Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הופיעו בשני המחשבים בביתי בעיות בניגון DVD. במחשב אחד אני משתמש בתוכנת power dvd 5 שסופקה עם הכונן והיא מודיעה לי שלא מצליחה לזהות את הכותר (כלשהוא) במחשב השני יש את אותה התופעה. במחשב השני ניסיתי להקרין באמצעות media player. לא ראיתי תמונה. באמצעות windows xp video video decoder checkup utility בחרתי מחדש את ה DECODER המומלץ לעבודה עם מדיה פלייר. עכשיו אני רואה תמונה אבל לא שומע קול ?? מאחר והתופעות הופיעו בשני המחשבים באותו הזמן יש לי חשד שאחד העדכונים האחרונים של XP גורם לשיבוש - האם יש דברים בגו? האם מישהו נוסף נתקל בבעיות דומות?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות קצת קשות לדעתי ואני הודה מאוד לעוזרים 1- אם מישהו מקיר PE זוהי מערכת הפעלה שמופעלת דרך בוט וליפני שהווינדוס עולה הPE עולה דרך הדוס(אני חושב) ויש בו כול מני תוכנות ודברים שונים(כימט כמו ויינדוס רגיל) שהמתכנת קווה מראש.. השאלה שלי איך אפשר ליצור ווינדוס כזה ולשנות בו דברים 2-ולמי שמקיר את כול הגירסאות השונות של הווינדוס(sp3,black,indigo..) השאלה שלי היא איך אני עושה עמוד ליפני עליית הוידוס אחרי פירמוט שבו אני סם כול מני תוכנות שניתן ליבחור אם להתקין.. תודה לעוזרים!! *אני מבקש לענות לעניין ואם משהו לא מובן תגידו ואני ינסה להיות יותר ברור ואני שואל איך אני עושה את זה אם אפשר הסבר מפורט-מה צריך לדעת וכו'...*
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מנשמע אנשים 8) יש לי XP Pro, דרייברים מותקנים, הכל עובד מצויין. אני מתכנן על Dual Boot עם Vista Ultimate 32Bit. לאיזה רכיבים צריך להוריד דרייברים? בחיים שלי לא התקנתי מערכת הפעלה, אז נא להסביר לי כמו לילד מפגר. אני בטוח שצריך לכרטיס מסך, כרטיס קול... גם ללוח אם? ומעבד? ו BIOS? (מה זה בכלל) אם תראו את המפרט, יש לי לוח ע?ם nForce 4. אז השאלות: 1. האם יש תהליך כלשהו שצריך להעביר את הוינדוס? Optimization משהו? האם זה נחוץ / מומלץ / אם אתה נוב אז עדיף שלא? 2. לאיזה רכיבים נחוץ להוריד דרייברים? 3. האם להוריד דרייברים ללוח אם מהאתר של DFI או מהאתר של NVIDIA? 4. התקנת דרייברים של NV מסירה את הצורך להוריד דרייברים לכרטיס קול? כמו שאתם רואים, יש לי בלאגן עצום. תודה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
רציתי לדעת על הגירסה הזאת האם יש אפשרות לעשות כמה פעמים התקנה של VISTA (שלא כמו גירסת HOME) יש לי מישהו שאני מכיר שמעוניין למכור את המקורי VISTA ULTIMATE רציתי רק להבין בהנחה שהוא החליט להעתיק את זה לעצמו ולהשתמש CD KEY המקורי או אפילו ליצור מספר עותקים ולמכור מה שאני מנסה לדעת האם הגירסה הזאת תומכת במספר רב של התקנות?? והאם יכולה להיות בעיה או לבדוק האם CD KEY היה בשימוש ??? המון תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב מראה כאילו הותקנו 2 מערכות הפעלה. נראה לי שכתואה מכך שה-XP הותקן תחילה בדיסק (מחיצה) D ורק אח"כ בדיסק C. בכל אופן פירמטתי את D ועדיין באתחול המחשב מופיעה לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות XP איך ניתן לבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. לאחר המעבר משעון קיץ לשעון חורף (הויסטא מעבירה אוטומטית) המדיה סנטר ממשיך להוסיף שעה לשעון של הוינדוס. (ניסיתי לשנות את השעה ולהחזיר ולבטל את השעון קיץ האוטומטי) 2. בבוט של הויסטא מופיע לי כל מיני פקודות אוטומטיות בדוס לפני הבוט איך אני מסתיר את זה חזרה. (לדעתי הפקודות הם כדי לטעון את הBOOT של הויסטא)
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום המחשב של אח שלי ניתקע אחרי כמה שניות עד דקה של פעולה מה יכולה להיות הבעיה לזה? תודה מראש עריכה: הוא נישא כבר לעשות שיחזור מערכת (לא עזר) ובדיקת וירוסים
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי במחשב חדש WINDOWS XP , דיסק קשיח של 250 GB, בהתקנה בחרתי PARTITION של 80 GB והשאר. לאחר ההתקנה מזוהה לי בסייר רק ה PARTION הקטן של ה 80 GB על C. בנוסף יש את D שזה הכונן DVD. משהו יכול לעזור למה שאר הדיסק לא מזוהה ע"י ה WINDOWS?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק של Windows XP מהמחשב הנייד הישן שלי (HP zt3000). האם זה מספיק בשביל התקנה נקיה של Vista Ultimate 64bit גירסת Upgrade על מחשב חדש (נייח) ?? כמו כן, האם ניתן להתקין Office 2007 32bit על Vista 64bit ?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS VISTA, כשאני מנסה להכנס לאתר של מכללת ספיר אני נתקל בבעיה, עמוד הבית נטען מהר ואין איתו בעיה, כשאני מנסה להכנס לחלון "מידע ברשת" או "למידה ברשת" - במסכים אלה נמצא חומר הלימוד והודעות לסטודנטים, האתר עולה ממש לאט (יותר מ - 3 דקות זמן טעינה), כשדיברתי עם התמיכה של ספיר הם אמרו שהאתר לא תומך ב - IE7, ניסיתי להתקין גם FIREFOX וזה לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר דפדפן שיכול לעבוד עם האתר או דרך כלשהי להתקין IE6 על VISTA, או כל פתרון אחר? אני מאוד מרוצה מה - VISTA ויהיה חבל לי לחזור ל - XP. בתודה מראש לעוזרים. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
תשמעו, אני רוצה לדעת מהזה הקובץ nerocheck שנמצא פה C:\WINDOWS\system32 אני לא יודע כ"כ לפרש את זה מגוגל... כאילו מהתוצאת שם ואני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את זה בעליה של החלונות או שזה קובץ חיוני... זה הכל. רק צריך תשובה אם הוא ממש חיוני או שאפשר לוותר עליו בעליה של החלונות. ואם אפשר פירוט למה הוא משמש, אבל זה כבר שולי... תודה בכל אופן.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים זהים לחלוטין. @ על המחשב הראשון התקנתי Windows מ- Image שהיה לי והוא לא מזהה שזה Dual Core, ב Task manager אני רואה רק מעבד אחד @ על המחשב השני התקנתי Windows מדיסק של Windows ושם הוא מזהה שיש Dual Core. במחשב הראשון, אין לי אפשרות ב Task manager בטאב של ה Performence תחת CPU History לראות יותר ממעבד אחד. איך אני מסדר את זה??
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כמה בערך גיסראת הhome edition אמורה לעלות? תודה....
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
כאשר אני בתוך האקספלורר ולוחץ על הלחצן הימני בעכבר נפתח לי התפריט הסטנדרטי (copy, properties...) אך אין לי אפשרות לסמן אף אפשרות ולבחור. יש לציין שיש לי ויסטה ביסנס (מקורי כמובן).
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
באמצע השימוש באינטרנט דרך IE7 בויסטה, הדפדפן פשוט נתקע והווינדוס מבצע לו שיחזור. זה התחיל לפני מספר ימים, אני חושב שזה בגלל עדכון SP1 לויסטה לא משנה באיזה אתר, הוא פשוט מתרסק. האם למישהו שעדכן לSP1 יש אותה בעיה ? האם יש פתרון חוץ מלעבור לדפדפן אחר ? שונא פיירפוקס.... מבאס.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לתזמן CheckDisk שיבוצע פעם בשבועיים על 2 המחיצות שיש לי בהארדיסק כולל זאת שעליה יושבת המערכת הפעלה (מה שאומר שיופעל במצב דוס). האם יש אופצה לעשות כזה דבר ? יכול להיות שזה אפשרי עם תוכנה מסויימת שאני לא מכיר שיותר טובה מה CDisk של Windows ?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP בעברית הוא מעודכן כל הזמן אף פעם לא עשה בעיות פתאום יום אחד הוא נהפך חלקו לאנגלית בתפריטים ועוד כמה דברים עשיתי שחזור מערכת ליום שלפני שזה קרה.. ושוב אותה בעיה חזרה.. מה עושים ??
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. יש לנו בבית 2 מחשבים. מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי של בזק (SIEMENS), ומחשב אחד מתחבר לראוטר באמצעות התקן ה-USB האלחוטי. כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה. רציתי לדעת האם קיימת הגבלת מהירות של התקן ה-USB, של מערכת הפעלה בכל הנוגע להעברת קבצים ברשת חוטית / אלחוטית? מה אפשר לעשות בנידון על מנת לקבל מהירות גבוהה? כרטיס רשת אלחוטי יעזור? אשמח לפתרונות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
וינדווס באנגלית
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח נוסף שהמותקנת עליו מערכת הפעלה xp home שנפגמה ולא עולה.. אני מעלה את הדיסק קשיח במחשב אחר ורוצה לגבות קבצים מ- my documents אבל יש להם access denied איך פורצים?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, רציתי להעלות בפניכם בעיה שלא מצאתי לה פיתרון מזה הרבה זמן ואולי מפה תגיעה הישועה. יש לי קובץ, סרטון וידאו שחברה שלי הכינה לי, שכל פעם שאני נכנס לתיקייה שמכילה אותו רשום לי שגיאה של אינטרנט אקספלורר. בנוסף, כשאני מנסה להפעיל אותו, יש גם שגיאה של מדיה פלייר. עכשיו, לאחר איזה חצי שנה שלא נגעתי בזה. היא הכינה לי עוד סרטון ושוב אותה הבעיה. לא משנה באיזה תיקייה זה נמצא, לכל תיקייה שאני אכנס אליה והקובץ ימצא שם, יש בעית שגיאה של אקספלורר. מה עושים במצב כזה? זה עובד אצלה במחשב, אצל אחותי במחשב, רק אצלי זה עושה בעיות. אגב, יש לי Windows xp proffesional עם SP2 . תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל כשאני רוצה לשחזר למצב קודם, ואני נכנס ל- התחל>תוכניות>עזרים>כלי מערכת>שחזור מערכת, ומשחזר למועד מוקדם יותר- אני לוחץ "הבא" והכל, הוא מסיים, מאתחל את המחשב, ואז בפתיחה של הוינדוס הוא רושם לי שלא הייתה אפשרות לשחזר את המערכת כי לא נקבעה נקודת שיחזור לתאריך זה. וזה קורה גם אם אני משחזר לתאריך שהמחשב קובע (כל פעם שיש שינוי מהותי בוינדוס) או נקודות שיחזור שאני יצרתי... מה לעשות?? זה קרה לי גם לפני שפירמטתי, וגם עכשיו...
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב, מכירים את הבעיות הקטנות שלעיתים אתם מוצאים עצמכם "חסרי אונים" אל מולן? זו היא אחת מהבעיות... אני מעוניין לבטל את הזכרון האוטומאטי של הדפדפן לצמיתות, כך שבכל פעם עלי יהיה להזין את היוזר והססמא הנילווית באופן ידני לחלוטין. כעת המצב הוא כזה, כאשר אני בא לבצע כניסה לחשבון מסויים, היוזר "מוקפץ" באופן אוטומאטי ועימו, הססמא, בהתאמה. אני מעוניין לבטל את אופציית "ההקפצה" הזו לצמיתות, כך שלא תופיע גם בשום אתר אחר. נראה לבינתיים שמקור האופציה כלל לא בדפדפן (אז היכן כן?!?!?!?111אחד) מצורפת תמונת מסך הממחישה את התופעה... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
פשוט השבוע אני מקבל מחשב עם מעבד 64 ביט ואני רוצה לנצל את ה64 ביט שלו מתי יצא הווינדוס התומך שניקרא X64 בגירסא הסופית מישהו מוכן להגיד לי? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-