Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום עכשיו פירמטטי את המחשב ונתקלתי בבעיה שאני לא מצליח לפתור מדובר WIN XP PRO ENG SP3 אני רוצה להתקין את עדכוני מיקרוסופט ואני מקבל חלון מעצבן: microsoft office pro edition 2003 the feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable. click ok to try again or enter the alternate path to a folder containing the instalation package 'pro11.msi' in the box below מה קורה כאן?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני לא יודע בידיוק איך להגדיר את הבעיה , המחשב אחרי התקנת מערכת ויסטה 64 ביט . זה מפרט המחשב . amd 3500 64 bit לוח אם ( החשוד בבעיה ) asrock 939dual sata 2 דרייברים מתאימים לויסטה לא כך כך הצלחתי למצוא , המערכת הפעלה מצליחה לפעול כראוי , אבל שאני מנסה להתקין דרייברים של כרטיס מסך אני לא מצליח . לאחר התקנת הדרייבר המחשב מפעיל את עצמו מחדש ואז בכניסה לה windwos חותך חצי מהמסך , עד שאני לא נכנס למצב בטוח ומוחק את הדרייבר אני לא יכל לראות כלום . שהיה מותקן xp , יכולתי בקלות להעביר לרזלוציות כגון 1920 1200 הכרטיס מסך 8600 geforce . מה אפשר לעשות מלבד לחזור ל xp ?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כל הסיסמאות של חשבונות המייל נמחקו מ- MSO2007 אחרי ביטול סיסמת המנהל בויסטה, כאשר אני מנסה להכניס שוב את הסיסמאות MSO2007 לא שומר אותן, גם לא ב- SAFEMODE. האם מישהו נתקל בזה ומצא דרך לסדר את זה בלי לעשות פרופיל חדש או חשבונות חדשים? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לאחר שהתקנתי XP חדש בגירסת SP3. ההתקן לא מזוהה שלא הצלחתי להתקין נקרה :SM BUS CONTROLLER ואיני מצליח להוריד דרייברים אליו. אשמח ללינק שמפנה אותי להורדה ותיקון של הבעיה הזו ועקב כך פעולה תקינה של הלוח. ברשותי X1950 PRO אם זה שייך לעניין הגרפיקה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מכירים את העדכון האוטומטי של Windows?? אז אתמול הוא עשה לי עדכון אבטחה לIE7 והוא נכשל ומאז עולה אותו העדכון כל פעם מחדש וכל פעם נכשל, איך אני פותר את זה??
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה שלי יצרתי 2 מחיצות. אחת של 120GB ואחת של 200. את המחיצה של ה120 פירמתתי והתקנתי עליה את הWIN השניה נשארה לא מפורמטת והWIN לא מזהה אותה בכלל. איך אני מזהה ומפרמט את המחיצה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
כיצד ניתן לבצע שחזור מערכת עוד לפני שעלה הווינדוס???
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי מחשב : מעבד E8400 Core 2 Duo זיכרון פנימי 2GB כרטיס מסך 9400GT 512MB ואני רוצה לדעת אם מערכת ויסטה אולטימייט תעבוד טוב על המערכת....
