עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ZivX,

טוב אז התקנתי ווינדווס על המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני תדיסק של ווינדווס כדי לעשות בוט.. כשהדיסק בפנים הוא לא עושה שום בוט וכשאין דיסק הווינדווס לא עולה עכשאני אני חושב שזה משהו בלוח אם כי התקנתי תווינדווס במחשב אחר ואין בעיה משהו עם boot agent לוח אם - K8NF-9 מה לעשות? תודה

2. Started by ac1240,

יש לי בעייה להתקין את מערכת ההפעלה הזו על המחשב. לאחר ההרצה של הקבצים החיונים להתקנה של ה WINDOWS איפה שבוחרים באיזה כונן להתקין את הWIN זה אומר לי שהוא לא מזהה שום HD למרות שכרגע יש עליו WIN XP על המחשב וזה עולה כרגיל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בוקר טוב, השתמשתי אתמול בתוכנת regrun5 כדי להיפטר מתולעת עקשנית במחשב ובין היתר התוכנה הציעה למחוק כל מיני תהליכים ותיקיות שבדיעבד היו נחוצים. כעת אין תולעת אבל איתה נעלמה כל השורה שמציגה את החלונות, הפעלה מהירה, כפתור "התחל" ולמעשה כל הדסקטופ מופיע ריק לחלוטין (אפילו האייקונים שבו נעלמו). ניסיתי לחזור לגיבוי של הפרופיל הקודם ולא היה שינוי. התהליכים עצמם תקינים לפי מה שנראה במנהל המשימות וגם ניתן לפתוח דרכו יישומים חדשים. אודה מאוד לעזרה...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום, אני מנסה להתקין ויסטה 64 SP1, אך ללא הצלחה (יש לי 4GB זכרון).. אני עובר את כל התפריטים, עד שאני מגיע לתפריט המחיצות, כאשר אני מנסה להתקין את ויסטה (מחקת את המחיצה, פרמטתי והכל כמה פעמים), אז אני נתקל בהודעה הזאת: windows is unable to find system volume that meets its criteria for installation. הכונן הוא: WD 250GB YS וניסתי להתקין אותו עם מחיצה אחת בודדת (של כל ה250 ג'יגה). מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. כמעט כל אתר שאני נכנס מופיעים אזהרות אבטחה, וכל רגע קופצות מחדש. המחשב עבר התקנה חדשה- וזה לא היה לי אף פעם. איך לבטל ? תודה

• 6 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. Started by dan3112,

אהלן אנשים יש לי מחשה חדש (מעבד Q8200, זיכרון 4 GB DDR3) רציתי לשאול איזה גירסא של ויסטה מומלצת להתקנה? עם SP1 או SP2 Microsoft Windows Vista x86 SP2 Integrated 2009 MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE WITH SP2 X64 RTM RETAIL ENGLISH DVD MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE WITH SP2 X86 RTM RETAIL ENGLISH DVD Microsoft Windows Vista ULTIMATE x86 SP1 Integrated March 2009 OEM DVD Microsoft Windows Vista ULTIMATE x64 SP1 Integrated March 2009 OEM DVD משהו מהם? אולי גרסא אחרת..זה די דחוף תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by Dvirus89,

יש לי מחשב נייד שיש בו Winwdows XP הקיצר.. יש לי מסך כחול והוינדוס לא עולה.. ניסיתי SafeMode וגם את כל שאר האפשרויות והוינדוס לא נטען באפחת מהם.. מה שמחייב שאני יתקין ווינודוס מחדש.. הבעיה העיקרית שלי.. שהכונן דיסקים שלי דפוק.. יש לי רק כונן דיסקטים 1.44 ויש לי גם את ההתקנה של ווינדוס על המחשב.. מה אני עושה???? בבקשה תעזרו זה דחוף! תודה מראש! דביר

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by lirany,

אפשר להתקין אצל מישהו בלי שיידע את התוכנה WGA הכוונה להתקנה מרחוק בלי שיידע או שהוא יתקין את זה בלי שיידע זאת... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by ben672,

ערב טוב! הלוח אם שלי הלך.... היתי רוצה לדעת איך להעביר את הדיסק הקשיח למחשב עם לוח אחר ושהמערכת הפעלה תוכל לעלות כמו שצריך מדובר בWIN7. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by gal,

