Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , חבר שלי נתן לי את המחשב שלו לצורך פרמוט וזה מה שאני מקבל בהתקנת VISTA של המחשב למחשב היה מותקן VISTA בעבר ויש לו partition לrecovery של 9 גיגה אבל הוא מעוניין ב Win 7 , ניסיתי להפעיל את ה RECOVERY אבל החבר לא יצר נקודות שחזור או גיבוי ל RECOVERY המחשב כבן שנה מארה"ב של חברת HP ואין עליו אחריות בארץ . כעת אני מנסה להתקין VISTA אבל זה מה שמתקבל : BSOD- IRQL_NOT_LESS_OR EQUAL ****stop :0x0000000A (0x9c200196 ,0x00000002,0x00000000,0x8883AE9B) המחשב מדגם HP pavilion tx2500 בעל שני ליבות של AMD turionx2 64 bit וכרטיס מסך של ATI זהו לצערי אני לא יכול לספק לכם LOG
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
למישהו יש במקרה דיסקט כזה ואם הוא יכול איכשהו להעלות לי את הקבצים בו?? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לינק לקובץ של הוספת דרייבירים של מיקרוסופוט לווינדוס XP?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם צצה לי בעיה מאוד מאוד חמורה!!!! יותר נכון כמה בעיות חמורות אני אפרט 1)אני מצליח להיכנס לאתר של ווינדוס אפדייט אבל שאני לוחץ "סרוק לעידכונים" האקפלורר שלי ניתקע כליל ואז צצה לי הודעת שגיאה ("האינטרנט אקפלורר ניתקע...אנא שלח תקלה ל...בלה בלה בלה") 2)נכון שאתם רוצים להעלות תמונות לאינטרנט אז יש לכם אתר שמאכסן תמונות ובכן גם לי יש (PICTOR) עכשיו כשאתה ניכנס בפעם הראשונה הוא מתקין לך מין תוכנה כזאת שבעזרתה אתה מעלה את התמונות לאתר, תמיד זה עבד אחלה פיתאום זה לא עובד התוכנה הזאת ניתקעת לי בתחילת ההעלאה של התמונה ושוב צצה לי הודעת שגיאה(כמו בסעיף הקודם) מתי שאני מנסה לסגור את האקפלורר 3)אני לא מצליח לישלוח כלום (קבצים) במסנג'ר או באיסיקיו וליפעמים אני כותב למישהוא בא…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אם בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ? או תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם magicdisk ואחר כך הורדתי אותה מהמחשב אולם התוכנה עדיין שומרת רשומה ב-startup manager ( ראה תמונה מצורפת) איך אני מעלים אותה משם??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, התקנתי VISTA RTM ויש לי 7800GT לאחר נסיונת רבים לא הצלחתי להפעיל את ה TV OUT למרות ששמתי את הדרייברים מאתר של NVIDIA ל VISTA, מישהו יודע על פתרון? שאלה נוספת , האם אני יכול עכשיו לאחר שהתקנתי כבר את הויסטה לעשות מחיצה נוספת במחשב ולהתקין עליה את ה XP ואז פשוט לבחור מבינהם? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כרגע יש לי xp ואני רוצה גם שאוכל להשתמש ב98 איך אני עושה את זה בלי לפרמט את xp? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי לכולם! אני חדש ומקווה שזה המקום הנכון לשאול... רכשתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ULTIMATE בעברית.המחשב פורמט כפי שכבר עשיתי בעבר ויש לי הבנה בזה בהחלט הכל נקי וההתקנה עוברת. לאחר שהיא מסתיימת הווינדוס מאתחל את המחשב וזה אמור לעלות כבר מהדיסק הקשיח אבל...זה לא קורה זה לא הולך לשום מקום...פשוט אחרי הפוסט הראשוני מגיע לשורה של VERIFYING DMI POOL DATA וזהו! לא ממשיך לשום מקום. אציין כי המחשב חדש לחלוטין לוח GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H אחלה לוח והתקנתי עליו שוב XP למען הסר ספק לצורך הבדיקה ועולה כמו גדול! מה לעזאזל קורה פה? יש למישהו רעיון? המחיצות 2 במספר NTFS הראשית כמובן היא ACTIVE הביוס מעודכן הכי הכי שאפשר ואני לא מבין מדוע זה לא עולה אשמח לעזרתכם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
1. כל שניה ויסטה מציג לי חלון שמופיע בו Allow/Not Allow בנוגע לכל מיני תוכנות שרוצות לרוץ... הבעיה שהוא לא שואל פעם אחת, הוא שואל כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מחרפן.. יש דרך להפסיק את זה? 2. הכפתור כיבוי בתפריט התחלה לא באמת מכבה את המחשב, הוא רק מכניס אותו למצב שינה... אפשר לשנות את זה שהכפתור הזה יכבה אותו לגמרי? [אני יודע שיש תפריט קטן כזה ששם יש שאט-דאון.]
