Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, יש איזה כלי של MS שעושה את זה? הכוונה כמובן להפוך את ה GUI מאנגלית לעברית. אופיר
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אוקיי לא מצאתי מקום יותר מתאים נקווה שפה זה בסדר אז ככה לאחר שהסידירום מסרב להפתח ואין לי חשק לחבר אחד אחר במקום , ואין לי שמץ איך להתקין מדיסק און קי כי הבנתי שרק להעתיק את הווינדוס לתוכו זה לא מספיק , החלטתי להעתיק את הקבצים של ההתקנה למחיצה אחרת בדיסק הקשיח . עכשיו אין לי אפשרות להגיע לדוס . יצרתי תקליטון אתחול דרך האתחול של הדיסקט ובחרתי שיצור קבצי הפעלה ms dos הבעיה שזה עולה בסדר אבל נותן לי גישה רק לכונן C . לשום כונן אחר הוא לא נותן לי גישה יש למישהו רעיונות יצירתיים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שאני מנסה לגשת למשחב שקיים ברשת שלי דרך שם שיתוף אני מקבל חלון על יוזר וסיסמה אבל בשורה של היוזר מופיע באפור GEUST איזה הגדרות GPO אני צריך לשנות ככה שאני יוכל להיכנס עם כול יוזר ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שכבר היה נושא כזה פה בפורום, אבל עדיין לא הבנתי את התוכן של boot.ini ואיך נוצר ה- bootsect.dos? זהו תוכנו של ה- boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\="Microsoft Windows" יש לי win98 מותקן על C ו- WinXP מותקן על F. ויש לי את הבחירה בין שתי מערכות ההפעלה בהתחלה. לקטע של ההסרה אני אגיע אחרי שאקבל קודם תשובות לגבי הנ"ל (כדי לא לסבך אותכם). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מפעיל את המחשב,אני מקבל במסך הפתיחה בחירה של משתמש או אדמין,וכאשר אני לוחץ על אחד מהם,הוינדוס מתחיל לטעון אתההגדרות ואז מייד מתנתק,וחוזר לתפריט בחירת משתמש. ניסיתי להיכנס למצב בטוח ,אבל אני מקבל אותה תוצאה. ניסיתי לחזור LAST GOOD CONFIGRATION ללא תוצאה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריך שיסביר איך מפרמטים מחשב,האם מישהוא יכול לתת לי קישור? יכול להיות גם באנגלית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לפי המפרט שלי בחתימה אני אוכל להשתמש גם בלוגרהון וגם בוויננדוס 64 ביט.... מה יהיה עדיף? האם יהיה לוגרהון של 64 ביט? משהו מוכן להסביר לי ? כי עומד לצאת 2 ווינדוסים ואני לא יודע מה לעשות ...
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי היום בבוקר הדלקתי את המחשב והופיעה לי השגיאה הזאת : מה הבעיה ומה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, בזמן ה-startup אני מקבל את ההודעה שקובץ בשם bridge.dll לא יכול לעלות לא זכור לי שמחקתי או התקנתי משהו מיוחד בזמן האחרון , למרות שיש סיכוי (הסניליות הזו הורגת אותי) אני משתמש ב-windows xp ולמרות ההודעה, הוינדוס עובד בסדר בלי יותר מדי תקלות (טוב נו, בכל זאת וינדוס) מה זה ואיך אני מתקן את הבעייה? שוב לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לא מדבר על קבצים זמניים שהדפדפן מייצר, אלא קבצים זמניים שה-Windows מותיר... אני יודע שיש הרבה תוכנות צד שלישי שעושות את זה (הדיון של "מי יותר טובה" הוא חסר תחתית ואינו המטרה שלי כאן). האם מבחינת "בטיחותית" עדיף לעשות זאת ע"י תוכנת צד שלישי, או ידנית (ע"י מחיקת הקבצים מתיקיית C:\windows\temp ו-C:\windows\system32\temp). יש תוכנות צד שלישי שמוחקות, יחד עם הקבצים הזמניים, את הקבצים ש-Windows שומרת כגיבוי למקרה של שיחזור המערכת, האם אוכל לעשות זאת ידנית? מה הסיכונים הכרוכים במחיקת קבצים זמניים מהמערכת, אם בכלל...? תודה מראש למייעצים!
