Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום אני נתקל לאחרונה בבעיית תקיעת חלונות ובקושי ללחוץ על מקש ימין של העכבר בMY COMPUTER בלי שהחלון יתקע.. אני חושד כי זה קשור לתוכנה DRWTSN32.EXE...כל פעם שאני סוגר אותה זה סוגר את הEXPLORER הANTI VIRUS והANTI SPYWARE לא מצאו את זה...ככה שאני לא יודע מה זה. וגם חיפשתי את זה וזה מצא את זה בתיקיה SYSTEM32 אז לא ידעתי אם למחוק או לא :-\ תודה על כל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
חבר'ה מה עדיף? אם זה למשחקים, אז אני חושב שאקס פי, כי ויסטה לוקחת חצי מהזיכרון ומתקיעה את כל המשחקים שמופעלים, בעיקר לאלו שיש להם 2 ג'יגה. משחק כמו קרייסיס, נתקע מתי שיש ויסטה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה כל 30 דקות בערך ליתר דיוק עושה RESTART מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה??
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
בשרת מסתובב Vista SP1 Update 32Bit Build 6001 16633 מישהו ניסה את זה האם זה שיפר במשהו את הויסטה ?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
נניח לדוגמה סתם קובץ אם פי שלוש שמונח לי על שולחן העבודה ואני עושה עליו קליק ימיני ואז מחק.... אני מעוניין שלא תופיע לי ההודעה ששואלת האם אני בטוח אילה שישלח ישר לסל המיחזור... אז יש אפשרות כזאת?? תודה מראש נ.ב הכוונה היא לא שימחק לי את הקובץ מהמחשב בכלל אילה שרק ישלח לסל מיחזור ישר בלי ההודעה המעצבנת.. שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הי, פירמטתי את D הכונן של ויסטה, וחזרתי לXP שכבר היה לי מקודם, ועכשיו בבוט הוא עדיין מראה ויסטה. עכשיו שאני חושב על זה זה היה רעיון טיפשי, אבל לא הייתה לי דרך מהדיסק התקנה של הויסטה (לא מקורי) להעיף אותה, הXP יכול לעלות,, פשוט יש שגיאה לויסטה ואני לא רוצה את המסך של בחירת מערכת הפעלה כי אני משתמש רק בXP וזה מקשה על המשפחה שלי. איך אני מעיף את הבוט לואדר של הויסטה שXP יעלה ישר? הויסטה הזאת תגרום לHDD שלי לעוף מהגג... תודה מראש, אורי.
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי כאשר אני רוצה לכתוב משהו בוורד או טקסט או כל מקום אחר, אז ישנם מקשים שפותחים לי חלונות אחרים כמו למשל המקש E שבלחיצה עליו נפחת התקייה המחשב שלי או המקש R שפותח לי את חלון ההפעלה או L שבכלל עושה למחשב log off . חיפשתי בלוח הבקרה לביטול העניין הזה אך אין שם דבר בקשר לבעיה זו. אז מה הבעיה ,ואיך אני יכול לטפל בה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל מדיה פלייר אני מקבל את השגיאה הבאה: יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על תקיה מסוימת זה פותח לי את חלון החיפוש של וינדוס לאותה תקיה ניסיתי לשחק עם ההגדרות תקיה ולא הצלחתי לפתור את הבעיה הודה לכם אם תתנו לי פתרון לבעיה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כשאני עושה פרטישן 1 יש לי 198 ג'יגה ושאני עושה 2 פרטישנים יש לי רק 134 ג'יגה. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
לילה טוב לפעמים קופצים לי הפינגים במשחקי רשת אני משחק RAKION והפינגים קופצים ל3000 4000 לאיזה דקה וחוזרים ל50 -70 אני לא עובד אם אימיול או שום תוכנה אחרת אך ורק המשחק.. דיברתי עם בזק עשינו בדיקות פינג והכל סבבה.. ניסיתי לעדכן כרטיס קול,מסך,DIRECTX אני עם מודם ALE 150 עדין לא מצאתי חשבתי להחליף את המודם למודם רשת כי זה האפשרות היחידה.. תודה :xyxthumbs: עריכה: בטעות שמתי בפורום וינדוס תעבירו בבקשה לרשתות סליחה ותודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שלא עשיתי Windows Update, הבנתי שעכשיו הם מתקינים בעדכונים האוטומטים איזה בדיקה של חוקיות ה Windows, עכשיו ברור שיש לי Windows חוקי, כמו לכולכם. השאלה שלי פשוט היא איך אני יכול לעשות את העדכון בלי שיותקן לי הרכיבים של WGA (שהבנתי שאחרי שהם מותקנים, אי אפשר להסיר אותם). ?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתר מגניב המון ידע וכיף לקרוא.. לאחרונה אני מתעסק עם וירטואליזציה ואני מחפש מקום ברשת שבו אני יכול להשתמש על תחנות וירטואליות מייקרוסופט בשביל טסטינג.. אם יש למישהו דברים להוסיף טיפים או תוכנות טובות חוץ מ VMWARE דברים כאלה או תחנות וירטואליות מייקרוסופט פרודקשיין.. אשמח לשמוע. תודה ובהצלחה..
