Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב לכולם. התקנתי WINXP ב D ,לאחר מכן התקנתי ב C ויסטה. ויסטה עולה אוטומטית ללא אפשרות בחירה . מה אפשר לעשות? מה הייתי צריך לעשות מראש להמנע מבעיה זו? תודה
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לתזמן CheckDisk שיבוצע פעם בשבועיים על 2 המחיצות שיש לי בהארדיסק כולל זאת שעליה יושבת המערכת הפעלה (מה שאומר שיופעל במצב דוס). האם יש אופצה לעשות כזה דבר ? יכול להיות שזה אפשרי עם תוכנה מסויימת שאני לא מכיר שיותר טובה מה CDisk של Windows ?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני כל פעם שהווינדוס (XP) עולה הוא מבקש דיסק מערכת (תקלת אתחול, בבקשה הכנס דיסק מערכת) אחרי שאני מכבה ומדליק זה בדרך כלל מסתדר התקלה חוזרת על עצמה בכל הפעלה בנוסף לכל המחשב איטי מאוד (לא יודע עם זה קשור) ואני חייב לציין שכל זאת לאחר פירמוט
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כונן כל שהוא (במחשב שלי), במקום לפתוח אותו הוא עושה לי חיפוש .. איך אפשר להחזיר למצב הרגיל שדאבל קליק פשוט נכנס לכונן? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, מותקנת במחשב שלי מערכת הפעלה windows 7 יש לי שתי דיסקים קשיחים במחשב,אחר מחולק לשניים והשני לא מחולק.. המערכת הפעלה יושבת על הכונן הקשיח שמחולק לשניים יש אפשרות להעביר אותה אל הכונן הקשיח שלא מחולק בלי להתקין מחדש? פשוט אין לי כוח להתקין את כל העדכונים,תוכנות,דרייברים ושאר! אשמח לעזרה,די דחוף לי תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי רק ב-fire fox אבל היה איזה אתר שלא עבד איתו אז נסתי אם ie והוא כן פועל אבל הבעיה היא שאי אפשר לכתוב בעברית(/'חט???הי??ג?ד,\?ב??אז) משהו מכיר פיתרון חוץ מ"אל תשתמש באתר","תחליף אתרים" וכו'
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שאני מתקין את ווינדוס אני צרייך קודם להגדיר את SATA אם לא הוא לא מזהה את זה אז איך עושים קודם מתקנים תווינדוס או תדיסקט של כונן הSATA שאין ווינדוס משיהו יכול להסביר תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
במנהל המשימות>> ביצועים יש חלונית שימוש בcpu עכשיו לפעמים כשזה קרוב ל 100% (הפסים עד למעלה) יש פסים אדומים ולפעמים יש ירוקים . מה זה אומר שזה אדום או ירוק? תודה
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מספק תוכנות ומכשירים שלא עובדים עם הויסטה אולטימייט 64ביט, ויש לי במחשב מידע מאוד חשוב, בין היתר של תוכנות שייקח לי עשרות שעות להגדיר/ להוסיף/ להתקין/ לכתוב/ לסדר וכולי.... האם אפשר לעשות גיבוי לויסטה אולטימייט 64 ביט ולשחזר אותו לויסטה אולטימייט 32 ביט? לא אכפת לי אם התוכנות שמיועדות ל64 ביט לא יעבדו. תודה מראש, אורי.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מחשב : מעבד E8400 Core 2 Duo זיכרון פנימי 2GB כרטיס מסך 9400GT 512MB ואני רוצה לדעת אם מערכת ויסטה אולטימייט תעבוד טוב על המערכת....
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי Windows 2000. והבעיה היא שכשנכנסים ל Device Manager אז הוא ריק, ולא רואים שם שום התקן או משהו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. ד"א - המחשב אחרי פורמט, ככה שזה לא ווירוס או משהו...
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
hello:D i install winx64 and i have a prob i cant write in hebrew and i see all the hebrew from left to right if someone can help me plz 10q
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מנשמע אנשים 8) יש לי XP Pro, דרייברים מותקנים, הכל עובד מצויין. אני מתכנן על Dual Boot עם Vista Ultimate 32Bit. לאיזה רכיבים צריך להוריד דרייברים? בחיים שלי לא התקנתי מערכת הפעלה, אז נא להסביר לי כמו לילד מפגר. אני בטוח שצריך לכרטיס מסך, כרטיס קול... גם ללוח אם? ומעבד? ו BIOS? (מה זה בכלל) אם תראו את המפרט, יש לי לוח ע?ם nForce 4. אז השאלות: 1. האם יש תהליך כלשהו שצריך להעביר את הוינדוס? Optimization משהו? האם זה נחוץ / מומלץ / אם אתה נוב אז עדיף שלא? 2. לאיזה רכיבים נחוץ להוריד דרייברים? 3. האם להוריד דרייברים ללוח אם מהאתר של DFI או מהאתר של NVIDIA? 4. התקנת דרייברים של NV מסירה את הצורך להוריד דרייברים לכרטיס קול? כמו שאתם רואים, יש לי בלאגן עצום. תודה
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שמעתי על התופעה הזו של גרסאות ווינדוס "משופרות" שמופצות ברחבי הרשת, הכוונה היא לאלו : http://news.walla.co.il/?w=/4/768233 מישהו יכול להמליץ לי על הגרסא ההכי טובה? או לספק לי אתר שסוקר את הגרסאות.. לא, לא מקום להוריד וכדומה, חלילה וחס! ועוד שאלה, האם חוקי לדבר על גרסאות האלו כאן? אם זה עובר על חוקי הפורום אז מצטער מראש!
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן התקנתי ויסטה אולטימייט ומשום מה הוא לא קורא לי את הכרטיס מסך החיצוני גיפורס 7300 במקום זה הוא מראה לי התקן סטנדרתי. התקנתי את הדרייבר של הגיפורס ועדין אותו דבר אני אובד עצות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח נוסף שהמותקנת עליו מערכת הפעלה xp home שנפגמה ולא עולה.. אני מעלה את הדיסק קשיח במחשב אחר ורוצה לגבות קבצים מ- my documents אבל יש להם access denied איך פורצים?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב לא בדיוק בעיה, אלא משהו לא מובן בכלל... בעבר כשהייתי בתיקיה כלשהי, כשהייתי לוחץ על אות במקלדת ( נגיד D ), זה היה מביא אותי לקובץ/תיקיה שיש בה את האות ד. עכשיו משום מה הוא עושה חיפוש מהיר, ומראה לי תיקיות, תתי תיקיות וקבצים ( בקיצור כל דבר אפשרי ) שיש בו את האוד D. אני מתחרפן מזה! למה כל דבר הפך להיות מסובך בווינדוס הזה? המציק זה אני זוכר בוודאות שפעם זה לא היה ככה, ומאז שעשיתי עדכון לווינדוס ( או משהו אחר שאני לא מודע לו? ) זה החליט להשתגע. מישהו יודע מה הבעיה של הדבר הזה?!?!?! תודה. ------- אחרי עוד חפירה קטנה, מצאתי. באפשרויות תיקיה - תצוגה - ובהתחלה ב"בעת הקלדה לתוך תצוגת רשימה" היה מסומן לי "הקלד אוטומטית לתוך תיבת החיפוש", העברתי ל "בחר את התפריט המוקלד…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לאחרונה עם כל הדלקת מחשב, האנטי-וירוס של נורטון מודיע לי שקובץ בשם fsg_4104.exe מנסה להתחבר לאינטרנט ומומלץ לחסום אותו. מחיטוט ברשת מצאתי כי הקובץ הוא כנראה סוג של "עוגיה" מ-KAZA אבל לא הבנתי איך להיפטר ממנו. אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה יקרה אם לא אתקין SP2? יש אנשים אמרו שזה גורם להם לבעיות ואני לא רוצה להתעסק עם זה. אבל יש לזה גם יתרונות. בבקשה תענו לי על השאלה שבכותרת. חג סוכות שמח!
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם =) אממ.. יש לי בעיה נורא מעצבנת עם אקספלורר, קור לי הרבה פעמים שאקספלורר פשוט קורס כשאני מתעסק עם קבצי ווידאו כבדים. וזה קורה לי לעיתים קרובות גם פעם קרה שכשנכנסתי לספריה שהיא יחסית עם הרבה קבצי מדיה כבדים, האקספלורר באופן חד החל להשתמש ב-99 אחוז מהמעבד, וגם כשיצאתי מהספריה הוא לא חדל בכך... אגב, כדי לשלול את האפשרות שאולי אני צריך עדכון לווינדווס אז לא, כי אני על sp 1, ועשיתי את שאר העדכונים לפני שבועיים תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני הורדתי ויזואל בייסיק פרופשיינל 6 עכשיו הוא היה מכווץ בזיפ חילצתי אותו והלכתי לקובץ התקנה התחלתי בהתקנה הכנסתי CD KEY והכל עכשיו ברגע שהוא מתחיל את ההתקנה הוא רושם את זה: (ראו תמונה למטה) למישהו יש פיתרון?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1. ספריית WINDOWS שלי שוקלת 1.66GB וזה נראה לי ממש הרבה... האם זה גודל הגיוני או לא? במידה ולא, מה אני יכול לעשות כדי לצמצם את הגודל שלה? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שאני נכנס למנהל המשימות, תהליכים רשום לי שם של תהליך שאני לא יודע מה הוא עושה. זה השם שלו: SMSS. מהוא עושה ומה יקרה אם אני יבטל אותו???
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב מסוג פנטיום 1 233MHz, זיכרון של 64MB SDRAM וכונן קשיח של 3GB. המחשב פעל מצויין והריץ את מערכת ההפעלה הנ"ל ללא בעיה, אך שפת הממשק היתה באנגלית ורציתי לפרמט כדי להתקין את מערכת ההפעלה בעברית. פירמוט הכונן בוצע בהצלחה אך תוכנית ההתקנה לא עולה, אני אסביר: בחוברת של וינדוס 98 (עותק מקורי) רשום כך: לשם ביצוע התקנה חדשה באמצעות גרסת התקליטור של Windows 98 1. הכנס תקליטון אתחול של וינדוס 98 לכונן התקליטונים. (בוצע בהצלחה). 2. הפעל מחדש את המחשב. תפריט ההפעלה של וינדוס 98 מופיע. (בוצע בהצלחה). 3. הכנס את תקליטור וינדוס 98 לכונן התקליטורים. (בוצע בהצלחה). 4. הקלד את הספרה 1 ולאחר מכן הקש "אנטר". (בוצע בהצלחה). מתבצעת סדרת סריקות ולאחר מכן מופיעה שורת הפקודה של דוס…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבטל את התיקיה my recent files מחיקה לא עוזרת כי זה כל פעם נוצר מחדש אם אתם יודעים אני אשמח לקבל עזרה..
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-