היי אני זקוק לכמה שיותר מידע בקשר למערכת ההפעלה וינדוס סרבר 2003 כמו האם כדאי להתקין?? מה ההבדל בין XP לבין הסרבר?? האם יש איזה בעיה אם להתקין דריברים של כל מיני מוצרי חומרה כלומר האם הוא מזהה את הדריברים בלי בעיות??? האם משחקים עולים גם על הסרבר?? איזה גרסה להתקין??? והאם אני אראה הבדל משמעותי בין XP לבין הסרבר??? בקיצור מידע מפורט למי שמתמצא במערכת הזו תודה גל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. המחשב שלי הריץ מזה זמן מה עותק פרוץ של WIN7. מופיע לי כל כמה דקות מסך שאומר שהעותק שברשותי אינו חוקי. קניתי רישיון ואני רוצה להכניס את הסריאל מבלי לפרמט ולהתקין מחדש. יש דרך לעשות את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  12. Started by esaly,

שלום חבר'ה! יש לי בעיה... כל פעם שאני מתקין ווינדוס XP , אני מתקין גירסה באנגלית ואז מתיקן פאצ' MULTI LANGUAGE על מנת לשנות את התפריטים לעברית... במחשב האחרון שעשיתי את זה הוא יצר לי מצב שהחלק מהווינדוס באנגלית וחלק בעברית...למשל הSTART MENU בעברית והMY COMPUTER באנגלית... יש לציין שהתקנתי כמו תמיד ואף פעם לא הייתה לי בעיה....ברגע שהתקנתי את הMULTI LANGUAGE הכל היה בעברית וזהו... מה אני יכול לעשות???

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  13. אהלן יש לי דיסק מקורי לחלוטין של windows 98 קניתי מחשב חדש לאחותי, והתחלתי את ההתקנה לפי ההוראות וכמו שעשיתי בעבר. המחשב מגיע כבר לתוך הSETUP וב64 אחוז בבדיקת המקום על ההארד דיסק, הוא תמיד נותן הודעת שגיאה אפורה שאומרת : insert diskket B and press any ket.. אי אפשר ללחוץ על שום דבר בעבר, כשפירמטתי מחשבים בבית, התקנתי עם אותו הדיסק בדיוק ולעולם הוא לא ביקש דיסקט- אין לי מושג איזה דיסק הוא רוצה, מה גם שבמחשב החדש אין בכלל מקום לדיסקטים. יש לי דיסק צרוב של ווינדוס אקס פי, אך הוא בלי בוט, ככה שאי אפשר בכלל להיכנס לsetup שלו. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by MeTaLhAmMeR,

אני חייב להוריד תוכנה בשביל שהמראה של הווינדווס ישתנה? או שאפשר פשוט להוריד עוד ערכות מהאתר של מייקרוסופט? (כבר חיפשתי אבל לא מצאתי בדיוק)

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  15. איך אני יכול לשנות את שם תקיית המשתמש ב- C:\Users בלי להתקין את ווינדוס מחדש או ליצור משתמש חדש?

• 17 תגובות
    • 11.8k צפיות
  16. אני שיניתי קונפיגורציה ואני רוצה לעשות התקנה נקיה של כל המערכת אבל כשאני מכניס את הדיסק של WIN7 הוא טוען את הקבצים וממשיך להפעלה רגילה של WIN7 ונתקע. אם אני מוציא את הדיסק אז הוא עולה ואמר שיש בעיה במערכת הפעלה ומציעה לי להכניס את דיסק של WIN7 לעשות REPAIR ועוד 2. אני מכניס את הסדיסק, טעון קבצים כיאלו של התקנה ואז שוב פעיל את WIN7 :s05: בלי שום תפריטים בלי כלום, הכי טוב זה אחרי שהדיסק בפנים אחרי שהוא כבר מעלה את המערכת הצלחתי להכנס למסך הטעינה (F8) אבל זה עדין לא עוזר לי מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז פתאום נמאס למדייה פלייר שלי לנגן בצורה רציפה והוא מנגן קבצים בצורה אקראית...איך משנים את זה.. נ.ב זה אפילו קורא ברשימות השמעה... תודה מראש, אליאב.

18. Started by Vatos-Locos,

ראיתי ב הודעה שפורסמה היום על הלונגהורן שהוא אמור לצאת תחת פיתוח של מיקרוסופט אני יודע שיש כבר מעל חצי שנה (ואפילו שנה) לונגהורן להורדה באינטרנט גם בתור תוספת לXP וגם בתור התקנה בבסיס מלא (שתופס דיסק שלהם - בא עם בוטייבל נדמה לי) חברים שלי אומרים שזה איזה משהו גרמני עם קבצי מערכת של מיקרוסופט בכל מקרה זה עובד ופעיל אצל חלק מהחברים שלי כבר דיי הרבה זמן.. אז מה פה קורה פה מה הם בעצם התקינו ?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  19. הבטיחו שבXP כשתוכנית אחת תתקע זה לא יזיז לאחרות, הבטיחו יציבות. זה לא מה שקורה אצלי בכל מקרה... לWIN 2000 יש גם SP יותר מתקדם אז מן הסתם תוקנו בטח יותר באגים. כדאי לעבור ל2000? יותר יציב?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. התקנתי Windows Vista Ultimate 64bit מוטמע SP1 על מחשב חדש ומפורמט, וגם את כל העדכונים שיצאו מאז SP1, ונתקלתי ב 3 בעיות, יתכן וקשורות אחת לשניה (קונפליקט PS2 עם IRQ שמוביל לריסטרטים ?) : 1. המקלדת (מיקרוסופט שחורה רגילה מחוברת ב PS2) לא תמיד עובדת. לעיתים המקלדת לא עובדת כלל, ורק לאחר ריסטרט היא חוזרת לעבוד, לעיתים המקלדת עובדת ללא שום בעיה, ולעיתים המקלדת עובדת, וממש תוך כדי עבודה היא מפסיקה לעבוד, ואני לא יכול להמשיך להקליד. חשוב לציין שהמקלדת תקינה ועובדת ללא שום בעיה במחשב אחר. ניתן להמשיך לעבוד במחשב, ללא מקלדת, רק עם העכבר, ובד"כ לאחר ריסטרט אחד או שניים היא חוזרת לעבוד. 2. המחשב עושה ריסטרטים לא ברורים מידי פעם. הורדתי את הסימון של ביצוע ריסטרט כאשר יש שגיאה, אך עדי…

21. יש לי מחשב נייד של פלאפון LG X120, שמגיע בלי כונן דיסקים או פלופי דיסק. יש בו תמונת שחזור של XP, והיא נוחה לשימוש, אבל הייתי מעדיף התקנה טרייה משלי עם כל השינויים שאני יכול לבצע ברכיבים של ווינדאוס בהתאם לצרכים שלי. זה אפשרי בכלל לבצע התקנה טרייה של XP, שלא דרך סידירום? אולי להתקין דרך DOK?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by eladbu,

התקנה של ויסטה לא מזהה לי HD של סיגייט דגם ST350032AS SATA II ניסיתי לשיםאת הבורד שיזהה אותו כ ATA אבל הוא עדיין לא מזהה את הHD בהתקנת ויסטה זהו מחשב חדש לגמרי עם לוח DS3L P45 גיגהבייט היכן אני מוצא את הדרייבר להארד דיסק ???

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by asafsee1,

הי אני רוצה לבטל בכניסה את האופציה שצריך ללחוץ על CTRL+ALT+DEL ויש להגיע למסך עם הסיסמא מחיפושים בגוגל מצאתי שצריך להיכנס ל GROUP POLICY ולשנות את ה TASK MANAGER ל DISABLE אחרי הפעלה מחדש האופציה עדיין עובדת עזרה מישהו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by דודי הסטלן,

זה נראה לכם כמו פריצה למחשב שלי? זה לא פעם ראשונה שזה קורה אבל זה קרה ממזמן ולא היו כתוב בחיבור הנוסף שנוצר את מה שכתוב עכשיו. אני בבזק בינלאומי מגה וחצי כבלים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by a04,

מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעייה. תודה רבה, אשר. (מועתק מאנגלית) Hello, I wanted to install 3 little programs in my computer. before download, I created a Restoe Point. After download and using the programs. I wanted to go back to the previous status (System Restore) , BUT I discovered all My Restore Points I've maded in my computer was gone... The 3 programs are: [list type=decimal] [*]Seareh Everything [*]DeskPins [*]CloseAll I know "Search Everything" (EXE File) left junk on my computer. but I don't know how to uninastall this program and cleaning my computer as this software has no uninstalltion option. I want all my Restore Points BACK, and cleaning my…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.