Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כמה תוכנות שניסיתי להתקין אמרו לי שיש לי בעיה ב COM שאי אפשר לאתר אותו או משהו! והתקנתי את התוכנה uICE וכשאני בוחר ביציאה COM1 המחשב נתקע! יש לי לוח ג'יגבייט K8NF-9 מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי היו לי מותקנים תמיד 2 מערכות הפעלה xp ו win 2000 החלפתי לוח אם וה xp השתגע אז התקנתי חדש עכשיו ה win 2000 לא עולה כי יש לו בעיה של ntldr חסר וכשאני מנסה דרך ה recovery consol לסדר לו את הבעיה אני רק רואה את מחיצה c שעליה מותקן ה xp ואני לא יכול לגשת ל win 2000 כדי לסדר את הבעיה אני חייב לגשת לשם איכשהו להציל כמה קבצים חשובים ודרך ה xp המחיצה הזאת לא מזוהה ואי אפשר לגשת אליה גם מה אפשר לעשות במקרה כזה כי אני יודע שבדרך כלל צריך להתקין את ה 2000 לפני ה xp אבל הפעם לא היתה לי ברירה אם למישהו יש רעיון אני יודה לו מאוד תודה ביי
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין Windows על HD נייד (כלשהו - USB, Firewire...) כך שהמחשב יעלה ממנו? והאם אפשר אח"כ להעביר אותו למחשב אחר, כך שגם הוא יעלה ממנו? המטרה היא ליצור מעין מחשב נייד זול, שבמקום להיסחב עם מחשב נייד אמיתי, להעביר רק HD ממקום למקום, ולהעלות את הווינדוס ממחשבים שונים. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה פעמים בוינדוס שאני מופעיל תוכנה כלשהי מופיע לי הדבר הבא (במקרה הזה התוכנה firefox) מה זה? מה זה עושה? ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יופיע?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
המחשב איטי. אני פותח את הTASK MANAGER לראות על כמה הCPU USAGE והוא רוקד מסביב ל-100% כשלחלק לא מבוטל מזה אחראי האימיול, ועם זה אין מה לעשות, אני יודע. אבל מה, הmsscli המעפן הזה עובר אותו ב-mem usage, כך שמשגע אותי מה צורך יותר מהחמור!
-
האם מומלץ לסמן ב- וי את COMPRESS OLD FILES ב- DISKCLENUP? האם סימון וי משמעותו שהוא ימחק קבצים מכווצים או שהוא יכווץ קבצים ולא ימחק אותם?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,יש לי את הבעיה הזאת קרוב לחודש לא יודע אם להגדיר אותה כבעיה אבל כאשר ה windows נטען כולל הסריקה הזאת שצריכים לחכות שהוא מבצע הוא מוצג ברזולוציה מאוד קטנה רק שהוא מגיע ל 'Welcome' הוא חוזר לרזולוציה נורמלית,יש איזושהי דרך לסדר את זה? זה מציק..
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איך אני מבטל את מסך הפתיחה! לא מבקש סיסמה וכלום אבל פשוט רוצה שווינדואס ישר תעלה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Boot-CD שמכיל תוכנה שמאפשרת למחוק את הסיסמה של כל משתמש (וגם ליצור משתמשים חדשים). אני מעוניין בתוכנה שרצה מתוך ה-Windows (בלי לאתחל את המחשב) בתור Standalone Executable ומאפשרת למחוק את הסיסמה של ה-Administrator (לא בשבילי). יש תוכנה כזאת?
-
- 15 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
התקנתי win xp pro על המחשב והוא בכלל לא תומך לי בעברית. אם אני יפעיל תוכנה הכל יהיה " ???? ????.? ???" וכו' וכו' בעיקרון אני צריך את החבילה של השפה העברית שאני אוכל לכתוב בעברית וקרוא עברית. האם אני יכול להשיג קובץ כזה ע"י הורדה פשוטה? (HTTP*) אני חייב את החבילת שפה הזאת שתיהיה ע"י קובץ הורדה של מקש ימני>שמירת יעד בשם. או שרק לוחצים ונפתח חלון ההורדה אבל שלא יהיה אמיול או משהו בסגנון. בבקשה עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ב win xp יש בתפריט התחל "המסמכים האחרונים שלי" שמראה את המסמכים האחרונים שפתחתי, כיצד אני מבטל את זה?כלומר שלא ישמור אותם ולא יראה מסמכים אחרונים? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי xp אני צריך להתקין 98 בשביל לעשות עליו ניסויים יש לי bootable cd בתחילת ההתקנה כתוב setup will now configure your 1st hard drive for use with win 98 caution: all files will be deleted פחדתי להמשיך כדי לא למחוק את כונן המערכת שלי מה עושים? שאלה שניה את ה win xp שיש לי התקנתי אחרי פירמוט למרות הפירמוט, עם האתחול לוקח לאייקון של bitdender ושל הכרטיס רשת הרבה מאוד זמן לעלות ה pf usage מתחיל מעל 200 ,מה כבר התקנתי שיכול לגרום לכל התופעות האלה? בטח לא התקנתי משהו שונה, זאת אולי הפעם המיליון שאני מפרמט ואני כל הזמן מתקין אותו דבר ואף פעם לא קרה שכל כך מהר המחשב לקה בסימפטומים האלה
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות חדשים אבל אני לא רוצה לפרמט את המחשב כי יש לי עליו הרבה משחקים שאין לי את ההתקנות שלהם. וחלק מהמשחקים לא יכולים לעבוד אם נגיד אני העביר אותם לכונן אחר ואפרמט רק את הכונן של הווידוס.(בגלל הרגיסטרי) אז השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הזכרונות מעבד ולוח אם מבלי לפרמט?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב לתופעה הבאה אצלי במחשב : אם אני משאיר את המחשב דלוק במשך הרבה זמן (כמה ימים), Services.exe לאט לאט תופס יותר ויותר CPU. בהתחלה זה נסבל, הוא תופס רק כמה אחוזים בודדים, אבל זה הולך ועולה, ולאחר מספר ימים הוא תופס כמעט 100% מה - CPU. הוא לא תופס את ה - CPU כל הזמן כך שאי אפשר לעבוד, אלא הוא רץ על 0% למשך 2-3 שניות ואז קופץ ל - 20-30% למשך כשניה ואז קופץ ל-90%+ למשך כשניה או שתיים וחוזר חלילה. חוץ מזה אני לא רואה שום דבר יוצא דופן. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ? אני יודע ש - Service.exe הוא פרוסס של מערכת ההפעלה, כך שאני לא מבין מה גורם לו לעלות לגבהים כאלה. תודה מראש על העזרה, אורי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך משחזרים קבצי מערכת (קבצי DLL) מדיסק ההתקנה של WIN XP PRO? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
דומה לקודמה פרמוט מערכת הפעלה מ xp ל 98 נענה לי קודם כל לעלות עם דיסקט ההפעלה של win98 ולפרמט את המחיצה שלך בחזרה ל FAT32 אחר כך אתה יכול להמשיך בהתקנה רגילה. ומה לגבי מ xp ל 2000 יש משהו שצריך לעשות ? או שזה דומה ל xp או 98 ועוד שאלה התיעצות מדובר במחשב פנטוים 2 2000 מומלץ להתקין או עדיף 98 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חברים הסיפור הוא כזה לאחר שהמחשב נדבר בספיי ואר ובטרויינים עשיתי סריקת וירוסים מחקתי כל מה שהיה , עשיתי הסרת תוכנות ריגול וכל מה שקשר , התקנתי זון אלארם אך עדיין המחשב שקושי עובד ואני לא יודע מה לעשות , אני לא רוצה לעשות בשום אופן פירמוט כי יש על המחשב מידע של שלוש שנים אחורה . בדקתי בטאסק מאנאגר וראיתי שישנן שתי תוכנות שעובדות ברקע ושואבות מהזיכרון הרבה מאד vsmon.exe ccApp.exe אין לי שמץ של מושג מה זה התוכנות האלה ואני חושד שזה וירוסים או משהו , המחשב בקושי עובד ואני עכשיו בקושי כותב את ההודעה אני חייב עזרה , אני לא יודע מה לעשות עם המחשב בנוסף כל הזמן נפתחים לי כל הזמן אתרים של אד וארס
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
hello, my windows xp2 does problems.. how can i add the hebrew pack without installing the whole windows again?? I have the full version of the proggie.. thx
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום איך אפשר להחליף מערכת הפעלה xp ל 98 תהליך הפורמט נעשה כמו מ xp ל xp או יש משהו שצריך לעשות לפני כך תודה והמשך יום טוב :
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
בלאגן עצום בשבילי לגבות ולהעביר את מערכת ההפעלה להארדיסק החדש יותר . קניתי מחשב חדש ואני שוקל להתקין את הWINDOWS על ההארדיסק הישן ... (20GB WD 5400 RPM ). אז ככה.. מה אתם אומרים ? האם זה ישפיע על מהירות המחשב ? amd athlon 64b 939 3000 . תהיה השפעה מבחינת מהירות אם אני אתקין על הכונן המהיר יותר ?.. פשוט היישן כבר מגובה, והוא תפור על המערכת (20GB) Thanks
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-