Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אפשר להוריד את המסך פתיחה שייש כשפותחים את הווינודס כלומר שאיך שאני מפעיל את המחשב והווינודס עולה אז ישר הוא יכנס בלי ללחוץ אנטר או לבחור משתמש :
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 עם גי'פורס 4 ו320 מגה זיכרון. על המחשב מותקן WINDOWS XP והמחשב בקושי זז ובמיוחד משחקים כגון: קאונטר סטרייק(fps (15-20 אז השאלה היא: אם אני יתקין WINDOWS 98 אז הFPS במשחק יעלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לכאן. לא מצאתי מקום אחר. אני לא חושב שהבעיה היא באינטרנט כי אני כרגע כותב ממחשב אחר בבית ויש רשת בין שתי המחשבים. אז ככה פתאום אני לא מצליח לעלות קבצים לרשת. אני מנסה לעלות קבצים דרך כל מיני אתרים ברשת זה טוען הרבה זמן ואז נפתח דף שגיאה. יש לי גם שרת פרטי, ניסיתי לעלות דרכו ואותה בעיה. עוד בעיה שבאה יחד עם זה. אני לא יכול לשלוח הודעות ארוכות דוגמא בפורומים. ההודעה הזאת שאני שולח עכשיו היא לא דרך המחשב שלי. דרך המחשב שלי זה טוען ואז נפתח דף שגיאה. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי מחשב תותח ,פשוט תותח .אבל אני לא הכי אוהב את XP ,ולא את ויסטה .אני אחכה ל7 . כרגע הויסטה זולל לי המון מקום ,וגם XP -אני לא הכי מתחבר אליו . האם אפשר להתקין חלונות 2000 עם SP4 על המחשב ?הוא ירוץ טוב ?... יהיה אפשרי להתקין מסנג'ר,אייסיקיו וכל השאר ? ... המפרט : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=566088
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את ה-ie הוא נסגר לבד אחרי שנייה או 2. ניסיתי למחוק אותו ולהתקין שוב ולהתקין גרסא חדשה יותר וכל מיני עידכוני אבטחה אבל שוב דבר לא עזר יש לי אנטי וירוס והוא לא מוצא שום וירוס... אני עכשיו משתמש ב-netscape וזה ממש לא נוח... מישהו יודע למה זה קורה ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
טוב מכיוון שהחשמל מחובר וגם ה IDF לכונן הצורב וה DVD שלי, וגם הם מזוהיים בביוס, נתקלתי בבאג לאחרונה והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אני משתמש במערכת הפעלה WINXP SP1. מסיבה לא ברורה שני הכוננים האלו נעלמו. גם דיוויס מנג'ר אין עונה ואין נראה. אחי אמר לי שזה באג בוינדואז שהיה גם לו והוא בעבר מצא לזה פתרון בכיוון הרג'יסטר של וינדואז. חיפשתי רבות בגוגל אך לא מצאתי פתרון לתקלה. בבקשה התוכלו לעזור לי ? האם פירמוט הוא הפתרון היחיד ? כי עשיתי התקנה בריאה ל WINDOWS עם מלא טוויקים ומלא תוכנות והתקנים, ככה שפירמוט הוא לא אופציה שבילי ! אשמח לקבל תגובות ועזרה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון - בתודה, עודד.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כרטיס מסך של ATI עם זיכרון גרפי של 256MB. וב-dxdiag מוצג לי זיכרון גרפי - 1GB...ליתר דיוק 1022MB. מה המשמעות של זה? יכול להיות שווינדוס 7 משתמש בחלק מזיכרון הRAM בתור זיכרון גרפי? פרטים נוספים: 2GB RAM אין לי כרטיס מסך On-board
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש של 160 גיגה חיברתי למחשב והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה אבל המערכת מזהה לי את הכונן בתור כונן F!!! ולא כונן C כונן C מוגדר כהכונן הישן שלי שעליו יש מערכת הפעלה אבל המערכת הפעלה עולה דרך הכונן החדש F, שעליו התקנתי וינדוס איך אני יכול לשנות את זה? האם דרך הביוס צריך לשנות את הערכים? או שדרך הוינדוס יש איזה הגדרה שאפשר לשנות לצורך זה? אם אין אפשרות שכזו אני כנראה אנתק את הכונן הישן אתקין שוב את הוינדוס על הכונן החדש ורק אז אחבר את הכונן הישן. אבל אם יש דרך יותר פשוטה אז למה למה לא לנסות? תודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תראו עד עכשיו חשבתי שזה קורה רק במשחק אחד ספציפי.. מה שהיה קורה זה שבאמצע המשחק הכל קופא לכמה שניות(2-5 שניות) ואז ממשיך. עד עכשיו חשבתי שזה המשחק שקופא, אבל לא מזמן בזמן שראיתי איזה סרטון בGAMESPOT אותו דבר קרה, כאילו הסרטון נתקע(ולא זה לא בגלל שהוא מוריד תסרט) אבל העכבר זז(דבר שאני לא יכול לראות במשחק כי אין סמן). בכל אופן נראה אני לא יודע מה זה וזה די מציק. שוב אבל אני לא ראיתי את הוינדוס עצמו קופא(בלא רואה הכוונה לזה שסמן של העכבר זז), אבל נראה לי שזה קשור לוינדוס, בגלל זה פרסמתי את זה פה(אם לא קשור אשמח אם תעבירו). כמובן שכל הדריוורים/פאטשים או כל דבר שקשור מעודכן.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע המחשב שלי מוגדר כ DUAL BOOT עם אקספי ו-ויסטה שהתקנתי רק לפני שבוע, והכל עבד סבבה. מהיום, בלי כל שינוי שעשיתי במחשב, הויסטה מראה לי מסך שחר אחרי ה WELCOME SCREEN. אני רואה רק את סמן העכבר וזהו, המחשב כאילו לא מגיב. ניסיתי לעשות LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, ועדיין יש אותה בעייה. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט את המחיצה של הויסטה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתקשה להעתיק כתב ושורות שנכתבו עם אקספולרר 7 אני מסמן את השורות עם העכבר כמו את השורות שאני כותב כאן ולא ניתן לסמן אותם עם העכבר למה ? לפעמים לאחר מלחמה עם העכבר אני מצליח לסמן אותם אבל זה לוקח זמן
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את אופיס 2000 וכעת הוא הברירת מחדל שלי אני רוצה שכל המכתבים שלי יפתחו בכתבן ולא עם ה word ולכן אני לא יודע איך לשנות את ההגדרות אני רוצה שהמסמכים יפתחו לי על הכתבן ולא עם ה word איך אני עושה את זה איך אני משנה את זה תודה רבה וחבר'ה אחלה שבוע טוב ;D
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני מקבל את השגיאה שיש בתמונה אך שהWIN עולה אני צריך ללחוץ כמה פעמים על בטל(כי היא חוזרת על עצמה) ורק אז הWIN ממשיך לעלות. מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום SP3, והבעיה נמצאה בוודאות שם (אחרי שחזור בעזרת WIN לאיך שהייתה לפני ההתקנה) הבעיה נעלמה . הבעיה היא שבמידה ואני מפעיל את הוינדוס מחדש (או בהדלקה ראשונה), המחשב לא מעפיל את האינטרנט. כדי להפעיל אותו אני צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס האלחוטי והאינטרנט מזוהה. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום הבעיה היא כזאת : יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב אחת ME והשניה XP PRO לפני כמה זמן ההחלטתי לעבור לXP רציתי לעשות לה תקופת ניסיון אצלי לפני שאני מוחק את מערכת ההפעלה הישנה החלקם קוראים לה "מערכת הבלהות" שהיא ME כמה בעיות היא עשתה לי במשך 3 שנים חבל על הזמן אבל איך שהוא היסתדרתי איתה.התקנתי את הXP באחת המחיצות מתוך 3 שעל אחת מהן מותקנת המערכת השניה . בכל מקרה הבעיה שנוצרה לי בXP היא שאחרי תקופה של יום יומיים של עבודה אחרי שאני מתקין כמה תוכנות בסיסיות וכדומה זה קורה אני לא יכול להיכנס לTASK MANAGER אני כמעט לא יכול להפעיל שום דבר והכי מטורף זה שאני נכנס לתיקיית המחשב שלי זה עושה את פנס החיפוש וכאילו לא מוצא כלום עשיתי כבר פירמוט 4 פעמיים חח כמובן רק למחיצה ש…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי התקן אחד לא מזוהה במנהל ההתקנים, אין לי מושג מה הדבר הזה ואיך להתקין אותו תמונה: מה זה בקר אפיק SM ואיך להתקין את זה?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אנסה להסביר את הבעיה בפשטות: לאחר סימון של אייקון כלשהוא ולחיצה על מקום ריק, נשארת מסגרת מקווקות ריקה סביב האייקון. המסגרת הזו נעלמה לי. איך אני מחזיר אותה? ניסיתי לשחק עם ה- show translucent selection rectangle וזה לא עובד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אנשים הרכבתי תמחשב והכול התקנתי את מערכת הפעלה,והוא קולט לי רק כונן אחד במקום שתיים. ניכנסתי למערכת בלוח בקרה ומראה לי שתיי כוננים,אבל במחשב שלי יש רק אחד,מה עושים??? יש מצב שביגלל שלא עשיתו לו פירמוט איך שקיבלתי אותו?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
כל קישור באינטרנט להורדה של WMP 10 מגיע לי להורדה של WMP 9. אפילו דרך האתר של מיקרוסופט או מדייה פלייר. למה? ד"א יש לי כבר WMP9
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לא יודע לאיפה זה מתאים בכל מקרה השירים במחשב נתקעים לי אני שומע שיר הוא נתקע קצת לכמה שניות ממשיך מאותו מקום ואז עובד טוב חצי דקה ושוב פעם בוידאו לפעמים זה פשוט נתקע לגמרי ואחרי כמה זמן מסתדר ניסיתי להחליף מקודדים מחבילה של SHARK007 לK-LITE וזה לא עזר משתמש ב7 אולטימייט 64 ביט תודה לעוזרים ושבת שלום עריכה:עכשיו הוידאו ממש ממש נתקע אני ממש לא יכול לראות כלום זה הכל הזמן נתקע וגם הדפדפן הרבה פעמים,הצריכה מהזיכרון על 40% בבקשה עזרה אני מתחרפן כבר
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://blog.stevex.net/index.php/2007/05/21/80071a91/ יש לי את אותה הבעיה שנידונה בשאלה שם. כאשר ניסיתי להשתמש בפתרון שהוצע נתקלתי באותה בעיה של האדם המכונה Neeraj. למישהו יש רעיון לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ואני לא יודע איך להתקין את המערכת הפעלה בביוס אם אפשר מדריך אשמח מאוד תודה.!gigabite ga770ot-d3l
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את התוכנה נורטון סיסתם וורק ומאז אני לא מצליח לעשות לינק לכתובת אתר אינטרנט שאני מקבל במיל להלן ההודעה שמתקבלת לאחר הלינק: this operation has been canceled due to restriction in effect on this computer please contact your system administration אשמח לסיוע ע"מ להחזיר המצב לקדמותו בתודה יוסי (מערכת הפעלה:xp
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
הורדתי את SP3 בעיברית מהלינק של מייקרוסופוט http://download.windowsupdate.com/msdownlo...4B5C696E423.exe בקיצר התקתנית הכול טוב ויפה אחריי שהמחשב עלה מחדש הוא עלה באיטיות מאוד המסך של ברוך הבא לווינדוס לקח לו הרבה זמן להופיע מה שבדרך כלל לא היה ועוד משהו מוזר תייקית prefetch נעלמה לי לאחר ההתקנה בדרך היא מופיעה בתוך ווינודס הלכתי חיפשתי ולא מצאתי אותה מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו? תודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם USB - ALE 130 יש לו איזה דרייבר לויסטה? מה קורה שם עם עניין הדרייברים בכלל, תודה.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-