Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התקנתי היום SP3, והבעיה נמצאה בוודאות שם (אחרי שחזור בעזרת WIN לאיך שהייתה לפני ההתקנה) הבעיה נעלמה . הבעיה היא שבמידה ואני מפעיל את הוינדוס מחדש (או בהדלקה ראשונה), המחשב לא מעפיל את האינטרנט. כדי להפעיל אותו אני צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס האלחוטי והאינטרנט מזוהה. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי 2 הארדיסקים על המחשב 1 דרך ממשק SATA שהוא המאסטר השני דרך ממשק IDE שהוא ה " סלייב " וישנה תופעה מוזרה - המחשב מזהה את 2 הכוננים רק כל הפעלה שניה של המחשב באופן סיסטמתי. במילים אחרות : המחשב מזהה את שני הכוננים פעם כן ופעם לא. תמיד הוא מזהה את הכונן המאסטר. ואת הסלייב הוא מזהה רק פעם כן ופעם לא. מדוע זה כך? יש פתרון? לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן הופיע לי בעיה בסייר הקבצים (windows explorer). בכל פעם שאניי לוחץ מקש ימני על קובץ כל שהוא, הסייר או קופא, או שלוקח לו המון זמן לפתוח את התפריט. אני ניסיתי לנקות כל מיני Shell-ים מיותרים ע"י התוכנה ShellExView http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html וגם ניסיתי לנקות כל מיני דברים שהתוכנה CCleaner המליצה. הבעיה קצת השתפרה, אבל זה עדיין קורה לעיתים קרובות. ניסיתי לחפש על כך בגוגל, ומצאתי כל מיני דברים, (כמו להסיר SERVICE-ים) אך גם זה לא הועיל. אני חושב שלא שמדובר במזיקים למיניהם כיוון שמותקן על המחשב אנטי-ווירוס, חומת אש, ואנטי ספיוור, ואני דואג לעשות סריקות עם hijackthis ועם שאר הכילים. על המחשב מותקן ווינדוס XP SP3 . מישהוא ניתקל בבעיה או יש לו רע…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי מחשב תותח ,פשוט תותח .אבל אני לא הכי אוהב את XP ,ולא את ויסטה .אני אחכה ל7 . כרגע הויסטה זולל לי המון מקום ,וגם XP -אני לא הכי מתחבר אליו . האם אפשר להתקין חלונות 2000 עם SP4 על המחשב ?הוא ירוץ טוב ?... יהיה אפשרי להתקין מסנג'ר,אייסיקיו וכל השאר ? ... המפרט : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=566088
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום הוונדוס שלי בעברית אבל הלוגו באנגלית ואני לא מצליח לשנות אותו לעברית ניסיתי בהגדרות של הלוח בקרה אבל שום דבר לא עזר....
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אם יש לי את כונן C ובתוכו מותקן ויסטה ובכונן אחר עשיתי מחיצה שבתוכה אני יתקין ווינדווס 7 תהיה איזשהי בעיה ? אי תאימות או משהו כזה ? אני שואל כדי להיות בטוח.....
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בווינדוס 7 יש אפשרות לערוך ולבנות ערכות נושא של רקע צלילים וכו איך אני מוחק ערכה שבניתי או שמרתי ואיך אני משנה שם לערכה מסוימת שהכנתי
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום מתי שהתקנתי את הWIN ונכנסתי ללשונית ביצועים במנהל המשימות הגרף של הזיכרון לא היה לו אפילו קיו אחד(עד 250 הערך רק היה קיו אחד) ועכשיו אפילו ב160 יש לו קיו (ברור שהגודל של החלון נשאר אותו גודל!) אח שלי נגע במשהו ומאז זה התחיל להיות ככה ואני לא יודע במה משהו יכול להגיד לי למה זה? אך אני מסדר את זה? נ.ב יש לי 1024 זיכרון
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
זהו המחשב שלי השתגע רישמית , כל הכוננים לא עובדים כמו שצריך והשעון מראה לי שעה מוזרה: כונן CD : כל דיסק שאני מכניס מתקבל כדיסק ריק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ואז הוא עובד "בסדר" צורב : פעם ב5 צריבות הצריבה עובדת , בשאר 4 הפעמים זה נראה כאילו הוא רק מכין קובץ אימג וזהו. 1.44 : כל דיסקט מזוהה כדיסקט לא מפורמט וכמובן שפירמוט שלו לא עוזר : USB : לא מזהה דיסק נייד , הדיסק בסדר בדקתי אותו על מחשב אחר :-\ שעון : מראה שעה 10- כלומר אם עכשיו 21:22 אז הוא מראה 11:22 משהו מוזר לשאלתי , האם עליי לעדכן BIOS או לנסות קודם לפרמט את C ולהתקין XP מחדש , כי כבר עשיתי "תיקון" להתקנה וזה לא עזר . מישהו ראה פעם סט כזה של בעיות? חוץ מאלה המחשב עובד יופי ;D אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כפי שציינתי בווינדווס לפעמים עולה מלמטה איפה שהשעון הודעה כזאת: New updates are availble וזה מראה פול עידכונים שווה להוריד או שאפשר לוותר עליהם? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה זה DHUPDT, ISTSVC , DHSVR? החודש שמתי לב פתאום שיש לי כל מני תוכניות, שבחיים לא ראיתי קודם, שפועלות ברקע (CRT+ALT+DEL) ולוקחות לי מלא זיכרון מהמחשב. למשל בלי ה- DHSVR וה-DHUPDT המחשב פועל על 150-165 PF ועם התוכנות זה על 180 PF לפחות. עד היום תמיד היתי סוגר אותם כל פעם שהיתי נכנס למשחק או לפעמים סתם כהמחשב פעל לאט מדי, היום עשיתי חיפוש ומצאתי את קבצי הEXE שלהם בתיקיה של ווינדוס, ואני לא יודע אם למוחק אותם או לא, אתם יודעים מה השימוש שלהם? אם יש בכלל?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שיניתי איזה הגדרות ועכשיו אני לא מצליח לעשות סטאנד ביי. אם צריך זה האיי סי קיו שלי:161371997
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מכיר כזה דבר מלינוקס (KNOPPIX), ואני זוכר שראיתי גם כזה דבר בחלונות.. למישהו יש מושג מה השם של מוצר כזה? או איפה אפשר למצוא אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
פעם בכמה ימים אני מרגיש פתאום שהמחשב נהיה איטי מאוד! אני נכנס למנהל המשימות ורואה תהליך בשם CMD.EXE שתופס את כל הזיכרון! הנה התמונה: מה לעשות? איך אני מעיף את זה?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לפני שבוע שאלתי פה את השאלה הזאת אבל משום מה control userpassword2 לא פותח לי כלום !! למשהוא יש דרך אחרת לבטל את המסך המעצבן הזה??
