עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב, לאחרונה כשאני מסדר בתצוגת תיקייה כ"תמונות ממוזערות", אין טקסט תחת התיקיות/קבצים. להלן דוגמא: כיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה, אורן.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by IlanF,

אפשר להוסיף פקודות ל 'music tasks' או 'file and folder tasks' ? אני רוצה להוסיף פקודות (file and folder tasks) לסריקת קובץ עם avast ו- convert with dbPowerAmp (למי שלא מבין על מה אני מדבר אז שיסתכל בתמונה למטה...) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by Slash87,

יש לי מחשב שמותקן עליו XP SP2 עם כל העדכונים. היוזר הראשי שלו הוא אדמיניסטרטור והיוזר היחיד ואין לו סיסמא. אבל מדיי פעם הוא דורש סיסמא בשביל להכנס למסך הראשי למרות שאין סיסמא. כמובן שבאותו רגע אין הרבה מה לעשות חוץ מלהפעיל אותו מחדש. למישהו יש רעיון למה הוא סכיזופרן?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by Dan1989,

שלום, לפני כמה שבועות המחשב שלי נדבק מהוירוס שעובר דרך האיסיקיו. תאמינו או לא, אבל הייתי 'חכם' מספיק בשביל לפתוח אותו פעמיים. בפעם הראשונה הצלחתי להסיר אותו בהצלחה בעזרת הוראות שמצאתי באינטרנט, ובפעם השניה הצלחתי למחוק אותו חלקית לדעתי, כי ההודעות מנורטון שיש וירוס נפסקו, אבל הבעיה הבאה, של העדכונים של ווינדוס עדיין ממשיכה. מיד אחרי, או תוך כדי שהיה לי את הוירוס בפעם השניה, הופיע לי אייקון בשורת משימות שהעדכונים שלי של ווינדוס לא מופעלים. ניסיתי להפעיל מחדש דרך לוח הבקרה וזה לא נעלם. ניסתי להכנס דרך האתר של העדכונים של ווינדוס ושם זה עושה לי שגיאה (מס' 0x80070424) אחרי שאני אומר לו לסרוק את העדכונים הנחוצים/זמינים. יש באתר גם אייקון כזה שאפשר דרכו להפעיל את העדכונים שיהי…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by LL@SS,

היי חבר'ה, אני חייב לדעת אחת ולתמיד איך עושים את זה, אני צריך להתקין לחברה שלי WINDOWS על הנייד ואין לי שמץ איך עושים את זה , הבנתי שאפשר, מה הקריטריונים? מדריך, וכו'..... ולאיזה מערכות הפעלה זה תקף? XP/7/VISTA?? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by lader,

היום בבוקר הייתה הפסקת חשמל פעמיים ברציפות בהפרש של 5 דקות בבית שלי ולאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק, אך כאשר הוא מגיע לטעינת WINDOWS XP כעבור מספר שניות מופיע מסך כחול לחצי שניה ונהיה ריסט. גם בסייף מוד אותו דבר. בבקשה עזרה מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by tomerco,

מה עושים? הוא רושם לי שהוא לא מוצא את הקובץ שביקשתי למחוק עשיתי רג'יסטרי סקאן וזה לא עוזר

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by ross,

יש לי ווינדוס 7 rc וכשאני רוצה לפתוח סרט מהאינטרנט אין לווינדוס מדיה פלייר אפשרות לזרימה (יש לי רק שמור ובטל) כשאני מעביר את הגדרות הברירת מחדל ל media player classic אז יש לחצן הפעל אבל הוא לא תומך בזרימה אלא ההוא מוריד את כל הקובץ (לספרייה זמנית) ואז מפעיל אותו ומה שיותר גרןע זה שאין בו חזרה (repeat). מישהו יודע איך אני מפעיל זרימה במדיה פלייר???

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. אהלן, יש לי מודם USB - ALE 130 יש לו איזה דרייבר לויסטה? מה קורה שם עם עניין הדרייברים בכלל, תודה.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  10. Started by AVI.S.T,

כמה זמן בערך לקח עד שהוא תוגם לעברית? וכמה זמן אתם חושבים עד שויסטה יתורגם?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by EviLeader,

אני פותח את המחשב.. וקופצות לי הודעות MSDOS שחורות כאלו שכתוב שהמריץ שלהן זה explorer.exe. מאוד מוזר. אחרי שאני סוגר את החלונות המחשב נתקע, רק כשאני ממזער אותן אפשר להשתמש במחשב אבל גם אז, הכול איטי יותר. מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  12. Started by Lethal_Acid,

לפני כמה ימים המערכת הפעלה שלי עשתה עידכון רציני. ואכשיו כל פעם שמחשב שלי עובד יש לי את האייקון ליד השעון Downloading Updates (כדור הארץ עם סימן של אייקון של חלונות) שעומד על 0% כל הזמן. איך אני מעיף אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  13. Started by Gosha,

1) האם אני יכול להתקין Windows 2000 דרך דוס או שאני חייב להתקין אותה על גרסה קודמת של ווינדוס? 2) אני משתמש כרגע ב-windows xp ואיני מצליח למצוא דרך ליצור תקליטון הצלה...למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by RayZ,

היום נתקלתי בכמה בעיות עם ההיתחברות לאינטרנט. התקשרתי לתמיכה (HOT) ,והם אמרו שהמודם עובד פיקס. הם אומרים שה SP2 יכול לגרום לבעיה שהמודם לא יוצר קשר עם המחשב. אז בסדר, הסרתי את ה SP2 , ומיד אחרי ההסרה המחשב בקושי עלה, עשה בעיות.. לקח לו 2 דקות וחצי להעלות (בד"כ הוא עולה תוך 15 שניות) . כשניתקתי את האינטרנט (המודם),המחשב עלה קצת יותר טוב.. אבל קיבלתי את הוירוס המוכר Blaster . נזכרתי בפתרון לבעיה,והקשתי ב "הפעלה" Shutdown -a והוירוס אכן ירד,אבל מאז המחשב עולה לאט יותר + האינטרנט לא מתחבר. עכשיו אני כאן במחשב הקודם שלי, תקוע עם סלרון ו 256MB זיכרון.. יש לי המון עבודה לעשות במחשב הכבוע.. חברים,HELP בבקשה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by wais_asss,

התקנתי את הגרסה החדשה אבל אין לי את כל השורת סמלים - אחורה,קדימה מועדפים וכל זה...... איך מוסיפים אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by k_700,

התקנתי מחדש תווינדוס ואני צריך לעשות אקטיבציה, מישהו יודע איך ?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שקיבלתי פול כאלה. אני לא יודע אם זה קשור/גרם אבל כשקמתי היום המחשב שלי היה מכובה, והוא היה אמור להיות דלוק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא! המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחב ונותר לי מהצדדים שיריים שחורים.. אני חייב דחוף עזרה אנשים אני שחקן cod4 pro ואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו ;D

19. Started by tamir245,

שלום רב. יש ברשותי על הנייד מע' הפעלה ויסטה הום פרמיום 32BIT בעברית שקיבלתי ביחד עם הנייד. לאחרונה התחילה בעיה די מציקה,כל עדכון שצץ במערכת עדכונים של ווינדוס הורד והותקן,ולמרות זאת לאחר מכן שוב מופיע אותו עדכון בתור אחד שצריך לעדכנו. זה קורה במיוחד עם העדכונים של הWINDOWS DEFENDER,לגבי השאר די פחות. האם יש איזשהוא פאץ' שמתקן זאת?או שצריך לחכות עד לSP1?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  20. שלום אני צריך 2 דברים לדעת 1) שהמחשב יעלה יקפוץ הודעה קטנה כזאת כל פעם שהמחשב יעלה 2) איזה אפשרות יש לעשות גיבוי יומי של קבצי הדואר האלקטרוני (תוכנת WINDOWS או תוכנה מבחוץ) תודה

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  21. יש לי כונן חדש בנפח 160 ג'יגה וינדוס מזהה רק 130 במה יכולה לניות טמונה הבעייה הביוס קורא 160 sp2 מותקן כולל כל התוספות...מה יכולה להיות הבעייה?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. יש לי ויסטה אולטימייט, ויש בה תוכנה: windows media center.. המחשב שלי לא מחובר לקו טלוויזיה או משהו כזה, לכן האפשרות היחידה שרלוונטית עבורי היא Online Media.. יש שם מספר ערוצים ותכנים מאד מוגבל וישן (ONE/יס/קשת.. עם תכנים ישנים). יש אפשרות להוסיף ערוצים נוספים? (לדוגמא בנענע10 יש תוכניות שלמות, יש להם משהו שמתאים למדיה סנטר במקרה?) מקווה שהשאלה מובנת, יום נהדר! ד"א יש לי במחשב כרטיס וידאו ויש לי ליד המחשב נקודה של קו טלפון, זה לא עוזר נכון?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  23. אני מעוניין להתקין אצל דוד שלי את חבילת העדכון לווינדוס לפני ההתחברות לאינטרנט האם יש פה למישהו לינק לחבילת העדכון על קובץ אם יש דבר כזה בכלל????

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי ויסטה 64 באנגלית....הוספתי בשפה עברית (דרך העדכון משהו בסביבות ה700 מגה).... ומאז...יש לי בעיה עם חלק התוכנות...הם לא מזהות את העברית....עושות סימנים מוזרים או סימני שאלה.. לדוגמא...הWinamp לא כותב כלום בעברית רק דברים כאלה: ëîä ðãáø... אני לא יכול לשמור מסמך בכתבן אלא אם אני משנה את הקידוד בשיטה ידנית לUnicode... יש משהו לעשות עם זה?..

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים