עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idanyow,

אני מנסה להעתיק קובץ של 6.5 גיגה מ C:\ למחיצה אחרת D:\ שתי המחיצות NTFS ההעתקה גורמת לפריז של זמן מה ובסופה יש הודעת שגיאה: cannot copy file: could not perform request due to i\o error device איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  2. היי יש אפשרות כזו ? כי אני רוצה להפעיל מישחקים רק עם דייריקס 9 בכדיי שיפעלו מהר יותר. רוני

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. Started by RayZ,

איך אני מבטל ב "שחזור מערכת" של Windows את השחזורים הקודמים? אני רוצה ליצור אחד חדש עכשיו, ולמחוק את הקודמים. איך אני עושה זאת?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by yousux,

http://neowin.net/news/main/08/10/17/microsoft-sends-vista-sp2-invites---beta-release-in-4-weeks http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;948465

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

כונן D אצלי הוא כונן התקליטורים ומדי פעם שאני מכניס דיסק הוא נעלם ואני צריך לעשות ריסט כדי שהוא יחזור מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by menibi,

אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת (יש לי xp ) וכשאני לוחץ על DEBODING הוא רושם לי משהוא על SCRIPT כפי שאתם מבינים אני לא מבין גדול אשמח לקבל עזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  7. זה מה שכתבתי בקובץ boot.ini שנמצא אצלי בתקייה C:\WINNT\ (אני משתמש בוינדוס 2000 פרו) [boot loader] default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT="Microsoft Windows 2000 Professional" /fastdetect ועדיין אני רואה ברשימה של ההפעה את וינדוס אקס פי.. אני חושב שהבעיה נובעת מה- msconfig שבו כתובות שתי מערכות הפעלה, אבל שם אין אפשרות לערוך את זה. איך אני מסדר את זה ככה שהוינדוס 2000 ישר יעלה בלי המסך בחירה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  8. מנסה לשתף תת-ספריה של program files ב- win-xp-pro, כך שכל משתמשי הרשת יראו את הספריה השתמשתי באופציה שיתוף בעזרת המקש הימני של העכבר, ברשת מחשבים עם win-98 ומחשבים עם win-xp אני לא הצלחתי - איך עושים זאת ?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  9. שלום יש לי חייגן שנמצא בתוך : התחל>הגדרות>חיבורי רשת בעבר היה לי כזה חץ מחיבורי רשת כשאני עובר עליו שמראה לי מה יש בתוך התיקייה חיבורי רשת בעצם עכשיו אין לי את החץ הזה . איך אני מחזיר אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. שהיה לי ווינדוס XP בדקתי ב CPU-Z את המעבד ובמהירות שעון היה רשום לי 2933MHZ , שעברתי עכשיו ל WIN 7 זה רשם לי 2133MHZ . המעבד שיש ברשותי הוא INTEL E7500 2.93GHZ ... תודה....

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  11. קיצר, ביטלתי את ה-UAC, אבל בסיסטם טריי עדיין מופיע הסימן האדום של ה-Windows Security Center. איך נפטרים ממנו? (אגב, בכל שאר הקטגוריות טיפלתי, כך שהביטול של ה-UAC הוא זה שגורם לסמל להמשיך להופיע).

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by stalbetman,

שלום, למישהו יש מדריך שמאפשר לי "לקנות את הווינדוס" בעזרת קוד, שיש לי מאתר של סריאלים? כלומר הווינדוס כמו רובנו פרוץ, אבל אינ רוצה כאילו לקנות אותו, למישהו יש את המדריך לזה? כי אני יודע שיש כמה פקודות שצריך לשנות... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by ziv2774,

רציתי לדעת על הגירסה הזאת האם יש אפשרות לעשות כמה פעמים התקנה של VISTA (שלא כמו גירסת HOME) יש לי מישהו שאני מכיר שמעוניין למכור את המקורי VISTA ULTIMATE רציתי רק להבין בהנחה שהוא החליט להעתיק את זה לעצמו ולהשתמש CD KEY המקורי או אפילו ליצור מספר עותקים ולמכור מה שאני מנסה לדעת האם הגירסה הזאת תומכת במספר רב של התקנות?? והאם יכולה להיות בעיה או לבדוק האם CD KEY היה בשימוש ??? המון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  14. היי יש לי בעיה עם התצוגה מקדימה בWIN7, כל הסרטים בפורמטים AVI ו-MKV מופעים עם הסמל שמדובר בסרט ולא עם הסמל של תצוגה מקדימה אותו דבר קורה לי עם קבצי מוזיקה בפורמט MP3, הם גם מופיעים על הסמל של הסרטים. מה גם שכל הפורמטים האחרים מופיעים כרגיל (לדוגמא MP4 ו-WMA) יש דרך לסדר את זה? את הבעיה הזאת הייתה לי עוד לפני שהתקנתי את ה-WIN7, כלומר ב-VISTA בהתחלה הכול הופיע כמו שצריך ואז זה התחיל להופיע ככה הוספתי תמונה שמסבירה את דברי: הסרט אווטאר הוא בפורמט MP4 הסרט 2012 הוא בפורמט MKV הסרט 300 הוא בפורמט AVI תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by The Dom,

two weeks ago i wrote a messege here about having no hebrew ...and again i have no hebrew ...now i know what is the reason for that: when my comp got stuck and i manually restarted (pressed the button) and when my comp came up i had a messege http://img222.imageshack.us/img222/9987/messegeerrornc7.jpg how do i solve this problem?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  16. שלום לכולם כבר חודשיים בערך שאני עם מערכת הפעלה Windows vista ultimate באנגלית ורק מאז שאני עם המערכת הפעלה הזו על כמה זמן זה יכול להיות דקות\שעות המחשב עושה תקול הזה שכאשר עושים למחשב ריסט או שהוא קורס ואני פשוט לא סובל את זה יש למישהו פתרון ? הבנתם למה התכוונתי ? תודה מראש אסף

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  17. יש לי כמה אתרים שאני נכנס אליהם (כמו לדוגמא אתר האוניברסיטה) וכל פעם אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא המחשב זוכר אוטמטית את הסיסמא, אז כל מה שנותר לי לעשות זה להקיש את שם המשתמש או רק את האות הראשונה ולפעמים וזה כבר מספיק. הקטע המבאס הוא שמשום מה יש הצטברות של USERS שהמחשב שלי זוכר שכבר לא רלוונטיות. יוצא שאם אני מקיש פעמיים על המלבן (תיבה) של ה USER אז מופיעים לי 20 שמות משתמש של כל מיני אתרים מהעבר שאני כבר לא משתמש בהם. השאלה שלי היא איפה אני יכול למחוק אותם יעזור לי במיוחד אם תוכלו לכוון אותי לעשות את זה ידנית. אני מעוניין למחוק רק חלק מן הרשימה של הUSER. לא את הכל

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by laviko1,

שלום, האם יש הבדל בין מערכת ווינדוס 7 BETA למערכת 7 רגילה? תודה

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by ravnadal,

כל מיני אייקונים שינו את הצבע שלהם וגם את המראה הכללי. הכי מפריע מה שקרה ביוטוב משום מה כל פעם שבאים להריץ את הסרטונים כל התחתית מקבלת טשטוש לבן. מה שלא היה לפני העדכון למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? ניסיתי לשחק עם ההגדררות של ה DARK THEME אבל זה לא קשור מצרף תמונה של הבעיה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by o.m.l,

מישהו יודע איך אפשר להוריד את המסך פתיחה שייש כשפותחים את הווינודס כלומר שאיך שאני מפעיל את המחשב והווינודס עולה אז ישר הוא יכנס בלי ללחוץ אנטר או לבחור משתמש :

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  21. שלום רב, יש לי מחשב עם ויסטה פרמיום. התקנתי תוכנת POWER DVD מאחר ותוכנה זו כוללת כל מיני פילטרים עצמאיים, כנראה שזה גרם להתנגשויות עם מקודדים (כגון FFDSHOW ואחרים) שהיו כבר מותקנים קודם. כתוצאה מכך נוצר אצלי בלאגן שלם, כאשר נגנים פתאום מתחילים "להשתגע" ולעיתים אף מפסיקים לעבוד לחלוטין או חלקית (למשל מנגנים סוגי קבצים מסוים מצוין, ואחר לא מתנגן כלל). אין לי כוונה להיכנס יותר מדי לנושא, כי זה לא שייך לפורום, ולכן השאלה שלי היא כזו: האם שחזור מערכת לנקודה שלפני התקנת PDVD ,תוכל להסיר לחלוטין את התוכנה (על כל הפילטרים העצמאיים שלה) ולהחזיר את המצב לקדמותו, או שבכל זאת יישארו כל מיני ספיחים שימשיכו להפריע ולגרום לכל מיני בעיות בניגון סרטים? לחילופין, במידה ושחזור מערכת לא תפטו…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  22. לפני כשלושה שבועות פרמטתי את המחשב, והתקנתי בין השאר נגן פלאש. המצב כרגע הוא שאני רואה פלאש בחלק מהאתרים, ובחלקם (כמו YNET) - לא. ניסיתי כבר להסיר ולהתקין, ועדיין לא עזר. יש למישהו רעיון? תודה מראש, מקווה לתשובות

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  23. Started by coorva,

יש לי XP PRO באנגלית ובשבועיים האחרונים קורה לי לעיתים תכופות שבזמן גלישה באינטרנט עם האקספלורר, (לא מופיע רק באתר ספציפי) מופיע חלון: internet explorer has encoutered aproblem and needs to be close error signatre: appname:iexplore.exe appver 6.0.2600.0 modname:mshtml.dll the following files will be included in this error report: c:\docume~1\admini~1\locals~1\temp\WERBE.tmp.dir00\appcompat.txt אין אצלי קבצי ריגול ואין וירוסים. באתר של מייקרוסופט הפתרון לבעייה הוא הסרת ה- smart tags מה- add\remove prog והסרת הסימון של enable smart tags תחת tools-internet options-advance אלא שאצלי במחשב לא מופיעים שניהם בכלל. האם יש למישהו פתרון??

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by zxcv12,

שלום לכולם!!! קניתי מחשב נייד לא מזמן עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום אבל החיסרון הוא שהיא באנגלית ומאוד הייתי רוצה להפוך אותה לעברית, הבנתי שתמיכה ב-MUI יש רק מגירסת אולטימייט ומעלה... אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  25. Started by sbarbz,

בס"ד שלום לכולם, מותקנת במחשב שלי מערכת הפעלה windows 7 יש לי שתי דיסקים קשיחים במחשב,אחר מחולק לשניים והשני לא מחולק.. המערכת הפעלה יושבת על הכונן הקשיח שמחולק לשניים יש אפשרות להעביר אותה אל הכונן הקשיח שלא מחולק בלי להתקין מחדש? פשוט אין לי כוח להתקין את כל העדכונים,תוכנות,דרייברים ושאר! אשמח לעזרה,די דחוף לי תודה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.