Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מתעסק הרבה עם אתרים בפלאש ויש לי בעיה שהאקספלורר שלי מאוד מאוד אוהב לשמור קבצים ישנים ובשביל לעדכן קבצים אני צריך ללחוץ בסביבות ה 29374982342 על ריפרש אז חשבתי לבטל לגמרי את אפשרות השמירה של קבצים זמניים מהאקספלורר *מה הסיכונים שבדבר - תופעות הלוואי הלכתי למאפייני אינטרנט-> "מחיקת קבצים" הגדרות -> "לעולם לא" וכמות שטח אחסון לשטויות האלה הורדתי ל10 מגה השאלה אם זה יגביל לי\ לא ישמור לי גם את העוגיות ? עריכה: הדפדפן שם עלי ז ... הוא ממשיך לשמור את הקבצים האלה.. זה כזה מעצבן
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אוקי זה לא היה לי. התקנתי תוכנה מסוימת בוינדוס שדורשת פתיחת יוזר ועכשיו כל פעם שהווינדוס 7 עולה מופיע לי ריבוע קטן עם השם של היוזר שלי שהוא האדמניסטרטור ואני צריך ללחוץ עליו כדי להיכנס לוינדוס. אני לא מצליח למצוא איפה מבטלים את זה וחיפשתי בהכל. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום . לפעמים האייקונים פשוט לא מגיבים אני לוחץ ולא קורא כלום רק שאני עושה CTRL+ALT+DELTE ועושה סיים משימה לIEXPLORE הם עובדים חזרה. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום באג ב-XP לא מוצא איפה - גורם לקיפאון ולאחר מכן למסך כחול וריסטארט אוטומטי ? האם מישהו ניתקל בתופעה ?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
פתאום התחילה להופיעה לי ההודעה הבאה: http://img210.imageshack.us/img210/4991/bigzx5.jpg לאחר מכן אני לוחץ על אחת מהאפשרויות וזה בכל מקרה חוזר שוב אחרי כמה דקות. מה זה ואיך מפסיקים את זה?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לאחרונה עם כל הדלקת מחשב, האנטי-וירוס של נורטון מודיע לי שקובץ בשם fsg_4104.exe מנסה להתחבר לאינטרנט ומומלץ לחסום אותו. מחיטוט ברשת מצאתי כי הקובץ הוא כנראה סוג של "עוגיה" מ-KAZA אבל לא הבנתי איך להיפטר ממנו. אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשיחת וועידה חוץ מי WINDOWS MESSENGER ( כי רואים ממש קטן ואין אפשרות להגדיל... ) וזה ממש דחוף לי אז תודה רבא
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
לקבצים יש שמות שונים כמובן. זה כמו שארצה להוסיף את המילה "טיול לצפון" לקבצים בעלי שם שונה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איפה נמצא הקובץ registry שממנו אפשר למחוק דברים על המשחב בצורה מבוקרת...? תודה
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת הפעלה לשרת ביתי. נחוץ - גיבוי מסמכים מ2 מחשבים ברשת אלחוטית חבירו רשת קווית עם מחשב להזרמת תכני HD ואכסונם! זהו, לא משחקים לא כלום, מחשב שרת שפשוט יעבוד רק כרשת ויהיה ניתן לראות את הכוננים ממחשבים אחרים מחשב ללא ציוד הקפי. מארז עם חומרה ומערכת הפעלה עם דרישותי נטו! אז מה כדאי, WHS XP ויסטה או בכלל לינוקס? אם לינוקס או FreeNAS? פירוט ועזרה יתקבלו בבברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי ווינדוס חדש! עכשיו הכל פועל טוב ויפה, עד שאני מחבר את הכבל של האינטרנט, [דרך כרטיס רשת] אני גולש ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לי, העכבר זז אבל הכל תקוע לי. לאחר מכן, אם אני מפעיל את המחשב עם הכבל של האינטרנט בחוץ, הוא עדיין נתקע לי.. ואם לא הייתי מתחבר כלל לאינטרנט יכלתי להנות מהמחשב, עד להודעה חדשה.. [פירמטתי אותו כמה פעמים כדי לבדוק אם אכן החיבור לאינטרנט היא הבעיה] אני משתמש בווינדוס אקספי פרופשונל פיאס2.. ובפעם האחרונה התקנתי אנטיוירוס לפני החיבור לאינטרנט וזה עדיין לא עזר לי. חשבתי אולי יש איזו תולעת חדשה שמסתובבת באינטרנט, אשמח לדעת על זה ואם יש פאצ' שמתקן את זה. תודה מראש, זה ממש חשוב לי, אני לא יכול לעשות כלום בלי האינטרנט שלי.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם עם כרטיס קול שתומך 5.1 ערוצים בעל שלוש יציאות PL אני חושב ככה ניקראת ולשמה חיברתי מערכת 5.1 ערוצים . ושעבדתי עם הווינדוס xp הם עבדו לי פיקס ושהתקנתי את ה7 בהתחלה אני חושב עבדו לי טוב ואז שהפעלתי את הmedia center (איזה תוכנה שבאה עם הווינדוס) וביקש ממני להגדיר את הרמקולים אז בחרתי חיבור אנלוגי והאופצית רמקולים היחידה שהיתה שם היא שתי רמקולים ולא 5.1 ערוצים ועכשיו רק הסנטר והסאב עובדים לי . יש לי את הדריבר הכי עדכני מישהוא יודע מה צריך לעשות??
