עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by elior021,

שלום לכולם ושבוע טוב. יש לי שאלה והיא הולכת ככה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות את הקבצים שלי בהרדיסק אחרי שהוינדוס קורס

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  2. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת??

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by e-d-a,

פירמטתי את המחשב התקנתי דריברים וכל מה שצריך באתי להתקין דימון טולס ומתישהו בהתקנה זרק לי מסך כחול (כנראה התנגשות כלשהיא), לא עלה הווינדוס ניסיתי כמה דברים לא הלך... פירמטתי מחדש שוב התקנתי כל מה שצריך ולפני ההתקנה של הדימון בדקתי אם יש משהו שמזכיר את דימון ומסתבר שכן בתיקייה של הווינדוס יש קובץ שקוראים לו sdaemon ואי אפשר למחוק אותו. אז עצתכם מה לעשות... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  4. Started by LL@SS,

שלום לכולם! חבר שלי שיפר קצת את המחשב היום, המיפרט הוא : PENTIUM D 3.4GHZ MSI NEO3 PCI-E 3GB 667MHZ 9800GT 512 HEC400 השאלה בכותרת, אני לא יודע מה להתקין לו.. מה אתם ממליצים? הוא מבחינתו להתקין ויסטה ,אהב את המערכת, תנו עצה, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  5. הוא קשור לפקס ב-XP ותמיד שאני מסיר אותו הוא חוזר לתחייה מחדש. (פעם בחודש אני שולח פקס דרך המחשב ולכן לא רוצה להסיר את הפקס לגמרי)

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by asus7,

מתי יוצא SP3 לXP?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  7. שאני מתקין את ווינדוס אני צרייך קודם להגדיר את SATA אם לא הוא לא מזהה את זה אז איך עושים קודם מתקנים תווינדוס או תדיסקט של כונן הSATA שאין ווינדוס משיהו יכול להסביר תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  8. אחרי שהוא מחק את נורטון אנטיוירוס 2005 והתקין את קספרסקי, המחשב כבר לא עולה לו, כלומר הווינדוס לא עולה לו, רק התמונה של הדסקטופ עולה לו ואין שום אייקונים ואת שורת ההתחל, וככה גם אחרי שהוא מחכה שעה. יכול להיות שהבעיה היא בגלל שאחרי שהוא התקין את נורטון 2005 , הוא לא עשה ריסטארט וישר התקין את קספרסקי ? זה חשוב מאוד אז תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, יש לי VISTA 64BIT ULTIMATE עם SP1 ומלא פעמים המעבד על מאה אחוז והמחשב נתקע... התוכנית שגורמת לזה זה הסייר של וינדוס.... המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by Zadu,

שלום לכולם , יש לי XP SP3 PRO . אני הולך לפרמט אותו היום בערב והשאלה היא איך מפרמטים ואיך מתקינים אותו מחדש ? יש לי את הדיסק התקנה בחדר שלי . תודה רבה לעוזרים

11. Started by Turbine,

אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. יש לי XP חוקי עם IE7 ובזמן האחרון שאני נכנס לאתר הIE7 מתחיל להתקע לי ולעשות בעיות בזמן החיפוש עדכונים והעדכון זה קורה לעוד אנשים?? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  13. רציתי לדעת מה ההבדל בין גודל לגודל בדיסק? (כשנכנסים לפרטים של קובץ מסויים) ובדקתי כמה שוקל כל מה שיש לי במחיצה c והיה 33 גיגה בשימוש וכשאני לוחץ מקש ימני על הכונן רשום לי שיש לי 1.6 גיגה פנוי למרות שיש לי 37 גיגה סה"כ לאן נעלמו עוד 2 גיגה?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  14. מה שונה ומיוחד והאם הוא מומלץ?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. בגרסה החדשה של Windows 11, מיקרוסופט תסיר את התמיכה בקודק AC-3, מהלך שעשוי להשפיע על משתמשים שצורכים מדיה בפורמט זהלכתבה

16. XP PRO SP1 השתמשתי בתוכנה mindsoft reg cleaner ומאז המדיה פלייר לא עולה לי, אין הודעת שגיאה או משהו, פשוט לא עולה. האם זה קשור לשימוש בתוכנה הזו? האם היא מסוכנת? איך אני מחזיר לי את מדיה פלייר שלי (גירסה 8)?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by rambo88,

מה המצב חברה תראו יש לי ווינדוס אקס פי פרו ואני מעוניין להתקין מהדורה ביתית עכישו הורדתי ווינדוס ביתי עם סרוויס פאק 1 boot כמובן ושמתי אותו בסידירום לאחר מכן במקום שיעלה לי המסך הכחול כמו שאתם מכירים שמתקינים אקס פי אז הוא קורא מהדיסק והוא מביא אותי לאחר כמה שניות למצב של דוס עכשיו לא הבנתי למה זה אז רשמתי את הפקודות e: שזה הדיסק שלי שם ואז co i386 אינטר ואז winnt ואז הופיע מסך כחול והוא רשם משהו עם could not continue ללחוץ על אינטר בשביל ריסט משהו כזה בקיצור אני לא מצליח ולא יודע למה יש למשהו תשובה תודה נ.ב-יש לי מערכת הפעלה xp pro מותקן

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by yotam360,

שאני נכנס למנהל המשימות, תהליכים רשום לי שם של תהליך שאני לא יודע מה הוא עושה. זה השם שלו: SMSS. מהוא עושה ומה יקרה אם אני יבטל אותו???

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  19. התקנתי Vista Ultimate ואני רוצה להציג שומר מסך שהורדתי כרקע למחשב. האם ואיך ניתן לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by ward,

יש לי XP PRO SP1 והמעבד תמיד על 100% זה לא זז משם (שאני לוחץ CTRL +ALT+ DE) זה מראה שהמעבד פועל ב 100% תמייייייייייד ! מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by ruff stuff,

היי היה לי אייקון של mv2 player ולאחר שהתקנתי את ה ie7 החדש הוא פשוט נעלם והאייקון של ie תפס את מקטמו איך מחזירים אותו?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by אביחי,

כאשר אני נכנס לאתר gamer מופיעה השגיאה: הערה: נסיתי לבטל את ה Firewall ואת האנטי וירוס,למחוק את כל הקבצים בתיקיה (Temporary) של הדפדפן ( כולל התוכן הלא מקוון),Cookies,לשנות את הרמת האבטחה ל"רמה נמוכה".

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by m-o-r,

יש לי מדפסת HP PSC 1410 וWINDOWS 7 7600 X64 שאני מנסה לעדכן את הדריבר אני מקבל שגיאה "WINDOWS איתר תוכנת מנהל התקן אך נתקל בשגיאה בעת נסיון להתקין אותה" הורדתי דריברים מהאתר של HP ל VISTA X64 ויש אותה בעיה וניסיתי בעדכונים של WINDOWS יש לי גם דריבר שעבד לפני שפירמטי את המחשב היה לי 7260 :s05:

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד שמאל. ההבעיה היא שכאשר אני עושה הפעלה מחדש ומגיע לשולחן עבודה לוקח לו איזה 2 דקות להעלות את כל התוכנות ולהיות מוכן לעבודה כמו שאתם יכולים לראות יש לי 8 ג'יגה זיכרון איכותי ועל המחשב מותקנות רק תוכנות הכרחיות והוא אחרי פירמוט. כמו כן נטרלתי מלא תכונות של ויסטה שלא היו נחוצות כולל משימות שעולות עם המערכת למינימום האפשרי. בגדול אחרי טעינה מלאה של המערכת המחשב עובד ממש מהר אבל תמיד לוקח לשולחן עבודה להיות מוכן "שנים". בבקשה עם מישהו יכול לעזור :s05:

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by AMD-GUY,

אני לא מצליח לגרום לכרטיס קול שלי לעבוד עם ויסטה! audigy 2 zs וניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קריאטיב ל- 64 ביט, ואחרי שאני מתקין הוא אומר לי שפג תוקפו של הדרייבר למרות שהתוקף הוא עד סוף ינואר. ניסיתי דרייברים שמצאתי בפורומים, לא עובד.. ניסיתי להתקין את הכרטיס קול המובנה של Realtek ולא עובד! יש לכם מושג מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.