עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by chook_rl,

הי, האם אפשר לקבל את כל העדכונים של WINDOWS ולהשאר ב SP2? כל מה שהוא נותן לי ב WINDOWS UPDATE זה את SP3...

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. כל כמה דקות המחשב שלי נהיה איטי מאוד והזיכרון קופץ מ200 ל2000 בכמה שניות מהפעלה של icq או Internet Explorer וכד' והמחשב רושם לי הודעה שהזיכורן הוירטויאלי לא מספק יש למשהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by davenos,

יש לי תוכנת מאגר מידע של תכני יהדות , בעברית , היא פעלה היטב על WIN XP אך כעת, כשהתקנתי WIN 7 הכתב, הן בתפריטים והן בכלל התוכנה - דוג': 'שמות' הפך ל- 'תומש' ... משחקי התאימות אינם עוזרים, לפחות לא מה שאני ניסיתי, יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש , דוד .

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. כשנגיד פותחים חשבון כלשהוא על המחשב ולא משנה איפה (אתר,מקום אחר) אז יש את היוזר והסיסמא. חייב להיות מקום או קובץ שבו נשמרים כל הסיסמאות והכל , רציתי לדעת איפה הדבר נמצא.. תודה.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  5. יש לי מדפסת משולבת דגם J4580 OFFICEJET של HP, המדפסת הותקנה כראוי בעת התקנת הוינדוס אך למרות שהדרייבר מותקן כראוי ובמנהל ההתקנים וגם בDevices And Printers הכל נראה תקין המדפסת לא מקבלת שום פקודה להדפסה ולא משנה מה אני עושה.. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר שקיבלתי עם המדפסת(דרייבר של VISTA) וניסיתי להסיר אותו כמה וכמה פעמים ועדיין לא עובד. מה שקורה זה שאני בעצם שולח דף להדפסה והמדפסת בכלל לא מקבלת פקודה.. כאילו לא קרה כלום. לעומת זאת הסורק של המדפסת כן עובד תקין לחלוטין עם הדרייבר שהתקין WIN7... חייב את עזרתכם זה משהו מאוד מוזר ולא מובן וגם לא מצאתי על זה כלום בגוגל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by Electric Boom,

הכל התחיל ככה: עשיתי פירמוט,ומשום מה לקח המון זמן הרבה הרבה יותר מהרגיל,למרות זאת אחרי זה הוא התקין והכל רץ חלק. היום באתי להדליק והיה מסך שחור כזה עם מלבנים לבנים למטה ופס שעובר ביניהם,זה לקח הרבה זמן עד שהוא הגיע לרבע ואחרי זה הלוגו הרגיל הגיע. אחרי זה לקח לו המון המון(ממש המון)זמן להגיע לwlecome סקרין ומשם הוא לא יצא עשיתי ריסט ואז היה אותו סיפור רק שכשהוא הגיע ללוגו הוא כל זמן עשה ת'קטע הזה עם העכבר והמקלדת(שנדלקים האורות),ובכלל לא הגיע לwelcome סקרין אפילו אחרי המלא זמן שנתתי לו. אז החלטתי לעשות repair ושם הוא לא הצליח למחוק איזה dll ,ולא נתן לי לעשות enter או esc,רק f3 א יצאתי נכנסתי עוד פעם והוא אמר שהוא כבר ניסה לעשות upgrade ויש לי ככה:או לנסות שוב,או לעשות clear…

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by PeaS,

מחשב חדש, XP+SP2, כונן SATA חדש וכונן ATA ישן. הSATA עובד מצויין, הATA לא מופיע במחשב שלי, אלא רק ב Administrative Tools -> Computer Management -> Disk management. הדגם שלו מופיע שם נכון, וכתוב לידו unreadable ו-dynamic. בתפריט לחיצה ימנית מופיעה האפשרות convert to basic. מה אני צריך לעשות כדי לעבוד עם הכונן מבלי לאבד את המידע שעליו? כל המידע מהמחשב הישן שם. עריכה: בדקתי את הכונן על מחשב אחר, אותה בעיה...

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by idanyow,

אני מנסה להעתיק קובץ של 6.5 גיגה מ C:\ למחיצה אחרת D:\ שתי המחיצות NTFS ההעתקה גורמת לפריז של זמן מה ובסופה יש הודעת שגיאה: cannot copy file: could not perform request due to i\o error device איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  9. יש לי חבר עם מחשב שעליו עדיין Windows 98. הוא עובד עם תוכנות DOS עסקיות למיניהם. בזמן האחרון הוא מתלונן על איטיות רצינית בעבודה רק מול תוכנות DOS. אין לי מושג מאיפה להתחיל לעזור לו מישהו יכול לעזור לי לעזור לו? תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by Bone-Breaker,

