Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
אני בטוח שזה קרה לכולכם, כי מסתבר שכשדיברתי על זה עם חברים, הם פתאום אומרים לי שזה קורה להם גם כן. זה קורה לי בקבצי סרטים בדר"כ. ניסיתי למחוק דרך SAFE MODE והצלחתי למחוק כמה מהם. אבל יש כאלה שפשוט מסרבים להימחק!!! איך אני מוחק אותם? זה מה שאני רואה: "can't delete cat.avi: access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently in use" העניין הוא שלא ניסיתי לפתוח את הקובץ עם אף תוכנה או לגעת בו מרגע ה RESTART בכלל. ניסיתי לסגור כמעט את כל הSERVICES וגם זה לא עזר. יש לי NOD32 ו AD AWARE בסריקה מתמדת - ועדכנתי את שניהם). הצילווו תודה.
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
צירפתי את ההודעה שאני מקבל, מישהו יודע מה זה ולמה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את ה FOV במשחק METRO 2033... ואם ישלך WINDOWS 7 אז צריך להיכנס ל : Go to the user.cfg file located at X:\Users\<user name>\AppData\Local\4A Games\Metro 2033 עכשיו, לא מזמן היה לי את "AppData".. אבל עכשיו אני רואה : הוא לא קיים יותר! בנוסף, כאשר אני רוצה ללכת ל TASK MANAGER הוא לא נותן לי.. אומר ש"אין לי גישות" (ולא עשיתי דבר חריג במחשב..) תודה על העזרה עריכה : ישנה עוד בעיה, כאשר אני רוצה לבצע SYSTEM RESTORE ללפני שבוע נניח, הוא נותן לי טווח תאריכים מאוד קצר של כ-יומיים שלושה. כיצד אפשר לסדר את הבעיה ? שכחתי גם לציין כי, ביצעתי בדיקה נגד רוגלות עם AVIRA ועם MALWARE BYTES ולא נמצא דבר. תודה =) עריכה #2 : צירפתי צילום מסך בקשר ל TASK MANAGER :
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הגירסא הזאת מפעילה משחקים? עכשיו מה ההבדל בין הגירסא אינטרפרייז לבין הגירסא סטנדרט ולבין web אלו הן השלוש גירסאות בהן הוינדוס יצא מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם ומה מומלץ להתקין והאם הוינדוס הזה מפעיל משחקים הכי חשוב! ומישהו התקין אותו כבר? אם כן הוא מרוצה? והאם הוא דומה יותא לאקס.פי עם ביצועים של 2000?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבחינת שאר התוכנות{ אנטי וירוס, אופייס .... } אני מבין את ההבדל בין שני הגרסאות בדרך כלל לגירסת ה PRO יש יותר אפשרויות אבל מה ההבדל בין שני הגרסאות ב WIN והאם הוספת עוד אפשרויות ב PRO הופכת את מערכת ההפעלה ליותר מסיבית וכבדה ואלו אפשרויות נוספות יש ב PRO שאין ב HOME אני יודע שהשאלה היא קצת מוזרה אבל זה משהו ששאלו אותי ולא ידעתי לענות עליו. הודה לכם אם תוכלו אתם לענות לי
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכם! לסבתי יש מחשב עם XP. וקנינו לה מצלמת אינרנט, הבעיה זה שכדי להתקין אותה צריך SP2 ואין לה על המחשב אף SP של XP והמחשב בעברית. אני לא מוצא הורדות לSP 1,2 בעיברית מישהו יכול להביא לי? ועוד שאלה, כדי להתקין את SP2 צריך להתקין קודם SP1 נכון? תודה מראש אריאל
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יוצא לי מידי פעם לתת שירות תיקוני מחשב והתקנות למיניהם. רציתי לדעת מה אני עושה במקרה שיש לי לקוח שמעוניין בהתקנת ווינדוס ואין לו רישיון חוקי. איזה התקנה עושים במקרה כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לשאול האם זה רק אצלי או שממשק הAERO קצת מקבל לאגים.אני אסביר מה הכוונה:את המערכת אתם יכולים לראות במפרט שלי בצד מערכת מכובדת ביותר לכל דבר ועניין.כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 64 ביט שמותקנת כמובן על כונן הSSD שלי. דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך ל64 ביט מהאתר הרשמי של ATI.מידי פעם כאשר אני פותח חלון או סוגר יש טיפונת לאגים (רעידות כאילו)לא יודע איך להסביר זאת ומידי פעם הכל נפתח בטיל.האם זה קשור לממשק עצמו או שמשהו אחר.שמתי לב לזה גם במערכת הקודמת שלי בוינדוס 7 32 ביט וקיוויתי שבמערכת הנוכחית זה ייפתר.יש מצב שאני סתם מפונק אבל באמת אני שואל ממה זה נובע,הרי הנתונים שלי מעולים כרטיס מסך חזק שאוכל הכל אז למה זה עדיין קורא? תודה מראש לעוזרים גל ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כרגע אני מנצל בין 40 ל 50% מהזיכרון תלוי מה אני פותח, האם יש אפשרות לוותר על ה PageFile ולגרום ל VISTA להשתמש יותר בזיכרון הפיזי?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי וינדוס 7 לא חוקי ואני מעוניינת ליצור מכונה וירטואלית של וינדוס האם זה אפשרי?האם זה יצור לי בעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך מסגרות יפות כאלה לוורד בבקשה,תודה רבה רבה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
