עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כבר זה מספר ימים שיש בעיה שמציקה מאוד ומפריעה לי לסדר העבודה במחשב. מידיי פעם המחשב מתחיל להשתגע ולפתוח באטרף לא רגיל מלא חלונות של האקספלורר ואיני יודע כבר מה לעשות ??? איך אני מפסיק את זה, מה אניתן לעשות בנידון??? תודה מראש עבדכם הנאמן תומר בכר

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by worm,

שלום, כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז לפני שהWINDOWS עולה לי מופיעה לי מסך שבו אני צריך לבחור עם איזה משתמש אני רוצה להכנס, העניין הוא שיש לי רק משתמש אחד יש איזה שהי דרך להוריד את המסך הזה כדי שהWINDOWS יעלה ישר? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  3. שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל קובץ ההתקנה מהדיסק הוירטואלי שהפעלתי בעזרת Deamon Tools אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "The Image Is Valid But is for a machine type other than the current machine". בדקתי קצת והבנתי שזאת הודעת שגיאה שהגיעה בגלל שאני משתמש בגרסת ה- x64bit של חלונת XP. שאלתי היא האם יש דרך כלשהי לעקוף את הבעיה הזו? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by Imtheman,

לפני שבוע שאלתי פה את השאלה הזאת אבל משום מה control userpassword2 לא פותח לי כלום !! למשהוא יש דרך אחרת לבטל את המסך המעצבן הזה??

5. Started by at,

יום בהיר אחד... הפסיקה שורת המשימות (taskbar) להציג את תוכניות (החלונות) הפתוחים/ממוזערים! (מדובר ב XP pro sp2 יש גם KIS 6) אם אני מוריד את סרגל ה-language וסרגל ה-quick launch השורה בכלל נעלמת. "נעלמת" כלומר רואים פס צר כאילו בחרתי להסתיר אותה ואי אפשר למתוח למעלה - יש סימן של שני חצים אבל זה לא עובד בנוסף התפריט ה-start מופיע עם לחיצה על הכפתור ה-start אבל באמצע הגובה של המסך (ולא מתחיל מלמטה). כבר ביצעתי בדיקה עם Ad-Aware ועם Spybot - S&D. מקרה של spybot עלו כמה דברים בעיקר cookies חשודות (הסרתי). הערה: לפני הבעיה הזאת היה לפעמים מופיע סרגל ריק לא ברור בשורת המשימות ורשימת הסרגלים שם סרגל שנקרא the language bar. עכשיו שתי התופעות שלדעתי גם לא היו תקינות, כעת הן כבר…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב כל סרט \ שיר שאני מפעיל דרך המחשב או דרך האינטרנט פועל בצורה מאוד מוזרה או שזה פועל מהר מאוד ולא מבינים כלום או שזה פועל עם עיוותים ולאט מידי , אפילו ביוטיוב זה ככה מה לא ניסיתי XP התקנתי כמה פעמים מחדש , דרייברים התקנתי מחדש והכי מוזר הקתנתי וינדוס 7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הצלחה :-[ המפרט שלי E6750 EP43-DS3L 9800GT 3GIG RAM יש לי כרטיס קול של REALTEK נראה לי כרטיס מובנה האם הבעיה היא בלוח אם \ כרטיס קול ?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by KingYes,

עד כמה כבידה התוספת של MUI על המחשב? אני מדבר על MUI לעברית בשביל ווינדוז XP.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by Red-AnGel,

שלום ברשותי WINXP עם SP2 (מקורי) לאחרונה בזמן שאני לא נוגע במחשב לכמה שעות, המחשב נתקע ולא מגיב, העכבר לא עובד, הכפתורים של המקלדת לא עובדים (כולל המנורות), כלום לא מגיב ועלי לעשות ריסטרט על מנת לעבוד עם המחשב. (בזמן האחרון זה קורה לי גם אחרי מספר דקות שהמחשב לא בשימוש) אני חושב שהבעיה התחילה אחרי התקנת SP2, לפני זה לא היו בעיות, ולא התקנתי שום תוכנה ככה שלא נראה לי שזה איזה תוכנה כלשהי.... האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יוכל לתקן אותה? האם למישהו זה קרה? ממש נמאס לי כבר מזה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. יש לי כונן שאני יכול לשמור עליו דברים וחבר שלי רוצה שאני ישמור לו את כל האימיילים שהיו על המחשב ושלא ימחקו.. איך אפשר לעשות את זה?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by shlompis,