כונן D אצלי הוא כונן התקליטורים ומדי פעם שאני מכניס דיסק הוא נעלם ואני צריך לעשות ריסט כדי שהוא יחזור מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  11. רציתי לשאול עם אפשר ליצור דיסק התקנה של XP בתוך DISKONKEY?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  12. שלום ! יש לי כרגע Windows Xp, במחשב שני שדרגתי ל - Windows 7 והדבר היחיד שמשגע אותי זה הסרגל של ההתחל למטה.. מחרפן אותי שליד ה"התחל" יש את הקיצורים של כמה תוכנות ואם הן פועלות אז זה פשוט על אותם קיצורים מראה.. בכל מקרה נפטרתי מכל הקיצורים שלא ממש שימושיים עבורי, הדבר היחיד שהשארתי זה הקיצור של ה - Explorer אבל זה כל כך מחרפן אותי שבמקום שהוא יראה את עצמו כהפעלה מהירה צמוד ל"התחל" ובמידה ומפעילים את הדפדפן שזה יראה מעין אייקון אחר ולא על אותו קיצור.. הבנתם אותי ? ישנה דרך לשנות את זה שזה בעצם יהיה בסגנון XP ? כי זה ממש אבל ממש מחרפן אותי.. ומבאס לי את כל המעבר ל - Windows 7. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by yigal33,

התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  14. שלום יש לי חייגן שנמצא בתוך : התחל>הגדרות>חיבורי רשת בעבר היה לי כזה חץ מחיבורי רשת כשאני עובר עליו שמראה לי מה יש בתוך התיקייה חיבורי רשת בעצם עכשיו אין לי את החץ הזה . איך אני מחזיר אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by HaVoC_850,

אהלן כולם יש לי רשת ביתית עם המחשב של אחי לי יש וויסטה אולטימייט 64 ביט לו יש XP איך אני משתף איתו קבצים מהמחשב שלי כל ההסברים שיש להם פה בקבצי עזרה לא שווים כלום אל המחשב שלו אני יכול להיכנס ולהתעסק בקבצים הוא יכול להיכנס למחשב שלי אבל לא רואה תיקיות ששיתפתי מה אני מפספס? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by morans,

היי לכולם! אני מקבלת כל הזמן הודעת שגיאה מוזרה (מצורפת תמונה) מישהו מכיר את זה? ויודע מה לעשות כדי לפתור את זה? אודה לכם על העצות מורן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

כאשר אני מעלה XP PRO זאת ההודעה שאני מקבל there is a file or a folder called c:\program which could cause applications not the function correctly renaming it to c:\programX )x = משתנה) would solve the problem rename or ignore ובכן ה diskeeper שלי לא עובד מישהו יודע מה ההודעה הזאת?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  18. שלום מישהו יודע איך עושים שכל פעם שאני פותח את המחשב המסך פתיחה של וויסטה לא יעלה? תודה

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by shloosh,

יש לי בעיה בווינדוס שמשגעת אותייייי פתאום הכפתור הימני והשמאלי לא עובדים בתוכנות או בווידנוס,כאילו לא מגיב במקומות שונים, והרבה דברים שקשורים לאינטרנט אקספלורר לא עובדים.. קישורים לא נפתחים וכנל הורדות. תוכנות לא נפתחות וכו'.. למישהו זה קרה או מכיר את זה??. תודהה

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by djvibe,

היי הקלטתי מהשיעור שלי מכונה וירטואלית עם windows server 2003 עכשיו כל פעם שאני נכנס למכונה והווינדווז עולה זה מבקש לעשות אקטיבציה .... איך אני מבצע אקטיבציה על המכונה כדי שהווינדווז יעלה והכל יעבוד?! תודה רבה יניב

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  21. אני רוצה לעשות רפיר על ההתקנה כי המחשב מתחיל להיתקע לי...... האם הגדרות הרשת ימחקו לי ואני יצתרך להגדיר אותם מחדש?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by ag43,

אני רוצה שהWINDOWS שלי יכנס ישירות למשתמש ולא יחכה בתפריט בחירת משתמש בהפעלת המחשב (יש רק משתמש אחד). השתמשתי באופציה שבTWEAKXP ומשום מה היא לא עובדת וכל פעם שאני עושה ריסטרט הWINDOWS מחכה בתפריט בחירת המשתמש והאופציה בTWEAXP לא מסומנת. יש דרך אחרת לאפשר AUTOLOGON?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by elad-r,

כל פעם שאני פותח את ה-ie הוא נסגר לבד אחרי שנייה או 2. ניסיתי למחוק אותו ולהתקין שוב ולהתקין גרסא חדשה יותר וכל מיני עידכוני אבטחה אבל שוב דבר לא עזר יש לי אנטי וירוס והוא לא מוצא שום וירוס... אני עכשיו משתמש ב-netscape וזה ממש לא נוח... מישהו יודע למה זה קורה ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by maverick,

מדוע ב-IE כל קובץ תמונה שאני מנסה לשמור (איפלו אם הוא לא BMP) הוא נותן לי לשמור אותו רק כ-untitled.bmp?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by mp91,

http://i7.tinypic.com/21l7t4l.jpg לפי התמונה זה 64 או 32? זה intel p 4 3.0 G Presocet LGA775

• 4 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים