Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
תהיה גירסת Vista Pro נכון? מתי בערך הגירסה הזאת בעברית תיצא?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
רציתי לשאול עם אפשר ליצור דיסק התקנה של XP בתוך DISKONKEY?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום ! יש לי כרגע Windows Xp, במחשב שני שדרגתי ל - Windows 7 והדבר היחיד שמשגע אותי זה הסרגל של ההתחל למטה.. מחרפן אותי שליד ה"התחל" יש את הקיצורים של כמה תוכנות ואם הן פועלות אז זה פשוט על אותם קיצורים מראה.. בכל מקרה נפטרתי מכל הקיצורים שלא ממש שימושיים עבורי, הדבר היחיד שהשארתי זה הקיצור של ה - Explorer אבל זה כל כך מחרפן אותי שבמקום שהוא יראה את עצמו כהפעלה מהירה צמוד ל"התחל" ובמידה ומפעילים את הדפדפן שזה יראה מעין אייקון אחר ולא על אותו קיצור.. הבנתם אותי ? ישנה דרך לשנות את זה שזה בעצם יהיה בסגנון XP ? כי זה ממש אבל ממש מחרפן אותי.. ומבאס לי את כל המעבר ל - Windows 7. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום... אז ככה, התחלתי להוריד את הדמו של NFS:U2 דרך מוזילה (כפי שרוב משתמשי הפיירפוקס יש לו מנהל הורדות משלו), עד שנמאס לי ויצאתי כדי לשחק HL2. אז לחצי Cancel 1 Download ויצאתי. הקובץ שהיה על הדסקטופ (הגדרתי בפיירפוקס שכל ההורדות ישמרו בדסקטופ), nfsu2_demo.exe.part נשאר שם, אז מחקתי אותו. הקובץ השני, nfsu2_demo.exe, לא נמחק. לא נמחק, לא ניתן לשנות אותו, לא ניתן להעביר אותו, לא ניתן להריץ אותו ("Not a Win32 App"). נ יסיתי לבטל כל תהליך שנראה לי קשור אליו, אבל שום דבר לא עזר. ניסיתי לעשות רסטארטים, אפילו להכנס בסייפ מוד - שום דבר לא עזר. מה שמוזר שהקובץ בנוסף שוקל 0mb's. למישהו יש עצות? תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, היום נפל עליי המסך הזה ורציתי לדעת מה לעשות וממה הוא נגרם
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המערכת הפעלה שלי עשתה עידכון רציני. ואכשיו כל פעם שמחשב שלי עובד יש לי את האייקון ליד השעון Downloading Updates (כדור הארץ עם סימן של אייקון של חלונות) שעומד על 0% כל הזמן. איך אני מעיף אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מפרט מחשב יש <- בכל מיקרה יש לי 4GB זיכרון (אני יודע שהויסטה מזהה רק 3.5). תסתכלו בתמונה, מה קורה כאן? בעיית GUI או וירוס או...? יש לי הרבה חלונות פתוחים, והזיכרון שהם תופסים "לגיטימי", אבל איפה השאר? אין שום PROCESS סורר או משהו... המחשב לא רץ איטי ולא מהיר, בין לבן. לא משהו שאפשר לצפות מQ9300 ו4GB ראם. מישהו פתרונים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לעצלניי התקנות כמוני ...(well...NOBODY likes CHANGES ...) אני מחוייב לעבור ל WIN7 לצערי האם יש דרך מעבר קלה ככה שכל התוכנות וההתקנות והמראה והכל , יעבור כמו שהוא לאחר המעבר ל WINDOWS 7 או שאין סוג של UPDATE שכזה ? ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 על שלושה מחשבים בבית, חיברתי אותם ל homegroup. השאלה שלי היא איך אני יכול לשתף רק משתמש מסוים באחד המחשבים בתיקיות מסוימות?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בזמן שאני לוחץ ALT + CTRL+ DEL אני מקבל צליל דונג של שגיאה מה יש לווינדוס?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
למישהו יש במקרה דיסקט כזה ואם הוא יכול איכשהו להעלות לי את הקבצים בו?? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני משאיר תמחשב דולק.. ואני מריץ עליו כמה דברים והוא נהיה טיפה עמוס.. והולך.. שאני חוזר פתאום אני רואה שהמחשב התכבה מעצמו.. וכל פעם אחריי הדלקה רשום לי הודעה שגיאה חמורה במערכת וכו..! שלח דוח שגיאות תראהת שגיאות .. פעם זה לא היה קורה לי..עשיתי הצג שגיאות זה הוביל אותי לקובץ שיש ב TEMP מחקתי אותו אני מקווה שזה יעזור.. המחשב פתאום נתקע ועושה ריסט כמו התקף לב כזה דום לב לכמה שניות ועושה ריסט ..רק שהוא בעומס.. ופעם זה לא היה קורה לי זה רק השבוע|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איך פותרים אתזה????
