Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי מחשב נייד Lenovo 300 N100 עם מערכת הפעלה XP Home Edition. לאחרונה, בכל פעם שאני פותחת המחשב (בכל פעם)ת עולה לי השגיאה הבאה בשורת המשימות (איפה שהסמלים): מה זה בדיוק "זכרון ווירטואלי"? מה הבעיה בדיוק כרגע עם הזכרון הזה? איך אני מתקנת את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היום אני וחבר שלי מתווכחים על משהו והזכרתי את הטכנולוגיה הזאת, עכשיו אני לא יודע ממש במה מדובר חוץ מזה שעליה מבוסס וינדוס 2000 וה-XP. תודה מראש ובבקשה אל תפנו אותי לאתרים אני רוצה הסבר שאני יבין ולא משהו כמו אנציקלופדיה ואפשר לחפש בגוגל, ובבקשה אם כבר אז כבר בעברית. slim_shady
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה התוכנית הזו שרצה ברקע בזמן פעולת WINDOWS XP? סימנתי אותה, ורואים שהיא לוקחת את מרבית כוח החישוב והרבה(!) זיכרון... בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני צורב משהו נוצר קובץ כזה מה הוא עושה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה קבצי החלפה(pf) והאם זה צריך להיות ככה: (1.85GB http://img400.imageshack.us/img400/2988/150015001488151315014ca.png והאם הicq צריך להעלות כל כך הרבה? (לפני שהפעלתי את הicq זה היה על איזה 300 מגה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc יש קובץ שאם פותחים אותו בעזרת notepad אז הוא מראה כתובות של כל מיני אתרים שנראה לי ששותלים לי spywares במחשב שלי מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב השאלה די בכותרת.... קצת פרטים: כשפתחתי את הקובץ הוא נפתח במשהו שנקרא Microsoft Office Document Imaging, והציג לי תמונה של דף אינטרנט ששמרתי (דרך file -> save as). אמא שלי עבדה היום על המחשב (עם דף האינטרנט ששמרתי), אז יכול להיות שהיא יצרה איכשהו את הקובץ הזה בלי לשים לב. יש לי XP PRO, אופיס 03.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
ועוד שאלה: יש לי מערכת הפעלה xp pro sp3 ו2 GB זכרון RAM ולפעמים בצד שמאל למטה מופיע לי הודעה כזו שאין לי מספיק זכרון פנוי בלי שאני עושה פעולה מיוחדת שמצריכה הרבה זכרון. מה לעשות עם זה?
-
- 18 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה מה זה ריג'סטרי ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השירות הזה גורם לי לבעיות(אני חושב) בזמן הרצת משחק,אז השאלה היא אם אני באמת צריך אותו.הסבר קצר על השירות גם יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 5.1k צפיות
-
-
זה תופס לי איזה 90 אחוז מה CPU מה זה ואיך אפשר להוריד את זה קצת מהמעבד שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Microsoft Windows XP Profesional SP2 Corporate Edition :s05:
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היא מופיעה כשאני סוגר את המחשב, אבל לא תמיד. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום התקנתי את IE7 ומאז אני לא רואה תמונות ושאר שדות בחלק מהאתרים אלא ריבוע שבו יש X אדום. מה חסר לי ומהיכן להתקין תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד חדש ולצערי הוא הגיע עם WINDOWS 8. מלבד ניסיון קצר בתרופה של RC1 לא יצא לי לעבוד עם מערכת ההפעלה הזאת. המחשב הזה מיועד לעבודה ולא למשחקים וקישקושים ולדעתי מבחינת productivity חלונות 7 הייתה הרבה יותר טובה. התחלתי לנסות לעבוד ולדעתי win8 מזעזעת ומיקרוסופט פשוט ביצעה אונס של המשתמשים. היא מצועצעת ומאד לא נוחה ולא מתאימה למחשב רגיל שאינו טאבלט. ראיתי שיש הרבה תוכנות צד ג' שמחזירות את המראה והפונקציונליות של WIN7 אבל עדיין זה מעצבן שאני צריך להתקין המון תוכנות רק כדי לקבל את הסטנדרד הקודם של WIN7. אני עכשיו על סף להעיף את WIN8 לכל הרוחות ולהתקין מחדש WIN7, ורגע לפני אני רוצה לשאול: בהנחה שאני שונא את הממשק החדש של WIN8 ורגיל ואוהב את הממשק הישן של WIN7, הא…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני רוצה לדעת מה הבדל בין SP3 לSP2 ועוד דבר אם אני מתקין את SP3 יהיה בעיות עם התקנת דריבריים?? בקיצר האם שווה בכלל להקין את SP3??
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מותקנת אצלי ויסטה ומידי פעם אני שם לב שהארד דיסק ממש ניטחן שם וזה מאט את המחשב. חשוב להדגיש שסרקתי וירוסים ותוכנות רוגלות. גם אחרי שהתקנתי את הוינדוס על שתי מחיצות התופעה ממשיכה מה אפשר לעשות בידיוק כדי להפסיק את זה?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חברה אני ואח שלי פה מתוכחים על איזה אפשרות להתקין את הwinxp אז תגידו אתם מה יותר שווה ולמה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב Xp professional או xp home edition? ומדוע?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 3 800 עם 196 זיכרון פנימי ורציתי לדעת איזה מערכת הפעלה כדי להתקין עלוי העם win 2000 הוא win xp עכשוי המחשב עובד עם win 2000 ועובד מצוין .ואני רוצה לפרמט אותו . גיא .
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו בצד ימין את מפרט המחשב שלי, השאלה שלי היא מה יותר כדי לי להתקין Windows xp 64 bit או Windows Vista 64 bit או האם בכלל כדי לי להמתין עד ש Windows 7 החדש תצא וזהוא אבל גם אז שהיא תצא השאלה נשארת היא מה יותר טוב בשבילי 32 או 64 אולי הכי טוב לי להשאר עם גירסת ה - 32 ביט ולא לשדרג אני יכול לשדרג את המחשב שלי מ - 4GB פנימי ל - 8GB פנימי השאלה האם זה כדי לי.. זה יביא לי ביצועים יותר טובים מחשב שרץ כמו צ'יטה? ראיתי מלא נושאים על זה ואני די מבולבל השמח לעזרה שלכם...
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום איזה מערכת הפעלה יותר קלה על המחשב ? יש 4ג' זכרון פנימי ומעבד G2020 מה עדיף שהוא יריץ מבחינת מהירות שימוש ? WIN10 או WIN7? לא להכניס לשיקולים כסף וכו' רק מהירות שימוש תודה
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-