Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שיחקתי במשחק need for speed mw - לא שזה קשור, אבל אחרי זה לא ראיתי את הקבצים על שולחן העבודה שלי. ניסיתי להפעיל מחדש ועדיין אני לא רואה את הקבצים שעל שולחן העבודה אני רואה אותו רק כשאני פותח חלון explorer ועולה איתו למעלה עד לשולחן עבודה. וגם כשאני על שולחן העבודה ומנסה כביכול לגרור משהו (לש שיש) אבל העכבר הופף באותו רגע לסימן נעול כזה שחור. איך אני משנה את זה ?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 4 מעבד של אינטל פנטיום 4 2.6 לוח אם של Asus. לאחרונה המחשב עבר פרמוט מלא. התקנתי xp home edition מקורי ובמהלך הזמן (בערך חודש) הורדתי בין שאר העדכונים גם את העדכון ל-sp3. מאז מופיעות לי במחשב תופעות בלתי מוסברות - המחשב עובד מעולה כמה ימים ויש ימים שאני מעלה אותו ולוקח למערכת ההפעלה בין 2-4 דקות לעלות. אחרי שאני עושה ריסטרט הוא חוזר לעצמו. כך גם עם האינטרנט שעולה כל פעם אוטומטית עם ההפעלה ופתאום לא עולה בעת ההפעלה אלא רק לאחר ריסטרט. במחשב עובד avg באופן פעיל עם סריקות יומיות, כמו כן תוכנת Spybot, המחשב נקי לגמרי. הנטייה שלי היא להסיר את ה-SP3 אבל רציתי לדעת אולי הסיבה קשורה למשהו אחר. תודה לכל המשיבים ליאור
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה של יציאה מתוכניות דרך התהליכים, אמרו לי פה בפורום לעשות בדיקת תקינות של קבצי הווינדוס עם הדיסק של הווינדוס ואז כשעשיתי הפעלה מחדש לפני הכניסה לווינדוס הוא דורש אימות חוקיות של הווינדוס, והאפשרות היא התחברות לאינטרנט על מנת לאמת את המקוריות אבל כשלוחצים על זה אז ההתחברות לא מתבצעת ואי אפשר להכנס לווינדוס. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין IIS (אני עובד אם קבצי ASP) ניסיתי להתקין אותו אך ללא הצלחה הוא כותב לי שהוא לא מוצא את הקובץ staxmem.dl_ מה יכולה להיות הבעיה...תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
האם אפשרי להפוך ווינדוס אקס פי..אפילו Home Edition מאנגלית לעיברית,אבל ממש לעיברית,שבקום Start יהיה כתוב "התחל"???? זה לא בשבילי,אבל לי יש את הווינדוס באנגלית,כמובן שאפשר לכתוב בעיברית כי יש פונטים של עיברית...אבל אני צריך להתקין אצל מישהו ,גירסה עיברית. יש רעיונות??? הווינדוס חדש,ומקורי,פשוט לא מהארץ... :-[ חשבתי אולי שיש איזה עדכון לזה באתר...של מיקרוסופט או משהו,אבל אני לא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייח ישן בבית שעם השנים הייעוד שלו הפך להורדות, קצת אינטרנט טגלישה באינטרנט. כל שאר הדברים עושים בלפטופים. המחשב הוא AMD 3200+ 1.5GB זיכרון GF6600GT המחשב כבר עייף... לא עבר פירמוט משנת 2007. כדי לפתוח דפדן אני ממתין 3 דקות, שלא נדבר על זמני טעינה וכיבוי. לכן החלטתי לפרמט - לדעתי רק ל-XP. איזה גירסה מומלצת - הום או פרו? ולמה? ברשת ראיתיח מלא גרסאות מומהרות כמו MICRO XP PRO SP3 TINY XP INTEGRADED וכו'. האם מומלץ להתקין אחת מאלה או ללכת על התקנה רגילה? החיסרון ברגיל זה שעות של עבודה על דרייברים, התקנות וכו'. החיסרון שמע' המוכנות זה שאתה לא יודע אם הכל תקין, עובד וגם שהכניסו לי תוכנות שאני