עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by vipic,

שלום רב.. לאחר שניסיתי את גרסאת הנסיון שמיקרוסופט סיפקה (RC2) , החלתי לחזור ל XP הישן והטוב. התקנתי אותו על תיקיה נפרדת, הכל טוב ויפה.. רק בעיה קטנה, שהוינדווס ויסטה נמחק מקובץ ה BOOT, ואני לא יודע איך לחזור ולהפעיל אותו (בימים שאני מתעגע למערכת) אם מישהו יודע איזו פקודה או נתיב שאני צריך להוסיף ב BOOT, אני אשמח לדעת. אגב, ה XP על כונן C הויסטה במקור הייתה על כונן G, לאחר ההתקנה של XP , שונה הכונן אוטומטית ל E[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 15:41:42 סליחה על ההקפצה , אבל למישהו יש מושג? ???

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by can2,

פירמטתי את המחשב והכל טוב חוץ מדבר אחד! כשאני עושה מקש ימיני על שולחן העבודה ומנסה ללחוץ על מאפיינים זה לא מגיב פשוט לא פותח את התפריט. בבקשה תגידו לי מה לעשות תודה! ברשותי win xp pro וגם ניסיתי לפתוח את התפריט דרך לוח הבקרה.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by yanking,

שלום לכולם.. כרגע, יש לי מערכת הפעלה winxp על המחשב, עכשיו בגלל שיש תוכנה שעובדת רק על win98 אני חייב להתקין גם 98. אני רוצה על המחשב שני מערכות הפעלה... ואני יודע איך... רק בדרך אחת.. להתקין 98 ואז בהתקנה של xp לעשות new copy וככה תיהיה לי בחירה כשאני מפעיל את המחשב בין win98 ו winxp... עכשיו אני לא רוצה לפרמט ולהתקין מחדש... יש אפשרות להתקין את win98 בנוסף ל winxp הקיים אצלי? ושתיהיה לי בחירה בהתחלה? יש תוכנות שעושות את זה? תודה רבה וחג שמח לכולם.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by Lanzar,

אני מחפש תוכנה לשיחת וועידה חוץ מי WINDOWS MESSENGER ( כי רואים ממש קטן ואין אפשרות להגדיל... ) וזה ממש דחוף לי אז תודה רבא

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  5. Started by eitanbts,

עם כל מה שחשבו על המערכת הזו...לא מבין למה אי אפשר לשלב (PIN) כל קיצור דרך בTASKBAR ? לי זה היה מאוד שימושי בXP ובכלל זה שימושי בכל מיקרה יש פיתרון...קצת עבודה והכל אפשריהינה תיקראו כאן: http://windows7center.com/tutorials/how-to-pin-any-item-to-the-taskbar-in-windows-7/ החיסרון של זה שזה לא נותן חלונות "Preview " אבל לא קריטי אם אתה רקוצה להצמיד תיקיות חשובות או תוכנות מסויימות בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  6. הטכנאי התקין לי XP PRO מזויף וקיבלתי הודעה שהוא מזויף ולשים את המקורי, ויש לי פה דיסק XP PRO שלי מקורי אני רוצה לשים את המסספר הסידורי, איך אני משנה... לפי מה שהבנתי יש איזה תוכנה כזאתי. תודה לעוזירם

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  7. גם אין לי עברית אם אני נכנס לבחור שפה פונט וכד' (אני לא מתכוון שאני רואה ג'יבריש בסרט אלא רק אם אני פותח את הקובץ במחשב). תודה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  8. Started by bd,

לפתוח על מחשב שולחן עבודה מרחוק.. אבל שאני מתחבר שמי שעל המחשב שאני מתחבר לא יתנתק .. הכוונה ש 2 יעבדו על המחשב בו זמנית.. 2 שולחנות עבודה.. איך עושים את זה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  9. Started by tomer_et,

שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם AUTOCOMPLETE ב - IEXPLORER. הבעיה היא שהוא פשוט לא עובד... וזה למרות שהאפשרויות מסומנות ב"כלים". אין השלמה אוטומטית של שדות, הדפדפן לא זוכר סיסמאות וכו.... ועוד משהו, כשאני נכנס לאתרים שדורשים סיסמה - כשקופצת תיבת הדו שיח שמבקשת שם משתמש וסיסמה - נעלמה לי שם האפשרות לשמור את הסיסמה (הריבוע הקטן בצד שמאל). יש לציין שכל פעם שאני מזין שם משתמש וסיסמה באתר כלשהו קופצת הודעה ושואלת אם אני רוצה לשמור את שם המשתמש והסיסמה ולמרות שאני תמיד מסמן שכן - זה לא עוזר. אני משתמש ב - Norton Internet Security - האם יכול להיות שזה משהו בהגדרות של התוכנה? מערכת ההפעלה שלי היא WINXP PRO SP1 יש לכם רעיון - בבקשה עזרו

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by Idan-h,

טוב זאת הפעם השנייה שזה קורה לי. המחשב נתקע, ואז אחרי שאני עושה ריסטרט, המחשב נותן לי לבחור איך להכנס לוינדוס (Safe Mode, Normally וכו'), לא משנה מה שאני בוחר, הוינדוס נטען אבל לא עולה ועושה ריסטרט. פעם ראשונה, לא ידעתי מה לעשות אז פירמטתי. הפעם, השתמשתי בRepair של הוינדוס, ועשיתי שם בדיקת דיסק, ולהפתעתי זה הסתדר והוינדוס עלה. אני לא מבין מה הסיבה לזה. אני דיי חושד בספק אולי, אבל לא בכלל לא בטוח. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה. זה המתחים של הספק לפי אוורסט: Voltage Values: CPU Core 1.49 V CPU Aux 2.29 V +3.3 V 3.26 V +5 V 5.08 V +12 V 12.16…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  11. טוב אני במעבר לוויסטה 64 וההתחלה הייתה סיוט הכרטיס רשת האלחוטי הזה פשוט לא רצה להיות מותכן באופן רגיל בכל מקרה חפרתי קצת בגוגל והגעתי לפתרון ואלו השלבים 1-מתקינים את הדריבר בצורה רגילה לא משנה שהוא לא יזהה את ההתקנה בשלב הזה 2-סוגרים את המחשב ומוצאים מהחשמל לכמה דקות 3-פותחים את המחשב וכותבים ביטול ל"מצא תוכנה חדשה " 4-הולכים ל"לוח בקרה" לוחצים על שדרוג בכרטיס רשת ואז מכוונים אותו ל"חלונות 32" (באנגלית) תיקיה שנמצאת בתיקיה של "חלונות" הוא יחפש כמה דקות ימצא ויתקין את הכרטיס זה מעצבן אבל פועל

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by DaNiEL191,

יש לי שאלה 10.1/directx 10 עובד על הSP3? או שזה רק על ויסטה sp1? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  13. האם זה משנה? כי התקנתי את הwindows על כונן D כי בגלל שיצרתי פרטיטיונים חדשים אז הmaster נהפך להיות D והslave נהפך להיות C האם זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by Slash87,

יש לי מחשב שמותקן עליו XP SP2 עם כל העדכונים. היוזר הראשי שלו הוא אדמיניסטרטור והיוזר היחיד ואין לו סיסמא. אבל מדיי פעם הוא דורש סיסמא בשביל להכנס למסך הראשי למרות שאין סיסמא. כמובן שבאותו רגע אין הרבה מה לעשות חוץ מלהפעיל אותו מחדש. למישהו יש רעיון למה הוא סכיזופרן?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by idodos,

יש לי WIN XP . יש לי שתי מחיצות (כוננים) אחד - C שני - D עכשיו אני רוצה למרפט את הכל את כל המחשב... ה- WIN יושב על C ... איך אני עושה את זה?? קודם מפרמט את D ואז את C עכשיו לשאלות: 1) אז לפרמט קודם את D ואז את C ? 2) אחרי זה זהו? או שיש עוד משהו לפרמט? אשמח לתשובות תודה עריכת המודר: כותרת נערכה.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  16. חברה יש לי בעיה קלה עם המחשב... הוא עשה קצת בעיות אז בדקתי את הminidump ושם הוא הראה שיש בעיה עם הקובץ ntfokrnl.exe אז החלפתי אותו עם הwindows repair כשהפעלתי מחדש את המחשב, הוא לא עלה ורשם שהקובץ system32/drivers/ntfs.sys לא קיים או מושחט ויש לתקנו באמצאות windows repair מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שעשיתי? או לתקן את הבעיה הזו?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by silver,

שלום לפני פרמוט המחשב יכולתי לצפות בסרטונים באנטרנט באתרים כמו וולאה לאחר הפרמוט והתקנה חדשה של windows xp והתקנה של הקודקים החדשים אני רואה את הסרטונים כמו סרטים מצוירים תערובת של צבעים מטושטשים ולא ברורים ניסיתי גם עם אקפלורר וגם עם מוזילה ואותה תוצאה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by lader,

היום בבוקר הייתה הפסקת חשמל פעמיים ברציפות בהפרש של 5 דקות בבית שלי ולאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק, אך כאשר הוא מגיע לטעינת WINDOWS XP כעבור מספר שניות מופיע מסך כחול לחצי שניה ונהיה ריסט. גם בסייף מוד אותו דבר. בבקשה עזרה מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by orlupo,

יש לי את השגיאה הזו במחשב עם WINDOWS 98 SE כאשר המחשב עולה. עברתי על כל הנושאים שהיו כאן והן לא עזרו אז אל תגידו לי לעשות חיפוש... בתודה מראש orlupo

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by zohar678,

יש לי וינדוס בעברית עם EXPLORER 6 ואני רוצה לשדרג את הדפדפן ל 7 ואני מקבל הודעת שגיעה. גם הדפדפן שהורדתי הוא בשפה העברית.

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by ShayGTi,

אני מעוניין לדעת כמה ויסטה לוקחת לאחר התקנה לכלל הגרסאות HOME BASIC HOME PREMIUM BUISNESS ULTIMATE

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by ross,

יש לי ווינדוס 7 rc וכשאני רוצה לפתוח סרט מהאינטרנט אין לווינדוס מדיה פלייר אפשרות לזרימה (יש לי רק שמור ובטל) כשאני מעביר את הגדרות הברירת מחדל ל media player classic אז יש לחצן הפעל אבל הוא לא תומך בזרימה אלא ההוא מוריד את כל הקובץ (לספרייה זמנית) ואז מפעיל אותו ומה שיותר גרןע זה שאין בו חזרה (repeat). מישהו יודע איך אני מפעיל זרימה במדיה פלייר???

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  23. כשאני מנסה לסגור רשום לי פעולה זו בוטלה עקב מגבלות על המחשב וזה מופיע גם במצב מוגן וגם במצב רגיל מישהו נתקל בתופעה?

24. Started by Gil80,

הכונן שלי מפוצל ל-C ו-D כרגע מותקן עליו ויסטה 32 ביט ואני רוצה להתקין XP. יש אפשרות בכלל לעשות דבר כזה?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  25. אני עובד עם המערכת Windows XP ויש לי בעיה מאוד מרגיזה. הרבה סוגים של קבצים כגון : קיצורי דרך, Jpg, Gif, BMP ועוד ועוד... מופיעים לי כקבצי מערכת המוזרים האלו. איך אני מסדר תבעיה הזו? תודה על התמיכה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים