עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by לין,

איך אני יכולה לשחרר חסימה מהתקנות משחקים ותוכנות במחשב במערכת הפעלה xp ? ואיך אפשר לפתוח תיקיות לשנעשו להם סיסמה (ואין לי את הסיסמה) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by b11y,

יש לי מחשב חדש שהתקינו לי ווינדוס אבל אני רוצה לפרמט מסיבות מסוימות. הורדתי ווינדוס צרבתי את הקובץ של 600 MB והכנסתי לכונן. הפעלתי מחדש את המחשב ולא קורה כלום וסדר האיתחול הוא קודם מהכונן תקליטורים. יש משפט לפני ההפעלה של הווינדוס שכתוב Boot from CDRom משהו כזה אבל לא כתוב ללחוץ על כל כפתור בשביל להתקין וגם לחצתי ולא קורה כלום והווינודס עולה כרגיל. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. Started by solidus,

אני מדבר על האייקונים שלמטה משמאל ליד כפתור התחל. נגיד שמתי את FIREFOX כאייקון שתמיד יהיה שם (pinned), מה שאני רוצה לעשות זה לשנות את האייקון. איך אני יכול לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by Dmoney,

שלום, עם קניית כרטיס הטלויזיה קיבלתי מקלט אינפרא אדום שתמחבר ליציאת ה-COM במחשב + שלט. איתו הגיעה גם תוכנה המזהה ומתרגמת את האותות מהשלט לצורך שליטה בטלויזיה. עכשיו..מה שאני רוצה זה ליצור מצב שהשלט ישלוט לי על המחשב בלי שום קשר לטלויזיה (יפעיל את הווינאמפ ועוד כמה פעולות...) חשבתי להסיר את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה ולהתקין איזו תוכנה אחרת שתתרגם את האותות מהשלט. שמעתי פעם על איזו תוכנה שעוזרת להגדיר את זה כאשר קונים מקלט כזה ומחברים אותו ישירות ללוח אם. האם אני יכול להשתמש בה גם? עצות ודרכים אחרות תתקבלנה בברכה 10x

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  5. Started by gjook,

שלום , היום הדלקתי את המחשב , אני רואה שיש אפשרות לבחור בדרך שבו יעלה ווינדוס..(מוזר קצת..) , אבל המשכתי ובחרתי בדרך הרגילה , בכל מקרה הופיע לי מסך כחול בתחילת המסך מופיעה ההודעה: A problem has been detected and windows has shutdown to prevent damage to your computer. If this is the first time you have seen this error screen restart your computer." ואז הוא כותב ומסביר על איך אפשר לתקן את הבעיה ולא זה לא עוזר..:-( ואז הוא כותב: "*** STOP: 0x0000008E (0xc0000005, 0xBF803EF6, 0xF8894C94, 0x00000000) *** win32k.sys - Address BF803EF6 base at BF800000, DateStamp 43446a58 Beginning dump of physical memory Dumping physical memory to disk עשיתי ריסטרט והפעם בחרתי במצב בטוח...…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by Raanan30,

היי. אני משתמש בויסטה של 32 BIT כבר בערך שלושה חודשים וכל הזמן יש לי בעיות וזה. חשבתי עכשיו שאם אני אפרמט ואתקין מחדש ויסטה זה ייפתר אבל אז במקרה נכנסתי לאיזה מדריך שמראה דרך תוכנה אם יש לך 32 או 64 ביט וראיתי להפתעתי שיש לי 64 בזמן שהייתי בטוח שיש לי 32! (למרות שאין לי מושג מה זה בכלל 32 ומה זה 64) אז ככה: א. מה ההבדל באמת בין שניהם? ב. מה יותר טוב? ג. איזה מערכת כדאי לי להתקין עכשיו על המחשב? של ה 32 או ה 64? בתודה! נ.ב. תמונה של התוכנה cpuz אצלי במחשב:

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by triple_maxim188,

מה אני צריך לשנות בהגדרות

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by wow,

כפי שאתם רורים בתמונה אין לי את כל החלון וחסרים לי הכפתורים. http://img682.imageshack.us/img682/8922/38102752.jpg אני על וינדוס 7 64 ביט. תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  9. אבל לא אני!! זה במחשב המשרדי של אחותי - כשהווינדוס עולה, יש הודעת שגיאה של קובץ msnp32.dll (או שהוא לא נמצא או שהוא בעייתי, אני לא זוכר). מישהו יכול להגיד לי על מה הוא משפיע, ואיך אפשר להפטר מההודעה הזו כל פעם שווינדוס עולה? ועוד משהו, הסיבה היחידה שיש לאחותי ווינדוס 98 היא שהיא עדיין משתמשת בתוכנות דוס מסוימות ובמדפסת סיכות (לא יאומן, אני יודע). יש מניעה להעביר אותה ל-XP?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by מאור247,

יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב (xp,vista) ורציתי למחוק אחת מהן ..... איך אני עושה זאת???

11. Started by seadevil,

אז הסיפור הוא ככה!!! התקנתי ויסטה, והחלטתי לחזור. עכשיו התקנתי תכול, את האינטרנט כמו שהיה לי פעם ב XP יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה להיכנס למסנג'ר וזה אומר לי שהפיירוול חוסם לי את הכניסה, לשנות הגדרות. (ד.א - בXP הקודם לא הייתה לי שום בעייה כזאת) נכון שזאת שאלה נובית וחסרת משמעות בשביל חלקכם, אבל כבר יום שלם אני מנסה למצוא את ההגדרות המחורבנות של הפיירוול!! ואני לא מוצא מישהו יודע אולי איך להגיע להגדרות???

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  12. Started by Maor_T,

פתאום לא יודע למה יש לי במקום המסך Welcom screen של לבחור משתמש יש לי ברגע שאני עושה החלפת משתמש חלון שבו מופיע לי למעלה Unlock computer בהגדרות מסומן לי להתשמש בWelcom screen ומסומן לי Fast User Swiching איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו שאני עולה Swich user ועובר למתמש אחר במסך בחירת משתמש...

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  13. שלום. היום בבוקר התעוררתי וראיתי על המחשב שלי תוכנה שלא הייתה לפני: virus heat. מיד ידעתי שזה spyware ומחקתי את התוכנה, וגם הרצתי בכמה תוכנות (spybot s&d ו-adaware) סריקת רוגלות. מחקתי הכל והפעלתי הגנות, אך משהו אחד נשאר והוא מאוד מציק, ולחיצה עליו מובילה אותי לאתר של התוכנה שאותה מחקתי קודם. תמונה: כיצד להיפטר מזה? באיזו תוכנה להשתמש? כל מה שתציעו יתקבל בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by ETB,

קרה לי מששהו מוזר ביותר ,פתאום תוך כדיי גלישה כל הדפים באקספלורר שהיו פתוחים נסגרו בלי שום הודעת שגיעה. ואני לא יכול לפתוח דפדפן של אקספלורר, אני פשוט לוחץ על האיקון, וכלום לא קורה., ואותו דבר עם המחשב שלי, בקיצור כל מה שקשור לאקספלורר. ואין שום הודיעת שגיעה, כלום. סרקתי שעה וחצי עם הNorton Anti virus 2004 הכי מעודכן, הרצתי ספחח בוט הכי מעודכן, התחלתי את המחשב, ואין שום הוגעת שגיעה, שום וירוס, פשוט כלום, והאקספלורר מסרב לעבוד. המערכת הפעלה WinXP PRO SP1 עם כל עדכוני האבטחה החדשים (כמובן בלי SP2). מה יכול להיות הבעיה, אני שובר את הראש, אני יודע שהמערכת הפעלה גוססת (הניקוי דיסק מסרב לעבוד כבר חודשיים, ויש לי כבר גיגה של קבצים זמניים), כי יש לי כבר הרבה בעיות אחרות, אב…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי מלא שאריות של תוכנות שפעם היו על המחשב ואני רוצה להסיר אותם.. מה עליי לעשות ? בנוסף... ישנה בעיה שלא כל התוכנות המותקנות עולות בסטרטאפ...[ליד השעון] כגון פיירוול ואנטיוירוס... ממה נובעת הבעיה? תודה !

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by danielzy,

עברתי לאחרונה ל Vista 64 ומשומה כל פעם שאני תופס את פס הגלילה, או מעביר את העכבר מעל שמות של חברים ב Xfire יש מן זומזום מציק כזה. כמעת בלתי נשמע אבל זה מציק.. מישהוא יודע אולי מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום יש קיצור דרך במקלדת, כלומר צירוף של כמה מקשים ואז עולה המסך אימות של הסיסמא ב windows xp. פשוט שכחתי את הצירוץ, מישהו יכול לרענן את זיכרונוי? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

I am using Avast.... a virus was found i cant remove/move/rename/repair it.... Please help me.. what can i do ? Thnx ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by darkman,

אז ככה כל פעם שיש חלון והכותרת בעברית, אז במקום העברית רואים גיבריש מה עושים?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  20. Started by DontTouch,

תקשיבו הורדתי מפה: http://computerarts.deviantart.com/art/iPOD-Green-45878160?offset=10#comments ואני לא יודע איך לשים את זה... תודה מראש..

21. Started by fibola,

בהמשך להודעה הזו שפירסמתי לפני כמה ימים , אני שב ופונה לעזרתכם האדיבה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386321.0 לאחר התלבטויות , החלטתי שלא ללכת על אופציית התיקון וללכת על פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה. ואכן לאחר שסיימתי את ההתקנה המחשב חזר לעצמו וכל פעולות ה DECRYPTER, REMUX, DEMUX חזרו להיות פעולות של מספר דקות בודדות, המחשב חזר לביצועים מושלמים וכל זה עד אתמול כאשר עוד פעם פעולות אלא נמשכות ונמשכות אל מעבר לעשרות דקות גלישה בדפדפני האינטרנט מלווה ב FREEZE לא מעטים במיוחד כאשר פותחים כמה חלונות. שוב עשיתי SYSTEM RESTORE למועד סמוך לאחר הפירמוט והבעיה נפתרה, אך השאלה לכמה זמן ומה ל****ל גורם לזה, מה גם שאומנם כרגע לא נראה שיש בעייה של איטיות, אך ה…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  22. אז ככה היה לי WIN במחיצה A , שידרגתי אותו , ואז התקנתי WIN במחיצה B ואז מחקתי את הWIN במחיצה A אבל הקטע הוא שעכשיו בRESTART של המחשב יש לי אפשרות לבחור בשני הWIN האלה ניסיתי לעשות FIXMBR אבל זה לא עזר למישהו יש רעיון?

23. Started by ~BaRaK~,

בעיה ממש מוזרה...כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוינדוס נטען אחרי כמה שניות המחשב מופעל מחדש... הוא לא על OC,הכונן קשיח די חדש ובדקתי את החיבורים והכל מחובר טוב... מה שיותר מוזר זה שלילה לפני הוא עבד טוב.בכל מקרה ניסיתי להתקין שוב את הוינדוס אבל הוא מחייב אותי לפרמט את הכונן משהו שממש לא בא לי לעשות... מה לעשות??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  24. שלום לכולם , בימים האחרונים הייתה לי בעייה בווינדוס עם תוכנה (היום כבר פירמטתי והתקנתי מחדש) וקיבלתי הודעת שגיאה על המסך .בהודעה היה אפשר לסמן "שלח" או "אל תשלח" דוח שגיאות . בחרתי "שלח . השאלה האם באמת מיקרוסופט מקבלים את הדו"ח הזה של תקלת התוכנה שהייתה לי וחוזרים על תשובה או שזה סתם נרשם אצלהם בארכיון כלוג סתמי .

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  25. צריך לשדרג כל פעם ולהוסיף זיכרון? הרי אפשר פשוט לתת יותר מקום מההארד דיסק שישמש כRAM וזהו לא?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים