Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם יש לי XP- PRO בזמן האחרון יש לי בעיות אתרים מסויימים לא ניפתחים בדקתי הגדרות בדפדפן ומצב אשר ניהול הרחבות מופעל ואפילו סימנתי ידנית על אתר לאשר הרחבה לא עזר מדובר באתרים רגילים כמו גוגל,אתר הורדת עידכון מ ASUS וכו' בררת המחדל של האטחה עובדת רגיל ניסיתי לעשות DISABLE לנורטון גם לא עזר ,עשיתי הסרה והתקנה מהלוח בקרה לאקספלורר לא עזר האם משהו מכיר איך לפתור זאת ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התקנתי עידכונים של Windows אך לא עשיתי הפעלה מחדש - פתאום המחשב עזה ריסט עצמי ולאחר הריסט הוא עושה את זה כח הפעלה מחדש. http://img267.imageshack.us/my.php?image=14921493149115061514149xa7.jpg מה עושים? :-\ אודה לכולם!.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איפה אתם רואים את הציונים שלכם בויסטה ? צריך ויסטה בשביל זה ? מישהו יכול ליראול כמה מפרט כמו שלי יקבל ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
היתה לי עבודה לבית-הספר... להכנס לפורום של ביה"ס, ולכתוב שם המלצה על ספר (דוברי אנגלית). במשך שעה וחצי ישבתי וכתבתי, ההודעה יצאה לי מושלמת, המבנה, אוצר-המילים... לחצתי Send, וקיבלתי הודעה "נא הכנס הודעה מסודרת דרך הטפסים הרלוונטיים". זה לא מערכת פורומים רגילה, אני חושב שהאחראית אתר בנתה אותה... מרוב להט נכנסתי חזרה לפורום, לראות אולי זה כן שם, ולא מצאתי... רק כדי לקלוט שאין דרך חזרה, ויכלתי ללחוץ back בזמן כדי לשחזר את הטקסט. השאלה שלי, האם אפשר לשחזר את זה בדרך כלשהי? אני יודע שיש תוכנות שמתעדות את הכפתורים במקלדת שנלחצים, אם אני אתקין עכשיו הוא יזהה דברים שהוקלדו לפני ההתקנה? בבקשה. אני נואש. אין מצב שאכתוב משהו ברמה כזאת עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היה לי HDD נוסף אבל עכשיו אין, זה אולי התקלה, אבל זה די מוזר http://i14.tinypic.com/441m4bn.jpg אחרי שמאשרים זה נסגר... מה אנשים אף אחד לא נתקל בזה?!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מעלימים את הרקע מתחת לאייקונים על השולחן עבודה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני לא זוכר את הסידיקי של האיקספי שלי, ופעם היתה לי תוכנה שמוציאה את הסידיקי מהערכת שמותקנת. תודה רבה לעוזרים נ.ב המערכת הפעלה שלי חוקית. ואני לא מוצא את הדיסק והסיסמא שלו.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כמו יוטיוב יכו (זה קורה לי גם בxp) משהוא יכל לעזור לי כי זה פשוט מדכה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי את המשחק PES 6, אבל כשאני מפעיל אותו הוינדוס מפעיל לי הודעת שגיאה (אפשרות לשלוח דו"ח שגיאות וכל זה) ובפירוט נכתב שהבעיה נמצאת בקובץ kernel32.dll שנמצא בתיקיית system32 של הוינדוס. התקנתי את ה-XP על מערכת ההפעלה הנוכחית שלי, ואז המשחק עבד. אבל אז היו בעיות אחרות, ונאלצתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את הוינדוס - ושוב המשחק לא עובד. איך אפשר לתקן קובץ כזה, בלי להתקין את הוינדוס מחדש?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום לכרטיס קול שלי לעבוד עם ויסטה! audigy 2 zs וניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קריאטיב ל- 64 ביט, ואחרי שאני מתקין הוא אומר לי שפג תוקפו של הדרייבר למרות שהתוקף הוא עד סוף ינואר. ניסיתי דרייברים שמצאתי בפורומים, לא עובד.. ניסיתי להתקין את הכרטיס קול המובנה של Realtek ולא עובד! יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש, בהתחלה התקנתי עליו XP PRO 32 וכל הUSB עבדו מצויין. החלטתי לעבור לVISTA ומאז שהתקנתי אותה יציאות הUSB במחשב הפסיקו לעבוד. הלוח אם הוא GIGABYTE GA-M56S-S3 והתקנתי את כל הדריברים העדכניים כשאני מכניס התקן USB מופיע לי חלון שכתוב בו שהדרייבר להתקן לא מותקן והוא מציע לי לחפש את הדרייבר באינטרנט, אני בוחר לחפש והוא לא מוצא. אני לא מצליח למצוא אותם גם בחיפוש ידני מה שמוזר הוא שנגן MP3 של SANDISK התקין בעצמו את הDRIVR והוא כן עובד. מה לעשות?? תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
SPYBOT לא עוזר NORTON לא עוזר מה כן עוזר? תודה ודחוף, יהודה
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה התחיל אצלי אתמול. כשעשיתי משהו במחשב, שמעתי בו מוזיקה, ראיתי סרטים, בפתאומיות הוא עושה לעצמו איתחול. אבל כשהמחשב היה דלוק כל הלילה והוריד מביטורנט לא היה שום איתחול. האיתחול קורה בפתאומוית ורק כשעושים משהו במחשב, וזה קורה לעיתים קרובות מאוד. מה לעשות? ממה זה נובע? לא נגעתי בכלום בחומרה או בתוכנה של המחשב. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה היום אז ככה כמעט כל פעם שאני לוחץ על משהו עם העכבר אז המחשב חושב שזה דאבל קליק וכשאני גורר דברים אז פתאום אחרי כמה שניות זה כאילו "עוזב" את זה.. כאילו המחשב עושה REFRESH או משהו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אה וסרקתי ספייוורים וכל זה ומחקתי הכל אבל אין כלום וגם סגרתי את כל מה שפתוח עריכה: חח איזה דפוק אני זה העכבר נדפק החלפתי עכשיו והכל עובד מצויין
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מעבד Amd Athlon 64 3500 האם אני צריך להתקין ווינדוס 64 ביט בשביל לנצל אותו עד הסוף או שהוא יעבוד טוב גם על ווינדוס רגיל xp pro
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם כדי להתקין את ה SP2 של XP , האם יש עדיין בעיות , או שאפשר להתקין אותו ...... ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
התקנתי משחק כלשהו ובאמצע ההתקנה קופצת לי הודעה שאומרת לא יכול להעביר את הקובץ הבא......h:\support\sv\l?smig בדקתי במיקום הקובץ ומופיע שם קובץ בשם lasmig(מעל האות a יש שני נקודות) ולא כמו הקובץ שניסתה התתקנה להעביר l?smig. השאלה שלי היא מה אני אמור לעשות בבקשה מכולם תעזרו לי......אני נואש. חיכיתי למשחק הזה שבועיים. בכל אופן מדובר בLord of the ring the battle of the middle earth .
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כל איזה 10 דקות נפתח לי לבד חלון של אינטרנט בשם http://searchfind.info הרצתי את התוכנה Ad-aware וזה לא עזר חיפשתי ברגיסטרי ולא מצאתי כלום יש למישהו מושג איך מורידים את הדבר המעצבן הזה תודה מראש!!!!
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קליק ימני בעכבר מצבע פעולות שונות אצלי יש מערכת הפעלה XP הכל תקין והכל עובד- אפילו החלפתי עכבר הבעיה : קליק ימיני בעכבר על קובץ בסייר או במחשב שלי מכניס את המערכת לשעון חול שלא נגמר אף פעם .אני יכול לעצור זאת רק על ידי ALT CTAL DEL לעומת זאת שאר הפונקציות בקליק ימני פעילות והכל תקין.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
תאור המשרה: תפקיד מהנדס IT האחראי על מתן פתרונות ותמיכה יעודית ללקוחות ומערכות. המשרה מצריכה מוערבות במספר פרוייקטים מקביליים הכוללים עבודה אל מול מערכות תשתית של Windows*, פלטפורמות משתמשי קצה, הגדרות חיבוריות רשת הכוללות פתרון בעיות והתאמה לצרכי המעבדה. דרישות התפקיד: עלייך להחזיק בתואר מהנדס מחשבים או בתואר מקביל, להיות בעל לפחות 5 שנות נסיון בסביבת Microsoft Windows* הכוללות הבנה מעמיקה של system internals ויכולות אדמיניסטרציה מוכחות. נדרשת הכרה והבנה של TCP/IP, Active Directory. כמו כן, שליטה בשפות סקריפטים נפוצות כמו VBScript, WMI היא יתרון. נדרשת יכולת הובלה של פרוייקטים טכניים ועבודה יעילה מול ספקים חיצוניים כמו גם מול שותפים פנים אירגוניים. כמו כן דרישת התפקיד …
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לשנות את סדר התוכנות שעולות עם הפעלת ה-Windows. למה אני מתכוון? אם למשל האייסיקיו מופעל לאחר שהמסנג'ר מופעל, אני רוצה נניח לשנות את הסדר ביניהם ולעשות שקודם האייסיקיו יפעל ורק אז המסנג'ר יעלה. איך עושים דבר כמו זה? המון תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את הכונן של חלונות ולהתקין מחדש. המשחקים שלי לא מותקנים באותו כונן. השאלה שלי היא האם המשחקים יפעלו ואני לא יצטרך להתקין אותם מחדש? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
תסתכלו על התמונה. הארד דיסק D מסומן בכחול , כל הספריות בתוכו מסומנות גם בכחול ישנן ספריות וקבצים שמסומנות בירוק , בעיקר קבצי תמונות שאותן משום אני לא יכול עכשיו לפתוח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש amd athlon xp 2100+ , 512 ddr winbond 2700. wd 40gb 7200, ati redon 9500... יש לי בעיה, כשאני מתקין את ווינדוס אקס פי הוא אומר לי אחרי כמה זמן examining 3814mb משהו כזה והוא נשאר ככה ולא מתקין, וחיכיתי מלא מלא זמן.. ואני לא יודע מה אני צריך לעשות, הכל חדש, מה הבעיה<? ונוסף לכך, השגתי עוד דיסק והוא לא מזהה אותו!!! לא יודע למה! ואני חייב חייב מחשב מהר מהר.. כל יום זה הפסד אדיר של כסף.. אז בבקשה תעזרו לי!!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-