עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, אתר מגניב המון ידע וכיף לקרוא.. לאחרונה אני מתעסק עם וירטואליזציה ואני מחפש מקום ברשת שבו אני יכול להשתמש על תחנות וירטואליות מייקרוסופט בשביל טסטינג.. אם יש למישהו דברים להוסיף טיפים או תוכנות טובות חוץ מ VMWARE דברים כאלה או תחנות וירטואליות מייקרוסופט פרודקשיין.. אשמח לשמוע. תודה ובהצלחה..

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. המחשב של אחותי, והיא כרגע בחו"ל ככה שאין לי דרך להגדיר את המשתמש שלי. יש דרך כלשהי להתקין משחק בכל זאת? למרות שכביכול אין הרשאות?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by Pika007,

במחשב של ידידה שלי יש בעיה מוזרה- כל פעם שהווינדוס עולה- נפתחת תיקיית "My Documents" לבד. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? o_O

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  4. הפקידה שענתה לי טוענת שיש שם עידכונים לויסטה אבל הרי ויסטה זו מערכת הפעלה שונה אז לא יהיה צריך להוריד אותה מחדש ואז להתקין ?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by djass,

יש לי ויסטה אולטימייט 32 ביט. המחשב שלי לא עובד כמו שצריך השאלה שלי היא עם אני יתקין הום פרימיום אז המחשב יעבוד טוב יותר?? תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by langa,

שלום לכולם אני משתמש במחשב שלי ב- winxp sp2 והגדרתי שני משתמשים: 1: מנהל ו- 2: poweruser. שאני נכנס כ- user אין לי אפשרות מחיקה קובץ בשום חלק במחשב כונן c ו- D. יש לציין שלכתוב וליצור קבצים חדשים אין לי בעיה, וזה למרות שלא הגדרתי שום איזור שלא נגישים לuser רגיל. כמובן שאני נכנס כמנהל אני יכול למחוק קבצים. איך אני מבטל את האיסור מחיקה.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by bamba232,

אני מתקשה להעתיק כתב ושורות שנכתבו עם אקספולרר 7 אני מסמן את השורות עם העכבר כמו את השורות שאני כותב כאן ולא ניתן לסמן אותם עם העכבר למה ? לפעמים לאחר מלחמה עם העכבר אני מצליח לסמן אותם אבל זה לוקח זמן

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  8. שלום יש לי חייגן שנמצא בתוך : התחל>הגדרות>חיבורי רשת בעבר היה לי כזה חץ מחיבורי רשת כשאני עובר עליו שמראה לי מה יש בתוך התיקייה חיבורי רשת בעצם עכשיו אין לי את החץ הזה . איך אני מחזיר אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. יש לי מחשב נייד עם XP PRO מותקן עליו . לפני כחודשיים שמתי סיסמת כניסה+USER NAME למחשב ולצערי לא רשמתי אותה . כשהמחשב עולה , הוא מבקש כמובן את סיסמת הכניסה ואין אפשרות גם לבטל לפחות כדי להגיע לשולחן עבודה . אני ממש אובד עצות . חפשתי בגוגל פתרונות כמו הכנסת דיסק איפוס סיסמה (שצריך להכין מראש...) יש לי הרבה חומר חשוב בתיקיות בעברית , כך שאפילו שאני נכנס בדוס (כדי לגבות למחיצה D ) , הן מוצגות בג'יבריש ואני לא מוצא את עצמי... ניסיתי גם להעלות ב-SAFEMODE אבל אותה בעייה . הוא מבקש סיסמה. מה עושים ? מישהו מכיר פיתרון ? אני מנסה להמנע ככל האפשר מפרמוט והתקנה מחדש . תודה מראש לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by eliav-peretz,

אני נכנס ל-msconfig ושמה מסדר לי מה יעלה עם הפעלה של המחשב ומה לא.. אחרי שאני מסדר את זה ואני עושה הפעלה מחדש עולה לי כל פעם הודעה עם המחשב בקשר ל-msconfig ואם אני מסמן שם את ה-וי ועושה עוד פעם הפעלה מחדש אז זה הכל חוזר ועולה בהתחלה... H-E-L-P!

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. Started by alono23,

יש לי בעיה בווינדוס כנראה מוירוס... כשהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבאה : verifying DMI pool data... A disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart אין לי אפשרות להגיע למסך שממנו מגיעים למצב בטוח המקום היחיד שאפשר להגיע הוא הביוס... יש אפשרות לשחזר את המערכת דרך הביוס? אם לא , מה אפשר לעשות חוץ מזה?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. שלום חברים . התקנתי היום VISTA 64BIT על המחשב שלי . רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את קבצי הREGESTIRATION של הOFFICE 2007 PRO בREGEDIT ??? כי כאשר הייתה לי גירסאת ה32 BIT יכלתי להגיע לזה בצורה אחרת ! קצר אני רוצה להגיע לPRODUCT ID מתוך הנ"ל איך זה ? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לבצע פעולות רבות בצורה מהירה יותר על ידי שימוש בקיצורי מקלדת. מדריך זה מרכז בתוכו את מרבית קיצורי המקלדת השימושיים. המדריך לקיצורי מקלדת שימושיים

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by isotoper,

שלום יש לי בעיה מוזרה : התקנתי וינדוס ויסטה, הכל סבבה ואז התקנתי דרייבר לא טוב וקרסה לי המערכת. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין שוב, אבל הוא מראה לי את המסך הראשון (השחור) שבו הוא מעתיק קבצים, כשהוא מסיים הוא מראה את ה scroll התקדמות הירוק שכתוב מתחתיו Microsoft Corpotation ואחריו הוא נתקע ! פשוט מסך שחור. ניסיתי דיסק אחר אבל אותה הבעיה שוב ! למה זה קורה ? ואיך זה שבפעם הראשונה הוא כן התקין בלי בעיות ?? חייב עזרה דחופה תודה !

