Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
המחשב כל הזמן עושה לי RESET ב BOOT SCREEN ושום דבר לא עוזר מה לעשות? נסיונות לפרמט נתקלו בהודעה שההתקנה של WINDOWS דפוקה..
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי דיסק SP1, אני רוצה ליצור ממנו דיסק זהה רק עם כל העדכונים של מיקרוסופט מדייה פלייר 10, DX9, ועוד כמה טוויקים... המדריך בסטיקי לא אומר לפחות לי איך לעשות את זה.. תודה שמעתי על התוכנה NLITE היא עושה את זה? אפשר מדריכון אליה?
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי, מישהו זוכר?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם התקנת ווינדוס במחשב חדש זה אותו דבר כמו במחשב שהיה בו מותקן ווינדוס בעבר?. האם יש עוד פעולות שצריך לעשות?. פשוט אף פעם לא התקנתי ווינדוס על מחשב חדש.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הנה לינק: http://img235.imageshack.us/img235/893/15xv2.jpg כתוב שם "...ביצעה הפנייה לזיכרון ב"0x003b0010" - נכון הקוד הזה? כל פעם שאני לוחץ "אישור" הקוד משתנה אם זה חשוב יש לי WIN XP SP 2 1024MB RAM DDR400 P4 2.8HT GF 6600GT
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש איזה תקייה שאני לא יכול למחוק(זה רושם שאדם או תוכנית אחרת משתמשים בזה)ואני חושב שזה וירוס(זה עשה לי כמה בעיות) יש איזה דרך למחוק את זה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה מעבד e2180 לוח p5gc-mx\1333 הארדיסק סטה 2 160+80 זכרון 2 גיגה מ.ה:windows xp sp2 קיצר אני בא מתקין עדכון פתאום המחשב עושה ריסטים פתאומיים וזה קורה לאחר התקנת עדכון שיפור מיקרו משו למעבדי אינטל.. מה הבעיה סעסעעמסעמעממקקממקק?!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום! קניתי דיסק קשיח נוסף, ואני מתכוון להעביר אליו את ה PageFile. אני מתכוון ליצור בשבילו מחיצה נפרדת, בגודל 2 ג'יגה. השאלה היכן עדיף למקם את המחיצה: בתחילת הדיסק כמחיצה ראשונה, או בסוף הדיסק, כמחיצה אחרונה ? העדיפות היא למיקום שאליו הגישה מהירה יותר. תודה מראש 8)
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני יכול להחליף בין FAT32 לNTFS שאני בתוך הווינדוס ויש לי חומר בתוך הכונן?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
במסך הפתיחה אני לוחץ עם העכבר על החשבון כדי להיכנס לתוך הווינדוס... זה כותב טוען הגדרות... ואחרי שנייה זה כותב מתנתק וחוזר למסך כניסה... גם בסייפ מוד.. סרקתי את ההארד-דיסק מווירוסים דרך מחשב אחר... זה גם לא עזר
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
יש לי process כזה שקוראים לו java.exe ואני לא מצליח לכבות אותו הוא לוקח 20-30 mb מהזיכרון בלי שום סיבה איך אני מכבה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הבעיה צצה פתאום .. הווינדוס לא מאפשר לי לפתוח קבצים רק תקיות .. תעזרו לי , מזה יכול להיות ואיך לתקן את זה רציתי לפרמט אבל אם יש פתרון אז סתם חבל מי שלא מצליח לקרוא .. הוא רושם לי " אין אפשרות גישה להתקן, לנתיב או לקוץ לצוינו . יתען שאין לך הרשאאו מתאימות לשם גישה לפריט "
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
היי חברה... אני כבר חודשים מחפש ברשת גירסה ל"וינדוס ויסטה אולטימט עברית 64 ביט"..!!!(WINDOWS VISTA ULTIMATE 64 BIT **HEBREW) האם למישיהו יש מושג איפה אפשר להשיג ברשת גירסה כזו ?? תודה לכל מי שעוזר :
