עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gil_hazan,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את ההודעה.. Invalid boot.ini file booting from c:\windows בדקתי בכונן C וגיליתי שהקובץ נעלם! כנראה משהו מחק אותו.. הבעייה שלי אני לא בתוח איך אני אמור לערוך אותו.. יש לי Windows XP SP2 אז אני צריך לרשום: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional With Service Pack 2" /fastdetect או: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2" /fastdetect אקיצר א…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  2. Started by Odedb52,

Hi... im now on vista (safe mode) i just installed vista (upgraded from XP) ultimate... when the upgrade was completed, all went just ok and i was logged on. now after installing some software i wanted to restart. restarted, and when the password screen came, the system crashed and restarted again.. same thing happend, logon screen and restart. the only thing i can do is log on safe mode like now.. anyone knows what can this problem be? please help im out of ideas and its really urgent (some works to do) i've added a picture which (i hope) describes the problem (no solutions were found) thanks, ? :-\

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by alia,

שלום-יש לי בעיה ואבקש עזרתכם שידרגתי מ98 ל-xp pro sp2 hebrew מחשב פ-3 1000 ,המחשב היה מכבה עצמו עם וינ' 98 לאחר השידרוג (הוספתי גם זכרון,אם זה רלוונטי)כשאני לוחץ על התחל>כיבוי לאחר כמה שניות המסך נכבה והמחשב לא אני אפילו לא יודע מה רשום כי כבר אין מסך-הדבר האחרון שרואים לפני כיבוי המסך זה: "שומר הגדרות" ואז אני מכבה ידנית עשיתי חיפוש בפורום,אך אין לי אופציה apm ,זה מה שיש:"אפשרויות צריכת חשמל",ערכות צריכת חשמל,מתקדם,מצב שינה. רציתי גם לנסות הגדרות בביוס,אך פג תוקף הצילום שהעלתם לאתר תודה וסליחה על התאור הארוך

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  4. בהתחלת הווינדוס זה אומר INVALID BOOT.INI , מי שיוכל להסביר ולעזור לי בנושא זה אז אני אודה לו מאוד. 2)משחקים הולכים לי על הווינדוס לאט מאוד! יענו בעומס הם כאלה מקרטעים (ניתקעים כל 80 לבין 200 מאיות, לא ניתקעים ניתקעים, יענו מראים סימנים כמו כזה שזה ניתקע לאיזה 15 מאיות וממשיך ולפעמים עד לבערך 50 מאיות ומעלה) וגם הפינג נורא!!!!!!! יש לי WINDOWS XP ואמרו שהייתה פעם בעיה כזו, משהו יכול לעזור.??? תודה רבה אני אשמח :'(

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by dante123,

*כותרת* הסריאל נאמבר עדיין יהיה טוב לא? *בגרסת HOME.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי ויסטה 64 באנגלית....הוספתי בשפה עברית (דרך העדכון משהו בסביבות ה700 מגה).... ומאז...יש לי בעיה עם חלק התוכנות...הם לא מזהות את העברית....עושות סימנים מוזרים או סימני שאלה.. לדוגמא...הWinamp לא כותב כלום בעברית רק דברים כאלה: ëîä ðãáø... אני לא יכול לשמור מסמך בכתבן אלא אם אני משנה את הקידוד בשיטה ידנית לUnicode... יש משהו לעשות עם זה?..

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  7. זה התקיה.. C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp אז שמעו מה הסיבבה בזמן האחרון יש לי שם די הרבה וירוסים אז אני שואל אם אני יכול להעיף את כל הקבצים שיש שם.. או שזה מסוכן ואם אני מוחק את הקבצים שיש שם מה יגרם? כי שמתי לב שיש שם קבצים שהיתקנתי ועוד כמה.. אז מה עושים?? תודה אחים שלי !!!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  8. מישהו יודע מה הבעייה שאתה נכנס למחשב שלי בווינדוס XP כמובן לוחץ למשל על כונן D והוא נותן לך תפריט של פתיחה באמצעות במקום שייפתח את הכונן... מישהו יודע איך מסדרים את זה? על ידי איזה פקודה? ועוד שאלה ברשותכם בווינדוס XP היו לי מלא משתמשים לפחות 5 בעת הכניסה שלי למחשב אני רוצה למחוק את כולם ולעשות אחד אדמיניסטרטור עם סיסמא... איך אני עושה את זה... בחשבונות משתמשים אין אפשרות למחוק משתמש??? בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. Started by The Shark,

השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת, כי משום מה אני לא מצליח להתקין אותה על 2000 . זה אומר לי שהתוכנה הזאת היא רק ל-XP. מוזר, לא? כי אני ראיתי אותה עובדת על Win 98 ו- Win ME .

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by lipact,

שאני בא לפרמט את המחשב מכניס את הדיסק והכל מריץ אותו BOOT אני מגיע למסך הכחול SETUP וזה כותב למטה setup is loaded משהו כזה וזה תקוע פשוט על זה קודם כל שעלה המחשב כתוב שלא מוגדר ה PRIMERY MASTER וכאלה אני ממש לא מבין בזה וכנראה זה מה שעוצר את ההתקנה של הפירמוט

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by ellell,

שלום כשאני לוחץ על התחל/חיפוש, המחשב נתקע לכמה שניות ולא פותח את החלון החיפוש - מה הסיבה. מה עושים.?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by rjjb7,

כיצד ניתן לבצע שחזור מערכת עוד לפני שעלה הווינדוס???

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by Guy King,

יש לי מחשב נייד (T42, IBM) שפרמטתי אותו לאחרונה והתקנתי בו Windows. ה-Windows נתן לי 30 ימים להפעלה. היום, שנשארו לי עוד 12 ימים, ניסתי להפעיל אותו דרך האינטרנט, ושהכנסתי את קוד המוצר הוא כתב לי שאני לא יכול להתקין שוב את ה-Windows כי עברתי את מכסת ההתקנות (התקנתי אותו כבר בעבר). מה יקרה אם אני לא אפעיל את ה-Windows תוך 12 ימים? ומה יש באפשרותי לעשות?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  14. פעם כשהייתי מכניס Disk-On-Key או כל דיסק, היה מופיע לי החלון הקטן ששואל אותי מה אני רוצה לעשות, בין אם לבחור תוכנה או לפתוח תיקיה כבר מעל חודש שאפשרות זו נעלמה לי אני מכניס משהו למחשב וזהו... לא מופיע כלום למה זה? בדקתי בכל האפשרויות במחשב וכלום לא עזר

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  15. לקבצים יש שמות שונים כמובן. זה כמו שארצה להוסיף את המילה "טיול לצפון" לקבצים בעלי שם שונה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by emperor,

שלום, אני מנסה להתקין דרייבר של ATI בוינדוס XP והוא מציג את ההודעה הבאה :Setup will only run in administration mode. Setup is aborting יש לי רק יוזר אחד והוא אדמיניסטרטור למישהו יש רעיונות מה עושים?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  17. Started by [NOS],

התכנתי וינדוס חדש ונוצר לי כזה מצב בתיקיות... איך אני יכול לכוון שזה יהיה כמו בדסקטופ (שאי אפשר לשים קובץ אחד על השני) ? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by gadh,

כמעט כל ישום שאני מפעיל , צורך 100 אחוז זמן מעבד למשך כמה שניות ואז משתחרר ופועל כרגיל מה עושים ? התקנתי את כל העדכונים מ- windows update . גד

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by Dan4,

ברור שאבטחה ומה עם כל הדריוורים,מתקינים אותם בזמן ההתקנה של חלונות?או שאחרי?(נגיד שזה מחשב חדש לגמריי שרק עכשיו הרכבתי אותו)

