עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום מתי שהתקנתי את הWIN ונכנסתי ללשונית ביצועים במנהל המשימות הגרף של הזיכרון לא היה לו אפילו קיו אחד(עד 250 הערך רק היה קיו אחד) ועכשיו אפילו ב160 יש לו קיו (ברור שהגודל של החלון נשאר אותו גודל!) אח שלי נגע במשהו ומאז זה התחיל להיות ככה ואני לא יודע במה משהו יכול להגיד לי למה זה? אך אני מסדר את זה? נ.ב יש לי 1024 זיכרון

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by laviko1,

שלום, האם יש הבדל בין מערכת ווינדוס 7 BETA למערכת 7 רגילה? תודה

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  3. בס"ד בבקשה עזרה דחופה מחקתי בטעות תיקיה אחרת ממה שהייתי צריך למחוק ולחתי על shit del ככה שזה לא לסל מיחזור בבקשה יש דרך להחזיר את תכולת התיקיה זה דחוף לי! בבקשה

4. Started by anevsky,

לפני מספר ימים התקנתי את NET FRAMEWORK . ומאז אני סובל מבעיות עם מספר תוכנות - השאלה היא - האם ניתן פשוט להיפטר מהנ"ל ע"י שימוש בADD REMOVE (זה נמצא שם) ? או שמא אגרום בכך נזק נוסף. אני ב XP PRO SP2 - ועד היום לא הפריע לי לעבוד בלי הנ"ל (ביצעתי את ההתקנה לשימוש מסויים שהתבטל בינתיים) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by Elad :),

אני לא יודע אפ זה מתאים לפה,אבל זה היה הכי ניראלי.. בקיצור זאת הבעיה שלי: אממ שיחקתי באיזה משחק ישן במחשב שלא נכנסתי אליו מלא זמן וכשיצאתי כל השולחן עבודה שלי היתערבב.. זתומרת,האייקונים לא קשורים לתוכנית עצמה.. אם נגיד כתוב skype,ומעליה יש תמונה בכלל של גוגל כרום עשיתי הפעל מחדש,עשיתי שיחזר המערכת ליום חמישי,וזה עדיין לא היסתדר.. תמונה: [spoil] [/spoil] רעיונות?עזרה? מישהו? משהו?

6. אני משתמש בגירסה הרגילה שמגיעה עם הווינדוס. השאלה שלי היא כדלקמן: יש לי כמה חשבונות ... אחד מהחברה שאני עובד בה(POP3 כמובן) ועוד אחד של Gmail. שניהם מוגדרים בoutlook. הבעיה היא כזאת...כל האימיילים שמגיעים משניהם נכנסים ישר ל inbox. איך אני יכול לדעת איזה מהם הגיע לחשבון של gmail ואיזה לחשבון של החברה... יש אפשרות לפתור inbox נפרד לכל חשבון????? אם כן איך??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  7. יש לי 2 בעיות שכבר די הרבה זמן מעצבנות אותי, אז ככה: 1. זה לא כזה קריטי אבל זה מעצבן אותי כל פעם מחדש. כל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש ב-P.P אז נכון תמיד יש את הדף הזה עם כל האפשרויות שיש?! אז לי זה לא נפתח וכל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש אז אני צריך למחוק את התבנית שהייתה שם קודם. איך לעזאזל אני מסדר את זה שזה ייתפח לי את הדף עם כל האפשרויות של התבניות שיש, כשפותחים דף חדש? 2. נכון ב"התחל" יש מה שנקרא "כל התכניות"?!, אז משום מה הוא לא נפתח לי. ז"א אני עומד עליו עם העכבר(אפילו לוחץ עליו) אבל הוא לא נפתח לי. איך אני מסדר את זה?(יש לי XP) תודה. [br]פורסם בתאריך: 21.02.2007 בשעה 11:57:43 מישו?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by demonshlomo,

כל פעם שאני לוחץ על האקסםלורר הוא לא נפתח ומופיע לי במקום ה WINDOWS ERROR REPORT !!! לא קרה כלום במחשב לפני שזה קרה ולא שינו דבר! מה זה יכול להיות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by omerha,

חפרתי קצת ברשת היום ומצאתי אחלה תוכנה לטוויקים. מי שרוצה לנסות מומלץ השימוש על אחריותכם בלבד http://rapidshare.com/files/58021018/x-setup66.zip.html

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  10. שלום,יש לי XP PRO עם SERVICE PACK 3. יש לי מעבד E6300 (duel core 2.8 ghz) ו 2 ג'גה זיכרון וזה מחשב סביר ושאני מתקין GTA IV אז לקראת הסוף המחשב נתקע והיום זה קרה לי עם EMPIRE EARTH 2 מה קרה ?למה המחשב נתקע?הוא אשכרה קופא ולא ניתן לעשות כלום חוץ מלאתחל את המחשב..

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  11. כל הסיסמאות של חשבונות המייל נמחקו מ- MSO2007 אחרי ביטול סיסמת המנהל בויסטה, כאשר אני מנסה להכניס שוב את הסיסמאות MSO2007 לא שומר אותן, גם לא ב- SAFEMODE. האם מישהו נתקל בזה ומצא דרך לסדר את זה בלי לעשות פרופיל חדש או חשבונות חדשים? תודה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  12. שלום, במחשבי מותקן ווינדוס XP ואני מחזיק בדיסק של ווינדוס ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין אליו אני מגדיר בביוס שיעלה מהדיסק קודם כל ואכן בהפעלה הוא רושם לי " לחץ על כל מקש כדי לטעון מהCD/DVD " אני לוחץ אבל שום דבר לא קורה והוא ממשיך לXP עשיתי את זה מליון פעם וזה לא מעלה לי את ההתקנה.. בבקשה עזרה אני נואש!! אם זה משנה אז המחשב שלי הוא i7 920

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by orkir,

היי, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודשיים בארה"ב עם ויסטה ביזנס 32BIT עם זכאות לשדרוג "חינם" (בעלות דמי טיפול) לחלונות 7 החדש. הזמנתי את השדרוג דרך האינטרנט אבל הבעיה היא שבזמן ההזמנה לא הייתה לי אופציה להזמין את גרסת ה64 ביט. אני צפוי לקבל את החבילה בדואר בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם אני אוכל לגשת למייקרוסופט ישראל ולבקש מהם להחליף את גרסאת ה32 ביט ל64 ביט על מנת לנצל טוב יותר את המחשב החדש שלי... האם למישהו יש נסיון בנושא? האם בגלל שהזמנתי לפני חודשיים את הויסטה 32 ביט אני אהיה תקוע עם מערכת 32 ביט גם לאחר השדרוג המיוחל ל-7? תודה מראש לעונים, אור

14. Started by sbarbz,

בס"ד שלום לכולם, מותקנת במחשב שלי מערכת הפעלה windows 7 יש לי שתי דיסקים קשיחים במחשב,אחר מחולק לשניים והשני לא מחולק.. המערכת הפעלה יושבת על הכונן הקשיח שמחולק לשניים יש אפשרות להעביר אותה אל הכונן הקשיח שלא מחולק בלי להתקין מחדש? פשוט אין לי כוח להתקין את כל העדכונים,תוכנות,דרייברים ושאר! אשמח לעזרה,די דחוף לי תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by djass,

יש לי ויסטה אולטימייט 32 ביט. המחשב שלי לא עובד כמו שצריך השאלה שלי היא עם אני יתקין הום פרימיום אז המחשב יעבוד טוב יותר?? תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by jgrab,

במנהל המשימות>> ביצועים יש חלונית שימוש בcpu עכשיו לפעמים כשזה קרוב ל 100% (הפסים עד למעלה) יש פסים אדומים ולפעמים יש ירוקים . מה זה אומר שזה אדום או ירוק? תודה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by אסף ב,

התקנתי ווינדוס חדש.. ושמתי לב שאין סרגל שפה.. כשבאתי לשים אותו (כפתור ימני על הפס הכחול למטה - סרגלים) הוא לא הופיע שם וכשבאתי לשים אותו באפשרויות שפה הוא הופיע על שולחן העבודה אבל כל פעם שבאתי להכניס אותו לפס הכחול הוא נעלם כאילו הוא דוחה אותו.. מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by alfred3,

שלום לכל החברים יש לאחי בעיה ואבקש את עזרתכם האדיבה במתן סיוע . לאחר בעיה של אי התחברות לאינטרנט וכתוצאה של הדרכה שגויה של התמיכה הטכנית של חברת האינטרנט . לא ניתן היה להעלות את וינדוס לאחר כיבוי המחשב נסינו להעלות את המחשב דרך הפעלת הוינדוס מהנקודה האחרונה שפעלה טוב .ואכן המחשב עלה אבל עכשיו לא ניתן לפתוח את המחשב שלי לוח בקרה או כל תיקיה אחרת.ניסינו גם את אופציית הREPAIR אך גם זה לא עזר ומופיעה הודעת שגיאה. appname explorer.exe appver: 6.0.2600.0 modname 62191a.dll modver : 1.2.0.5 offset: 0001e77f אודה לכם על מתן עזרה בהקדם תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  19. אנשים, רציתי לשאול אם יש שיפור משמעותי בגרפיקה ובFPS בין XP לWindows7? משהו ששווה שדרוג? אני עדיין בXP מטעמי נוחיות בעיקר ומעצלנות של פירמוט אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. שאני נכנס לדפים מסויימים פשוט רשום לי - Microsoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: ""]' /Programs/tools.asp, line 4 מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by orlupo,

אני מנסה לעשות ALT+SHIFT והשפות לא מתחלפות לי... מישהו יודע אולי למה? מדובר בווינדוס XP בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by SEangel,

במחשב של חבר שלי היו מלא וירוסים, ניסיתי לתקן בהתקנה מתקנת של הWINXP (ריפייר) ועדיין זה נתקע החלטתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש, אבל כשאני מנסה לאתחל את המחשב בעזרת דיסקט דוס (הגרסא של WIN98) המחשב שלו לא מעלה בכלל את הדיסקט (אצלי במחשב על WIN2K הוא עולה בלי בעיה) ואין ספק שאין לו בעיה בפלופי (כי בתוך הXP הוא מצליח לקורא מה יש בדיסק), אז בכל זאת אני מפרמט את הכונן שמכיל את הוינדוז?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by rollita,

התקנתי XP+ SP2 במחשב חדש, אני מעוניין להציג עברית. איך אני עושה זאת מתוך הדיסק? אני לא זוכר את ההוראות...

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by THE FOX,

לאחר התקנה של וינדוס ויסטה WINDOWS VISTA 64 BIT, נתקלתי בהמון ישומים וסרביסים שרק מאטים את המחשב.. יש איזו גירסא שעברה מודינג שנועדה בעיקר לגיימרים? שתהיה מהירה ככל הניתן. או איזו תוכנה שמנטרלת את הכל היישומים והסרביסים הלא רצויים..

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  25. אני וחברים שלי עושים MIX של הקלטות מהאייריבר שלי. ורציתי לקבל את חוות דעתכם . אה, ואיך אני מסדר שתוכלו להכנס לסרבר ללא צורך בססמא?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים