עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 2good4u,

קרה לי משהו מוזר כאשר אני לוחץ על פקודת ההפעלה עולה לי המסך השחור הידוע ואז נעלם לדוגמא אני רושם : CMD עולה המסך השחור ואז הוא מתכבה ככה בכל הפקודות מה עושים אני נואש ?.?..????. מישהו יודע ??. כיווןןןןן

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by esaly,

לאחר התקנת ויסטה נפתח לי כל הזמן חלון שאומר לי שיש לי בעיה רצינית בהרד דיסק ואני צריך לשים אותו בבדיקה..הוא אפילו לא מציע לי לעשות SCANDISK... האם זה הגיוני? זה קורה לעוד אנשים? או שבאמת הלך לי ההרד דיסק....

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by yarivalhadef,

שלום אני חדש בפורום הזה שמי יריב בעקבות קצר חשמלי בספק הכוח החלפתי את תוכן המארז לאחר התקנת windows והתוכנות אשר אני משתמש בהם קבוע בסיום העליה אני מקבל את השגיאות הבאות: CtSpkHIP: CTHELPER.EXE Appliction error the instrument at"0x7c911430" referenced memory at "0x7661777c" the memory could not be "read" CtHeleper - Apollo: CTHELPER.EXE Appliction error the instrument at"0x00c8b596" referenced memory at "0x00000008" the memory could not be "read" בעייה נוספת היא כאשר אני מבקש לכבות את המחשב הוא מבצע restart ולא shut down רק כאשר הוא עולה בפעם השנייה בזמן הכנסת הסיסמא אני מבקש shut down המחשב מבצע זאת אשמח לתשובה מהירה לילה טוב יריב

4. יש לי כמה תוכנות בשפה ברוסית שאני חייב לשנות את 'איזור המערכת'(SYSTEM LOCALE) כדי להצליח לצפות בהן. השינוי הוא מעברית לרוסית וכל שינוי שכזה דורש הפעלה מחדש. זהו תהליך מעצבן למדי. יצרתי משתמש חדש במערכת וניסיתי לקבוע איזור שונה עבורו, אך זה שינה עבור שאר המשתמשים גם. אני תוהה אם יש דרך לשנות לקבוע עבור כל משתמש איזור שונה? ואם אין, מה לעשות בדבר התוכנות שרואים בהן סימני שאלה כאשר האיזור הוא על ישראל(עברית). תודה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by itay-ab11,

היום קניתי מחשב חדש עם וינדוס ויסטה(ההתנסות הראשונה שלי עם הויסטה) -בהתחלה היה לי אייקונים על המסך של שעון,תמונות וכו' ובטעות העפתי את האייקון שהיה בשורת המשימות ומאז התוכנה הזאת שהפעילה את אותם גאדג'טים נעלמה,איך אני מחזיר את התוכנה הנ"ל? -אני רוצה לפתוח את החלונות של הקספלורר רק בחלון אחד,וזה פותח לי בכמה חלונות,איך אני עושה זאת? -משום מה אני לא מצליח להעביר את הmenu bar(קובץ,עריכה וכו')למעלה מעל השורה של האינטרנט,למישהו יש פיתרון? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

בהתחלה כשהו יצא היה אית מל בעיות ואמרו לחכות קצת עד שיסדרו את כל הבאגים הראשים.. אז מה קורה עם הגרסה הזו? אפשר להתקין אותה? מלבד זאת, יש צורך?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by omershak,

שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by Denton,

שלום לכולם כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה שלי יצרתי 2 מחיצות. אחת של 120GB ואחת של 200. את המחיצה של ה120 פירמתתי והתקנתי עליה את הWIN השניה נשארה לא מפורמטת והWIN לא מזהה אותה בכלל. איך אני מזהה ומפרמט את המחיצה הזאת?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  9. אהלן.. העדכונים האוטומתים שלי ביקשו ממני להתקין את העדכון הזה: http://support.microsoft.com/kb/936929 איך שהבנתי, זה תכלס לעבור מ-SP2 ל-SP3. האם זה מומלץ לעשות את זה? איזה סיכונים יש לפני המעבר? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  10. שלום חברים , חבר שלי נתן לי את המחשב שלו לצורך פרמוט וזה מה שאני מקבל בהתקנת VISTA של המחשב למחשב היה מותקן VISTA בעבר ויש לו partition לrecovery של 9 גיגה אבל הוא מעוניין ב Win 7 , ניסיתי להפעיל את ה RECOVERY אבל החבר לא יצר נקודות שחזור או גיבוי ל RECOVERY המחשב כבן שנה מארה"ב של חברת HP ואין עליו אחריות בארץ . כעת אני מנסה להתקין VISTA אבל זה מה שמתקבל : BSOD- IRQL_NOT_LESS_OR EQUAL ****stop :0x0000000A (0x9c200196 ,0x00000002,0x00000000,0x8883AE9B) המחשב מדגם HP pavilion tx2500 בעל שני ליבות של AMD turionx2 64 bit וכרטיס מסך של ATI זהו לצערי אני לא יכול לספק לכם LOG

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  11. האם ניתן לשנות את שפת הממשק מעברית לאנגלית בוינדוס ויסטה ? ע"י התקנה של LANG PACK אולי ? האם זה אפשרי בכלל ?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by Anonymous1,

שלום, בהתקנת WIndows, על דיסק קשיח SATA הקשתי F6 המערכת העתיקה את הדריבר. לפני תחילת העתקת הקבצים הופיע שגיאה שההתקנה לא מוצאת את קובץ ה Driver. דילגתי על קבצים אלה, וההתקנה המשיכה, אך לאחר אתחול המחשב בשלב המשך ההתקנה הופיע מסך כחול שמציע הרצת בדיקה לדיסק הקשיח. האם יש קשר לזה שדילגתי או שמא הדיסק הקשיח התקלקל (על דיסק קשיח IDE, ההתקנה בוצעה)? תודה, דב.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by asichen,

היי כשאני רוצה לשמוע במחשב קבצי MIDI אני לא שומע כלום.... איך אני יכול להגדיר בווינדוס שאני יוכל לשמוע MIDI במחשב?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. כולנו מכירים את זה. יישום כלשהוא קורס (וורד?) ומייד אח"כ מבקש מאיתנו לשלוח דו"ח שגיאה למיקרוסופט. זה אף פעם לא עוזר, אבל זה תמיד לוקח זמן יקר. אז איך לבטל את שליחת הדוח למיקרוסופט? המדריך הזה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_04.html

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by Toxin II,

אהלן, התקנתי לפני כשעה את Windows 7 [build 7100 RC בכל אופן הכל מצוין חוץ מהמדיה פלייר. האם מישהו יודע כיצד אני יכול להגידר אותו כך כשאני מכווץ אותו תוך כדי שהוא מנגן שיר, הוא יופיע על שורת ההתחל עם פרטי השיר ועם כפתור PLAY\PAUSE [בדומה לפיצ'ר שהיה בויסטה ובאקספי]?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. לפני כחודש התחילו להופיע לי מסכים כחולים על כל פעולה שהמחשב ביצע... אפילו עם הוא עושה רסטרט הוא נתן מסך כחול עם המחשב הצליח לעלות והפעלתי מחשבון.. מסך כחול עם אני מכבה אותו אז מסך כחול... היתעצבנתי עשיתי פורמט ואז אחרי הרסטרט הראשון כשהמחשב נכנס למצב של שינה.. מסך כחול עושה רסטרט לעצמו עשיתי עידכון לביוס ועדיין אותו הדבר מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by can2,

פירמטתי את המחשב והכל טוב חוץ מדבר אחד! כשאני עושה מקש ימיני על שולחן העבודה ומנסה ללחוץ על מאפיינים זה לא מגיב פשוט לא פותח את התפריט. בבקשה תגידו לי מה לעשות תודה! ברשותי win xp pro וגם ניסיתי לפתוח את התפריט דרך לוח הבקרה.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  18. אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה זה עוזר אם בכלל?. ואת העיקרון שזה עובד?? יש לי זיכרון בנפח 2 גיגה של סנדיסק והוא תומך בזה... ועוד משהו על הדרך...איפה אני יכול להשיג דרייברים לU3 שלו לVISTA כי באתר של סנדסיק אין..!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by shay360,

שלום לכם. יש לי כרטיס מסך של ATI עם זיכרון גרפי של 256MB. וב-dxdiag מוצג לי זיכרון גרפי - 1GB...ליתר דיוק 1022MB. מה המשמעות של זה? יכול להיות שווינדוס 7 משתמש בחלק מזיכרון הRAM בתור זיכרון גרפי? פרטים נוספים: 2GB RAM אין לי כרטיס מסך On-board

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

שקניתי את המחשב , קיבלתי גם רשיון לחלונות XP (מודבק לי על דופן המארז) וקיבלתי שני recovery CDs שדרכם התקנתי אחד מהם לא עובד לי יותר איך אני יוצר קשר עם מיקרוסופט ישראל שיתנו לי את מה שמגיע לי בהזדמנות זו אני גם אקח כבר דיסק של SP2

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  21. יש לי ויסטה אולטימייט, ויש בה תוכנה: windows media center.. המחשב שלי לא מחובר לקו טלוויזיה או משהו כזה, לכן האפשרות היחידה שרלוונטית עבורי היא Online Media.. יש שם מספר ערוצים ותכנים מאד מוגבל וישן (ONE/יס/קשת.. עם תכנים ישנים). יש אפשרות להוסיף ערוצים נוספים? (לדוגמא בנענע10 יש תוכניות שלמות, יש להם משהו שמתאים למדיה סנטר במקרה?) מקווה שהשאלה מובנת, יום נהדר! ד"א יש לי במחשב כרטיס וידאו ויש לי ליד המחשב נקודה של קו טלפון, זה לא עוזר נכון?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. שלום יש לי דיסק חצוני של WD של 500G. הוא מלא ב 100G יש בעיה שהיא קשה מאד - שרוצים להעתיק לדיסק החצוני מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים ש"הנתיב של הקובץ או השם ארוך מדי ולא ניתן להעתיק". גם שקצרתי משמעותית את השם ל 10 תווים הוא לא מאפשר להעתיק בממוצע מכל 10000 קבצים 100 לא עוברים. מדובר על קבצים שונים תמונה, מסמכים ועוד הקבצים תקינים ואין להם שום הגנה. בנוסף יש עוד בעיה : חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר הבעיה קורית גם בעוד 2 דיסקים אחרים חצוניים הדיסק מפורמט ב NTFS המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP מה עושים כדי להעתיק את כל הקבצים ושלא יהיו הבעיות הללו תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  23. שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by aviad91,

מישהו יודע אם יש סכנות כלשהן בהתקנת הגרסאת בטא של ויסטה? אני מפרמט את המחשב עוד יומיים כי אני קונה מחשב חדש אז אני רוצה לראות איך ויסטה נראה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  25. פעם כשהייתי מכניס Disk-On-Key או כל דיסק, היה מופיע לי החלון הקטן ששואל אותי מה אני רוצה לעשות, בין אם לבחור תוכנה או לפתוח תיקיה כבר מעל חודש שאפשרות זו נעלמה לי אני מכניס משהו למחשב וזהו... לא מופיע כלום למה זה? בדקתי בכל האפשרויות במחשב וכלום לא עזר

• 4 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.