Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ביטלתי את האפשרות ב OE: "Automaticlay load msn messenger ..... אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE . תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
...סביר להניח שחלק מהמשחקים יפסיקו לפעול ולא תהיי לי אפשרות לבצע בהם הסרה תקינה , השאלה אם לאחר הפורמט המשחקים שהפסיקו לפעול אני יכול למחוק אותם בצורה הבסיסית של DELETE, כלומר אם אני אעשה מחיקה של תיקיית המשחק בצורה ישירה זה יפגע "בבריאות" של המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הסרתי סקין של-VISTA,ועדיין נשארו מלא אייקונים מויסטה (הסקין). מה עושים? :'( :'( :'( בתודה מראש, רועי.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום SP3, והבעיה נמצאה בוודאות שם (אחרי שחזור בעזרת WIN לאיך שהייתה לפני ההתקנה) הבעיה נעלמה . הבעיה היא שבמידה ואני מפעיל את הוינדוס מחדש (או בהדלקה ראשונה), המחשב לא מעפיל את האינטרנט. כדי להפעיל אותו אני צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס האלחוטי והאינטרנט מזוהה. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוז מחדש (SP3) ואני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים עם מחשב אחר (SP2) 2 המחשבים באותה רשת (אחד חוטי ואחד אלחוטי) מוגדרים על אותה קבוצה בworkgroup אבל המחשב עם הSP3 לא מראה את המחשב השני ב"מחשבים נוספים בקבוצת עבודה" ובמחשב עם הSP2 זה אומר שאני לא יכול להתחבר למחשב השני.. בנוסף במחשב עם הSP3 זה לא נותן לי להתקין net framework 2 זה אומר שאיזה רכיב אינו מוכן או משהו בסגנון
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה. אני מתקין את מנוע ה IIS מהדיסק של WIN XP PRO אבל הוא לא עובד. אני עושה קובץ בASP ששמו test.asp שומר בתיקיה C>Intepub>wwwroot ואז אני נכנס ל IE וכותב : http://127.0.0.1/test.asp אבל שום דבר לא קורא :\ אולי יש איזה service שאחראי על הפעלת המנוע ואצלי הוא לא פועל? מקווה שתעזרו לי זה מאוד חשוב ודחוף. תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני שואל כאן בשם חבר שלי שהבעיה היא אצלו. חבר שלי התקין היום דרייברים חדשים של NVIDIA, בזמן ההתקנה, הרזולוציות שלו במחשב התחילו להשתגע, להשתנות במהירות ובסוף ההתקנה הרזולוציה היתה גבוהה מאוד, לא רגילה. לאחר הריסטרט המחשב עלה בסדר, עם המסך של הWELCOME. ניתן לשמוע שהמחשב עלה כמו שצריך, צליל הכניסה לווינדוס קיים, צלילים של תוכנות שעולות עם המחשב קיימים, אז הבעיה היא שמרגע שנגמר מסך הטעינה של הWIN המסך נעשה שחור. חשוב לציין גם שניסינו המון המון דברים, המחשב לא עולה בSAFE MODE (נתקע בקובץ Mup) ניסינו לעשות REPAIR עם הדיסק אך לא הבנו מה לעשות, האם ישנה דרך לאפס את הרזולוציה מבלי להיכנס לWIN עצמו? דרך DISK BOOTABLE אולי? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לפני שבוע שאלתי פה את השאלה הזאת אבל משום מה control userpassword2 לא פותח לי כלום !! למשהוא יש דרך אחרת לבטל את המסך המעצבן הזה??