לא צריך. מה מומלץ? ושאלה נוספת - המחשב מחובר ישירות לנתב שנותן רשת לכ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות בלות'ות מסוג shb6110 מערכת הפעלה ווינדוס7 אני רוצה לחבר אותם למחשב, איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום כולם, ברשותי מחשב ניד עליו מותקנת מערכת הפעלה windows 7 pro באנגלית. התקנתי על המחשב mui עברית בעזרת vistalizator. עכשיו הוא רוצה להתקין service pack 1. אני זוכר שקראתי איפשהו שיש בעיות תאימות בין שני הדברים, אבל אני לא זוכר האם זה היה רק בשלב ההתקנה (אי אפשר להתקין עם vistalizator כאשר sp כבר מותקן) או שגם עכשיו אני לא יכול להתקין sp. מישהו התנסה בזה בעבר ויכול להגיד לי מה יקרה? אם אני אתקין sp1, וזה ייצור לי בעיות "תאימות", חזרה לאחור בעזרת נקודת שחזור תחזיר את המצב לקדמותו או שהבעיות עדיין יישארו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם יכולים לראות בצד את מפרט המחשב שלי... מאז שיש לי את המחשב הזה (אם אני לא טועה בערך שנתיים) אני משתמש ב-32bit ועכשיו כפי שאני רואה אין כבר את בעיות התאימות שהיו פעם, אז אני חושב אולי לשדרג... השאלה היא עד כמה הביצועים משמעותיים?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני משתמש באוזניות ככה שלא ניתן כמו ברמקולים לשנות את החיווט(ככה עשיתי עד עכשיו) איך אפשר להפוך את זה לכיוון הרגיל? תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסאות הבאות: Windows XP Professional Corporate SP2 Windows XP Professional OEM SP2 Windows XP Professional N Corporate SP2 Corporate זה מה שיש לי וזה תמיד מה שהשתמשתי לאחרונה אני רואה גם N Corporate ו- OEM אפשר לדעת מה ההבדל ביניהן ? ועוד שאלה, יש לי סידיקי מקורי שפועל לי עם הגירסא של ה-Corporate ... זה יעבוד לי גם עם ה-2 האחרות האלו ?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי היום מחשב ישן עם XP שמותקן על HD "רגיל". קניתי WINDOWS 7 UPGRADE ואני רוצה להתקין אותו על SSD חדש שהזמנתי כאשר ה HD הישן ישמש לגיבוי (אני יודע שלא מדובר ממש בשדרוג אלא התקנה מלאה כי מדובר ב XP) קראתי שרצוי לנתק את הדיסק ולחבר רק SSD כדי שחלונות 7 לא ישים דברים שקשורים ל BOOT על הדיסק הישן. הבעייה שאז ההתקנה לא תאפשר לי להשתמש ברשיון של שדרוג (?) האם יש אפשרות להתקין על ה SSD כשגם הדיסק הישן מחובר ו"להכריח" את ההתקנה לשים את כל הדברים של ה BOOT על ה SSD? (כלומר שתקלה בדיסק הישן לא תפגע בעליית המחשב) או שקיימת אפשרות אחרת להשיג את מה שאני צריך (להוציא קניית גרסה מלאה של WIN7...)? תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מעלה שני עמודים של הרבה שורות אם מישהו מבין אם זה וירוסים אמיתיים או סתם התראות שווא אשמח לתשובה, תכונות אחרות כמו AVAST לא מתריאה על כלום השורות מהתכונה :Malwarebytes
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצאת חבילת השירות הראשונה של ויסטה.?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת... אז השאלה שלי היא איך אני מגלה את הסיסמה של המחשב השני? כאילו אני יכול רק להכנס לכוננים של המחשב השני...
