Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש עם 4 ראם ורק לאחר שהתקנתי את הויסטה 32 ביט הבנתי שהיא לא מנצלת את ה4 ועכשיו יש לי 3. אוקי הויסטה שקניתי היא גירסת ה ultimat אבל upgrade ל xp. עכשיו יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה ל xp מכיוון שהויסטה היא upgrade והתקנתי קודם xp?? או שאני יכל לעדכן את הויסטה ל64 ביט??. כי אין לי כוח לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס.. חברה שלי בעלת מחשב דומה לשלי שמריץ כמובן XP SP2 ללא שום תוספות כאלו ואחרות. אתמול אחרי שאחינית שלה שיחקה במחשב היא גלתה שהאיקון של המחשב שלי מוצג עם האיקון של"מסמכים שלי" ואילו האיקון של המסמכים שלי מוצג עם איקון של אינטרנט אקספלורר בכלל... בגלל שאלו לא קיצורי דרך אין לי מושג איך לשנות את זה. גם כשעשיתי קיצור דרך לעניין זה לא נותן לי לשנות. כשלקחתי את האיקון הבעיתי והכנסתי אותו למשל לאחת התיקיות שעל השולחן עבודה,בתוך התקיה,האיקון הוצג כראוי (ז"א המחשב שלי עם איקון של המחשב שלי) אבל ברגע שהחזרתי לשולחן עבודה הבעיה הראשונית החלה. אשמח לתשובה ופיתרון. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
פירמטתי לחבר את המחשב עם windows xp sp3 לחצתי על פירמוט בצורת ftop או משו כזה אני לא בידיוק זוכר ועכשיו כשמדליקים את המחשב אז יש לו אפשרות בחירה של שני windows xp...איך זה קרה?ואיך אני מפרמט כמו שצריך?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי תופעה מעצבת ב -IE קבצי ההיסטוריה שלי נעלמו כאשר אני לוחץ על ערך מסוים בהיסטוריה מופיע לי תת סעיף my computer ומתחתיו כל ההיסטוריה אך עם לינקים שבורים כאשר אני מנסה ללחוף על אחד מהם מופיע ההודעה הבאה : windowa cant find the "the name of the link" . make sure you typed the name correctly .....bla bla bla האם מישהוא נתקל בתופעה ומה עושים כדי להחזיר את היכולת להשתמש בהיסטוריה תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הוינדוס שלי עושה ריסט בעצמו, שנכנסים בלוח הבקרה למראה וערכות נושא- תצוגה, הלשוניות היחידות שיש לי הן ערכות נושא, מראה והגדרות שאר הלשוניות נעלמו. כל כמה דקות אם לא נוגעים במחשב יש שומר מסך שמראה על טעינה של וינדוס ואז הוא מגיע למסך כחול שאומר שיש בעית חומרה(זה רק שומר מסך !!). אני די בטוח שהבעיה היא בעצם רוגלה כלשהי, בקשר לריסט שחלונות מבצע עצמאית אני חושב שהמחשב מתחמם קצת יותר מדי וזוהי הגנה כלשהי. יש לציין שבוצעה סריקה בעזרת Hijackthis וחוץ מ2 רוגלות/טרויאנים כל השאר ירד. מה הבעיה של האתחול ומה עושים בנוגע להחזרת הלשוניות כדי שאני אוכל לבטל את השומר מסך ? המחשב הוא: אינטל פנטיום 4, 2.6 ג'יגההרץ, זכרון 256MB RAM יושב על וינדוס XP הום אדישן ללא כל תוספת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שהXP ושה לי בעיות ולא בא לי לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אני עושה ריפייר למערכת הפעלה צריך לגבות את החומר או שהוא מתייחס רק לתוכנה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO.... וכשאני מנסה להחליף רקעים אני מקבל את ההודעה הזאת: מישהו יכול לעזור לי?? בתודה מראש.... אסף. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לאחר התקנת קובץ עדכון האבטחה שיצא היום (kb951748) במערכת ווינדוס XP עם הפיירוול החינמי zonealarm, לא ניתן לגשת לאינטרנט. התקנה מחודשת של הפיירוול לא פותרת את הבעיה. ראו הצעה לפתרון זמני מאת Ivan בהודעה הבאה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז לפני שהWINDOWS עולה לי מופיעה לי מסך שבו אני צריך לבחור עם איזה משתמש אני רוצה להכנס, העניין הוא שיש לי רק משתמש אחד יש איזה שהי דרך להוריד את המסך הזה כדי שהWINDOWS יעלה ישר? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן, פירמטי את המחשב (ומחקתי כל זכר למה שהיה בו) והתקנתי עליו ויסטה עברית.. הקצאתי כונן © שעליו הותקנה מערכת ההפעלה וכונן (D) שתיכננתי שבו יהיו כל הקבצים / תמונות / מסמכים וכו'.. בויסטה יש כבר תיקייה שכוללת בתוכה תיקיות של תמונות מסמכים וכל אלה ואופציה זו הייתה נוחה לי מאד, בגרסה הקודמת של המחשב שלי זה היה בתיקייה נפרדת ממערכת ההפעלה.. (אני לא זוכר איך העברתי) עכשיו פשוט אין אפשרות להעביר את התיקיות לכונן אחר.. איך להעביר? מקווה שהבנתם למה התכוונתי..
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה ניסיתי (ברוב טיפשוטי) את מערכת ההפעלה VISTA BETA. עכשיו שגיליתי שזו הייתה טעות, התקנתי מחדש XP וגיליתי מספר בעיות, מערכת ההפעלה VISTA שינתה את הסיפריות הקודמות שלה לwindows.vista ככה שיש לי סיפריה שיש בה את כל הוינדוס ואת כל ה Program Files', ואי אפשר למחוק אותם!! המחשב מציג לי הודעה : "cannot delete ACW: Access Is Denied" שזה בעקרון קל להבין, אין גישה ולא ניתן למחוק את הקבצים, ניסיתי להכנס למחשב בתור ADMINISTRATOR אבל זה לא עזר, אני צריך את עזרתכם, לדעת איך בדיוק אני מוחק את הסיפריות הללו שלוקחות לי מקום רב במחשב, בתודה מראש לכל העונה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
המחשב עבד טוב אבל משום מה לא יודע מה קרה פתאום שעשיתי לו ריסטרט אז המחשב מגיע לשלב שבו ישנה אפשרות של התחלת ווינדוס באופן רגיל או הגדרות טובות אחרנות או סייפ מוד אז כל מה שאני לוחץ המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה חבר אמר לי שיש לי בעיה בקובץ ההתקנה ושצריך להתקין שוב את מערכת ההפעלה אז ניסיתי להתקין שוב אבל הפעם בתחילת ההתקנה שהוא מעלה את הקבצים הדרושים (שלמטה הם רצים) הוא מגיע לי למסך כחול ד"א מערכת ההפעלה היא ווינדוס XP פרו תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
במשך השעות האחרונות אני מקבל את ההודעה הזאת מידי פעם, בלי קשר למה שאני עושה במחשב. מישהו יודע מה הבעיה ? למה המחשב סוגר את השרות הזה ? וירוס ?? ספאם ?? מה.... צירפתי להודעה תמונה של הודעת השגיאה המקורית. ועוד משהו מוזר.. כל 10 דקות הנורטון אנטיוירוס מודיע לי שמצא וירוס מסוג SPYBOT משהו במחשב וכל פעם בידיוק באותו מקום וכותב שהצליח למחוק אותו בהצלחה... עידכונים אוטומטים לווינדוס. עד היום האפשרות הייתה על פעילה (למרות שלא הצלחתי לעשות עידכון עדיין) ועכשיו תפריט העידכונים האוטומטי לווינדוס במאפייני המחשב שלי בצבע אפור ורשום שאפשרות זו לא זמינה. למה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום שלום האפשרות המציקה של הווינדוס שרוצה שקודם תנתק חשמלית דרכו את המכשיר USB נעלמה לי מהמחשב. גם עם הנגן מוזיקה וגם עם המצלמה זה לא מופיע ואני "נאלץ" להוציא את המכשיר מתי שבא לי. אני לא יודע אם זאת הסיבה, אבל בDEVICE MANAGER system devices pnp bios extension מופיע עם סימן קריאה לידו תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי כונן שאני יכול לשמור עליו דברים וחבר שלי רוצה שאני ישמור לו את כל האימיילים שהיו על המחשב ושלא ימחקו.. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע אחרי פירמוט והתקנה מחדש של חלונות xp pro בהתקנה חילקתי את הדיסק לשני מחיצות, אחת 8 גי'גה למערכת הפעלה והשאר (30) להכל עכשיו אני שם לב, שהמחיצה השנייה, עם ה- 30 ג'יגה פשוט נעלמה. מופיע לי דיסק אחד של 8 גי'גה. מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך אני מבטל את זה? תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC בסלון עם שלט ומכיוון שאני לא עובד עם המדיה סנטר אלא עם תוכנה אחרת הייתי צריך לבטל את האפשרות שהמדיה סנטר תעלה מכיוון שיש לי כפתור בשלט (הכפתור הירוק) שפותח לי את המדיה סנטר אבל כאמור בגלל שאני משתמש בתוכנה אחרת הייתי צריך לבטל את המדיה סנטר עלמנת לאפשר לתוכנה האחרת (מדיה פורטל) לעלות כל פעם שאני לוחץ על אותו כפתור בשלט. אבל מה שקורה זה אמנם המדיה סנטר לא עולה אבל נותנת לי הודעת שגיאה מעצבנת (בקישור שנתתי) כי אז התוכנה השנייה ממזערת את עצמה בגלל אותה הודעת שגיאה. איך אני מבטל את ההודעת שגיאה ? אגב,את המדיה סנטר ביטלתי ע"י ביטול הסרביסים שלה וביטול הפוליסי והלכתי לפי המדריך הבא (יש לי ויסטה אולטימייט): http://www.mydigitallife.info/2008/02/23/how-to-disable-…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בשבוע האחרון, ובלי שום שינוי מהותי במחשב (רק עדכונים רגילים - בלי SP2), אני מקבל כמה חלונות קופצים (עם אותה הודעה) כל פעם שאני נכנס ל- Ynet (בינתיים רק שם זה קורה...). ההודעה היא: "Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page. As a result the page may not display correctly." כל ההגדרות שלי ב- IExplorer, הוחזרו ל- Defaults שלהם. וגם כאשר הורדתי אותן למצב הנמוך ביותר, זה לא עזר. אין לי אנטי-וירוס, וניסיתי לכבות את ה-FireWall ... לא עזר. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להתקין את window עם כל העדכוני אבטחה בבת אחת פשוט יש לי את window+sp1 אבל תמיד שאני מפרמט יש הרבה עדכונים להוריד תוגה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך אני מבטל ב "שחזור מערכת" של Windows את השחזורים הקודמים? אני רוצה ליצור אחד חדש עכשיו, ולמחוק את הקודמים. איך אני עושה זאת?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מצטער אם השאלה הזו הופיעה כבר, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... איך אני מסיר את ההודעה שמופיעה בכל פעם שאני מאתחל את ווינדוס שאומרת שהעותק ברשותי הוא לא מקורי. מקווה שלא להתקל בתשובות כמו "תקנה מקורי", או משהו בסגנון. תודה לכם מראש! תומר
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו windows xp עכשיו יש לי במחיצה של מערכת ההפעלה קובץ pagefile.sys. כפי שהבנתי זהו קובץ של הזיכרון הוירטואלי. כיון שיש לי2 גיגה ראם אין לי צורך בקובץ כה גדול (גודלו של הקובץ 2 גיגה), לכן נכנסתי להגדרות של המחשב שלי והקטנתי את גודלו. ניסיתי לעשות זאות מספר פעמים ואף לבטל(כמובן שהפעלתי מחדש את המחשב לאחר כול שינוי) אותו אבל הקובץ הספציפי הזה נשאר ולא נעלם (או מוחלף בקובץ בגודל קטן יותר). התאריך שבו נוצר הקובץ נשאר זהה- היום בו התקנתי את מערכת ההפעלה. מה עלי לעשות האם עלי למחוק אותו פשוט או שאיך אני מקטין את גודלו?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-