עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי WINXP PRO. אם אני מסתכל באיזשהוא חלון שיש בו איזה כמה סרטים , או הרבה סרטים , אחרי זמן מסוים (בערך חצי דקה) מופיע לי ה ERROR של XP עם ה "DONT SEND" ו " SEND ERROR REPORT". וכמובן נסגרים לי כל החלונות והדברים ברקע. זה מאוד מעצבן , ואין לי מושג למה זה קורה. וזה קורה קבוע. אבל אם למשל אני יוצא מאותו חלון אחרי איזה 10-15 שניות בלי להסתכל הרבה , זה לא קורה. לעוזרים תודה.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום אני מקבל את השגיאה שיש בתמונה אך שהWIN עולה אני צריך ללחוץ כמה פעמים על בטל(כי היא חוזרת על עצמה) ורק אז הWIN ממשיך לעלות. מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by david86,

אני ניסיתי לעשות remote desktop ולא מצליך להירשם מה עלי לעשות? http://img195.imageshack.us/img195/2332/26394431.jpg

4. Started by ozeini,

בלוח הבקרה שלי נעלמו לי כמה אייקונים משום מה ואני לא מוצא דרך להחזיר אותם. מישהו יודע מה עושים וממה זה יכול להיות?

5. Started by buuhaa,

אהלן. האם מישהו מכם מכיר בעיה משונה כזו? יש לי חשבון דואר באתר. פתאום מלפני יומיים אני לא מצליח להכנס למרות שאני נותן שם וסיסמא נכונים. ניסיתי להעזר בספק האינטרנט שלי,-בזק ב"ל אבל זה פשוט לא עובד - התומך אומר שיש בעיה במחשב. מה יכולה להיות הסיבה? אני נכנס לכל אתר ותיבת דואר אחרים ללא בעיה. ניסיתי להכנס לחשבון שלי ממחשב אחר והצלחתי. תודה לכל רעיון אפשרי.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  6. טוב אני כבר לא יודע מה לעשות ואיפה הבעיה- ובאמת שגיגלתי. או שהקומבינציות של המילים לא עזרו או שלא יודע מה הבעיה. טוב נתחיל בתאור מערכת והיסטוריה ונמשיך משם. מעבד E6400, לוח GB 965S3 , כרטיס מסך פשוט מסדרת 6200, 2 HD אחד בSATA בעל נפח 250 מחולק ל40 ו210. HD שני בעל חיבור IDE 40 GB מחולק ל15 ו25. הSATA הוא MASTER והIDE -סלייב.(כל החומרה תקינה, אין שום בעיות ידועות או מחלות כאלו ואחרות) הIDE שימש בעברו ללינוקס(ה15 GB) והחלק השני(25) משמש ככונן שיתופי וגיבויים. לפני כמה ימים גמלה בליבי החלטה להפריד את הWINDOWS שמשמש אצלי ליום יום ומכיל הרבה דברים וחיבור אינטרנט והמון סרביסים שחשובים לי מתוכנות העריכת וידאו והקיובייס. לפיכך פירמטתי את הלינוקס שלא יצא לי להשתמש בו כ"כ(נחז…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. אני משתמש יחידי במחשב ולכן איני צריך את מסך ה LOG ON איך אני מבטל אותו, זאת גם אחת הסיבות שאני לא מתקין ATI CCC בכל מקרה האם יש דרך לבטל את זה ובנוסף האם ה CCC מעמיס על המחשב או גוזל ממנו יותר משאבים לעומת סט הדרייברים הרגיל?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by QQQ,

הכונן פלופי שיש לי במחשב גורם לי כל מיני בעיות: אני לא יכול לכבות את המחשב, לא ריסט ולא מצב שינה (אני דיי בטוח שזה בגללו כי הWINDOWS מראה שגיאת מערכת: "לא נמצא דיסק בכונן A:, אנא וודא כי הוכנס דיסק והדלת סגורה" - משהו כזה. אז מה שרציתי זה לנתק את הכונן מהמחשב. הבעיה היא שהאות של הכונן פלופי היא A:, שני כוננים קשיחים C: וF:, צורב DVD זה D:, וצורב CD זה E:. זה לא עלול ליצור בעיה אם אני אנתק את הכונן מהמחשב? מה הווינדווס יעשה? אם הוא ישאיר את כל הכוננים אותו דבר זה בסדר מבחינתי, אבל אם הוא יזיז כל אחד מהם אחד אחורה (הפלופי הוא A:) אז זה יצור לי בעיה בקשר לקיצורי דרך וכל זה... תודה מראש. וד"א יש לי WIN XP PRO SP2

