עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. היכן ממוקמים קבצי הרג'יסטרי במערכת הפעלה חלונות 2000? אני חייב להחליף קובץ מסוים בגרסה יותר ישנה וטובה שלו.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by matityahoo,

עידקנתי את המדיה פלייר מ9 ל 11 אך לאחר האיתחול הוא לא נתן לו לפעול בגלל שחסר לי עידקון (גיניון) ובלוח בקרה הסרת תוכנות הופיעו לי שתי אייקונים של מדייה פלייר 11 וכשהסרתי אותם קבלתי הודעה שאני יכל לחזור אחורה וכן מדייה פלייר 9 חזר ועובד השאלה שלי זה אם לא נשארו לי סרידים של העידקון הכושל איפה שהוא במחשב חשוב לי לדעת כי רק פירמטטי לא מזמן תודה מראש מתי

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  3. יש לי VISTA והייתי רוצה לשנות כמה מקיצורי הדרך האלו. אני זוכר שיש מקום שבו ניתן לשנות אבל לא זוכר איפה זה וחיפוש לא עזר במיוחד :-X

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  4. Started by אסף ב,

התקנתי ווינדוס חדש.. ושמתי לב שאין סרגל שפה.. כשבאתי לשים אותו (כפתור ימני על הפס הכחול למטה - סרגלים) הוא לא הופיע שם וכשבאתי לשים אותו באפשרויות שפה הוא הופיע על שולחן העבודה אבל כל פעם שבאתי להכניס אותו לפס הכחול הוא נעלם כאילו הוא דוחה אותו.. מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by SEangel,

במחשב של חבר שלי היו מלא וירוסים, ניסיתי לתקן בהתקנה מתקנת של הWINXP (ריפייר) ועדיין זה נתקע החלטתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש, אבל כשאני מנסה לאתחל את המחשב בעזרת דיסקט דוס (הגרסא של WIN98) המחשב שלו לא מעלה בכלל את הדיסקט (אצלי במחשב על WIN2K הוא עולה בלי בעיה) ואין ספק שאין לו בעיה בפלופי (כי בתוך הXP הוא מצליח לקורא מה יש בדיסק), אז בכל זאת אני מפרמט את הכונן שמכיל את הוינדוז?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by neo690,

כשהווינדוס עולה ואני בוחר ביוזר שלי אז קצת אחרי שמופיע הרקע ושורת המשימות - המחשב תקוע, אי אפשר לפתוח את תפריט "התחל" וברגע שהסמן על שורת המשימות אז מופיע שעון חול ניתן להיכנס ל Task Manager ויישומים אחרים על שולחן העבודה זה המחשב: AMD Athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 Radeon X300SE 256Mb 1024Mb 400MHz DDR Western Digital 80Gb SATA 8Mb Buffer Windows XP SP3 מה גורם לזה להיתקע?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by dante123,

שלום.אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב (יש כבר מפרט..בערך..) ותמיד שמעתי שעדיף לשמור ''קבצי גיבוי'',מה זה לעזאזל?!למה הם משמשים?איך משתמשים בהם?ואיזה תוכנות טובות משויכות לקבצים האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by Xwized,

היי חברה, ניסיתי לחפש לזה תשובה בפורום אבל מצאתי רק משהו שקשור לאינבידיה.. בכל מקרה יש לי מחשב חדש מהקופסא, התקנו ויסטה 32 וזה כבר עשה לי פעמיים ביום וחצי האחרון מסך כחול והתחיל מחדש את המחשב. מה אני יכול לעשות? לאיזה פירוט חומרה/דרייברים אתם זקוקים ע"מ לעזור? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  9. שלום. בכל פעם שאני פותל את האקפלורר או את האאוטלוק אקספרס מופיעה חלון שגיאה (מופיע בתמונות) ניסיתי גם להתקין MAXTHON אבל מופיעה הודעת שגיאה גם כן, וגם באימיול. הדפדפן היחיד שעובד הוא פיירפוקס מערכת ההפעלה היא WIN2000 תמונות: http://briefcase.walla.co.il/natim90

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  10. שלום לכולם היום הופיע לי הודעת שגיאה מעצבנת באתר של WWW.99ESC.CO.IL וזה לא מראה לי את המצעד של השירים להודעה קוראים Microsoft VBScript runtime error '800a01f4 מישהו יודע מה זה האם זה בעיה באתר או בעיה בווינדוס? אם כן איך מסדרים את זה? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  11. שלום לכולם, ניסיתי לעדכן את הוינדוס (עותק מקורי) ע"י אתר התמיכה של מיקרוסופט. כשאני סורק לעדכונים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שישנה שגיאה ולא ניתן לסרוק לעדכונים. האם מישהו יודע מה הבעיה והאם מישהו יודע היכן אני יכול להוריד את האקספלורר 6.0 בעברית? מדובר בפנטיום 1 233 עם 64 מ"ב זיכרון על Windows 98 ואקספלורר 5.0 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by 7k9af,

אני כל כך מתגעגע לזה, אין בכלל אפשרות להפעיל את זה ? תוכנה כלשהיא ? משהו ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  13. נשבע לכם פעם ראשונה אני רואה קבצים כאלה ועוד הכתוב בהם בכחול, מה זה בכלל?! הנה תמונה : מישהו יודע אולי מה זה הקבצים האלה?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  14. יש לי בXP שני חשבונות בחשבון אחד הפוטושופ הוא בעברית בשני באנגלית בחשבון אחד בבבילון יש רק מילון אחד , והוא לא נותן לי להתקין עוד מילונים , בחשבון השני אין בעיה להתקין כל מילון למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  15. ולדפוק אותם כאילו אין מחר? תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. winxp sp2 בתודה, בז'נגלו

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by amitey,

ברשותי מחשב שמותקנת עליו XP אבל אני מעוניין לפרמט אותו ולהתקין מחדש . מהם השלבים שעלי לעשות ע"מ לפרמט? ניסיתי דיסק הקנה של 98 ולא עובד , ניסיתי אתחול המחשב עם סי די של 98 בפנים אבל כשאני רושם למחשב לפרמט הוא לא מזהה את כונן C ןD (הכוננים הקשיחים שלי). מה הפתרן - עזרה בבקשה , עם השלבים של הפעולה. צודה מראש...

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  18. איך אפשר לבטל את ההגבלה של גישה לקבצים פרטיים שנחסמו ע"י הוספת סיסמה למשתמש בחשבונות משתמשים? עשיתי הגבלה של הקבצים ואחרי פירמוט אי אפשר לגשת אליהם. הכוונה לתיקית המשתמש בDocuments and Settings[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 14:34:22 מישהו?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by c5123,

hi i got a problem i create 2 user accounts on my xp and i started a game and few porgrams on it then i tryed to swich to the other user (start/log of/swich user)and it works but there is a problem the screen size is limit up to 800x600 and color are limit to like 4 and this not leting me chang it the setings works fine when i am not runing the game on the other user is there any way to fix this so i can run a game on one and swich to the other and run other games?? thx

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by moris,

היי! קיימת בעייה במחשב של חבר והיא לפעמים המחשב אינו נדלק כלל, ,.באחת ממהלך הנסיונות הוא כן נדלק ומייד מכבה עצמו וכתוב על המסך "RANGE OVER . מערכת XP

21. Started by Barni,

שלום אתמול באחה"צ המחשב עבד יופי. הלכתי לי לראות טלוויזיה וכשחזרתי, ניסיתי להפעיל את דפדפן המקסטון והוא דרש ממני התחברות. (למסקטון יש התחברות מכיוון שהוא שומר את כל הגדרות הדפדפן על השרתים שלהם כולל המועדפים וכו'). לחצתי התחבר והוא טען במשך דקה או שתיים ואז אמר שישנה שגיאת התחברות. ניסיתי להתחבר למסנג'ר. קודם כל ברגע שנכנסתי לתוכנה הצבע של המסנג'ר לא היה בצבע שאני בחרתי שהוא יהיה והתמונת תצוגה שלי לא הופיעה (אני מדבר על המסך התחברות). וגם שם, הוא לא התחבר. לאחר מכן ניסיתי להחבר לתוכנה של נגן MP3 שיש לי, שצריך להתחבר לאיזה חשבון בשביל לקבל פונקציות נוספות וגם את זה הוא לא הצליח לעשות. מה שלא דורש התחברות עובד השאר לא. ועשיתי כמה פעמים כבר ריסטרט. מה עושים?!

22. Started by viper_sb,

שאני מנסה לגשת למשחב שקיים ברשת שלי דרך שם שיתוף אני מקבל חלון על יוזר וסיסמה אבל בשורה של היוזר מופיע באפור GEUST איזה הגדרות GPO אני צריך לשנות ככה שאני יוכל להיכנס עם כול יוזר ?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. Started by POD,

שלום לכולם. אני יודע שכבר היה נושא כזה פה בפורום, אבל עדיין לא הבנתי את התוכן של boot.ini ואיך נוצר ה- bootsect.dos? זהו תוכנו של ה- boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\="Microsoft Windows" יש לי win98 מותקן על C ו- WinXP מותקן על F. ויש לי את הבחירה בין שתי מערכות ההפעלה בהתחלה. לקטע של ההסרה אני אגיע אחרי שאקבל קודם תשובות לגבי הנ"ל (כדי לא לסבך אותכם). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by emofun,

אולי מישהו יכול להגיד לי מה הדרך הכי טובה להוציא תמונות ממסמך וורד? (שאני אומר "טובה" הכוונה מהירה וקלה...) תודה!

• 8 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים