עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DivarX,

Hi all. First Sry i write in english but somthink was wrong with my fuc*** computer and i did format yesterday. And now i cant find the driver thet do the windows in Hebrew, This is the reson i opened this post, for asked you guys to help me find driver thet do the windows in Hebrew. Please!!! If sombody can help me please? (i get windows XP Pro)

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  2. אני התקנתי AMD OVERDRIVE וזה לא נותן לי להפעיל אותו כי אין לי הרשאה של אדמיניסטרטור למרות שרשום לי שאני כזה איך אני עושה שיהיה לי את ההרשאה הזאת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכל התותחים אני לא בטוח אם הבעיה שלי שייכת לכאן או לפורום לינוקס. הבעיה היא כזאת: יש לי מערכת ויסטה אולטימייט מותקנת והתקנתי לפני כמה ימים גם לינוקס. כעת אני רוצה להסיר את הלינוקס, מאחר ולא הצלחתי פשוט מחקתי אותה מהכונן בו היא הייתה. הבעיה שנוצרה לי היא שכל פעם שאני מעלה את המחשב הוא כאילו מנסה להציג את המסך בו ניתן לבחור את מערכת ההפעלה. אך מאחר וחקתי את הלינוקס הוא לא מוצא אותה אז הוא מציג הודעת שגיאה ונתקע. האם מישהו יודע מה יכול להיות הפתרון לכך. חשוב לציין כי מהייאוש עשיתי התקנה חוזרת של הויסטה וזה עדיין לא עוזר. בבקה עזרה.......

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by eldadmo,

יש לי את הכלים ל XP אבל משום מה איפוס בקרים בויסטה לא ממש עוזר... אשמח לעזרה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

אני לא יודע למה ואיך אבל זה ממש מעצבן אותי אז איך אני יכול להחזיר אותו! (יש לי XP PRO)

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  6. שלום חברים. עד היום לא הוגדר במחשב חשבון ספציפי ולכן היה משתמש ברירת מחדל "ADMINISTRATOR". היום, לאחר שנפתח חשבון חדש בווינדווס בשם "ILUZ",ע"י אחד מבני הבית אין יותר גישה לאדמיניסטראטור. שני החשבונות אליהם ניתן להיכנס הם "ADMIN " או "ILUZ" בלבד. דרך safe mode הצלחתי להיכנס לאדמיניסטראטור ולראות את כל מה שאני מכיר (רגעים של חסד) . מחקתי את "ILUZ" אך המחשב מבהיר לי שאני אוכל לראות את אדמיניסטראטור רק ב safe mode . כשמעלים את המחשב רגיל (לא בסייף מוד) רואים רק את אדמין, שגם הוא חדש ונוצר אוטומאטית כשפתחו את "ILUZ" . אין לי אפשרות לשחזר מערכת כי פשוט אין נקודות שחזור. מה עושים חבר'ה? איך אפשר לחזור לאדמיניסטראטור ולהעיף לעזאזל את אדמין? . תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. שלום לכולם התקנתי אתמול WIN7 אז הכל קצת חדש לי השתמשתי בויסטה בזמן האחרון ואני זוכר שהיתה תכונה בויסטה ששולחן העבודה היה מציג סרטונים (בתור טפט) (כאלה שבאו עם הויסטה) של נחלים וכל מני דברים כאלה. רק ששכחתי את השם של התכונה הזאת ואני לא מצליח למצוא משהו דומה ב7. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Thunder Storm,

התלבטתי בין שני המערכות קבצים האלו. מי מהם כדאית יותר, מי מהם מתפקדת בצורה טובה יותר ומי מהם עושה כמה שפחות בעיות ?1 אישית פעלתי עד היום עם FAT32 ואף פעם לא היו לי בעיות כמו "תוכנית זו צריכה להיסגר" ודברים מסוג זה. מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. ???

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by NOVA,

התקנתי גוזילה, לצערי. וגם אחרי ההסרה קפץ לי חלון ההורדה של התוכנה. חפשתי ומצאתי בספריית ההתקנה המקורית את הקובץ GoIEHlp.dll. הגעתי למסקנה שזהו קובץ אינטרגטיבי בIE שגורם להקפצה של החלון. מסתבר. אני מנסה למחוק אבל מן הסתם "הקובץ נצמא בשימוש וכו'...". תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by dududs,

האם יהיה ניתן לסבול את תפקודה של ויסטה על מחשב כזה ? המפרט - לוח אם (כרטיס מסך משולב) - ASUS P5G-MX - http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=498&l4=0&model=1771&modelmenu=2 מעבד - INTEL PENTIUM DUAL CORE E2140 http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=888212&familyID=1&culture=en-US זכרון - 1024MB KINGSTON לא מעוניין לשחק משחקים ולא מעוניין להפעיל תוכנות גרפיות. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Bug2000,

הבעיה אצל חבר שלי ... יש לו WIN XP PRO וכשהוא עושה STURN OFF אחרי כמה זמן המחשב כותב לו שהוא יכול לחבות את המחשב ולא מחבא אותו אוטמטית ... מה הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by gilp123,

שלום, אני מנסה למחוק קובץ מכונן שאינו של מערכת ההפעלה והוא רושם לי שאין לי הרשאה לבצע את המחיקה. מישהו יותר למה ? בהתקנה לא ביצעתי הרשאות מיוחדות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dude_o,