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by IlanF,

חבר אמר לי שזה קרה גם לו ואחרי עדכון של הווינדוס זה נפתר. אבל כשגיגלתי את הבעיה גיליתי שזה עדכון שבא עם SP1 ולי יש SP2, אז כנראה שהעדכון כבר מותקן. בינתיים אני מתקין את כל העדכונים שיש (לא עדכנתי בכלל מאז שהתקנתי את הווינדוס - יקח קצת זמן ). אז יש משהו לעשות בנוסף? עדכון אמור לתקן לי את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  10. כשאני מפעיל את הרמקולים שלי ואין לי שום ישום פתוח אני שומע רעש מהרמקולים כאילו של מצלמה וזה מחרפן אותי איך בודקים האם מישהו פרץ לי למחשב? תודה מראש swg

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  11. השאלה בכותרת בעיקרון אני יודע שיש תוכנות כאלה אבל אני מעדיף בלעדייהם, בגלל שאני לא יודע מי פיתח את התוכנה הזאת ומה הוא שם בה!! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by Shlomiooster,

קניתי מחשב נייד כידוע המערכת הפעלה כבר מותקנת ונמצאת במחיצה על המחשב אז כמו כולם צרבתי אותה בממשק מיוחד של המחשב וכרגע יש לי עותק של VISTA מקורי שרחשתי עם קניית המחשב ימים עברו וביני לבין החברה נוצר וויכוח מסויים בקשר לדברים אחרים הוחלט להחליף לי את המחשב ולהביא לימחשב חדש וגם בו יהיה וינדאוס ויסטה זאת אומרת יהיה לי 2 עותקים שונים של וינדאוס ויסטה אם אני יתקין את הוינדאוסהראשון על מחשב אחר תהיה בעיה בחוקיות? זאת אומרת לבצע התקנה של הוינדאוס שכבר לא משמש אותי ( של המחשב הישן)

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  13. Started by QQQ,

לפני כמה ימים עשיתי DUAL BOOT של VISTA ULTIMATE וXP PRO (כשVISTA מותקנת קודם). כל מערכת הפעלה מותקנת על מחיצה אחרת. הכל עבד בסדר. כבר לא הייתי צריך את הXP, אז פשוט מחקתי אותו מהBOOTLOADER דרך EASYBCD, ומחקתי את הקבצים של XP מהדיסק הקשיח. ועכשיו מה שקרה משום מה: יש לי את התיקיות $RECYCLE.BIN וSYSTEM VOLUME INFORMATION במחיצה שבה היה XP. את הסל מחזור אני יכול למחוק אבל הוא חוזר אחרי שנייה בערך, בתיקייה השנייה אני לא מצליח לגעת בכלל. ועכשיו הדבר המוזר שקרה: משום מה הסל מחזור שבמחיצה שבXP הפך למעין שיבוט של סל המחזור במחיצה של VISTA (שוב, מחיצות שונות). עשיתי בדיקה ומחזרתי קובץ וראיתי שבעצם הוא קיים "ב2 סלי המחזור". בדקתי עם UNLOCKER ומשום מה SVCHOST.EXE מפריע למחיקה של התיק…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  14. איזו מערכת הפעלה להתקין על המחשב החדש? אז כבר הזמתי מחשב חדש עם אינטל שתי ליבות E8400 ו 4GB זיכרון DDR2-800 וכרטיס מסךRADEON 4850 אז תהיתי איזו מערכת הפעלה תוציא את המקסימום מן המחשב החדש וגם שהתוכנות שאני בדרך כלל משתמש בהן ירוצו כמובן- 32 או 64, XP או ?VISTA והאם ה XP PRO 32 שכבר יש לי לא תבזבז את המשאבים של המחשב החדש?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, יש לי ויסטה 64 ביט ולאחר הפירמוט האחרון האינטרנט עושה בעיות. כרגע אני ברשת עם שני מחשבים מחשב אחד הוא מקבל אינטרנט כל הזמן אבל זה עם הויסטה לפעמים מקבל ולפתע הוא לא. במחשב עם הויסטה יש לי גם XP וכשאני עובר לXP הכל בסדר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by lioryb,

אשמח לשמוע, האם כדאי להתקין (על XP). היה מותקן אצלי בעבר הבטא, והוא עשה המון בעיות, שווה לעבור עכשיו? או לחכות להפצה רשמית?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  17. כאשר אני מנסה לפתוח כונן דרך הסייר/מחשב שלי אני מקבל את הודאה : CHOOSE PROGREM YOU WANT TO USE TO OPEN THIS FILE אותה ההודאה שמופיעה כאשר מנסים לפתוח קובץ שווינדואז לא יודע איזה תוכנה מפעילה אותו ככה שיוצא שאני לא יכול לגשת בכלל לקבצים , מלבד אלה שנמצאים בDESKTOP

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  18. היי יש אפשרות כזו ? כי אני רוצה להפעיל מישחקים רק עם דייריקס 9 בכדיי שיפעלו מהר יותר. רוני

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  19. Started by menibi,

אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת (יש לי xp ) וכשאני לוחץ על DEBODING הוא רושם לי משהוא על SCRIPT כפי שאתם מבינים אני לא מבין גדול אשמח לקבל עזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by 114508534,

באחד מהעידכונים של הוינדואוס הותקן איזה משהו שנקרא "windows genuine advantage" הדבר הזה משגע אותי ומציק לי וכל פעם קופץ . איך אני מוחק אותו, ניסיתי למחוק את העידכון האחרון של הוינדואוס וזה לא עזר, חיפשתי למחוק את זה ולא מצאתי איפה זה מסתתר . תעזרו לי בבקשה כי זה משגע אותי תודה

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by elior021,

שלום יש לי וינדוס 7 אולטימייט באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית דרך העידכונים אני ניגש ל windows update לוחץ על check update אבל ה extras update לא מופיע לי בכלל ואין לי אופציה להתקין את הMUI של העברית. מישהו יודע אולי איך מחזירים את ה extras update ? תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. Started by Buffer,

היי, בגלל שהרמקולים שלי רוב הזמן על ווליום גבוה ואני משנה את העוצמה דרך הנגן, אז קורה לי הרבה שהצלילים של XP נשמעים ממש חזק ומקפיצים לי ת'צורה.. איך אפשר להנמיך את זה? או אפילו לבטל לגמרי? תודה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by ofir123,

אהלן, היום נפל עליי המסך הזה ורציתי לדעת מה לעשות וממה הוא נגרם

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  24. היי יש לי בעיה עם התצוגה מקדימה בWIN7, כל הסרטים בפורמטים AVI ו-MKV מופעים עם הסמל שמדובר בסרט ולא עם הסמל של תצוגה מקדימה אותו דבר קורה לי עם קבצי מוזיקה בפורמט MP3, הם גם מופיעים על הסמל של הסרטים. מה גם שכל הפורמטים האחרים מופיעים כרגיל (לדוגמא MP4 ו-WMA) יש דרך לסדר את זה? את הבעיה הזאת הייתה לי עוד לפני שהתקנתי את ה-WIN7, כלומר ב-VISTA בהתחלה הכול הופיע כמו שצריך ואז זה התחיל להופיע ככה הוספתי תמונה שמסבירה את דברי: הסרט אווטאר הוא בפורמט MP4 הסרט 2012 הוא בפורמט MKV הסרט 300 הוא בפורמט AVI תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  25. טוב, יש לי WinXP Pro SP2 מותקן עם רישיון מורשה והכל, ולאחר שהייתה לי בעיה עם הרג'יסטרי, הייתי צריך להתקין Recovery Console קודם. אז השגתי דיסק מקורי של WinXPHome כדי לעשות בוט מה- Recovery Console. הבעיה שכל פעם שאני כותב פקודה כלשהי שקשורה במערכת (כמו copy c:/... del c:/...) כתוב לי Access Denied... איך אני עוקף את זה ומהי הבעיה, אם בכלל? תודה מראש! :-*

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים