Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל איזה 10 דקות נפתח לי לבד חלון של אינטרנט בשם http://searchfind.info הרצתי את התוכנה Ad-aware וזה לא עזר חיפשתי ברגיסטרי ולא מצאתי כלום יש למישהו מושג איך מורידים את הדבר המעצבן הזה תודה מראש!!!!
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב כל מה שאני רואה זה את הרקע של השולחן עבודה שלי וחוץ מזה שום דבר לא עולה לא אייקונים ולא השורה של ההתחל... בשביל להריץ את הדפדפן אני משתמש בctrl+alt+del ואז דרך משימה חדשה אני פותח את הדפדפן.. זה כנראה פגיעה של וירוס אני יודה לכם אם תתנו לי פתרון לבעיה.. (חחח אני לא יכול להסתדר ככה עוד הרבה זמן ) בתודה מראש :nixweiss:groovy
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קודם כל האם יש הבדל בין פירמוט דרך דיסקט איתחול (דוס) לבין פירמוט דך ההתקנה של XP? והאם יש הבדל אם מפרמטים את המחיצות האחרות דרך הווינדווס עצמו או דרך הדוס?? והאם אחרי שמפרמטים את C , נגיד יש משחקים שמתקינים והם נכנסיפ לתפריט הוספה/הסרה אז מן הסתם יש להם קבצים בכונן המערכת מה קורה אם מפרמטים את כונן C (למרות שהמשחק מותקן במחיצה אחרת)?? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אתם מכירים את הקובץ program (אין לו סיומת) שנוצר בכונן המערכת (system drive( מה זה הקובץ הזה ואיך דואגים שהוא לא יווצר כל פעם מחדש?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כפי שציינתי בווינדווס לפעמים עולה מלמטה איפה שהשעון הודעה כזאת: New updates are availble וזה מראה פול עידכונים שווה להוריד או שאפשר לוותר עליהם? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום רב . יש ברשותי מחשב נייד של תושיבה A200 - 130 . על המחשב מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה , היא עושה לי מספיק צרות וממש כבדה על המחשב. שאלתי היא: האם יש אתר שבו אני יכול להוריד את כל ה driver של כל החומרה שבמחשב. ( לוח אם, דיוידי,כרטיס רשת , בקיצור כל מה שנחוץ כדי להתקין XP . אני מודה לכל אחד שכול לעזור לי בנושא או לתת לי כיוון.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
האם בכלל צריך או כדאי להשתמש בתוכנה כזאת ואם כבר אז באיזו? מה התוכנה הכי טובה לויסטה 64ביט? תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
זה מבי אלי את ההודעה הבאה כשנאי מתקין http://planet.nana.co.il/roy_ta/e.bmp
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אחרי שהיו לי המון בעיות להתקין את הWIN על איזה מחשב הוא מעלה לי בתחילה את התפריט שנותן לי לבחור OS , כאילו יש שני התקנות של WIN על הHD. איך מבטלים את זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אשמח להבהרות בנוגע להבדל בין שתי מע' ההפעלה האלה מסדרת VISTA. תודה
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי בעיה במחשב, הווינדוס עולה רגיל, אני מנסה להתחבר לאינטרנט או ללחוץ על משהו וכלום לא קורה ואין שום תגובה זה ככה כמה דקות עד שזה עובר והמחשב עובד רגיל . משהו אמר לי שזה אולי משהו בהגדרות של הכרטיס מסך..(FX5200 אם נחוץ) אני לא יודע אם זה קשור אבל אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! אני לא מצליח להכנס לכונן d דרך"המחשב שלי". אני נאלץ להכנס דרך החלונית של כתובת האנטרנט.אבל זה לא מאפשר לי לשמור מצב זה. המקרה הזה החל "אני חושב" שפעם הפעלתי נגן mp3 עם חיבור usb . מאז לא הצלחתי להכנס לכונן ובנוסף זה גם מראה שפת ג'בריש שאני לוחץ על כפתור ימין של העכבר על הכונן d. אני צרפתי קובץ המכיל 2 תמונות מסך שמראים את שני המקרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הייי חבר'ה.. בזמן אחרון המנהל משימות לא עובד ואיאפשר לפתוח ונסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ועדיין לא עובד ולא פותח ולא מופיע את המנהל משימות .. הנה תמונה יותר בוררה מופיע בצבע אפור שאיאפשר לפתוח אותו . יש פיתרון לזה? בתודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי טובה שיש היום בשוק להאצת הXP , אני לא מדבר על תוכנות חינמיות כאלה. והאם הם באמת עוזרות, מנסיון שלכם?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
או להסתיר תקיות שלמות תודה
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה זמן, ומאז שהתחלתי להשתמש בו יש לי בעיה מסוימת שחוזרת על עצמה כל הזמן.. אני רוב הזמן לא מכבה את המחשב, והוא פשוט נשאר דלוק... וכשאני חוזר להשתמש בו לאחר מספר שעות, אני מגלה כל פעם שתהליך אחר בו נתקע, ושצריך לסגור אותו במנהל המשימות., ולהפעיל אותו מחדש זה יכול להיות כל תהליך: EXPLORER IEXPLORER וורד אקסל מדיה פלייר הכל ותמיד אני שם לב שהתהליך שאני סוגר אוכל כמות גדולה מאוד של זכרון לעומת השאר... 100 אלף לעומת 3000 כאילו יש למחשב דליפת זכרון לאורך זמן... עוד עובדה שאולי רלוונטית היא שרק התהליך הזה נתקע, אבל שאר התהליכים עובדים בסדר גמור יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש על העזרה, ניר
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבא שגיאה בטעינת c:\windows\newdot~1.dll המודול שצויין לא נמצא
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
איך מורידים את המסנג'ר הזה?עשיתי לו UNINSTALL אבל הוא חוזר ועשיתי לו ב MSCONFIG וכל פעם הוא חוזר אולי אפשר בSERVICES? מישהו אולי יודע?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין MICROSOFT VISUAL STUDIO 8 או יותר אם יש (??) אני רוצה להקים סביבת פיתוח מושלמת כך שאוכל לעבור בין כמה שיותר אפליקציות במהירות ללא עיכוב. המפרט שלי : intel QUAD Q8400 2X2GB ram 800 Mhz kingstone WD 500 GB 32MB אינני מבין כלל במערכות הפעלה, הדבר היחידי שהבנתי זה את עניין ניצול הזיכרון במערכות 32 - 64 ביט. מה הייתם ממליצים לי להתקין לעבודה טובה ושוטפת, וניצול מירבי של המשאבים? לגבי ווינדוס 7, עבדתי איתה ומאוד נהנתי. מערכת קלה ופשוטה. איך אוכל להשיג RC ל-64 ביט עכשיו שההורדה מהאתר בוטלה?? אשמח לעזרה. נעם
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי תופעה מעצבת ב -IE קבצי ההיסטוריה שלי נעלמו כאשר אני לוחץ על ערך מסוים בהיסטוריה מופיע לי תת סעיף my computer ומתחתיו כל ההיסטוריה אך עם לינקים שבורים כאשר אני מנסה ללחוף על אחד מהם מופיע ההודעה הבאה : windowa cant find the "the name of the link" . make sure you typed the name correctly .....bla bla bla האם מישהוא נתקל בתופעה ומה עושים כדי להחזיר את היכולת להשתמש בהיסטוריה תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי ויסטה פרמיום בנייד ,כשהורדתי JAVA לאקספלורר ויסטה הפכה אוטומתית לבייסיק בתענה שאין תמיכה בJAVA. האם יש JAVA לויסטה? מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שימו לב לסיפור הבא, חבר לי שידרג מ 98 ל XP ומאז המספרים בצד ימין (KEYPAD) לא עובדים לו. החיצים עובדים אבל לא המספרים. הוא החליף מקלדת שהיא בוודאות תקינה וגם שם אותה תקלה בדיוק. הוא היה בביוס ווידא שהנורה תידלק כשהוא עושה ריסט שמר ועדיין שום דבר. לא מצאתי שום תיעוד לתקלה דומה. יכול להיות שאיזו שהיא תוכנה עושה לו את זה? משהו מתוך חלונות?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-