Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בתיקיות מסוימות במחשב שאני ניכנס אליהם זה ישר יוצא לי מהתקייה?? מה עושים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים אני יכול לכתוב בעברית, אבל אם אני מקבל הודעות בעברית בoutlook המחשב מציג את העברית בתור ?????????? יש לי win xp וניסיתי להתקין outlook גירסה 2003 וxp ובשנהם יש את אותה הבעיה ---עריכה--- חחח התכוונתי שבמקום מילים יש סימני שאלה אבל הפורום מציג אותם בתור סמיילים...
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה במחשב ואני זקוק לעזרתכם אני מפעיל את המחשב הכל סבבה, מסך הטעינה של ווינדוס עם הפס הכחול נגמר, אני רואה מסך שחור עם עכבר באמצע וישר מקבל את המסך הכחול המוכר של ווינדוס המערכת היא ווינדוס XP וכשאני נכנס למחשב במצב בטוח הוא עובד.. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?? תודה מראש.. כתוב שם כל מה שכתוב בדרך כלל ונראלי שהוא כאילו אומר לי מה השגיאה.. בכל מקרה כתוב שם גם irql less or not equal אם זה עוזר..[br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 20:33:08 לא משנה הבעיה נפתרה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
איך אני מפרמט את כל המחשב (לאן להיכנס?) תודה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, אנ'לא יודע אם זהו המקום הנכון לשאלתי - בכל אופן;השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי נפוצה שכל כמה זמן מופי לי מסך כחול ורשום לי משהו בקשר ל-Virtual Memory Dump .חשבתי שזה בעיה בדרייברים אז התקנתי ופרמטתי הכל מחדש אבל זה לא עזר ממש וגם שהורדתי את התוכנה שמתקנת בעיות ברגיסטרי זה גם לא עבד.למשהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום רב, כבר חודש שהמחשב הנייד שלי נתקע כאשר אני אומר מכבה אותו, ואז אני מכבה ידנית וכאשר הוא עולה הוא מתחיל בסריקות איחוי וכדומה. כנ"ל כאשר הוא נכנס ל-stand by , הוא פשוט תקוע על המסך "נכנס ל-stand by" ושוב אותו סיפור. מכיוון שזה קרה לי ולעוד אנשים גם בעבר עם מחשבים שונים , חשבתי אולי יש תיקון או תוכנה שמתקנת את זה. כי ממש אין לי כוח להתקין מחדש את ה-windows. תודה לכולכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון, אני מעוניין לעבור לחלונות ויסטה בגירסת הום פרימיום 64 ביט ותהיתי מאיפה כדאי לרכוש את המערכת במחיר סביר? האם ניתן ליצור קשר עם מיקרוסופט ולקבל את זה מהם? אצל סקאי פיסי קניית ויסטה מותנת בקניית מחשב חדש לצערי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מתקין מחשב חדש עם הרדיסק של ווסטרן דיגיטל (wd1200jd) בביוס הוא רושם שהוא לא מזוהה אבל בבוט סיקוונס ובזמן שהמחשב עולה הוא כן מזהה אותו אז נראה לי שהוא כן מזוהה כמו שצריך. בתחילת ההתקנה של אקספי ההתקנה רושמת את ההודעה הזאת "setup did not find hard disk drives on your computer" חיפשתי בפורומים ובאינטרנט בכלל על בעייה כזאת והבנתי שצריך בהתקנה של האקספי ללחוץ f6 ואז להכניס דיסקט עם הדרייברים של הsata, כיוון שלא קיבלתי דיסקט עם דרייברים נכנסתי לאתר של ווסטרן דיגיטל והורדתי דרייברים לדיסקט וניסיתי לעשות את מה שקראתי עליו באינטרנט אבל זה לא עבד זה עדיין נותן לי את אותה הודעה. בלוח אם הוא p4s800d-x לא יודע אם זה משנה משהו או לא, אני מקווה שלמישהו כאן יש רעיון איך מסדרים את זה …
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי WINDOWS 7 . לפני ההתקנה התבקשתי להסיר את תוכת האנטי וירוס שהייתה לי KASPARSKY, כעת כשניסיתי להתקין אותה שוב, זה הצליח רק חלקית - לאחר הRESTART של המחשב, הופיע לי הודעה שבעקבות בעייה של אי תאימות התוכנה נחסמה, משהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
נמחק לי קובץ system. ניסיתי להעביר ת'הארד דיסק שלי כסלייב למחשב אחר,הצלחתי להעביר רק חלק מן הקבצים. יש לי קבצים שם הנמצאים בתיקייה my documents ובגלל שאני נכנס להתקנה אחרת של הווינדוס הוא לא נותן לי גישה אליהם. היו לי כמה רעיונות: 1.לעשות leave files intact אבל נראה לי שהוא בכל זאת ימחק את הmy documents שם וחוץ מזה שאני לא יושע מה הוא משאיר ומה לא. 2.לקבל מכם איזו פקודה שיודעת להעתיק תיקיות(בדוס).(+איך נכנסים לתיקייה ששמה יותר מ5 תווים) 3.אולי יש איזו תכנה שעולה בבוט דרכה עושים דברים כאלה(אם אני לא טועה בdisc wizard שיש לי יש משהו כמו copy disks לא זוכר...)הבעייה היא שאין לי כונן דיסקטים עד שמישהו בפורום תמיכה טכנית ירגע ויעזור לי... תודה מראש אולי לנסות את הריפייר של ווי…
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בהתחלה יש את המסך של אינטל(של הלוח אם) ואז אני מחכה בסביבות ה2-3 דקות מופיע מסך שחור למטה מלא ריבועים אפורים ש"מתמלאים"(כמו שכשעושים HIBERNATE) ואז מתחיל לעלות הווינדוס..למהההה תודה
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי סריאל של win xp כנראה sp2 ואין לי ת'דיסק אז הורדתי דיסק מקורי של ווינדוס אבל של win xp sp3 הסריאל יתאים??
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
עשיתי דול בוט(xp+vista) לאחר שפירמטתי את המחיצה עם הויסטה כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך של הבחירת בוט המחשב מייד נכנס לויסטה ולא נותן לי זמן לבחור אז\ אני צריך לתקתק עם החצים ליפניי שהוא מגיע למסך כדיי שהמחשב לא יקפוץ ישר לויסטה....איך אני מסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין גודל לגודל בדיסק? (כשנכנסים לפרטים של קובץ מסויים) ובדקתי כמה שוקל כל מה שיש לי במחיצה c והיה 33 גיגה בשימוש וכשאני לוחץ מקש ימני על הכונן רשום לי שיש לי 1.6 גיגה פנוי למרות שיש לי 37 גיגה סה"כ לאן נעלמו עוד 2 גיגה?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מישהו כנראה התקין לי כל מיני תוכנות מוזרות.שאני לוחץ על עכבר ימני על לינק כלשהו מופיעות בתפריט המהיר שנפתח כל מיני שורות לא רצויות. איך אני מסיר אותם?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קיבלתי לפטופ עם ויסטה בעברית. יש אפשרות להחליף את הממשק לאנגלית מבלי להתקין מחדש?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי מחשבים פנטיום 4 עם מערכת הפעלה XP פרו עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי משחק מחשב חדש ("רטטוי"), במחשב אחד עבד נקי, במחשב שני הוא רושם שחסר קובץ DLL שקשור לDirectX 9.0C, למרות שמותקנת בו הגרסא הכי חדשה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה שעות (עדיף כמה שיותר מדוייקות) המחשב שלי היה פעיל בתאריך מסויים? (אגב מדובר במ"ה win xp pro) בתודה, טל נ.ב. מקווה שזה המקום המתאים לשאול? אם לא תעבירו.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מתכוון למחשב נייח ולא נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים, התקנתי במחשב אחד על ה Hd ווינדוס 98, והוא עבד מצוין. כשאני מעביר את אותו Hd למחשב השני(ישן יותר p2 350), אני מקבל הודעת שגיאה בעת העלאת הווינדוס : Himem.sys has detected unreliable xms memory at adress 021a591a. ואחרי מספר שניות המחשב אומר לי שאני חייב לעשות restart - האם זה אומר שהזיכרון של המחשב דפוק? וגם בפעמים הנדירות שהמחשב אכן עולה, מופיעים הרבה מסכים כחולים, ולפעמים הוא נתקע סתם, האם זה נובע מאותה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כל משחק שאני מתקין לא עובד, כשאני לוחץ עליו, הוא עושה מסך שחור, וחוזר חזרה למסך הקודם ואז מציג שגיאה: לדוגמא: "nfs.exe has stopped working" אחרי זה רשום שאין פתרון לבעיה.. =עידכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך =עידכנתי DirectX מה עוד אני צריך לעשות בשביל לתקן את הבעיה הדפוקה הזאת? יש לי וויסטה x64 מקורית..
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב הופיעה לי השגיאה הזאתPפרשתי אותה): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת תלת-מימד ומרנדר הרבה וברקע פתוחה בד"כ הפוטושופ זה אומר שאני צריך עוד 1GB של זיכרון ? וכאמור הPF מגיע ל1GB ויותר ... תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-