עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ובכן, לאחר ששירות ה- IIS שלי "נפרץ" ומישהוא הצליח לשתול לי שם ספרייה בשם com1 ועוד ספרייה ריקה מצאתי דרך מיוחדת ביותר אשר עוזרת למחוק ספריות וקבצים שמורים במחשב. כפי ששמתם לב, שמות קבצים כמו com1,com2,lpt1 וכ... הם שמות שמורים במערכת ולא ניתן לפתוח ספרייה בשם זהה. אם במקרה מאוד מיוחד הצליח פורצים עלובים כאילו ואחרים ליצור ספריות בסגנון, ישנם מספר דרכים להפטר בכוח מהמחלה! לדוגמא: DEL \\.\driveletter:\path\filename דגש כל ה- "\\.\". ועוד דוגמא: מחיקת ספרייה בעייתית: RD \\.\<driveletter>:\<path>\<directory name> ועוד אפשר לראות בלינקים הבאים: קישור 1 קישור 2

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by RobiNooB,

לעצלניי התקנות כמוני ...(well...NOBODY likes CHANGES ...) אני מחוייב לעבור ל WIN7 לצערי האם יש דרך מעבר קלה ככה שכל התוכנות וההתקנות והמראה והכל , יעבור כמו שהוא לאחר המעבר ל WINDOWS 7 או שאין סוג של UPDATE שכזה ? ? תודה !

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  3. Started by roei88,

יש לי וירוס בקובץ שאי אפשר לתקן או למחוק אותו, מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  4. נניח לדוגמה סתם קובץ אם פי שלוש שמונח לי על שולחן העבודה ואני עושה עליו קליק ימיני ואז מחק.... אני מעוניין שלא תופיע לי ההודעה ששואלת האם אני בטוח אילה שישלח ישר לסל המיחזור... אז יש אפשרות כזאת?? תודה מראש נ.ב הכוונה היא לא שימחק לי את הקובץ מהמחשב בכלל אילה שרק ישלח לסל מיחזור ישר בלי ההודעה המעצבנת.. שוב תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by assaf990,

אני מנסה להתקין SP1 ואז במהלם ההתקנה (דקה לאחר פתיחת האשף של ההתקנה) מופיעה לי הודעת שגיאה כזו: the file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other appilication and then click retry ואני נשבע - אין לי אף תוכנה ברקע. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  6. הסרט עובד לאט במחשב שלי, במחשב של חבר שלי (יש לו מחשב יותר חלש משלי) הסרט עובד מצויין אפשר לשלול את הבעיה של וירוס ועומס על הווינדוס בגלל תוכנות שעובדות ברקע... מקווה שתעזרו לי... יש לי מחשב כזה: p4 2.6gh ram 254mb כרטיס מסך g force 4mx 400 win98 windows media player 9 תודה לכל מתייחס

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  7. יש לי מחשב מבוסס 64 ביט (מעבד Inter Quad 64bit ו 4 ג'יגה זכרון), התקנתי ועבדתי קצת עם ויסטה 64, היו בעיות, שכללו בעיקר ריסטרטים לא מוסברים מידי פעם, לעיתים תוך כדי עבודה, ולעיתים גם כשלא עובדים על המחשב כלל, פשוט ריסטרט לא ברור. לאחר תקופה של כשלושה שבועות, הריסטרטים פסקו לחלוטין מעצמן (לא היה שום שינוי חומרה), והמערכת עבדה תקין. מסיבות כאלה ואחרות נאלצתי לפרמט ולהתקין ויסטה 32 ביט (על אותה חומרה), שוב פעם ריסטרטים לא מוסברים, בדיוק כמו קודם, ואין לי חשק לסבול שוב תקופה של מספר שבועות עד שויסטה תתייצב, לכן חזרתי ל XP. לגבי הריסטרטים - האם מדובר בתופעה ידועה ? ועוד יותר מעניין - האם מוכרת התופעה של התייצבות (הפסקת ריסטרטים) באופן עצמאי (ללא התקנות נוספות וללא שינוי חומרה …

