עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eladbu,

שלום לכולם פתאום נעלם לי עם קליק ימני ה open with כיצד אני מחזיר אותו???

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by FIRE-KID,

איך מתקינים WINME על WINXP PRO?? יש לי מחשב ישן שאני סתם עושה עליו שטויות... התקנתי עליו אתמול WIMXP PRO איך אני מתקין עכשיו WIN ME ? (כולל פירמוט הכוננים!)

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by dvd21,

שלום לכולם צצה לי בעיה מאוד מאוד חמורה!!!! יותר נכון כמה בעיות חמורות אני אפרט 1)אני מצליח להיכנס לאתר של ווינדוס אפדייט אבל שאני לוחץ "סרוק לעידכונים" האקפלורר שלי ניתקע כליל ואז צצה לי הודעת שגיאה ("האינטרנט אקפלורר ניתקע...אנא שלח תקלה ל...בלה בלה בלה") 2)נכון שאתם רוצים להעלות תמונות לאינטרנט אז יש לכם אתר שמאכסן תמונות ובכן גם לי יש (PICTOR) עכשיו כשאתה ניכנס בפעם הראשונה הוא מתקין לך מין תוכנה כזאת שבעזרתה אתה מעלה את התמונות לאתר, תמיד זה עבד אחלה פיתאום זה לא עובד התוכנה הזאת ניתקעת לי בתחילת ההעלאה של התמונה ושוב צצה לי הודעת שגיאה(כמו בסעיף הקודם) מתי שאני מנסה לסגור את האקפלורר 3)אני לא מצליח לישלוח כלום (קבצים) במסנג'ר או באיסיקיו וליפעמים אני כותב למישהוא בא…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by wow,

יש לי קובץ ISO וכשאני עושה עליו דבל קליק הוא מראה לי בעזרת ה-WINRAR מה יש בפנים ופותח אותו אבל כשאני מעביר אותו (אני עובד עם הארד דיסק נייד) למחשב אחר הוא נותן לי את ההודעה the archive is either unknow format or dameged אבל כשאני עובר שוב פעם למחשב הראשון הוא שוב עובד לי וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה ? קבצי ISO אחרים עובדים לי ויש כאלו שלא עובדים ויש לי את אותה השגיאה.

5. שלום רב, יש לי מחשב עם ויסטה פרמיום. התקנתי תוכנת POWER DVD מאחר ותוכנה זו כוללת כל מיני פילטרים עצמאיים, כנראה שזה גרם להתנגשויות עם מקודדים (כגון FFDSHOW ואחרים) שהיו כבר מותקנים קודם. כתוצאה מכך נוצר אצלי בלאגן שלם, כאשר נגנים פתאום מתחילים "להשתגע" ולעיתים אף מפסיקים לעבוד לחלוטין או חלקית (למשל מנגנים סוגי קבצים מסוים מצוין, ואחר לא מתנגן כלל). אין לי כוונה להיכנס יותר מדי לנושא, כי זה לא שייך לפורום, ולכן השאלה שלי היא כזו: האם שחזור מערכת לנקודה שלפני התקנת PDVD ,תוכל להסיר לחלוטין את התוכנה (על כל הפילטרים העצמאיים שלה) ולהחזיר את המצב לקדמותו, או שבכל זאת יישארו כל מיני ספיחים שימשיכו להפריע ולגרום לכל מיני בעיות בניגון סרטים? לחילופין, במידה ושחזור מערכת לא תפטו…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  6. אני רוצה ליראות אותו ליפני שאני מקבל אותו כי לדוד שלי בחול יש אותו והוא שאל אותי אם אני רוצה הוא עדיין לא התקין אותו אז אני רוצה לדעת אם שווה מישהו יכול להראות לי תמונות מימנו יעני את סרגלי הכלים את הdesktop וזה והאם הוא תומך רק במעבדי amd?

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  7. איך אני משנה את הנתיב ברג'יסטרי שהוא לא יגש לדיסק התקנה של win כשמוסיפים משהו למערכת אלא שיגש לתיקיה בכונן מסויים במחשב ששם נמצאת תיקיית ההתקנה של WIN??? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by idang,

שלום, אני רוצה לדעת כיצד ניתן להגדיר באופן קבוע תצוגה של אקספלורר כאשר עושים שמירה בשם לקובץ מסוים. מצ"ב שתי תמונות תמונת - List view ככה זה נמצא כיום תמונת - Detials view זוהי התצוגה שאני רוצה קבוע מה עלי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by alfred3,

שלום לכל החברים יש לאחי בעיה ואבקש את עזרתכם האדיבה במתן סיוע . לאחר בעיה של אי התחברות לאינטרנט וכתוצאה של הדרכה שגויה של התמיכה הטכנית של חברת האינטרנט . לא ניתן היה להעלות את וינדוס לאחר כיבוי המחשב נסינו להעלות את המחשב דרך הפעלת הוינדוס מהנקודה האחרונה שפעלה טוב .ואכן המחשב עלה אבל עכשיו לא ניתן לפתוח את המחשב שלי לוח בקרה או כל תיקיה אחרת.ניסינו גם את אופציית הREPAIR אך גם זה לא עזר ומופיעה הודעת שגיאה. appname explorer.exe appver: 6.0.2600.0 modname 62191a.dll modver : 1.2.0.5 offset: 0001e77f אודה לכם על מתן עזרה בהקדם תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  10. שאני נכנס לדפים מסויימים פשוט רשום לי - Microsoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: ""]' /Programs/tools.asp, line 4 מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by alia,

