עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by EG,

אתמול לא הצלחתי להיכס לאינטרנט אז שיחקתי קצת בהגדרות ושיניתי כמה דברים. אתם מכירים למשל שהולכים להתחל ועושים כיבוי ומופיעות 3 אפשרויות אז לי מופעיה כמו ב2000 או ME ואם לוחצים: ALT+CTRL+DELETE אז מופיע ה TASK MANAGER ושוב מופיעה לי משהו אחר: חלון כלשהוא בלי כלום מסביב וקוראים לו - WINDOWS SECURITY שם כבר יש 6 אפשרויות נראה לי זה ככה בווידוס הישנים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by Syspot,

היום המחשב החל לעבוד על 4 צבעים (שחור, צהוב, לבן וכחול), תמונה להמחשה: http://www.img-il.com/up/og5myjizm1ki.jpg. יש לציין שאני עובד עם מערכת ההפעלה Windows XP, רק המעטפת היא בסגנון 'קלאסי'. תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by RoNi0,

שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by דנדן,

שלום לכולם, ידוע לכם עד כמה משתלם לקנות INTEL TURBO MEMORY למערכת הפעלה VISTA 32BIT? אם מישהו מצא אולי BENCHMARKS מעודכנים, זה גם יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by Loui1410,

יש לי Windows XP Pro באנגלית, וכשאני מכבה את המחשב הוא נתקע ב-Saving your setting. חיפשתי על זה בגוגל וכנראה שזאת בעיה נפוצה אבל אני לא יכול לפתור אותה... אם מישהו יודע איך בבקשה תעזרו לי! אבל הוא לא תמיד נתקע... הוא נתקע אם אני דולק את המחשב ליותר משעה משהו כזה... למשל, אם אני מדליק את המחשב ומכבה אותו אחרי 2 דקות הוא לא נתקע... ואני גם חושב שאולי יש לזה קשר עם חיבור האינטרנט... לא יודע.. אם מישהו יודע איך לפתור את זה בבקשה תעזרו בהקדם האפשרי. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Yaron2012,

ביטלתי את השימוש ב- Clear Type, ולמרות זאת כמה תוכניות (IE9, בבילון ועוד) משתמשות בו. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/windows_7-hardware/%D7%92%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D/1a2f2acb-5d73-4b5e-8c20-742682d27985

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לפני כמה זמן ראיתי שהמחשב עושה בעיות אז התקנתי נורטון מכורי (דיסק מכורי) אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות ריסטרת עשיתי ולאחר מכן המחשב עלה עד לחלון בחירת מישתמשים וניתקע לפעמים זה נכנס למשתמש שלי אבל רואים רק רקע (שולחן העבודה ריק) דחוף!!!! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  8. היי לכולם קניתי סטרימר MINIX Z64 עם ווינדוס 10. עשיתי "התקנה ראשונית" - בעצם פשוט חיברתי את המכשיר לחשמל והפעלתי, עניתי על כל השאלות כולל שפה וכדומה. עכשיו אני צריך לעשות אקטיבציה לווינדוס וכאשר אני מנסה הוא רושם לנסות מאוחר יותר. המכשיר מחובר לאינטרנט ע"י WiFi. בנוסף כשאני פותח את דפדפן האינטרנט ורושם כתובת של אתר מסוייםואז אנטר, הוא נותן הודעת הבטחה של איסור כניסה לכתובת, ואני צריך לאשר את הכניסה לאתר, אפילו בכניסה לגוגל. אשמח ללינק לסרטון אקטיבציה או הסבר איך עושים את זה תודה רבה לעונים. גיל רמה .

9. Started by lidor_abo,

חברה לא עולה לי ה boot בדיסק של הוינדוס אקספי איך אני יכול לתקן ולהעלות את ה boot?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by ShoX,

המחשב של אחותי!!! תעזרו לי פליז הנה תמונות לזה: http://www.2send.us/uploads/99c00a8f23.JPG http://www.2send.us/uploads/8091f4d499.JPG http://www.2send.us/uploads/36a55a4662.JPG מה עושים???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום אני מחפש אפשרות שהויינדווס לא יתקין דרייברים אוטומטית ממה שיש לו כי לדוגמה אני מכניס דונגל של בלוטוט והווינדווס ישר מתקין את התוכנה שלו לבלוטוט ואני צריך את שלי בשביל שמה שאני מנסה לעשות יעבוד אז אני מחפש דרך לא לתת לווינדווס להתקין אוטומטית את הדרייבר...תודה מראש עידן.

12. http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/downloads/upgrade.asp

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. היי... ברשותי מחשב ישן עם מערכת הפעלה באנגלית (WINDOWS 2000). האם יש דרך להתקין משהו ושהמערכת הפעלה תהיה בעברית מלאה? (תצוגה וממשק). תודה

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by a1x,

אני לא כל כך מבין למה מיקרוסופט לא מוכרת בצורה נורמלית את הגרסה המלאה? הייתי אם הפרוצים וחשבתי לי לקנות הפעם מקורי, אבל בכל מקום מוכרים רק שידרוג או "עם מחשב חדש בלבד" וזה גם תמיד גרסת OEM שזה רק למחשב אחד. מישהו יכול לעזור לי ולהפנות אותי למקום איפה אפשר לקנות בצורה נורמלית ואמינה גרסה מלאה. אם אפשר RETAIL. אבל אם זה רק OEM, גם אפשרי ועוד משהו , מה דעתכם על המכירה הזאת בEBAY? http://www.ebay.com/itm/221196409190?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by asichen,

היי כל פעם שאני מפעיל תוכנה מסויימת (לא משנה איזה ממש) המחשב קורס וזה מראה לי מסך כחול ואומר שיש לי איזה בעייה וכו' ( אני לא יכול להביא תמונה כי אין לי ממש איך...) האם תוכלו לעזור לי בקשר לזה איך שהוא כי זה נורא חשוב לי בבקשה תנסו לעזור לי... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by TectoR,

ניסיתי להתקין לינוקס וזה.. בסוף זה הגיע למצב שבבוט שאני בוחר בלינוקס יש שגיאה והוא לא עולה, וגם שאני בוחר בווינדאוס הוא לא עולה. אז מחקתי את המחיצה של הלינוקס ופירמטתי אותה מחדש לNTFS, והתקנתי על המחיצה ווינדאוס. עכשיו יש לי את הווינדאוס הישן בC, ואת החדש בF. הבעיה שעכשיו אני לא מצליח לפרמט את C כי הDISK MANAGEMENT מזהה אותו כSYSTEM (ואת F כBOOT) אז אי אפשר לפרמט. מה עושים? תודה רבה, זה די דחוף.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by zini1,

איך אפשר לנטרל את הפלאג&פליי בוינדוס אקס.פי פרו באופן חד פעמי?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by gargoil,

שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר מריץ xp pro. כנראה שנדבקתי בוירוס כי המחשב איו מזהה את כונן C ב אקספלורר. רק אם אני הולך ל system\manage ומשם מגיע לכונן C זה אפשרי. מחפש כיוון לפתרון הבעייה המוזרה הזו

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by eliran-f,

האם 2GB RAM ניתמך בווינדוס HOME EDTON?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by evman007,

הכל החל לפני כמה ימים כשהורדתי קובץ כלשהו שהיה נגוע.הסרתי אותו וביצעתי מספר סריקות באנטי וירוס שלי,מקאפי-הסרתי את כל מה שהופיע שם. משום מה ביומיים האחרונים המחשב פשוט מרסט את עצמו ללא כל אזהרה או הודעה כלשהי.בדקתי אולי בעיית חום ,אבל זו לא הבעיה.כנראה שהוירוס לא הוסר במלואו,אך אינני מצליח למצוא אותו. עוד משהו מעצבן ומוזר-בכל פעם שהמחשב עושה ריסט,הוא מוחק את הקובץ הפעלה של החייגן מישהו יכול לתת עצות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, ברשותי Windows 7 32bit Ultimate. לפני מס' ימים קרה דבר מוזר, כאשר אני מקיש Windows+P כדי להעביר את התמונה בין המחשב למסך הטלוויזיה, לפתע המחשב מופיע כ- Projector (כלומר, כאשר אני בוחר Projector Only, רואים במסך המחשב), והטלוויזיה מופיעה כ- Computer (כאשר אני בוחר Computer Only, התמונה עוברת לטלוויזיה). לפני כן הכל היה בסדר (כלומר הפוך מהמצב הקיים כעת) ולא זכור לי שביצעתי משהו שיכול לפגוע בכך. ניסיתי להחליף פיזית בין החיבורים בכרטיס מסך, בתקווה שזה יסתדר, אך זה נשאר אותו דבר כיצד אוכל "לומר" למחשב שמסך הטלוויזיה הוא ה- Projector ומסך המחשב הוא ה- Computer? ניתן להגדיר זאת ידנית? תודה רבה, אורן.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by can2,

פירמטתי את המחשב והכל טוב חוץ מדבר אחד! כשאני עושה מקש ימיני על שולחן העבודה ומנסה ללחוץ על מאפיינים זה לא מגיב פשוט לא פותח את התפריט. בבקשה תגידו לי מה לעשות תודה! ברשותי win xp pro וגם ניסיתי לפתוח את התפריט דרך לוח הבקרה.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  23. שלום, ברצוני להתקין על המחשב הנייד (Fujitsu Esprimo V6515 כרגע עם ויסטה) XP. עכשיו יש לי התלבטות בין HOME ל PRO, שימושים בסיסיים, יש לי אפשרות לרכוש את מערכת ההפעלה בהנחה גדולה אז בואו נצא מההנחה ששתי המערכות עולות אותו מחיר, מי עדיפה יותר? כמו כן האם גירסא רגילה של XP HOME/PRO תתאים למחשב נייד? או שיש גירסאות מיוחדות?

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by darkman,

יש לי וינדוס 2000 אתמול התקנתי Firewall והיום המחשב פעל בערך מ 11 לפני חכצי שעה היה המסך הראשון לפני חמש דקות המסך הכחול שני בא החלטתי לרשום את השגיאה Address de7e5052 base at be7d8000 data stump 4076a214 filtht.sys ולפי זה היה רשום מלא כתובת לא היה לי כוח עם מישהו יעזור אני ישמח אני פשוט מרגיש שהפורמט שאני הולך לעשות למחשב מאוד מאוד קרוב. :-[ :-[

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.