עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ^^ השאלה בכותרת ראיתי איך עושים את זה בעזרה של הXP אבל אני לא מצליח לעשות את זה אני לא מוצא את ה"הכרטיסיה מתקדם" תודה לעוזרעם!!

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  2. היי, רציתי לדעת איך אני עושה שהמחשב יעלה אוטומטי עד הווינדוס בלי שבאמצע הוא ישאל איזה משתמש אני רוצה..(יש משתמש אחד) אני רוצה שהוא ייכנס אוטומטי למשתמש הזה. האפשרות הזאת הייתה לי אבל עכשיו חברים של אח שלי נגעו במחשב ולא יודע שינו משהו ועכשיו זה כבר לא עובד ושכחתי איך עשיתי את זה... זה היה בלי תוכנה..משהו באפשריות של הווינדוס אבל שכחתי מה.. מקווה שהבנתם מה אני רוצה... תודה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. שלום לכולם , בימים האחרונים הייתה לי בעייה בווינדוס עם תוכנה (היום כבר פירמטתי והתקנתי מחדש) וקיבלתי הודעת שגיאה על המסך .בהודעה היה אפשר לסמן "שלח" או "אל תשלח" דוח שגיאות . בחרתי "שלח . השאלה האם באמת מיקרוסופט מקבלים את הדו"ח הזה של תקלת התוכנה שהייתה לי וחוזרים על תשובה או שזה סתם נרשם אצלהם בארכיון כלוג סתמי .

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by Shizel,

שלום יש לי בעיה בוינדוס שהופיעה לא מזמן מסיבות לא ברורות הכול התחיל להיות איטי יותר ולפעמים בכלל סיוט עשיתי פורמט עזר קצת יש פחתו תקיעות אבל לפעמים בסרטים הסרט הצמו מתחיל להתקה יענו ממקום להגיד מילה אז זה עושה מממממייללהההה וגם הסרט אצמו!! יש למישהו מושג מה הבעיה יכול להיות זיכרון ?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  5. יש לי ויסטה או XP איך אני מוסיף תוכניות לבוט טפ...? שיעלו עם ווינדוס

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by 1_Nike_1,

אני משדרג את המחשב מהמפרט שניתן לראות בצד.. לq6600, 8800g, 2gb 800mhz.. ולוח ga-p35-ds3l. האם לפרמט את המחשב קודם להתקנה של הרכיבים יועיל במשהו?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  7. שלום לא מזמן קניתי כרטיס קול http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7664 זה הכרטיס אני משחק הרבה במשחק רשת שנקרא enemy territory ומדבר עם הקלאן שלי והמערכת הפעלה מסיבה כל שהיא כל הזמן לא יודע למה פשוט מסמנת בעצמה איקס , על הריבוע של השתק מיקרופון וככה אני לא יכול להמשיך לשחק מקווה לעזרה , ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. שלום, אני מחפש התקן אמין שלא יעשה לי באגים ויהיה ניתן להסרה בעת הצורך, שיהפוך את ה XP PRO שלי או לפחות רק את שולחן העבודה והתפריט שיראה כמו בויסטה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by Goadzilla,

יש לי ויסטה אולטימיט שעבודת מעולה עד שאני מפעיל תוכנת שיתופ קבצים לא משנה איזו אימיול יוטורנט ברגע שאני מפעיל אז פתאום לווינדוס מתחילות ליהיות תקיעות קטנות ומעצבנות מישהו מכיר תתופעה?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  10. היי, יש איזה כלי של MS שעושה את זה? הכוונה כמובן להפוך את ה GUI מאנגלית לעברית. אופיר

11. Started by icq27086783,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא שמזה כמה ימים ( מיום רביעי) המחשב שלי הפסיק להיות יציב. קופצים לי מסכים כחולים בויסטה ולאחר מכן הוא עושה ריסט.. כמו כן מופיעות הודעות --> WINDOWS HAS RECOVERED FROM A UNEXPECTED SHUTDOWN problem - blue screen אינני יודע בינתיים לאיזה צד לשייך את התקלה.. לצד התכנה או לצד החומרה. חייב לציין שביצעתי בדיקת זיכרון ובדיקת מעבד (ע"י MEMTEST ו PRIME ) והנ"ל נמצאו תקינים לחלוטים. אמנם המחשב שלי במצב OC אך הוא היה במצב זה כבר הרבה זמן ללא שום בעיות יציבות. האם יכול להיות שעקב גל החום שפקד אותנו נוצרה תקלה פיזית במחשב הרי הטמפרטורה בצל הייתה מטורפת ויצא מזה שכל רכיבי המחשב סבלו מהתחממות אולי אף מהתחממות יתר. המערכת שלי הייא E6600 p5b dlx 2GB 800MHZ …

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. 64 ביט או 32 ביט?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by locke,

משום מה הוא עשה לי RESTART ומאז כל פעם שהוא מתחיל לעלות ומגיע כבר ל- DESKTOP הוא שוב עושה RESTART. ב-SAFE MODE הוא עולה בסדר. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by ward,

יש לי XP PRO SP1 והמעבד תמיד על 100% זה לא זז משם (שאני לוחץ CTRL +ALT+ DE) זה מראה שהמעבד פועל ב 100% תמייייייייייד ! מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by yanking,