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by omerha,

היי , יש לי כונן שאני מחבר חיצונית ע"י חיבור USB זה HD רגיל בחיבור פשוט של IDE ל USB בקופסה. יש לי XP עם יוזר אחד בבית שהוא ADMIN , אבל אני רוצה להגביל גישה לכונן בלי הגדרת עוד יוזרים על המחשב האם יש דרך?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  17. צהריים טובים. יש לי שאלה קצת משונה. אני עובד על וינדוס ויסטה ואני לא מצליח להגדיר שהסטארט באר לא יהיה בטרנספרט והחלק העליון של כל החלונות כן יהיה. בנוסף אני רוצה להגדיר שהקו התחתון של הסטארט באר (היותר כהה) יהיה בגוונים של שחור מלא ולא גווני אפור כהה. כי מתי שביטלתי את הטראנספרט לגמרי ובחרתי בצבע שחור אז הוא ניהיה בצבעי אפור ולא בדיוק שחור. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי ויסטה 64 באנגלית....הוספתי בשפה עברית (דרך העדכון משהו בסביבות ה700 מגה).... ומאז...יש לי בעיה עם חלק התוכנות...הם לא מזהות את העברית....עושות סימנים מוזרים או סימני שאלה.. לדוגמא...הWinamp לא כותב כלום בעברית רק דברים כאלה: ëîä ðãáø... אני לא יכול לשמור מסמך בכתבן אלא אם אני משנה את הקידוד בשיטה ידנית לUnicode... יש משהו לעשות עם זה?..

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. אולי פה מישהו יודע לפתוא לי את הבעיה.. בעבר כבר התקנתי וWIN7 ועבד נפלא עד שנגמרה תקופת הניסיון ועכשיו התקנתי שדרוג לויסטה והמחשב לא מוצא את הכונן. לא רק זה גם בביוס נעלם הכונן ככה שאני אפילו לא יכול לחזור לויסטה

20. Started by laviko1,

שלום, האם יש הבדל בין מערכת ווינדוס 7 BETA למערכת 7 רגילה? תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  21. שהיה לי ווינדוס XP בדקתי ב CPU-Z את המעבד ובמהירות שעון היה רשום לי 2933MHZ , שעברתי עכשיו ל WIN 7 זה רשם לי 2133MHZ . המעבד שיש ברשותי הוא INTEL E7500 2.93GHZ ... תודה....

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  22. אז ככה יש לי לוח אם עם כרטיס קול שתומך 5.1 ערוצים בעל שלוש יציאות PL אני חושב ככה ניקראת ולשמה חיברתי מערכת 5.1 ערוצים . ושעבדתי עם הווינדוס xp הם עבדו לי פיקס ושהתקנתי את ה7 בהתחלה אני חושב עבדו לי טוב ואז שהפעלתי את הmedia center (איזה תוכנה שבאה עם הווינדוס) וביקש ממני להגדיר את הרמקולים אז בחרתי חיבור אנלוגי והאופצית רמקולים היחידה שהיתה שם היא שתי רמקולים ולא 5.1 ערוצים ועכשיו רק הסנטר והסאב עובדים לי . יש לי את הדריבר הכי עדכני מישהוא יודע מה צריך לעשות??

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  23. אני לא יודע עם זה מתאים לפה אבל בגלל שיש לי WIN 7 אז פתחתי פה אבל עם זה לא מתאים אז בבקשה תעבירו למקום הנכון. טוב נתחיל מזה שאחותי לא מבינה במחשב. אחותי נגעה במשהוא ואיך שהוא היא שינתה את תוכניות המחדל זאת אומרת כול קובץ שאני מנסה ואני מתכוון לכול קובץ הוא פותח את המדיה סנטר מה אפשר לעשות??? אל תציעו לי דברים כמו שחזור מערכת או תיקון המדיסק ההפעלה בגגלל שהשחזור לא נפתח לי וגם הכונן דיסקים שלי לא טוב בבקשה עזרה... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. הסיפור הוא כזה: לאחר הפעלה מחדש של המחשב (ללא תקלות כלשהם, סתם הפעלה מחדש) היוזר הראשי לא מתפקד. מה זה לא מתפקד? אני מקבל מסך שחור, כשהדבר היחיד שיש בו הוא השורה התחתונה (איפה שה"התחל") וגם היא אינה עובדת. נסיון ללחוץ עליה מקפיץ את ההודעה "EXPLORER IS NOT RESPONDING". כשאני פותח את הTASK MANAGER ומנסה להפעיל דרכו את הEXPLORER מחדש (ע"י NEW TASK) אני מגיע לאותו המצב בדיוק. ניסיתי לבטל את כל מה שאפשר דרך הMSCONFIG (שגם אותו נאלצתי להפעיל דרך הTASK MANAGER כי שום דבר לא עובד), אך יש ברשימת הSTARTUP כמה פריטים שאני בטוח לחלוטין שלא היו שם מקודם, שנראים כך: VIEDDE9, VIE7BB7 ועוד כמה, כולם עם סיומת EXE וכולם רשומים בעמודה "COMMAND" תחת קבצים הנושאים את שמם וממוקמים בSYSTEM32. א…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.