Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים עשיתי DUAL BOOT של VISTA ULTIMATE וXP PRO (כשVISTA מותקנת קודם). כל מערכת הפעלה מותקנת על מחיצה אחרת. הכל עבד בסדר. כבר לא הייתי צריך את הXP, אז פשוט מחקתי אותו מהBOOTLOADER דרך EASYBCD, ומחקתי את הקבצים של XP מהדיסק הקשיח. ועכשיו מה שקרה משום מה: יש לי את התיקיות $RECYCLE.BIN וSYSTEM VOLUME INFORMATION במחיצה שבה היה XP. את הסל מחזור אני יכול למחוק אבל הוא חוזר אחרי שנייה בערך, בתיקייה השנייה אני לא מצליח לגעת בכלל. ועכשיו הדבר המוזר שקרה: משום מה הסל מחזור שבמחיצה שבXP הפך למעין שיבוט של סל המחזור במחיצה של VISTA (שוב, מחיצות שונות). עשיתי בדיקה ומחזרתי קובץ וראיתי שבעצם הוא קיים "ב2 סלי המחזור". בדקתי עם UNLOCKER ומשום מה SVCHOST.EXE מפריע למחיקה של התיק…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, מותקנת במחשב שלי מערכת הפעלה windows 7 יש לי שתי דיסקים קשיחים במחשב,אחר מחולק לשניים והשני לא מחולק.. המערכת הפעלה יושבת על הכונן הקשיח שמחולק לשניים יש אפשרות להעביר אותה אל הכונן הקשיח שלא מחולק בלי להתקין מחדש? פשוט אין לי כוח להתקין את כל העדכונים,תוכנות,דרייברים ושאר! אשמח לעזרה,די דחוף לי תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן אחרי התקנת תוכנה כלשהי בגרסאת בטא, המחשב שלי קצת נדפק וקרה מצב שעשיתי כמה ריסטים, שיניתי את מיקום הכרטיס קול שלי בפי סי אי (יש לציין שהמחשב הוא מחשב אולפן מוזיקה) בכל מקרה שפתחתי את הפרוייקט האחרון שלי בקיובייס קיבלתי 2 הודעות HFC ERROR - FAILED TO ALLCATE MEOMRy FAILD TO CREATE OFFSCREEN BITMAP והפרוייקט תקוע, אני צריך לעשות ריסט, ואחרי כמה פעמים כאלה שוב המחשב לא מזהה את הכרטיס קול שלי ואני צריך להתקין אותו מחדש.. מישהו יודע מה עשיתי שם?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תגידו גם לכם לוקח טיפה זמן שהמחשב נכנס לווינדוס ואז מעלה לכם את כל התוכנות..... לוקח איזה דקה משהו כזה ואז נכנסים למחשב שלי וזה נפתח טיפה לאט כזה ולדברים אחרים גם לאט... ואז אחר כך הכל נפתח מהר כזה... האינטרנט הכל אחרי שנכנסתם להכל גם לכם זה קורה? אתם מבינים למה אני מתכוון?<
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן.. לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם המערכת הפעלה והאפשרויות תקיה (סוגי קבצים) וכנראה ששיניתי משהו. איכשהו גרמתי לכך שברגע שאני נכנס לתקיה מופיעה לי הודעת שגיאה כמו בתמונה, לכל התקיות. אם אני מבקש לסייר לאותה תקיה אין שום בעיה אבל לפתוח אותה באותו חלון זה פשוט לא אפשרי. מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? http://img220.imageshack.us/my.php?image=90497962.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
הווידנוס לא עולה ובכונן של הווינדוס יש קבצים חשובים. איך אפשר לגבות את הקבצים שבכונן(להעביר אותם לכונן אחר)? האם יש דרך? חוץ מלהעביר את ה-hd למחשב אחר..