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by QQQ,

המערכת הפעלה שלי היא ויסטה באנגלית. כשאני עובד בבצפר על הפרוייקט וכותב חלק מהסקריפטים בעברית (בעיקר לצורכי פלט), אח"כ כשאני מעלה את זה בבית על המחשב זה נראה כמו ג'יבריש. אין צורך בתמונה, זה פשוט ג'יבריש. ולהפך, אם אני כותב אצלי בעברית ואז מעביר אז שם זה נראה ג'יבריש. עם אנגלית כמובן אין בעיה. נראה לי שיש קשר לUNICODE וASCII. בכל אופן, איך אני משנה משהו אצלי כך שזה ייראה נורמלי? בסביבת עבודה שאני עובד בה חיפשתי ולא מצאתי משהו שקשור לencoding... רק גודל פונט. תודה

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by darkman,

כמעט כל פעם שאני פותח תוכנה או משחק מסוים יש ל תerror הזה מה עושים זה מעצבן מוות וגם באותו זמן שזה התחילת התחילה עוד בעיה כל פעם שאני סוגר תדפדפן explorer הוא נותן לי הודעת שגיאה ניסיתי לכבות תמחשב וזה לא עזר HELP. *מחקתי חלק בגלל שהתמונה היתה גדולה מידי

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by QQQ,

הכונן פלופי שיש לי במחשב גורם לי כל מיני בעיות: אני לא יכול לכבות את המחשב, לא ריסט ולא מצב שינה (אני דיי בטוח שזה בגללו כי הWINDOWS מראה שגיאת מערכת: "לא נמצא דיסק בכונן A:, אנא וודא כי הוכנס דיסק והדלת סגורה" - משהו כזה. אז מה שרציתי זה לנתק את הכונן מהמחשב. הבעיה היא שהאות של הכונן פלופי היא A:, שני כוננים קשיחים C: וF:, צורב DVD זה D:, וצורב CD זה E:. זה לא עלול ליצור בעיה אם אני אנתק את הכונן מהמחשב? מה הווינדווס יעשה? אם הוא ישאיר את כל הכוננים אותו דבר זה בסדר מבחינתי, אבל אם הוא יזיז כל אחד מהם אחד אחורה (הפלופי הוא A:) אז זה יצור לי בעיה בקשר לקיצורי דרך וכל זה... תודה מראש. וד"א יש לי WIN XP PRO SP2

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by Bios-Phere,

שלום לכולם, התקנתי במחשב חדש WINDOWS XP , דיסק קשיח של 250 GB, בהתקנה בחרתי PARTITION של 80 GB והשאר. לאחר ההתקנה מזוהה לי בסייר רק ה PARTION הקטן של ה 80 GB על C. בנוסף יש את D שזה הכונן DVD. משהו יכול לעזור למה שאר הדיסק לא מזוהה ע"י ה WINDOWS?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by Devil Servant,

שלום. קנינו לאחותי את המחשב הבא. קודם אני מזהיר,התכנים באתר קשים לצפיה! מפורסמים שם דברים כמו "PCI EXPRESS INTEL 950 משולב למשחקי תלת מימד מורכבים" או " LCD 17 LG 1752S 1:1600המסך הטוב בעולם!!!" אך בכל זאת קנינו לה את המחשב הזה בתוספת כמה דברים כי היא לא צריכה יותר,והשגנו אחלה דיל. קיצר רציתי לדעת אם ויסטה יעבוד לה בצורה חלקה על המחשב. לא משחקים וכל השטויות. קצת תלת מיימד גם. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=699316 יעבוד? תודה

25. תגידו גם לכם לוקח טיפה זמן שהמחשב נכנס לווינדוס ואז מעלה לכם את כל התוכנות..... לוקח איזה דקה משהו כזה ואז נכנסים למחשב שלי וזה נפתח טיפה לאט כזה ולדברים אחרים גם לאט... ואז אחר כך הכל נפתח מהר כזה... האינטרנט הכל אחרי שנכנסתם להכל גם לכם זה קורה? אתם מבינים למה אני מתכוון?<

• 2 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים