Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
טוב אני במעבר לוויסטה 64 וההתחלה הייתה סיוט הכרטיס רשת האלחוטי הזה פשוט לא רצה להיות מותכן באופן רגיל בכל מקרה חפרתי קצת בגוגל והגעתי לפתרון ואלו השלבים 1-מתקינים את הדריבר בצורה רגילה לא משנה שהוא לא יזהה את ההתקנה בשלב הזה 2-סוגרים את המחשב ומוצאים מהחשמל לכמה דקות 3-פותחים את המחשב וכותבים ביטול ל"מצא תוכנה חדשה " 4-הולכים ל"לוח בקרה" לוחצים על שדרוג בכרטיס רשת ואז מכוונים אותו ל"חלונות 32" (באנגלית) תיקיה שנמצאת בתיקיה של "חלונות" הוא יחפש כמה דקות ימצא ויתקין את הכרטיס זה מעצבן אבל פועל
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ברור שאבטחה ומה עם כל הדריוורים,מתקינים אותם בזמן ההתקנה של חלונות?או שאחרי?(נגיד שזה מחשב חדש לגמריי שרק עכשיו הרכבתי אותו)
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
נכנסתי למצב שינת חורפ במחשב שלי אבל מה שקורה זה נכבה ואחרי זה נדלק פשוט מעצמו לבד ועושה RESUME WINDOWS במקום להתכבה לגמרי הוא חוזר ל WINDOWS יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני רוצה לדעת מה הבדל בין SP3 לSP2 ועוד דבר אם אני מתקין את SP3 יהיה בעיות עם התקנת דריבריים?? בקיצר האם שווה בכלל להקין את SP3??
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
Hey guys After format to SP3 a strange problem occurred i am able to select location and default language as Hebrew, but in the keyboard presets, Hebrew is not found therefore cant be added as a typing language, i googled for answers but found nothing... thx everyone!
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מיצטער עם כבר ענו על זה אבל בחיפוש לא מצאתי כלום!!! יש לי ווינדוס XP פרופשונל באנגלית וכול צ'ט שאני בא להיכנס זה לא נותן לי לא בנענע לא בתפוז לא בוואלה וכו וכו זה פותח לי את החלון ואז בימקום לחבר אותי וליפתוח לי רשימה של אנשים וכו יש לי כזה איקס אדום קטן..... למה? איזה הגדרה אצלי לא טובה ...ומה לשנות שזה יעבוד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
Look I wanna Change my Service pack too 1 From 2 My quisten is If I need Too format or i can do it any way elso Please help me
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שאני ניכנס לאתרים שלכם ולעוד הרבה אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת : http://planet.nana.co.il/zzzzzx/01.gif תעשו שמור מקור בשם... עזרו לי בקשה...
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
וזה למרות שבחייגן מסומנת האפשרות show icon on notification area when connected כשאני לוחץ על החייגן מופיע כזה ריצוד וזהו יחד עם זה יש חיבור לאינטרנט
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה קלה עם המחשב... הוא עשה קצת בעיות אז בדקתי את הminidump ושם הוא הראה שיש בעיה עם הקובץ ntfokrnl.exe אז החלפתי אותו עם הwindows repair כשהפעלתי מחדש את המחשב, הוא לא עלה ורשם שהקובץ system32/drivers/ntfs.sys לא קיים או מושחט ויש לתקנו באמצאות windows repair מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שעשיתי? או לתקן את הבעיה הזו?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את זה לאופיס 2007 ואם זה כן עולה כסף אז איך מיקרוסופט גובים אותו?...
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 rc וכשאני רוצה לפתוח סרט מהאינטרנט אין לווינדוס מדיה פלייר אפשרות לזרימה (יש לי רק שמור ובטל) כשאני מעביר את הגדרות הברירת מחדל ל media player classic אז יש לחצן הפעל אבל הוא לא תומך בזרימה אלא ההוא מוריד את כל הקובץ (לספרייה זמנית) ואז מפעיל אותו ומה שיותר גרןע זה שאין בו חזרה (repeat). מישהו יודע איך אני מפעיל זרימה במדיה פלייר???
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
SIT.... זה מיועד למאקינטוש אולי? יש לי XP PRO !
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. התקנתי על המחשב הנייד GIGABYTE W566N ווינדוס ויסטה ויש לי כמה בעיות איתו.. 1. משום מה כונן הDVD הפסיק לעבוד. 2. אחרי שיש לי אפשרות להכנס לביוס המחשב מהבהב לי למעלה בסימון "_" מה שלא היה פעם. ד"א התקנתי פעמיים את הויסטה ובפעם הראשונה עבד מעולה והתקנתי שוב כי שמתי לב שלא הבאתי מספיק מקום למערכת ועכשיו יש בעיות משום מה.. פתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום חברה, ברשותי מחשב כזה: P4 3.0GHZ 915P 2*512 400MHZ HD 160GB SATA 7200RPM 7800GTX ה- XP שלי כבר גוסס אחרי שנתיים ללא פירמוט ורציתי לדעת אם לעשות פורמט ולהתקין הכל מחדש (פעולה שאני עושה פעם בהמון זמן) או להתקין וינדוס ויסטה. כמו כן, שמעתי פעם שלא חובה לעשות פורמט ל- XP ואפשר לעשות ריפייר ואז אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש. האם באמת יש דבר כזה? אם כן, איך עושים את זה? אני מבקש שלא תגידו לי "למה לא קראת את הפוסט מאתמול?" או דברים בסגנון כי אין לי יותר מדי זמן לשוטט בפורום. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לחזור לויסטה. אני יודע שיש את ה WINDOWS EASY TRANSFER. השאלה אם זה יעבוד מ WINDOWS 7 ל VISTA מישהו יכול לשפוך אור על העניין?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת, מישהו יודע מה הסיבה? (מצ"ב תמונת מסך) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כרגע יש לי הרדיסק שעל כונן C שלו מותקן WINDOWS וחוץ מזה יש את כונן D ועליו קבצים. קניתי עכישו הרדיסק חדש, אני רוצה לנתק את הישן להרכיב את החדש , לעשות לו חלוקה דומה לשל ההרדיסק הקודם ועוד פעם בC להתקין ווינדואס ובD שתהיה מחיצה של קבצים אחרים. מה יקרה אחרי ההתקנה של ההרדיסק החדש כאשר אני יחבר גם את הישן למחשב כדי להעביר קבצים בין ההרדיסקים? הרי בשתי הכוננים מדובר בכוננים C וD ועל שניהם בכונן C תהיה מערכת הפעלה, מה יפעל? תהיה התנגשות או משהו? בעיות צפויות? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך קורה שמשתנה תצוגת הכוננים ב-my computer והופכת למה שיש בתמונה למטה? כמו כן איך מסדרים את זה. למי שלא מבין למה אני מתכוון אז הכוונה היא שבדר"כ הכוננים מחולקים לפי סוגים ועכשיו הכל מוצג ביחד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי בעיה - שככל הנראה קשורה בבעית אבטחה - בכל הקשור לכניסה לאתרים שדורשים סיסמה. הכוונה שלי מתיחסת לכניסה ישירה לאתר כאשר בשם האתר כבר מופיה הסיסמה, לדוגמה: http:\\1234:5678@walla.co.il בהתחלה לא היו לי בעיות בכניסה ישירה ע"י הכנסת הכתובת הזאת, אבל אחרי שהתקנתי עדכוני אבטחה של IE מאתר Windows Update אני לא יכול לעשות זאת יותר - וכשאני מנסה אני מקבל מסך כמו של כתובת לא נכונה. איך אפשר לבטל את האיסור הזה של שם וסיסמה דרך כתובת האתר?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
למשיהו יש driver של dfi lp sli dr ל windows 64 באתר יש אבל חיבים floppy כדי להתקין ואין לי יש איזה שיתה אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
משום מה שאני כותב בעיברית בשדה חיפוש באתרים אז הוא כותב לי בג'יבריש וגם משום מה מחליף אותיות (אני מקיש על האות"ע" והוא רושם "ג" וכל מיני כאלה) מה עושים
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הורדתי ערכת נושא נחמדה אבל אני לא יודע איך להתקין אותנ יש למישהו מושג? אולי מדריך? (שימו לב זה לא ערכת נושא ל XP בסגנון ויסטה, אלה ערכת נושא לויסטה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש איזשהי דרך להתקין ויסטה על מחיצה של 9.6GB אם אני לא מתכוון להתקין על המחיצה הזאת שום דבר אלא רק בשביל משחקים DX10?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
מזה יכול להיות ? זה קורה לי עם עוד כמה תוכנות... ווינאמפ וכו'... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-