-
באמצע השימוש באינטרנט דרך IE7 בויסטה, הדפדפן פשוט נתקע והווינדוס מבצע לו שיחזור. זה התחיל לפני מספר ימים, אני חושב שזה בגלל עדכון SP1 לויסטה לא משנה באיזה אתר, הוא פשוט מתרסק. האם למישהו שעדכן לSP1 יש אותה בעיה ? האם יש פתרון חוץ מלעבור לדפדפן אחר ? שונא פיירפוקס.... מבאס.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה כל הטקסט כתובים אחד על השני ולא ניתן לקרוא אותם. כאילו שהכל מיושר לצד ימין במקום להיות פרוס על העמוד כמו שצריך. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ. ופתאום יום בהיר אחד הוא לא מוכן להיכנס לי למצב sleep !!! אני ניסיתי הכל! הלכתי ללוח בקרה, בחרתי בpower option הגדרתי את המחשב שלי כלפטופ, וניסיתי להגדיר בתפריט שם , אבל המצב שינה שם בכלל לא קיים!!! בנוסף ניסיתי ללכת לשורת משימות וללחוץ על turn off והאפשרות של הsleep mode בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליה!! אני מתחנן שמישהוא יעזור לי כי זה מאוד קריטי בישבילי במיוחד שאני משתמש בו ללימודים! בבקשה אם מישהוא יודע איך ניתן לפתור את הדבר הנורא הזה שיכתוב בפורום בהקדם האפשרי! אני עובד אם ווינדוס xp fro . תודה מראש harry
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון,כשאני מוחק קבצים בדיסק הקשיח המחשב למעשה לא מוחק אותם אלא מסמן את המקום שבו הם נמצאים כמקום שאפשר לרשום עליו והם ימחקו באמת רק לאחר מילוי המקום בקבצים אחרים. שאלתי היא, לאחר מחיקה של קבצים בדיסק הקשיח, אם אני עושה דיפרג, האם יתבצע איחוי גם לקבצים שהדיסק סימן כמחוקים?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד לא מזמן היה לי win2k שהתקנתי מדיסק שקניתי בארץ, למרות שהתקנתי את הגירסה באנגלית לא היום שום בעיות עם השפה. לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי windows מדיסק שלא קניתי בארץ.. ז"א הכל באנגלית. כמובן שלאחר ההתקנה דאגתי להתקין תמיכה בעברית ואת כל הפונטים העיבריים שמצאתי ובאמת רוב הזמן אין תקלות. כלומר אני יכול לקרוא בעברית ולכתוב ובעברית אבל בכל זאת למחשב יש בעיות מדי פעם. למשל שירים בוינאמפ הוא קורא אבל לא כותב בעברית את השמות, הודעות אווי באיסיקיו ופרטים של אנשים אני לא יכול לקורא, (במקום עברית רואים קישקושים כאלה)ף אבל לשלוח ולקבל הודעות אני יכול ... מישהו נתקל גם בבעיה או יודע איך לתקן את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני לא מצליח להריץ סרטונים באינטרנט...כמו באתרים YNET,ONE מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה... עזרה פליז
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
איזה גירסה אתם חושבים שאתם תיקנו?? ______________________________ אני יקנה את Windows Vista Home Basic אם היא תעלה 99.95$ ואם יהיה לי יותר כסף באותו זמן אז אני יקנה את Windows Vista Home Premium ב 156$ תודה לכל העונים!!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הורדתי את הסרט "עשרת הדיברות" על כל חמשת חלקיו. כשאני מנסה לנגן אותם, מופיעה הודעה בצד שמאל למטה של המדיה פלייר: codec required ואין סאונד כלל. אני משתמש ב MP11. כמו כן מופיע איקס אדום על שם הסרט בצד ימין באזור ה playlist. יש לי שתי שאלות: 1. איזה מקודד אני צריך ואיך בכלל אני יודע איזה מקודד אני צריך? אני לא רוצה להתקין codec pack כי על פי רוב חבילות כאלה דופקות ממש את המחשב ויש לי נסיון רע איתם. בזמנו התקנתי מקודד של וידומי והוא התנגש עם המשחק oblivion. 2. אם אצרוב את הסרטים ל DVD כ DATA האם הם ינוגו כראוי ב DVD? אפילו אם יהיה לי את המקודד במחשב, מי אומר של DVD יש אותו? תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם win7 יודע לעשות TRIM לשני SSD בRAID-0 או RAID
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב פנטיום 3, 866, דיי חזק יחסית, מעולם לא עשה בעיות ועבד תמיד חלק. בשלב ההתקנה, כאשר הוא מעתיק קבצים הוא נתקע ב: setup is loading files (Kernel Debugger)DLL אני משאיר אותו המון זמן אך זה נתקע ולא מתקדם הלאה. החלפתי הארד דיסק אחר, החלפתי 2 כונני דיסקים, הוצאתי והכנסתי זיכרון,כרטיס מסך וכל החיבורים - אך עדיין. זה דיי דחוף לי לסיים השבת, אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-