קניתי מחשב חדש והוא עובד מצויין, אבל הוא מוציא מלא צפצופים מעצבנים, אני לא מדבר על צלילים של המחשב כשהוא עולה אלא כשקופצות הודעות בווינדווס למשל, או אם אני בטבלת טקסט ריקה ולוחץ מחיקה הוא מצפצף. איך אני מבטל את הצפצופים האלה?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by cosmos,

איך אפשר לצרוב דיסק מקורי של windows? דיברתי עם נציג של מיקרוסופט והוא אמר שכאשר אני צורב את הדיסק אז הוא לא מעביר איזה קובץ... רציתי לדעת איך ניתן לצרוב דיסק יחד עם הקובץ הזה. אני רוצה לציין עוד משהו... אני לא עושה פה משו לא חוקי אני צורב את הדיסק על מנת שיהיה לי גיבוי! כי שבוע שעבר נעלם לי הדיסק ולא מצאתי אותו כשממש הייתי צריך אותו אתמול מצאתי אותו והחלטתי שאני חייב לעשות גיבוי אז התקשרתי למספר שהיה רשום על הקופסה והוא אמר לי שאני לא יכול... אני בטוח שאפשר כי אני יודע שיש מלא אנשים שצורבים דיסקים של ווינדואוס אז רציתי לדעת איך הם עושים את זה...

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היי... מישהו יכול להגיד לי מה זה? http://i42.tinypic.com/14bkv8j.jpg מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה =]

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by kobibo,

התקנתי את ה VISTA ULTIMATE יחד עם תוכנות שהיו לי גם ב XP אך המקום שהכל תופס הוא לפחות פי 2 מה XP, הכל תופס לי איזה 20GB שבXP הכל תפס לי מקסימום 8GB . כשבדקתי כמה כל ספריה תופסת שמתי לב שהכל מגיע אולי ל 10GB היכן נעלמו לי עוד 10GB ? ואיך ניתן להחזיר אותם ?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לעשות קיצור במקלדת נגיד: ctrl+alt+h , שיפתח לי דף אינטרנט וישר יעלה בו www.hwzone.co.il , או כל אתר אחר שאני החליט, איך אני עושה את זה? הדבר היחידי שהצלחתי זה לעשות קיצורים למה שיש במועדפים אבל אז אני צריך לפתוח חלון ורק אז ללחוץ על הקיצור שבחרתי, אני רוצה שהחלון של האקספלורר יפתח ויפתח דף מסויים ישר שאני מקיש את הקיצור שבחרתי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  19. אני לא צוחק הוא פעול ללא כל רצוני אני אפילו לא רואה אותו פועל ברקע ואני וזה נכנס לי למסנ'גר למשתמש והכל דרך המס'נגר של ה windows העפתי אותו כבר אלף פעם מה msconfig לא עוזר ... הוא מופיע לי פועל בה מנהל מישמות וכל פעם שמתחילים מחדש את המחשב צריך לצאת ממנו

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by rc_p,

שלום לכולם! האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי על מנת לדבר עם המודם, ע"י המיקרופון והאוזניות. עד כמה שזכור לי יש תוסף בתוך הWINXP, אבל אם יש תוכנה חיצונית שעושה את העבודה - גם טוב. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. הי לכולם, קיבלתי איזה מייל בג'ימייל, תמונה שבתוך המייל לא עלתה, עשיתי קופי לכתובת של התמונה ופייסט בשורת הכתובת (דפדפן מקסטון 2), מיד לאחר מכן התמונה נעלמה (מסך שחור), ואז אחרי כ-2-3 שניות חזרה, ואז שוב נעלמה, ושוב חזרה, כל פעם בהפרש של 2-3 שניות, בזמן שיש תמונה אני מצליח לראות שתכנת הצפיה של ויסטה מנסה לפתוח את הקובץ ללא הצלחה, וקופצת לי הודעה מה-systray (בבלון כזה) שהדרייבר הפסיק להגיב. אחרי 4-5 סיבובים כאלה, פתאום הויסטה דופק לי BSOD, שופך את כל הזכרון ועושה ריסטארט עד עכשיו הכל סבבה, קובץ בעייתי ואני לא אפתח אותו שוב. אבל סתם מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על זה, ושנית כל, אני יודע שאחרי BSOD נוצרת איזו תיקיה שמכילה LOG כלשהו, איזו תיקיה זאת ואיך אני מנתח את המידע שם?…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  22. שלום חברה !!! רכשתי מחשב חדש מסוג ACER E732Z מעבד I3 , עכשיו איך שהפעלתי את המחשב בא לי חלון להקיש סיסמא הקשתי אותה וישר זה הוביל אותי , למערכת הפעלה מוזרה כזאת ניסיתי להיכנס לBIOS ולראות איך אני מפעיל את WINDOWS שלי אך ללא הצלחה , לא עוזר שעה אני יושב על המחשב מפעיל מחדש ושוב מפעיל מחדש ולא עוזר לא מצליח להתקין , בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by benma,

אני יודע שיש אפשרות להתקין WINDOWS 2003 על מחשב שישמש כשרת, ולחבר אליו מחשבים חלשים שישמשו בתור מסופים. השאלה שלי היא כיצד עושים את זה? יש מדריך מפורט? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by yp3,

יש לי מספר רב של מחשבים עם XP PRO, באפשרויות אבטחה נתתי לEVREYONE אפשרות לכבות את המחשב מרחוק אולם רק חלק מהמחשבים מאפשרים לי לכבות אותם מרחוק ובשאר אני מקבל שגיאה " Access is denied (5)" ניטרלתי אנטי וירוס ופיירוול אך ללא הועיל יש למישהו רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.