Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי אקס פי פרו באנגלית. אני רוצה ליצור הרשאת גישה (עם סיסמא) לספריה מסוימת. קראתי את ההוראות באתר של מיקרוסופט. כתוב שם לסמן את התיקיה, לגשת למאפיינים ולבחור לשונית security . הם כותבים שאם לשונית זו לא מופיעה לגשת ולהוריד את סימון ה"וי" מאפשרות של שיתוף פשוט של קבצים. מילאתי אחר הנחינ זו אבל הלשונית בכל זאת לא מופיעה. אשמח לקבל פתרון/ הצעה לבעיה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
עידקנתי את המדיה פלייר מ9 ל 11 אך לאחר האיתחול הוא לא נתן לו לפעול בגלל שחסר לי עידקון (גיניון) ובלוח בקרה הסרת תוכנות הופיעו לי שתי אייקונים של מדייה פלייר 11 וכשהסרתי אותם קבלתי הודעה שאני יכל לחזור אחורה וכן מדייה פלייר 9 חזר ועובד השאלה שלי זה אם לא נשארו לי סרידים של העידקון הכושל איפה שהוא במחשב חשוב לי לדעת כי רק פירמטטי לא מזמן תודה מראש מתי
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התקנתי בנוסף לויסטה שמותקנת בכונן C התקנתי WINXP64 BIT ב D. (C ו D שניהם מערך RAID 0. 1.אני לא מצליח להכנס לויסטה - אני אמור לצרוב תמונות היום לבחור שחוזר לחו"ל...דחוף.... ניסיתי F8 בבוט אבל אני לא מקבל מסך בחירה וישר ה XP עולה התיקיות בויסטה הן ב PRIVATE אי אפשר להכנס מה XP. 2.אחרי שהתקנתי הכל מהדיסקים נשאר לי העדכון (ראה קובץ מצורף) ב XP שאני לא מצליח לאתר עבורו דרייבר ,אין לי מושג מזה. אודה לתשובתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב קניתי ואני מדגיש קניתי!! מערכת הפעלה win xp home edition ואמרו לי שאני יכול להוסיף עוד כמה שקלים כדי שיהיה לי את הויסטה בצורה חוקית זה נכון? ואם כן איך אני עושה את זה
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
אוקיי יש לי מלא שאריות של תוכנות שפעם היו על המחשב ואני רוצה להסיר אותם.. מה עליי לעשות ? בנוסף... ישנה בעיה שלא כל התוכנות המותקנות עולות בסטרטאפ...[ליד השעון] כגון פיירוול ואנטיוירוס... ממה נובעת הבעיה? תודה !
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
באמצע השימוש באינטרנט דרך IE7 בויסטה, הדפדפן פשוט נתקע והווינדוס מבצע לו שיחזור. זה התחיל לפני מספר ימים, אני חושב שזה בגלל עדכון SP1 לויסטה לא משנה באיזה אתר, הוא פשוט מתרסק. האם למישהו שעדכן לSP1 יש אותה בעיה ? האם יש פתרון חוץ מלעבור לדפדפן אחר ? שונא פיירפוקס.... מבאס.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איך אני אמור לעדכן את המערכת? העידכונים האוטומטיים מעדכנים הכול או שרק עידכונים קריטיים?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הבא x1600xt 256 MG 128 bit ddr3 יש לי ויסטה במחשב ויש לי בעיה עם הדריבר לכרטיס מסך .. אין בו OPEN GL .. למה ?!?!? מתי אמורים להוציא דריבר טוב לכרטיס מסך הזה לוינדוס ויסטה ? מי אמור להוציא דריבר טוב ========== ? sapphire ? ati ?? vista?? תודה עריכה : הנה תראו חיפשתי בגוגל ותראו מה מצאתי http://ig.forumpcs.com.br/noticia.php?b=194054 סתכלו בoption של ה- catalyst אין לו שם open gl (not suppurted )
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום רב.. פירמטתי את המחשב בעזרת פרטישן מג'יק ושאני מפעיל את המחשב כדי להתקין וינדוס הוא לא נותן לי להיכנס לדיסק ורשום לי במסך דוס NTLDR IS MISSING ואומר לי לעשות ריסט וגם לאחר ריסט זה אותה הודעה וזה לא עוזר גם שאני נכנס לביוס ואומר לו לעשות בוט מהדיסק בתודה מראש שלומי..
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי וואחד בעיה יש לי מחשב פנטיום 3 שיש בו 2 הרד דיסקים הראשון של גיגה שמותקן עליו ווינדוס 95 שיש עליו מידע חשוב של הנהלת חשבונות של העסק של אבא שלי שהרד דיסק זה היה לפני זה במחשב של פנטיום 1 ענתקיה 100 הרץ קיצר בגלל שאי אפשר היה לפרמט אז העברנו את הארד דיסק הזה איך שהוא בלי פרמוט בלי כלום לפנטיום 3 ויש עוד הרד דיסק של 12 גיגה מפורמט שעליו אני רוצה הלתקין ווינדוס 98 ובעצם לעשות 2 כוננים אחד של ווינודס 98 שהיה C וווינודס 98 תהיה מערכת ההפעלה ודיסק שני של הגיגה שעליו ישאר המידע החשוב ועדיין היה אפשר לעבוד עליו אבל עם ווינדוס 98 אני צריך לעשות את זה בלי לפרמט את הדיסק עם המידע החשוב קיצר איך עושים את זה ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית. באתרים מסויימים בעברית אני פשוט רואה סימני שאלה/ג'יבריש, וגם במדיה פלייר אני רואה את שמות השירים בג'יבריש. בעיה נוספת: יש לי דל ווסטרו 1500, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו בערכה וגם הורדתי מהאינטרנט כמה דרייברים ביניהם דרייבר של המצלמה המובנית. משום מה אני מקבל הודעה כל פעם שאני מדליק את המחשב או מנסה להפעיל את המצלמה שהדרייבר אינו מותקן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה : התקנתי וינדוס ויסטה, הכל סבבה ואז התקנתי דרייבר לא טוב וקרסה לי המערכת. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין שוב, אבל הוא מראה לי את המסך הראשון (השחור) שבו הוא מעתיק קבצים, כשהוא מסיים הוא מראה את ה scroll התקדמות הירוק שכתוב מתחתיו Microsoft Corpotation ואחריו הוא נתקע ! פשוט מסך שחור. ניסיתי דיסק אחר אבל אותה הבעיה שוב ! למה זה קורה ? ואיך זה שבפעם הראשונה הוא כן התקין בלי בעיות ?? חייב עזרה דחופה תודה !
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, התקנתי את הווינדוס והכל היה בסדר עד שהווינדוס עודכן אוטומטית מהאינטרנט בכל התיקונים האחרונים (הווינדוס שלי הוא SP2) המחשב עבר אתחול לאחר העדכון, ואז התחילה הבעיה המעצבנת. לאחר שהווינדוס עולה יש חוסר תגובה ממנו למשך כ2 דקות ואז הכל מסתדר חזרה. (מאוד מעצבן) חשבתי שיש בעיה בהתקנה ושוב התקנתי את הווינדוס מחדש, ולאחר העדכון שוב חזרה לי הבעיה של חוסר התגובה מהווינדוס למשך כ2 דקות, ואז שוב הכל חוזר למצב תקין. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יש למישהו איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? המפרט של המחשב בצד שמאל במפרט המחשב שלי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם XP PRO מותקן עליו . לפני כחודשיים שמתי סיסמת כניסה+USER NAME למחשב ולצערי לא רשמתי אותה . כשהמחשב עולה , הוא מבקש כמובן את סיסמת הכניסה ואין אפשרות גם לבטל לפחות כדי להגיע לשולחן עבודה . אני ממש אובד עצות . חפשתי בגוגל פתרונות כמו הכנסת דיסק איפוס סיסמה (שצריך להכין מראש...) יש לי הרבה חומר חשוב בתיקיות בעברית , כך שאפילו שאני נכנס בדוס (כדי לגבות למחיצה D ) , הן מוצגות בג'יבריש ואני לא מוצא את עצמי... ניסיתי גם להעלות ב-SAFEMODE אבל אותה בעייה . הוא מבקש סיסמה. מה עושים ? מישהו מכיר פיתרון ? אני מנסה להמנע ככל האפשר מפרמוט והתקנה מחדש . תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הרצתי HijackThis log file analysis ואת Windows AntiSpyware ושניהם זיהו את התוכנות הבאות כמרגלים: Download Accelarator Plus KaZaA Lite k++ שתי תוכנות שעד היום הייתי בטוח שתמימות לחלוטין. התוכנה הראשונה מאוד שימושית ומאיצה לי מאוד את ההורדות. מה לעשות? האם הם באמת מרגלים? איזה תחלופה אפשר למצוא במקומם?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
כל פעם זה פותח לי הודעה שסופרת לאחור והיא כל דקה מכבה לי את המחשב "שמה היא "תולעת" בקשה עזרו לי זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם ישנה פקודה או קטע קוד - לשינוי services מסוים לסטטוס של disabled (כך שלא יעלה מיד בעלית win) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד שמאל. ההבעיה היא שכאשר אני עושה הפעלה מחדש ומגיע לשולחן עבודה לוקח לו איזה 2 דקות להעלות את כל התוכנות ולהיות מוכן לעבודה כמו שאתם יכולים לראות יש לי 8 ג'יגה זיכרון איכותי ועל המחשב מותקנות רק תוכנות הכרחיות והוא אחרי פירמוט. כמו כן נטרלתי מלא תכונות של ויסטה שלא היו נחוצות כולל משימות שעולות עם המערכת למינימום האפשרי. בגדול אחרי טעינה מלאה של המערכת המחשב עובד ממש מהר אבל תמיד לוקח לשולחן עבודה להיות מוכן "שנים". בבקשה עם מישהו יכול לעזור :s05:
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום לכרטיס קול שלי לעבוד עם ויסטה! audigy 2 zs וניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קריאטיב ל- 64 ביט, ואחרי שאני מתקין הוא אומר לי שפג תוקפו של הדרייבר למרות שהתוקף הוא עד סוף ינואר. ניסיתי דרייברים שמצאתי בפורומים, לא עובד.. ניסיתי להתקין את הכרטיס קול המובנה של Realtek ולא עובד! יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
hi i got a problem i create 2 user accounts on my xp and i started a game and few porgrams on it then i tryed to swich to the other user (start/log of/swich user)and it works but there is a problem the screen size is limit up to 800x600 and color are limit to like 4 and this not leting me chang it the setings works fine when i am not runing the game on the other user is there any way to fix this so i can run a game on one and swich to the other and run other games?? thx
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כאשר לוחצים על כפתור ווינדוס + E, למשל, windows explorer עולה. האם יש דרך לשנות את התוכנה שמופעלת בלחיצה על צירוף כלשהוא?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת sp2 . באמצע ההתקנהמופיע לי שגיאה ורשום שם שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית). למה זה רושם לי ככה ואך אפשר לסדר את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש היום משחקים שעובדים עם DX10? ויש כבר XP 64BIT בעברית? או משהו שמשנה תשפה של הווינדוס עצמו לעברית(לא מקלדת אני מתכוון לSTART-התחל) 4 גיגה זיכרון לא יעבדו בXP? ראיתי ליד הויסטה כתוב X86 מה זה אומר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מפמט ככה איזה מיליון פעמים בחודש ופתאום המחשב הפאג שלי עושה בעיות עם הטעינה של הווינדוס ... אני בא עושה ריסטרט למחשב והוא אמור לעשות boot לפני שהווינ עולה .... אבל הוא לא עושה את זה ... מה לעשות בשביל שהמחשב החכם שלי יטען אותו ? כבר נסיתי כל דבר ב Bios ... בבקשה תעזרו מהר .... זה דחוף
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-