שלום לכולם.. כרגע, יש לי מערכת הפעלה winxp על המחשב, עכשיו בגלל שיש תוכנה שעובדת רק על win98 אני חייב להתקין גם 98. אני רוצה על המחשב שני מערכות הפעלה... ואני יודע איך... רק בדרך אחת.. להתקין 98 ואז בהתקנה של xp לעשות new copy וככה תיהיה לי בחירה כשאני מפעיל את המחשב בין win98 ו winxp... עכשיו אני לא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש... יש אפשרות להתקין את win98 בנוסף ל winxp הקיים אצלי? ושתיהיה לי בחירה בהתחלה? יש תוכנות שעושות את זה? תודה רבה וחג שמח לכולם.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by TuviaDaCat,

שלומות יש לי ספרייה שאם אני בודק את המאפיינים שלה היא בעצם תופסת 10 ג'יגה, אבל אם אני נכנס לתוכן שלה ועושה על כל הפריטים יחד מאפיינים אני רואה שתפוס 4 ג'יגה, ולא לא מדובר בקבצים נסתרים... ובנוסף לכך כמה קבצים שהורדתי מקאזה פשוט "נעלמו". לדעתי הם קיימים אבל משום מה ווינדווס לא מציג אותם. ראוי לציין שאותה ספרייה היתה פעם מחיצה להרדיסק, ואיחיתי עם partition magic. וגם די ראוי לציין שההרדיסק שלי השמיע רעשים במשך 5 דקות. השאלה הנשאלת היא אם יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הקבצים הנעלמים, או מה יכול להיות שקרה להרדיסק המסכן. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by borg,

האם קיים tweak או תוכנה שמאפשרת להציג את התאריך (שנה/חודש/יום ויום בשבוע) מתחת לשעון ב-System Tray (כמו ב-Windows XP) במערכת ההפעלה Windows 2000 Professional?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by ben007,

שלום לכולם, אני כרגע אחרי פירמוט והתקנה מחדש של חלונות xp pro בהתקנה חילקתי את הדיסק לשני מחיצות, אחת 8 גי'גה למערכת הפעלה והשאר (30) להכל עכשיו אני שם לב, שהמחיצה השנייה, עם ה- 30 ג'יגה פשוט נעלמה. מופיע לי דיסק אחד של 8 גי'גה. מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

אני חייב להוריד תוכנה בשביל שהמראה של הווינדווס ישתנה? או שאפשר פשוט להוריד עוד ערכות מהאתר של מייקרוסופט? (כבר חיפשתי אבל לא מצאתי בדיוק)

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. Started by tovtov,

בוקר טוב, שבוע שעבר התקנתי לראשונה XP עברית (גירסת HOME). שלשום, הורדתי את קובץ ההתקנה של Service Pack ל XP HOME עברית. לקחתי הביתה והפעלתי אותו. הקובץ נפתח ואח"כ נפתח חלון "ברוכים הבאים להתקנת Service pack ל XP עברית" (משהוא כזה). ואז הוא "חשב" קצת, וקיבלתי הודעה: "שגיאה בהפעלת service pack - יוצא מהתקנה". בקיצור אני לא מצליח להתקין service pack ל XP וזה די מתסכל. מישהוא יכול לעזור בבקשה? יש לי XP מקורי עם רישיון. תודה, יוסי

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by weinman,

מה זמן אני נתקל בשתי בעיות עם האקספלורר. 1. במידה ואני סוגר את האקספלורר (בין אם מדובר בחלון אחד או בכמה), היישום עדיין מופיע כטעון בזיכרון ורק סגירה דרך המנהל משימות מסירה אותו סופית. 2. במידה ואני רוצה לפתוח קישור מתוך אתר כלשהו. על ידי לחיצה ישירה או ע"י פתיחה בחלון חדש, אותו חלון קופא ורק סגירה דרך המנהל משימות מסיימת את התקלה. במידה ואני פותח את אותו קישור ע"י לחיצה על הקישור + שיפט אין בעייה. הופעת התקלה היא אקראית, ללא אפיון מיוחד של הקישור או האתר. מדובר באקספלורר 6 כולל עדכון גרסא אחרון + עדכוני תוכנה ואבטחה מלאים. מערכת הפעלה חלונות 2000 אינבל. התייחסיות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by simptome,

שלום לכולם איך ניתן לשחזר ב xp את הרג'יסטרי ליום או יומיים אחורה? ובנוסף ה xp לא מתכבה אוטומטית מה ניתן לעשות בנידון? נ.ב קודם היה מותקן 98 והיה כן מתכבה אוטומטית

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  23. אחרי שהוא מחק את נורטון אנטיוירוס 2005 והתקין את קספרסקי, המחשב כבר לא עולה לו, כלומר הווינדוס לא עולה לו, רק התמונה של הדסקטופ עולה לו ואין שום אייקונים ואת שורת ההתחל, וככה גם אחרי שהוא מחכה שעה. יכול להיות שהבעיה היא בגלל שאחרי שהוא התקין את נורטון 2005 , הוא לא עשה ריסטארט וישר התקין את קספרסקי ? זה חשוב מאוד אז תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. Started by POD,

שלום לכולם. אני יודע שכבר היה נושא כזה פה בפורום, אבל עדיין לא הבנתי את התוכן של boot.ini ואיך נוצר ה- bootsect.dos? זהו תוכנו של ה- boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\="Microsoft Windows" יש לי win98 מותקן על C ו- WinXP מותקן על F. ויש לי את הבחירה בין שתי מערכות ההפעלה בהתחלה. לקטע של ההסרה אני אגיע אחרי שאקבל קודם תשובות לגבי הנ"ל (כדי לא לסבך אותכם). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by LRa,

כאשר לוחצים על כפתור ווינדוס + E, למשל, windows explorer עולה. האם יש דרך לשנות את התוכנה שמופעלת בלחיצה על צירוף כלשהוא?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.