Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי אני לא מוצא הורדה של DirectX10 לויסטה שלי יש לי במחשב ויסטה אבל אין לו DirectX10 אז אפשר לניק להורדה של DirectX10 בתודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מכניס תקליטור שמע CD , ומדיה פלייר 10 לא מפעיל את השירים, מודיע שלא יכול להפעיל את הקובץ, בעבר לא הייתה בעיה, יעקב
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי היה מותקן רק xp וכמובן על c עשיתי ghost ל xp (כאשר הוא היה מותקן ב c) פירמטתי והתקנתי 98 על c כמובן ולאחר מכן התקנתי את ה xp ב d מתוך הקובץ ghost אך כידוע שה xp לא יעלה כי ה boot.ini שלו צריך להיות d שיתאים למחיצה הנוכחית שהיא d ולא c כפי שהוא עכשיו בגלל שה ghost העתיק מתוך c מי יודע איך אני משנה את הקובץ boot.ini ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש דרך להעיף את כל ההגדרות משתמש של ה Windows Live ID מהמחשב??
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נ…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מחשב חדש, עליו התקנתי Win2000+SP4. הבעיה: בעת הפעלת Task Manager וגם MSConifg, היישום עצמו נכבה לאחר שניות מספר... כך שנאי לא מצליח לקנפג ולהשתמש בעצם באחד היישומים הללו... מישהו נתקל בזה פעם? והאם זה יכול להיות תהליך "רשע" שעושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה ההבדל העיקרי בין גרסאת הprofessional לבין הhome? מה ההבדל בין משתמש שהוא אדמין לבין משתמש רגיל? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ווינדוס xp. פעם שמתי תמונה ברקע והיא הייתה אצלי די הרבה זמן. היום באתי להחליף אותה לתמונה אחרת (לא מהתמונות שבאות עם הווינדוס) וזה לא החליף, פשוט לא שינה כלום ללא שום הודעה. עשיתי ללא רקע ואז גם התמונה הזו נעלמה מרשימת התמונות שאפשר לשים ועכשו אפשר לשים רק את התמונות של ווינדוס. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום אני מבקש העברה. אם בכל זאת לא טעיתי אז ככה... התמונה אומרת הכל..אני לוחץ על DISK CLEANUP פתאום המעבד קופץ לי למאה אחוז... כשאני מכבה את זה..זה נשאר לי ב50 אחוז...ואז אני נכנס לתהליכים ורואה שיש עוד אחת פתוח..כאילו פתחתי את זה פעמיים וכל פעם לוקחת לי 50 אחוז מהמעבד..זה התחיל שלשום נדמה לי...זה לא קרה קודם לכן..המפרט שלי בצד... XP PRO SP1
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב מסוים.. אני מעלה את ההתקנה בboot ולאחר שההתקנה מריצה את כל ההגדרות שלה, ההתקנה נתקעת בשלב "setup is starting windows", אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, ניסיתי להתקין מס גירסאות אחרות של windows xp ושוב אותה הבעיה.. האם זה קשור להגדרות בביוס?.. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי כאן. יש לי טקסט ליד ההתחלה: איך אפשר להוריד את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום בקרוב אקנה למחשב 4 GB ראם עם המעבד E5200 עכשיו אני מתלבט באיזו מערכת הפעלה להשתמש VISTA או XP וגם איזו גרסה 32 או 64 לא יודע אם זה חשוב אבל השימושים שלי הם הרבה אינטרנט והרבה משחקים
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי בעיה... התקנתי את כל העדכונים של וינדוס אבל בגלל שהיו מספר עדכונים שנכשלו המחשב שלי צולע...עכשיו יש בסביבות ה 20 שנכשלו.... השאלה שלי היא אם אני יכול להסיר את כל העדכונים כולם ולהתקין את הכל מהתחלה בלי שזה יפגע לי במחשב...?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תראו אני קונה מחשב חדש עכשיו הייתי רוצה לדעת אם הוא יריץ לי משחקים כמו שצריך. אני מדבר על 64BIT WINDOWS VISTA ULTIMATE והמפרט הוא: E6600 ASUS P5B GEFORCE 8800 GTX KINKSTON 1 GB DDR2 667 MHZ CL 5 WD 250 GB 16 MB BUFFER עכשיו האם משחקים כבדים שדורשים 1 גיגה במומלץ, ירוצו טוב בלי FPS נמוך :s05:
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יסגר אוטומטית זאת אומרת שאני נותן לו תאריך ושעה שהוא יסגור את עצמו לבד זה אפשרי ב- win xp? אם כן אז איך עושים את זה. זה דחוף כי המחשב באמצע משהו ואני נוסע מחר ואני רוצה שהוא יסגר לבד אז בבקשה עזרה תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום כולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורום תוכנה במידה ולא שייך לכאן אשמח אם המנהל יוכל להעביר את הפוסט למקום הנכון ולשאלה שלי אני משתמש בוויסטה 64 ביט משתמש בכרטיס מסך של ATI מפרט מלא בצד אם צריך עם הזמן כל דרייבר וכל משחק וכל תוכנה שהתקנתי והסרתי השאירו בלאגן בתפריט ה-Uninstall שלי רציתי לדעת מה מבין התוכנות שהשארתי שם גלויות אפשר להסיר? יש שם הרבה כפילויות או שזה לא כפילויות וכל הרשימות שם הכרחיות? אשמח לעזרה תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לי הודעה כאשר אני מזמין משהו לשחק במשחקי המסנג'ר כמו דמקה אסק עיגול כל מה שקשור ActiveX Objects Missing 2 Messenger games require ActiveX objects in order to play. Please verify that you have the ability to install ActiveX objects on this machine and relaunch your game מישהו יכול לתת לי לניק לדבר הזה + הסבר איך אני מתקין? בעבר לא הצתרכתי את הדבר הזה כדי לשחק יכול להיות שהוא נימחק מן המחשב שלי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי אנשים, שמעו הפעלתי הרגע את המחשב מחדש ויש איזה הודעת שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SS.JPG http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SH.JPG את האמת זה כבר ככה יומיים בערך תמיד שאני מדליק ת'מחשב זאת ההודעה שאני מקבל... מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שעה אני משק עם התוכנה וכל מה שאני מוצא זה קיצורי דרך לכל מיני דברים מפגרים של התוכנה עצמה....איך אני מוסיף קיצור דרך למה שאני רוצה? ומישהו יודע איך אני עושה שנגיד אם יש לי קיצור דרך לכונן שלי אז יראו כמה אחוז ממנו בשימוש וכמה מקום פנוי יש? בdescription של האייקון על הדקסטופ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון, אני מעוניין לעבור לחלונות ויסטה בגירסת הום פרימיום 64 ביט ותהיתי מאיפה כדאי לרכוש את המערכת במחיר סביר? האם ניתן ליצור קשר עם מיקרוסופט ולקבל את זה מהם? אצל סקאי פיסי קניית ויסטה מותנת בקניית מחשב חדש לצערי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים..אני מפעיל את המחשב, הווינדוס נטען(עם הפס הכחול..) מסיים, ואז המסך פתאום לא מראה כלום(כאילו הוא נכבה). והמחשב עצמו ממשיך לרוץ. עכשיו ניסיתי להכנס למצב בטוח, אבל הבעיה שאחרי שאני לוחץ F8, ומגיע למסך עם האופציות בחירה לSAFE MODE. אין לי אפשרות לזוז במקלדת. היא לא מגיבה. משהו מוזר.. יש לכם אולי הצעות מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ת'אמת ששתי המערכות מהירות דיי באותה מידה, אבל משום ה32BIT כיאילו זז חלק יותר. ועוד דבר, בויסטה שסוגרים חלונות, הם כזה נשמים, מתנדפים, לא סתם נעלמים, ב32BIT זה כן קורה לי בצורה יפה, ב64BIT זה פשוט נסגר כמו שזה היה בXP. מישהו יודע למה זה ? זו בדיוק אותה מערכת רק לא לאותה ארכיטקטורה[או שכן...בקיצור אותה מערכת אחת של 64BIT אחת של 32BIT]. פשוט הגרסה של ה64 רצה טיפה לאט יותר. והמפרט שלי הוא: E7200 P35-DS3L HD4850 4GB RAM מפרט שבכיף אמור להטיס את 64 וזה מוזר כולם אמרו ש64 טססס להם אבל אצלי זה ההפך[שתיהן מהירות, אבל ה32BIT זזה יפה, חלק ומהר יותר בקצת]. אגב אין כמעט על שתי המערכות כלום.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Windows Doctor. לאחר שהפעלתי את התוכנה ועשיתי אופטומיזציה של המערכת, אנני רואה את השירותים כמו אנטי וירוס, שפה, סקייפ ועוד. באיתחול דרך MSCONFIG זה מה שמופיע לי ואני לא יודע אם השרותים האלה מופעלים, למרות שאוירה אנטי וירוס מתעדכן עם עלית המערכת. כיצד אני מחזיר הכול לקדמותו ?. בתודה מראש לכל המגיבים...
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
מישהו יודע מה יהיה עם ה Speech Recognition בגרסה העברית של ויסטה??? אני כבר חושב על זה יומיים ולא מוצא תשובה... מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תקשיבו אם יש לי 4 גיגה זיכרון ואני רוצה לנצל את כל ה 4 גיגה זיכרון איזה windows יתמוך בכל ה 4 זיכרון? xp 32bit xp64 bit vista 32bit vista 64 bit
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-