Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
חובה שיהיה לי דיסק של Vista בשביל לפרמט? אני יודע איך זה עובד ב XP.. פשוט מכניסים את הדיסק, מגיעים למסך הכחול של ההתקנה ומפרמטים. אותו תהליך בויסטה? ניסיתי לעשות את התהליך עם הדיסק של XP, אבל זה עושה שגיאה כשזה מגיע למסך הכחול של ההתקנה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי בעיה... התקנתי את כל העדכונים של וינדוס אבל בגלל שהיו מספר עדכונים שנכשלו המחשב שלי צולע...עכשיו יש בסביבות ה 20 שנכשלו.... השאלה שלי היא אם אני יכול להסיר את כל העדכונים כולם ולהתקין את הכל מהתחלה בלי שזה יפגע לי במחשב...?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ניד(אם זה משנה) והדגם שלו הוא דגם עם 1G RAM אבל משום מה כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי וראה את הנתונים אל הRAM אני ראה רק 768 יכול להיות שזה רק בעית זיהוי או שבאופן פיזי חסר RAM(כי לא רק המכר אמר לי שיש 1G אלה גם רשום באתר החברה ועל המחשב הפאנל של המחשב) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שהתקינו לי ווינדוס אבל אני רוצה לפרמט מסיבות מסוימות. הורדתי ווינדוס צרבתי את הקובץ של 600 MB והכנסתי לכונן. הפעלתי מחדש את המחשב ולא קורה כלום וסדר האיתחול הוא קודם מהכונן תקליטורים. יש משפט לפני ההפעלה של הווינדוס שכתוב Boot from CDRom משהו כזה אבל לא כתוב ללחוץ על כל כפתור בשביל להתקין וגם לחצתי ולא קורה כלום והווינודס עולה כרגיל. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום. לצערי הרב שחכתי את הסיסמה שלי בווינדוס... אני יכול להיכנס לחשבון אחר, אבל זהו חשבון מוגבל ולא ה-admin ... ניסיתי כבר להיכנס במצב בטוח אך הוא עוד פעם מבקש סיסמה... בבקשה אנשים תעזרו לי! אני לא רוצה לפרט את המחשב!! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, עם קניית כרטיס הטלויזיה קיבלתי מקלט אינפרא אדום שתמחבר ליציאת ה-COM במחשב + שלט. איתו הגיעה גם תוכנה המזהה ומתרגמת את האותות מהשלט לצורך שליטה בטלויזיה. עכשיו..מה שאני רוצה זה ליצור מצב שהשלט ישלוט לי על המחשב בלי שום קשר לטלויזיה (יפעיל את הווינאמפ ועוד כמה פעולות...) חשבתי להסיר את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה ולהתקין איזו תוכנה אחרת שתתרגם את האותות מהשלט. שמעתי פעם על איזו תוכנה שעוזרת להגדיר את זה כאשר קונים מקלט כזה ומחברים אותו ישירות ללוח אם. האם אני יכול להשתמש בה גם? עצות ודרכים אחרות תתקבלנה בברכה 10x
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
הי, התקנתי XP SP3 ואחריו במחיצה אחרת Vista Ultimate. כשאני ב XP,כל פעם שאני מנסה לפתוח או לבדוק קובץ בתיקייה במחיצה נייטרלית (תיקיית קבצי התקנה למשל) אני מקבל הודעת שגיאה Explorer-application error, עם שגיאת זכרון...memory reference )7XoX000 והחלון נסגר. שמתי לב שזה קורה בעיקר , אם לא רק, בקבצים שיצרתי או הורדתי בויסטה, ושאני מנסה לגשת אליהם ב XP. אפילו להעתיק את הקובץ למקום אחר הוא לא נותן לי... מה עושים (חוץ מלפרמט?) תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם צצה לי בעיה מאוד מאוד חמורה!!!! יותר נכון כמה בעיות חמורות אני אפרט 1)אני מצליח להיכנס לאתר של ווינדוס אפדייט אבל שאני לוחץ "סרוק לעידכונים" האקפלורר שלי ניתקע כליל ואז צצה לי הודעת שגיאה ("האינטרנט אקפלורר ניתקע...אנא שלח תקלה ל...בלה בלה בלה") 2)נכון שאתם רוצים להעלות תמונות לאינטרנט אז יש לכם אתר שמאכסן תמונות ובכן גם לי יש (PICTOR) עכשיו כשאתה ניכנס בפעם הראשונה הוא מתקין לך מין תוכנה כזאת שבעזרתה אתה מעלה את התמונות לאתר, תמיד זה עבד אחלה פיתאום זה לא עובד התוכנה הזאת ניתקעת לי בתחילת ההעלאה של התמונה ושוב צצה לי הודעת שגיאה(כמו בסעיף הקודם) מתי שאני מנסה לסגור את האקפלורר 3)אני לא מצליח לישלוח כלום (קבצים) במסנג'ר או באיסיקיו וליפעמים אני כותב למישהוא בא…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי בא כרגע משדרות(ב"ש) כדי לסדר איזו בעייה במחשב- הבנות שלו שיחקו לו במחשב, ושמו לו ססמא. הם לא יודעים את הססמא. גם כשנכנסים במצב בטוח, המחשב מבקש ססמא. יש דרך כלשהי להסיר את הססמא? אם אתם יכולים תעזרו, זה די דחוף.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כפי שאתם רורים בתמונה אין לי את כל החלון וחסרים לי הכפתורים. http://img682.imageshack.us/img682/8922/38102752.jpg אני על וינדוס 7 64 ביט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אבל לא אני!! זה במחשב המשרדי של אחותי - כשהווינדוס עולה, יש הודעת שגיאה של קובץ msnp32.dll (או שהוא לא נמצא או שהוא בעייתי, אני לא זוכר). מישהו יכול להגיד לי על מה הוא משפיע, ואיך אפשר להפטר מההודעה הזו כל פעם שווינדוס עולה? ועוד משהו, הסיבה היחידה שיש לאחותי ווינדוס 98 היא שהיא עדיין משתמשת בתוכנות דוס מסוימות ובמדפסת סיכות (לא יאומן, אני יודע). יש מניעה להעביר אותה ל-XP?
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב (xp,vista) ורציתי למחוק אחת מהן ..... איך אני עושה זאת???
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
ככה יש לי WIN 2003 שהיה מותקן על מחיצה שהיא הוגדרה כלוגית. היה לי הרבה בעיות עם העלאה של המערכת. חשבתי אולי אם אני ישנה את המחיצה ל PRAMERY זה יסדר אבל עדיין לא עולה הסרבר. רציתי לשאול אם אני ממיר את המחיצה מלוגית לראשית אני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע המחשב שלי מוגדר כ DUAL BOOT עם אקספי ו-ויסטה שהתקנתי רק לפני שבוע, והכל עבד סבבה. מהיום, בלי כל שינוי שעשיתי במחשב, הויסטה מראה לי מסך שחר אחרי ה WELCOME SCREEN. אני רואה רק את סמן העכבר וזהו, המחשב כאילו לא מגיב. ניסיתי לעשות LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, ועדיין יש אותה בעייה. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט את המחיצה של הויסטה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך הבא x1600xt 256 MG 128 bit ddr3 יש לי ויסטה במחשב ויש לי בעיה עם הדריבר לכרטיס מסך .. אין בו OPEN GL .. למה ?!?!? מתי אמורים להוציא דריבר טוב לכרטיס מסך הזה לוינדוס ויסטה ? מי אמור להוציא דריבר טוב ========== ? sapphire ? ati ?? vista?? תודה עריכה : הנה תראו חיפשתי בגוגל ותראו מה מצאתי http://ig.forumpcs.com.br/noticia.php?b=194054 סתכלו בoption של ה- catalyst אין לו שם open gl (not suppurted )
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד בבית שהוא יותר טוב מהמחשב השני ובכל זאת המחשב השני מעלה את הWIN פי 4 יותר מהר... למה? המפרט של שני המחשבים... מחשב 1- בצד... מחשב 2- segate 250GB 16MB 2GB geil 667Mhz CL5 E2180 Geforce 7150 .... אז למה זה ככה? אולי בגלל שהכונן אצלי הוא 8MB ולא 16? מקווה שזה שייך לפורום המתאים.. אם לא תעבירו בבקשה.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כבר זה מספר ימים שיש בעיה שמציקה מאוד ומפריעה לי לסדר העבודה במחשב. מידיי פעם המחשב מתחיל להשתגע ולפתוח באטרף לא רגיל מלא חלונות של האקספלורר ואיני יודע כבר מה לעשות ??? איך אני מפסיק את זה, מה אניתן לעשות בנידון??? תודה מראש עבדכם הנאמן תומר בכר
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לפני שאני קונה את וינדוס 7, רציתי לדעת אם המחשב שלי בכלל תומך ב64 ביט. המפרט בצד ימין. אולי גם זה יעזור: תודה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי ווינדוס XP PRO מחדש בגלל הבעיה הזו, והנה היא שוב חזרה !! אחרי זמן שימוש מסוים במחשב וגלישה ברשת, פתאום ב- Task Manager אני רואה את הקובץ הזה לוקח לי 99% מהמשאבים, הכל נהיה איטי להחריד, אני מתנתק מהרשת (יש לי כרטיס WIFI חיצוני בחיבור USB) ולא מצליח להתחבר יותר. אני לא מבין למה זה קורה. פירמטתי את המחיצה של וינדוס בגלל הבעיה הזו (וגם כי היה לוקח לאאוטלוק 30 שניות כדי להפתח) והנה, זה חזר שוב. האם למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני לאחר שהתקנתי את ה SP2 התוכנות RAXIO שהיא תוכנת צריבה הKAZAA ICQ ולעיתים גם המסנגר לא עובדים לי בכלל.... אשמח לקבל המלצות בהקדם מה לעשות מצב תמונה הודעת שגיאה לאחר שהפעלתי את הRAXIO התקנתי מספר פעמים את התוכנה ... וכלום .. לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רוב האייקונים במחשב שלי לא מוצגים טוב או שבכלל לא! המחשב נהיה פתאום איטי יותר וכל ספיי שהיה במחשב הוסר. גם ב"מחשב שלי" היה בצד את הדבר בכחול הזה שאומר כמה מקום בשימוש וכל מיני קיצורים והוא גם נעלם.. מה הפתרון ? חוץ מפרמוט. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
והאם על כולם רץ דירקט איקס 10?ואם אפשר פשוט להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוסופט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. אני פונה לכם כגורם האחרון שלי לפני הייאוש האחרון לעזרה. ברשותי מערכת הפעלה win xp ודפדפן i.e 6. כמו כן הורדתי מחברת sun את ה plug-in שלהם העדכני ביותר. הבעייה- אינני יכול לפתוח קישורי java script כלל. (כמו כפתור אשר אני לוחץ עליו, לא מפעיל כלום). בשיחה שניהלתי עם מיקרוסופט, נאמר לי להתקין את ה plug-in של חברת SUN, כך עשיתי. בדפדפן, בכילים - ניהול הרחבות, ה plug-in נמצא כזמין. גם בלוח הבקרה, באייקון שך java, הוא משוייך ל דפדפן explorer 6. אם כך.. מה עלי לעשות על מנת שכן אוכל להכנס לדפי java script.. אודה לכם מאוד על העזרה בנושא. אסי.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
השאלה בכותרת בעיקרון אני יודע שיש תוכנות כאלה אבל אני מעדיף בלעדייהם, בגלל שאני לא יודע מי פיתח את התוכנה הזאת ומה הוא שם בה!! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום הנה מספר בעיות שהופיעו לאחר פירמוט והתקנת וינדוס מחדש: 1)מופיעה לי הבועים הזאת: http://img129.imageshack.us/img129/9562/untitled7zg.jpg לפני שכל תוכנה מתחליה לפעול ברקע והיא גם חוסמת לי פקודת שאני כותב ב-cmd 2)האינטרנט אקספלורר קורס הרבה למשל: כשאני ניסיתי לסדר לעצמי clear type רק כשאני נכנס לדף שלו האינטרנט אקספלורר קורס 3)כל דבר שאני מנסה להתקין עושה לי בעיות בהתקנה ומראה שגיאה של install shild תודה רבה לעוזרים עריכה: בעיה חדשה... http://img224.imageshack.us/img224/734/hh8ml.jpg נראה לי אני אפרמט שוב ואראה מה יקרה אז...
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-