שלום לכולם, האם יש דרך לשחזר את התוכן של תפריט Programs בתפריט של מערכת ההפעלה ? הבן הקטן של קולגה בעבודה מחק הכל ! בדקתי בסל מיחזור ואין דבר.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by r2m,

אני מקבל הודעה על WINLOAD או על NTOSKRNL שהם פגומים או חסרים. פעם זה קורה אחרי התקנה של דרייבר פעם אחרי התקנה של עדכון לחלונות, ופעם אחרי נסיון לעשות IMAGE ... כל פעם שזה קורה אני נאלץ לפרמט כי אני לא מצליח לצאת מזה. אני עולה ב DUALBOOT עם XP וכנראה שמשהו נהרס שם כל פעם בקובץ BOOT...אז גם IMAGE לא עוזר כי הוא רק למחיצה של ה WIN7... איך יוצאים מזה?...

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by QQQ,

לפני כמה ימים עשיתי DUAL BOOT של VISTA ULTIMATE וXP PRO (כשVISTA מותקנת קודם). כל מערכת הפעלה מותקנת על מחיצה אחרת. הכל עבד בסדר. כבר לא הייתי צריך את הXP, אז פשוט מחקתי אותו מהBOOTLOADER דרך EASYBCD, ומחקתי את הקבצים של XP מהדיסק הקשיח. ועכשיו מה שקרה משום מה: יש לי את התיקיות $RECYCLE.BIN וSYSTEM VOLUME INFORMATION במחיצה שבה היה XP. את הסל מחזור אני יכול למחוק אבל הוא חוזר אחרי שנייה בערך, בתיקייה השנייה אני לא מצליח לגעת בכלל. ועכשיו הדבר המוזר שקרה: משום מה הסל מחזור שבמחיצה שבXP הפך למעין שיבוט של סל המחזור במחיצה של VISTA (שוב, מחיצות שונות). עשיתי בדיקה ומחזרתי קובץ וראיתי שבעצם הוא קיים "ב2 סלי המחזור". בדקתי עם UNLOCKER ומשום מה SVCHOST.EXE מפריע למחיקה של התיק…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by ido-nava,

יש לי win7 ultimate ואני שם לב שהרבה פעמים הוינדאוס/אקספלורר ועוד תוכנות נתקעות לי סתם ככה, זה רק אצלי ? והבעיה העיקרית, כאשר תוכנה נתקעת, אני בא לסגור אותה דרך מנהל המשימות (סיים תהליך/סיים עץ תהליך), וזה לא מגיב והתוכנה עדיין נמצאת בתהליכים.... מישהו יודע איך אני פותר את זה ?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by AVIVA60,

מחפשת גירסה חדשה של WINDOWS 98 SCNDDISHN מעודכנת, משודרגת , היכן אני יכולה להשיג

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  15. היי, כשהשתמשי ב 7 BETA הצורב עבד כמצופה מאז העדכון ל 7 RC (עי פירמוט) הצורב מוציא דיסקים שלא ניתנים לקריאה ובנוסף, למשל צרבתי דיסק מוזיקה, ושלושה שירים בו פשוט נצרבו כ"שקט" הצורב הוא HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H30N ATA של LG אני משתמש ב BurnAware בשביל לצרוב. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  16. משהו מוזר חברים.. כשאני בודק כמה מקום יש במחיצה אז הוא אומר 247 אבל כשאני מסמן את כל הקבצים כולל החבויים הוא מראה 209 תפוס ויש עוד 22 פנוי כלומר חסרים לי פה 16 גיגה שלמים!!!!!!! יש לציין שניסיתי לעשות גוסט למערכת WIN7 ושמרתי את הגיבוי על המחיצה הזאת פעמיים! ואני פשוט לא רואה את קובץ הגיבוי!! לפי מיטב הבנתי אם אמצא את הקבצים האלה אגיע ל16 גיגה שחסרים לי ניסיתי בכל דרך לחפש את הקבצים אך הם לא עלו שם הקובץ הוא win7.gho עזרה????

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by Ac-Boy,

שלום מערכת ההפעלה: XP HOME EDITION מופיע לי בהפעלה של הווינדוס מסך תצוגה שאני צריך לבחור משתמש, ויש לי רק שם משתמש אחד שהוא מנהל המחשב והוא ללא ססמא וזה מתעקש שאבחר אותו. איך אני עושה שזה יתבטל בלי לבטל גם את הכיבוי של הXP כאשר אני לוח על "כיבוי מחשב" ואם אפשר הווינדוס שלי בעברית אז הסבר בעברית יעזור יותר ועוד משהו אחד אני צריך פקודה לRUN לבטל דברים שעולים לי בהפעלה, אם אפשר הסבר על לאחר שאני מקליד את הפקודה מה לעשות.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  18. שלום אם אני עושה קליק ימני על תקיה אני מקבל יותר מדי אפשרויות שאני בכלל לא צריך יש אפשרות שבה אני ידלל(ימחק) אותם וישארו רק מה שאני צריך הינה תמונה למה שאני מתקוון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  19. שלום שוב, היום נתקלתי ב2 בעיות מעצבנות שלא מצאתי פתרונות אליהן (SP1 לא יעזור כי אי אפשר להתקין את זה אצלי בגלל בעיה בהתקנה) אז הנה הבעיה הראשונה: כאשר אני נכנס למסנג'ר אז כעבור 5 שניות אני מקבל הודעה כזאת (וביטלתי את הפיירוול ואת האנטיווירוס) בעיה 2: כאשר אני מנסה להתקין משהו דרך MSI מופיע לי תמיד הודעה שחסר לי קובץ כלשהו כמו זה: מחכה לתשובות..

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by omerha,

חפרתי קצת ברשת היום ומצאתי אחלה תוכנה לטוויקים. מי שרוצה לנסות מומלץ השימוש על אחריותכם בלבד http://rapidshare.com/files/58021018/x-setup66.zip.html

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  21. שלום יש לי גירסא אירגונית של XP PRO אם SP2 הבעיה היא שכל מחשב חדש אני מבזבז המון זמן על התקנה של SP3 האם יש דרך ליצור דיסק חדש של XP שישלב בתוכו את SP3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  22. שלום, במחשבי מותקן ווינדוס XP ואני מחזיק בדיסק של ווינדוס ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין אליו אני מגדיר בביוס שיעלה מהדיסק קודם כל ואכן בהפעלה הוא רושם לי " לחץ על כל מקש כדי לטעון מהCD/DVD " אני לוחץ אבל שום דבר לא קורה והוא ממשיך לXP עשיתי את זה מליון פעם וזה לא מעלה לי את ההתקנה.. בבקשה עזרה אני נואש!! אם זה משנה אז המחשב שלי הוא i7 920

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  23. שלום. לצערי הרב שחכתי את הסיסמה שלי בווינדוס... אני יכול להיכנס לחשבון אחר, אבל זהו חשבון מוגבל ולא ה-admin ... ניסיתי כבר להיכנס במצב בטוח אך הוא עוד פעם מבקש סיסמה... בבקשה אנשים תעזרו לי! אני לא רוצה לפרט את המחשב!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by yoavb,

שלום לכולם, הבעיה שלי היא כדלהלן: לצורך חישוב ארוך (יצירת קטע אנימציה) החלטתי לחלק את העבודה בין ארבעה מחשבים. כאשר התחלתי להריץ את החישוב, קיבלתי הודעה (אצל שלושה מתוך ארבעת המחשבים) שגודל ה virtual memory שלי קטן מדי. עצרתי את החישוב, הגדרתי virual memory גדול יותר (3 במקום 1.5 ג'יגה) והבעיה נפתרה. עבור המחשב הרביעי קיבלתי הודעה כי גודל ה RAM שלי (512 מגה) קטן מדי וכי החישוב ייעצר, כלומר ללא התייחסות לאפשרות השימוש ב virtual memory. גם במקרה זה הגדלתי את ה VM באותו אופן, אך ללא הועיל. מתקבל הרושם כי במחשב זה לא נעשה שימוש ב VR כהרחבה ל RAM. נשאלת השאלה האם אמנם כך, כלומר המחשב לא מנצל את ה VM, ואם כן, כיצד מגדירים זאת. בתודה מראש, יואב

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  25. אני מנסה להבין את כל הקטע הזה של ה page file ולא הולך לי,שאני מגדיר בווינדוס שהוא לא יחשב את ה PF אוטומטי אלא אני מחליט לתת לו מקסימום 100MB,אני בודק ב task manager ואני רואה שהוא לוקח לי איזה 1.6GB!! למה זה? בסך הכל אני רוצה שהמחשב ישתמש יותר בזכרונות עצמם ולא כל כך הרבה ב PG. (אם אני אומר ללא PG אז בכלל אני בצרות).

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים