Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ענקית הטכנולוגיה תערוך מסיבת עיתונאים ב-3 באוקטובר, בה היא עתידה להדגים לנו את הגישה שלה אל אחד מהטרנדים החמים ביותר בשוק - במסגרת חלונות 10, כמובן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש דRויברים ל XP עבור TERRATVVALUE של TERRATEC גרסת חלונות 2000 לא עובדת כמו שצריך ב XP אך פותרים את הבעיה ? דחוף
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מחשב נייד. הגיע עם הוינ7 הום מותקן בתוכו, יש מאחוריו מדבקה עם סיריאל. האם ישנה אפשרות לשדרג? האם השדרוג ימחוק את כל התוכן במחשב או רק בכונן C? האם אפשר לשלוח אותי לגוגל עם תוצאות רלוונטיות לשאלות שלי במידה ואין לכם תשובות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי היה בתיקון, והטכנאי התקין לי עוד ווינדווס. כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה שואל אותי לאיזה מהם אני רוצה להיכנס. איך אני מוחק אחד מהם?? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכלום, מדובר במערכת הפעלה שסך הכל אני מרוצה ממנה אבל לפעמיים יש מצבים למשל ש האינטרנט מגיע למצב שהוא לא מגיב וצריך לאתחל מחדש את הדפדפן ,או תוכנה שלא מגיבה או סתם חלון ב my computer (מדובר בשימוש שגרתי) השאלה מה גורם לבעיות אלה ,מדובר ספציפית במערכת הפעלה שאני התקנתי לא תקינה? או שזאת בעיה מוכרת בויסטה 64? יש דרך לפתור את הבעיות האלו? נ.ב :ברושתי מחשב חדש ויחסית חזק.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה עיזרו לי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
אצל סבא שלי במחשב בהדלקה שבוחרים יוזר פתאום הופיע FTPUSER שנעול על ידי סיסמא , מחקתי את המשתמש אבל לאחר כמה ימים שוב פעם הופיע מזה ואיך להיפתר מזה תודה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מזה [h=1]Intel® Rapid Storage Technology ואיך אני מפעיל את זה[/h]לאחר התקנת התוכנה מופיע לי ה SSD שלי ורשום פועל בתצורה רגילה איך אני מפעיל את [h=1]Intel Rapid Storage Technology[/h]
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום. כשאני עושה ctrl+alt+dlt ואני נכנס לproccess יש שם משהו שאוכל לי את הזכרון איזה 40 מגה ואני לא יודע מזה כי אני לא רואה שום תוכנה רצה בשם הזה. משהו יודע מה זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קודם כל הוא פתוח בערך 2-3 פעמים בו זמנית בWINDOWS XP שלי... ובזמן האחרון הוא מתחיל לגדול לגדלים מפלצתיים של מעל 100MB לפעמים, ושזה קורה האינטרנט מפסיק להגיב וכל המחשב נהיה איטי עד שאני סוגר את הקובץ SVCHOST שגדל בעזרת CTL ALT DEL.. מישהו יודע מה הקובץ הזה בכלל? ומה הבעייה איתו יכולה להיות?... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזה הדבר הזה ?! בנוסף מופיעים לי שם כל מיני דברים לא מוכרים וכאשר אני מסיר את הV מהם ועושה ריסטרט אז הV עדיין נשאר. בברכה, יובל
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כל איתחול זה מוסיף לי את זה למרות שכל פעם אני מבטל א. מזה ? ב. למה זה חוזר בכל איתחול ג אפשר להיפטר סופית מזה ? (לא אוהב דברים שעולים לי בהתחל)... win xp SP2 תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ראיתי בעיתון של אופיס דיפו כשמקבלים עם קניית ידיעות אחרונות גירסא שנקראת כך: Windows Vista Home Prem Hebrew 1500shekel ויש Windows Vista Home Prem Hebrew UPG שזה עולה 1000 ש"ח כעיקרון מזה UPG?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ראיתי את התמונות האלו באינטרנט: http://img496.imageshack.us/img496/6411/23aj8ss.jpg וחיפשתי לגבי הגירסא הזו ברשת אבל לא מצאתי.. מישהו מכיר את הגירסא הזו? ויכול להעלות לפה לינק עם סיקור שלה??
