Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
איך מורידים את המסנג'ר הזה?עשיתי לו UNINSTALL אבל הוא חוזר ועשיתי לו ב MSCONFIG וכל פעם הוא חוזר אולי אפשר בSERVICES? מישהו אולי יודע?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל התחילה לי בעיה מוזרה, בכול פעם שאני מנסה להעביר קבצים ה-explorer קורס (גם כשאני מנסה למחוק קבצים צצה לי הבעיה ). מערכת ההפעלה: WIN XP גירסה:SP3 אנטי וירוס: נורטון 2008 אם יש פיתרון שלא כולל פירמט אני אהיה מאושר כי אני לא יכול לפרמט את המחשב... תודה לעוזרים. יום טוב, שחר
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם =) אממ.. יש לי בעיה נורא מעצבנת עם אקספלורר, קור לי הרבה פעמים שאקספלורר פשוט קורס כשאני מתעסק עם קבצי ווידאו כבדים. וזה קורה לי לעיתים קרובות גם פעם קרה שכשנכנסתי לספריה שהיא יחסית עם הרבה קבצי מדיה כבדים, האקספלורר באופן חד החל להשתמש ב-99 אחוז מהמעבד, וגם כשיצאתי מהספריה הוא לא חדל בכך... אגב, כדי לשלול את האפשרות שאולי אני צריך עדכון לווינדווס אז לא, כי אני על sp 1, ועשיתי את שאר העדכונים לפני שבועיים תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה מתאים לפה אבל בגלל שיש לי WIN 7 אז פתחתי פה אבל עם זה לא מתאים אז בבקשה תעבירו למקום הנכון. טוב נתחיל מזה שאחותי לא מבינה במחשב. אחותי נגעה במשהוא ואיך שהוא היא שינתה את תוכניות המחדל זאת אומרת כול קובץ שאני מנסה ואני מתכוון לכול קובץ הוא פותח את המדיה סנטר מה אפשר לעשות??? אל תציעו לי דברים כמו שחזור מערכת או תיקון המדיסק ההפעלה בגגלל שהשחזור לא נפתח לי וגם הכונן דיסקים שלי לא טוב בבקשה עזרה... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את אופיס 2000 וכעת הוא הברירת מחדל שלי אני רוצה שכל המכתבים שלי יפתחו בכתבן ולא עם ה word ולכן אני לא יודע איך לשנות את ההגדרות אני רוצה שהמסמכים יפתחו לי על הכתבן ולא עם ה word איך אני עושה את זה איך אני משנה את זה תודה רבה וחבר'ה אחלה שבוע טוב ;D
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כוונתי ל WIN XP לא חוקית. לאחרונה יש כל מיני קלקולים קטנים,לדעתי יזומים ע"י WIN למשל פתאום הופיע מסך ה "Genuine Microsoft Software " וגם תוכנות שונות התחילו לבשר שרישיונן פג.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין דרייבר של ATI בוינדוס XP והוא מציג את ההודעה הבאה :Setup will only run in administration mode. Setup is aborting יש לי רק יוזר אחד והוא אדמיניסטרטור למישהו יש רעיונות מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
winxp sp2 בתודה, בז'נגלו
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב בפרמוט רגיל והוא ניתקע באמצע.בפירמוט מהיר זה הצליח.למה??
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש והווינדווס אמור לפעול הוא מבקש מימני שם משתמש וסיסמא .אני צריך ללחוץ על אישור ואז זה נכנס.אני יודע שזה קורא להרבה אנשים .{ הסיסמא שלי זה כלום ובכל זאת הוא שואל} .משהו יודע איך אני מבטל את זה?? {כשהתקנתי את הווינדווס לא הגדרתי סיסמא}
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הייתה לי בעייה במשך שבועיים ברשת, עד שהזמנתי טכנאי והבנתי שהבעייה היא שהיה לי במחשב הראשי את הווירוס W32.Welchia.Worm, שזהו ווירוס שדופק רשתות או משהו כזה. הורדתי את העידכון, הוא איתר ומחק אותו והכל סבבה. יום אחרי הז, הרשת שוב לא עבדה, עשיתי שוב סריקה ולמרבה הפלא הוא מצא את הווירוס שוב ומקח אותו ! עבד.. היום? לא עבד ! אני מריץ את הבדיקה שוב, וללא יותר מדי הפתעה הפעם, הווירוס שוב נמצא ושוב נחמק. מישהו יודע למה זה? מאיפה הוא כל הזמן מגיע? איך יש דרך להיפטר ממנו סופית?! תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כמו יוטיוב יכו (זה קורה לי גם בxp) משהוא יכל לעזור לי כי זה פשוט מדכה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
חברה יש לי בעיה קלה עם המחשב... הוא עשה קצת בעיות אז בדקתי את הminidump ושם הוא הראה שיש בעיה עם הקובץ ntfokrnl.exe אז החלפתי אותו עם הwindows repair כשהפעלתי מחדש את המחשב, הוא לא עלה ורשם שהקובץ system32/drivers/ntfs.sys לא קיים או מושחט ויש לתקנו באמצאות windows repair מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שעשיתי? או לתקן את הבעיה הזו?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אתמול שהכנסתי את הדיסק של ה XP למחשב כדי לפרמט ולהתקין (יש את פעולת הפירמוט לבחירתך לפני התקנת ה WINDOWS בדיסק התקנה) בכל מקרה ניסיתי ובשנייה שלחצתי INSTALL WINDOWS XP כאילו ENTER אז העלה לי הודעה עם מסך כחול ורשום לי לסדר את הכונן הקשיח או את הביוס ודברים כאלה, עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב וזה גם היה לפני שהכנסתי את הדיסק אתמול זה כבר בשבוע האחרון שיש לי SCAN DISK על כונן D כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז יכול להיות שיש לי בעייה בכונן הקשיח ולכן אני לא יכול להתקין את ה WINDOWS XP? צריך עזרה גם מה לעשות כי הרצתי כבר SCAN DISK על שתי הכוננים שהרצתי על כונן C לא הספקתי לראות מה היה כתוב כאילו לבדוק אם יש BAD SECTORS אבל שהפעיל את המחשב עוד פעם הוא עשה SCAN DISK על כונן D …
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לפעמים מופיעה לי הודעה שקובץ "cthelper.exe" ביצעה פעולה לא חוקית והאם לשלוח או לא למייקרוסופט (הודעת send / dont send)... מה הוא בדיוק הקובץ הנ"ל ולמה הוא משמש?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
למביני דבר - זקוק לעזרה דחופה - יש לי בעיה עם הRemote Desktop . בניסיון להתקין ( אך הוסר מיד ) את תוכנת סיסקו להגנה על הנתב התברר שנעשתה טעות קשה . תוכנה זו פגעה לי ב טרמינל . אני לא יכול יותר להתחבר דרך Remote Desktop. וזה פוגע בעבודתי בשליטה מרחוק . ניסתי מספר אפשרויות אשר הוצעו לי - אך זה כשל . 1. שיחזור אחורה 10 ימים בהתחלה עזר לאחר כיבוי והפעלה מחודשת - לא היה ניתן להתחבר מרחוק. 2. ע"י ה C D של מערכת ההפעלה של XP התחיל להתקין - אך מיד מופיע הודעה שזה כבר קיים ומותקן במחשב . יש לציין שאת הסרברים שהיו ( אני מקווה הם הוסרו ) מה עושים זקוק לעזרה דחופה - מחפש פיתרון ללא פירמוט המחשב .. תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. התקנתי על המחשב הנייד GIGABYTE W566N ווינדוס ויסטה ויש לי כמה בעיות איתו.. 1. משום מה כונן הDVD הפסיק לעבוד. 2. אחרי שיש לי אפשרות להכנס לביוס המחשב מהבהב לי למעלה בסימון "_" מה שלא היה פעם. ד"א התקנתי פעמיים את הויסטה ובפעם הראשונה עבד מעולה והתקנתי שוב כי שמתי לב שלא הבאתי מספיק מקום למערכת ועכשיו יש בעיות משום מה.. פתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
השגתי את הדיסק התקנה של הוינדוס xp ואני רוצה לפרמט את המחשב.לכן אני מחפש מדריך מפורט כיצד לפרמט את המחשב ולהתקין את הוינדוס מחדש. ואם יש למשהו מדריך כיצד לפצל כוננים אשמח שיביא לי קישור.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הכונן שלי מפוצל ל-C ו-D כרגע מותקן עליו ויסטה 32 ביט ואני רוצה להתקין XP. יש אפשרות בכלל לעשות דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
Win32K.Sys- Addrees BF95A871 at BF800000, Datestamp יש עידכונים ממיקרוסופט(לא SP2), ועשיתי סריקת וירוסים וספיי על מצב בטוח אין כלום. :\ לא חסר אף דרייבר, כולם מעודכנים. ;D תודה רבה לעוזרים. ;D
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם ! פירמטתי לאחרונה את המחשב ובדרך החלטתי שאני מפצל את ההארדיסק לC וD . ההארדיסק הוא 320 ג'יגה: לC הקצאתי 60 ג'יגה ואת השאר לD. אבל משום מה אני רואה רק את C ובגלל זה אני יכול לנצל רק 60 ג'יגה. לדעתי יש איזה שהוא טריק קטן שמסדר את זה וממש לא בראש שלי לפרמט שוב. זה דיי תוקע אותי אז אני אשמח אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה . תודה !!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא שמזה כמה ימים ( מיום רביעי) המחשב שלי הפסיק להיות יציב. קופצים לי מסכים כחולים בויסטה ולאחר מכן הוא עושה ריסט.. כמו כן מופיעות הודעות --> WINDOWS HAS RECOVERED FROM A UNEXPECTED SHUTDOWN problem - blue screen אינני יודע בינתיים לאיזה צד לשייך את התקלה.. לצד התכנה או לצד החומרה. חייב לציין שביצעתי בדיקת זיכרון ובדיקת מעבד (ע"י MEMTEST ו PRIME ) והנ"ל נמצאו תקינים לחלוטים. אמנם המחשב שלי במצב OC אך הוא היה במצב זה כבר הרבה זמן ללא שום בעיות יציבות. האם יכול להיות שעקב גל החום שפקד אותנו נוצרה תקלה פיזית במחשב הרי הטמפרטורה בצל הייתה מטורפת ויצא מזה שכל רכיבי המחשב סבלו מהתחממות אולי אף מהתחממות יתר. המערכת שלי הייא E6600 p5b dlx 2GB 800MHZ …
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-