Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שכותב WIN32 GENERIC EXE .ERORR וגם בעיה שנייה ש SVCOST.EXE ופתאום אין אינטרנט ומאתחל את המחשב מהתחלה ... אני חושב שהבעיה היא במערכת ההפעלה ואתם ? מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
חברה אין לי דיסק של ויסטה עם בוט ואני רוצה להגיע לדוס .. מה אני עושה.. איזה תקליטון איתחול ?? איך אני מגיע בקיצור..? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
תודה לעוזרים או שיש למישהו תוכנה כמו PARTITION MAGIC אבל בחינם ?
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב כול חצי שעה בערך מביא לי הודעה מעצבנת... אם אני מחובר לאימיול, או שהארדיסק החיצוני מחובר, או שאני סתם שומע מוזיקה או רואה סרט מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? מה הכוונה של ההודעה? תודה לכולם...
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
Sup? I dunno what happened... I've just got home and I saw that I can't change the language on forums and stuf... Even when I try to switch it in the language bar - it does nothing... WTF?! 10X for helping.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
זה מבי אלי את ההודעה הבאה כשנאי מתקין http://planet.nana.co.il/roy_ta/e.bmp
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כאשר אני בתוך האקספלורר ולוחץ על הלחצן הימני בעכבר נפתח לי התפריט הסטנדרטי (copy, properties...) אך אין לי אפשרות לסמן אף אפשרות ולבחור. יש לציין שיש לי ויסטה ביסנס (מקורי כמובן).
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אחרי שהיו לי המון בעיות להתקין את הWIN על איזה מחשב הוא מעלה לי בתחילה את התפריט שנותן לי לבחור OS , כאילו יש שני התקנות של WIN על הHD. איך מבטלים את זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ובכן, לאחר ששירות ה- IIS שלי "נפרץ" ומישהוא הצליח לשתול לי שם ספרייה בשם com1 ועוד ספרייה ריקה מצאתי דרך מיוחדת ביותר אשר עוזרת למחוק ספריות וקבצים שמורים במחשב. כפי ששמתם לב, שמות קבצים כמו com1,com2,lpt1 וכ... הם שמות שמורים במערכת ולא ניתן לפתוח ספרייה בשם זהה. אם במקרה מאוד מיוחד הצליח פורצים עלובים כאילו ואחרים ליצור ספריות בסגנון, ישנם מספר דרכים להפטר בכוח מהמחלה! לדוגמא: DEL \\.\driveletter:\path\filename דגש כל ה- "\\.\". ועוד דוגמא: מחיקת ספרייה בעייתית: RD \\.\<driveletter>:\<path>\<directory name> ועוד אפשר לראות בלינקים הבאים: קישור 1 קישור 2
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן.. העדכונים האוטומתים שלי ביקשו ממני להתקין את העדכון הזה: http://support.microsoft.com/kb/936929 איך שהבנתי, זה תכלס לעבור מ-SP2 ל-SP3. האם זה מומלץ לעשות את זה? איזה סיכונים יש לפני המעבר? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איך משנים את גודל הסמלים על DESKTOP? היתי רוצה להקטין אותם האם זה אפשרי בלי שינוי הרזולוציה?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איך אני מעיף את הסל מיחזור מהדסקטופ? (ימח שמו לעולם ועד)
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הווידנוס לא עולה ובכונן של הווינדוס יש קבצים חשובים. איך אפשר לגבות את הקבצים שבכונן(להעביר אותם לכונן אחר)? האם יש דרך? חוץ מלהעביר את ה-hd למחשב אחר..
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להוריד את המסך פתיחה שייש כשפותחים את הווינודס כלומר שאיך שאני מפעיל את המחשב והווינודס עולה אז ישר הוא יכנס בלי ללחוץ אנטר או לבחור משתמש :
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. התקנתי WINXP ב D ,לאחר מכן התקנתי ב C ויסטה. ויסטה עולה אוטומטית ללא אפשרות בחירה . מה אפשר לעשות? מה הייתי צריך לעשות מראש להמנע מבעיה זו? תודה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן באחד החדרים בבית . פנטיום 450mhz ויש עליו win-xp הבעיה שאין לי מושג מה הסיסמא של האנמיניסטור ואני נימצא עם משתמש מוגבל .. רציתי להתקין את הxp בשביל להיות האדמיניסטור אבל אני לא מצליח להתקין מחדש בגלל שאני מוגבל ביוזר ! (ניסיתי דרך הms-dos אך ללא הצלחה) אשמח לעזרה ..
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להתקין דיסק קשיח פנימי בנפח של 250G ומעלה בחלונות XP ללא SP בכלל? האם חלונות תזהה את הנפח האמיתי של הדיסק הקשיח? לוח האם שלי תומך ב- SATA (מצורף צילום מסך מהמדריך של לוח האם). תודה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם ויסטה פרמיום. התקנתי תוכנת POWER DVD מאחר ותוכנה זו כוללת כל מיני פילטרים עצמאיים, כנראה שזה גרם להתנגשויות עם מקודדים (כגון FFDSHOW ואחרים) שהיו כבר מותקנים קודם. כתוצאה מכך נוצר אצלי בלאגן שלם, כאשר נגנים פתאום מתחילים "להשתגע" ולעיתים אף מפסיקים לעבוד לחלוטין או חלקית (למשל מנגנים סוגי קבצים מסוים מצוין, ואחר לא מתנגן כלל). אין לי כוונה להיכנס יותר מדי לנושא, כי זה לא שייך לפורום, ולכן השאלה שלי היא כזו: האם שחזור מערכת לנקודה שלפני התקנת PDVD ,תוכל להסיר לחלוטין את התוכנה (על כל הפילטרים העצמאיים שלה) ולהחזיר את המצב לקדמותו, או שבכל זאת יישארו כל מיני ספיחים שימשיכו להפריע ולגרום לכל מיני בעיות בניגון סרטים? לחילופין, במידה ושחזור מערכת לא תפטו…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום בעייה כזאת בזמן שאני מפעיל את המחשב עולה המסך הכחול של ברוך הבא ואז אחר כך הוא עוצר בפונט של האקספלואר הבעייה שהכל נעלם אחרי שאני לוחץ קונטרול אלט דאל סוגר בישומים את האקספלורר ואז פותח מחדש את האקספלורר הא מחזיר לי את השולחן העבודה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי איזה באג שאני לא יודע הכיצד להעיף אותו (אני מנסה להמנע כרגע מפירמוט), קופץ לי חלון שמודיע על הודעת קריסה כל שהיא ושאלתי כבר בחנות מחשבים שמעבר לניסיון למכור לי חלונות XP ("וההתקנה עלי") בחנות לא ידעו הכיצד לעזור לי. כאשר לוחצים על SEND או DONT SENT מתחילה ספירה לאחור של 60 שניות שמיידעת על כיבוי המחשב אך המחשב אינו נכבה אלא נתקע ואין מנוס מעבר לכיבוי המחשב דרך כפתור ההפעלה. העתקתי את המלל של החלון ושלחתי אותו למייל של חבר שלי שאולי יוכל לעזור אך לצערי גם הוא לא יודע מה ניתן לעשות, הרצתי איזה "פאצ' " קטן אך הוא לא עזר. אני לא מצרף את הצילום כיוון שהגודל גדול מידי לצירוף לכאן. אשמח אם מישהו יהיה מוכן להציץ במלל החלון ולנסות לעזור לי. ***כרגע ע"מ לעבוד תקין…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
-
שלוטם לכולם יש לי ווינדוס אקס פי פרו ושמתי לב שתיקיית ווינדוס שוקלת 4 גיג'ה האם ככה זה צריך להיות? ואם לא איזה קבצים אני יכול למחוק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
hi im seeing instead of hebrew some nasty jibrish where can i get a patch for hebrew on the net? i got no xpdisc here...
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, שולחן העבודה שלי בwindws 7 נעלם. אף סמל לא מופיע עליו, הכל ריק. הדבר היחיד שרואים זה את הרקע. מה שכן, כשאני ניגש לתיקייה של השולחן עבודה דרך האקספלורר הכל עדיין נמצא. יש לציין שהבעיה התרחשה כאשר הייתי בלי firewall למשך כמה שעות, למרות שכבר מחקתי כל רוגלות, וירוסים או מזיקים אחרים מהמחשב. ניסיתי גם safe mode וגם שם השולחן עבודה הוא ריק. שחזור לזמן קודם לא בא בחשבון כי משום מה זה היה מנוטרל ואין לי גיבויים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם! פרמטתי את המחשב שלי.. ועכשיו יש לי וינדוס אקס פי פרו.. עכשיו הוא עובד לי באנגלית ( וזה מה שרציתי) אבל אני רוצה שהוא יתמוך בעברית.. איך עושים את זה?? דוגמא למשהו שקרה לי.. הצלחתי איך שהו שהוינדוס יכתוב לי בעברית אז עשיתי תיקיה שנקראת תמיר ושם שמתי התקנה של אימול..שניסיתי להתקין הוא לא הצליח! אבל שהוצאתי אותו החוצה( לשולחן העבודה) אז הוא יתקין לי רגיל.. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-