עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by overload,

מה התוכנה הכי טובה שיש היום בשוק להאצת הXP , אני לא מדבר על תוכנות חינמיות כאלה. והאם הם באמת עוזרות, מנסיון שלכם?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. זה מבי אלי את ההודעה הבאה כשנאי מתקין http://planet.nana.co.il/roy_ta/e.bmp

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by amit501,

יש לי internet explorer 5 ו-WIN 98. הקטע הוא שכשאני פותח ספריות האפשרות של הלחצן "הקודם" דהויה (לא פועלת) ולכן כשאני צריך לפתוח הרבה ספריות באותו עמוד יש לי בלאגן מרוב דפים שנפתחים וזה משגע. יש פתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

קודם כל האם יש הבדל בין פירמוט דרך דיסקט איתחול (דוס) לבין פירמוט דך ההתקנה של XP? והאם יש הבדל אם מפרמטים את המחיצות האחרות דרך הווינדווס עצמו או דרך הדוס?? והאם אחרי שמפרמטים את C , נגיד יש משחקים שמתקינים והם נכנסיפ לתפריט הוספה/הסרה אז מן הסתם יש להם קבצים בכונן המערכת מה קורה אם מפרמטים את כונן C (למרות שהמשחק מותקן במחיצה אחרת)?? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by thebestof2005,

שלום. יש לי מערכת הפעלה windows xp pro sp2. לפני זמן מה פירמתי את המחשב מכיוון שעשינו רשת בבית ולא רציתי שיהיה לי בלאגן עם הווינדוס. אחרי הפרמוט כשאני סוגר את המחשב, הוא מחכה קצת ואז יש מסך שחור שבו כתוב שעכשיו בטוח לסגור המחשב. הדבר הנ"ל לא היה לי לפני הפירמוט. מה אני יכול לעשות בכדי שהחשב יסגר אוטומטי. תודה thebestof2005

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  6. שלובזמן שאני לא משתמש במחשב אני רוצה שהוא יצרוך חשמל בצורה המינימלית האפשרית. לפי WIN XP אם אני רוצה שהמחשב יצרוך פחות חשמל לתקופה קצרה כמו למשך הלילה או קצת יותר עדיף לי מצב שינה שבו הזיכרון של המחשב נשמר בהארד דיסק (האם באמת כל הזיכרון נשמר או שפשוט עדיף להשאיר את המחשב דלוק?) או שעדיף מצב המתנה?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. תודה לעוזרים בקשה תביאו לי לינק לפאצ

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  8. נמחק לי קובץ system. ניסיתי להעביר ת'הארד דיסק שלי כסלייב למחשב אחר,הצלחתי להעביר רק חלק מן הקבצים. יש לי קבצים שם הנמצאים בתיקייה my documents ובגלל שאני נכנס להתקנה אחרת של הווינדוס הוא לא נותן לי גישה אליהם. היו לי כמה רעיונות: 1.לעשות leave files intact אבל נראה לי שהוא בכל זאת ימחק את הmy documents שם וחוץ מזה שאני לא יושע מה הוא משאיר ומה לא. 2.לקבל מכם איזו פקודה שיודעת להעתיק תיקיות(בדוס).(+איך נכנסים לתיקייה ששמה יותר מ5 תווים) 3.אולי יש איזו תכנה שעולה בבוט דרכה עושים דברים כאלה(אם אני לא טועה בdisc wizard שיש לי יש משהו כמו copy disks לא זוכר...)הבעייה היא שאין לי כונן דיסקטים עד שמישהו בפורום תמיכה טכנית ירגע ויעזור לי... תודה מראש אולי לנסות את הריפייר של ווי…

9. Started by jambo7,

שלום יש לי תוכנה שמחברת בין סימולטור טיסה fs2004 לאיטרנט לבצע טיסות רשת כל הזמן היא עבדה ללא בעיות עכשיו אני לא יכול להתחבר והיא מודיעה לי שיש לי בעיה ב directx ניסית להוריד directx חדש מהאתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הגירסה שמתאימה ל win xp pro ניסיתי כל מיני דיירקט איקסים למינהם וזה לא עזר התקנתי את התוכנה מחדש וזה לא עזר תודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  10. כל פעם קופצות לי הודעות בוינדוס עם כותרת של MESNGER SERVICE (שירות של מסנג'ר) וכל פעם כתוב בהודעה הזאת משהו אחר ובכלל אין לי מסנג'ר אפילו לא וינדוס מסנג'ר זה נראה לי כמו איזה וירוס שהיה לפני כמה זמן אז הרצתי סריקה והנורטון לא מצא כלום מה זה יכול להיות ואיך אני מוריד את זה?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

טוב, אתמול כשעמדתי לכבות את הWINXP שלי, הוא אמר לי בחלון של סגירת המחשב(איפה שיש כבה, הפעלה מחדש וניתוק) משהו כמו אנא כבה את מחשבך כדי שהעדכונים יסתיימו. יש לציין שאני התקנתי win installer 3.11 דרך העדכונים. כשלחצתי על כיבוי הוא אמר לי בחלון הזה של הכניסה(איפה שהוא אומר שומר הגדרות) מתקין עדכונים 1/1. האם לעוד מישהו זה קרה? או שיש לי וירוס כלשהו?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by drago,

כול פעם שאני מפעיל את המשחק AA או שמתקין איזה תוכנה מסויימת אני מקבל את ההודעה הבאה. למישהו יש מושג מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  13. איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ביטלתי את האפשרות ב OE: "Automaticlay load msn messenger ..... אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE . תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  14. האם זה משנה? כי התקנתי את הwindows על כונן D כי בגלל שיצרתי פרטיטיונים חדשים אז הmaster נהפך להיות D והslave נהפך להיות C האם זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by diesel_r,

שלום ... האינטרנט יעני מה שזה מראה לי באתרים כאילו גדל פתאום הרזולוצייה אבל רק של האתרים... הכל פתאום גדול באינטרנט והצבעים של הדפי אינטרנט השתבשו וכל מיני יש למישהו מושג מזה??? ואיך אני מסדר את זה .. זה נורא לא נוח...!!! תודה ! הנה תמונה של איך זה נראה כדף של וואלה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  16. שמתי לב שיש לי התקן אחד לא מזוהה במנהל ההתקנים, אין לי מושג מה הדבר הזה ואיך להתקין אותו תמונה: מה זה בקר אפיק SM ואיך להתקין את זה?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. תאריך היעד לסיום התמיכה ב-Windows 10 מתקרב, ומייקרוסופט נאבקת להעביר משתמשים ל-Windows 11 למרות מכשולים טכניים ותדמיתייםלכתבה

18. Started by idang,

שלום, אני רוצה לדעת כיצד ניתן להגדיר באופן קבוע תצוגה של אקספלורר כאשר עושים שמירה בשם לקובץ מסוים. מצ"ב שתי תמונות תמונת - List view ככה זה נמצא כיום תמונת - Detials view זוהי התצוגה שאני רוצה קבוע מה עלי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by roma4k,

בוקר טוב, ברשותי דיסק של VISTA ULTIMATE שמסרב לעשות BOOT במחשב החדש. (המפרט בצד..) על המחשב מותקן XP ואני רוצה לפרמט ולהתקין ויסטה. ה DVD הוא הרכיב הראשון שממנו נעשה ה BOOT. המחשב כאילו "פוסח" על הקריאה של הדיסק ולא מציג את האפשרות של "לחץ על מקש כלשהו כדי להתחיל..." אלא ישר מעלה את ה XP. ניסיתי לשנות אפשרויות בביוס ושום דבר לא עוזר. הבעיה גם חוזרת במחשב הישן ורק בנייד המערכת עולה בלי שום בעיות ככה שאני לא מאמין שהבעיה בדיסק עצמו. נ.ב. אני רואה שניפתח נושא דומה אבל הבעיה שלו מעט שונה משלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  20. מותקן כרגע win xp home eng ויש לי את הדיסק המקורי בעברית. יש דרך לבצע? אני מכיר את חבילת השפות, אך היא עובדת רק אל pro. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. הי, התקנתי XP SP3 ואחריו במחיצה אחרת Vista Ultimate. כשאני ב XP,כל פעם שאני מנסה לפתוח או לבדוק קובץ בתיקייה במחיצה נייטרלית (תיקיית קבצי התקנה למשל) אני מקבל הודעת שגיאה Explorer-application error, עם שגיאת זכרון...memory reference )7XoX000 והחלון נסגר. שמתי לב שזה קורה בעיקר , אם לא רק, בקבצים שיצרתי או הורדתי בויסטה, ושאני מנסה לגשת אליהם ב XP. אפילו להעתיק את הקובץ למקום אחר הוא לא נותן לי... מה עושים (חוץ מלפרמט?) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. בבקשה חברה תעזרו לי,אני מדבר מהמחשב הנייד של אחי ואני לא יודע מה לעשות,אין תוכנת ניקוי רג'יסטרי או משהו שאני יוכל להריץ בSAFE MODE... מה שאני אנסה... (מזל שיש DISK ON KEY),הורדתי תוכנה שנקראת DU Downloader משהו כזה שבעצם מגבילה את מהירות הUPLOAD וכו'... לאחר ההתקנה,עשיתי אתחול ופשוט רציתי להסיר אותה כי לא עלתה, הסרתי אותה עשיתי אתחול ומאותו רגע זה מראה מסך כחול של Save Dump "BugCheck" (משהו כזה...) ועם השם קובץ HOMEQOS.SYS אני מקווה מאוד שזה קשור לפורום אני דיי מבולבל כי אני ממש מחפש דרך לתקן את הבעיה,כי יש לי הרבה דברים נחוצים במחשב ברגע זה .... אשמח לעזרה,תודה רבה, בברכה,

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  23. אני לא מדבר על קבצים זמניים שהדפדפן מייצר, אלא קבצים זמניים שה-Windows מותיר... אני יודע שיש הרבה תוכנות צד שלישי שעושות את זה (הדיון של "מי יותר טובה" הוא חסר תחתית ואינו המטרה שלי כאן). האם מבחינת "בטיחותית" עדיף לעשות זאת ע"י תוכנת צד שלישי, או ידנית (ע"י מחיקת הקבצים מתיקיית C:\windows\temp ו-C:\windows\system32\temp). יש תוכנות צד שלישי שמוחקות, יחד עם הקבצים הזמניים, את הקבצים ש-Windows שומרת כגיבוי למקרה של שיחזור המערכת, האם אוכל לעשות זאת ידנית? מה הסיכונים הכרוכים במחיקת קבצים זמניים מהמערכת, אם בכלל...? תודה מראש למייעצים!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  24. האם אפשר לעשות חיפוש (בתקייה מסויימת) של כמה קבצים במקביל (נגיד מ-EXCEL...)? יהיה בכלל מצויין אם יש איזשהי תוכנה שמראה thumbnails של הקובץ שאני מחפש... (שוב מרשימה של ערכים לחיפוש). אגב, מדובר בחיפוש ב-WIN XP.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.