Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה להיכנס לאתר WWW.GAMER.CO.IL והוא לא עולה לי טוב ,, עולה לי מן הודעה כזאת ואני לא יודע מה צריך להתקין כדי שיעבוד לי האתר טוב הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עשיתי פורמאט ואני צריך דרייברים שיהיה לי קול מאיפה אני מוריד?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרתכם. רכשתי רישיון חוקי של Office 2024 Professional Plus מסוג Retail (פרטי) דרך אתר keysredeem.com (מצורפות תמונות למטה). 🔹 מערכת ההפעלה שלי: Windows 11 Pro 🔹 רישיון: Retail, חד-פעמי, פרטי – לא רישוי ארגוני או מנוי 🔹 הבעיה: בכל ניסיון להכניס את קוד הרישיון שהתקבל מהאתר, אני מקבל את ההודעה: "השירות אינו זמין – אנו נתקלים כעת בקשיים טכניים. נא נסה שוב מאוחר יותר" מה ניסיתי עד כה:מחקתי לחלוטין את כל גרסאות ה-Office מהמחשב כולל כלי ההסרה של מיקרוסופט ניקיתי את הרישום והפעלתי מחדש את המחשב ביצעתי עדכון מלא ל-Windows ניסיתי גם התקנה מקוונת וגם קובץ התקנה מקומי (Offline) ווידאתי שהשעה ואזור הזמן תקינים ניסיתי להפעיל כמנהל – ועדיין אותה שגיאה מצורפים:✅ צי…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
- 2 followers
-
-
שאני עושה windows update ו/או מתקין drivers על user אחד,זה תקף על כל הusers ב windows ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שתי בעיות שונות אחת: יש לי לפטופ עם מעבד L7300 עם 1 ג'יגה זיכרון כרגע מפעיל XP גרסא 32ביט, כדאי לי לעשות מעבר לווינדוס 7 64ביט או 32 ביט? על המחשב הביתי ראיתי שדרוג מהותי במערכת ההפעלה בין ה XP ל-7, אז גם על הלפטופ אני מאמין שיהיה שדרוג משמעותי, רק מה שמדאיג אותי זה שאין מספיק זיכרון לצורך פעילות תקינה של ה-7 שתיים: על המחשב הביתי יש לוח אם של אסוס M2N-E באתר החברה אין דרייברים לווינדוס 7, אז בלית ברירה אני מתקין את הדרייברים שווינדוס 7 מספק, והכל מעודכן ומתואם חוץ ממודול ACPI של הלוח אם לא מצאתי דרייברים באתר של ASUS, לא מצאתי מידע על זה ב GOOGLE אולי מישהו נתקל בזה ויודע לתת לזה פיתרון ייתכן שקשור או לא, אבל מדי פעם, כאשר המחשב נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לצאת, רק כיבו…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי שיפר קצת את המחשב היום, המיפרט הוא : PENTIUM D 3.4GHZ MSI NEO3 PCI-E 3GB 667MHZ 9800GT 512 HEC400 השאלה בכותרת, אני לא יודע מה להתקין לו.. מה אתם ממליצים? הוא מבחינתו להתקין ויסטה ,אהב את המערכת, תנו עצה, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב של חב' HP עם ל"א Asus p5lp-le , זכרון של 1 ג'יגה. לאחר חיבור דיסק 160gb SATA חדש אני מנסה להתקין מ- CD את מע' ההפעלה win_xp . התהליך מתחיל בצורה תקינה . במעבר לשלב הגדרת חלוקת הדיסק (windows is starting) המחשב מוציא מסך כחול עם הודעה : stop: 0x0000007b . מישהו יכול עזור ולהסביר את הסיבה וכיצד מתגברים על התקלה. בהסבר שמצאתי ב- google לתקלה מדובר על וירוס. מאחר והדיסק הינו חדש ודיסק ההפעלה הינו מקורי - אינני מבין את ההודעה. תודה על התשובות
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
לי הייתה בעיה קבועה בmovie maker במחשב שלי... כאשר הייתי מנסה להעלות כל דבר הכי פשוט כמו קובץ מוסיקה או סתם תמונה פשוטה, הmovie maker היה מעלה הודעה שהוא חייב לצאת זאת הייתה מסוג ההודעות של שלח או אל תשלח, ותמיד הייתי לוחצת אל תשלח. כעבור כמה זמן ניסיתי לפתוח שוב את תוכנהmovie maker והפעם לחצתי "שלח". וכאשר לחצתי זה טען משהו ואז זה העביר אותי לאתר: http://wer.microsoft.com/responses/Response.aspx/105/en-us/5.1.2600.0.00000000.9.9?SGD=7eb96a5e-d03d-47dc-9695-d93a56fcafa0 שם הודרכתי ואמרו לי לעדכן את הwindows משהו עם ה Custom בקיצור הם אמרו שאמור להיות שם updates for Microsoft Windows Movie Maker ולא היה שם. לכן הלכתי וחפש בכל מיני פורומים אחרים.. ומאחת התג…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם יש דרך לבטל את ההודעות (הדי מעצבנות לרוב) שמופיעות בסרגל של מיקרוסופט (אצלי מופיע בצד ימין)
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
נכנסתי לאובג'קטדוק ופתאום אני קולט את ההודעה הזאת " CrashRpt.dll is missing from your computer" ניסיתי להוריד איזה CRASHRPT.DLL ולהכניס לתיקייה SYSTEM32 , ולא ממש עזר... עד היום התוכנה עבדה ועכשיו הוא כותב שחסר את הדבר הזה =S תודה,
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להתקין את מערכת ה 32 ביט וגם 64 ביט על אותו המחשב בכונן לשימוש בשניהם או שזה יוצר היתנגשות ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
היי היום בבוקר הדלקתי את המחשב והופיעה לי השגיאה הזאת : מה הבעיה ומה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, יש לי VISTA 64BIT ULTIMATE עם SP1 ומלא פעמים המעבד על מאה אחוז והמחשב נתקע... התוכנית שגורמת לזה זה הסייר של וינדוס.... המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם כאשר אני רוצה להתקין את ויסטה, ההתקנה נותנת את האופציה לפרמט את הכונן שבו אני מעוניין בהתקנת התוכנה כמו בעת התקנת XP. ? בתודה מראש !!!
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
התקנתי Vista Ultimate ואני רוצה להציג שומר מסך שהורדתי כרקע למחשב. האם ואיך ניתן לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אחרי שאחי הקטן שיחק לי במחשב המקלדת הפסיקה לעבוד עשיתי שחזור מערכת והיא חזרה לעבוד היא הייתה דולקת והכל אני בטוח שזה משהו בהגדרה אחרי שעשיתי שחזור מערכת היא עבדה אבל זה מבאס להחזיר את המחשב חודשיים אחורה יש למישהו מושג באיזה הגדרה זה היה שהוא שינה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עשיתי דול בוט(xp+vista) לאחר שפירמטתי את המחיצה עם הויסטה כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך של הבחירת בוט המחשב מייד נכנס לויסטה ולא נותן לי זמן לבחור אז\ אני צריך לתקתק עם החצים ליפניי שהוא מגיע למסך כדיי שהמחשב לא יקפוץ ישר לויסטה....איך אני מסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בקיצור, יש לי מחיצה ראשית עם ויסטה, ומחיצה משנית ריקה. אני רוצה להתקין את XP על המחיצה הריקה. בשביל זה אני מכניס את הדיסק לכונן (באופן מפתיע...) ועושה ריסט, כשאני לא שוכח לשנות את ה-boot sequence כדי שיתבצע boot מהדיסק עצמו. כשהמחשב עולה, מופיע הדבר הבא: Boot from CD\DVD: לא משנה על מה אני לוחץ במקלדת, שום דבר לא קורה והויסטה עולה כרגיל. מסתבר שאפילו כשהתוכנות של מיקרוסופט לא מותקנות בכלל, הן עושות בעיות. בכל מקרה, מה אני מפספף פה?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי ויסטה ומאז אני מנסה להתקין דריבר לכרטיס מסך שלי (9600GT), אבל כל פעם שאני מתקין צריך לעשות ריסטרט, ואיך שהמחשב עולה המחשב רק מציג צג שחור (ואני יודע שהוא עובד כי אני שומע את הצליל של העליה של הוינדוס), והדרך היחידה שלי לראות משהו היא או להיכנס במצב בטוח או לעשות שיחזור מערכת ללפני ההתקנה ניסיתי להוריד מהאתר שלהם דריבר ולהשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וכלום לא עובד למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי דף שלא עולה, מה אני צריך להתקין כדי שהוא יעלה? להלן: http://www.iritrushin.com/irit_cards/cards.html בנוסף גם רוב אתר ONE לא רוצה לעלות(90% בערך מסרב לעלות). להלן: WWW.ONE.CO.IL בנוסף גם האתר zappa לא עולה. להלן: http://www.zappa.com/splash.html תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
הורדתי (לצורך העניין) משחק מחשב. זה מגיע בתצורה של 40 קבצים של ראר . פותחים אחד ומחלצים משם את הקובץ הגדול. הוא שוקל 4.6GB באמצע ווינראר מפסיק תפתיחה ואומר שהFAT32 לא תומך בקובץ שגדול מ4ג'יגה. אני חייב להמיר לNTFS את כל הכונן ? אין פתרון אחר ?
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, כמו שכבר הבנתם לפי הערכתי, מערכת ההפעלה עומדת לקרוס כבר בהדלקה הבאה של המחשב. השאלה שלי היא: מה לעשות? לנסות ולנקות (לא פיסית) את המחשב? לפרמט? הבעיה היא שעשיתי את אותה טעות כבר יותר מפעם אחת שהיא לא לפרק למחיצות את הדיסק הקשיח, וכרגע יש לי רק מחיצה אחת וזו מחיצת הC שבה יש את מערכת ההפעלה, משחקים, מוסיקה, תמונות וכד'. אשמח לעצות ולהמלצות מה לעשות בנידון, תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שעה אני משק עם התוכנה וכל מה שאני מוצא זה קיצורי דרך לכל מיני דברים מפגרים של התוכנה עצמה....איך אני מוסיף קיצור דרך למה שאני רוצה? ומישהו יודע איך אני עושה שנגיד אם יש לי קיצור דרך לכונן שלי אז יראו כמה אחוז ממנו בשימוש וכמה מקום פנוי יש? בdescription של האייקון על הדקסטופ?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני כבר סרקתי אנטי וירוס ,ניקוי מזיק ועוד כלום מה בעיה אינטנרט?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-