עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן.. לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם המערכת הפעלה והאפשרויות תקיה (סוגי קבצים) וכנראה ששיניתי משהו. איכשהו גרמתי לכך שברגע שאני נכנס לתקיה מופיעה לי הודעת שגיאה כמו בתמונה, לכל התקיות. אם אני מבקש לסייר לאותה תקיה אין שום בעיה אבל לפתוח אותה באותו חלון זה פשוט לא אפשרי. מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? http://img220.imageshack.us/my.php?image=90497962.jpg [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  2. Started by Doctor Robert,

פתחתי לפני כמה ימים נושא שהתבלגן והתדרדר לנושא אחר, אז עכשיו אני פותח נושא חדש ומסודר. מחקתי את ה-SP1 שהיה מותקן אצלי במחשב. אני עכשיו רוצה להתקין SP2, לצורך כך נכנסתי לאתר windows update של מיקרוסופט, אבל אני לא מצליח לעדכן, כי הוא קורס לי פשוט או שאני מקבל שגיאה באתר. הנה הלוג של הווינדוס אפדייט: 2008-06-16 12:52:54:561 2728 eec Setup Rollback: Successfully copied C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe.wusetup.125281.bak back to C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe 2008-06-16 12:52:54:607 2728 eec Setup Rollback: Successfully copied C:\WINDOWS\System32\wuaucpl.cpl.wusetup.126718.bak back to C:\WINDOWS\System32\wuaucpl.cpl 2008-06-16 12:52:54:717 2728 eec Setup Rollback: Successf…

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  3. אחרי קריאה של המון מאמרים בנושא , כולי מבולבל יותר ממה שידעתי לפני כן. כל מאמר שונה בהמלצתו לגבי גודלו של הזיכרון ומיקומו. הנה המפרט הצנוע (ביותר) של הלפטופ עליו אני רוצה לקבל עצה לגבי הזיכרון הוירטואלי. פנטיום II מעבד 400MHZ זיכרון - 224 RAM . הרדיסק אחד בנפח 30GB אשר מחולק ל C ו D מחולק ל שליש ו 2 שליש כאשר מערכת ההפעלה (XP) יושבת ב C שנפחו 8.39G . זהו, כמה להקצות ? האם ב 2 מחיצות או רק במחיצה שבה לא נמצאת מערכת ההפעלה? תודה...

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by fireskill,

שלום, יש לי מחשב בבית שהוא די ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אז שינתי את ההגדרות בביוס ואז הכנסתי את הדיסק התחלתי , נכנסתי להתקנה של הווינדוס המשכתי ... ואז היה לי דף התקנה כחול כזה והיה כתוב שעם אני רוצה להתקין על כונן אחד כמה ווינדוסים - ואין לי משוג למה אני רוצה לפרמט את הישן ולתקן חדש, איך לעזעאל אני עושה את זה?!

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  5. שלום אני חדש כאן שמעתי שזה הפורום הכי טוב לבעיות עם המחשב אני לא בטוח אם אני בנושא הנכון אבל הווינדוס שלי לא עולה, אפילו לא בסייף מוד ולא בשום אופן יש מעין לולאה (לופ) של ריסטים כל הזמן עושה ריסט רציתי לדעת אם יש דרך להגיע אל הכונן הארד דיסק שלי ולגבות את כל מה שנמצא עליו? אם אני אפרמט את ווינדוס בדרך כלשהי...... אם מישהו יוכל לענות לי כמה שיותר מהר יש על המחשב כמה קבצים חשובים..... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by oren6,

קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת אם אני חייב לעדכן אותו ולהתקין בו את חבילת השירות 2 ??? אתם בטח אומרים לעצמכן ...."נו ברור שחייב לעדכן ".. אז זהו שהמחשב מיועד לעריכת קול והוא לא יחובר לרשת ולא לשום דבר שקשור לאינטרנט או משהו כזה ..... יהיו בו אך ורק תוכנות........

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by Mercenary51,

שלום לכולם! כשאני מפעיל קובץ מדיה כלשהו האקפלורר מודיע על קריסה ומפעיל את עצמו מחדש. לאחר מכן כשאני מנסה להכנס שוב לקובץ הוא פועל טוב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by idofr,

אז ככה הרצתי ועברתי על הלוג ומצאתי כמה דברים שניראים לי שאני צריך להעיף אותם ואמרתי אם כבר יש כמה דברים שאני רוצה את דעתכם נעלה כבר את הכול .נ.ב אני חושב....(כה אני יודע שזה נדיר אז מה!?) אולי כדאי שיהיה דביק על התוצאות הרגילות כאילו מה בדר"כ אמור להיות עם פירוט וזה? זה יכול לחסוך הרבה זמן! בכול מיקרה תודה מראש עידו חחחחחחחחחחחחחחח רק אני מסוגל לבקש עזרה עם הלוג בלי באמת לשים אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 19:54:07, on 13/02/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\se…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  9. קרה לכם שלא הצלכתם להעתיק קובץ מסויים ע"י גרירה או ע"י גזירה והדבקה ? חלונות נסגרים לכם לפתע ? לא מצליחים להקליק על לינק באתר ? החלונות שלכם משתגעים ולא מראים את התוכן שלהם ? וכו וכו. יש לכם וירוס/סוס טרואיני בשם sndloader.exe. למידע: http://www.sophos.com/virusinfo/analyses/w32agobotbv.html

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  10. האם המפרט הבא יצליח להריץ ווינדוס 98 SE ולהריץ סרטי DIVX ו-XVID עם כתוביות:? מעבד פנטיום 1 200 מגהרץ זיכרון 32 מגבייט של לא זוכר איזה חברה לוח אם ממזמן שחכתי איזה כרטיס קול הכי פשוט של CREATIVE הרדיסק 4 גיגה של לא זוכר איזה חברה בתודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  11. יש לי Windows Vista Ultimate x64. ה-Windows הוא באנגלית עם תמיכה בעברית. כאשר ה-Windows עולה, אז השפה הראשית שמופיעה בשורת משימות היא אנגלית. יצרתי למשתמש שלי סיסמה, ובמסך הפתיחה (במקום בו כותבים את הסיסמה) השפה הראשית (שמופיעה גם באייקון בצד שמאל למטה) היא עברית. אני לא רוצה ללחוץ Left Alt + Shift בכל פעם שאני רושם את הסיסמה כשה-Windows עולה. איך אני יכול לשנות שהשפה הראשית תהיה אנגלית?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by Natan_Rozen,

היי שלום יש לי בעיה עם הקובץ explorer.exe, הוא קורס כאשר אני עושה קצת עומס על המחשב, למשל פותח תיקייה עם הרבה קבצים או שומע מוזיקה וממזער את ה-Windows media player . יש למישהו פתרון לבעיה הטורדנית הזאת? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  13. פירמטתי את המחשב עכשיו כשאני נכנס לתיקיה של סרטים ונכנס לסרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: http://img520.imageshack.us/img520/741/gfgdgfxi3.png איך שאני נכנס לתיקיה זה עושה את זה הסרט פועל כרגיל. מישהו יודע איך לתקן את זה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  14. היי, יש לי בעייה במ"ה XP. אני מנסה לאתחל את ה Service של Remote Registry ולא מצליח. אני מקבל הודעת שגיאה "error 5". ההודעה גם אומרת לי לאתחל את ה Service של ה- Plug and Play. גם אותו אני לא מצליח לאתחל. (אין לי כרגע אפשרות להעלות את ההודעת שגיאה לאתר) למישהו קרה כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. Started by tomer_et,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם AUTOCOMPLETE ב - IEXPLORER. הבעיה היא שהוא פשוט לא עובד... וזה למרות שהאפשרויות מסומנות ב"כלים". אין השלמה אוטומטית של שדות, הדפדפן לא זוכר סיסמאות וכו.... ועוד משהו, כשאני נכנס לאתרים שדורשים סיסמה - כשקופצת תיבת הדו שיח שמבקשת שם משתמש וסיסמה - נעלמה לי שם האפשרות לשמור את הסיסמה (הריבוע הקטן בצד שמאל). יש לציין שכל פעם שאני מזין שם משתמש וסיסמה באתר כלשהו קופצת הודעה ושואלת אם אני רוצה לשמור את שם המשתמש והסיסמה ולמרות שאני תמיד מסמן שכן - זה לא עוזר. אני משתמש ב - Norton Internet Security - האם יכול להיות שזה משהו בהגדרות של התוכנה? מערכת ההפעלה שלי היא WINXP PRO SP1 יש לכם רעיון - בבקשה עזרו

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by Idan-h,

טוב זאת הפעם השנייה שזה קורה לי. המחשב נתקע, ואז אחרי שאני עושה ריסטרט, המחשב נותן לי לבחור איך להכנס לוינדוס (Safe Mode, Normally וכו'), לא משנה מה שאני בוחר, הוינדוס נטען אבל לא עולה ועושה ריסטרט. פעם ראשונה, לא ידעתי מה לעשות אז פירמטתי. הפעם, השתמשתי בRepair של הוינדוס, ועשיתי שם בדיקת דיסק, ולהפתעתי זה הסתדר והוינדוס עלה. אני לא מבין מה הסיבה לזה. אני דיי חושד בספק אולי, אבל לא בכלל לא בטוח. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה. זה המתחים של הספק לפי אוורסט: Voltage Values: CPU Core 1.49 V CPU Aux 2.29 V +3.3 V 3.26 V +5 V 5.08 V +12 V 12.16…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. Started by Cyron,

windows חוסם לי חלונות שאני מעוניין לפתוח, ניתקתי את ה-pop up blocker המובנה של ie וגם את של spyware doctor, אבל עדיין שאני לוחץ על קישור שאני מעוניין לפתוח מופיע ב-ie למטה בצד שמאל: "pop up window blocked", איך אפשר להפטר מזה ?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by sevenX,