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני פותח את המחשב.. וקופצות לי הודעות MSDOS שחורות כאלו שכתוב שהמריץ שלהן זה explorer.exe. מאוד מוזר. אחרי שאני סוגר את החלונות המחשב נתקע, רק כשאני ממזער אותן אפשר להשתמש במחשב אבל גם אז, הכול איטי יותר. מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה ויסטה פרימיום 64 ביט אני נכנס למשחק grid באמצע המשחק הוא יוצא לי ומופיע מסך כחול ומופיע קובץ בשם dxgkrnl.sys ברצוני לציין שהתופעה הזאת קרתה לי מאתמול עד עכשיו זה לא קרה לי גם כאשר אני נכנס למשחק אחר קופץ לי המסך הכחול ומופיע קובץ בשם nvlddmkm.sys כיצד אני פותר את הבעיה הזאת?... ???
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם ישנה פקודה או קטע קוד - לשינוי services מסוים לסטטוס של disabled (כך שלא יעלה מיד בעלית win) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קניתי מחשב נייד לא מזמן עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום אבל החיסרון הוא שהיא באנגלית ומאוד הייתי רוצה להפוך אותה לעברית, הבנתי שתמיכה ב-MUI יש רק מגירסת אולטימייט ומעלה... אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
לא גירסאות פרוצות. מתי אוכל להוריד אותו למחשב שלי. ה-XP שלי באנגלית.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם USB - ALE 130 יש לו איזה דרייבר לויסטה? מה קורה שם עם עניין הדרייברים בכלל, תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם... עוד מעט כמו שכולם יודעים יוצאים מלא משחקים חדשים crysis cod4 ועוד ואני רוצה להשתמש בdx10 ולקנות vista... אני מתכוון לקנות vista home premium והשאלה שלי האם מומלץ בכלל לקנות ? ואם כן אז אם הגרסה הזאת טובה? עריכה: מפרט:core 2 e6600 זיכרון:2gb כ.מ:8600 gts והנה מה שאני מתכוון לקנות: זה בסדר? תוכנות Microsoft כמות מחיר סה"כ Windows Vista Home Premium Hebrew (With New Computer Only) 1 625 625 סה"כ 625 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 57 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 100 ¤ ksp.co.il
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות באקסל מדבקות 7*3 איך אני אוכל ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ובוא נגיד שהטכנאי בחנות חבר שלי שחייב לי טובה לא קטנה בקיצור אני יכול לבחור איזה מערכת הפעלה הוא יתקין בלי לשלם שקל... אז מה כדאי לי? XP 32BIT או ויסטה 64BIT *הם האופציות על פי שיקולים שלי (שאני חושב שאין צורך לפרט עליהם) מפרט המחשב: (מה שחשוב-רלוונטי) כרטיס מסך 8800GT מעבד Q6600 זיכרון 4GB כונן קשיח 250GB החלטתי לעשות את זה סקר כדי שיהיה לכם יותר נח להביא את דעתכם (לעצלנים ביניכם ) אבל אשמח (יותר נכון צריך) הסברים ונימוקים תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של PINNACLE, ולאחרונה הקמנו רשת אלחוטית בבית שלנו. המחשב שלי מחובר לכרטיס טלוויזיה, אז חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה אפשר לשתף אותו ברשת שהלפטופ שלנו יוכל להשתמש בו ולראות את מה שהמחשב שלי מחובר אליו. זה אפשרי? כי בווינדוס עצמו לא מצאתי אפשרות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ככה.... התקנתי איזו חבלית צלילים לווינדוס שמגיעה עם התקנה (INSTALLER).. לא אהבתי את החבילה, הסרתי אותה ומאז יש לי בעייה שבתפריט של הצלילים כל האפשרויות נעלמו... כדי להבין טוב יותר צירפתי תמונות מה שמופיע בתמונה זה כל מה שיש לי, אין לי למשל windows startup, logoff וכו'... אגב חיפשתי בגוגל ראיתי שכמה אנשים הצליחו לסדר את זה עם codec tweak tool אני נסיתי לא הצלחתי... מישו יודע איפה זה ברג'סטרי? אולי זה יעזור... תודה... עריכה: הצלחתי בסוף לפתור את הבעייה, חיטטתי ברג'סטרי ומצאתי את האזור שאחראי על הצלילים, למעוניינים, אם מישו אי פעם יתקל בבעיה הזו הכנתי שתי קבצי תיקון. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
Hi... im now on vista (safe mode) i just installed vista (upgraded from XP) ultimate... when the upgrade was completed, all went just ok and i was logged on. now after installing some software i wanted to restart. restarted, and when the password screen came, the system crashed and restarted again.. same thing happend, logon screen and restart. the only thing i can do is log on safe mode like now.. anyone knows what can this problem be? please help im out of ideas and its really urgent (some works to do) i've added a picture which (i hope) describes the problem (no solutions were found) thanks, ? :-\
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצורף לינק למדריך הנ"ל: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post.html מתוך ההקדמה: כולנו מכירים את תיבת הדיאלוג שנפתחת בכל פעם שרוצים לפתוח או לשמור קובץ. בדר"כ יש בצד שמאל 5 קיצורי דרך למקומות שונים בהארד דיסק (Desktop, My Documents וכולי). אבל מה אם רוצים שקיצורי הדרך יהיו למקומות אחרים שיותר שימושיים עבורכם? אז ככה עושים את זה בשלושה שלבים פשוטים
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, היה פה פעם הסבר איך אני מוחק או מסתיר את המשתמש ADMINISTRATOR שלא יופיע לי במסך של החלפת משתמשים. היה צריך להיכנס לREGEDIT דרך הפעלה... תודה לעוזרים! עריכה: סודר! יש לי שאלה חדשה, האם כשאני בתוך המשתמש, אני יכול לראות מהי הסיסמא שלי? דרך הREGEDIT או כל דרך אחרת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
two weeks ago i wrote a messege here about having no hebrew ...and again i have no hebrew ...now i know what is the reason for that: when my comp got stuck and i manually restarted (pressed the button) and when my comp came up i had a messege http://img222.imageshack.us/img222/9987/messegeerrornc7.jpg how do i solve this problem?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש. במחשב יהיו 2GB של זכרון, ו- HD בגודל 160GB. המליצו לי ליצור בהארד דיסק מחיצה שתהיה מיועדת לזיכרון וירטואלי בלבד. לצורך העניין, תהיה מחיצה C בגודל 20GB עבור מערת ההפעלה (XP), מחיצה D עבור תוכנות, משחקים ושאר ירקות (בגודל של 130GB~), ומחיצה E בגודל של 4GB לזיכרון וירטואלי. על מחיצה זו לא יהיה שום דבר (היא תהיה "ריקה"), והזכרון הוירטואלי יוגדר כך שהוא "יישב" רק במחיצה E. מישהו מכיר את העניין הזה / יודע אם זה כדאי?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין וויסטה. המחשב בנוי משני הארדיסקים , כשאחד מחולק לשתי מחיצות. הוויסטה וה XP לא מוכנים להתקין את עצמם על אף מחיצה This is no a compatible XP / vista partition. משהו כזה.. וניסיתי להתקין מפה משם לפרמט למחוק את המחיצה, נאדה.. עכשיו ניתקתי אחד מההארדיסקים (הזה שלא מחולק ) וניסתי להתקין. הוא עושה לי NTDLR מיסינג.. מה אני עושה ?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום ,נגיד ואני מעוניין לצרוב דיסק מהרבה קבצים גדולים ואני ממיין אותם לתיקיות. אני רוצה שבכל תיקיה יהיה מקסימום קבצים בגודל של הדיסק צריבה,4.7 GB ,אפשרי להגדיר שהתיקיה לא תכיל יותר מזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-