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמו יוטיוב יכו (זה קורה לי גם בxp) משהוא יכל לעזור לי כי זה פשוט מדכה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם זה משנה? כי התקנתי את הwindows על כונן D כי בגלל שיצרתי פרטיטיונים חדשים אז הmaster נהפך להיות D והslave נהפך להיות C האם זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD ו win XP מותקן ופועל. אני רוצה להחליף את המעבד לחדש יותר. (רק מעבד, לא לוח אם) האם הווינדוס יקבל זאת בברכה? (כלומר לא יעשה בעיות) כי שמעתי על כל מיני הגנות שיש ל XP כנגד החלפת חומרה. תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח כונן דרך הסייר/מחשב שלי אני מקבל את הודאה : CHOOSE PROGREM YOU WANT TO USE TO OPEN THIS FILE אותה ההודאה שמופיעה כאשר מנסים לפתוח קובץ שווינדואז לא יודע איזה תוכנה מפעילה אותו ככה שיוצא שאני לא יכול לגשת בכלל לקבצים , מלבד אלה שנמצאים בDESKTOP
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני מוצא את עצמי משחק פינג-פונג בין 2 תוכנות, או משחק ומדריך אסטרטגיה במקביל. דברים כאלה. בחלונות XP הייתי לוחץ על Alt+Tab ועובר מאחד לשני בלי בעיה. מאז שויסטה הכניסה את הדסקטופ לתפריט, אני מאבד אוריינטציה לעתים קרובות והרבה פעמים צריך להוריד יד מהמקלדת ולהעביר עם העכבר. לא סיפור, אבל כשזה קורה הרבה ולעתים קרובות זה יכול להיות מעצבן. אני משער שאיפשהו ברגיסטרי או בפוליסי אדיטור יש אפשרות לקבוע ש-Alt+Tab יעבור על תכניות פתוחות בלבד - אבל אין לי מושג איפה. מישהו יכול לעזור? אני משתמש כיום בחלונות 7, אגב.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב , אחרי המסך של ABIT הוא מראה לי עמוד שבו כתוב את סוג המעבד שלי,תדרים,זכרונות וכו. האפשריות שלי הם ללחוץ F1 בשביל להתעלם,או DEL בשביל SETUP. העמוד הזה נפתח c מכיןן שהוא אומר בשורה התחתונה ש : Cpu is unworkable or has been changed,please recheck CPU SoftMenu. לאחר המקרה הזה,אני לוחץ על F1 והמחשב עולה,הבעייה היא שאני מרגיש ירידה חזקה מאוד בביצועים. לדוגמא אם אני משחק TF2 ויש לי 100 FPS ומעלה בכל מקום,פתאום יורד לי ל40 או 30. המפרט : 8800 gt 2GB ram 800MHZ cl4 q6600 .abit motherboard עוד בעייה היא כאשר אני משחק משחק כלשהו , לאחר כמה זמן המסך והסאונד קופאים(הקול האחרון חוזר על עצמו). אם אני לא עושה מיזעור כמה שיותר מהר המחשב נ…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, אתמול התקנתי Windows XP 64 ביט, והכל עובד מעולה. עם זאת, ולאחר שהתקנתי מס' דרייברים (אני חושב שזה קרה אחרי הדרייבר של המעבד של AMD) פתאום קיבלתי מסך כזה: כאשר לוחצים על ה- Default, המחשב כותב הודעה שחסר קובץ של ה- kernel, או מבצע Reset. ה- boot.ini נראה כך: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS /usepmtimer [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional x64 Edition" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer - כלומר, אין איתו שום בעיה. ניסיתי לשים את ה- timeout על 0 ובכך להסיר את התפריט, אך ה- default הוא ה- default :-\ מה אפשר לעשות? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 17.05.2008 ב…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
http://img401.imageshack.us/img401/2405/winlogonne4.jpg
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ויסטה פרמיום. כשהמחשב עולה או כשתוכנות מסויימות מופעלות ,המחשב מבקש אישור מיוחד להמשיך . איך מבטלים צרה זו?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
איזה אנטיורוס הכי כדאי להיום? ולא סתם להגיד כי אמרו לכם....לנמק תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתיקיות מסוימות במחשב שאני ניכנס אליהם זה ישר יוצא לי מהתקייה?? מה עושים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בעבר הייתה לי תוכנה שיודעת לזהות את מפתח המוצר של מוצרי MICROSOFT,אך אינני זוכר את שמה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP PRO . כל אתחול הייתי מקבל הודעה שהסיסמא שלי תהיה expired תוך 14 יום למרות שלפני כן לא השתמשתי בסיסמא כדי להכנס .אולי ממש מזמן לפני חצי שנה . ניסיתי להכניס ססמאות מזמנים עברו כדי להתפטר מהודעת הסיסמא אבל כנראה ששכחתי באיזה סיסמא הייתי משתמש פעם לפני שהסרתי את האופצייה של כניסה עם סיסמא . אז כל פעם עשיתי cancel להודעת הסיסמא כדי להכנס ואכן נכנסתי ובשלב מסוים נעלמה הודעת הסיסמא אבל המחשב נתקע לדי הרבה זמן במסך התכלת -welcome . הבעיה הנוכחית שכל הדלקה המחשב נתקע במסך welcome לשתיים או שלוש דקות ורק אז מאתחל . איך יוצאים מזה ? האם כדאי להגדיר סיסמא מחדש ? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי, אנ'לא יודע אם זהו המקום הנכון לשאלתי - בכל אופן;השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני יודע שתמיד אפשר לעשות התקנה של גרסה ישנה יותר באופן חוקי אז האם זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-
שיניתי איזה הגדרות ועכשיו אני לא מצליח לעשות סטאנד ביי. אם צריך זה האיי סי קיו שלי:161371997
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-