Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לשדרג ל Win 7 אבל הבעיה שהמחשב שלי ממש ישן, יש לי מעבד AMD 1.6GHz וזכרון 1GB DDR, הכונן הקשיח שלי אינו תומך ב SATA אלא רק ב ATA ויש לי כרטיס מסך שיושב על AGP slot, נראה לי שיש לי תמיכה ב DirectX 9 אבל אין לי מושג לגבי ה WDDM. בכל אופן, במפרט מחשב הנוכחי שלי, האם יהיה כדאי לעבור ל Win7 או שהתוכנה תהיה כבדה מידי למחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שקניתי את המחשב , קיבלתי גם רשיון לחלונות XP (מודבק לי על דופן המארז) וקיבלתי שני recovery CDs שדרכם התקנתי אחד מהם לא עובד לי יותר איך אני יוצר קשר עם מיקרוסופט ישראל שיתנו לי את מה שמגיע לי בהזדמנות זו אני גם אקח כבר דיסק של SP2
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
איזה מקודדים אני צריך ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כמה תהליכים רצים לכם במנהל המשימות של WIN? לי רצים 42.. יש כאלה שאתם יודעים שאפשר למחוק?! כיוון שניראה לי שיש הרבה תהליכים שאני חושב שאנ לא ממש משתמש בהם...
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
בזמן שאני לוחץ ALT + CTRL+ DEL אני מקבל צליל דונג של שגיאה מה יש לווינדוס?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לפני כשלושה שבועות פרמטתי את המחשב, והתקנתי בין השאר נגן פלאש. המצב כרגע הוא שאני רואה פלאש בחלק מהאתרים, ובחלקם (כמו YNET) - לא. ניסיתי כבר להסיר ולהתקין, ועדיין לא עזר. יש למישהו רעיון? תודה מראש, מקווה לתשובות
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש שם במאגר סמיילים כאלה מונפשים למשל זה שבוכה רואים אותו באמת בוכה יש אפשרות שם להוסים סמיילים לאלה שקיימים אז הוספתי כאלה רגילים אבל ניסיתי להוסיף מונפשים ולא הצלחתי לקחתי ANIMATED GIF והוספתי אבל רואים רק את הפריים הראשון וזה לא זז.. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם! פרמטתי את המחשב שלי.. ועכשיו יש לי וינדוס אקס פי פרו.. עכשיו הוא עובד לי באנגלית ( וזה מה שרציתי) אבל אני רוצה שהוא יתמוך בעברית.. איך עושים את זה?? דוגמא למשהו שקרה לי.. הצלחתי איך שהו שהוינדוס יכתוב לי בעברית אז עשיתי תיקיה שנקראת תמיר ושם שמתי התקנה של אימול..שניסיתי להתקין הוא לא הצליח! אבל שהוצאתי אותו החוצה( לשולחן העבודה) אז הוא יתקין לי רגיל.. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, יש בעיה במחשב והוא לא עולה כמו שצריך. בתור התחלה, אני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש כדי לוודא שאין בעיית חומרה. מערכת ההפעלה היא WIN XP הבעיה: אני רוצה לגבות את הקבצים של המשתמשים, אבל לא יודע איך. כשמחברים את ה-הארד דיסק למחשב אחר, אי אפשר לגשת לקבצים בלוגינים של המשתמשים. למישהו יש רעיון איך כן אפשר לגבות את הקבצים האלו? זה די דחוף כי זה מעכב את הפירמוט של ההארד דיסק. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני משתמש יחידי במחשב ולכן איני צריך את מסך ה LOG ON איך אני מבטל אותו, זאת גם אחת הסיבות שאני לא מתקין ATI CCC בכל מקרה האם יש דרך לבטל את זה ובנוסף האם ה CCC מעמיס על המחשב או גוזל ממנו יותר משאבים לעומת סט הדרייברים הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אז הבעיה ככה לפני מספר ימים שרצתי להפעיל את הregedit דרך start>run>regedit ניתקלתי בבעיה שהחלון של הREGEDIT עלה לשניה ונסגר אבל אני יכול להפעלי אותו ידנית (כל הדרך הארוכה) ואז ניסיתי להפעלי CMD דרך start>run>cmd והחלון של הCMD עלה אבל נשאר "תקוע" ולא זז אבל אם אני מפעיל את זה בדרך הארוכה זה עובד ואז שרציתי להיכנס לתיקיה system32 לא מצאתי אותה אבל שהסרתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת זה הציג אותו וזה גורם לי גם לבעיות עם האינטרנט ובעיות כלליות ככה אני חושב האם יש דרך לסדר את זה או משהו...? וסרקתי וירוסים דרך NOD32 וגם SPYWARE ולא מצא משהו מיוחד חוץ מקבצי מירק ועוד כמה מיני לא חשובים ובכל זאת החלטתי למחוק אותם אבל לא עזר הנה כמה תמונות (התמונה …
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כונן כל שהוא (במחשב שלי), במקום לפתוח אותו הוא עושה לי חיפוש .. איך אפשר להחזיר למצב הרגיל שדאבל קליק פשוט נכנס לכונן? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן, היום נפל עליי המסך הזה ורציתי לדעת מה לעשות וממה הוא נגרם
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XO PRO ואני רוצה לאפס את המחשב שלי מחדש,ממש ה כ ל,יש לי את הדיסקט של ה-WINDOWS ודיסקטים של איתחול(BOOT-זה מה שזה?-איתחול?),איך אני מוחק הכל את כל הכוננים ומתקין מחדש?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת, כי משום מה אני לא מצליח להתקין אותה על 2000 . זה אומר לי שהתוכנה הזאת היא רק ל-XP. מוזר, לא? כי אני ראיתי אותה עובדת על Win 98 ו- Win ME .
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אתמול בא אלי חבר וישבנו על המחשב. בקיצור,אני הלכתי להביא לו דברים (כיבוד וכו') והמדבח למטה. כשחזרתי הוא מראה לי דברים מגעילים במחשב. הוא הקיש דברים מגעילים בגוגל וזה נשמר בכל פעם שמקישים משהו. אבא שלי גולש כל יום בערב על המחשב והוא מחפש המון (אבל המון!) בגוגל. הוא יכול לשים לב לזה ולחשוב שאני מחפש דברים שהם ___. איך אני יכול להוריד את השמירה של השמות? יש איזו הגדרה או איפוס בדפדפן?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי XP P+SP1 פשוט אני רוצה להוריד את המשחקי האינטרנט שבאים עם הווינדווס... כשאני מכמס להוספה והסרה, אז תוכנת ההתקנה של הווינדוס אומרת לי שהיא פותחת אשף לקביעת תצורה של רכיבים ואז יש פס כחול שמתמלא ואז "הושלם בהצלחה" אך לבסוף אני נשאר במסך הראשי של הוספה והסרה ולא נכנס להסרת רכיבי ווינוודס. יכול להיות שבעקבות שינויים ברג'יסטרי זה קרה לי (לא ניסיתי להכנס לשם לפני כן) מה בעייתי?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם הגיוני שה-explorer (לא הדפדפן) של חלונות משתמש בכל כך הרבה זיכרון? 38,000 K [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
למשיהו יש driver של dfi lp sli dr ל windows 64 באתר יש אבל חיבים floppy כדי להתקין ואין לי יש איזה שיתה אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לשאול איזה גירסא של WINDOWS כדאי לי להוריד יש לי כבר את WINDOWS XP SP2 BUILD 2600 ואני רוצה משהו חדש יותר ומצאתי לינק לזה : http://www.mininova.org/tor/214228 ורציתי לדעת מה אתם אומרים האם שווה להוריד את זה או שיש לכם גירסא אחרת ?? או לינק למקור אחר ???
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב חדש פנטיום 4 3 ג'יגה 64 כולה חודש אצלי, וכל פעם שאני עובד איתו באינטרנט 3 שעות ומעלה ככה אז שאני בא לכבות אותו הוא נתקע בתהליך השמירת הנתונים" , שאלתי חברים שלי וזה גם קורה להם מישהוא יכול להסביר מה קורה פה? המחשב כולה אצלי חודש אני חייב עזרה אני לא רוצה להרוס אותו מלכבות אותו כל פעפ מהכפתור, תודה למי שעונה ומענין אם הפורום הזה כל כך מצוין כמו כל מי שאמר לי לבוא לשאול פה... :-[ :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שמתקינה עיברית בווינדוס בלי שצריך את הדיסק של הווינדוס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מתכוון במערת רגילה שעובדת כמו שצריך כאשר מכניסים CD של משחק או תוכנה הוא מריץ ישר את ה AUTORUN שלו ומשנה את שם הכותר במסר הסייר נכון עג כה . עכשיו אצלי יש את הבעיה משהתקנתי את win XP pro הוא לא מעלה את בריצה האוטומטית ולא משנה את שם הכותר אלה לאחר איתחול המחשב עכשיו אולי אנשים כאן יצליחו לענות לי על השאלה הפשוטה שלי (:
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מאד מוזרה כל הזמן יוצא לי בעיה ( שלח\אל תשלח) לתוכנה ששמה WMI איך אני נפטר מזה !!! צריך תמונה מצורפת ??.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-