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הורדתי ויסטה ויש לי 2 דברים להתקנה X64 ו-X86 X64 זה אמור להגיד 64BIT? ומה אמור להגיד X86? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. למען שיפור הידע הכללי שלי אני פונה אליכים בכמה שאלות.. תחילה אצרף תמונה : 1. מסומן באדום - שימוש במערכת - רואים שפוטושופ לוקח 200 מגה. זתומרת שאם זיכרון הRAM שלי במחשב הוא 512MB , הוא לוקח 200 מהם? 2. מסומן בירוק - אחוזי שימוש בCPU , אם פוטושופ לוקח לי 200 מגה מתוך 512 , אז למה הוא כותב שאחוזי השימוש הם רק 4%? מה זה אומר? 3. מסומן בכחול - Commit Charge - אפילו אין לי השערה לגבי המספרים האלו ??? אשמח לסגור את הקצוות תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של LG עם ויסטה הומ בייסיק עכשיו, הגדרתי תכרטיס רשת שיתחבר למודם(נתב אלחוטי) שלי, הכנסתי את הקוד הצפנה של המודם, הוא מזהה תמודם אבל לא מתחבר לאינטרנט במרכז הרשת והסיתוף הוא מראה שהוא מחובר למודם ושאין חיבור לאינטרנט .. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן, לאחר 8 שעות של התקנה וקימפול הקוד של KDE, הוא עובד ובגדול. קבלו תמונה.
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני ממזערת יישומים ב-Win7, החלונות נעלמים משורת המשימות! הם מופיעים במנהל המשימות, אך לא ניתן לגשת אליהם, אלא דרכו.. כל ההגדרות כביכול תקינות, והיעזרותי בכל המדריכים הקיימים לפתרון התקלה, לא הועילה. אודה מאד על עזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. התקנתי במשחב ישן וינדוס 98 ושחכתי לקבוע מחיצה פעילה (עשיתה מחיצה רגילה אבל שחכתי לעשות פעילה). ההתקנה עברה חלק. מה לעשות לקבוע אותה פעילה או לא?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם תופעה די מוזרה. יש לי מחיצה ללא אות, ואין לי אפשרות לעשות איתה כלום, רק למחוק אותה. כשאני נכנס ל"מחשב" (ie. my computer), האקספלורר פשוט טוען בלי סוף ולא מציג לי כלום. אני מניח שזה בגלל שהוא לא מצליח להבין מה זאת המחיצה הזאת... לא ידוע לי אם יש משהו שם, אז אני לא רוצה סתם למחוק אותה מישהו נתקל בדבר כזה? מה אפשר לעשות עם זה? (אין אפשרות לתת למחיצה אות, כל האפשרויות בתפריט קליק ימני מבוטלות חוץ ממחיקה של המחיצה)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה ככה - יש לי הארד דיסק אחד, עם 250 GB. הוא מחולק לC וD, בC יש 130 GB, ועל C יושבת מערכת ההפעלה.(XP Pro,SP2) בD יש באיזור ה110 GB, ועל D יושבים כל הקבצים החשובים לי. עשיתי פורמט לC, וכעת כשאני נכנס ל"המחשב שלי" אני רואה שם רק את C.. התקנתי את Partition Magic כי חשבתי שאולי המחיצה D הפכה לHIDDEN, אבל אפילו התוכנה לא מזהה את D.. מה עושים אנשים?! יש לי שם כ"כ הרבה קבצים חשובים..
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים .. היום התקנתי XP על מחשב חדש .. וכנראה אפילו מסתבר שאני חלוד בתחום יצירת מחיצות הדיסק קשיח בגודל 160G . יצרתי מחיצה, הכל עוד בשלב ההתקנה הראשונית של הווינדוס (מסך הכחול) , וציינתי שהגודל שלה יהיה 100G מתוך כוונה שהמחיצה השניה תהיה בגודל היתרה שנשארה.. הווינדוס סיים להתקין , עלה והופ רק כונן C בגודל של 97G והיתר נעלם.. יש אפשרות להחזיר את הנעלם או שחייב שוב לפרמט ולסדר מחדש כמו שצריך? תודה
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-