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. האם שמעתי נכון שהמדיה סנטר יפעל בוויסטה הום פרומיום ובאולטימט ואני רוצה לקנות שלט למדיה סנטר אז שאלתי היא כמה כסף עולה השלט
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, היה פה פעם הסבר איך אני מוחק או מסתיר את המשתמש ADMINISTRATOR שלא יופיע לי במסך של החלפת משתמשים. היה צריך להיכנס לREGEDIT דרך הפעלה... תודה לעוזרים! עריכה: סודר! יש לי שאלה חדשה, האם כשאני בתוך המשתמש, אני יכול לראות מהי הסיסמא שלי? דרך הREGEDIT או כל דרך אחרת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה אני מריץ Windows Vista על המחשב שלי ... הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI PCI-E OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 GEIL 1GB DDR2 800 Dual Channel CL 4-5-4-15 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Enermax Liberty 400W Active PFC LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU המחשב שלי משתמש כל הזמן בלא פחות מ - 32% מהזכרונות (600 ומשהו מגה מתוך 2045) ... המחשב רץ חלק עם ויסטה אבל אני חושש שהזכרונות ייהרסו בשימוש תמידי של לא פחות מ - 32% ... הנה תמונה: לחץ על התמ…
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
זה התקיה.. C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp אז שמעו מה הסיבבה בזמן האחרון יש לי שם די הרבה וירוסים אז אני שואל אם אני יכול להעיף את כל הקבצים שיש שם.. או שזה מסוכן ואם אני מוחק את הקבצים שיש שם מה יגרם? כי שמתי לב שיש שם קבצים שהיתקנתי ועוד כמה.. אז מה עושים?? תודה אחים שלי !!!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעייה שאתה נכנס למחשב שלי בווינדוס XP כמובן לוחץ למשל על כונן D והוא נותן לך תפריט של פתיחה באמצעות במקום שייפתח את הכונן... מישהו יודע איך מסדרים את זה? על ידי איזה פקודה? ועוד שאלה ברשותכם בווינדוס XP היו לי מלא משתמשים לפחות 5 בעת הכניסה שלי למחשב אני רוצה למחוק את כולם ולעשות אחד אדמיניסטרטור עם סיסמא... איך אני עושה את זה... בחשבונות משתמשים אין אפשרות למחוק משתמש??? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שיצא SP3 לווינדוס XP הוא יכלול בתוכו גם את כל העידכונים עד אותה תקופה?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. אני צריך קישור להוספת שפה לויסטה SP2 2. משומה המחשב שלי לא עובר את ה1200 RAM ויש לי 2G.. הוא תקוע כל הזמן על 60% גג.. יש הסבר הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בהמשך להודעה הזו שפירסמתי לפני כמה ימים , אני שב ופונה לעזרתכם האדיבה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386321.0 לאחר התלבטויות , החלטתי שלא ללכת על אופציית התיקון וללכת על פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה. ואכן לאחר שסיימתי את ההתקנה המחשב חזר לעצמו וכל פעולות ה DECRYPTER, REMUX, DEMUX חזרו להיות פעולות של מספר דקות בודדות, המחשב חזר לביצועים מושלמים וכל זה עד אתמול כאשר עוד פעם פעולות אלא נמשכות ונמשכות אל מעבר לעשרות דקות גלישה בדפדפני האינטרנט מלווה ב FREEZE לא מעטים במיוחד כאשר פותחים כמה חלונות. שוב עשיתי SYSTEM RESTORE למועד סמוך לאחר הפירמוט והבעיה נפתרה, אך השאלה לכמה זמן ומה ל****ל גורם לזה, מה גם שאומנם כרגע לא נראה שיש בעייה של איטיות, אך ה…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע וינדוס 7 על המחשב ואני אמור להתחיל לעבוד מהבית ואני אצתרך וינדוס xp בהתחלה חשבתי להתקין xp על מכונה וירטואלית אבל לא זה מסתדר כי זה לא מזהה לי את החומרה מסביב אז חשבתי להתקין גם xp על המחשב ולעשות דואל בוט בין ה XP וה 7 > השאלה היא איך עושים את זה ומה הכי מומלץ > \יש לי רק הרדיסק אחד על המחשב ואני רוצה שיהיה בו 2 מערכות הפעלה תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
התכנתי וינדוס חדש ונוצר לי כזה מצב בתיקיות... איך אני יכול לכוון שזה יהיה כמו בדסקטופ (שאי אפשר לשים קובץ אחד על השני) ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה, כשהוינדוס מוגדר אצלי לתמיכה בעיברית הוא מציג את כל התווים העיבריים בסדר אבל לדוגמא ברוסית הוא לא מראה כלום סתם אותיות בעיברית, עכשיו אם אני מגדיר את התמיכה ברוסית אז העיברית נראת בסימני שאלה. השאלה שלי זה איך אפשר לעשות שתיהיה תמיכה בשתי השפות בו זמנית?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום רב. בחודש ומשהו האחרונים (אולי יותר אני לא זוכר) כונן C שלי משתגע. אמור להיות לי 1GB פנויים (או יותר) אבל כל הזמן המקום הפנוי בכונן צונח בצורה דרמטית. ואז לפעמים יש לזה קפיצות מאיזה 50MB פנויים ל900+ ואז לכל מיני מספרים אחרים בין ה2. אני עושה מעקב (עם כלי החיפוש הרגיל של חלונות) אחר קבצים שהשתנו ואני לא רואה שם קבצים ענקיים שיכולים להוריד ביום 900MB לבקושי 200 רק ע"י גלישה באינטרנט ולשחק בברידג' ברשת. 1. למה? 2. איך אני מתקן את זה? 3. איך אני יכול לפנות מקום מכונן C? חוץ מלמחוק דברים ששולחים לי במסנג'ר? 90% מהתוכנות מותקנות בכונן C. תוכנות שיתוף הקבצים שלי (אי-מיול וביטורנט) לא מותקנות שם וכבר המון זמן שלא הורדתי דרכן משהו בכלל. מערכת ההפעלה שלי זה חלונותXP (בעברית) …
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המחשב שלי יריץ ויסטה חלק וכדאי לי לעבור להשתמש בתוכנה או לא אני מתכנן להתקין ויסטה הום פרימיום 32 המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3.0 ג'יגהרץ 2 ג'יגה DDR2 GEforce 6600le 256mb דיסק קשיח 80 ג'יגה. תודה :]
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-