עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן. השתמשתי במדריך ה מ ע ו ל ה שיש פה בפורום להכנת SP2 בתוך הXP ( כל כך מעולה וברור שאפילו אני הצלחתי... ;D ) ואני רוצה לשאול: 1. אם כבר העתקתי את את הדיסק המקורי ל הארדיסק ומשם צרבתי אותו שוב (לאחר העדכון) - למה הייתי צריך לבצע BOOTABLE ? עד כמה שידוע לי העתקת הדיסק בשלמותו מעתיקה גם את הBOOT . האם אני טועה ? 2. חילצתי את הBOOT בעזרת ISOBUSTER אבל ניסיתי לחפש אותו בעצמי בדיסק המקורי ולא מצאתי- איפה הוא ? 3. גודל העדכון כאשר מורידים אותו ממיקרוסופט הוא 258 מגה. לאחר העדכון הדיסק החדש לא גדל עד כדי כך. למה ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  2. יש לי מחשב מבוסס 64 ביט (מעבד Inter Quad 64bit ו 4 ג'יגה זכרון), התקנתי ועבדתי קצת עם ויסטה 64, היו בעיות, שכללו בעיקר ריסטרטים לא מוסברים מידי פעם, לעיתים תוך כדי עבודה, ולעיתים גם כשלא עובדים על המחשב כלל, פשוט ריסטרט לא ברור. לאחר תקופה של כשלושה שבועות, הריסטרטים פסקו לחלוטין מעצמן (לא היה שום שינוי חומרה), והמערכת עבדה תקין. מסיבות כאלה ואחרות נאלצתי לפרמט ולהתקין ויסטה 32 ביט (על אותה חומרה), שוב פעם ריסטרטים לא מוסברים, בדיוק כמו קודם, ואין לי חשק לסבול שוב תקופה של מספר שבועות עד שויסטה תתייצב, לכן חזרתי ל XP. לגבי הריסטרטים - האם מדובר בתופעה ידועה ? ועוד יותר מעניין - האם מוכרת התופעה של התייצבות (הפסקת ריסטרטים) באופן עצמאי (ללא התקנות נוספות וללא שינוי חומרה …

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by bigbosf,

שלום חברים .. היום התקנתי XP על מחשב חדש .. וכנראה אפילו מסתבר שאני חלוד בתחום יצירת מחיצות הדיסק קשיח בגודל 160G . יצרתי מחיצה, הכל עוד בשלב ההתקנה הראשונית של הווינדוס (מסך הכחול) , וציינתי שהגודל שלה יהיה 100G מתוך כוונה שהמחיצה השניה תהיה בגודל היתרה שנשארה.. הווינדוס סיים להתקין , עלה והופ רק כונן C בגודל של 97G והיתר נעלם.. יש אפשרות להחזיר את הנעלם או שחייב שוב לפרמט ולסדר מחדש כמו שצריך? תודה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  4. קליק ימני בעכבר מצבע פעולות שונות אצלי יש מערכת הפעלה XP הכל תקין והכל עובד- אפילו החלפתי עכבר הבעיה : קליק ימיני בעכבר על קובץ בסייר או במחשב שלי מכניס את המערכת לשעון חול שלא נגמר אף פעם .אני יכול לעצור זאת רק על ידי ALT CTAL DEL לעומת זאת שאר הפונקציות בקליק ימני פעילות והכל תקין.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by אסף ב,

התקנתי ווינדוס חדש.. ושמתי לב שאין סרגל שפה.. כשבאתי לשים אותו (כפתור ימני על הפס הכחול למטה - סרגלים) הוא לא הופיע שם וכשבאתי לשים אותו באפשרויות שפה הוא הופיע על שולחן העבודה אבל כל פעם שבאתי להכניס אותו לפס הכחול הוא נעלם כאילו הוא דוחה אותו.. מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  6. דודה שלי מאמריקה קנתה מחשב alienwear ואיתו היא קיבלה דיסק מערכת הפעלה win xp pro אח הדיסק שונה לגמרה ויכול להיות שבדיסק הזה תמון חלק מהסוד של יציבות מערכות אילו ? אולי הם שיפרו את הווינדס איכשהו ? אני לא ממש מבין גדול אבל אולי אתם יכולים להסביר לי במה שונה הדיסק הזה ? ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by rad,

שלום לכולם, אני סטודנט בביה"ס מתמטיקה ומדעי המחשב וכרגע קניתי מחשב חדש לעבודה ומשחקים (E8400 , 4GB). עכשיו אני בבעיה ... מה עושים לגבי מערכת הפעלה ? לפי מה שראיתי עד עכשיו בת'רדים המערכת שמומלצת היא VISTA Home Premium 64bit. מציעים לי בskypc לרכוש גירסת OEM ב550 שקל (אני לא רוצה להעתיק\להשיג Crack וכו' אז אין טעם להציע) שמעתי שיש הורדה חינם לסטודנטים בתחומי מדעי המחשב \ אלקטרוניקה (VISTA Stduent). מישהו יודע משהו על זה ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. Started by Ashand,

שלום אתמול התקנתי W7 על ה HTPC שלי מחדש כלומר REINSTALL לפני ה 640GB הרדיסק היה בדר ומזוהה על הוינדוס עכשיו הוא לא מזוהה כלומר וינדוס רואה אותו אבל אין לי גישה אליו (הוא NTFS) נראה לי וינדוס 7 דופק כל מה שזז...איך אני מסדר את זה עכשיו? האם כדאי להשאיר בביוס מצב ACHI ?אם לעבור למצב IDE אני צריך להתקין מחדש... איזה מעצבן הוינדוס הזה!!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  9. איך אני אמור לעדכן את המערכת? העידכונים האוטומטיים מעדכנים הכול או שרק עידכונים קריטיים?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by yanking,

שלום לכולם.. כרגע, יש לי מערכת הפעלה winxp על המחשב, עכשיו בגלל שיש תוכנה שעובדת רק על win98 אני חייב להתקין גם 98. אני רוצה על המחשב שני מערכות הפעלה... ואני יודע איך... רק בדרך אחת.. להתקין 98 ואז בהתקנה של xp לעשות new copy וככה תיהיה לי בחירה כשאני מפעיל את המחשב בין win98 ו winxp... עכשיו אני לא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש... יש אפשרות להתקין את win98 בנוסף ל winxp הקיים אצלי? ושתיהיה לי בחירה בהתחלה? יש תוכנות שעושות את זה? תודה רבה וחג שמח לכולם.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. חברים שלום !!! בעת התקנת ויסטה בשלב בחירת הכונן שעליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה, ברגע הלחציה על הכונן הוא נותן לי הודעת שגיאה : Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation. יש למישהו מושג כיצד מתגברים על הבעיה? תודה ושבת שלום ???

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  12. אני אכתוב בקצרה כאן מה קרה.. עד עכשיו בעת פתיחת המחשב הייתי צריך ללחוץ אנטר כשהופיע לי הודעה כזאת בטרם ההכניסה לווין כדי לאשר את המשתמש שלי באקס פי.. היום הסרתי את זה ולפני כמה דקות עשיתי ריסט בפעם הראשונה לאחר מכן כדי לראות אם זה באמת השתנה.. כשפתחתי את המחשב באמת לא נשלחה ההודעה ההיא אבל נשלחה לי הודעה אחרת בחלון אפור כזה שלא כל כך הבנתי מה אומרים שם אני רק שוכר שהיה רשום למעלה משו כמו Netware אז לחצתי אנטר.. כשעלה הוינדוס ראיתי שהרקע שלי השתנה, נעלמו לי כל הקיצורי דרך מהשולחן עבודה, אין לי עברית, הגלגלת לא עובדת, אי אפשר לסמן כמה פריטים במכה אחת, אין לי קיצורים בשורת משימות, התווספו לי כל מיני אפשרויות של האקקספי בצד ימין למטה כזה ובSTART שלי.. בקיצור משו כאן השתגע וא…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  13. היי מערכת ההפעלה שלי = WIN 7 ברשותי FIFA 2009 ואני מעוניין להתקין את הפאץ IPL 09 שזה הפאץ לליגה הישראלית. בעבר שהיה לי XP אז הפאץ עבד והכל תקין. כעת, המערכת כלל לא מזהה את קובץ ההתקנה של הפאץ והוא נראה ככה : המערכת כותבת שזה קובץ PHP ולא EXE כאשר שיניתי את הסיומת ל EXE גם לא קרה דבר מה עושים?

14. קרה לכם שלא הצלכתם להעתיק קובץ מסויים ע"י גרירה או ע"י גזירה והדבקה ? חלונות נסגרים לכם לפתע ? לא מצליחים להקליק על לינק באתר ? החלונות שלכם משתגעים ולא מראים את התוכן שלהם ? וכו וכו. יש לכם וירוס/סוס טרואיני בשם sndloader.exe. למידע: http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/w32agobotbv.html

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by Xwized,

היי חברה, ניסיתי לחפש לזה תשובה בפורום אבל מצאתי רק משהו שקשור לאינבידיה.. בכל מקרה יש לי מחשב חדש מהקופסא, התקנו ויסטה 32 וזה כבר עשה לי פעמיים ביום וחצי האחרון מסך כחול והתחיל מחדש את המחשב. מה אני יכול לעשות? לאיזה פירוט חומרה/דרייברים אתם זקוקים ע"מ לעזור? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by ZeppeliN,

כשאני מפעיל את המחשב שלי, יש לי בחירה של המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד. כשנכנסתי לUser Accounts כדי לראות למה זה ראיתי את הדברים הבאים: Computer Administrator - המשתמש שלי, מה שאני תמיד משתמש בו. ASP.NET Machine A.- שאין לי מושג מה זה, והוא לא מופיע בבחירת המשתמש בעת ההפעלה... מה אני אמור לעשות? זה ממש מעצבן כל הסיפור הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  17. יש ברשותי שתי מחשבים פנטיום 4 עם מערכת הפעלה XP פרו עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי משחק מחשב חדש ("רטטוי"), במחשב אחד עבד נקי, במחשב שני הוא רושם שחסר קובץ DLL שקשור לDirectX 9.0C, למרות שמותקנת בו הגרסא הכי חדשה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  18. נשבע לכם פעם ראשונה אני רואה קבצים כאלה ועוד הכתוב בהם בכחול, מה זה בכלל?! הנה תמונה : מישהו יודע אולי מה זה הקבצים האלה?

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by Goadzilla,

יש לי ויסטה אולטימיט שעבודת מעולה עד שאני מפעיל תוכנת שיתופ קבצים לא משנה איזו אימיול יוטורנט ברגע שאני מפעיל אז פתאום לווינדוס מתחילות ליהיות תקיעות קטנות ומעצבנות מישהו מכיר תתופעה?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  20. כרגע אני עובדת עם שני GB וזה לא מספיק האם אני יכולה להוסיף עוד 2 עם ויסטה 32bit או שאני צריכה להחליף ל64 bit?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by STRENGTH,

יש לי עכשיו SP2 ואני חושב שזה עושה לי בעיות על המחשב.. אני אשמח לקבל קישור להורדה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  22. שלום יש לי במחשב אחד מותקן 2 מערכות הפעלה. הראשונה בכונן C חלונות XP והשניה בכונן D חלונות ויסטה. 2 מחיצות נפרדות C- D איך אפשר להסיר לגמרי את חלונות ויסטה ולהחזיר רק חלונות XP? ובלי לימחוק או פירמוט מחדש. אני רוצה לחזור לחלונות XP שיעלה רק XP. איך עושים? בתודה מראש מיכאל

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. אם אתקין xp מדיסק אחר והמחשב שלי עבר אטיבציה עם ה xp הקודם- יבקשו ממני שוב אקטיבציה? או שאני יכול להעתיק את ה wpa/ dbl וזה יפתור לי את הבעייה? והאם צריך היום להתקשר או שאפשר באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. Started by habarbash,

ב"ה שלום לכולם ! יש לי שאלה , קניתי מחשב נייד בארה"ב עם מערכת הפעלה Home Premium כך שזה OEM . כמובן שהמערכת באנגלית , אני מעוניין למחוק אותה ולהתקין אותה גרסה רק בעברית, האם הרשיון של הגרסא האנגלית תקף באותו אופן גם בגרסה העברית? את העניין של הוספת ה MUI לגרסת הULTIMATE אני מכיר , אבל אני מעדיף לא לשדרג לגרסה הזאת . תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.