Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להקים רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר אני רוצה ככה שאחד המחשבים יתחבר לשני וממנו יהיה לו גישה לאינטרנט במחשב שיש לו אינטרנט בהתחלה כשנכנסתי לחייגן בשביל לאפשר זאת והייתי נכנס לadvanced האקספלורר היה קורס ובגלל זה הכנתי חייגן חדש שעכשיו לא עושה בעיות הנה תמונה מההגדרות המתקדמות של החייגן (זה שונה מהתמונה במדריך): אבל הכרטיס רשת עושה בעיות הנה מה שאני מקבל כשאני מנסה לעשות רשת : עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לסדר את זה מבלי לשחזר מן הסתם אני רוצה לציין ששתי המחשבים מזהים אחד השני אבל אינטרנט ;\ עריכה::: מצאתי את זה באתר של מיקרוספט : http://support.microsoft.com/kb/823775 הבעיה היא שאני לא רוצה לשחזר ומצד שני כשאני רוצה להתקין את הוינדוס אין לי אפשרות…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מותקנות לי על המחשב שתי מערכות הפעלה ( XP, VISTA) ואני רוצה למחוק את ה VISTA ץ איך אני עושה זאת??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעת לחיצה על ALT+CTRL+DEL במקום להיכנס למנהל המשימות מופיעה הודעה: "task manager has been disabled by your administrator". העבודה היא תחת חשבון מנהל, בדיקת וירוסים מתבצעת כעת. האם קיים איזשהו SERVICE שאחראי לזה ומשותק כרגע, או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
עשיתי קצת סדר בפונטים שלי ומחקתי כמה שלא צריך, בטעות מחקתי את אריאל עכשיו אני רואה הכל בפונט נטוי מעצבן, מישהו מוכן להעלות את הפונט אריאל לשרת ולהביא לי?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אח"צ טובים, קיבלתי אתמול מחשב נייד שהגיע עם וידוס ויסטה HOME PREMIUM. רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את מסך הפתיחה שבו בוחרים את המשתמש? אני המשתמש היחיד הקיים במחשב ונימאס כל פעם להכניס סיסמה או לעשות טביעת אצבע.. אשמח לדעת איך לעשות את זה כי אני לא מוצא משום מה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי מחשב נייד HP פביליון DV6515.המחשב מצוייד במע' הפעלה מסוג ויסטה פרמיום בעברית מלאה ללא שום בעיה שנתקלתי בה עד היום.לאחרונה התקנתי גם את עדכון הSP1. בימים האחרונים שמתי לב לבעייה מוזרה למדי. אין באפשרותי לעבור לשפה עברית מאנגלית ע"י הקשת ALT שמאלי+SHIFT. נכנסתי לאפש' שפה,ראיתי שיש לי אפשרות של פריסת לוח המקשים בעברית,הסרתי והוספתי מחדש - לא הסתדר.נכנסתי לאפ' צירופי מקשים,מוגדר שם על הצירוף הנ"ל ע"מ להחליף שפה,החלפתי אפילו לצירופים אחרים עם החלת ההגדרות ולא פתר את הבעיה.חוץ מזה סרגל השפה לא מופיע לי בכלל בסרגל המשימות,כל נסיון להציג אותו למרות שהוא מסומן לא צלח. לא משנה מה עשיתי,לא הצלחתי לעבור לשפה עברית. במקרה הייתי צריך לעבוד על מצגת בPPT שהייתה כתובה בעבר…
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך אני מבטל את השגיאה של הווינדוס שמבקש ממני לשלוח נתונים או לאתר באגים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
למה וויסטה לא מפעיל קבצי GIF על המחשב ורק על אקספלורר? אם אני פותח תמונה רגילה הוא מציג אותה, אני מעביר הלאה לתמונה של GIF והוא לא מריץ אותה (אם היא תמונה נעה)
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לפעמים המחשב שלי סתם עושה עצירות כאלה עם העכבר ומשמיע קולות מעצבנים במקום מוזיקה... מה אני יכול לעשות? נמאס לי והזמנתי גם טכנאי שפירמט וסתם לקח ממני כסף. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי משהו מוזר. כשאני מכבה את המחשב דרך כפתור ה"התחל" הוא לא נכבה ונשאר תמידית במצב של logging off. אין שום בעיה עם הפעלה מחדש, שינה או כיבוי דרך הכפתור הפיסי. ניסיתי לחפש אך לא מצאתי שום פוסט שמתאים בדיוק לזה. חוץ מזה, האנגלית שלי די טובה אבל כשנכנסים לנושאים טכניים מדי אני מאבד את הצפון. אז תגובות בעברית קלה ומנוקדת בבקשה. OT: אם אחליף 7 ל-8 אני ארוויח משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hey guys ,I'v installed XP on my old computer, can I cant find the Hebrew MUI for it. Help will be much appriciated,tnx !!