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה windows vista ultimate 64 bit. עכשיו אני רוצה להתקין בנוסף windows xp professional 32 bit אבל מה שאני רוצה לדעת אם לא יהיו לי בעיות כלשהן אם אני אתקין אותו. בנוסף, רציתי לדעת גם אם אני אצטרך להתקין מחדש את כל הדרייברים מכיוון שאני משתמש בדרייברים של 64 ביט (לדוגמה: הכרטיס מסך). תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
עצירה ללא תוכנת טוויק כל שהיא? XP HOME SP3 EN
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני לאחר שהתקנתי את ה SP2 התוכנות RAXIO שהיא תוכנת צריבה הKAZAA ICQ ולעיתים גם המסנגר לא עובדים לי בכלל.... אשמח לקבל המלצות בהקדם מה לעשות מצב תמונה הודעת שגיאה לאחר שהפעלתי את הRAXIO התקנתי מספר פעמים את התוכנה ... וכלום .. לא עובד [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. קנינו לאחותי את המחשב הבא. קודם אני מזהיר,התכנים באתר קשים לצפיה! מפורסמים שם דברים כמו "PCI EXPRESS INTEL 950 משולב למשחקי תלת מימד מורכבים" או " LCD 17 LG 1752S 1:1600המסך הטוב בעולם!!!" אך בכל זאת קנינו לה את המחשב הזה בתוספת כמה דברים כי היא לא צריכה יותר,והשגנו אחלה דיל. קיצר רציתי לדעת אם ויסטה יעבוד לה בצורה חלקה על המחשב. לא משחקים וכל השטויות. קצת תלת מיימד גם. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=699316 יעבוד? תודה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי Norton Ghost 12 בפורמט bin / cue... יש דרך מומלצת לצרוב ב CD שיהיה Bootable למקרה הצורך?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
נגיד וקימפלתי את האקספלויט עם התוכנה cygwin וזה עבד,ועכשיו אני פורץ עם האקספלויט.ומה צריך להיות לי אם אני במחשב האחר?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לפני פרמוט המחשב יכולתי לצפות בסרטונים באנטרנט באתרים כמו וולאה לאחר הפרמוט והתקנה חדשה של windows xp והתקנה של הקודקים החדשים אני רואה את הסרטונים כמו סרטים מצוירים תערובת של צבעים מטושטשים ולא ברורים ניסיתי גם עם אקפלורר וגם עם מוזילה ואותה תוצאה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כאשר אני שולח דואר יוצאת לי הודעה Some rrroes occurred while processing the reguested tasks. Please review the list of errors below for more details הדואר נשלח למנוי אבל בתיבת דואר יוצא יש את המיל כאילו הוא לא נישלח.כמו כן למי שאני שולח הוא טוען שמקבל אותו דואר ארבה פעמים. בעיה שניה כאשר אני פותח את המחשב, במקום שולחן העבודה מוצג לי כבר הדף הראשון של האינטרנט במקום שיוצג לי שולחן העבודה. האם יש איזה וירוס במחשב או תקלה בשרת , כי הורדתי עידכונים וסרקתי באנטי וירוס .
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום הדפדפן שלי (אקספלורר) לא מגיב ללינקים שאני לוחץ עליהם בתוכנות חיצוניות. לדוגמא : שולחים לי לינק במייל , אני לוחץ ולא קורא כלום... לא נפתח החלון המיועד. זה לא היה ככה פעם , יכל להיות (וכנראה) ששיניתי \ דפקתי משהו בהגדרות בלי לשים לב..... כשהתקנתי דפדפן אחר (אופרה \ נטסקייפ) הלינקים עובדים איתם יפה. איך לעזעזל מסדרים את זה שיעבוד עם באקספלורר ??? (הייתי מזמן עובר לאופרה אם העברית היתה מסתדרת שם.... עצות בעניין הזה יתקבלו בברכה) תודה רבה. נ.ב עובד עם win_xp pro ie 6 , sp_1 ושאר עדכוני אבטחה....
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכאשר אני מנסה להתקין WIN XP אני מקבל את ההודעה הבאה: to install win xp on the partitaion you selected setup must write some startup files on the following disk: 76017mb disk 0 at id 1 on bus 0 on atap (MBR) מעבד AMD 3000 לוח אם GIGABYTE KN8F-9 WD 80GB SATA אל המחשב הזה חיברתי דיסקשיח מהמחשב הישן, ומשום מה הוא מוגדר כ-C
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם הגיוני שה-explorer (לא הדפדפן) של חלונות משתמש בכל כך הרבה זיכרון? 38,000 K [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקנתי את XP PRO ומשום מה עם כל כניסה למערכת אני מקבל "found new hardware", אבל הרצה של אשף ההתקנה נכשלת ובמנהל ההתקנים נוסף לי כל פעם "unknown device" לקטגוריית ה-"other devices". זה מאד מעצבן ואין לי מושג איזה התקן מזוהה כביכול כי לא חיברתי שום דבר חדש. אם יש למישהו עצה, אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את SP2 במחשב החלה לצוץ לי הודעת שגיאה על בעיה בחלונות אני הבנתי שיש איזו תוכנת הגנה שמותקנת ביחד עם ה-SP2 והיא עושה לי בעיות שאלתי היא איך אני מבטל אותה או איך אני מסדר את הבעיה כי הבעיה היא בהחלט לא בחלונות הנה התמונה: עריכה: שכחתי לציין שכאשר לוחצים על 'סגור הודעה' הוינדוס נסגר תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-