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לחזור לויסטה. אני יודע שיש את ה WINDOWS EASY TRANSFER. השאלה אם זה יעבוד מ WINDOWS 7 ל VISTA מישהו יכול לשפוך אור על העניין?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6257eu אשר מגיע עם ווינדוס ויסטה לקח בידיוק יומיים עד שהוויסטה עלתה לי על העצבים והחלטתי להתקין XP. עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום דרייבר מתאים באתר של HP הם נותנים רק את הדרייברים שייתאימו לוויסטה מה אני עושה? תודה
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי אנשים אני חושב שקראתי איפה שהוא על כך שיצא SP1 לווינדוס ויסטה, האם זה נכון? ואם כן אז מה סידרו?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
באתי אל חבר שלי על מנת לפרמט לו את המחשב, איתחלתי את המחשב מהדיסק של ווינדוס וההתקנה עברה ללא כל בעיה מיוחדת. לאחר שהעתקת הקבצים הסתיימה המחשב הופעל מחדש התחיל לטעון את מערכת ההפעלה ו..נתקע. הפס שזז מתחת לסמל של ווינדוס נשאר קפוא ולא ניתן היה לעשות כלום, גם למצב בטוח לא היה ניתן להיכנס... מיותר לציין שלפני הפירמוט המחשב הריץ ווינדוס XP ללא שום בעיה, אני לא יודע מה גרם לכך שפתאום הוא לא ייעלה האם למישהו יש רעיון כיצד לצאת מהתסבוכת ? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של LENOVO שהגיע עם XP HOME בעברית. שיחקתי עם כל ההגדרות האפשריות ב"אפשרויות שפה ומיקום" בלוח הבקרה, ולא הצלחתי לשנות את הממשק לאנגלית. מישהו יודע מה הבעיה? במחשב הבייתי שלי מותקן XP PRO ואין לי את הבעיה הזו. תודה מראש, אביעד
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לינק לקובץ של הוספת דרייבירים של מיקרוסופוט לווינדוס XP?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד אני עושה שכאשר אני נועל את המחשב , אני לא אראה את המסך שרואים גם בהפעלת הXP (מסך "ברוך הבא" ) .. ובמקום זאת אראה את הרקע של שולחן העבודה , ואת חלון הקשת הסיסמא ? אמרו לי פעם שצריך לבטל איזה סרביס ומשהו כזה....ואין לי מושג מה זה אומר . תוכלו להסביר לי בבקשה כיצד לעשות זאת ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום. ממש היום הגיע מחשב חדש שהזמנתי, ובו כל החומרה שונה (מעבר מאינטל 3 לAMD כפול ליבה, לוח-אם תואם, וכד'). כאשר ניסיתי לעלות את המחשב ולהכנס לווינדווס (גם ב-SAFE MODE, וגם לא) - הוא עושה לעצמו ריסט. מה הבעייה וכיצד ניתן לתקן אותה?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
גם אין לי עברית אם אני נכנס לבחור שפה פונט וכד' (אני לא מתכוון שאני רואה ג'יבריש בסרט אלא רק אם אני פותח את הקובץ במחשב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב חדש וכשהתחלתי להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN XP PRO) אני מקבלת הודעה כזו: Fatal error message "An error has been encountered that prevents setup from continuing. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. Press OK to view the log file." כשאני לוחצת על VIEW LOG FILE זה מה שכתוב: "ERROR. Installation failed. D:\I386\asms. Error message: The parameter is incorrect. Fatal Error. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. למישהו יש רעיון? ??? ** ההודעה מןפיעה כשאני מגיעה למסך בצבע תכלת של ההתקנה (זה שמראה עוד כמה זמן נשאר ל…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש בדיסק קבצים הנקראים BOOT.CTALOG ו BOOT.BIN איזה מהם הוא משמש כBOOT? אני משתמש בתוכנה UltraISO איזה מהם אני צריך לקבוע כקובץ בר-אתחול?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כמה זמן בערך לקח עד שהוא תוגם לעברית? וכמה זמן אתם חושבים עד שויסטה יתורגם?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
חבר סיפר לי שישנה אפשרות ב XP להגדיר שההארד יעבוד ב ראם וכך יגדיל את הזיכרון? אפשרי ? שמיש ? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את וינדוס (XP SP2) הוא נכנס אוטומטית לאדמיניסטרייטור, איך אי עושה שהוא יכנס לבד ליוזר שלי?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה 64 ביט HOME PREMIUM חבר שלי קנה והחליט שהוא מעוניין למכור לי אותה (400 שקל) השאלה אם זה עדיין מותקן אצלו במחשב אני יכול לקנות ולהתקין אותה אצלי האם יש פה בעיה עתידית של 2 אנשים שמשתמשים ,מיקרוספט יכולה לגרום לי בעיה?? והאם בכלל שווה לי לקנות אותה?? המון תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-