Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
עשיתי גיבוי לקבצים(ותיקיות) מוצפנים,פירמוט והתקנת xp sp2 מחדש כשהחזרתי הקבצים לאחר הפירמוט הם בכלל לא עולים מדובר בעיקר בתמונות היש דרך לשחזר? תודה-זה מאוד חשוב
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ויסטה 32 ביט עם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך (X1950XT) ולכרטיס קול (אודיג'י 2 ZS - דרייבר בטא,זה מה שיש כרגע לצערי באתר הרשמי של CREATIVE למרות שהוא עובד) ואני מקבל מידי פעם מסכים כחולים וגם המשחק RS VEGAS נתקע לי מיד פעם. אגב- מעבד E6600 ו-2 ג'יגה זיכרון וכרגע אני ב-OC של 3500MHZ. מה יכולה להיות הסיבה ??
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי. אני משתמש בויסטה של 32 BIT כבר בערך שלושה חודשים וכל הזמן יש לי בעיות וזה. חשבתי עכשיו שאם אני אפרמט ואתקין מחדש ויסטה זה ייפתר אבל אז במקרה נכנסתי לאיזה מדריך שמראה דרך תוכנה אם יש לך 32 או 64 ביט וראיתי להפתעתי שיש לי 64 בזמן שהייתי בטוח שיש לי 32! (למרות שאין לי מושג מה זה בכלל 32 ומה זה 64) אז ככה: א. מה ההבדל באמת בין שניהם? ב. מה יותר טוב? ג. איזה מערכת כדאי לי להתקין עכשיו על המחשב? של ה 32 או ה 64? בתודה! נ.ב. תמונה של התוכנה cpuz אצלי במחשב:
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש איזשהי דרך להתקין ויסטה על מחיצה של 9.6GB אם אני לא מתכוון להתקין על המחיצה הזאת שום דבר אלא רק בשביל משחקים DX10?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי אמ.. ויסטה נתקעת כל הזמן בשלב שבו הבר הקטן רץ למטה.. בSAFE MODE גם כלום לא עולה.. ניסיתי להפעיל את הדיסק התקנה ולבצע REPAIR- אבל גם הוא נתקע בטעינה. זה ממש עגום. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר חודשיים בערך שאני עם מערכת הפעלה Windows vista ultimate באנגלית ורק מאז שאני עם המערכת הפעלה הזו על כמה זמן זה יכול להיות דקות\שעות המחשב עושה תקול הזה שכאשר עושים למחשב ריסט או שהוא קורס ואני פשוט לא סובל את זה יש למישהו פתרון ? הבנתם למה התכוונתי ? תודה מראש אסף
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר שאחרי חזרה ממצב HIBERNATE המחשב יגיע ישר למצב עבודה ולא למסך של הLOGON? ניסיתי לעשות AUTO LOGON עם הTWAEK UI אבל זה לא עובד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי בשפה העברית השאלה היא האם יש איזה שהוא קובץ שאפשר להתקין וככה לשנות את השפה לאנגלית? של כל המערכת הפעלה שתיהיה באנגלית אם לא קובץ אז אולי יש דרכים אחרות לעשות את זה מבלי לפרמט ולהתקין אחד אחר באנגלית תודה מראש סרגיי
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
אצלי הוא שוקל ככה האם זה נורמאלי ? האם אני אמור למחוק את ה 5.3 GB שנמצאים ב TEMPORARY ? ואת ה 3 שמצאים ב WINSXS, ןיש לי עוד 2 קבצים, 1. PAGEFILE.SYS ו2. HIBERFILE מה זה הקבצים הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
שלום , היום הדלקתי את המחשב , אני רואה שיש אפשרות לבחור בדרך שבו יעלה ווינדוס..(מוזר קצת..) , אבל המשכתי ובחרתי בדרך הרגילה , בכל מקרה הופיע לי מסך כחול בתחילת המסך מופיעה ההודעה: A problem has been detected and windows has shutdown to prevent damage to your computer. If this is the first time you have seen this error screen restart your computer." ואז הוא כותב ומסביר על איך אפשר לתקן את הבעיה ולא זה לא עוזר..:-( ואז הוא כותב: "*** STOP: 0x0000008E (0xc0000005, 0xBF803EF6, 0xF8894C94, 0x00000000) *** win32k.sys - Address BF803EF6 base at BF800000, DateStamp 43446a58 Beginning dump of physical memory Dumping physical memory to disk עשיתי ריסטרט והפעם בחרתי במצב בטוח...…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
*כותרת* הסריאל נאמבר עדיין יהיה טוב לא? *בגרסת HOME.
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ב-boot והיא מתרחשת מאז שהקכבתי את המחשב, פשוט לא התייחסתי אליה יותר מדי ועכשיו קיבלתי עליה עצבים אז הגיע הזמן לראות איך פותרים אותה. בכל מקרה את הלוח אם שלי אפשר לראות במפרט, אני מדליק את המחשב(או עושה ריסט, לא קריטי)הכל עולה יפה, מזהה מעבד ,זכרון, הארדיסקים, מנסה לאתחל מCD ואם אין דיסק של אקספי או כל bootable דיסק אחר אז המחשב פשוט לא עולה. אז כמובן שאני מאתחל את המחשב כל פעם יש דיסק של XP בפנים ,זה לא כזה עניין , אבל זה ממש מעצבן, מה גם שאין לי מושג מה גורם לבעיה. הסדר בboot הוא על Floppy-->CDROM--->Hard Disk ככה שלפי ההגיון אם הוא לא מוצא דיסק בכונן דיסקים הוא פשוט אמור לטעון רגיל מההארד דיסק(כמו כל מחשב אחר מן הסתם) יש לי 5 כוננים קשיחים מחוברים…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי אחים שלי, אז ככה, יש לי מודם אלקטל פרו שמחובר לסוויטצ' ולעוד 3 מחשבים ... יש כמובן את אופציית הNAT שלא יוכלו להתחבר עליי אם פורטים. עכשיו ככה זה סיפור ארוך ומיגע... סתם סתם סתם יש לי 3 מחשבים 2 בחדר שלי ואחד אצל אחותי, אני משתף קבצים בין המחשב שלי לשני , עכשיו אחותי היא לא מיודע מה מבינה במחשב, ונוגעת בשיתוף הקבצים כל הזמן וזה מעצבן אותי למה היא רואה כל מניי דברים חשובים שלי... עכשוי לגבי win98 זה קל לעשות סיסמא על שיתוף למה יש שם אפשרות... "איפה האפשרות הזאת ב XP ?!?!?!? " תודה למי שיעזור לי ! :D :D :D
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לחברי הקהילה! :D לאחרונה התקנתי win xp pro עם התוסף שפות לעברית וגם את הoffice xp בעברית . עכשיו קודם כל יש לי בעיה שחלק מהתפריט בoutlook exprees בצד שמאל מופיע בג'בריש שאני לא מצליח להבין למה זה קורה ????? ובעיה נוספת היא ב word כשאני מנסה לכתוב בעברית ואנגלית באותו שורה הכל מתהפך לי ונתקע לפעמים מה קורה ??? (אל תגידו לי להסיר התקנה והתקין מחדש כי ביצעתי את זה כבר שלוש פעמים ) עזרה בבקשה דחוף !! ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש בעייה מאוד מוזרה במחשב של חבר שלי. מופיעה חלון אזהרה עם סימן קראיה במשולש צהוב שאומר: "התוכנה נמצאת בשימוש" (או משהו דומה לזה). נותן אפשרות של עבור לתכונה שמשתמשת בישום או לעשות RETRY. לא משנה מה לוחצים המחשב מבצע איתחול. האם זה וירוס באג איך אני נפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע ניסיתי להתקין את NIS 2004 וקיבלתי הודעה שאני לא יכולה להתקין את התוכנה כי אני לא רשומה כ-administrator (יש לי win 2000). יש לי הרגשה שמשהו השתנה כי עד עכשיו לא היתה לי בעיה להתקין שום דבר והייתי רשומה כ-administrator ורק אחרי שקיבלתי את ההודעה בעת ההתקנה, גיליתי שבאמת אני לא רשומה כ-administrator. מכיוון שכשהמחשב עולה אני לא מקבלת אפשרות לסיסמאת כניסה (לפי הגדרתי), איך בכל זאת אני יכולה להיכנס כ-administrator? האם יש דרך לשנות חזרה את ההגדרות כך שאני שוב אהיה רשומה כ-administrator? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם קיימת דרך מהירה לנווט בRegistry? כלומר לנווט לתקייה/קובץ בלי לפתוח ידני את התקיות? לדו': אני מעוניין להגיע לכתובת הבאה: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer בלי להתחיל לפתוח את כל הכתובת באופן הידני המעייף והמתיש. קיימת אפשרות לשמור את השינויים שאני מעוניין להכניס בקובץ *REG ואז פשוט להפעיל את הקובץ, זו גם אפשרות מקובלת,אך כמובן אעדיף לקבל תשובה בשני הדרכים. תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות ALT+SHIFT והשפות לא מתחלפות לי... מישהו יודע אולי למה? מדובר בווינדוס XP בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה מסס'נגר ויש לי שני כתובת אחת שלי אחת של אחותי אפשר לפתוח את התוכנה פעמיםם ? זה אפשרי
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה במחשב השני שלי בבית הכל פעל רגיל ויום אחד לאחר שכיביתי אותו הדלקתי וזה ביקש ממני את הדיסקט ריבוט .. מהזה הדיסקט הזה ? מאיפה אני משיג אותו ? ולמה בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איך אני מוחק את שתי הדברים הבאים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם =) אממ.. יש לי בעיה נורא מעצבנת עם אקספלורר, קור לי הרבה פעמים שאקספלורר פשוט קורס כשאני מתעסק עם קבצי ווידאו כבדים. וזה קורה לי לעיתים קרובות גם פעם קרה שכשנכנסתי לספריה שהיא יחסית עם הרבה קבצי מדיה כבדים, האקספלורר באופן חד החל להשתמש ב-99 אחוז מהמעבד, וגם כשיצאתי מהספריה הוא לא חדל בכך... אגב, כדי לשלול את האפשרות שאולי אני צריך עדכון לווינדווס אז לא, כי אני על sp 1, ועשיתי את שאר העדכונים לפני שבועיים תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כל קישור באינטרנט להורדה של WMP 10 מגיע לי להורדה של WMP 9. אפילו דרך האתר של מיקרוסופט או מדייה פלייר. למה? ד"א יש לי כבר WMP9
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-