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אם הנושא שייך לפורום אחר , אני אשמח אם תעבירו למקום הנכון אני קונה מחשב חדש אפשר לקרוא הכל על המחשב החדש כאן (פורום מפרטים) בעקרון, השדרוג מתבצע מפנטיום 3 ל AMD 64 אני מחליף כמעט הכל, כולל כרטיס מסך וזכרונות, אבל משאיר את הדיסקים הקשיחים שלי, ואיתם את מערכת ההפעלה. איך WINDOWS תתנהג כשהיא תגלה שהיא על מחשב חדש לגמרי ? האם היא תפעל בכלל ? האם כדאי לי להתקין מחדש על מחיצה נקייה על המחשב החדש את מערכת ההפעלה ? פרטים נוספים : XP-SP2 , שלא נקנתה בחנות, אם זה משנה משהו. כרגע יש לי שני כוננים - 200, 250 , מחוברים בתצורת ATA רגילה. אף אחד מהם לא מחולק למחיצות. פשוט כונן C וכונן D אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין SP1 ואז במהלם ההתקנה (דקה לאחר פתיחת האשף של ההתקנה) מופיעה לי הודעת שגיאה כזו: the file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other appilication and then click retry ואני נשבע - אין לי אף תוכנה ברקע. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי VISTA ULTIMATE עכשיו אחרי כמה שעות שלא נוגעים במחשב הוא נכנס באופן אוטומטי למצב לילה והוא מבצע ניתוק כזה... וכל התוכניות שפועלות לא עובודות בעיקר ההורדות שלי והם מפסיקות עד שאני נוגע במחשב איך אני מבטל תמצב הזה?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מעיקה בויסטה. שאני פותח תיקייה ואני לוחץ על אחת מהן לחיצה ימנית בעכבר כדי לקבל את התפריט (נניח בשביל למחוק או לשנות שם וכ'ו) התקייה נתקעת ואיתה כל המחשב. הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה רק מנהל המשימות וריסט. יש למישהו עיצה או פיתרון. המערכת מעודכנת עם SP2 . ואין לי בעיות בכלל. רק הבעיה הנ"ל. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בלי באמת להסיר אותה... כאילו שהתוכנה תהיה מותקנת במחשב, אבל לא תהיה לי האפשרות להסיר אותה דרך שם
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, ניסתי להתקין על HD חיצוני מערכת הפעלה XP בשביל לנסות משהו, מאז לא מופיעה לי האופצייה של ה WIN7 ,איך אני מחזיר את זה?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2009 בשעה 16:29:09 הסתדרתי, תודה רבה, אפשר לנעול.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה היום אז ככה כמעט כל פעם שאני לוחץ על משהו עם העכבר אז המחשב חושב שזה דאבל קליק וכשאני גורר דברים אז פתאום אחרי כמה שניות זה כאילו "עוזב" את זה.. כאילו המחשב עושה REFRESH או משהו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אה וסרקתי ספייוורים וכל זה ומחקתי הכל אבל אין כלום וגם סגרתי את כל מה שפתוח עריכה: חח איזה דפוק אני זה העכבר נדפק החלפתי עכשיו והכל עובד מצויין
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים כשאני מנסה לעלות את המחשב בכל מצב לפעמים הוא עולה ולפעמים לא וגם עם הוא עולה זה רק עם דיסק של XP בפנים ניסיתי לעשות CHKDSK אבל כשאני נכנס לBOOT דרך הדיסק זה אומר לי שחסר איזה קובץ באחד הכוננים לא הבנתי מה הקשר בכלל בין המידע שיש על הכונן לעובדה שאני עושה BOOT מדיסק גם כשהצלחתי לעשות CHKDSK זה עשה רק 71% ואמר שהוא לא הצליח לחדש הכל
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מתקין מחשב חדש עם הרדיסק של ווסטרן דיגיטל (wd1200jd) בביוס הוא רושם שהוא לא מזוהה אבל בבוט סיקוונס ובזמן שהמחשב עולה הוא כן מזהה אותו אז נראה לי שהוא כן מזוהה כמו שצריך. בתחילת ההתקנה של אקספי ההתקנה רושמת את ההודעה הזאת "setup did not find hard disk drives on your computer" חיפשתי בפורומים ובאינטרנט בכלל על בעייה כזאת והבנתי שצריך בהתקנה של האקספי ללחוץ f6 ואז להכניס דיסקט עם הדרייברים של הsata, כיוון שלא קיבלתי דיסקט עם דרייברים נכנסתי לאתר של ווסטרן דיגיטל והורדתי דרייברים לדיסקט וניסיתי לעשות את מה שקראתי עליו באינטרנט אבל זה לא עבד זה עדיין נותן לי את אותה הודעה. בלוח אם הוא p4s800d-x לא יודע אם זה משנה משהו או לא, אני מקווה שלמישהו כאן יש רעיון איך מסדרים את זה …
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז הסיפור הוא ככה!!! התקנתי ויסטה, והחלטתי לחזור. עכשיו התקנתי תכול, את האינטרנט כמו שהיה לי פעם ב XP יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה להיכנס למסנג'ר וזה אומר לי שהפיירוול חוסם לי את הכניסה, לשנות הגדרות. (ד.א - בXP הקודם לא הייתה לי שום בעייה כזאת) נכון שזאת שאלה נובית וחסרת משמעות בשביל חלקכם, אבל כבר יום שלם אני מנסה למצוא את ההגדרות המחורבנות של הפיירוול!! ואני לא מוצא מישהו יודע אולי איך להגיע להגדרות???
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
פתאום לא יודע למה יש לי במקום המסך Welcom screen של לבחור משתמש יש לי ברגע שאני עושה החלפת משתמש חלון שבו מופיע לי למעלה Unlock computer בהגדרות מסומן לי להתשמש בWelcom screen ומסומן לי Fast User Swiching איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו שאני עולה Swich user ועובר למתמש אחר במסך בחירת משתמש...
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב, התוכנות והאפליקציות שמופעלות אצלי ב STARTUP, לא מופיעות בTASKBAR חוץ מ2 בודדות: NETLIMITER ו ZONE ALARM, אבל התוכנות כן מופעלות הן רק לא מופיעות למטה. אם אני עושה LOG OFF ואז LOG IN ליוזר שלי (שהוא היחיד במחשב שלי - XP) אז הם כן מופיעות בTASKBAR.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחר תקלה או וירוס windows לא עלה . כדי לא לאבד את קבצים החשובים התקנתי עוד windows אחד בדיסק D ( כמוון אראשון היה ב-C ) . הצלחתי לתקן את הWINDOWS הראשון . איך עכשיו להסיר את הWINDOWS השני בלי לפרמט D ? ???
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-