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  7. אני כרגע עובד עם XP PRO כדאי לעבור לויסטה עכשיו< או שיש עוד באגים שצריך לתקן וחוץ מזה איזה תוכנות עובדות על הויסטה ואיזה לא? ואלה שלא אמורות לעבוד בעתיד או שיחליפו אותן תוכנות אחרות?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  8. שמתי לב בזמן האחרון שהXP ושה לי בעיות ולא בא לי לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אני עושה ריפייר למערכת הפעלה צריך לגבות את החומר או שהוא מתייחס רק לתוכנה ? תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by ellell,

לאחרונה שאני צורב תוכנה מתיקיה שבמחשב אל תקליטור עם (Make Data CD ( NERO BURNING ROM א. מעביר לי את הקבצים באותיות גדולות. ב. כשאני מריץ את התקליטור מופיעה... השפה של חבילת ההתקנה זו אינה נתמכת על ידי המערכת שלך מי יודע מה הסיבה לתקלה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by SweeT_EviL,

אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שקיבלתי פול כאלה. אני לא יודע אם זה קשור/גרם אבל כשקמתי היום המחשב שלי היה מכובה, והוא היה אמור להיות דלוק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. איך אני מפרמט את כל המחשב (לאן להיכנס?) תודה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  12. כרגע אני עובדת עם שני GB וזה לא מספיק האם אני יכולה להוסיף עוד 2 עם ויסטה 32bit או שאני צריכה להחליף ל64 bit?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by BigDragoon,

התקנתי EMULE בויסטה, ויש לי בעייה מוזרה. משום מה רשימת השרתים לא נשמרים לי. כשאני רוצה לשמור את הקובץ של הכתובות, הוא רושם לי שלא ניתן לכתוב שלא ניתן לכתוב את adresses.dat רעיונות?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

היי התקנתי את internet explorer 7 אבל נוצר מן טשטוש מעצבן כזה איך מבטלים אותו? זה משו עם שיפור הכתב

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  15. אני חדש פה ולא יודע איך פותרים את הבעיה שאני בטווח שנראת פה לכולם שפוטה ואתם בטח בכירים אותה ששי בהתחלה הודעה שהוידוס מזויף ואי אפשר לעשות updats וכל החרא הזה.. שמעתי שיש קובץ ששים או שמהו כזה שמתקן את זה... ושאלה עוד יותר טיפשית לרמה של הפורום הזה.. איפה אני יכול לצרוב/להשיג וינדוס צרוב

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  16. פירמטתי את המחשב בפרמוט רגיל והוא ניתקע באמצע.בפירמוט מהיר זה הצליח.למה??

17. Started by itay127,

קניתי מחשב חדש זה המחשב שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ועכשיו אני רוצה להתקין עליו ויסטה, אבל אני לא יודע איזה גרסא כדאי? 32 ביט?64ביט?או 86? שמעתי שמשחקים לא פועלים על 64 זה נכון? ומה אתם אומרים איזה גרסא כדאי לי להתקין? וגם דוד שלי קנה מחשב חדש והוא רוצה ויסטה איזה גרסא כדאי למחשב שלו? הנה המחשב שלו: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box …

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by asus7,

מתי יוצא SP3 לXP?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. Started by פבליק,

קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו windows xp עכשיו יש לי במחיצה של מערכת ההפעלה קובץ pagefile.sys. כפי שהבנתי זהו קובץ של הזיכרון הוירטואלי. כיון שיש לי2 גיגה ראם אין לי צורך בקובץ כה גדול (גודלו של הקובץ 2 גיגה), לכן נכנסתי להגדרות של המחשב שלי והקטנתי את גודלו. ניסיתי לעשות זאות מספר פעמים ואף לבטל(כמובן שהפעלתי מחדש את המחשב לאחר כול שינוי) אותו אבל הקובץ הספציפי הזה נשאר ולא נעלם (או מוחלף בקובץ בגודל קטן יותר). התאריך שבו נוצר הקובץ נשאר זהה- היום בו התקנתי את מערכת ההפעלה. מה עלי לעשות האם עלי למחוק אותו פשוט או שאיך אני מקטין את גודלו?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by Arkadi.Krr,

aharey shbaharti bekonan ve ENTER ze ose li error 1: http://img142.imageshack.us/my.php?image=004mh3.jpg 2: http://img142.imageshack.us/my.php?image=008tm1.jpg asiti delete le konan ve adayn oto adavar ve eyn li windows mutkan sham karega PLEASE HELP

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by ron533,

הוינדוס לא עולה לי - נתקע אחרי הבוט של הביוס. HIREN BOOT CD מראה לי שכונן C לא מפורמט כביכול.... שאר הכוננים מופיעים תקין, והBOOT SECTOR לא קיים.... מה קרה?? אולי נדפק MBR או שזה לא קשור? מה אתם ממליצים? בבקשה להגיב אנשים בעלי נסיון. תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. Started by BusteD,

אני מכיר 3: ~ נערך ע"י מנהל הפורום ~ Windows Vista RC1 Windows Vista RC2 יכולים לתקן / להוסיף לי פה גירסאות לפי סדר העדיפות שלהם בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  23. תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש והווינדווס אמור לפעול הוא מבקש מימני שם משתמש וסיסמא .אני צריך ללחוץ על אישור ואז זה נכנס.אני יודע שזה קורא להרבה אנשים .{ הסיסמא שלי זה כלום ובכל זאת הוא שואל} .משהו יודע איך אני מבטל את זה?? {כשהתקנתי את הווינדווס לא הגדרתי סיסמא}

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by NuXeR,

היי, הייתה לי נפילה של הויסטה בזמן התקנת דרייבר מסוים. אחרי ריסטרט - הויסטה טוען וכאשר צריך לעלות המסך של ה-Login הוא עושה ריסט. יש לי גם XP מותקן במחיצה אחרת - והוא עובד מצוין. הקבצים נגישים.. ניסיתי SAFE MODE, ניסיתי Last known good configuration , שום דבר לא עוזר.. יצרתי LOG שמצורף כאן, אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. החלטית להתקין את הויסטה כמערת הפעלה עיקרית ולהיפטר מה-XP. כרגע יש לי מערך RAID עם 3 מחיצות: 1- 30 ג'יגה של הויסטה. 2- 13 ג'יגה של ה-XP 3- מחיצה של כול הסרטים ושאר ירקות. עכשיו בכדי לא להסתבך עם DUELBOOT ושאר חרא עדיף לי : א- למחוק את המחיצה של הויסטה דרך ה-XP ואז בהתקנה של הויסטה למחוק את המחיצה של ה-XP וליצור במקומה מחיצה חדש אחת לויסטה ? איך אני מוודא שזה התהליך הנכון? מחכה לתשובות או הצעות. עידו

• 6 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.