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי אחים שלי, אז ככה, יש לי מודם אלקטל פרו שמחובר לסוויטצ' ולעוד 3 מחשבים ... יש כמובן את אופציית הNAT שלא יוכלו להתחבר עליי אם פורטים. עכשיו ככה זה סיפור ארוך ומיגע... סתם סתם סתם יש לי 3 מחשבים 2 בחדר שלי ואחד אצל אחותי, אני משתף קבצים בין המחשב שלי לשני , עכשיו אחותי היא לא מיודע מה מבינה במחשב, ונוגעת בשיתוף הקבצים כל הזמן וזה מעצבן אותי למה היא רואה כל מניי דברים חשובים שלי... עכשוי לגבי win98 זה קל לעשות סיסמא על שיתוף למה יש שם אפשרות... "איפה האפשרות הזאת ב XP ?!?!?!? " תודה למי שיעזור לי ! :D :D :D
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
כמו שהיה בתפריט התצוגה באקס פי
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב מראה כאילו הותקנו 2 מערכות הפעלה. נראה לי שכתואה מכך שה-XP הותקן תחילה בדיסק (מחיצה) D ורק אח"כ בדיסק C. בכל אופן פירמטתי את D ועדיין באתחול המחשב מופיעה לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות XP איך ניתן לבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
איך אני מעביר שפב ב-XP צריך דיסק של התוכנה שוב או שאפשר פשוט דרך המחשב?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP HOME על אותו כונן שהיא הייתה מותקנת קודם. לאחר הפרמוט על האותיות השתבשו וכונן המערכת הוא לא הכונן הראשון. יותר מזה - כונן אחר, שאינו קשור כלל למערכת מוגדר כ"כונן מערכת" (תחת ניהול דיסקים) ואיני יכול לשנות את האות שלו. האם אפשר לשנות אות לכונן מערכת מבלי לפרמט ? האם אפשר לשנות אות לכונן שמוגדר ע"י המערכת ככונן מערכת למרות שהוא לא כזה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה שמחברת בין סימולטור טיסה fs2004 לאיטרנט לבצע טיסות רשת כל הזמן היא עבדה ללא בעיות עכשיו אני לא יכול להתחבר והיא מודיעה לי שיש לי בעיה ב directx ניסית להוריד directx חדש מהאתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הגירסה שמתאימה ל win xp pro ניסיתי כל מיני דיירקט איקסים למינהם וזה לא עזר התקנתי את התוכנה מחדש וזה לא עזר תודה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מנסה לשתף תת-ספריה של program files ב- win-xp-pro, כך שכל משתמשי הרשת יראו את הספריה השתמשתי באופציה שיתוף בעזרת המקש הימני של העכבר, ברשת מחשבים עם win-98 ומחשבים עם win-xp אני לא הצלחתי - איך עושים זאת ?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היתקנתי ויסטה SP1 ולאחר הריסטרט שבסיום ההתקנה הווינדוס לא מגיב בכלל ואין שום הודעה לא יודע אם זה חשוב אבל התקנתי על VIRTUAL PC מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זה מופיע כל פעם שיש תקלה והוא מדווח על שגיאה (נ.ב ביטלתי את הדווח שגיאות חוץ משגיאות קיצוניות)
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מסיר אותו? Google Chrome אני משתמש בו כבר כמה ימים ,5 דרגות מעל מהאספלוור ופיירפוקס
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע במסך לפני הדף טעינה של הווינדוס בדף שיש בו את הבחירה של סייף מוד שיש את הזמן שאני בוחר לא משנה מה הוא נתקע ולא מגיייב יותר..... בדקתי את הארדיס הוא תקין..... תודה לכול מי שמנסה לעזור..................
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום חברים אינ חושב שזהו נושא שחשוב לפתוח עליו דיון מכיוון שזהו נושא לא סגור... לכל מערכת יש את היתרונות ואת החסרונות שלה ... אני מקווה שכל אחד יציג פה את דעתו וביחד נגיע למסקנה סופית... לויסטה יש היתרון בתחום כרטיסי המסך החדש שהDX10 רץ בנתיים רק בה ועוד לא הוציא את הגירסא לXP *האם מישהו יודע מתי תצע הגרסא לXP עם בכלל? מקווה לדיון פתוח ליאור,
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-