עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moshmushon,

שלום לכולם. אני מנסה לעזור לחבר עם מחשב HP נייד (XP PRO) שעם הזמן נהיה איטי בצורה מעצבנת במיוחד. פירמוט לא בא בחשבון כרגע אז עשיתי דברים אחרים כמו ניקויים למיניהם, ביטול ה-indexing, דפרגמנטציה וביטול האפקטים הויזואלים. בענייני תהליכים שרצים במחשב, אני לא כל כך מבין. תוכלו להגיד לי, על פי צילום המסך, אם יש משהו זדוני שאפשר להסיר? אני מצרף את רשימת התהליכים, רשימת התוכנות המותקנות וכן את התוכנות שעולות ב-startup, על פי ה-spybot. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

2. שלום, אני רוצה לבדוק כמה זיכרון פנימי צורך המחשב-ב-WIN 2000 איך אני עושה את זה? כי כשאני לוחץ ALT+CTRL+DEL, הוא לא פותח את החלוון כמו ב-XP. (אלא הוא לא פותח כלום). אז איך אפשר לבדוק את זה בדרך אחרת? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by Jeka90,

אני רוצה להתקין ויסטה אבל הבעיה היא שיש לי מלא דברים חשובים על המחשב וגם מלא תוכנות ואין לי כוח להעביר הכל לדיסקים. יש איזשהי דרך להתקין את ויסטה על XP ושכל המידע ישאר? (אני לא רוצה 2 מערכות הפעלה, כלומר אני לא רוצה להתקין ויסטה על מחיצה אחרת). תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by event,

אני לא יודע אם מותר לפרסם את הלינקים פה, עם קצת רצון אפשר למצוא אותם בלי בעיה אבל הנה הפירוט של מה שתוקן: 938194 Vista Compatibility and Reliability Pack This update resolves a number of individual issues which may be affecting some computers running Windows Vista. These issues have been reported by customers using the Error Reporting service, product support, or other means. Installing this update will improve the reliability and hardware compatibility of Windows Vista in a variety of scenarios. Some examples of the improvements contained in this update are: * Improved reliability and compatibility of Vista when used with newer graphics cards in several specific scenar…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by worm,

שלום, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז לפני שהWINDOWS עולה לי מופיעה לי מסך שבו אני צריך לבחור עם איזה משתמש אני רוצה להכנס, העניין הוא שיש לי רק משתמש אחד יש איזה שהי דרך להוריד את המסך הזה כדי שהWINDOWS יעלה ישר? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by shaidope,

שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by lordgod,

שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL לא קורה כלום !! אין את ה TASK MANAGER ... מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by nore0,

http://img401.imageshack.us/img401/2405/winlogonne4.jpg

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  9. או להסתיר תקיות שלמות תודה

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by aviran_n,

חבר שלי שכח את הססמא של הXP שלו, חשבתי על להיכנס ממשתמש אחר ופשוט "להסיר" את הססמא מהמשתמש הראשי, אבל המשתמש היחיד במחשב הוא האדמיניסטרטור ואין לי אפשרות להסיר את הססמא במחשב שלו. המחשב שלו פה אצלי ככה שיש את האופציה לחבר את הדיסק הקשיח שלו אצלי אם זה יתן משהו. אשמח אם תתנו כאן רעיונות/דרים להיפטר מהצורך בססמא הזאת ללא פרמוט שימחק את המידע מהדיסק. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by afik zach,

קניתי הרדיסק חדש של 320 גיגה ואני רוצה לדעת אם לWINDOWS יש בעיה לעבוד איתו כשהוא לא מחולק? ובכלל מה עדיף לעשות בקשר לחלוקה מבחינת ביצועים?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  12. שאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by Evyatar,