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by 00000,

לא גירסאות פרוצות. מתי אוכל להוריד אותו למחשב שלי. ה-XP שלי באנגלית.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  9. חבר התקין במחשב נייד את הXP ויש לו הודעות שגיאה והוא מצליח להתקין רק VISTA הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by m.l,

חבר שלי שלח לי את הצילום מסך שאני מצרף פה...רשום שם בתיקייה אחת AMD64 (מוקף בתמונה) האם זה אומר שזו גירסא של AMD או שזה תומך גם באינטל.... דרך אגב זו סתם תמונה שהוא הוריד מאיפה שהוא אבל אני מקיף גם למעלה כדי שתיראו...רשום גירסא של תאגידים...זה משנה משהו? דרך אגב מחקתי שם את מה שהיה רשום למעלה כי רשום שם CDKEY וזה לא חוקי....השאלה היא עיניינית בלבד כי אני מעוניין לדעת אם XP64 ביט תומך בצורה יותר טובה במעבדי AMD מאשר במעבדי אינטל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by mushon26,

בקרוב מאוד אני קונה מחשב אשר ברגעים אלה מציעים לי מה לקנות. עכשיו יש לי WINDOWS XP לא שלי האם אני יכול להתקין אותו למחשב החדש שלי או שתהיה לי בעיה? (אם האישור למיקרוסופט או משהו אחר)? עכשיו אם התשובה שלילית האם זה מסובך מדי להסביר איך אני מתקין את הוינדוס על המחשב שלי אם כן אני אשמח לדעת שכאשר אני אקנה אני אוכל התקין בעצמי. דבר שני האם אם יש לי 120GB כיצד האם ברגע שאני מתקין את הוינודוס אני גם מחליט איך לחלק את ה-HARD DISK אם התשובה היא כן לכמה כוננים לחלק? וכמה GB כדאי לחלק כל כונן?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  12. אחרי קריאה של המון מאמרים בנושא , כולי מבולבל יותר ממה שידעתי לפני כן. כל מאמר שונה בהמלצתו לגבי גודלו של הזיכרון ומיקומו. הנה המפרט הצנוע (ביותר) של הלפטופ עליו אני רוצה לקבל עצה לגבי הזיכרון הוירטואלי. פנטיום II מעבד 400MHZ זיכרון - 224 RAM . הרדיסק אחד בנפח 30GB אשר מחולק ל C ו D מחולק ל שליש ו 2 שליש כאשר מערכת ההפעלה (XP) יושבת ב C שנפחו 8.39G . זהו, כמה להקצות ? האם ב 2 מחיצות או רק במחיצה שבה לא נמצאת מערכת ההפעלה? תודה...

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  13. לפני כחודש התחילו להופיע לי מסכים כחולים על כל פעולה שהמחשב ביצע... אפילו עם הוא עושה רסטרט הוא נתן מסך כחול עם המחשב הצליח לעלות והפעלתי מחשבון.. מסך כחול עם אני מכבה אותו אז מסך כחול... היתעצבנתי עשיתי פורמט ואז אחרי הרסטרט הראשון כשהמחשב נכנס למצב של שינה.. מסך כחול עושה רסטרט לעצמו עשיתי עידכון לביוס ועדיין אותו הדבר מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  14. אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה זה עוזר אם בכלל?. ואת העיקרון שזה עובד?? יש לי זיכרון בנפח 2 גיגה של סנדיסק והוא תומך בזה... ועוד משהו על הדרך...איפה אני יכול להשיג דרייברים לU3 שלו לVISTA כי באתר של סנדסיק אין..!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by hellyeahmofo,

שקניתי את המחשב , קיבלתי גם רשיון לחלונות XP (מודבק לי על דופן המארז) וקיבלתי שני recovery CDs שדרכם התקנתי אחד מהם לא עובד לי יותר איך אני יוצר קשר עם מיקרוסופט ישראל שיתנו לי את מה שמגיע לי בהזדמנות זו אני גם אקח כבר דיסק של SP2

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  16. אני מכניס דיסק של Win XP pro ENG עושה בוט מהדיסק ומתחיל בתהקנה לאחר שהמחשב מבקש לעשות ריסטרט על מנת להמשיך בהתקנה ואז הוא כבר עושה בוט מהארדיסק על מנת להמשיך בהתקנה, במקום להמשיך את ההתקנה הוא עושה ריסטרט. ניסיתי עם כל מיני גרסאות ווינדוס בינהם גם עותק מקורי. מדובר על מחשב חדש לגמרי הגיע אתמול מהחנות. מפרט אם זה משנה E6750 GA DS3L 320AAKS 2GB KINGSTONE 667 CL5 8800gt הכונן מחובר בחיבור IDE ומג'ומפר כסלייב (ניסיתי גם אחרת וזה לא שינה) וההארדיסק מחובר בחיבור SATA מן הסתם לא צריך ג'ימפור. והוא מאסטר. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אתמאל,בהיותי מנסה להתקין את חבילת האבטחה ה-3 של מייקרוסופט ל-XP המחשב נדפק. בכל מקרה,החלטתי לפרמט,היה לי יותר נוח. הבעיה היא שדיסק ה-XP שברשותי הוא באנגלית. לאחר שהתקנתי את חבילת האבטחה ה-3 התקנתי גם את חבילת השפה שמייקרוסופט שיחררה לבעלי SP3. שיניתי את כל ההגדרות לעברית - אך שום דבר לא משתנה. מה אני יכול לעשות? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום המחשב של אח שלי ניתקע אחרי כמה שניות עד דקה של פעולה מה יכולה להיות הבעיה לזה? תודה מראש עריכה: הוא נישא כבר לעשות שיחזור מערכת (לא עזר) ובדיקת וירוסים

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by yamiboy,

שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by oren6,

קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת אם אני חייב לעדכן אותו ולהתקין בו את חבילת השירות 2 ??? אתם בטח אומרים לעצמכן ...."נו ברור שחייב לעדכן ".. אז זהו שהמחשב מיועד לעריכת קול והוא לא יחובר לרשת ולא לשום דבר שקשור לאינטרנט או משהו כזה ..... יהיו בו אך ורק תוכנות........

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  21. כשאני שם דיסק (גם סי די רום רגיל עם מידע עליו) בצורב הדי. וי. די. ומנסה לקרא אותו המחשב קופא. לא ניתן לעשות שום דבר מלבד reaset. (מדובר ב win xp) באותו מחשב יש לי 2 מע' הפעלה. במע' ההפעלה השניה (win2000) הוא מתפקד מצויין. גם כשחיברתי אותו למחשב אחר הוא עובד בסדר גמור. הסרתי את הדריברים של הצורב ושל בקר הide מה device manager . הורדתי את הדרייבר של ה chipset מאתר החברה והתקנתי מחדש. המחשב מזהה את הצורב אבל הבעיה נשארה. האם מישהו נתקל בתופעה כזו או דומה? יש למישהו מושג מה עוד אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  22. נכון בויסטה יש את תיקיית המסמכים שמרכזת את כל הדברים? יש אפשרות ליצור עוד תיקייה כזו? במקום לפתוח שני חשבונות משתמשים.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  23. שיצא SP3 לווינדוס XP הוא יכלול בתוכו גם את כל העידכונים עד אותה תקופה?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by jeyjey,

שמעתי שכשמתקינים את הSP2 על ווינדואוס בעברית נדפק הווינדואוס זה נכון? כי חבר שלי התקין את זה על ווינדואוס בעברית והוא רוצה לדעת... איזה משחקים ותוכנות זה לא מפעיל? שווה להתקין את זה? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  25. היי , נורא התלאהבתי מהתוכנה שמובנת בתוך ויסטה המאפשרת בקלות להתחבר להתקני BT , כגון פלאפונים ועוד.. האם יש אלטרנטיבה לWIN XP? תודה, סשה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים