Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי ויסטה ואני לא שומע כלום ניסתי להתקין דריברים זה לא עוזר הלוח אם שלי הוא 8i945p-g ניסתי להוריד מהאתר של גיגה בייט את הדריבר אני התקנתי ורשום לי שיש לי יציאת פלט Hdmi מה עושים????
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
התקנתי אצל חבר WINDOWS2000 PROF - התקנה חדשה על דיסק מפורמט. לאחר מכן התקנתי כרטיס עריכת וידאו. בעת ההתקנה החלפתי לדרייבר חדש יותר. סה"כ, התקנת הכרטיס דרשה מספר ריבוטים (REBOOTS). פתאום, לאחר שאתחלתי את המחשב, הכנסתי שם וסיסמא. קיבלתי הודעה שהשם לא נמצא על הדומיין. המחשב קונפג כחלק מWORKGROUP ולא דומיין. שם המחשב KDSII. ההודעה שהתקבלה דיברה על כך, ששם המשתמש לא קיים על הדומיין KDSII. כזכור, זהו השם של המחשב. ולא הוגדר שום דומיין. בכל מקרה, כעת אי אפשר להכנס למחשב. ניסיתי גם בSAFE MODE והיא רוצה את הדומיין. מישהו יודע מה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ווינדוס xp. פעם שמתי תמונה ברקע והיא הייתה אצלי די הרבה זמן. היום באתי להחליף אותה לתמונה אחרת (לא מהתמונות שבאות עם הווינדוס) וזה לא החליף, פשוט לא שינה כלום ללא שום הודעה. עשיתי ללא רקע ואז גם התמונה הזו נעלמה מרשימת התמונות שאפשר לשים ועכשו אפשר לשים רק את התמונות של ווינדוס. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב, יש לי WinXP Pro SP2 מותקן עם רישיון מורשה והכל, ולאחר שהייתה לי בעיה עם הרג'יסטרי, הייתי צריך להתקין Recovery Console קודם. אז השגתי דיסק מקורי של WinXPHome כדי לעשות בוט מה- Recovery Console. הבעיה שכל פעם שאני כותב פקודה כלשהי שקשורה במערכת (כמו copy c:/... del c:/...) כתוב לי Access Denied... איך אני עוקף את זה ומהי הבעיה, אם בכלל? תודה מראש! :-*
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
1. בחברות איך הם משיכים את הדומין לחברה? (איך הם קונים את הדומין ומגדירים אותו שיעבוד מהDNS שלהם?) אני למשל לקחתי דומיין קיים ובחברת הוסטינג שלי הגדרתי את הIP שלי בתור הHOST. 2. בשביל OWA ב exchange 2007 וoutlook anywhere צריך אישור SSL איך אני משייך אותו לדומיין. 3. ב AD איך אני מגדיר הרשאות לכל USER בנפרד כי הצלחתי בינתיים להגדיר הרשאות למחשב ולכל המשתמשים תודה לכל העונים ושנה טובה ;D
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
איך משנים את גודל הסמלים על DESKTOP? היתי רוצה להקטין אותם האם זה אפשרי בלי שינוי הרזולוציה?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן התקנתי אצל חבר ווינדוס אקס פי והתקנו הכל ועשיתי לו עידכונים מהאתר של ווינדוס ושאנחנו מפעילים את המחשב מחדש לפעמים נפתחת הודעה שרשום בה שתוך 60 שניות יתכבה המחשב,ואחרי 60 שניות הוא נכבה.יש לכם מושג מדוע יש לי את ההודעה הזו?מאפיינים משהו? ווריוס אין אני עשיתי בדיקות.. תודה לכם....
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום נעלם לי עם קליק ימני ה open with כיצד אני מחזיר אותו???
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק של וינדוס XP SP2 שאיתו אני תמיד מפרמט ומתקין את הוינדוס אני כרגע מפרמט נייד של מישהו ואחרי הפירמוט וה copying files הוא עושה כרגיל REBOOT הבעיה שאחרי ה REBOOT הוא שוב מעלה לי את המסך של הוינדוס לפירמוט וטהתקנה במקום להמשיך כרגיל להמשך התקנה של הוינדוס הגדרתי בביוס את ה BOOT PERIORITY וזה לא עוזר
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד חדש לפני חודשיים בארה"ב עם ויסטה ביזנס 32BIT עם זכאות לשדרוג "חינם" (בעלות דמי טיפול) לחלונות 7 החדש. הזמנתי את השדרוג דרך האינטרנט אבל הבעיה היא שבזמן ההזמנה לא הייתה לי אופציה להזמין את גרסת ה64 ביט. אני צפוי לקבל את החבילה בדואר בזמן הקרוב ורציתי לדעת אם אני אוכל לגשת למייקרוסופט ישראל ולבקש מהם להחליף את גרסאת ה32 ביט ל64 ביט על מנת לנצל טוב יותר את המחשב החדש שלי... האם למישהו יש נסיון בנושא? האם בגלל שהזמנתי לפני חודשיים את הויסטה 32 ביט אני אהיה תקוע עם מערכת 32 ביט גם לאחר השדרוג המיוחל ל-7? תודה מראש לעונים, אור
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כחלק מההתגוננות נגד ספייוור ודומיו החלטתי להסיר את ה- MS Java. פעלתי לפי ההוראות, אבל בטעות במקום למחוק קובץ ספציפי מתוך c:\windoes\inf, מחקתי את כל הסיפריה. איזה השלכות יכולות להיות לזה? עשיתי ריסט ובנתיים אני לא שם לב לשום תופעת לוואי..
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שקיבלתי פול כאלה. אני לא יודע אם זה קשור/גרם אבל כשקמתי היום המחשב שלי היה מכובה, והוא היה אמור להיות דלוק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה שהWINDOWS שלי יכנס ישירות למשתמש ולא יחכה בתפריט בחירת משתמש בהפעלת המחשב (יש רק משתמש אחד). השתמשתי באופציה שבTWEAKXP ומשום מה היא לא עובדת וכל פעם שאני עושה ריסטרט הWINDOWS מחכה בתפריט בחירת המשתמש והאופציה בTWEAXP לא מסומנת. יש דרך אחרת לאפשר AUTOLOGON?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקי לא יודע איך אבל פתאום נהיו למחשב שלי כמה בעיות מוזות : א. ישנן כמה תוכנות לדוגמא Winamp בעיקר ועוד כמה דברים שפתאום עושים לי את חלון התקלה של WINDOWS ומודעים לי לסגור את התוכנה מש לאחר מכן אחרי שאני לוחץ על Dont sent מופיע עוד חלון תקלה אבל הפעם של Debugger וגם מודיע לי על תקלה וגם אז עם לחצן של Sent / Dont sent ! ב. פתאום הפעלה של תוכנות וכמה אפליקציות פשוטות כמו Internet Explorer וכ"ו מופעלות ב Delay מוזר וגם כן שאני סוגר אותם !! אם למישהו יש רעיון אז אני ישמח לדעת ! : ) עוד בנוסף אני משתמש ב XP !
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני קונה מחשב אשר ברגעים אלה מציעים לי מה לקנות. עכשיו יש לי WINDOWS XP לא שלי האם אני יכול להתקין אותו למחשב החדש שלי או שתהיה לי בעיה? (אם האישור למיקרוסופט או משהו אחר)? עכשיו אם התשובה שלילית האם זה מסובך מדי להסביר איך אני מתקין את הוינדוס על המחשב שלי אם כן אני אשמח לדעת שכאשר אני אקנה אני אוכל התקין בעצמי. דבר שני האם אם יש לי 120GB כיצד האם ברגע שאני מתקין את הוינודוס אני גם מחליט איך לחלק את ה-HARD DISK אם התשובה היא כן לכמה כוננים לחלק? וכמה GB כדאי לחלק כל כונן?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי מחשב תותח ,פשוט תותח .אבל אני לא הכי אוהב את XP ,ולא את ויסטה .אני אחכה ל7 . כרגע הויסטה זולל לי המון מקום ,וגם XP -אני לא הכי מתחבר אליו . האם אפשר להתקין חלונות 2000 עם SP4 על המחשב ?הוא ירוץ טוב ?... יהיה אפשרי להתקין מסנג'ר,אייסיקיו וכל השאר ? ... המפרט : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=566088
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי Windows 2000. והבעיה היא שכשנכנסים ל Device Manager אז הוא ריק, ולא רואים שם שום התקן או משהו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. ד"א - המחשב אחרי פורמט, ככה שזה לא ווירוס או משהו...
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת - כשהמחשב עולה האייקונים שעולים אוטומטית לא מופיעים לי בSYSTEM TRAY אני חייב לעשות LOGOFF וLOGON כדי שהם יופיעו. התהליכים עצמם נטענים פשוט לא ניתן לגשת אליהם. מישהו מכיר את התופעה הזו ויודע איך לתקנה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אם יש לי ארדיסק 80 גיגה ואני רוצה לחלק אותו למספק מחיצות כמה מקום רצוי לתת למערכת הפעלה ? יש לזה משמעות כמה גיגה תיהיה כל מחיצה?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה שכל פעם שאחי יפעיל מחדש את המחשב הוא יכנס לו אוטומטית לWINDOWS יש לך WIN XP מישהו יכול להגיד לי איך עושים זאת? (כרגע הוא צריך כל פעם לחכות עד שהוא רואה את שם המשתמש שלו לעשות דאבל קליק ורק אז הוא יכול להכנס ) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש בעייה מאוד מוזרה במחשב של חבר שלי. מופיעה חלון אזהרה עם סימן קראיה במשולש צהוב שאומר: "התוכנה נמצאת בשימוש" (או משהו דומה לזה). נותן אפשרות של עבור לתכונה שמשתמשת בישום או לעשות RETRY. לא משנה מה לוחצים המחשב מבצע איתחול. האם זה וירוס באג איך אני נפטר מזה?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב חדש פנטיום 4 3 ג'יגה 64 כולה חודש אצלי, וכל פעם שאני עובד איתו באינטרנט 3 שעות ומעלה ככה אז שאני בא לכבות אותו הוא נתקע בתהליך השמירת הנתונים" , שאלתי חברים שלי וזה גם קורה להם מישהוא יכול להסביר מה קורה פה? המחשב כולה אצלי חודש אני חייב עזרה אני לא רוצה להרוס אותו מלכבות אותו כל פעפ מהכפתור, תודה למי שעונה ומענין אם הפורום הזה כל כך מצוין כמו כל מי שאמר לי לבוא לשאול פה... :-[ :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אז ככה יש לי xp+sp2 פנטיום 4 3ghz זכרון 512 נתקל בתופעה מאוד מוזרה,יש הרבה מצבים שאני מפעיל את המחשב, והוא מתחיל לקרטע,לעבוד בצורה איטית בדקתי במנהל משימות תחת ביצועים המעבד נמצא על 30-40% ויש לו קפיצות ל90% אין אף תוכנה שעולה אוטומטית עם אתחול המחשב חוץ מהאנטי וירוס מקאפי,עברתי על כל התהליכים שרצים בזמן שזה קורה וחיפשתי על כל אחד מהם הסבר בגוגל אולי מדובר באיזה סוס טרויאני אבל נאדה עשיתי גם עדכון אנטי וירוס+ סריקה מלאה +הרצה של תוכנות spy ועדיין נתקל בתופעה מה שמוזר זה אחרי אני עושה ריסטרט למחשב המעבד חוזר ל0% ואגב בתהלייכים אין שום שינוי אלה אותם תהיליכים שעבדו מקודם אני די מיואש ולא בא לי לפרמט אשמח לשמוע רעיונות
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות חיפוש (בתקייה מסויימת) של כמה קבצים במקביל (נגיד מ-EXCEL...)? יהיה בכלל מצויין אם יש איזשהי תוכנה שמראה thumbnails של הקובץ שאני מחפש... (שוב מרשימה של ערכים לחיפוש). אגב, מדובר בחיפוש ב-WIN XP.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-