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום,יש לי ווינדוס XP באנגלית,הווינדוס לא כולל משיום מה תמיכה בעברית כיצד אני יכול להתקין עליו תמיכה בעברית? חיפשתי ברשת עבור חבילת עברית או משהו דומה ללא תוצאות.(אני כותב ממחשב אחר) כמו כן משום מה האייקונים על הteskbar אצלי מטושטשים ו"מפוסקלים" מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירמטי את המחשב. קבעתי את כל ההגדרות של השפה בעיברית בהגדרות שפה אבל עדיין המחשב באנגלית מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להתקין את window עם כל העדכוני אבטחה בבת אחת פשוט יש לי את window+sp1 אבל תמיד שאני מפרמט יש הרבה עדכונים להוריד תוגה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
טוב אז ככה כמו שידוע אני רוצה לעבור אם המחשב החדש שלי לטכנולוגיה 64 ביט.... הבעיה היא שלא הכול תומך אז הדברים שהכי חשובים לי זה הדברים האלו: דבר ראשון אם הקביוביס יפעל... הינה התוכנות שאני חייב: Steinberg.Cubase.SX.v3.1.1.944 וכל התוספים שלה..... הVST איך אני יודע אם יפעלו??? התוכנת העריכה הסופית Magix Samplitude Pro v8.0 עכשיו התוכנות הבסיסיות: WinRAR.v3.50 Ahead.Nero.v7.0.1.2.Premium.Edition NOD32 WINAMP Messenger 7.5 daemonV400-לזה אני יודע שיצא תמיכה ל64 ביט Alcohol.120%.v1.9.5.2802 icq5_hebrew_setup Firefox EVEREST.Ultimate.Edition.v2.50.48 Ad-Aware.SE.Professional.v1.06 Sygate Personal Firewall Pro v5.6 MS Office 2003 Pro וכמובן אימיול וביטורנ…
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את הWINDOWS שלי אבל רוצה לשמור על המיילים . איך עושים זאת? יש תוכנה מומלצת לגיבוי מיילים?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי דיסק של 200 GB והWindows מזהה לי רק 128, הבעיה היא בWindows לא בזיהוי. מה אני עושה? סרויס פאק פותר את הבעיה? אני זקוק לתשובה דחוף!!!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לבדוק כמה זמן שהמחשב דולק? אני די בטוח שקיימת כזו אפשרות בווינדוס XP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש (AMD64), עם XP PRO ENGLISH עם SP2, הוא מחובר ל-ADSL דרך מודם ECI שהפך לראוטר, דרך SWITCH , במקביל ללפטופ. הכל עבד טוב ויפה, עד שיום אחד המחשב איבד את החיבור לאינטרנט. אחרי שיחה עם הספק ניסינו לעשות REPAIR לקבלת IP חדש, והוא לא עבר- נותן הודעת שגיאה שלא ניתן להשלים את הפעולה. גם IPCONFIG/RENEW נתקע. את אותו כבל רשת לקחתי וחיברתי ללפטופ - מתחבר כרגיל. כמו כן לא ניתן אפילו לפתוח את הממשק של המודם דרך האקספלורר. אני הימרתי שמשהו בכרטיס רשת נדפק (ON BOARD), לקחתי את המחשב לחנות, בדקו, אמרו שגם עם כרטיס רשת חיצוני (USB) הוא לא מתחבר, אז הבעיה היא במערכת ההפעלה - לא בעיה שלהם. המליצו לפרמט ולהתקין שוב. הרצתי AD-AWARE, SPYBOT, NAV, הכל נקי, עדיין לא מתחבר. ניטרלתי …
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
זה לא משנה לי אם לעשות את זה דרך המערכת הפעלה או דרך הדוס אני אישית נכנסתי ל-recovery console של הווינדוס רשמתי ren "Documents and Settings" name וקיבלתי "Access is denied" אני משתמש במערכת קבצים NTFS. אם משהו יודע בכל זאת איך אפשר לשנות זה יעזור לי מאוד. אני צריך את זה כדי שמתי שאני מתקין מחדש את ה-WINDOWS אני לא אצטרך לעשות הרבה חוץ מלשנות את השם של כל התיקיות של המערכת הפעלה וככה לא אצטרך להסתבך עם גיבויים ושטויות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-