Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
זה מופיע כל פעם שיש תקלה והוא מדווח על שגיאה (נ.ב ביטלתי את הדווח שגיאות חוץ משגיאות קיצוניות)
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים 1.Cdrom 2.Dvd שניהם היו מזוהים במערכת הפעלה xp לאחר שהתקנתי תוכנה בשם Virtual clone למי שלא מכיר זאת תוכנה שנראית במערכת הפעלה כמין כונן והיא פותחת קבצי iso וקבצי bin מאז התקנת התוכנה הCdrom לא מזוהה הסרתי את התוכנה ועדיין רק הDvd מזוהה והCdrom לא בדקתי בBios והCdrom מזוהה שם עבדתי גם לפי המאמר הזה ועדיין לא פתר את הבעייה http://support.microsoft.com/kb/314060 אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איך לעזאזל אני מסיר אותו? Google Chrome אני משתמש בו כבר כמה ימים ,5 דרגות מעל מהאספלוור ופיירפוקס
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
זהו אין את הכלי יותר? מצטער על הדאבל פוסטינג...היו לי קצת בעיות בגלישה כששלחתי את זה אודה אם תוכלו לנעול אחד מהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, לפני קצת פחות משנה רכשתי מכשב חדש הכולל Intel Core Duo 6750, Geforce 8800GTS, בידיעה שאני הולך להתקין ויסטה מהסיבה שהבנתי שהתמיכה בויסטה לחלקים אלו היא האופטימלית ביותר, כמו כן ויסטה הייתה מצויידת בDX10 שלא היה כלול בXP באותה תקופה. ימים עברו חלפו להם, ואני מתגעגע לנוחות וליציבות של XP. האם כדאי לי לעבור? האם הביצועים (95% במשחקים) ישתנו בהרבה (בויסטה הביצועים אמורים להיות טובים יותר), האם אתם ממליצים לי בכלל לחזור לXP? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי שלושה חשבונות דואל שהתקנתי באאוטלוק ואני מקבל את הדואל משלושת החשבונות. עד כאן הכל בסדר. השאלה שלי האם אני גם יכול לשלוח דואל משני החשבונות האחרים מהמחשב הזה? כדי לבאר: המחשב נמצא אצלי בבית ואני רוצה לשלוח דואל משני החשבונות שיש לי בעבודה ושאותם אני יכול לקרוא בבית, אני גם רוצה לשלוח דואל מהבית, כאילו נשלח מהעבודה. אשמח להסבר .
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום חברים , חבר שלי נתן לי את המחשב שלו לצורך פרמוט וזה מה שאני מקבל בהתקנת VISTA של המחשב למחשב היה מותקן VISTA בעבר ויש לו partition לrecovery של 9 גיגה אבל הוא מעוניין ב Win 7 , ניסיתי להפעיל את ה RECOVERY אבל החבר לא יצר נקודות שחזור או גיבוי ל RECOVERY המחשב כבן שנה מארה"ב של חברת HP ואין עליו אחריות בארץ . כעת אני מנסה להתקין VISTA אבל זה מה שמתקבל : BSOD- IRQL_NOT_LESS_OR EQUAL ****stop :0x0000000A (0x9c200196 ,0x00000002,0x00000000,0x8883AE9B) המחשב מדגם HP pavilion tx2500 בעל שני ליבות של AMD turionx2 64 bit וכרטיס מסך של ATI זהו לצערי אני לא יכול לספק לכם LOG
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אם אני משדרג את הויסטה שלי לווינדוז 7 האם כל התוכנות על המחשב שלי נשמרות והכל נשאר אותו דבר? אם לא ויש לי גיבוי על דיסק חיצוני אני יוכל להתקין את הווינדוז 7 ואז לעלות מהגיבוי וכך כל התוכנות ישארו? מתי יגיעו גירסאות שידרוג לווינדוז 7 אולטימייט ופרופשיונל?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי. יש לי לא מזמן Windows Vista Ultimate. יש לי בעיה עם הויסטה שהמחשב כל הזמן נתקע! אין איזה זמן קבוע. אני יכול להעלות את המחשב ולהשתמש תשע שעות ופתאום זה נתקע - נתקע לגמרי גם עכבר שחייבים לעשות ריסט ולפעמים זה ככה אחרי שתי דקות שהפעלתי את המחשב. זה לא נראה לי קשור במפרט של המחשב כי המחשב שלי בן שלוש וחצי שבועות - חדש לגמרי וזה המפרט: Intel Duel Core 2.8 1024 Memory Geforce 7300gs 256 mb upto 512 mb 250 Giga DVD Burner. המפרט הזה נראה לי לא רע וזה לא נראה לי קשור לזה שזה נתקע. זועק לעזרה! בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
XP כבר יש לי, השאלה אם שווה להוציא 500 שקל בשביל Home Premium? המחשב בעיקר למשחקים וגם לסרטי HD. הבעיה העיקרית שלי היא בגלל כל ה-Games for Windows שלפי מה שהבנתי עובדים רק על ויסטה. אז השאלה שלי היא: לקנות ויסטה או לדבוק בXP?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן.. לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם המערכת הפעלה והאפשרויות תקיה (סוגי קבצים) וכנראה ששיניתי משהו. איכשהו גרמתי לכך שברגע שאני נכנס לתקיה מופיעה לי הודעת שגיאה כמו בתמונה, לכל התקיות. אם אני מבקש לסייר לאותה תקיה אין שום בעיה אבל לפתוח אותה באותו חלון זה פשוט לא אפשרי. מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? http://img220.imageshack.us/my.php?image=90497962.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
מאז שיצרתי יוזר נוסף במחשב (עכשיו יש שניים) לוקח למחשב המון זמן להיכבות ולפעמים הוא נתקע בחלון של הכיבוי (חלון תכלת שרשום בו WINDOWS מבצע כיבוי). דבר נוסף זה שבמעבר בין היוזרים המסך מבצע קפיצה (כמו שמשנים הגדרות שלו). מישהו יודע מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את שתי הבעיות??
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הום אדישן עברית\אנגלית פרופשיונל עברית\אנגלית מבחינת יציבות ומבחינת מהירות!!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי win xp pro ובעיה עם אקספלורר שנתקע כל חצי שעה בערך או פחות ולא מגיב. אני מנסה כל פעם לסגור את הדפים התקועים בעזרת alt+ctrl+del אבל גם עם זה יש קושי וזה מגיב רק אחרי הרבה נסיונות. זה התחיל לפני כמה ימים ולא בעקבות שינויים או התקנות חדשות, שלשום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת ולא היתה לי שום אפשרות לעשות שיחזור מלבד לאותו היום, היום שניסיתי לעשות שוב שיחזור זה נתן לי אפשרות ללכת אחורה רק עד שלשום. התקנתי היום עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 6 Service Pack 1 מאתר מיקרוסופט וזה לא עזר. למה נוצרת בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה??? תודה לעוזרים גלי.
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כמה תהליכים רצים לכם במנהל המשימות של WIN? לי רצים 42.. יש כאלה שאתם יודעים שאפשר למחוק?! כיוון שניראה לי שיש הרבה תהליכים שאני חושב שאנ לא ממש משתמש בהם...
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי בעיה במחשב השני שלי בבית הכל פעל רגיל ויום אחד לאחר שכיביתי אותו הדלקתי וזה ביקש ממני את הדיסקט ריבוט .. מהזה הדיסקט הזה ? מאיפה אני משיג אותו ? ולמה בכלל ?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש התקן אמין שלא יעשה לי באגים ויהיה ניתן להסרה בעת הצורך, שיהפוך את ה XP PRO שלי או לפחות רק את שולחן העבודה והתפריט שיראה כמו בויסטה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי לכולם! אני חדש ומקווה שזה המקום הנכון לשאול... רכשתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ULTIMATE בעברית.המחשב פורמט כפי שכבר עשיתי בעבר ויש לי הבנה בזה בהחלט הכל נקי וההתקנה עוברת. לאחר שהיא מסתיימת הווינדוס מאתחל את המחשב וזה אמור לעלות כבר מהדיסק הקשיח אבל...זה לא קורה זה לא הולך לשום מקום...פשוט אחרי הפוסט הראשוני מגיע לשורה של VERIFYING DMI POOL DATA וזהו! לא ממשיך לשום מקום. אציין כי המחשב חדש לחלוטין לוח GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H אחלה לוח והתקנתי עליו שוב XP למען הסר ספק לצורך הבדיקה ועולה כמו גדול! מה לעזאזל קורה פה? יש למישהו רעיון? המחיצות 2 במספר NTFS הראשית כמובן היא ACTIVE הביוס מעודכן הכי הכי שאפשר ואני לא מבין מדוע זה לא עולה אשמח לעזרתכם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון,כשאני מוחק קבצים בדיסק הקשיח המחשב למעשה לא מוחק אותם אלא מסמן את המקום שבו הם נמצאים כמקום שאפשר לרשום עליו והם ימחקו באמת רק לאחר מילוי המקום בקבצים אחרים. שאלתי היא, לאחר מחיקה של קבצים בדיסק הקשיח, אם אני עושה דיפרג, האם יתבצע איחוי גם לקבצים שהדיסק סימן כמחוקים?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום באג ב-XP לא מוצא איפה - גורם לקיפאון ולאחר מכן למסך כחול וריסטארט אוטומטי ? האם מישהו ניתקל בתופעה ?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז. כל העדכונים כולל SP1 נעשו ויש אנטי וירוס ונעשו כל הסריקות האפשריות יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק עדכנתי גם את כל הדרייברים של הלוח אם- גיגה בייט -EP45 DS3R הבעיה: מדי כמה שעות באופן אקראי פתאום לא ניתן לגשת ל MY COMPUTER המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא " COMPUTER " קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום.בנוסף גם שקעי ה USB מנוטרלים ומה שמחובר אליהם משותק. חלק מהתוכנות ממשיכות לעבוד אבל לאט. זה קורה לעיתים ולא באופן קבוע במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 80% ויותר. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. זה קרה גם עם …
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל עזרה. היום התקנתי את הויסטה במחשב החדש. מאז אני מתמודד עם מסכים כחולים, בעיקר בזמן הורדת קבצים זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8749F85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini072808-01.dmp C:\Users\AppData\Local\Temp\WER-50325-0.sysdata.xml C:\Users\AppData\Local\Temp\WERD73B.tmp.version.txt
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי ניסיון עם הום פרימיום וויסטה עסקים . האם אפשר להסתפק בבסיק ? מה יחסר לי אם אקנה את זה?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם יש במערכת ההפעלה windows 2000 אפשרות לsystem restore? (האפשרות הזאת שבוחרים יום כלשהו מתוך לוח שנה ובמידה וקיימת שם נקודת שחזור אז מערכת ההפעלה מבצעת שחזור לאיך שהיא הייתה בתאריך הזה. כמו שיש בWIN XP) תודה רבה ושבוע טוב!!
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב עכשיו כשאני נכנס לתיקיה של סרטים ונכנס לסרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: http://img520.imageshack.us/img520/741/gfgdgfxi3.png איך שאני נכנס לתיקיה זה עושה את זה הסרט פועל כרגיל. מישהו יודע איך לתקן את זה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-