Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר להיות בטוח שבפרמוט WINDOWS XP PROFFESIOANL, רק דיסק קשיח אחד יפורמט? יש לי 2 דיסקים קשיחים, אחד מהם עכשיו אני מנקה וצורב דברים חשובים, והשני אני רוצה שישארו בו הקבצים כמו שהוא, יש לי שם המון קבצים חשובים שאני מאוד אשתגע אם הם ימחקו לי... אני רוצה לפרמט רק את הראשון © ואת E להשאיר כמו שהוא עם כל הדברים שבתוכו. (הווינדוס מותקן כרגע על C)
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רב: התקנתי היום 5 עדכוני אבטחה של אופיס 2010 עם Windows Update של Windows 7. לתדהמתי הרבה, עם סיום העדכונים, Windows Update ביקש ממני להפעיל מחדש את המחשב, למרות שאלו עדכונים לאופיס, לא ל-Windows. איך זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ובוקר טוב! יש חייה כזו ואם כן איל עושים? יש לי קבוצה של 5 דסקים ואני רוצה שהכל ישאר כמו שהוא רק עם 4 דסקים :-).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האתר www.hughsearch.net הצליח להשתלט לי על הדפדפן בצורה די עויינת - כל הקלדה של כתובת, במקום להביא אותה לאתר גורמת לחיפוש של אותה כתובת באותו אתר, hughsearch.net אפשר לראות בתמונה המצורפת איך זה נראה זה מתבטא גם בכך שאותו אתר נקבע כעמוד הפתיחה שלי, וכל ניסיון לשנות את זה רק הופכת את עמוד הפתיחה לתוצאת החיפוש של העמוד המבוקש (ניסוח קצת נפתל, אבל אם נאמר שקבעתי באפשרויות את עמוד הפתיחה שלי כ www.hwzone.co.il, עמוד הפתיחה יראה כמו בתמונה המצורפת) יש למישהו מושג איך מעיפים את השטות הזאת ? יש לציין שהדרך היחידה להיכנס לפורום הזה למשל היא להכניס כתובת מדוייקת של טופיק - למשל http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=60740
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הדרייברים של הצהובים.... מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה, שני דברים: א. אני לא יכול (באחד מהמחשבים ברשת, בחדש יותר) להגיע לFirewall של Windows. לא קיים V איפה שצריך להיות שם, ליד ה"Help protect my computer..." וכשאני לוחץ על Settings קופצת הודעה: "Due to an indefined problem, Windows cannot display Windows Firewall Settings". זה קורה לא משנה מאיזה חיבור אני מנסה (הLAN או החיבור לאינטרנט). ב. אני לא יכול לעשות Share לחיבור לאינטרנט. כשאני מנסה, אני מקבל הודעה: "Cannot enable share access. Error 1060: The specified service does not exist as an installed service."
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול קיבלתי מחשב נייד חדש של לנובו עם ווינדוס ויסטה בייסיק. מכיוון שאיני מורגל לווינדוס החדש החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס xp (דיסק מקורי ד"א). כנראה שהדיסק היה דפוק מכיוון שבזמן התקנת ווינדוס קפצו חלונות שגיאה שהצהירו על בעיה בהעתקת קבצים מסויימים. לא הצלחתי לפתור את הבעיה לכן נאלצתי להורות להתקנה להמשיך בלי הקבצים הנ"ל. לאחר שהותקן הווינדוס הכנסתי את הדיסק שוב בכדי לתקן (repair) את מה שלא הותקן. לאחר שגיאות חוזרות ונשנות נאלצתי לפרמט שוב, ובזמן טעינת הקבצים מהדיסק קפץ לו מסך כחול נחמד ומפחיד שהכריז שעקב בעיה בהתקנה הוא נאלץ להעיף אותי בחזרה לשום מקום.... בכל מקרה, לאחר החלפת הדיסק יש לי בעיה כזאת: אם אני מחליט לתת לדיסק לעלות, מתחילה טעינת הקבצים של…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כונן חיצוני למטרה של גיבוי. כאשר אין בו שימוש, אני מעוניין לנתקו מהמחשב באמצעות "הוצאת חומרה באופן בטוח". מדי פעם הפעולה מצליחה ללא שום בעיה, אך בפעמים אחרות מתקבלת הודעה לפיה הפעולה אינה אפשרית (ראה תצלום). במקרים כאלה, באפשרותי לנתק את הכונן רק בסגירת המחשב. כמובן שכל התיקיות אצלי סגורות, אך כנראה שיש איזשהו תהליך או שירות שמונע את ביצוע הפעולה. השאלה, כיצד ניתן לאתר את התהליך/שירות שמפריע לניתוק הכונן באופן בטוח? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התקנת מערכת הפעלה Windows Server 2003 לא ניתן לבצע Windows Update, מישהו יודע כיצד ניתן לאפשר זאת? תודה, אלון.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני עובד עם ווינדאוס XP PRO, ויש לי עוד 3 חשבונות במחשב חוץ משלי! כל אחד מאיתנו אוהב לסדר את הרזולוציה במחשב שלו בצורה שונה, ומה שמעצבן הוא שאם א' משנה את הרזולוציה אצלו היא משתנה לאותה אחת גם אצלי בחשבון! וזה נורא מציק כל פעם לשנות רזולוציה בחזרה לאחת שאני הגדרתי אותה, ואז להתחיל לסדר את האייקונים שעל שולחן העבודה (הסדר משתנה עם שינוי הרזולוציה). זה עניין של דקה, אבל בכל זאת משהו מציק אחרי כמה זמן. יש לכם מושג איך לסדר את זה שכל אחד יגדיר את הרזולוציה אצלו מבלי שזה ישפיע על החשבונות האחרים?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כרטיס מסך של ATI עם זיכרון גרפי של 256MB. וב-dxdiag מוצג לי זיכרון גרפי - 1GB...ליתר דיוק 1022MB. מה המשמעות של זה? יכול להיות שווינדוס 7 משתמש בחלק מזיכרון הRAM בתור זיכרון גרפי? פרטים נוספים: 2GB RAM אין לי כרטיס מסך On-board
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.zix.co.il/viewer.php?id=94050888.jpg אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל לרוץ, ואז אחרי המסך הראשוני של הווינדוס ההודעה הזאת מופיע. ניסיתי להיכנס דרך "safe mode" ובפעם הראשונה זה הצליח. הרצתי אנטיווירוס (avg free) והוא מצא לי דיי הרבה ווירוסים (מה שמוזר כי אתמול לא היה אפילו אחד, אבל ניחה...) לטענתו הוא הצליח למחוק את כולם, אז איתחלתי את המחשב ו-ללא שינוי... עכשיו כשאני מנסה להכנס דרך safe mode ההודעה הזאת גם מופיע, אם אני לוחץ cancel\ok יש ציפצוף מציק מהמחשב והיא חוזרת (אני ממש מתחיל לשנוא אותה...). יש למשהוא רעיון? נ.ב למקרה שהתמונה לא מופיע זה מה שכתוב: the instruction at "0x0061026d" referend memory at "0x0061026d" click on ok to terminate the program click on …
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה/יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי WINDOWS 7 ויש לי תיקיות שיש לי בהן הרבה קבצי מדיה וכשאני נכנס אליהן הסייר קורס. נכנסתי להגדרות תצוגה והגדרתי את זה כך שלא יוצגו thumbnails והבעיה נפתרה, אבל אני רוצה שהם יוצגו.. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה VISTA ULTMATE US 32BIT כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לי לעמוד בית כזה עם אפשרויות: התנתק צא החלף משתמש נעל TASK MANGER אני רוצה שזה יגיע יש ל TASK MANGER ! לא מצאתי בלוח הבקרה, והרצתי בגוגל ולא מצאתי, הרצתי גם כמה נסיונות בעזרה של ווינדוס, לא הלך לי תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הוא מביא לי כל פעם את השגיאה הזו ומכריח אותי לכבות את המחשב. מה אני עושה????? הצילו!!![ATTACH=CONFIG]3287[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3287[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP עם SP2 . אני מנסה להתקין Quake 4 וממש בתחילת ההתקנה כאשר הוא כותב Configuring Windows Installer מיד לאחר מכן מוצגת שגיאה בנוסח הבא : Error -1607 Unable to Install InstallShield Scripting Run Time אחרי חיפוש בגוגל וכאלה, הגעתי למס' לינקים כגון - http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108340 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315346 עקבתי אחר ההוראות ושום דבר לא עזר, באחת מהפעמים קראתי שיש להריץ פקודה ב"התחל--הפעלה" בשם msiexec /regserver . ניסיתי להריץ אותה וקיבלתי את השגיאה שמצורפת כתמונה. חיפוש על השגיאה הזו העלה גם כמה תוצאות, אך הן לא סייעו . אשמח אם תוכלו לסייע לי, מכיוון שאחרי שבירת ראש של שעתיים אני לא מצליח . במחשבי…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
התקנתי win xp pro על המחשב והוא בכלל לא תומך לי בעברית. אם אני יפעיל תוכנה הכל יהיה " ???? ????.? ???" וכו' וכו' בעיקרון אני צריך את החבילה של השפה העברית שאני אוכל לכתוב בעברית וקרוא עברית. האם אני יכול להשיג קובץ כזה ע"י הורדה פשוטה? (HTTP*) אני חייב את החבילת שפה הזאת שתיהיה ע"י קובץ הורדה של מקש ימני>שמירת יעד בשם. או שרק לוחצים ונפתח חלון ההורדה אבל שלא יהיה אמיול או משהו בסגנון. בבקשה עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני לא מעוניין בעדכונים אני התקנתי את העדכונים כמה שעות ואחרי סוף העדכונים המחשב עבד פחות טובה . האם אפשר לוותר על עדכונים? למה צריכים אותם ? המון תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת איך אני שם 100hz במסך בwin7, הייתי משתמש בתוכנה refreshlock אבל נראה שהיא לא עובדת בwin7, ניסיתי כל מיני תוכנות אחרי שהגדרתי תמסך במקום PnP יש 75 Hz .. חייבת להיות דרך לעשות את זה , גם שהייתי משתמש במסך שלפני 7 שנים עם הrefreshlock היה לי 100hz עם 640X480 res וגם על 800x600... תודה לעוזרים ..
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יו אנשים, מותקן אצלי win2k pro והתקנתי את המשחק מיסט...אבל מה...הוא לא עובד על NT... שמעתי פעם שיש איזו תוכנה שעושה "כאילו" win98 או משהו כזה...קיים דבר כזה? אם כן איפה אפשר להשיג את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להגיע לאפשרות הזאת בווינדוס XP SP2 תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 SSD שאני רוצה לעשות מהם RAID 0 ולהתקין ווינדוס, הלוח שלי הוא ASUS P6T PRO WS איך אני מגדיר RAID שבזמן ההתקנה ווינדוס יראה את הדיסק? אני יוסיף: יש לי בקר PCIE SATA 6 שממנו אני רוצה לעשות בוט לווינדוס לא מה ONBOARD
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר והדרייבר עבור ה AUDIGY המזדרגג לא תומך בכתובות של 64 ביט (גם לא בגירסת הבטא האחרונה), לעיתים אני נתקל בתופעות מעצבנות עם המקרופון הגורמות לקיטועים בשמע או לרעשים סטטיים. אחד מה WALKAROUNDS (מלבד להתקין מערכת הפעלה של 32 ביט), הוא פשוט לסרס את כמות הזכרון הפנימי שמערכת ההפעלה יכולה לראות בפועל. לא להתבלבל עם PAGE FILE. אני צריך שמערכת ההפעלה תראה פיסית פחות מ 3.5 ג'יגה בראם, אע"פי שמותקנים במחשב 4 ג'יגה. האם זה באמת ניתן לשינוי? אם כן, איפה? 10x
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-