עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מראש .

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by LRa,

כאשר לוחצים על כפתור ווינדוס + E, למשל, windows explorer עולה. האם יש דרך לשנות את התוכנה שמופעלת בלחיצה על צירוף כלשהוא?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by lioryb,

אשמח לשמוע, האם כדאי להתקין (על XP). היה מותקן אצלי בעבר הבטא, והוא עשה המון בעיות, שווה לעבור עכשיו? או לחכות להפצה רשמית?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by udicol,

חבר נתקל בתופעה מעצבנת כאשר גילה כי ב- Toolbar של מערכת ההפעלה מופיע תוסף ZTa שלא ניתן להסירו. ה-Toolbar אינו מופיע אלה מוסתר אבל מופיע ברשימה. לאחר בירור קצר גיליתי כי מדובר בשירות של look2me, וחברת סמנטק ממליצה לעדכן את האנטי וירוס ולבדוק את כל הקבצים במחשב. כמו כן נכתב שם באתר כי יש להסיר מפתחות ב- Regsitry. כמובן שישר הלכתי ועשיתי מה שמומלץ באתר סמנטק: לאתר: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/spyware.look2me.html הבעיה היא שמחקתי כל הזמן את המפתחות והם הופיע כלעומת שבאו. לא ניתן היה להסיר את המפתחות לצמיתות. בדקתי כמובן את כל השירותים במערכת וביטלתי כל מה שלא מוכר. אח"כ חקרתי כל מילה ומילה באתר של סממנטק וגיליתי את שם הקובץ החשוד: msg{ABA15760-…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  5. Started by yostal,

איני רואה במנהל המשימות את שמי או את שם המערכת ליד הקובץ הפעיל מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  6. בעבר ניסיתי להתקין את RC1 והייתה לי בעיה. אחרי שההתקנה הושלמה, המחשב נתקע ב-Detecting IDE drivers שמופיע ב-POST כשעולה המחשב. רציתי לדעת אם יש מישהו שהתקין את ויסטה על הלוח הנ"ל ללא בעיות? אם כן, אתקין גם אני. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  7. 1. לחצתי בטעות על משהו וה TASK MANAGER שלי נהייה פשוט כזה אני רואה רק TASK & STATUS, איך אני מחזיר אותו למצב רגיל?? 2. איך אני מחזיר את הכפתור SHOW DESKTOP זה שהיה ליד ההתחל. (מחקתי אותו בטעות). תודה.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  8. א.אני מנסה לפרמט את המחשב {ל-XP} וכשהוא מגיע למקום הזה של הפירמוט אני לא יכול לפרמט אותו אני לא מבין מה הבעיה הדבר היחיד שעולה לי בראש שזה ביגלל שהכונן נמצא במצב הזה NTFS הכונן מחולק ל-2 C,D את D אני מצליח לפרמט אבל את C אני לא יכול... ב. אני מנסה לעשות את זה עם ונדוס 7 אין לו יכולת פירמוט.. האם בכל זאת אפשר לפרמט איתו בצורה כל שהיא ג. אני לא יודע כמה זה קשור לWINDOWS אבל אני רוצה לעשות BOOT ואני לא יכול מהBIOS הוא רוצה קוד הוצאתי בטריה ודברים כאלה לא עוזר ובBOOT עצמו אני לא יכול לזוז עם המקלדת ד. האם אפשר למצא DOS?! {הישן ישן... לפני שהיה וינדוס}. תודה רבה וחג שמח שנה טובה

9. שלום לכולם, התחשק לי לחזור לנוסטלגיה ולהכניס את כל הצילומים שלי מפעם למחשב, חיברתי כרטיס פיירוואר למשב והוינדואז התקין אותו עכשיו כשאני מחבר את המצלמה הוינדואז כאילו לא מזהה שמחוברת מצלמה וככה אני לא יכול לדגום שוב דבר למחשב למישהו יש רעיון?< המצלמה היא מצלמה ישנה יחסית של סוני מצלמת וידאו

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. אני רוצה ליראות אותו ליפני שאני מקבל אותו כי לדוד שלי בחול יש אותו והוא שאל אותי אם אני רוצה הוא עדיין לא התקין אותו אז אני רוצה לדעת אם שווה מישהו יכול להראות לי תמונות מימנו יעני את סרגלי הכלים את הdesktop וזה והאם הוא תומך רק במעבדי amd?

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  11. אז התקנתי לינוקס, ואני מאוד מאוד שמח. אבל לא על זה באנו לדבר, נכון? הלינוקס הוא מסוג Ubuntu 7.10, ובעזרת GRUB אני מפעיל גם את הלינוקס וגם את הויסטה (Windows Vista Ultimate x64). את הלינוקס התקנתי שבוע שעבר, ואחרי עריכת ה MBR והכל, הלינוקס פעל 24 שעות ביממה למשך השבוע שבו עבדתי, והשתמשתי בו בלילות כדי לראות סרטים ולשוטט באינטרנט. היום, סוף סוף חופש, באתי להשתמש בווינדוס, והנה הוא קורס אחרי שימוש של 5 דקות. מביא לי מסך כחול ועושה ריסטרט אחרי 5 שניות בערך. לא ממש ערכתי קבצים מהלינוקס, רק ראיתי סרטים, אולי פתחתי כמה קבצי RAR ואז מחקתי כמה תיקיות (שהורדתי עוד כשהיה לי רק ווינדוס) בעזרת הלינוקס, אבל לא נגעתי בכונן C בכלל. איך אני יכול לתקן את זה? חשבתי שאולי הוויסטה צריך להתרגל…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. Started by PCguy,

מה לעשות? המחשב נכבה תכף אחרי שהווינדוס עולה מה הבעיה? איך לפתור זאת?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  13. Started by viper_sb,

שלום ! אני עובד בארגון דיי גדול ותקלה הכי נפוצה אצלנו זה מחיקת קבצים זמנים של האיטנרט שמקשה לעלות את הפרוטל הבעיה עם מגדירים שהדפדן ימחוק את הקבצים ברגע שסוגרים אתר מסוים זה מוחק גם את הסיסמאות שהמערכת זוכרת יש פתרון לזה ?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by Arkadi.Krr,

aharey shbaharti bekonan ve ENTER ze ose li error 1: http://img142.imageshack.us/my.php?image=004mh3.jpg 2: http://img142.imageshack.us/my.php?image=008tm1.jpg asiti delete le konan ve adayn oto adavar ve eyn li windows mutkan sham karega PLEASE HELP

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  15. אני יודע שיש פקודה לזה אבל לא יודע מה היא... תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום יש קיצור דרך במקלדת, כלומר צירוף של כמה מקשים ואז עולה המסך אימות של הסיסמא ב windows xp. פשוט שכחתי את הצירוץ, מישהו יכול לרענן את זיכרונוי? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  17. עשיתי דול בוט(xp+vista) לאחר שפירמטתי את המחיצה עם הויסטה כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך של הבחירת בוט המחשב מייד נכנס לויסטה ולא נותן לי זמן לבחור אז\ אני צריך לתקתק עם החצים ליפניי שהוא מגיע למסך כדיי שהמחשב לא יקפוץ ישר לויסטה....איך אני מסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by llime,

הכוונה לכך שאם אני מפנה לקישור מסויים אני לא צריך לכתוב את כל הכתובת . לדוגמה במקום לכתוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322527.0 אני אוכל לכתוב ליחצו כאן,או לחץ עלי וזה יעביר אותי לקישור שאני רוצה....

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by tokk,

שלום אני חדש פה דרך אגב וואלה נחמד פה.... טוב יש לי בעייה באינטרנט החיבור שלי הוא של ADSL כאילו כבל חוטי שברגע שאני מכניס אותו למחשב האינטרנט נכנס ישר הבאתי עכשיו מחשב אחר ואני רוצה להיתחבר לאינטנרט שאני מכניס הוא מזהה את החיבור ואומר ש הכל מקושר אבל שאני מנסה להיכנס לאינטרנט או משו אחר רושם שאין חיבור DNS משו לא נותן להיתחבר למסן או משו כזה אין באמת אינטרנט מה אני עושה? תודה מראש ...

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  20. Started by dfearless83,

שלום רב לאחי יש מחשב נייד, לאחרונה הוא נתקע בכניסה לווינדוס. הוא נותן רק שתי אפשרויות PIN או טביעת אצבע. את טביעת האצבע הוא לא מקבל, ואחי לא זוכר את הPIN נסיתי ללחוץ על שכחתי קוד פין אבל זה רק חוזר אחרי שנייה למסך הנעילה. כמו כן אם אני סתם מכניס קודי פין זה נועל את המערכת לכמה דקות. האם יש פיתרון לתקלה? תודה רבה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by alias,

זה כותב לי "Optimum Online Message We're sorry. You need to have Java software installed on your machine to enable us to calculate the speed of your network connection. Please continue with the installation. *Windows XP Users please note: Microsoft is no longer offering the Java software download for Windows XP at this time " מה זה??? צריך להוריד תוכנה ???? אם כן תביאו קישור בבקשה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  22. Started by darkman,

אז ככה כל פעם שיש חלון והכותרת בעברית, אז במקום העברית רואים גיבריש מה עושים?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. Started by miki891,

שלום יש לי חלונות 2000 שרת. ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 הוא שרת 2000. והמחשב שני הוא פנטיום 3 מקומי קשת. בפנטיום 3 אני מבצע LON ON. נפתח לי חלון וכותב ADMINISTRATOR, ואח"כ דומיין הוא "בועז". ואז פתאום יש לי הודעה שאומרת לי : Service control manager ----------------------- at least one service or driver failed during system startup. use event viewer to examine the event log for details. אני לא מצליח להיכנס ל- DOMAIN. רגיל. איך פותרים את הבעיה? אגב: אם אני משנה את DNS מספר אחר לא יהיה לי אינטרנט. בתודה מראש בועז

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. Started by arie2006,

שלום, ברשותי מחשב של חב' HP עם ל"א Asus p5lp-le , זכרון של 1 ג'יגה. לאחר חיבור דיסק 160gb SATA חדש אני מנסה להתקין מ- CD את מע' ההפעלה win_xp . התהליך מתחיל בצורה תקינה . במעבר לשלב הגדרת חלוקת הדיסק (windows is starting) המחשב מוציא מסך כחול עם הודעה : stop: 0x0000007b . מישהו יכול עזור ולהסביר את הסיבה וכיצד מתגברים על התקלה. בהסבר שמצאתי ב- google לתקלה מדובר על וירוס. מאחר והדיסק הינו חדש ודיסק ההפעלה הינו מקורי - אינני מבין את ההודעה. תודה על התשובות

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  25. Started by manticore,

קיבלתי לפטופ עם ויסטה בעברית. יש אפשרות להחליף את הממשק לאנגלית מבלי להתקין מחדש?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.