עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Holography,

בגיליום האחרון של PCPLUS במהדורה העברית היתה כתבה על כך שמסתמן כי Windows XP64 BIT Edition תצא רק לשוק הOEM. כלומר ליצרניות מחשב קומפלט כמו IBM,Dell וכו'.. ולה יהיה ניתן להשיג אותו בחנויות המורשות (כלומר כל אלו בעלי ה AMD 64 לשוק הביתי 'ידפקו') האם יש אח ורעה לידיעה הזאת או שאי חסרת שחר?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by dan105,

בהתחלה יש את המסך של אינטל(של הלוח אם) ואז אני מחכה בסביבות ה2-3 דקות מופיע מסך שחור למטה מלא ריבועים אפורים ש"מתמלאים"(כמו שכשעושים HIBERNATE) ואז מתחיל לעלות הווינדוס..למהההה תודה

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by Doctor Robert,

פתחתי לפני כמה ימים נושא שהתבלגן והתדרדר לנושא אחר, אז עכשיו אני פותח נושא חדש ומסודר. מחקתי את ה-SP1 שהיה מותקן אצלי במחשב. אני עכשיו רוצה להתקין SP2, לצורך כך נכנסתי לאתר windows update של מיקרוסופט, אבל אני לא מצליח לעדכן, כי הוא קורס לי פשוט או שאני מקבל שגיאה באתר. הנה הלוג של הווינדוס אפדייט: 2008-06-16 12:52:54:561 2728 eec Setup Rollback: Successfully copied C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe.wusetup.125281.bak back to C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe 2008-06-16 12:52:54:607 2728 eec Setup Rollback: Successfully copied C:\WINDOWS\System32\wuaucpl.cpl.wusetup.126718.bak back to C:\WINDOWS\System32\wuaucpl.cpl 2008-06-16 12:52:54:717 2728 eec Setup Rollback: Successf…

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by rino,

יש לי מחשב עם ויסטה פרמיום. כשהמחשב עולה או כשתוכנות מסויימות מופעלות ,המחשב מבקש אישור מיוחד להמשיך . איך מבטלים צרה זו?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  5. שלום רב, לאחרונה כשאני מסדר בתצוגת תיקייה כ"תמונות ממוזערות", אין טקסט תחת התיקיות/קבצים. להלן דוגמא: כיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה, אורן.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by winil,

יש היום משחקים שעובדים עם DX10? ויש כבר XP 64BIT בעברית? או משהו שמשנה תשפה של הווינדוס עצמו לעברית(לא מקלדת אני מתכוון לSTART-התחל) 4 גיגה זיכרון לא יעבדו בXP? ראיתי ליד הויסטה כתוב X86 מה זה אומר בדיוק?

7. Started by saharb14,

אז כככה קודם כל יש לי Windows 7... ואת המערכת X-540... כשהייתי ב XP כל ה5 מקולים השמיעו את אותו הצליל... אבל עכשיו אני לא שומע מהאחוריים... קבעתי את התצורה של הקול כ 5.1.. וגם בדרייבר של Realtek שמתי 5.1.. בדרייבר עשיתי "מילוי רמקולים" ורק ככה אני שומע קצת מהאחוריים.. איך אני מסדר שאני אשמע מכל הרמקולים את אותו הצליל?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  8. לא יודע לאיפה זה מתאים בכל מקרה השירים במחשב נתקעים לי אני שומע שיר הוא נתקע קצת לכמה שניות ממשיך מאותו מקום ואז עובד טוב חצי דקה ושוב פעם בוידאו לפעמים זה פשוט נתקע לגמרי ואחרי כמה זמן מסתדר ניסיתי להחליף מקודדים מחבילה של SHARK007 לK-LITE וזה לא עזר משתמש ב7 אולטימייט 64 ביט תודה לעוזרים ושבת שלום עריכה:עכשיו הוידאו ממש ממש נתקע אני ממש לא יכול לראות כלום זה הכל הזמן נתקע וגם הדפדפן הרבה פעמים,הצריכה מהזיכרון על 40% בבקשה עזרה אני מתחרפן כבר

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by RobiNooB,

בתמונה...היה לי קודם (אין לי מושג למה ולאן זה נעלם) לשונית גם של SECURITIY ככה שיכלתי לנעול תקיה מסויימת א.איך אני מחזיר את זה ? ב. בזמנו עשיתי מן אפשרות ב WINDOWS שע"י מקש ה WINDOWS+L המחשב היה ננעל ...איך אפשר להחזיר את זה ? תודה ! ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by alone66,

מכיוון שהתקני windows על HD חילקית את ה HD וכרגע כונן C הוא HD כונן D - DVD כונן HD- E איך אני משנה את שמות הכוננים כך שכונן E יהיה DVD וכונן D יהיה של HD

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  11. פרמטתי היום,עדיף על VISTA לדעתי,עכשיו הוא מזהה רק 3.25 גי'גה זכרון מתוך 4 שיש לי. אמרו לי שרק ב64 ביט או ויסטה זה מזהה מעל 3 ג'יגה,מישהו יודע אולי יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יקרא את ה4? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  12. בעבר הייתה לי תוכנה שיודעת לזהות את מפתח המוצר של מוצרי MICROSOFT,אך אינני זוכר את שמה.

13. Started by FRI,

מעבד - INTEL PENTIUM E5300 BOX לוח אם - FOXCONN TG31-M2 Retail זכרונות - A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4830 512MB כונן קשיח - WD 320GB AAKS 16MB מארז - RAIDMAX APEX 802 ספק כח - SEASONIC 400W SS-400ET בעקרון אני צריך אותו למשחקים בינוניים ולפוטושופ, השאלה שלי האם ויסטה 64 ביט יעבוד טוב על המחשב הזה או שהמערכת הזאת תשאב ממנו יותר מדי כוח? אם לא אז איזה מערכת הפעלה לקחת?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  14. אני מעוניין להתקין MICROSOFT VISUAL STUDIO 8 או יותר אם יש (??) אני רוצה להקים סביבת פיתוח מושלמת כך שאוכל לעבור בין כמה שיותר אפליקציות במהירות ללא עיכוב. המפרט שלי : intel QUAD Q8400 2X2GB ram 800 Mhz kingstone WD 500 GB 32MB אינני מבין כלל במערכות הפעלה, הדבר היחידי שהבנתי זה את עניין ניצול הזיכרון במערכות 32 - 64 ביט. מה הייתם ממליצים לי להתקין לעבודה טובה ושוטפת, וניצול מירבי של המשאבים? לגבי ווינדוס 7, עבדתי איתה ומאוד נהנתי. מערכת קלה ופשוטה. איך אוכל להשיג RC ל-64 ביט עכשיו שההורדה מהאתר בוטלה?? אשמח לעזרה. נעם

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  15. ...סביר להניח שחלק מהמשחקים יפסיקו לפעול ולא תהיי לי אפשרות לבצע בהם הסרה תקינה , השאלה אם לאחר הפורמט המשחקים שהפסיקו לפעול אני יכול למחוק אותם בצורה הבסיסית של DELETE, כלומר אם אני אעשה מחיקה של תיקיית המשחק בצורה ישירה זה יפגע "בבריאות" של המחשב ?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  16. לפני כשנה קניתי מחשב דל D830 הוא הגיע עם ויסטה ביזנס 32 ביט באנגלית והתקנתי אנטי וירוס נורטון 2007 עם רשיון שהגיע עם המחשב .לאחר מס' שבועות המחשב לא התחבר לשום דבר, לא לרשת ולא לבלוטות' וכמו כן הוא פסק להציג את החלון הצדדי, המחשב זיהה רשתות אלחוטיות אך לא התחבר לאינטרנט, גם לא דרך מודם קווי. לפני חודש התקנתי ויסטה אולטמייט בעברית SP1 , בהתחלה הוא עבד מצוין והתחבר לרשת ללא בעיות והקפדתי לעדכן אותו בתוכניות אנטי וירוס. אך שוב לאחר מס' התחברויות הוא הפסיק להתחבר לכל סוג רשת אע"פ שהוא מזהה אותם. וגם הג'אדגטים בסרגל הצדדי לא עובדים. הפעלתי תוכניות אנטי וירוס עדכניות אך הם לא זיהו כלום.. ניסתי להתקין חלונות מחדש אך המחשב מודיע לי קוד שגיאה 45 ולא מתקין , לא ביזנס ולא אולטמייט. …

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  17. שלום ! יש לי כרגע Windows Xp, במחשב שני שדרגתי ל - Windows 7 והדבר היחיד שמשגע אותי זה הסרגל של ההתחל למטה.. מחרפן אותי שליד ה"התחל" יש את הקיצורים של כמה תוכנות ואם הן פועלות אז זה פשוט על אותם קיצורים מראה.. בכל מקרה נפטרתי מכל הקיצורים שלא ממש שימושיים עבורי, הדבר היחיד שהשארתי זה הקיצור של ה - Explorer אבל זה כל כך מחרפן אותי שבמקום שהוא יראה את עצמו כהפעלה מהירה צמוד ל"התחל" ובמידה ומפעילים את הדפדפן שזה יראה מעין אייקון אחר ולא על אותו קיצור.. הבנתם אותי ? ישנה דרך לשנות את זה שזה בעצם יהיה בסגנון XP ? כי זה ממש אבל ממש מחרפן אותי.. ומבאס לי את כל המעבר ל - Windows 7. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by wipout,

שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ואני לא יודע איך להתקין את המערכת הפעלה בביוס אם אפשר מדריך אשמח מאוד תודה.!gigabite ga770ot-d3l

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by Y.R,

כמו שאתם רואים אני יכול לכתוב בעברית, אבל אם אני מקבל הודעות בעברית בoutlook המחשב מציג את העברית בתור ?????????? יש לי win xp וניסיתי להתקין outlook גירסה 2003 וxp ובשנהם יש את אותה הבעיה ---עריכה--- חחח התכוונתי שבמקום מילים יש סימני שאלה אבל הפורום מציג אותם בתור סמיילים...

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. Started by [NOS],

התכנתי וינדוס חדש ונוצר לי כזה מצב בתיקיות... איך אני יכול לכוון שזה יהיה כמו בדסקטופ (שאי אפשר לשים קובץ אחד על השני) ? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by blackbimer,

?? ?? ט??????‗?זא?א‗???ה?‗ זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by nivezrati,

סליחה שלאחרונה אני מטריד הרבה אבל זה הכרחי במהלך התקנת ווינדוס XP PRO שההתקנה מעלה את הקבצים הנחוצים לה להתקנה שיש את הפס שתמתלא וההתקנה הולכת באחוזים הקובץ [tt]cyclad-z.inf[/tt] פגוםולא נותן לי להמשיך את ההתקנה ניסיתי עם הדיסק השני שברשותי והדבר דומה אני דיי נואש וחייב עזרה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  23. Started by ophir,

לאחרונה עם כל הדלקת מחשב, האנטי-וירוס של נורטון מודיע לי שקובץ בשם fsg_4104.exe מנסה להתחבר לאינטרנט ומומלץ לחסום אותו. מחיטוט ברשת מצאתי כי הקובץ הוא כנראה סוג של "עוגיה" מ-KAZA אבל לא הבנתי איך להיפטר ממנו. אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by asichen,

שאני ניכנס לאתרים שלכם ולעוד הרבה אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת : http://planet.nana.co.il/zzzzzx/01.gif תעשו שמור מקור בשם... עזרו לי בקשה...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.