שלום לכולם, אני מתכוון לפרמט אבל כל הארגז של הדיסקים של המחשב נעלם לי ואין לי מושג איפה הוא. זאת אומרת שגם הדיסק של הלוח אם שלי נעלם. האם אחרי הפרמוט זה הכרחי להתקין את הצ'יפסט ע"י הדיסק או שזה לא חייב? ואם כן יש אפשרות להוריד את ההתקנה של הצ'יפסט ושל הLAN דרך האינטרנט? כי בתוך הדיסק של הלוח יש שם התקנות לצ'יפסט ולLAN. תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by mp91,

http://i7.tinypic.com/21l7t4l.jpg לפי התמונה זה 64 או 32? זה intel p 4 3.0 G Presocet LGA775

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  15. אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by Dimka,

יש לי בעיה שמעיקה ומתרחשת בתנאים מסוימים. כאשר אני מוחק תוכנה, אחריה אני רוצה למחוק את הקיצור דרך, אז לוקח לחלונות המון זמן (משהו כמו 15 שניות) מלחיצת כפתור DELETE ועד הצגת תיבת דו שיח "האם ברצונך למחוק..." לדעתי זה נובע מכך שחלונות מבצע חיפוש של הקובץ המקושר (המחוק), אבל זה משהו שמעולם לא עזר לי בכלום, איך אני נפתר מהבעיה הזו? כזכור לי, הדבר מעולם לא קרה עד שיחרור SP2 לחלונות XP. תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  17. Started by bennnn,

יש ברשותי עותק ווינדוס אקס פי מקורי. שאלתי היא אם אני אצרוב אותו מדיסק לדיסק הדיסק הצרוב יהיה מקורי?כלומר כמו המקור שברשותי?

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

אתה יודעים כמו שעושים לכל תוכנה/משחק שמתקינים.. אני כבר כמה שנים איתו בלי פירמוט והוא מתחיל לעשות בעיות, אני לא מתכוון לפרמט ככה שעיניין אותי הקטע הזה.

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by Tapeworm,

אהלן, אתמול התקנתי Windows XP 64 ביט, והכל עובד מעולה. עם זאת, ולאחר שהתקנתי מס' דרייברים (אני חושב שזה קרה אחרי הדרייבר של המעבד של AMD) פתאום קיבלתי מסך כזה: כאשר לוחצים על ה- Default, המחשב כותב הודעה שחסר קובץ של ה- kernel, או מבצע Reset. ה- boot.ini נראה כך: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS /usepmtimer [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional x64 Edition" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer - כלומר, אין איתו שום בעיה. ניסיתי לשים את ה- timeout על 0 ובכך להסיר את התפריט, אך ה- default הוא ה- default :-\ מה אפשר לעשות? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 17.05.2008 ב…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. מערכת: athlon 64 3500 1G RAM המחשב משמש לעריכת תמונות, מוזיקה אינטרנט ביטורנט וקצת ומשחקים. כרגע מותקנת XP SP3 האם שווה לי לעבור למערכת הפעלה 64 ביט ואם כן איזו מהן? תודה.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  21. כמו שכתוב בכותרת... מפרט יש בצד ימין. תודה לעונים.

22. Started by roeiw,

יש דרך להעיף את כל ההגדרות משתמש של ה Windows Live ID מהמחשב??

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by kobibo,

התקנתי את ה VISTA ULTIMATE יחד עם תוכנות שהיו לי גם ב XP אך המקום שהכל תופס הוא לפחות פי 2 מה XP, הכל תופס לי איזה 20GB שבXP הכל תפס לי מקסימום 8GB . כשבדקתי כמה כל ספריה תופסת שמתי לב שהכל מגיע אולי ל 10GB היכן נעלמו לי עוד 10GB ? ואיך ניתן להחזיר אותם ?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  24. טוב קניתי ואני מדגיש קניתי!! מערכת הפעלה win xp home edition ואמרו לי שאני יכול להוסיף עוד כמה שקלים כדי שיהיה לי את הויסטה בצורה חוקית זה נכון? ואם כן איך אני עושה את זה

25. Started by ROTEM114,

האם ניתן לעשות זאת? יש לי ויסטה על המחשב האם אני יכול פשוט להפעיל את ההתקנה ולהתחיל או שאני חייב להפעיל את ההתקנה דרך כונן DVD תודה מראש

• 6 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.