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
??? יש לי windows 98 ולאחרונה הוא עושה לי בעיות ורציתי לשאול מי יודע איך אפשר למחוק את ה-windows וה-Program Files מה-dos ולהתקין אותו מחדש בלי לפרמט ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל ב-BF1942: לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... ניסיתי התקנת ה-XP והמשחק מחדש כמה פעמים ו…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
1. ראיתי ביאזה מחשב שכשאני פותח תקיה , אז בצד שמאל מופיע לי תמונה של מישהוא .. בקיצור איך אני משנה את התמונה של התקיה?? (זה היה ב WINDOWS2000) 2.יש אפשרות "לנעול את לוח הבקרה" אפילו לאדמיניסטרטור?? 3. איך אני חוסם גישה לתקיות (שרק אדמינסטרטור יוגל לפתוח אותן??? 4.ב 'WIN 2000 יש מסך פתיחה לפני ה ALT CONTROL DELIT שכתוב בו סתם איזה נשהוא איך אני משנה את זה?? 5. איך אפשר לשנות את מסך הפתיחה של הווינדווז (המסך הראשון ישר אחרי ה BOOT) 6 . איך אני מוחק תוכנות שרשומות " בהוספת והסרת תוכנות" שנמחקו בלי אנאינסטול ולא מוכנות לרדת?? 7. איך אני יכול לגבות את הדריברים מהWINDOWS ? טוב נראה לי שהגזמתי .... יש לי עוד הרבה אבל מספיק להפעם באמת תודה ...
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לכל העוזרים תודה, מותקן במחשב שלי כיום וינדוס 8 שאני לא מרוצה ממנו. ולכן אני רוצה לפרמט את המחשב ולחזור לוינדוס אקס פי. יש לי דיסק התקנה שאחד מהם בזמן שאני מדליק את המחשב הוא מנסה להכנס לדיסק אבל נתקע בהתחלה כשאני לוחץ אנטר שיכנס לדיסק. לכן ניסיתי בדיסק אחר של אקס פי ושם הוא כן נכנס לדיסק והתחיל בפירמוט אבל ברגע שהגיע לשלב שצריך להסכים עם הרישיון וללחוץ F8, פתאום המקש לא מגיב ולכן לא ניתן להמשיך את הפירמוט. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה מוזרה צצה לי בימים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב ברגע שהוא הוא עושה לי welcom אז הwinxp נעצר והוא מבקש סיסמה הוא שואל אותי מהי הסיסמה שלי ואחר כך הוא שואל אותי מהי ססימתך החדשה והוא אומר לי שנשארו לי 13 יום . זה בעיה שלו היתה לי מאז שיש לי את הwinxp יש לי אותו כבר בערך חודשים ואם זה יעזור או שזה קשור לבעיה אז עשיתי update לwindows כל פעם שהוא ביקש ממני מה לעשות ???
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום.. משום מה אני לא מצליח לראות פלאש באתרים וסרטוני וידאו (נגיד בוואלה) וכד'.. מה לא התקנתי ושוב דבר לא עובד.. JAVA/ADOBE/K-LITE CODECS.. נאדה. מה יכולה להיות הבעיה ? מחשב נייד עם WIN 7 64BIT
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
Xp מחשב אחרי פירמוט התקנה רגילה של תוכנת winfax pro 10 של סימנטק בסיום ההתקנה המחשב נתקע ונכבה,נסיון להתקין שוב לא מצליח נסיתי להסיר את התוכנה דרך הוספה הסרה של תוכניות,לא נמחקה השתמשתי בתוכנת your uninstaller , הסיר את התוכנה מהוספה/הסרה של תוכניות ניסיתי שוב להתקין את התוכנה וזאת ההודעה שאני מקבל מחקתי את התיקייה של winfax מתוך programs files ,אין זכר לתוכנה הזאת במחשב שוב נסיתי להתקין אבל נתקל באותה הודעה חשוב לציין שלפני פירמוט המחשב התוכנה עבדה חלק אשמח לקבל כל רעיון/עזרה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אם התשובה חיובית אז איך ???
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-