Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אנשים גליתי שיש לי תיקיה עם מלא זבל שהווינדוס שומר (גם כן פרטיות) הקיצר זאת התיקיה ואני רוצה לדעת אם אני יכול למחוק את מה שיש בה C:\Documents and Settings\ido\Local Settings\Temporary Internet Files בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש נורא חזק ואני רוצה ויסטה בישביל המשחקים החדשים של DX 10 אבל הבנתי שהרבה תוכנות לא תומכות בויסטה והוא מסורבל אז אני רוצה להביא גם אקס-פי באותו מחשב שהויסטה יהיה רק למשחקים והאקספי יהיה מערכת ההפעלה הראשית.. מה אתם אומרים? שווה לי?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
נפתח לי בלמטה של ה-windows בשורה הכחולה משהו בשם search assistant זה לא בעיה אבל זה מעצבן כל פעם לסגור ידנית את זה כשנפתח הווינדוס. יש דרך לגרום לזה לא לעלות כל פעם? צירפתי תמונה שאולי תעזור לכם אגב בטעות ההודעה נשלחה פעמיים סליחה... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שידרגתי מ8 ל8.1- ופתאום הכרום שלי נהיה עם BLUR כזה...- מעין מטושטש... וכרטיסיות שלי ממורכזות למרכז במקום לימין או לשמאל... יש למישהו רעיון למה זה קורה??? זה לא קורה בדפדפנים אחרים! תודה מראש- אני מצרף תמונה....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בלי כוונה התקנתי את ווינדוס מחדש על כונן אחר(רק רציתי לפרמט אותו :-[). כיצד אני יכול למחוק את העותק המיותר של ווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין ויסטה 64 בנוסף לויסטה 32 שיש לי כרגע האם אפשרי או שאני צריך לנתק הארד דיסקים וכו
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היה לי חלונות me פירמטתי את המחשב ופיצלתי את הדיסק לשני חלקים c - גדול וd יותר קטן רציתי להתקין xp אבל הוא לא נתן לי ואמר שאי-אפשר להתקין מהדוס אלא רק ממערכת הפעלה אז התקנתי בחזרה את me ואז רציתי להתקין על זה את ה xp אבל זה התקין לי את זה בנוסף ועל d הקטן יותר עכשיו יש לי את Me על c ואת xp על d וכשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור איזה יעלה מה לעשות? בזמן ההתקנה לא הייתה לי אפשרות לבחור באיזה כונן להתקין! איך אני עושה שיהיה לי רק xp על כונן c ? בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני רוצה להתנצל אם זהו אינו התת-פורום המתאים להודעה. הבעיה במחשב החדש של חברה שלי - חלונות XP SP3 ואינטרנט אקספלורר 8. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לפתוח קובץ המצורף למייל בדואר "וואלה", קופצת הודעת שגיאה (צירפתי תמונת מסך) ולא ניתן לפתוח או לשמור את הקובץ: http://www.f2h.co.il/3723532250151 בנוסף שמתי לב, שב-GMAIL למשל, אין את הבעיה הזו, ואותו ניסוי עשיתי גם דרך גוגל כרום - הכל תקין. משהו נוסף שראוי לציין הוא כי האינטרנט אקספלורר אינו מופיע ברשימה של add remove programs, כך שלא ניתן להסירו ולעבור לגרסא קודמת כדי לבדוק אם שם הבעיה. ניסיתי כבר הכל, שברתי את הראש, ולא הצלחתי למצוא פתרון. אודה מאוד על עזרתכם!!!
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מחשב לפטופ: נכנסתי ללוח בקרה- POWER OPTIONS - לשונית HIBERNATE .. סימנתי -ENABLE HIBERNATE ועבד יפה כמה ימים. לאחר כמה ימים משום מה כשעשיתי כיבוי--> כיבוי במצב שינה(HIBERNATE).. הפעולה לא נעשתה ומה שקרה זה כאילו השולחן עבודה "עבר" רענון וזהו. מה לעשות כדי שאוכל שוב להשתמש במצב שינה ? ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אפשר להתשמש כבר בבטא 2 בילט 5384 .. אני רוצה לדעת אם אפשר להתקין רק אותו על המחשב ולהשתמש רק בו .. האם זה אפשרי ? לא יהיה לי חסר כלום בו ? כי תכף הוא הולך לצאת להמונים ..
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני עובד במחשב עם win7 ובגלל בעיות שונות רוצה לפרמט ולהתקין התקנה חלקה. השאלה, אם אתקין דרך windows ואבחר באפשרות התקנה חלקה - האם שאר השטויות בכונן C יימחקו, או שנגיד יש בכונן C תיקיות שלא קשורות למערכת ההפעלה הן יישארו? אני רוצה פרמוט מלא של כונן C (שלא יישאר כלום) עם ההתקנה, זה מובן מאליו? אם לא, איך מפרמטים את כונן C, בפעם האחרונה שעשיתי דברים כאלה היה אפשר דרך DOS (מה שבגלל NTFS קצת בעייתי). תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי. קצת שאלת תם, אבל נו, שיהיה: רכשתי לאחותי מחשב, ובין היתר קניתי לה גם עותק של Win 7 home premium . אני יודע שיש בכל מיני אנטיוירוסים \ מערכות הפעלה אופציות של התקנה ליותר ממשתמש אחד (בד"כ עד שלושה משתמשים אם אני לא טועה). האם יש אפשרות להתקין אותו גם אצלי במחשב ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
תמיד זה מופיע ואומר לי שאניביטלתי את ה UPDATES ל WINDOWS איך אני מוריד את הדבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב סלרון 766 עם 256 MB זיכרון . איזו מערכת הפעלה רצוי להתקין. המחשב מיועד לשימוש ביתי -אופיס ,אינטרנט. תודה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב, בגלל בעיה מסוימת שהייתה לי במחשב, ביצעתי לו את בדיקת השגיאות של מערכת ההפעלה, אבל בטעות תזמנתי בדיקה נוספת שתתבצע באתחול הבא של המחשב. מאחר והבדיקה כבר התבצעה כאמור, אני רוצה לבטל את הבדיקה הנוספת שתזמנתי, היות והיא כבר מיותרת. כיצד ניתן לבטל זאת? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו מחשב חדש והתקנתי עליו "Windows XP Professional with SP2" (חוקי, שהורדתי דרך הסכם של האוניברסיטה שלי עם מיקרוסופט) בעיקרון הוא באנגלית (רשום Start באנגלית מצד שמאל של ה-Taskbar למשל), אבל יש גם תמיכה בעברית ברוב הדברים. (תוכנות בעברית עובדות וכו') אבל, בדברים בודדים נתקלתי בבעיות, כלומר ג'יבריש במקום עברית.. למשל בהתקנה של הדרייברים של המדפסת שלי (לקסמרק X1130, אתר לקסמרק עם הדרייבר) כל הטקסט בהתקנה מופיע פשוט בג'יבריש.. במחשב הקודם היה לי windows hebrew enabled ואז התקנתי את הדרייבר בלי בעיות. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כן, ה-48409524'>Battlefront של Arstechnica הוא פורום מערכות ההפעלה הטוב בנמצא. כל הדיונים שם מוקדשים לוויכוחים והתכתשויות בנושא יתרונות מערכת אחת על פני אחרות. מרתק! לא תמצאו שם שאלות תמיכה מכל סוג. בוודאי שלא בנושא מערכות הפעלה של מיקרוסופט. לדעתי, הפורום החדש כאן הוא תוספת מבורכת, אבל צריך לפתוח פורום נוסף לבעיות ושאלות Windows. הפורום הזה צריך להתרכז בדיונים שקשורים במערכות אחרות (לא מק ולא חלונות) או בהשוואות "וקרבות" בין כל המערכות שקיימות. בקיצור מעין פורום לינוקס מורחב. Prog.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תמונה שווה 1000 מילים יש פתרון לכך !? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לאחרונה אחרי שאני עושה עדכון המחשב לא עולה! (הוא נתקע במסך שבו הוא טוען את הוינדוס) אני בטוח שזה קורה בגלל שיש לי כמה קבצים פגומים במערכת והערכונים לא מסתדרים איתם(אני בטוח בזה כי התקנתי את vtp6 והיו לי בעיות במחיקה שלה המחשב גם לא היה עולה וכדי לעלות אותו הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח ועד היום אני עם vtp6 בלב ברירה) וגם אחרי העדכונים הייתי עושה שחזור מערכת דרך מצב בטוח כדי להחזיר אותה לשימוש השאלה שלי אם אני יכול לרענן\להחליף את הקבצים של המערכת הפעלה בעזרת הדיסק? ראיתי שיש בו אפשרות של התקנה מחדש של הוינדוס ואפשרות שדרוג(לא דרך דוס) איזה מהאפשרויות האלה יכולה לעזור לי? או שאולי יש דרך אחרת לגמרי לפתרון הבעיה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אפילו אחרי פירמוט והתקנת ווינדוס 7 הבעיה ממשיכה. בכל אתר שאני מנסה לעשות בו לוגין כולל האתרים הכי בטוחים (GMAIL HOTMAIL וכו') אני מקבל את ההודעה: There is a problem with this website's security certificate. The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid. Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server. We recommend that you close this webpage and do not continue to this website. Click here to close this webpage. Continue to this website (not recommended). ואני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד 64 ביט אני יודע שזה לא חובה שה windows יהיה גירסה 64 ביט אבל בכל זאת - מה זה נותן לי? האם על הגירסה הרגילה (לא 64ביט) אפשר להריץ תוכנות שהן כן 64ביט? מה ההבדל? איפה טמונה העצם של הכלב?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שידרגתי מנרו 7 לנרו 9. אחרי שהתקנתי מסתבר שNero Showtime השתלטה על כמה סוגי קבצים, לא היתה לי בעיה להגדיר אותם מחדש ככה שיפתחו ע"י WMP אבל אני לא זוכר איך אני משנה בחזרה גם את האייקון. יש לי XP. תודה.
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כשאני רוצה לשנות את הדרך שבה משתמשים נכנסים למחשב (כניסה לדרך הוואלקאם סקרין) מופיעה לי ההודעה הבאה: client services for netWAre has disabled the wellcome screen and fast user switching.to restore this features you must uninstall client services for netware. הבנתי מזה אומר אבל לא הבנתי מאיפה אני מוצא את מה שאני צריך להסיר... תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חילקתי את הדיסק הקשיח (היה עם מחיצה אחת C בלבד, לשתי מחיצות- לפי המדריך באתר הזה עכשיו יש לי גם D מערכת ההפעלה XP HOME יושבת על C וכנ"ל תיקיית המסמכים שלי אני רוצה להעביר את תקיית המסמכים שלי לכונן D נסיתי ע"י שינוי היעד ל D וגם ל new volume D וקיבלתי הודעת שגיאה האם חייבים להקפיד על אותיות קטנות וגדולות (הקפדתי) האם יש דרך לפתוח תקייה יעודית "המסמכים שי" בכונן החדש D ? אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
או אולי עדיף XP ? Intel Pentium Dual Core E5200 Asus דגם P5KPL-CM -לוח אם Hitachi 250GB SATA II 7200RPM Kingston 2GB DDR II 800MHz ומה ההבדלים בין ה- Premium ל- Home ?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-