זה אפשרי? אם כן זה לא יצור בעיות אחר כך?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  19. Started by ToPI,

אני מנסה להתקין את SP1 של ויסטה וזה נותן לי שגיאה: נכנסתי ללינק אבל עדין לא עזר לי מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  20. תגידו גם לכם לוקח טיפה זמן שהמחשב נכנס לווינדוס ואז מעלה לכם את כל התוכנות..... לוקח איזה דקה משהו כזה ואז נכנסים למחשב שלי וזה נפתח טיפה לאט כזה ולדברים אחרים גם לאט... ואז אחר כך הכל נפתח מהר כזה... האינטרנט הכל אחרי שנכנסתם להכל גם לכם זה קורה? אתם מבינים למה אני מתכוון?<

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. במחשב הראשי (אני כותב כעת מהנטבוק), אני לא מצליח לעשות log on כשאני נכנס למשתמש שלי (administrator), הוא מחכה מלא זמן, ובסוף יוצא כאילו לא עשיתי כלום. ניסיתי להכנס בsafe mode ואותה בעיה, למרות שלפעמים פתאום הוא כן נכנס, ואחר כך כבר לא. למישהו יש מושג איך אני מטפל בזה? נ.ב. אין לי דיסק התקנה, התקנתי את זה על דיסק וירטואלי.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  22. היי חברים! נדמה לי שוירוס רציני תקף את המחשב שלי - אני מבקש את עזרתכם! אז ככה, הכל התחיל מזה שגיליתי SPYWARE מעצבן ומציק במחשב שלי שהיה ללא אנטי וירוס עד אז. התקנתי KASPERSKY, ביצעתי סריקה, והעלמתי אותו. לאחר יומיים, שוב ה-SPYWARE חזר. KASPERSKY לא עזר הפעם... הורדיתי שלל תוכנות חינמיות נגד SPYWARE כמו AVG, SPYCATCH, AVAST... גם הם לא עזרו. לאחר שסיימתי להתקין את תוכנת AVAST, לאחר כל אתחול של המחשב, הייתה מופיע הודעת שגיאה של ווינדוס, הייתי לוחץ על "סגור" (ולא על שלח תגובה...) ואז לפתע היה עולה מסך כחול שבו רשום שאני חייב לאתחל את המחשב. עכשיו בכל פעם שווינדוס עולה לי, כעבור כמה דקות המסך (הכחול) הזה עולה ופשוט אין לי מה לעשות אלא לכבות את המחשב. במצב SAFE MODE הדבר הזה ל…

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by DiSc@MaN,

מדובר על מחשב עם התקנה מאוד ישנה של 2000 ועברו עליו הרבה יוזרים וכעט נשאר עליו רק יוזר אחד שהוא אדמינסטרטור (והיוזר אדמינסטרטור). הבעיה היא שהרבה מאוד קבצים פשוט בלתי ניתנים לקריאה. ואין לי אפשרות לשנות את ההגדרות אבטחה שלהם. יש איזו שהיא דרך לשחרר אותם מכל בעלים קודמים ופשוט לאפס להם את ההרשאות? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  24. שלום חברים היה לי ראיון עבודה במעבדת מחשבים כלשהי , שמספקת שירות בעיקר למגזר העסקי . הוא אמר לי שתכלס להרכיב ולשדרג מחשב זה שטויות ולא זה מה שמדאיג אותו הוא רוצה שאיהיה מסוגל לנהל שרתי ווינדוס סרבר , שרתי לינוקס ויוניקס . שתפקידם הוא בעצם להיות הראוטר של הרשת ולהקצאות הרשאות (גישה לאינטרנט וכולי ) לכל המחשבים הכפופים תחתם . עכשיו הוא אמר לי שאין לו הרבה זמן ללמד אותי את כל זה , ועיקר הלימוד שלי צריך להיות עצמאי . אתם מבינים על איזה סוג שרת\שרתים מדובר ? אשמח מאוד לכל לינק שמלמד על שרתים שהם ראוטרים ועל הדרך שמחלקים הרשאות לכל המחשבים הכפופים במערכות הפעלה הנ"ל תודה לעונים . עריכה: למעשה אני רק צריך ללמוד את ממשק השרת ראוטר . …

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by dbx22,

יש לי דבר כלשהו שאני רוצה להתקין וכשאני מנסה להתקין אותו נפתח לי חלון דוס קטן וישר נסגר יש לציין שזו הסיבה שפרמטתי את המחשב וזה היה גם לפני הפירמוט. מה לעשות? תעזרו לי בבקשה אני כבר נואש... תודה...

• 5 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים