עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by COSA,

1) אני מכבה את המחשב! מחקה עד שייש לי אפשרות ללחוץ על DEL זה נכנס לביוס(BIOS) אני בוחר באפשרות השנייה ואז ניראה לי זה האפשרות אזות First boot ואז אני משנה ל CDROM זה הכול?? ואז אני שמור ויוצא אני מכניס את הדיסק של WIN XP ואז אני מחקה שיהיה רשום הBOOT........ אני לוחץ לא משנה על איזה כפתור ואז זה מתחיל להתקין תגידו עם הכול נכון? 2) בפעם הראישונה התכנאי התקין את המחשב ובטח הוא התקין את הSATA והכול עם הדיסקט אז ---כאן אמרו לי שעם יש לי SATA אז צריך את הדיסקט של הSATA וללחוץ על F6........-- אז תמיד שאני מתקין את הWINDWOS תמיד צריך לעשים את הדיסקט של הSATA הוא שפעם אחת וזה הכול? 3) יש לי את הדיסק של הלוח אני רוצה להעתיק מה שייש בSATA לדיסקט שאני יוכל להתקין את הWINDWOS יש …

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. Started by muam,

היי, חבר שלי נתקל בבעיה עכשיו. המובי מייקר לא עבד לו אז הוא עשה ריסטרט למחשב. כשהמחשב נדלק מחדש עלה המסך של בחירת יוזר, והוא ראה שהיוזר שלו נעלם ורק יוזר בשם Admin נשאר והוא לא יודע את הסיסמה אליו. למישהו יש מושג איך היוזר נמחק פתאום ? והאם כל הקבצים שהיו ביוזר ובמחשב נמחקו ביחד איתו ? ואפשר לפתוח יוזר חדש דרך מסך בחירת המשתמש ? ה-Windows שלו לא מקורי, יכול להיות שזאת הבעיה ? יכול להיות שזה וירוס ? אשמח לתשובות, נועם

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  3. Started by dot com,

מה זה הקובץ הזה??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  4. שלום לכולם. לפני שבוע דוד שלי רכש מחשב נייח של HP עם WINDOWS 7. לאחר בדיקה קצרה במהלך שימוש רגיל, מצאתי שאין למחשב תצוגה מקדימה של קבצים כמו תמונות וסרטים. ניסיתי לבדוק בהגדרות של הוינדווז אבל זה היה לחינם, כי לא מצאתי שום אופציה לתצוגה מקדימה בקבצים מהסוג הזה. מישהו יכול לרמוז איפה ואיך? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. קראתי נושאים רבים ברשת והבנתי מאותם נושאים שתוכנית בודד מבערכת הפעלה אשר עובדת על x32 לא יכולה לגשת ליותר מ 2 גיגה זיכרון (ועקב כך קורסת ) השאלה ההשארה הזו אמת ואם כן אם אני מתקין מערכת הפעלה X64 ובה משתמש בתוכנית של X32 האם התוכנית הנל תוכל להשתמש יותר מ 2 גיגה זיכרון (ישנןם תוכנות רבות אשר דורשות זאת ואינן יצאו בגירסת X64) תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. Started by ag43,

האם יש אפשרות לחסום משתמש לגישה לאינטרנט לחלוטין כלומר שכאשר המשתמש הזה פועל המחשב כאילו לא יהיה מחובר כלל לאינטרנט ?(בלי וינדוס אפדייט לדוגמא) בעוד משתמש אחר כן יהיה מחובר בעת שימוש ב FAST USER SWITCHING? מקווה שהשאלה ברורה מספיק.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  7. Started by אבאhwzone,

ברשותי מחשב נייד חדש בן חצי שנה עובד על windows 8. כעת מופיע לי התראה: פקיעת תוקף רישיון ה windows ב30 ביולי נדרש מפתח מוצר. איך אוכל לדעת מהו קוד מפתח מוצר ? לא קיבלתי דיסק או משהו כזה עם קניית המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by coorva,

יש לי חלונות XP PRO בעברית. איך אני סוגר לצמיתות את ההודעה של windows security alerts שקופצת לי כל הזמן וכותבת לי שהמחשב שלי לא מוגן? תודה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  9. אז ככה לפני כמה זמן התחילו לי כל הבעיות האלה וזה בטח נגרם לי מווירוסים... אז כל מיני דברים לא עובדים עכשיו כמו שצריך.... אז הורדתי AVG וזה מצא לי 6 ווירוסים סוסים טרויינים הצלחתי למחוק אותם אבל עדין יש את אותם הבעיות... אז כשאני לוחץ קליק ימני ואז בוחר בNEW אז זה לא מראה לי את הסמלים... תמונה: http://img141.imageshack.us/my.php?image=21919842.png כשאני נכנס לתיקייה אז פתאום זה יוצא לי ממנה ומראה לי את ההודעה הזאתי תמונה: http://img150.imageshack.us/my.php?image=93853360.png וגם לרוב זה יוצא לי מכל התיקיות ומראה לי רק את התמונה של שולחן העבודה בלי סמלים עליו או שורת ההתחל למספר שניות ואז כשזה חוזר לעצמו זה לפעמים מראה לי את ההודעה הקודמת... תמונה: http://img141.imageshack…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  10. C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp אפשר למחוק את תוכן התיקייה הזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by guy_pr,

התקנתי לא מזמן windows xp במחשב שלי . ישנם שלושה משתמשים במחשב ורק באחד מהם ניתן לפתוח תיקיות, קבצים ותוכנות. אין קשר לכך שהמשתמש מוגבל כי שיניתי את אותם משתמשים למנהלי המחשב וגם זה לא פתר את הבעיה. יש למישהו מושג מה יכול לפתוח את אותה חסימה? תודה גיא

12. Started by rafi-s-,

יצא כבר גרסה סופית ל- winsows xp 64 bit או ל- windows xp x64 ומה ההבדל בי שתי הגרסאות תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. Started by naoriko,

מה מינימום הדרישות של הויסטה??? שהווינדוס יעבוד חלק.....???

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  14. טוב חברה יש לי בעיה ממש רצינית ומשונה כאשר אני לוחץ לחצן ימיני על כונן D שלי במחשב יש ג'יבריש משונה כזה חשבתי לעצמי אולי זה בעיה בשפה אז התקנתי את השפה העברית אבל עדיין הבעיה קיימת. הינה תמונה כדי שתבינו למה אני מתכוון: בהתחלה הבעיה הייתה בשתי הכוננים ורק בהם אחרי שפירמטתי את המחשב והשתמשתי בכונן D ככונן גיבוי וב C בצעתי פירמוט הבעיה נעלמה מכונן C אך נשארה בD

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  15. Started by liel3,

לפי מה שאמרו לי WINXP אינו תומך במעבדים החדשים (CORE2) ןלכן אין ניצולת מלאה של יכולות המעבד, האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. Started by nondos,

שלום, האם מישהו יודע כיצד ניתן לבצע multiple Remote Desktop בווינדוס? אני צריך להקים שרת שניתן יהיה להתחבר אליו דרך Remote Desktop ממחשבים מרוחקים המריצים חלונות כל זה דרך האינטרנט. לקבל עבור כל משתמש DESKTOP משלו וכמובן שהמשתמשים יוכלו לעבוד בו זמנית על השרת כל אחד ב DESKTOP שלו איזה גירסה של ווינדוס כדי לקנות בכדי להקים את השרת הנ"ל? ואיך עושים זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  17. Started by snird,

ממ ישלי windows xp professional אבל הווינדוס כולו באנגלית. עכשיו אני רוצה לשנות אותו לעברית ואני יודע שיש איזו תונה בשם MUI, מישהוא יכול להסביר לי עליה ומאיפה אפשר להוריד?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  18. Started by yagelk,

אהלן, התעסקתי היום עם המחשב שלי ובמקביל התקנתי עדכון של windows. לאחר שהמחשב הופעל מחדש הווינדוס עלה אבל מופיע לי רק מסך שחור עם עכבר שאני מצליח להזיז. ניסיתי להיכנס למנהל משימות אבל זה לא נכנס. זה כן נותן לי את האפשרות של שינוי סיסמא, נכל, צא, מנהל משימות וכדו'. אבל זה לא נכנס לזה. מה שמוזר, שכשאני נכנס למשתמש Administrator הוא נכנס רגיל כאילו כלום. יש פתרון לבעיה הזו? מדובר בwindows 7 64bit תקין לחלוטין. עובד על המחשב הזה כמו סוס כבר כמעט שנתיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, לבסוף זה קרה גם לי, ואני נאלץ להתמודד עם מע' ההפעלה ויסטה הידועה לשמצה (רק שמועות עד כה...) רכשתי מחשב נייד עם ויסטה פרימיום 32 ביט, ושמתי לב שהארד דיסק שלי עובד די הרבה (הנורה דולקת מדי שניה בערך) בינתיים ביטלתי את ה-bluetooth והעפתי גם את ה-sidebar משולחן העבודה. זה עזר מעט, אבל ברצוני לדעת - האם מניסיונכם האישי, קיימים processes שכדאי לסגור שסתם טוחנים את המחשב? או כאלה שלא מועילים... ושאפשר להסתדר בלעדיהם? אשמח לשמוע כי ההתעסקות מול המע' הפעלה הזאת די חדשה עבורי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  20. Started by shablull,

שלום יש לי בעיה בנמחשב שהקובץ מעלה את ה CPU ל100% ופותח את עצמו מספר פעמים , הדבר גורם לי למחשב איטי ואפילו הוא נתקע , יש לי מעבד PD 820 אז אני מפנה את הקובץ לשימוש במעבד מסויים אבל זה לא מחזיק ברבה זמן , השאלה שלי זה האם זה וירוס או משהו אחר או שאני צריך להתקין מחדש את המערכת הפעלה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by A.Iniesta,

אני מתקין גרסאת ENTERPRISE. וכל קבצי הMUI העברי השונים שמצאתי ברשת אינם מתאימים - הווינדוס אומר שהקבצים אינם תואמים לגרסא. מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  22. Started by psychuil,

למישהו יש מושג איפה אני מוצא שומר מסך יפה, משהו בסגנון 3D? אין לי בעיה שינצל קצת את הכרטיס מסך שלי.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  23. שלום רב! יש לי HD עם מערכבת הפעלה XP לא פעילה. לפני פירמוט גיביתי את כל המידע החשוב חוץ מקובץ הContacts שלי בOutlook Express, לא הצלחתי למצוא את המקום בו ממוקם. איפה ממוקם הקובץ הזה? איך לגבות את Contacts אם המערכת הפעלה נדפקה, ולא ניתן להפעילה בכלל? נ.ב בוצע חיפוש לא נמצאה תשובה רלונטית. תודה מראש L.A

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  24. זוכרים את טכנולוגיות ה-Securom וה-SafeDisc שעשו לגיימרים חיים קשים במהלך העשור הקודם? חלונות 10 רואה בהם נוזקות ותבלום שימוש במשחקים הכוללים אותן לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקים-עם-הגנות-קבצים-וותיקות-וידועות/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.