Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי EMULE בויסטה, ויש לי בעייה מוזרה. משום מה רשימת השרתים לא נשמרים לי. כשאני רוצה לשמור את הקובץ של הכתובות, הוא רושם לי שלא ניתן לכתוב שלא ניתן לכתוב את adresses.dat רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שאני מכניס דיסק הוא מזהה אבל לא פועל (5 דיסקים ניסיתי..) הכבלים טובים בדקתי כמה פעמים אני נואש,תודה ד"א יש לי צורב lg רגיל,לוח dfi lanparty מעבד 3000 939 והארדיסק wd 120 sata
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק של וינדוס XP SP2 שאיתו אני תמיד מפרמט ומתקין את הוינדוס אני כרגע מפרמט נייד של מישהו ואחרי הפירמוט וה copying files הוא עושה כרגיל REBOOT הבעיה שאחרי ה REBOOT הוא שוב מעלה לי את המסך של הוינדוס לפירמוט וטהתקנה במקום להמשיך כרגיל להמשך התקנה של הוינדוס הגדרתי בביוס את ה BOOT PERIORITY וזה לא עוזר
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה הבחנתי ביישום בשם edlm2(נמצא בתיקיית system32) שנפתח מדי פעם ברקע ווינדוס עשרות פעמים. הרצתי את adaware ואת spy sweeper, אך הן לא מצאו שום דבר חריג. האם מדובר בווירוס? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי אנשים, שמעו הפעלתי הרגע את המחשב מחדש ויש איזה הודעת שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SS.JPG http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SH.JPG את האמת זה כבר ככה יומיים בערך תמיד שאני מדליק ת'מחשב זאת ההודעה שאני מקבל... מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שעה אני משק עם התוכנה וכל מה שאני מוצא זה קיצורי דרך לכל מיני דברים מפגרים של התוכנה עצמה....איך אני מוסיף קיצור דרך למה שאני רוצה? ומישהו יודע איך אני עושה שנגיד אם יש לי קיצור דרך לכונן שלי אז יראו כמה אחוז ממנו בשימוש וכמה מקום פנוי יש? בdescription של האייקון על הדקסטופ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי win xp המחשב ניכנס לאתר של windows update מוצא את העידכונים ומתקין אותם, ואז שאני מפעיל מחדש את המחשב ובודק שוב אם יש עידכונים ב windows update, העידכונים שהותקנו מופיעים שוב ברשימת העידכונים הזמינים שצריך להתקין. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכל פעם שאני עושה RESTART או מכבה את המחשב מופיעה ההודעה: CL RC Engine3 Dummy Window: QPService.exe The instructions at 0x0066c3f9 referenced memory at 0x2e5f1801 the memory could not be read יש לי מחשב נייד של HP - חשוב לציין כי גם לפני ההתקנה של הWINDOWS7 התבקשתי להסיר את תוכנת הHP QUICK PLAY, משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים..אני מפעיל את המחשב, הווינדוס נטען(עם הפס הכחול..) מסיים, ואז המסך פתאום לא מראה כלום(כאילו הוא נכבה). והמחשב עצמו ממשיך לרוץ. עכשיו ניסיתי להכנס למצב בטוח, אבל הבעיה שאחרי שאני לוחץ F8, ומגיע למסך עם האופציות בחירה לSAFE MODE. אין לי אפשרות לזוז במקלדת. היא לא מגיבה. משהו מוזר.. יש לכם אולי הצעות מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
פעם בכמה ימים אני מרגיש פתאום שהמחשב נהיה איטי מאוד! אני נכנס למנהל המשימות ורואה תהליך בשם CMD.EXE שתופס את כל הזיכרון! הנה התמונה: מה לעשות? איך אני מעיף את זה?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
משום מה הוא עשה לי RESTART ומאז כל פעם שהוא מתחיל לעלות ומגיע כבר ל- DESKTOP הוא שוב עושה RESTART. ב-SAFE MODE הוא עולה בסדר. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי דף שלא עולה, מה אני צריך להתקין כדי שהוא יעלה? להלן: http://www.iritrushin.com/irit_cards/cards.html בנוסף גם רוב אתר ONE לא רוצה לעלות(90% בערך מסרב לעלות). להלן: WWW.ONE.CO.IL בנוסף גם האתר zappa לא עולה. להלן: http://www.zappa.com/splash.html תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם XP PRO כדאי לעבור לויסטה עכשיו< או שיש עוד באגים שצריך לתקן וחוץ מזה איזה תוכנות עובדות על הויסטה ואיזה לא? ואלה שלא אמורות לעבוד בעתיד או שיחליפו אותן תוכנות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כאשר הווינדוס עולה מופיע לי משום מה פעמיים ווינדוס אקס פי כאשר אני יכול לבחור בין ווינדוס אקס פי ל- נכון ווינדוס אקס פי ראיתי שיש קבצים של ווינדוס בכונן D האם יש דרך לבטל את התפריט הזה ושיעלה הווינדוס ישר או שצריך למחוק את מה שנמצא במחיצה D? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מעבד - INTEL PENTIUM E5300 BOX לוח אם - FOXCONN TG31-M2 Retail זכרונות - A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4830 512MB כונן קשיח - WD 320GB AAKS 16MB מארז - RAIDMAX APEX 802 ספק כח - SEASONIC 400W SS-400ET בעקרון אני צריך אותו למשחקים בינוניים ולפוטושופ, השאלה שלי האם ויסטה 64 ביט יעבוד טוב על המחשב הזה או שהמערכת הזאת תשאב ממנו יותר מדי כוח? אם לא אז איזה מערכת הפעלה לקחת?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
העברתי את הוינדוס לדיסקונקי ואין לי boot ניסיתי הרבה מדריכים ברשת אף אחד לא עזר לי בדקתי את התאימות של הדיסקונקי שלי והוא בסדר אני רוצה לפרמט לוינדוס 7 מישהו יכול להדריך אותי בצורה מסודרת?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן הופיע לי בעיה בסייר הקבצים (windows explorer). בכל פעם שאניי לוחץ מקש ימני על קובץ כל שהוא, הסייר או קופא, או שלוקח לו המון זמן לפתוח את התפריט. אני ניסיתי לנקות כל מיני Shell-ים מיותרים ע"י התוכנה ShellExView http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html וגם ניסיתי לנקות כל מיני דברים שהתוכנה CCleaner המליצה. הבעיה קצת השתפרה, אבל זה עדיין קורה לעיתים קרובות. ניסיתי לחפש על כך בגוגל, ומצאתי כל מיני דברים, (כמו להסיר SERVICE-ים) אך גם זה לא הועיל. אני חושב שלא שמדובר במזיקים למיניהם כיוון שמותקן על המחשב אנטי-ווירוס, חומת אש, ואנטי ספיוור, ואני דואג לעשות סריקות עם hijackthis ועם שאר הכילים. על המחשב מותקן ווינדוס XP SP3 . מישהוא ניתקל בבעיה או יש לו רע…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אממ כל כמה דקות יש הודעת שגיאה כזאת, סתם זבל, אני יודע, אבל המחשב עבר פירמוט, ולא נראה לי הגיוני שנכנס לי זבל כל כך מהר..אני מתעלם מזה ולוחץ לו אישור, וזה ממשיך להופיע..תראו את התמונה ותבינו כבר..כל פעם שגיאה אחרת..סתפ ספאם, אבל מציק.. פעם קודמת הצלחתי להפסיק את זה איכשהו..אני פשוט לא זוכר איך..אולי מישהו פה יודע..? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בתוך הלינק יש השוואה בין לחצן ימני->אפשרויות לבין הקריאה של הכונן אחרי פתיחת המחשב שלי. איך זה הגיוני? ומה מהם הנכון?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי תופעה מעצבת ב -IE קבצי ההיסטוריה שלי נעלמו כאשר אני לוחץ על ערך מסוים בהיסטוריה מופיע לי תת סעיף my computer ומתחתיו כל ההיסטוריה אך עם לינקים שבורים כאשר אני מנסה ללחוף על אחד מהם מופיע ההודעה הבאה : windowa cant find the "the name of the link" . make sure you typed the name correctly .....bla bla bla האם מישהוא נתקל בתופעה ומה עושים כדי להחזיר את היכולת להשתמש בהיסטוריה תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מכיוון ששידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 4GB האם יש צורך ב PAGEFILE ואם כן מה צריך להיות גודלו ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה. אני מתקין את מנוע ה IIS מהדיסק של WIN XP PRO אבל הוא לא עובד. אני עושה קובץ בASP ששמו test.asp שומר בתיקיה C>Intepub>wwwroot ואז אני נכנס ל IE וכותב : http://127.0.0.1/test.asp אבל שום דבר לא קורא :\ אולי יש איזה service שאחראי על הפעלת המנוע ואצלי הוא לא פועל? מקווה שתעזרו לי זה מאוד חשוב ודחוף. תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כרגע אני עובדת עם שני GB וזה לא מספיק האם אני יכולה להוסיף עוד 2 עם ויסטה 32bit או שאני צריכה להחליף ל64 bit?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה ב מערכת הפעלה win xp xpro כאשר אני מנסה להפעיל את שורת הפקודה start run הוא מייצר לי קיצור דרך על הדסקטופ אותו דבר קורה כאשר אני לוחץ start search מחפש כוונים לפתרון תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום למשתתפים, אני משתמש כרגע בגרסת RC 7100 של WIN 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לעבור לגרסה הרשמית (הנמכרת). יש איזה אפשרות לבצע את זה ללא פירמוט הדיסק? בנוסף, בגרסת ULTIMTE יש תמיכה בעברית אנגלית ושפות נוספות. גם בגרסת PRO יש אפשרות לעבור בין עברית לאנגלית? אודה לתשובתכם.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-