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לפטופ של HP Compac דגם: Compaq 6715b הגיע עם ווינדוס ויסטה ואני הסרתי אותה ושמתי XP במקומה דרך ההתקנה של XP פירמטתי את מחיצה C (פורמט מלא, לא מהיר) אבל לא פירמטתי את המחיצה שעלה נמצאים קבצי השיחזור של VISTA. עכשיו (אחרי שההתקנה של XP עברה בשלום) אני רוצה ליצור מחיצות נוספות בעזרת Partition Magic. אבל כשאני מפעיל אותה אני מקבל שגיאה נורא מוזרה: Error 117: Partition's drive letter cannot be identified ניסיתי גם בעזרת ה rescue disks (וכונן דיסקטים חיצוני ), אבל אני מקבל שם גם שגיאה דומה אז ניסיתי גם בעזרת הממשק של ה XP עצמו, אבל גם זה לא הצליח... בנוסף, מצאתי את הפוסט הבא: http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+12172…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה זה עוזר אם בכלל?. ואת העיקרון שזה עובד?? יש לי זיכרון בנפח 2 גיגה של סנדיסק והוא תומך בזה... ועוד משהו על הדרך...איפה אני יכול להשיג דרייברים לU3 שלו לVISTA כי באתר של סנדסיק אין..!
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן אחרי התקנת תוכנה כלשהי בגרסאת בטא, המחשב שלי קצת נדפק וקרה מצב שעשיתי כמה ריסטים, שיניתי את מיקום הכרטיס קול שלי בפי סי אי (יש לציין שהמחשב הוא מחשב אולפן מוזיקה) בכל מקרה שפתחתי את הפרוייקט האחרון שלי בקיובייס קיבלתי 2 הודעות HFC ERROR - FAILED TO ALLCATE MEOMRy FAILD TO CREATE OFFSCREEN BITMAP והפרוייקט תקוע, אני צריך לעשות ריסט, ואחרי כמה פעמים כאלה שוב המחשב לא מזהה את הכרטיס קול שלי ואני צריך להתקין אותו מחדש.. מישהו יודע מה עשיתי שם?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
תראו עד עכשיו חשבתי שזה קורה רק במשחק אחד ספציפי.. מה שהיה קורה זה שבאמצע המשחק הכל קופא לכמה שניות(2-5 שניות) ואז ממשיך. עד עכשיו חשבתי שזה המשחק שקופא, אבל לא מזמן בזמן שראיתי איזה סרטון בGAMESPOT אותו דבר קרה, כאילו הסרטון נתקע(ולא זה לא בגלל שהוא מוריד תסרט) אבל העכבר זז(דבר שאני לא יכול לראות במשחק כי אין סמן). בכל אופן נראה אני לא יודע מה זה וזה די מציק. שוב אבל אני לא ראיתי את הוינדוס עצמו קופא(בלא רואה הכוונה לזה שסמן של העכבר זז), אבל נראה לי שזה קשור לוינדוס, בגלל זה פרסמתי את זה פה(אם לא קשור אשמח אם תעבירו). כמובן שכל הדריוורים/פאטשים או כל דבר שקשור מעודכן.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על העכבר לחיצה ימינית על איזה שהוא קובץ אני מקבל ERROR ,כפי שמופיע בתמונה המצורפת ואז המחשב עושה ריסיט של שולחן העבודה אבל אפשר לעבוד בהמשך... נראה שמדובר על בעיה של EXPLORER אבל לא גיליתי על מה מדובר. יש לציין שהמחשב מואד נקיף אחרי פורמט (P-4 3.0 - WinXP SP2 ) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קודם כל, האם יש דרך לבטל את הדבר הזה שקופץ כשמעילים קובץ בפעם הראשונה אחרי שמורידים אותו ששואל אם אני בטוח רוצה להפעיל אותו? ודבר שני, התפריט התחל שלי הוא במצב של Classic Start Menu, יש דרך להגדיל את גודל התצוגה של התיקיות המשניות שבתוך תיקיית: PROGRAMS? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, זה זמן רב שהתקנת עדכוני האבטחה של Microsoft Office 2003 למיניהם נכשלים. החשד שלי הוא שזה נובע מניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנת Abexo). האם יש למישהו הצעה מה לעשות? תודה. זה קרה לי בעבר באופו דומה ונעלם אחרי Format והתקנת Windows מחדש.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 98 SE וניסיתי להתקין XP בעזרת דיסק שידרוג. לאחר האיתחול הראשון מופיעה הודעה האומרת ש-WINDOWS נסגר כדי למנוע נזק למחשב. מה אפשר לעשות במצב כזה? במחשב מותקן AMD 2600 על לוח ABIT AN7 אם זה עוזר....
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של דל עם ווינדוס ויסטה 32 bit לאחרונה שאני מכניס את המחשב למצב של hibernate הוא נכבה אבל אחרי 5 דקות מדליק את עצמו מחדש למשהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מחדש לא עזר.. אני עכשיו משתמש במוזילה אבל אני רוצה לחזור לIE... למשהו יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
צריך עזרה בפרוש ERRORS: http://www.siz.co.il/my.php?i=mnul4izdtgmj.bmp + http://www.siz.co.il/my.php?i=ezrm2dimy3ew.bmp + http://www.siz.co.il/my.php?i=mkdgigoozxyi.bmp תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-