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, רציתי לשדרג ל Win 7 אבל הבעיה שהמחשב שלי ממש ישן, יש לי מעבד AMD 1.6GHz וזכרון 1GB DDR, הכונן הקשיח שלי אינו תומך ב SATA אלא רק ב ATA ויש לי כרטיס מסך שיושב על AGP slot, נראה לי שיש לי תמיכה ב DirectX 9 אבל אין לי מושג לגבי ה WDDM. בכל אופן, במפרט מחשב הנוכחי שלי, האם יהיה כדאי לעבור ל Win7 או שהתוכנה תהיה כבדה מידי למחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתר מגניב המון ידע וכיף לקרוא.. לאחרונה אני מתעסק עם וירטואליזציה ואני מחפש מקום ברשת שבו אני יכול להשתמש על תחנות וירטואליות מייקרוסופט בשביל טסטינג.. אם יש למישהו דברים להוסיף טיפים או תוכנות טובות חוץ מ VMWARE דברים כאלה או תחנות וירטואליות מייקרוסופט פרודקשיין.. אשמח לשמוע. תודה ובהצלחה..
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט 32 ביט. המחשב שלי לא עובד כמו שצריך השאלה שלי היא עם אני יתקין הום פרימיום אז המחשב יעבוד טוב יותר?? תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
במנהל המשימות>> ביצועים יש חלונית שימוש בcpu עכשיו לפעמים כשזה קרוב ל 100% (הפסים עד למעלה) יש פסים אדומים ולפעמים יש ירוקים . מה זה אומר שזה אדום או ירוק? תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי , יש לי כונן שאני מחבר חיצונית ע"י חיבור USB זה HD רגיל בחיבור פשוט של IDE ל USB בקופסה. יש לי XP עם יוזר אחד בבית שהוא ADMIN , אבל אני רוצה להגביל גישה לכונן בלי הגדרת עוד יוזרים על המחשב האם יש דרך?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו יודע מה יהיה עם ה Speech Recognition בגרסה העברית של ויסטה??? אני כבר חושב על זה יומיים ולא מוצא תשובה... מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, היה פה פעם הסבר איך אני מוחק או מסתיר את המשתמש ADMINISTRATOR שלא יופיע לי במסך של החלפת משתמשים. היה צריך להיכנס לREGEDIT דרך הפעלה... תודה לעוזרים! עריכה: סודר! יש לי שאלה חדשה, האם כשאני בתוך המשתמש, אני יכול לראות מהי הסיסמא שלי? דרך הREGEDIT או כל דרך אחרת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב לא בדיוק בעיה, אלא משהו לא מובן בכלל... בעבר כשהייתי בתיקיה כלשהי, כשהייתי לוחץ על אות במקלדת ( נגיד D ), זה היה מביא אותי לקובץ/תיקיה שיש בה את האות ד. עכשיו משום מה הוא עושה חיפוש מהיר, ומראה לי תיקיות, תתי תיקיות וקבצים ( בקיצור כל דבר אפשרי ) שיש בו את האוד D. אני מתחרפן מזה! למה כל דבר הפך להיות מסובך בווינדוס הזה? המציק זה אני זוכר בוודאות שפעם זה לא היה ככה, ומאז שעשיתי עדכון לווינדוס ( או משהו אחר שאני לא מודע לו? ) זה החליט להשתגע. מישהו יודע מה הבעיה של הדבר הזה?!?!?! תודה. ------- אחרי עוד חפירה קטנה, מצאתי. באפשרויות תיקיה - תצוגה - ובהתחלה ב"בעת הקלדה לתוך תצוגת רשימה" היה מסומן לי "הקלד אוטומטית לתוך תיבת החיפוש", העברתי ל "בחר את התפריט המוקלד…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
מה יקרה אם לא אתקין SP2? יש אנשים אמרו שזה גורם להם לבעיות ואני לא רוצה להתעסק עם זה. אבל יש לזה גם יתרונות. בבקשה תענו לי על השאלה שבכותרת. חג סוכות שמח!
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני יודע שמריצים התקנה של ה XP ובוחרים REPAIR ואז שכחתי את הפקודה FIX משהו לא זוכר ....
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד 5200 של amd ו 2 גיגה זיכרון במהירות 800 כמובן ddr2 ורציתי לדעת אם ויסטה ירוץ חלק על המחשב שלי.. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד 64 ביט אני יודע שזה לא חובה שה windows יהיה גירסה 64 ביט אבל בכל זאת - מה זה נותן לי? האם על הגירסה הרגילה (לא 64ביט) אפשר להריץ תוכנות שהן כן 64ביט? מה ההבדל? איפה טמונה העצם של הכלב?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-