עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ככה יש לי WIN 2003 שהיה מותקן על מחיצה שהיא הוגדרה כלוגית. היה לי הרבה בעיות עם העלאה של המערכת. חשבתי אולי אם אני ישנה את המחיצה ל PRAMERY זה יסדר אבל עדיין לא עולה הסרבר. רציתי לשאול אם אני ממיר את המחיצה מלוגית לראשית אני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  2. חברים שלום !!! בעת התקנת ויסטה בשלב בחירת הכונן שעליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה, ברגע הלחציה על הכונן הוא נותן לי הודעת שגיאה : Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation. יש למישהו מושג כיצד מתגברים על הבעיה? תודה ושבת שלום ???

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  3. לפני שבוע קניתי מחשב אסוס נייד מסוג של המיני "10" הוא בא עם מערכת הפעלה WIN XP SP 3 בעברית . נוצרת בעיה בהתקנת תוכנות שהשלט הראשון שלהם בהתקנה זוהי תמונה כמו למשל לוגו של החברה , במקרה כזה ,המחשב לא ממשיך את ההתקנה לצעד הבא ,ז"א התמונה לא עפה מהמסך וההתקנה לא ממשיכה הלאה , בכל תוכנה אחרת שבה הסידור הוא שונה נניח שיש תפריט (ולא תמונה ) ההתקנה ממשיכה לרוץ . האם יש איזושהי דרך עקיפה להתקנה ???או בכלל מה עושים ?? יש לי בבית מחשבים אחרים שמערכת ההתקנה היא XP SP2 באנגלית שם זה לא קורה עם אותם תוכנות ,לכן חשדתי במערכת ההפעלה ??? מצפה לעזרה תודה חזי hezihabibi@gmail.com

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  4. שלום לכולם! לא מזמן הופיע לי בעיה בסייר הקבצים (windows explorer). בכל פעם שאניי לוחץ מקש ימני על קובץ כל שהוא, הסייר או קופא, או שלוקח לו המון זמן לפתוח את התפריט. אני ניסיתי לנקות כל מיני Shell-ים מיותרים ע"י התוכנה ShellExView http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html וגם ניסיתי לנקות כל מיני דברים שהתוכנה CCleaner המליצה. הבעיה קצת השתפרה, אבל זה עדיין קורה לעיתים קרובות. ניסיתי לחפש על כך בגוגל, ומצאתי כל מיני דברים, (כמו להסיר SERVICE-ים) אך גם זה לא הועיל. אני חושב שלא שמדובר במזיקים למיניהם כיוון שמותקן על המחשב אנטי-ווירוס, חומת אש, ואנטי ספיוור, ואני דואג לעשות סריקות עם hijackthis ועם שאר הכילים. על המחשב מותקן ווינדוס XP SP3 . מישהוא ניתקל בבעיה או יש לו רע…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  5. בתוך הלינק יש השוואה בין לחצן ימני->אפשרויות לבין הקריאה של הכונן אחרי פתיחת המחשב שלי. איך זה הגיוני? ומה מהם הנכון?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  6. שלום לא מזמן קניתי כרטיס קול http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7664 זה הכרטיס אני משחק הרבה במשחק רשת שנקרא enemy territory ומדבר עם הקלאן שלי והמערכת הפעלה מסיבה כל שהיא כל הזמן לא יודע למה פשוט מסמנת בעצמה איקס , על הריבוע של השתק מיקרופון וככה אני לא יכול להמשיך לשחק מקווה לעזרה , ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  7. אחרי שאני עושה תBOOT" אני מקבל בחירה בין שתי מערכות מיכוון שהמחשב עבר פירמוט יש על מחיצה אחת של ההרד דיסק התקנה של וינדוס ועל המחיצה השניה כלום זאת אומרת שאם אני בוחר "בגירסה" הראשונה הוינדוס עולה כמו שצריך ואם אני בוחר בגירסה השניה הוא נותן לי ERROR איך אני מוחק את הגירסה השניה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  8. פרמטתי היום,עדיף על VISTA לדעתי,עכשיו הוא מזהה רק 3.25 גי'גה זכרון מתוך 4 שיש לי. אמרו לי שרק ב64 ביט או ויסטה זה מזהה מעל 3 ג'יגה,מישהו יודע אולי יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יקרא את ה4? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by tomtomtom24,

שלום אני קונה מחשב חדש וצריך לרכוש וויסטה האם גירסת OEM פרימיום 64 יכולה להיות מופעלת גם על המחשב הבא שלי ? או הגירסה טובה רק למחשב אחד ? שאלה שנייה האם יצא או יוצא ויסטה עם SP1 ? שאלה שלישית האם ויסטה 64 BIT מהיר יותר ? מה 32 BIT ?

10. Started by mtng,

קניתי מחשב, התקנתי ווינדוס ורציתי להתקין את הSP1 אבל הוא לא נתן לי בגלל בעיות שזה דיסק צרוב.. האם אפשר לעקוף את זה? אני צריך את הSP1 בשביל הדרייברים החדשים של הלוח אם (גיגהבייט) וזה לא נותן לי בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  11. שלום לכולם , בימים האחרונים הייתה לי בעייה בווינדוס עם תוכנה (היום כבר פירמטתי והתקנתי מחדש) וקיבלתי הודעת שגיאה על המסך .בהודעה היה אפשר לסמן "שלח" או "אל תשלח" דוח שגיאות . בחרתי "שלח . השאלה האם באמת מיקרוסופט מקבלים את הדו"ח הזה של תקלת התוכנה שהייתה לי וחוזרים על תשובה או שזה סתם נרשם אצלהם בארכיון כלוג סתמי .

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by BeNnYBoO,

שלום, אני שואל כאן בשם חבר שלי שהבעיה היא אצלו. חבר שלי התקין היום דרייברים חדשים של NVIDIA, בזמן ההתקנה, הרזולוציות שלו במחשב התחילו להשתגע, להשתנות במהירות ובסוף ההתקנה הרזולוציה היתה גבוהה מאוד, לא רגילה. לאחר הריסטרט המחשב עלה בסדר, עם המסך של הWELCOME. ניתן לשמוע שהמחשב עלה כמו שצריך, צליל הכניסה לווינדוס קיים, צלילים של תוכנות שעולות עם המחשב קיימים, אז הבעיה היא שמרגע שנגמר מסך הטעינה של הWIN המסך נעשה שחור. חשוב לציין גם שניסינו המון המון דברים, המחשב לא עולה בSAFE MODE (נתקע בקובץ Mup) ניסינו לעשות REPAIR עם הדיסק אך לא הבנו מה לעשות, האם ישנה דרך לאפס את הרזולוציה מבלי להיכנס לWIN עצמו? דרך DISK BOOTABLE אולי? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by עינב,

האם כדי להתקין את ה SP2 של XP , האם יש עדיין בעיות , או שאפשר להתקין אותו ...... ?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  14. איך אני מתקין 2 ווינדוסים אחד עיברית אחד אנגלית? והאם אפשר אחד בD ואחד בC?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by TiGeRGuY,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לנושא ולא פורום תוכנה. אז ככה, אני כבר המון זמן מחפש ג'דג'ט מזג אוויר יפה ל SIDEBAR של הוינדוס. וכל היפים שאני רואה, או שאין להם שירות בישראל או שאי אפשר להתקין אותם. אז חשבתי שיהיה נחמד אם אחד שמכיר/יש לו ג'דג'ט מזג אוויר יפה יוכל להעלות לי אותו או לשלוח קישור. תודה רבה ולילה טוב.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by htpc,

באמצעות מודם פקס, כמו שהיה בXP, וא"כ היכן החלון. בכבוד htpc

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

שאני מפעיל תפריט ,בין אם באמצעות מקש ימני או לחיצה על שורת התפריטים , אני רואה רק את המסגרת , התוכן מופיע רק שאני עובר עם הסמן ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  18. איך אפשר לבטל את ההגבלה של גישה לקבצים פרטיים שנחסמו ע"י הוספת סיסמה למשתמש בחשבונות משתמשים? עשיתי הגבלה של הקבצים ואחרי פירמוט אי אפשר לגשת אליהם. הכוונה לתיקית המשתמש בDocuments and Settings[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 14:34:22 מישהו?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  19. היום קניתי HD חדש אז נכנסתי למנהל ההתקנים כדי לראות אם הכל מותקן ופתאום ראיתי שני סימני שאלה צהובים וגדולים תקועים לי מול העינייים (בתמונה המצורפת) רציתי לדעת מה פשר העניין,האם זה ה-HD או משהו אחר? איך אני מסדר את זה ומאיפה זה בא. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by Wiz01,

שלום, יש לי בעיה קטנה. במחשב שלי מותקן Windows XP Pro וכדי להגדיר סיסמה לתיקיות משותפים אני נכנס ללוח הבקרה --> Performance and Maintenance --> Administrative Tools --> Computer Management --> Local Users and Groups Users --> Guest --> Right Click --> Set Password בכל מקרה במחשב של אחי יש Windows XP Home Edition ואין את האפשרות הזו... מישהו יודע איך בכל זאת משנים?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by itay2262,

משום מה לאחרונה הפסיק להגיב. המחשב נקי . יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  22. היי, יש לי WINXP SP1 מודם ADSL USB ולוח אם עם כרטיס רשת מובנה. 1. שאני מפעיל את WINDOWS מופיע ה ICON של SAFELY REMOVE DEVICE ב-TASK BAR (כמו שיש שמחברים מצלמה דיגיטלית) . הוא מופיע בגלל המודם USB, אבל אני רוצה שהמודם יהיה מחובר כל הזמן, ושלא יופיע ה ICON הזה. (אלא רק כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית או DISK ON KEY) 2. מופיע לי ה ICON של כרטיס רשת מנותק ב TASK BAR (יש לי כרטיס רשת על הבורד, אבל הוא לא מחובר לכלום) - איך אפשר להיפטר ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by NYaiR,

שבת שלום... יש לי מחשב ישן (מאוד) ויש עליו XP SP3. המחשב הוא פנטיום 4 2.6HT עם ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך ATI 9600 PRO וכרטיס קול של קריאייטיב (הלוח אם של אינטל ROCKLAKE). אז ניגש לבעיה- אני חייל קרבי לא יוצא לי להיות כמעט בבית. שבוע שעבר סגרתי ואחותי מתקשרת אליי שהמחשב לא עולה. אתמול הביתה הדלקתי את המחשב ובאמת לא עולה, המחשב מציג את הפתיחה של הווינדוס (הלוגו עם הריבועים הכחולים האלה שרצים) ואחרי זה אין תמונה, זה עובר מסך והכל נהיה שחור. הפעלתי את המחשב במצב בטוח - והווינדוס עובד. אני עכשיו על המחשב הזה, ומוזר לי שהווינדוס במצב רגיל לא עולה אבל בסייף מוד הוא כן. בדקתי וירוסים עם 4 אנטיוירוסים שונים - המחשב נקי. אז מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by crazydiamond,

שלום לכולם חיפשתי בפורומים ולא מצאתי: איך אני מעניק לעצמי גישה לספרית system volume information - ספריית שחזור המערכת, כאשר אני עובד במערכת קבצים ntfs? אם יש לינק אז נא הציגו אותו

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by yoni321,

תראו יש לי מחשב E8400 4GIGA RAM CLR4 HD4870 P43DS3L עכשיו מה שאני רוצה לדעת התקנתי WINDOWS XP PRO 1.9 היום 4.9 עשיתי שחזור מערכת לתאריך 1.9 מתי שהתקנתי ת WINDOWS. והחזרתי בחזרה להיום. רציתי לשאול אם שחזור מערכת פוגע בביצועים של המחשב מאט אותו בבקשה אל תענו סתם אלא אם אתם באמת יודעים תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים