עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום אני דיי חדש כאן!אני מקווה שזה המקום הנכון! אז לפני כמה ימים נעלמו לי הלשוניות של החלונות הפתוחים!אני לא יכול ליראות איזה חלונות יש לי(רק ב ALT+TAB)! הינה תמונה שתסביר קצת ניסיתי את מה שיש בלינקיה של הבעיות בקיבצי REG אבל כל מה שניסיתי לא עזר :'( אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי!ולפחות לנסות להסביר לי מה הבעיה! תודה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. איך להגדיר בחלונות שהמחשב ישתמש קודם בזיכרון הפיזי ורק אחרי זה יטחן את הדיסק הקשיח? תודה.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  3. פירמטתי את המחשב ובטעות הגדרתי כונן חדש של 3 ג'יגה בלבד והגודל המקורי של הכונן הוא 40 ג'יגה וכבר התקנתי ווינדוס ואינטרנט כי הייתי צריך משהו דחוף באינטרנט יש אפשרות שאני יוכל ליצור כונן חדש עם ה37 ג'יגה הנותרים או להרחיב את הקיים?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. בעבר הייתה לי תוכנה שיודעת לזהות את מפתח המוצר של מוצרי MICROSOFT,אך אינני זוכר את שמה.

5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני מדליק את ה Task Manager אז ב CPU USAGE יש אחד אדום ואחד ירוק. תמונה:

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by Pika007,

במחשב של ידידה שלי יש בעיה מוזרה- כל פעם שהווינדוס עולה- נפתחת תיקיית "My Documents" לבד. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? o_O

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם פתאום נעלם לי עם קליק ימני ה open with כיצד אני מחזיר אותו???

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by ag43,

האם את פעולת פענוח המדיה עושה המחשב ששולח את המידע או המקבל?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by shahar07,

אצלי הוא שוקל ככה האם זה נורמאלי ? האם אני אמור למחוק את ה 5.3 GB שנמצאים ב TEMPORARY ? ואת ה 3 שמצאים ב WINSXS, ןיש לי עוד 2 קבצים, 1. PAGEFILE.SYS ו2. HIBERFILE מה זה הקבצים הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by asmon,

כשאני לוחץ כפתור ימני על קובץ כלשהו, רוב הסיכויים שתקפוץ לי הודעת שגיאה וכל חלונות ה EXPLORER יסגרו לי. כשאני רוצה רק למחוק קובץ, אפילו כשאני רק לוחץ על DELETE קורה לי אותו דבר. אפשר להשתגע כשאני רוצה למחוק משהו וזה לא מצליח, החלון נסגר וצריך לחכות כמה שניות עד שהכל יטען מחדש ולהכנס שוב לתיקייה. ככה אני יכול לסבול כמה פעמים ברצף עד שאני מצליח למחוק קובץ מסכן. האם יש את הבעיה לעוד אנשים ויש דרך לטפל בזה או שזו בעיה בגרסא שהתקנתי? (בכל מקרה אני כבר מעדיף לחזור לXP)

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by nandrut,

מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה VISTA אתמול התקנתי אחת נוספת במחיצה נפרדת ומשום מה אין לי אפשרות לבחור BOOT ממערכת ספציפית. למעשה כרגע הXP היא היחידה שעולה. ניסיתי לבדוק ב CONTROL PANEL-SYSTEM- הפעלה ושיחזור ומופיע לי רק מערכת הXP מה אני עושה ???? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by cohenha,

שלום לכולם יש לי בעיה בניהול הדיסקים הוא לא מציג לי את הכוננים הקשיחים וגם את הCD ולכן אני לא יכול ליצור מחיצות לשנות אותיות לכוננים מה לעשות כדי להחזיר את תצוגת הדיסקים ?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by liorf8,

שלום ובוקר טוב, יש לי XP HOME ובערך שבוע יש לי אתה הבעיה. והבעיה היא שבימיוחד אני גולש באינטרנט ועושה עוד כמה דברים בו זמנית כגון שומע שירים משחק וכו'. אני מרגיש שהמחשב לא נותן לי את כול המהירות שהוא נותן כגון המחשב מאיט טעינת אתרים ומשחקים נטענים יותר מהרגיל. ואים אני מיתסכל במנהל המשימות המעבד עובד יותר מהרגיל כגון שאני רק מתחיל לעבוד ורק הוינדויס עולה המעבד כבר על 30%-20% ואים אני מפעיל שירים כמו עכשייו המעבד עובד על 50%. ועוד דבר המחשב שלי לא ישןץ המפרט הוא: Q6600 לוח:965P-DS3P כרטיס מסך:8800GTS 320 MB ספק:400W ג'נרי והוא מחזיק את כול המערכת כמו ליברטי בערך בסיכום מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את המחשב לימים הטובים שהוא היה חזזק ולא ממצמץ עים CRYSIS?[br]פורסם בתאריך: …

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by Shumy2,

ניסיתי להתקין וויסטה. המחשב בנוי משני הארדיסקים , כשאחד מחולק לשתי מחיצות. הוויסטה וה XP לא מוכנים להתקין את עצמם על אף מחיצה This is no a compatible XP / vista partition. משהו כזה.. וניסיתי להתקין מפה משם לפרמט למחוק את המחיצה, נאדה.. עכשיו ניתקתי אחד מההארדיסקים (הזה שלא מחולק ) וניסתי להתקין. הוא עושה לי NTDLR מיסינג.. מה אני עושה ?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. אני אכתוב בקצרה כאן מה קרה.. עד עכשיו בעת פתיחת המחשב הייתי צריך ללחוץ אנטר כשהופיע לי הודעה כזאת בטרם ההכניסה לווין כדי לאשר את המשתמש שלי באקס פי.. היום הסרתי את זה ולפני כמה דקות עשיתי ריסט בפעם הראשונה לאחר מכן כדי לראות אם זה באמת השתנה.. כשפתחתי את המחשב באמת לא נשלחה ההודעה ההיא אבל נשלחה לי הודעה אחרת בחלון אפור כזה שלא כל כך הבנתי מה אומרים שם אני רק שוכר שהיה רשום למעלה משו כמו Netware אז לחצתי אנטר.. כשעלה הוינדוס ראיתי שהרקע שלי השתנה, נעלמו לי כל הקיצורי דרך מהשולחן עבודה, אין לי עברית, הגלגלת לא עובדת, אי אפשר לסמן כמה פריטים במכה אחת, אין לי קיצורים בשורת משימות, התווספו לי כל מיני אפשרויות של האקקספי בצד ימין למטה כזה ובSTART שלי.. בקיצור משו כאן השתגע וא…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  16. יש לי WINXPSP2 וכבר הרבה זמן אני לא רואה אנימציות... ז"א- אני רואה רק את הפריים הראשון של האנימציות.... מה לעשות? איך לסדר תא זה? זה מתחיל להציק לי מאוד... תודה לכל העוזרים רועי

17. ? ואם למשהו יש את הדרישות של המערכת?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  18. נעלם שאר הלשוניות של תהליכים וכ"ו למעלה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by eliav-peretz,

אני נכנס ל-msconfig ושמה מסדר לי מה יעלה עם הפעלה של המחשב ומה לא.. אחרי שאני מסדר את זה ואני עושה הפעלה מחדש עולה לי כל פעם הודעה עם המחשב בקשר ל-msconfig ואם אני מסמן שם את ה-וי ועושה עוד פעם הפעלה מחדש אז זה הכל חוזר ועולה בהתחלה... H-E-L-P!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by kai,

שלום, אני מקווה שכולם מכירים את זה שכאשר רושמים משהו באתר חיפוש ולאחר מכן רושמים רק את האות הראשונה זה מראה את מה שחיפשתי בעבר, אתם יודעים איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  21. אני לא יודע למה המחשב שינה בעצמו את השומר מסך לדבר הזה ואין לי אפשרות לשנות למשהו אחר מישהו יודע איך אולי אפשר לתקן את זה??

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by lazaros,

שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by matizami,

שאני עושה ניקיון דיסק יש לי שם בין היתר: dubug dump files sysyem error dump files temporary files system queued windows error reporting files הכל שוקל בערך 3 ג'יגה. האם הם נחוצים? אפשר למחוק אותם?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by duk4u,

Dos in windows .

• 0 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים