עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TuviaDaCat,

שלומות יש לי ספרייה שאם אני בודק את המאפיינים שלה היא בעצם תופסת 10 ג'יגה, אבל אם אני נכנס לתוכן שלה ועושה על כל הפריטים יחד מאפיינים אני רואה שתפוס 4 ג'יגה, ולא לא מדובר בקבצים נסתרים... ובנוסף לכך כמה קבצים שהורדתי מקאזה פשוט "נעלמו". לדעתי הם קיימים אבל משום מה ווינדווס לא מציג אותם. ראוי לציין שאותה ספרייה היתה פעם מחיצה להרדיסק, ואיחיתי עם partition magic. וגם די ראוי לציין שההרדיסק שלי השמיע רעשים במשך 5 דקות. השאלה הנשאלת היא אם יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הקבצים הנעלמים, או מה יכול להיות שקרה להרדיסק המסכן. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  2. הורדתי איזשהוא התקן ששייך למנהל ההתקנים בנועד לכרטיס קול הפורטיסימו של הרקולס הבעייה שמאז שהתקנתי את זה אני לא שומע כלום ולא מצליח להתקין את הדרייברים מישהוא יודע איך ניתן להסיר את ההתקן ממנהל ההתקנים?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  3. שלום יש לי נייד של דל עם ווינדוס ויסטה 32 bit לאחרונה שאני מכניס את המחשב למצב של hibernate הוא נכבה אבל אחרי 5 דקות מדליק את עצמו מחדש למשהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by kipi25,

שלום! קניתי דיסק קשיח נוסף, ואני מתכוון להעביר אליו את ה PageFile. אני מתכוון ליצור בשבילו מחיצה נפרדת, בגודל 2 ג'יגה. השאלה היכן עדיף למקם את המחיצה: בתחילת הדיסק כמחיצה ראשונה, או בסוף הדיסק, כמחיצה אחרונה ? העדיפות היא למיקום שאליו הגישה מהירה יותר. תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by QQQ,

יש בווינדוס אפשרות לקבוע שמשימות מסויימות ירוצו בשעה מסויימת ביום/ימים מסויימים (יענו schedule) אז זה מה שקורה לי: אני מוסיף את המשימה, קובע מתי תרוץ, ואז יש חלק שזה מבקש ממני סיסמא (למרות שאין לי בכלל בויינדוס סיסמא), ולמטה כתוב: "אם לא תזין סיסמא, המשימות המתוזמנות לא תפעלנה", ואז אני עושה הבא, ואז יש שגיאה: "המשימה החדשה נוצרה אך ייתכן שלא תופעל מאחר שלא היתה אפשרות להגדיר את מידע החשבון. השגיאה הספציפית היא: *קוד*: הגישה נדחתה נסה להשתמש בלחצן עיון בעמוד משימה כדי לאתר את היישום" ואז המשימה אכן לא רצה ניסיתי בחלק של הסיסמא לחרבש משהו אבל השגיאה עלתה בכל זאת אז מה הדרך שהמשימה כן תרוץ בלי שאני אשים סיסמא בווינדוס? תודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  6. גם בווינדוס XP אפשר לעשות שסרטון יהיה הרקע בשולחן עבודה? זה משהו שרק עכשיו שמתי לב שקיים בויסטה ובכלל

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by lidor_abo,

חברה היה לי לפני ג'יגה והוספתי עוד גי'גה אני כרגע באקספי ואשכרה אני לא מרגיש הבדל במהירות ד"א שהוספתי את הזכרונות לא פירמטת או משהו כזה...הגיוני או שזה ככה?Jח

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  8. הבעיה צצה פתאום .. הווינדוס לא מאפשר לי לפתוח קבצים רק תקיות .. תעזרו לי , מזה יכול להיות ואיך לתקן את זה רציתי לפרמט אבל אם יש פתרון אז סתם חבל מי שלא מצליח לקרוא .. הוא רושם לי " אין אפשרות גישה להתקן, לנתיב או לקוץ לצוינו . יתען שאין לך הרשאאו מתאימות לשם גישה לפריט "

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by asilbob,

אני מתקקין לחבר תמחשב עכשיו יש לו ווינדוס מקורי ללא חבילת שירות עכשיו בהתקנה אחרי שהמסך עושה פירמוט אז רשום שהוא מפרמט ואז מתקין ואז שהוא בא לעלות תמסך הכחול הזה נריאה לי אחרי המסך הזה http://213.8.106.62/windows/win/images/FormatXP_012.png אז אני מקבל מסך כחול עם שגיאה ואין למחשב עצמו SATA אז מה יוכלה להיות בדיוק הבעיה ?

10. Started by michael1987,

שלום לכולם...... יש לי בעיה כשאני נכנס לאתרים דוגמת ParaPara כל האותיות הפוכות... אל תגידו לי ללכת ל - View ו - Encoding ושם לשים על עברית כי ניסיתי שם כבר את כל האפשרויות של עברית. שמתי לב שחסר לי שם (Hebrew (Iso-Visual יכול להיות שזו הבעיה אבל אני לא בטוח אם זוהי אכן הבעיה אשמח אם תוכלו להגיד לי איך אני מוסיף לשם את ה - (Hebrew (Iso-Visual אם זוהי לא הבעיה אשמח אם תוכלו לומר לי מהי כן הבעיה.... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by KavKazoon,

היי יש לי בעיה עשיתי ריסט למחשב ומשום מה שהוינסוד עולה יש תטע הזה של העידכון של הווינדוס בויסטה שאומר 1מ 3 ו 2 מ 3 וכו..... אז הוא כל פעם העושה לי את זה ואז מכבה תמשחב כל הזמן ואני לא יכול להיכנס לוינדוס כרגע אני בוינדוס משני של אקס פי מה אני עושה לעזעזעל מאיפה זה בא?!

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  12. כל פעם שאני מפעיל את המחשב במסך של הכניסה איפה שכתוב ברוך הבא אני לא יכול להיכנס למשתמש כל פעם שאני לוחץ עליו הוא נכנס לרגע ויישר מתנתק ועושה שומר את ההגדרות שלך .. הצלחתי להיכנס למצב בטוח יצרתי עוד משתמשים כלום לא עוזר... מישהו יודע מה הבעיה בבקשה זה דחוףף!!?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  13. האייקון של השפות שנמצא למטה נעלם איך אני מחזיר אותו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by RS4,

ה-WINDOWS עושה עידכון אוטומטי והוא מוריד לי את הקבצים לכונן E ש-WINDOWS בכלל מותקן בכונן C מוזר... מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  15. Started by solo53,

לאחר התקנה המערכת התקינה דרייברים מישלה כמעט להכל אפילו לכרטיס TV אבל כל הפונקציות שונות בניסיון ועידכון בדריברים שלי המערכת מסרבת מקבל הודעה כי הדריברים המותקנים הם הטובים ביותר. מה לעשות

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by m1ke,

יש פה מישהו שהצליח ליצור דיסק התקנה unattended ל-XP עם שילוב של דרייברים ל SCSI ויכול לחלוק איתי את הידע? [br]פורסם בתאריך: 26.10.2009 בשעה 20:43:45 מסתבר שהדבר יותר פשוט מפשוט עם nlite.נפתר

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by ate5502,

קושיה: יש למישהו קישור לאתר חינמי ואיכותי של אייקונים לויסטה? מצאתי הרבה, אבל או בתשלום או דברים שלא אהבתי. יש המלצות? דבר שני: הרבה אייקונים שראיתי היו בפורמט png, וכשאני מנסה להגדיר את זה בתור סמל לתיקיה למשל, ויסטה אומר לי שזה לא מתאים. אני צריך לשנות את סיומת הקובץ? משהו אחר? תודה מראש! עריכה: מצאתי אתר נהדר למי שמעוניין: http://www.iconarchive.com יש גרסאות לאייקונים לווינדוס לינוקס ומאק. כל מיני רזולוציות. הכל חינם. עכשיו מחפש תוכנה שתשנה סמלים של תיקיות וקבצים. אם יודעים על משהו אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  18. לא יודע איך זה קרה אבל התפריט של הכיבוי השתנה לתפריט של כיבוי כמו ווינדוס 98 וגם כל פעם שעולה הווינדוס מחדש הוא פותח חלון של היוזר ומבקש להכניס שם משתמש וסיסמא איך אני משנה את זה להגדרות הרגילות של זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by aviv00,

בשרת מסתובב Vista SP1 Update 32Bit Build 6001 16633 מישהו ניסה את זה האם זה שיפר במשהו את הויסטה ?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  20. היי התחילה לי היום בעיה שהמחשב קופא, היום בבוקר הוא קפא 2 דקות אחרי שהפעלתי אותו גם לאחר ריסטרט, וגם אחרי עבודה של 5 שעות הוא נתקע פתאום בלי להודיע, עוד לא הייתה לי את הבעיה הזאת אף פעם ואני אובד עצות.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by LevyVista,

מה קורה חברים? יש לי בעיה די מעצבנת בוינדואס ויסטה, קניתי מחשב חדש, התקנתי Windows Vista Ultimate עשיתי עדכונים והכל התקנתי SP1 וכל זה.. עכשיו כאשר אני משתמש בכלי עזר של התמונות של וינדואס ויסטה אני רואה את התמונות עם גוון צהוב והרקע מאחור הוא בצבע צהוב, וזה משנה את הגוון שלהם זה ממש מעצבן.. תמונה: *סתם תמונה של המפרט שלי בעבר עם המחשב הקודם, הייתה לי גם את הבעיה הזו בהתחלה, אבל איכשהו זה הסתדר.. אני ניסיתי כמה מדריכים באינטרנט, של הפרופיל של הצבע והכל ואף אחד מהם לא עזר =/ אשמח אם תוכלו לעזור לי, רון.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by avivboker,

ליפני כמה ימים נעלם לי חלון המשימות הכחול שנימצא בכל תיקיה ומציג משימות שחיכות איך אני מחזיר אותו?

23. Started by moo2004,

היי, התקנתי MUI למ"ה שלי שהיא באנגלית והתפריטים השתנו לעברית. האם לאחר התקנת MUI לOffice באנגלית חשתנו כם התפריטים של Office לעברית?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by omriki,

אתמול בערב נכנסתי לאיזה אתר ופתאום המחשב שלי הוצף בווירוסים...אחרי שמחקתי את כל מה שיכלתי עם אנטי וירוס(פנדה פלטיניום) ותוכנת ספייוור עשיתי ריבוט בשביל למחוק את כל הוירוסים שעבדו עם הזכרון של המערכת...מאז מחקתי כבר את הכל(אני משוכנע מאוד) אבל המחשב שלי נכנס למצב מגננה מוזר ביותר שעל הרקע יש הודעה שאומרת שיש וירוס על המחשב ושאני אפעיל אנטי וירוס...נחסמה לי האפשרות של הTask Manager וגם אני לא יכול להחליף את הרקע המכוער כי אין לי את האפשרות הזו במאפיינים... אם מישהו חווה את זה או שהוא יודע איך לצאת מזה אני אשמח לקבל קצת עזרה כי אני כבר משתגע... תודה מראש... נ.ב: מספר תמונות המחשה הרקע עם ההודעה והמאפיינים שחסרים ההודעה בלי השטויות מהצד

• 4 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים