Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים יש לי מחשה חדש (מעבד Q8200, זיכרון 4 GB DDR3) רציתי לשאול איזה גירסא של ויסטה מומלצת להתקנה? עם SP1 או SP2 Microsoft Windows Vista x86 SP2 Integrated 2009 MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE WITH SP2 X64 RTM RETAIL ENGLISH DVD MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE WITH SP2 X86 RTM RETAIL ENGLISH DVD Microsoft Windows Vista ULTIMATE x86 SP1 Integrated March 2009 OEM DVD Microsoft Windows Vista ULTIMATE x64 SP1 Integrated March 2009 OEM DVD משהו מהם? אולי גרסא אחרת..זה די דחוף תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שאלה שניה: כיצד ניתן לכתוב סקריפט שיודע לבטל/להפעיל סרביס מסויים? (XP)
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב במסך של הכניסה איפה שכתוב ברוך הבא אני לא יכול להיכנס למשתמש כל פעם שאני לוחץ עליו הוא נכנס לרגע ויישר מתנתק ועושה שומר את ההגדרות שלך .. הצלחתי להיכנס למצב בטוח יצרתי עוד משתמשים כלום לא עוזר... מישהו יודע מה הבעיה בבקשה זה דחוףף!!?? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון אחרי פירמוט התקנתי WMP9 ומסיבה לא ידועה הוא בעברית. נסיתי להוריד שוב גירסה אנגלית ויצא לי עברית שוב עצות?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תמיד שאני מחבר לו את הIHP120 (שהוא גם HD נייד לכל דבר) הוא יוצר שם את הסיפריה שלו (SYSTEM VOLIUM INFORMATION) אפילו שביטלתי את הSYSTEM RESTORE לכונן G (שהאות .ע תמיד מוקצית לכונן זה) ומיותר לציין שאני לא יכול למחוק את הסיפריה הזו. יש איזו הגדרה שהוא לא יעשה את הסיפריה הזו ל התקנים ניידים או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי כשאני רוצה לשמוע במחשב קבצי MIDI אני לא שומע כלום.... איך אני יכול להגדיר בווינדוס שאני יוכל לשמוע MIDI במחשב?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני כבר משתגע,אני מנסה לסדר לחבר את המחשב,מחיצת C עברה פירמוט,הסידירום שלו פשוט לא רוצה לעשות בוט,אני לא יכול ליצור לו את ה bootdisks של SP1 כי אני רץ על 64 ביט (נותן לי שגיאה שהוא לא יכול להריץ)....מה אני כבר יכול לעשות חוץ מאשר להתקין לו את 98 ועל זה את ה XP?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ב win xp יש בתפריט התחל "המסמכים האחרונים שלי" שמראה את המסמכים האחרונים שפתחתי, כיצד אני מבטל את זה?כלומר שלא ישמור אותם ולא יראה מסמכים אחרונים? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אחרי קריאה של המון מאמרים בנושא , כולי מבולבל יותר ממה שידעתי לפני כן. כל מאמר שונה בהמלצתו לגבי גודלו של הזיכרון ומיקומו. הנה המפרט הצנוע (ביותר) של הלפטופ עליו אני רוצה לקבל עצה לגבי הזיכרון הוירטואלי. פנטיום II מעבד 400MHZ זיכרון - 224 RAM . הרדיסק אחד בנפח 30GB אשר מחולק ל C ו D מחולק ל שליש ו 2 שליש כאשר מערכת ההפעלה (XP) יושבת ב C שנפחו 8.39G . זהו, כמה להקצות ? האם ב 2 מחיצות או רק במחיצה שבה לא נמצאת מערכת ההפעלה? תודה...
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, תהיתי איך אוכל להוסיף את האפשרות להפעיל את חלונות מחדש במצב בטוח בחלון הקטן שנפתח כשלוחצים על Start ואז על Turn Off Computer, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תראו יש לי במחשב אקספי התקנתי את כל מה שצריך נגד הבלאסטר והכל בסדר.. עכשיו עשיתי רשת עם עוד מחשב שבו מותקן 98 בשנייה שבה שיתפתי את החיבור לאינטרנט המחשב השני קרס אני מעריך שזה הבלאסטר כי הוא מכבה את המחשב עכישו השאלה שלי איך אני מונע את הבלאסטר ב98 ?? זה לא אמור לפעול רק על אקספי???
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי לוח חדש של asus p4p800-e אני רוצה להתקין על ההארד דיסק של sreial ata מערכת הפעלה איך אני עושה את זה שהמחשב עולה הוא מזהה אותו ואז שעולה לוינדוס דרך הדיסק הקשיח הרגיל ide אני לא רואה את הדיסק sata בוינדוס למרות שהתקנתי את הדרייבר של הבקר הנחוץ לכך זה דבר אחד דבר שני אני הלכתי לפי הוראות היצרך בכדי להתקין עליו מערכת הפעלה והתקנתי את ה promise על דיסקט 1.44 ושהמחשב עושה boot מה cd הוא מראה לי שיש לי רק ideו לא sata למרות שהוא התקין את הpromise כי צריךללחוץ על f6 ואז מתקין את הדרייבר של הוינדוס ואז צריך לראות בהתקנה את שני הדיסקים אני רואה רק את ה ide איך אני עושה את זה ?? אני לא מצליח בכלל כבר השתגעתי אולי מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת? תודה …
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בתודה מראש שאלה 1: מופיע לי שם תהלך שנקרא IEXPLORE.EXE ששימוש שלו בזיכרון הוא הגבוה ביותר 64,620K כמו כן אני מקבל עליו הודעות שגיאה ושאני צריך לסים את התכנית מה הבעיה איתו והאם זה האקספולרר תוכנת הגלישה באינטרנט שבאמת יש לי איתה בעיות שאני נאלת מידי פעם לסיים את פעולתה בהודעת שגיאה ממנהל המשימות שאלה 2: מופיע לי במנהל המשימות בתהליכים "תהליך לא פעיל" שה CPU שלו הכי גבוה כרגע 72 כשכולם באזור ה00 השם השתמש שלו זה SYSTEM כך שאני מפחד למחוק אותו מה לעשות איתו ומה הבעיה אם בכלל יש? שאלה 3: כמה פעמים ה CPU שלי הגיע ל 100% ואז כל המחשב נעצר ממה זה נובע והאם זה קשור לשאלות הקודמות שלי?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
is there a big diffirence between SP2 and SP2 GHOST ZERO ??
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
windows חוסם לי חלונות שאני מעוניין לפתוח, ניתקתי את ה-pop up blocker המובנה של ie וגם את של spyware doctor, אבל עדיין שאני לוחץ על קישור שאני מעוניין לפתוח מופיע ב-ie למטה בצד שמאל: "pop up window blocked", איך אפשר להפטר מזה ?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שמעתי על התופעה הזו של גרסאות ווינדוס "משופרות" שמופצות ברחבי הרשת, הכוונה היא לאלו : http://news.walla.co.il/?w=/4/768233 מישהו יכול להמליץ לי על הגרסא ההכי טובה? או לספק לי אתר שסוקר את הגרסאות.. לא, לא מקום להוריד וכדומה, חלילה וחס! ועוד שאלה, האם חוקי לדבר על גרסאות האלו כאן? אם זה עובר על חוקי הפורום אז מצטער מראש!
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, התקנתי MUI למ"ה שלי שהיא באנגלית והתפריטים השתנו לעברית. האם לאחר התקנת MUI לOffice באנגלית חשתנו כם התפריטים של Office לעברית?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לכאן. לא מצאתי מקום אחר. אני לא חושב שהבעיה היא באינטרנט כי אני כרגע כותב ממחשב אחר בבית ויש רשת בין שתי המחשבים. אז ככה פתאום אני לא מצליח לעלות קבצים לרשת. אני מנסה לעלות קבצים דרך כל מיני אתרים ברשת זה טוען הרבה זמן ואז נפתח דף שגיאה. יש לי גם שרת פרטי, ניסיתי לעלות דרכו ואותה בעיה. עוד בעיה שבאה יחד עם זה. אני לא יכול לשלוח הודעות ארוכות דוגמא בפורומים. ההודעה הזאת שאני שולח עכשיו היא לא דרך המחשב שלי. דרך המחשב שלי זה טוען ואז נפתח דף שגיאה. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הוא בזמן האחרון מתחיל ב-HWZONE לעשות לי שגיאה, ואז הוא סוגר את האקספלורר והוא עושה את ה"שלח דו"ח שגיאות" הזה.. יש לי SP1 ועידכונים של SP2 מותקנים והכל אצלי ב-WINDOWS UPDATE מעודכן. אל תגידו לי להריץ את ה-sfc /scannow כי זה הרס לי את ה-SP1 ואת כל הווינדווס בפעם האחרונה שעשיתי את זה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אפילו אם התקנתם את הפאץ, ושמתם פיירוול אתם חייבים לסרוק שהתולעת לא נמצאת במחשב.. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היו לי יותר מ3GB פנויים ופתאום אחרי שהדלקתי את המחשב מחדש יש לי פחות מ220MB.. מה יכול לגרום לזה?.. ועכשיו מחקתי עוד כמה דברים קטנים ופתאום זה קפץ חזרה ל9GB פנויים...
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ולהתקין לבד את ה Windows , יש לי דיסק של Windows XP Home Edition English אני בטוח ששאלו את זה כבר קודם אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז מישהו מוכן לומר לי איך אני מתקין את הווינדוס? שמעתי שצריך לעשות משהו בביוס כשהדיסק בפנים אבל אם משהו יוכל לתת לי צעד אחרי צעד מה לעשות אם הערות זה יהיה נהדר! דרך אגב, הלוח אם שלי הולך להיות Neo2-LS אולי זה משנה... תודה!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
הורדתי איזשהוא התקן ששייך למנהל ההתקנים בנועד לכרטיס קול הפורטיסימו של הרקולס הבעייה שמאז שהתקנתי את זה אני לא שומע כלום ולא מצליח להתקין את הדרייברים מישהוא יודע איך ניתן להסיר את ההתקן ממנהל ההתקנים?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום! אתמול גיליתי שיש לי 1300 קבצים נגועים בוירוס:Torvil.C@mm עשיתי בדיקה דרך האתר:http://www.ravantivirus.com/scan/indexie.php הוא מצא את כל הוירוסים אבל לצערי הוא לא מוחק אותם, אפילו כאשר אני בוחר AUTOCLEAN. מחקתי 900 וירוסים ידנית, לפי הכתובת בה הם נמצאים, אבל את ה380 האחרים לא הצלחתי כי הם נמצאים בתיקייה הזאת: C:\WINDOWS\.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}\ ומתברר שהתיקייה הזאת מובילה לקונטרול פאנל ומשם אני כמובן לא יכול למחוק שום דבר.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-