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אפשר לעשות שאני ממזער תוכנה כמו מסנגר היא תופיע לי ליד השעון כמו בווינדוס הקודמים ולא בשורה ביחד עם כל החלונות שפתוחים ? מקווה שהבנתם את הכוונה שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE והוא מאפשר לי תוספת עברית כאחד מה- UPDATES בן דוד שלי קנה עכשיו WINDOWS VISTA BUSINESS האם גם שם יש לי אפשרות להוסיף עברית, כי בדקתי וכרגע הוא לא נותן לו ב- UPDATE את האפשרות, ואם כן קיימת לגרסה הזאת מאיפה אפשר להוריד את התוספת עברית?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב חדש הותקן xp אך המחיצה c הוגדרה כ 2 ג'יגה בלבד (בטעות) כעת ה windows עובד אך לא ניתן להתקין תוכנות כי המחשב לא מגיב כמעט בזמן ההתקנה גם התקנת partition-magic לא מצליחה כי המחשב לא מגיב (אולי בגלל המחיצה הקטנה שתפוסה ברובה ע"י מערכת ההפעלה) איך להגדיל את מחיצה c ללא התקנת תוכנה נוספת ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אני מוצא גרסת ניסיון לvista? תודהה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב וקיבלתי את ההודעה: "NTLDR MISSING", מה עושים? זה רק איזה קובץ שנמחק בטעות(עשיתי אתמול ניקיון בHD ויכול להיות שמחקתי בטעות), או שאני צריך להתקין מחדש? מדובר בXP אם זה משנה משהו תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכם אני לאחרונה נתקל בבעיה מוזרה של תקיעה אבל לא קפיאה לגמרי אלא רק של חלון או תוכנה נגיד WINDOWS WASHER או אתר כמו LIQUID GENERATION שניהם נתקעים לי בעוד ש הWINAMP עובד וממשיך לעבוד ורק כשאני עושה CTRL ALT DEL ומגיע לTASK MANAGER אני מסוגל לסגור את זה הרצתי בדיקת SPYWARES וזה מצא לי משהו כשניסיתי למחוק אותו זה תקע לי את הANTI SPYWARE : מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
רק עכשיו זה מתחיל,ווינדוס XP. אולי זה יסתדר אחרי ריסט,לט ניסיתי,בכל אופן רציתי לדעת עם יש אופציה שצריך לסמן\לבטל שבעצם פותחת את המאפיינים בעת ניסיון פתיחת התיקייה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לפתוח את הדואר האלקטרוני שלי. מקבל הודעת שגיעה : Outlook Express Outlook Express could not be started because MSOE.DLL could not be loaded איך ניתן לתקן זאת ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
לאחר התקנת קובץ עדכון האבטחה שיצא היום (kb951748) במערכת ווינדוס XP עם הפיירוול החינמי zonealarm, לא ניתן לגשת לאינטרנט. התקנה מחודשת של הפיירוול לא פותרת את הבעיה. ראו הצעה לפתרון זמני מאת Ivan בהודעה הבאה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
<script src='http://img585.imageshack.us/shareable/?i=gvfvgfv.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחשב בו מותקן WINXP HOME והוא לא שלי ולהתקין מחדש. מה עלי לגבות ואיך? החמור הזה בעל המחשב אין לו מושג מה חשוב לו באמת ומה לא !!! כתובות דואר + הודעות, דרייברים (במקרה ולא אמצא וכך אחסוך לי שיטוט מיותר ברשת) וכו... וכמובן ואיך לא איך מחזירים למקום את הגיבוי? אשמח לקבל עוד עזרה וטיפים שאני לא יודע עליהם
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הייתי לי בעיה בmbr בקיצור בטעות אנוש עשיתי בהתקנה של הוינדוס או יותר נכון בדיסק ריפייר לכל הוינדוס בקיצור אני נכנס לוינדוס אחרי שתיקנתי את הבעיה והוא פותח לי כאילו אני מתקין את הוינדוס מחדש והוינדוס הוא נשאר כמו פעם לא פירמטתי לא כלום האם אפשר לעשות משהו בנידון? להתחמק מזה איך שהוא
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-