עשיתי גיבוי לקבצים(ותיקיות) מוצפנים,פירמוט והתקנת xp sp2 מחדש כשהחזרתי הקבצים לאחר הפירמוט הם בכלל לא עולים מדובר בעיקר בתמונות היש דרך לשחזר? תודה-זה מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  12. כל 3 רסטים או הפעלות המחשב מריץ scan disk, אני לא חושב שהארדיסק פגום או משהו כי הוא פועל מצויין, והכיבויים תקינים אבל משום מה הוא מפעיל את הסקן דיסק בלי קשר.. בוא נגיד 2 הפעלות נורמליות השלישית עולה עם סקן דיסק.. בקיצור הכיצד ניתן לבטל אותו<?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. היי. מדובר בחומת אש של מערכת ההפעלה עצמה. אני רוצה שהיא תידלק חזרה גם אחרי כיבוי המחשב. המצב הזה שאני צריך להדליק אותה כל פעם מחדש, דיי מעצבן. אין לי חומת אש נוספת במחשב. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by shlomidoom,

שלום רב.. פירמטתי את המחשב בעזרת פרטישן מג'יק ושאני מפעיל את המחשב כדי להתקין וינדוס הוא לא נותן לי להיכנס לדיסק ורשום לי במסך דוס NTLDR IS MISSING ואומר לי לעשות ריסט וגם לאחר ריסט זה אותה הודעה וזה לא עוזר גם שאני נכנס לביוס ואומר לו לעשות בוט מהדיסק בתודה מראש שלומי..

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by bennnn,

יש ברשותי עותק ווינדוס אקס פי מקורי. שאלתי היא אם אני אצרוב אותו מדיסק לדיסק הדיסק הצרוב יהיה מקורי?כלומר כמו המקור שברשותי?

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by asichen,

לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  17. אחרי שאני עושה תBOOT" אני מקבל בחירה בין שתי מערכות מיכוון שהמחשב עבר פירמוט יש על מחיצה אחת של ההרד דיסק התקנה של וינדוס ועל המחיצה השניה כלום זאת אומרת שאם אני בוחר "בגירסה" הראשונה הוינדוס עולה כמו שצריך ואם אני בוחר בגירסה השניה הוא נותן לי ERROR איך אני מוחק את הגירסה השניה?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  18. התקנתי והסרתי את dark mesiah (משחק) ואז התחילו את הבעיות (נראה לי) בדקתי וירוסים טורג'נים עיזרו לי

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי XP- PRO בזמן האחרון יש לי בעיות אתרים מסויימים לא ניפתחים בדקתי הגדרות בדפדפן ומצב אשר ניהול הרחבות מופעל ואפילו סימנתי ידנית על אתר לאשר הרחבה לא עזר מדובר באתרים רגילים כמו גוגל,אתר הורדת עידכון מ ASUS וכו' בררת המחדל של האטחה עובדת רגיל ניסיתי לעשות DISABLE לנורטון גם לא עזר ,עשיתי הסרה והתקנה מהלוח בקרה לאקספלורר לא עזר האם משהו מכיר איך לפתור זאת ?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  20. אוקיי אז אני לא יוסיף, התמונות מדברות בעד עצמן.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. שלום, אני קונה מחשב חדש ובוא נגיד שהטכנאי בחנות חבר שלי שחייב לי טובה לא קטנה בקיצור אני יכול לבחור איזה מערכת הפעלה הוא יתקין בלי לשלם שקל... אז מה כדאי לי? XP 32BIT או ויסטה 64BIT *הם האופציות על פי שיקולים שלי (שאני חושב שאין צורך לפרט עליהם) מפרט המחשב: (מה שחשוב-רלוונטי) כרטיס מסך 8800GT מעבד Q6600 זיכרון 4GB כונן קשיח 250GB החלטתי לעשות את זה סקר כדי שיהיה לכם יותר נח להביא את דעתכם (לעצלנים ביניכם ) אבל אשמח (יותר נכון צריך) הסברים ונימוקים תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  22. הבעיה היא שהוא כל הזמן מאחר או מקדים אני מכוון אותי נגיד לשעה מסוימת ואחרי כמה זמן=שעות הוא מאחר לפעמים ולפעמים מקדים מה אני יעשה זה מרגיז פתאום נגיד אני מסתכל ורשום לי 5 ואצלי בפלאפון רשום 4 וחצי וכל הזמן אני צריך לכוון אותו לשעה הנכונה זה פעם ראשונה קורה לי בבקשה מישהו תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by sd1,

היי אני רוצה לפרמט את WINDOWS XP שלי והדיסק הקשיח שלי הוא 160GB איך אני מחלק את המחיצות ל-2 כוננים C ו-D? וכמה GB לשים לו בכונן C ו-D איך לרשום את זה תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  24. Started by dbx22,

זה התחיל אצלי אתמול. כשעשיתי משהו במחשב, שמעתי בו מוזיקה, ראיתי סרטים, בפתאומיות הוא עושה לעצמו איתחול. אבל כשהמחשב היה דלוק כל הלילה והוריד מביטורנט לא היה שום איתחול. האיתחול קורה בפתאומוית ורק כשעושים משהו במחשב, וזה קורה לעיתים קרובות מאוד. מה לעשות? ממה זה נובע? לא נגעתי בכלום בחומרה או בתוכנה של המחשב. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  25. Started by revach,

אני מכניס תקליטור שמע CD , ומדיה פלייר 10 לא מפעיל את השירים, מודיע שלא יכול להפעיל את הקובץ, בעבר לא הייתה בעיה, יעקב

• 6 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים