עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי בעיה קטנה ומציקה יש סרטים (לא כולם) שמתי שאני מנסה ליראות אותם הוינדוס מיתרסק ואז מופיע לי הודעת שגיאה (שלח/אל תישלח) ואז האקספלורר ניסגר וניפתח מחדש מה שעוד יותר גרוע שאם אני נכנס לתיקיה הוא מנסה להראות את הפריים הראשון של הסרט ואפילו שם זה ניתקע קצת עזרה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  2. http://gizmodo.com/5088463/microsoft-lowered-vista-hardware-requirements-to-appease-intel אינטל מסתבר לא היו מוכנים להוציא את הליבות הגראפיות החזקות מספיק בשביל ויסטה בזמן שמיקרוסופט כבר הוציאו את תוכנית ה"מחשב מותאם ליסטה" שלהם. אינטל חשבו שזה יפגע להם משמעותית במכירות כי אנשים לא יקנו מחשבים שלא מותאמים לויסטה ולכן לחצו על מיקרוסופט שיוסיפו לתוכנית גם את הליבות החלשות יותר, 915, שלא יכולות להריץ את ארו... נחשו מה קרה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by alono23,

יש לי בעיה בווינדוס כנראה מוירוס... כשהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבאה : verifying DMI pool data... A disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart אין לי אפשרות להגיע למסך שממנו מגיעים למצב בטוח המקום היחיד שאפשר להגיע הוא הביוס... יש אפשרות לשחזר את המערכת דרך הביוס? אם לא , מה אפשר לעשות חוץ מזה?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. פשוט השבוע אני מקבל מחשב עם מעבד 64 ביט ואני רוצה לנצל את ה64 ביט שלו מתי יצא הווינדוס התומך שניקרא X64 בגירסא הסופית מישהו מוכן להגיד לי? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by J.Dog-Christ,

יש לי בעיה הזויה לחלוטין, יש לי 13GB [בחשבון של 1BYTE = 1024 BITS] של קבצים על כונן C, ו25.4GB בכללי, 25.4 מינוס 13 = 12.6, עד כאן יפה, נכון? אבל יש לי רק 5.4GB מקום פנויף איפה שאר ה6GB? תודה למי שעוזר,, -ג'ו

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by tront,

עוד חודש אני קונה מחשב חדש למשחקים ורציתי לדעת אם כדאי להתקין VISTA מכמה בחינות. האם הגרפיקה במשחקים תיהיה שונה בצורה משמעותית? האם יש חסרונות בVISTA שיפגעו בי כמשתמש? והאם בכללי כדי להתקין VISTA?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  7. Started by koby058,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124363.msg1045265#msg1045265

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. אני יכול להיבא ויסטה מארה''ב עכשיו אני זוכר שבXP שקיבלתי מארה''ב הייתי צריך דיסק שהוסיף לי את התמיכה המלאה בעברית (שאני אוכל גם לקרוא וגם לכתוב בעברית) . רציתי לדעת אם ויסטה ultimate שנקנתה בארה''ב תומכת עברית (קריאה וכתיבה) ואני רק צריך להגדיר בהתקנה או שאני צריך דיסק שיוסיף את התמיכה תודה.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by RayZ,

איך אני מבטל ב "שחזור מערכת" של Windows את השחזורים הקודמים? אני רוצה ליצור אחד חדש עכשיו, ולמחוק את הקודמים. איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by solidus,

כשאני מוריד נגיד תרגומים לסדרות, הכל בג'יבריש, ואני צריך ללכת לאיזה אתר מסריח שמתרגם את הג'יבריש לעברית ולהעתיק את זה וקצת נמאס לי לעשות את זה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?

11. Started by GHOST,

היקנתי את הווינדאוס מחדש ואחרי התקנת הדרייברים של הלוח החדש ההאריסקים מופעים לי ב Safley remove hardware איך אני מבטל את זה כדי שזה לא יקרה?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  12. שהיה לי ווינדוס XP בדקתי ב CPU-Z את המעבד ובמהירות שעון היה רשום לי 2933MHZ , שעברתי עכשיו ל WIN 7 זה רשם לי 2133MHZ . המעבד שיש ברשותי הוא INTEL E7500 2.93GHZ ... תודה....

