עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מופיעה לי הודעת שגיאה הבאה בוונדום: A PROBLEM HAS BEEN DETECTED........ BAD_POOL_CALLER ואז הוא מבקש ממני לעשות רסטסט (זה מסך כחול)... מה הבעיה ומה צריך לעשות..ניקיתי כבר רגסטרי לפני כמה ימים וכל כמה שעות עבודה הוא עושה את זה... המערכת שלי היא SP1 XP האם עליי לעדכן ל2?? וזהו מחשב חדש שנקנה לפני 3 חודשים וכשהתקשרתי לחברה "עזרו" לי הרבה מאוד ביקשו ממני לפרמט כמבן שעשיתי את זה כבר 3 פעמים והתקנתי ווינדוס מחד ש עם כל הדרייברים.. הביוס שלי מעודכן ככל שניתן.. הנתונים שלי הם: PENTIUM D 3.0 2*2MB ASUS P5ND2-SLI DELUXE 2*512 SAMSUNG DDRII 667 W.D 150 GB HEC 400W LG DVD-ROM מארז THERMAL-TAKE VIKING בעל שתי מאורררים 120 מ"מ קדימה/אחורה עם שליטה (מכוונים על 70%-כ2000RPM מתוך 3000 א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ועוד שאלה, השדרוג מXP לויסטה מוחק דברים כמו יוזרים וקבצים? אני רוצה לדעת אם שווה לי להתקין את הויסטה רק מהשיקול הזה....

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by boss,

אני לא הצלחתי לתקן אותו..אבל אינטרנט עובד רגיל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  4. אחרי שאני עושה תBOOT" אני מקבל בחירה בין שתי מערכות מיכוון שהמחשב עבר פירמוט יש על מחיצה אחת של ההרד דיסק התקנה של וינדוס ועל המחיצה השניה כלום זאת אומרת שאם אני בוחר "בגירסה" הראשונה הוינדוס עולה כמו שצריך ואם אני בוחר בגירסה השניה הוא נותן לי ERROR איך אני מוחק את הגירסה השניה?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום ביטלתי כמה תכנות שלא יעלו לי עם הפעלת המחשב דרך msconfig ועכשיו חלקם אפילו כבר לא מותקנים לי על המחשב וזה מעצבן אותי שהרשימה די ארוכה... אז השאלה שלי יש דרך למחוק את השמות של התהליכים משם? שישארו לי רק התהליכים שאני רוצה? תודה מראש (מצורפת תמונה למה אני מתקוון) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. האם יש קובץ שידרוג עצמאי?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by sheffi9,

אפשר לקבל מדריך מפורט מאוד על התקנת+לינק להורדה של win 7 64 bit בעברית. ההתקנה תתבצע על מחשב שנקנה ללא מערכת הפעלה(כאשר אני אדליק אותו הוא יבקש אחת). אשמח למדריך מפורט וטוב...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by huber,

שלום אנשים. בימים האחרונים שמתי לב שהפונטים בדפדפן השתגעו. אחרי בדיקה קצרה הסתבר לי שזה לא הסתיים שם וכל הפונטים במערכת הפעלה התחלפו מברירת המחדל לפונטים שונים ומשונים. חיפשתי בגוגל פיתרון לאיחזור ברירת המחדל בפונטים של הויסטה ומצאתי את הפתרון הבא: http://www.vistaforums.com/Forum/Topic13567-44-1.aspx עקבתי אחרי ההוראות והרצתי את הפקודה שאמורה לשחזר את קבצי המערכת אך בסוף ההרצה אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ושום דבר לא קורה. מה עוד אפשר לעשות, בהנחה שהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה היא אופציה לא רצויה? http://server3.uploadit.org/files/huber69-error.jpg

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  9. שלום לכולם, החלפתי מחשב, הכל למעט HARDDISC, לכן הייתי צריך לעשות repair , למערכת ההפעלה (צ'יפסט שונה וכו) לאחר שהורדתי מחדש את כל העידכונים יש לי עדיין מספר בעיות 1. בעיה אחת בעברית - מופיעה כ ג'יבריש, לאו דווקא בווינודס אלא גם בחלק מהאופיס 2. בעיה ב רג'יסטרי, חלק מהתוכנות שהיו במקום כלשהוא עדיין שם רק שהוא לא מזהה אותם, אין בעיה ממש אלא רק עניין של נוחות, אם כי אולי יש דרך לתקן את כל הרג'יסטרי. 3. סתם לדעת האם יש משהו שכדאי לעשות לאחר תהלילך כזה ע"מ שמערכת ההפעלה והמחשב יעבדו בצורה הטובה ביותר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. אם התקנתי חלונות 10 מחדש האם השיתוף תיקיות ברשת הביתית שעשיתי בכונן D עדיין פעיל או שהפירמוט של C מוחק את ההרשאות של הקבצים בD?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by bitan30,

הדיסק האורגינל התפוצץ לי בתוך הסידי רום, אבקש אם תוכלו לעזור לי בהורדת windows 98 se בעיברית. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by קובי 1980,

שלום,יש לי שאלה : מישהו מכיר או יודע על תוסף לWIN XP שמוסיף לו מראה של Max OS X ? אני יודע שקיים דבר כזה רק אין לי מושג איפה אני יכול להוריד אותו. תעזרו לי בבקשה תודה רבה מראש !!!

13. Started by Kalman,

האם התקנת ווינדוס במחשב חדש זה אותו דבר כמו במחשב שהיה בו מותקן ווינדוס בעבר?. האם יש עוד פעולות שצריך לעשות?. פשוט אף פעם לא התקנתי ווינדוס על מחשב חדש.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  14. אני מעוניין להוסיף שפת כתיבה עברית על ווינדוס XP PRO בצרפתית,ניסתי להתקין את ה MUI בעברית אבל זה לא נותן לי זה אומר שאפשר רק על ממשק אנגלית, יש אולי למישהו פיתרון? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  15. Started by montigo,

[XP SP2] הקדמה: כאשר עושים Arrange Icons By Type ווינדווס ממיין לפי ה-File Type, ולא לפי ה-File Extension. ניתן לראות את ה-File Type של קובץ באמצעות מסך ה-Properties שלו. לדוגמה, אצלי קובץ MP3 מוגדר מטיפוס Winamp media file וקובץ PDF מוגדר מטיפוס Adobe Acrobat 7.0 Document ולכן קובץ ה-PDF יבוא לפני הקובץ MP3 במיון, פשוט מעצבן! שאלה: כיצד אני מציג את הקבצים ממויינים לפי ה-Extension? משהו מקביל ל-dir /oe של דוס. יש אולי Registry Patch שמשנה את ה-Arrange Icons By Type לעבוד לפי ה-Extension ולא לפי ה-Type?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. יש לי ווינדוס ויסטה מקורי 64BIT Ultimate, והאפשרות של ה- DreamScene לא מופיעה לי, למרות שעידכנתי את כל העדכונים כולל SP1. כשאני לוחץ לחצן ימני על השולחן עבודה אמנם מופיעה לי שורה "הפעל את DreamScene" בצבע אפור, אבל אי אפשר ללחוץ עליה. מישהו יודע מה הבעיה עם המערכת הפעלה שלי? יש לי מחשב חדש, ככה שלא נראה לי שזאת בעיה של מערכת. כ.מסך - HD4850.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by ofir_16,

אהלן כשאני הולך ללוח הבקרה ולוחץ פעמיים על הוספה הסרה של תוכניות אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה שכתוב בה: "value creation failed at line 472 " וכתוצאה מכך החלון של ההוספה הסרה אינו נפתח. מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה כי אני חייב להסיר תוכנה כלשהי.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by CTTA,

קניתי ספק חשמלי חדש למחשב. חיברתי אותו כפי שהספק הקודם היה מחובר. משהו מוזר קרה: בהפעלה ראשונית, עוד לפני שעלתה מערכת ההפעלה, קפץ מסך כחול בו היה איזכור ל-BIOS. לא הספקתי לקרוא מה בתוכן המסך. בהפעלה השנייה ה-windows עלה כרגיל. בהפעלה שלישית (ואחרונה), קפץ שוב מסך כחול ובו היה רשום driver iqrl not less or equal ולא יותר מדי. היה אזכור לחומרה חדשה שהותקנה עוד תוכנה חדשה - בכל אופן אין לי מושג. בכל ההפעלות לפני שעלתה מערכת ההפעלה קפצה לי השורה הבאה: Windows Could Not Start Because the Following File Is Missing or Corrupt: SYSTEM32/drivers/ntfs.sys מה ניתן לעשות? איך לא התקנתי נכונה את ספק החשמל, אם המחשב אכן נדלק? אשמח לתשובה. תודה-רבה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  19. ברשותי לוח גיגהבייט 8SQ800 ULTRA עם ביוס מעודכן כרטיס מסך ATI 9500PRO דריברים מעודכנים להיום 512mb memories hunday כרטיס קול וכרטיס רשת מובנה 2 כוננים קשיחים בסך כולל 160 מגה צורב תקליטורים LG WIN XP PRO SP2 מעודכן לפני כמה ימים <<< System Summary >>> -------------------------------------------------------------------------------- Warning 100: Large memory sizes should be made of Registered/Buffered memory. <<< Mainboard Information >>> -------------------------------------------------------------------------------- Warning 2533: Disabled host contr…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  20. יש לי ווינדוס XP PRO עם סיראל מקורי והכל. כשתצא הגרסא החדשה בעוד כשבועיים (64 ביט) אני אוכל להשתמש בסיראל שיש לי או שצריך אחד חדש? אם צריך חדש,כמה יעלה בערך?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  21. הבעיה שלי די מוכרת ברשת "Windows XP Log On/Log Off Loop" והיא התחילה לי לאחר שהסרתי עם התוכנה Spybot משהו שנקרא Rightmedia (אם אני לא טועה זה היה מזמן) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות (אין בכלל) אז זאת היא לא אופציה. אלו הדברים שניסיתי כבר ולא עובדים: safe mode ,Last Known Good Configuration בכל המצבים. ניסיתי לעשות התקנת תיקון אבל אין אפשרות כזאת אצלי (ניסיתי מכמה דיסקים בגרסאות SP2\SP3). להחליף את הקובצים ntdetect.com\winlogon.exe ניסיתי לבצע את המדריך הזה עד דף 9 http://thinkinginpixels.com/quick-fixes/fix-windows-xp-log-onlog-off-loop אבל לא הצלחתי להתחבר. (אותה התקלה) …

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by king ping,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים צילום מסך ואחרי שאני יראה את התמונה במערכת הפעלה 98 וxp

23. ה TASK BAR קפץ לי לצד ימין של המסך. ואני לא מצליח להחזיר אותו לתחתית המסך. לא בדאבל קליק ולא לחיצה וגרירה. מישהו יודע איך להחזיר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by iakovl,

יש אפשרות להוריד ידנית את השפה העברית לWIN8? ההורדה האוטומטית פשוט לא עובדת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.