Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בלי באמת להסיר אותה... כאילו שהתוכנה תהיה מותקנת במחשב, אבל לא תהיה לי האפשרות להסיר אותה דרך שם
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבעיה שלי היא כדלהלן: לצורך חישוב ארוך (יצירת קטע אנימציה) החלטתי לחלק את העבודה בין ארבעה מחשבים. כאשר התחלתי להריץ את החישוב, קיבלתי הודעה (אצל שלושה מתוך ארבעת המחשבים) שגודל ה virtual memory שלי קטן מדי. עצרתי את החישוב, הגדרתי virual memory גדול יותר (3 במקום 1.5 ג'יגה) והבעיה נפתרה. עבור המחשב הרביעי קיבלתי הודעה כי גודל ה RAM שלי (512 מגה) קטן מדי וכי החישוב ייעצר, כלומר ללא התייחסות לאפשרות השימוש ב virtual memory. גם במקרה זה הגדלתי את ה VM באותו אופן, אך ללא הועיל. מתקבל הרושם כי במחשב זה לא נעשה שימוש ב VR כהרחבה ל RAM. נשאלת השאלה האם אמנם כך, כלומר המחשב לא מנצל את ה VM, ואם כן, כיצד מגדירים זאת. בתודה מראש, יואב
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
NVRaid x86 64bit Drivers http://home.comcast.net/~shrmytoon/NVRaidx64F6.zip
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תודה לעוזרים בקשה תביאו לי לינק לפאצ
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי שאלה. יש לי WINXP, וכשאני באינטרנט ורוצה להוריד משהו (לא דרך תוכנות כמו FLASHGET),אז מופיע לי חלון SAVE רגיל ,לבחור תיקיה בלה בלה בלה וכו... הבעיה שכשהוא מגיע ל99% ואז הוא מסיים,אז במקום להשאר ולהודיע שהוא הוריד וצריכה להיות אופציה של OPEN FOLDER, הוא פשוט עושה צליל ונעלם. מישו יודע איך אני גורם לזה להשאר?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש של 160 גיגה חיברתי למחשב והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה אבל המערכת מזהה לי את הכונן בתור כונן F!!! ולא כונן C כונן C מוגדר כהכונן הישן שלי שעליו יש מערכת הפעלה אבל המערכת הפעלה עולה דרך הכונן החדש F, שעליו התקנתי וינדוס איך אני יכול לשנות את זה? האם דרך הביוס צריך לשנות את הערכים? או שדרך הוינדוס יש איזה הגדרה שאפשר לשנות לצורך זה? אם אין אפשרות שכזו אני כנראה אנתק את הכונן הישן אתקין שוב את הוינדוס על הכונן החדש ורק אז אחבר את הכונן הישן. אבל אם יש דרך יותר פשוטה אז למה למה לא לנסות? תודה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לפעמים ה win xp מבקש להכניס סיסמא למרות שלא הוגדר כך.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
-
עשיתי גיבוי לקבצים(ותיקיות) מוצפנים,פירמוט והתקנת xp sp2 מחדש כשהחזרתי הקבצים לאחר הפירמוט הם בכלל לא עולים מדובר בעיקר בתמונות היש דרך לשחזר? תודה-זה מאוד חשוב
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע המחשב שלי מוגדר כ DUAL BOOT עם אקספי ו-ויסטה שהתקנתי רק לפני שבוע, והכל עבד סבבה. מהיום, בלי כל שינוי שעשיתי במחשב, הויסטה מראה לי מסך שחר אחרי ה WELCOME SCREEN. אני רואה רק את סמן העכבר וזהו, המחשב כאילו לא מגיב. ניסיתי לעשות LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, ועדיין יש אותה בעייה. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט את המחיצה של הויסטה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
טוב, כמו שרואים בכותרת כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע למצב שהוא מבקש ממני לבחור פרופיל בווינדוס...אבל יש לי רק אחד! וגם הוא מראה לי רק אפשרות אחת! מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות? אני רוצה שהווינדוס יעלה לי בלי לשאול אותי את זה.. יש לי ווינדוס XP....תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הכול פעם שאני גולש באינטרנט אקספלורר, אחרי שאני גולש לכמה אתרים מופיעה לי הודעת שגיאה ובה כתוב : IEXPLORE caused an invalid page fault in module USER.EXE at 0020:0000306e. Registers: EAX=00000000 CS=16cf EIP=0000306e EFLGS=00000246 EBX=00640008 SS=690f ESP=000087cc EBP=006487fc ECX=0000690f DS=16af ESI=000087fc FS=68cf EDX=00000000 ES=0187 EDI=c0110001 GS=0000 Bytes at CS:EIP: 67 66 26 8b 47 10 66 36 89 44 da 67 26 8b 47 14 Stack dump: 24480c13 0064e80c 01d3b79c bff713e2 0000017f bff741e9 0001bce4 0064e80c 0001bce4 00000000 00040000 16cf2d8c bff714d9 01d6017f 0064e80c 01d60187 ואז התוכנה נסגרת. אני נקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות זאת? יש לי ויסטה על המחשב האם אני יכול פשוט להפעיל את ההתקנה ולהתחיל או שאני חייב להפעיל את ההתקנה דרך כונן DVD תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שאני נכנס למנהל המשימות, תהליכים רשום לי שם של תהליך שאני לא יודע מה הוא עושה. זה השם שלו: SMSS. מהוא עושה ומה יקרה אם אני יבטל אותו???
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עבדכם הנאמן מצא משהו שמוכן למכור לו את ה WINDOWS OEM בזול (לפי הידוע לא השתמש בו קודם) קנה עבדכם הנאמן אשר מודע לחוק את ה WINDOWS בסך של 200 שקלים חדשים ... כדי לוודא שהכן המוצא טוב היתקין אותו במחשב ב HD שמשני שלו ... כאשר ראה שאקטיבציה חוקית ..רצה להכניס אותו ל HD הראשי במקום ה WINDOWS 2000 שכבר לא משהו כבר .. לכן עשה ועשה אקטיבציה כצפוי לא עבדה (HD אחר..) לכן היתקשר לתמיכה ... נתן את המספרים שדרשו .. לבסוף המענה רצה לשאול אותי מספר שאלות ... שאל עם קניתי את ה מערכת יחד עם המחשב ...ניתק עבדכם הנאמן את הטלפון בשיקשוק ברכים כמו פושע גדול ... וברגע זה הזמין VISATA 64 ב 640 שקל ...גם OEM למחשב חדש ... בקיצור : 1) אני פחדן 2) מפחד מהכול 3) אין מה לעשות ....גם …
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, בשעה טובה קיבלתי היום את הרישיון ל Windows החדש מבית Microsoft. הרישיון הוא לגרסה Windows Vista Ultimate 64 bit. היום התקנתי את המערכת במחשב החדש שקניתי השבוע והכל עבד יפה ונפלא. מערכת ממש מרשימה שמצליחה להלהיב אפילו משתמש וותיק כמוני במחשב. בכל מקרה לבעיה שנוצרה לי, הכל עבד יפה וטוב עד שבשיא טיפשותי התקנתי דרייבר למסך שהוצע לי ע"י Windows Update. מרגע שההתקנה הסתיימה התגלו אצלי שתי תקלות, אחת פתאום התמונות שאני פותח במחשב שלי כולם קיבלו גוון של וורוד-צהוב כזה - את הבעיה הזאת הצלחתי לסדר ע"י כך שהסרתי את הדרייבר שהם התקינו וחזרתי לברירת מחדל של Windows, זה פתר את הבעיה הזאת. עכשיו בנוסף לכך נוצר בעיה מוזרה, התפריט השחור שמוצג ב Vista הוא נהיה עם אפקט מיוחד כ…
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות פורמט עוד מעט, ואין לי כח לחכות לכל העדכונים. אין איזה תיקייה ששם נמצאים כל קבצי ההורדה של מייקרוסופט ? ראיתי בתיקייה של PROGRAM FILES תיקייה כזו אך אין בה שום תוכן. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי התקנתי את internet explorer 7 אבל נוצר מן טשטוש מעצבן כזה איך מבטלים אותו? זה משו עם שיפור הכתב
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום , יש לי סרט HD בסיומת של MKV הסרט בנוי מפס קול עברית ואנגלית. אם אני מריץ אותו רגיל אני שומע אך ורק באנגלית ולא מצליח לשנות לעברית. אם אני מריץ אותו תחת media center הוא משמיע לי את שני פסי הקול במקביל. אציין שתחת WIN XP media player 11 אני מצליח לכוון את פס הקול וגם את התרגום. איך אני שולט על כך במדיה סנטר?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף עוד צבעים ל appearance->color scheme חוץ מ GREEN,SILVER ,BLUE? בלי תוכנות עזר בכלל
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יום בהיר אחד... הפסיקה שורת המשימות (taskbar) להציג את תוכניות (החלונות) הפתוחים/ממוזערים! (מדובר ב XP pro sp2 יש גם KIS 6) אם אני מוריד את סרגל ה-language וסרגל ה-quick launch השורה בכלל נעלמת. "נעלמת" כלומר רואים פס צר כאילו בחרתי להסתיר אותה ואי אפשר למתוח למעלה - יש סימן של שני חצים אבל זה לא עובד בנוסף התפריט ה-start מופיע עם לחיצה על הכפתור ה-start אבל באמצע הגובה של המסך (ולא מתחיל מלמטה). כבר ביצעתי בדיקה עם Ad-Aware ועם Spybot - S&D. מקרה של spybot עלו כמה דברים בעיקר cookies חשודות (הסרתי). הערה: לפני הבעיה הזאת היה לפעמים מופיע סרגל ריק לא ברור בשורת המשימות ורשימת הסרגלים שם סרגל שנקרא the language bar. עכשיו שתי התופעות שלדעתי גם לא היו תקינות, כעת הן כבר…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים זהים לחלוטין. @ על המחשב הראשון התקנתי Windows מ- Image שהיה לי והוא לא מזהה שזה Dual Core, ב Task manager אני רואה רק מעבד אחד @ על המחשב השני התקנתי Windows מדיסק של Windows ושם הוא מזהה שיש Dual Core. במחשב הראשון, אין לי אפשרות ב Task manager בטאב של ה Performence תחת CPU History לראות יותר ממעבד אחד. איך אני מסדר את זה??
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-