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by Oztriker,

איזה אנטיורוס הכי כדאי להיום? ולא סתם להגיד כי אמרו לכם....לנמק תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by dvido,

שלום לכולם. יש לי ווינדוס xp. פעם שמתי תמונה ברקע והיא הייתה אצלי די הרבה זמן. היום באתי להחליף אותה לתמונה אחרת (לא מהתמונות שבאות עם הווינדוס) וזה לא החליף, פשוט לא שינה כלום ללא שום הודעה. עשיתי ללא רקע ואז גם התמונה הזו נעלמה מרשימת התמונות שאפשר לשים ועכשו אפשר לשים רק את התמונות של ווינדוס. למישהו יש מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  15. שלום לכולם כבר חודשיים בערך שאני עם מערכת הפעלה Windows vista ultimate באנגלית ורק מאז שאני עם המערכת הפעלה הזו על כמה זמן זה יכול להיות דקות\שעות המחשב עושה תקול הזה שכאשר עושים למחשב ריסט או שהוא קורס ואני פשוט לא סובל את זה יש למישהו פתרון ? הבנתם למה התכוונתי ? תודה מראש אסף

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  16. שלום לפני מספר זמן קיבלתי א ווינדוס וויסטה גרסת ה-ULTIMATE. הקופסה עמצה והתמונות שיש הכל כתוב בעברית, אני מעוניין בגרסת האנגלית בלבד אני לא רוצה שיהיה לי ממשק בעברית רק תמיכה. האם יש שם התקנה גם לאנגלית או רק עברית? עוד לא פתחתי את הקופסה כך שאני לא יודע.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  17. המחשב עובד במשך זמן לדוגמא יום או יומיים ופתאום באמצע עבודה איתו או משהו הוא סוגר את הווינדאוס וכותב מתכונן לכיבוי ופשוט נכבה. זה קורה כבר כמה פעמים מזה יכול להיות??? אשמח לקבל ממכם תשובה בהקדם תודה רבה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  18. השתמשתי בתוכנת 8 Partion Magic על מנת ולחלק את כונן D שלי ל2 חלקים. גודל הכונן הוא 160GB,יש לי את כונן C עם 20GB ואת כונן D לבד ששוקל 130GB ורציתי כאמור לחלק את D ל-2 חלקים שווים. השתמשתי בתוכנה כמו צריך,חילקתי כמו שצריך ועשיתי APPLY על מנת לבצע את השינוים. התכונה עבדה וחשבה כמה דקות ובסופו של דבר קיבלתי את ההודעה כי התוכנה אינה מגיבה ולאחר מכן ראיתי כי D נעלם ונשאר רק C.איתחלתי את המחשב והמצב נשאר אותו דבר. נכנסתי שוב ל-8 Partion Magic וראיתי כי רק כונן C קיים ואת גודל הכונן של D לא מנוצל ולא מצוי תחת אות כלשהי. עשיתי Create שהגודל הלא מנוצל יהיה תחת שוב D אבל כל המידע שהיה על D פשוט נמחק. ניסיתי לבצע שיחזור אך קיבלתי הודעה שכל השינוים שנעשו בD אינם הפיכים מאחר שהכונן לא…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by em28,

צריך להעביר את ה-HD למחשב אחר. החומרה שונה לחלוטין (לוחאם ומעבד ). האם ניתן להפעיל את ה-XP כמו שהוא או שרצוי להתקינו מחדש ? (מעבר להיבט החוקי )

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by הדר,

שלום לכולם, השבוע ניסיתי להתקין את NIS 2004 וקיבלתי הודעה שאני לא יכולה להתקין את התוכנה כי אני לא רשומה כ-administrator (יש לי win 2000). יש לי הרגשה שמשהו השתנה כי עד עכשיו לא היתה לי בעיה להתקין שום דבר והייתי רשומה כ-administrator ורק אחרי שקיבלתי את ההודעה בעת ההתקנה, גיליתי שבאמת אני לא רשומה כ-administrator. מכיוון שכשהמחשב עולה אני לא מקבלת אפשרות לסיסמאת כניסה (לפי הגדרתי), איך בכל זאת אני יכולה להיכנס כ-administrator? האם יש דרך לשנות חזרה את ההגדרות כך שאני שוב אהיה רשומה כ-administrator? תודה מראש על העזרה.

21. Started by avram,

זהו המחשב שלי השתגע רישמית , כל הכוננים לא עובדים כמו שצריך והשעון מראה לי שעה מוזרה: כונן CD : כל דיסק שאני מכניס מתקבל כדיסק ריק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ואז הוא עובד "בסדר" צורב : פעם ב5 צריבות הצריבה עובדת , בשאר 4 הפעמים זה נראה כאילו הוא רק מכין קובץ אימג וזהו. 1.44 : כל דיסקט מזוהה כדיסקט לא מפורמט וכמובן שפירמוט שלו לא עוזר : USB : לא מזהה דיסק נייד , הדיסק בסדר בדקתי אותו על מחשב אחר :-\ שעון : מראה שעה 10- כלומר אם עכשיו 21:22 אז הוא מראה 11:22 משהו מוזר לשאלתי , האם עליי לעדכן BIOS או לנסות קודם לפרמט את C ולהתקין XP מחדש , כי כבר עשיתי "תיקון" להתקנה וזה לא עזר . מישהו ראה פעם סט כזה של בעיות? חוץ מאלה המחשב עובד יופי ;D אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. עכשיו... יש לי (Windows XP Pro SP2) רצים לי ברגע כמה דברים חדשים winpserve משהו כזה שזה עלה לי אחרי התקנה של SP2 אני חושב WUCAULT WDFMGR משו כזה... אני חושב שזה בגלל כי אני מוריד אותם מהPROCCESS עכשיו עלו שני דברים מעצבנים שאני מוריד אותם מהMSCONFIG שהם DUMPREP SAVEDUMP... הם משגים אותי סרקתי עם AD WARE החדש וזה לא מצא את זה. יש פתרון או שזה טבעי... תודה

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by shoval,

שלום רציתי להתייעץ בנוגע להלפת מערכת הפעלה כרגע אני על ויסטה הום 32 עיקר העבודה על המחשב היא 3D STUDIO MAX9\10 ADOBE CS3 בעיקר מידול ואנימציית תלת ועריכת וידאו המפרט שלי הוא intel core i7 920 2.79ghz 4gb ram Nvidia geforce 9500gt 1 gb רייד10 4x 500 gb WD 7200rpm 32mb איזה מערכת הפעלה תעבוד לי בצורה הכי חלקה ללא בלאגנים??? תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  24. Started by mgm,

האם אפשר לצרף קובץ mp3 למצגת או שרק קובץ wav אפשר? כי כאני עושה הוסף צליל ובוחר קובץ mp3 הוא לא נותן ואומר לי: "ל power point אין אפשרות להשמיע את קובץ הצליל track.mp3 . ודא כי זהו קובץ קול מסוג wav . וכי תצורת הקול מוגדרת כראוי עבור המערכת שלך". ואם כן אפשר אז מה זה תצורת הקול ואיך אפשר להגדיר/לשנות אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by nirsela,

שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה זמן, ומאז שהתחלתי להשתמש בו יש לי בעיה מסוימת שחוזרת על עצמה כל הזמן.. אני רוב הזמן לא מכבה את המחשב, והוא פשוט נשאר דלוק... וכשאני חוזר להשתמש בו לאחר מספר שעות, אני מגלה כל פעם שתהליך אחר בו נתקע, ושצריך לסגור אותו במנהל המשימות., ולהפעיל אותו מחדש זה יכול להיות כל תהליך: EXPLORER IEXPLORER וורד אקסל מדיה פלייר הכל ותמיד אני שם לב שהתהליך שאני סוגר אוכל כמות גדולה מאוד של זכרון לעומת השאר... 100 אלף לעומת 3000 כאילו יש למחשב דליפת זכרון לאורך זמן... עוד עובדה שאולי רלוונטית היא שרק התהליך הזה נתקע, אבל שאר התהליכים עובדים בסדר גמור יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש על העזרה, ניר

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים