Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אחרי שימוש של 10 דקות המסך פשוט קופא ולא התקנתי דרייבר לאחרונה.. אבל לפעמים המסך משתחרר ל3 שניות וקופא שוב בבקשה עזרה..!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול להגיד לי מה הדרך הכי טובה להוציא תמונות ממסמך וורד? (שאני אומר "טובה" הכוונה מהירה וקלה...) תודה!
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש שם במאגר סמיילים כאלה מונפשים למשל זה שבוכה רואים אותו באמת בוכה יש אפשרות שם להוסים סמיילים לאלה שקיימים אז הוספתי כאלה רגילים אבל ניסיתי להוסיף מונפשים ולא הצלחתי לקחתי ANIMATED GIF והוספתי אבל רואים רק את הפריים הראשון וזה לא זז.. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש לי 4GB זיכרון , בsystem רשום רק 3326 , מה משתמש לי בזכרון ? AMD Athlon 64 X2 6000+ M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 X2 POWER COLOR 4850HD
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה שאלות: איזה תוכנה נותנת אפשרויות טובות של tweak ל windows 2000? האם יש תוכנה שנותנת ל windows 2000 מראה של windows xp (אני מתכוון taskbar כחול, start ירוק...) איזו מערכת הפעלה הכי יציבה מבין הבאות: windows 98se או windows 2000? האם windows 2000 מאפשר לשחק במשחקים כמו windows 98 ו windows xp (ב windows nt אי אפשר לשחק במשחקים..)?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע ניסיתי להתקין את NIS 2004 וקיבלתי הודעה שאני לא יכולה להתקין את התוכנה כי אני לא רשומה כ-administrator (יש לי win 2000). יש לי הרגשה שמשהו השתנה כי עד עכשיו לא היתה לי בעיה להתקין שום דבר והייתי רשומה כ-administrator ורק אחרי שקיבלתי את ההודעה בעת ההתקנה, גיליתי שבאמת אני לא רשומה כ-administrator. מכיוון שכשהמחשב עולה אני לא מקבלת אפשרות לסיסמאת כניסה (לפי הגדרתי), איך בכל זאת אני יכולה להיכנס כ-administrator? האם יש דרך לשנות חזרה את ההגדרות כך שאני שוב אהיה רשומה כ-administrator? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מה קורה חברים? יש לי בעיה די מעצבנת בוינדואס ויסטה, קניתי מחשב חדש, התקנתי Windows Vista Ultimate עשיתי עדכונים והכל התקנתי SP1 וכל זה.. עכשיו כאשר אני משתמש בכלי עזר של התמונות של וינדואס ויסטה אני רואה את התמונות עם גוון צהוב והרקע מאחור הוא בצבע צהוב, וזה משנה את הגוון שלהם זה ממש מעצבן.. תמונה: *סתם תמונה של המפרט שלי בעבר עם המחשב הקודם, הייתה לי גם את הבעיה הזו בהתחלה, אבל איכשהו זה הסתדר.. אני ניסיתי כמה מדריכים באינטרנט, של הפרופיל של הצבע והכל ואף אחד מהם לא עזר =/ אשמח אם תוכלו לעזור לי, רון.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לא יודע אפשר לפרסם אז פירסמתי פה מצטער אני פשוט בלחץ קיצר המחשב שלי נתקע כל פעם שאני נכנס אליו ולא מגיב אז אני עובד דרך safe mode עשיתי בדיקת spybots מצאה איזה 4 מחקתי עכשיו הרצתי גם את האנטיווירוס mcafee 2005 קיצר זה מוחק לי את כל הקבצים exe במחשב?!!!!?!?! http://wa.t-host.net/zomo/off.jpg לא יודע מה לעשות עזרההההההה ;oooooooo זה סוגר את המקאפי אחרי 5 דקות!!!?!!
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי windows לא חוקי.אתמול התקנתי את servise pack 2 של windows xp.כל שלב ההתקנה היתה בסדר עד שהמחשב עלה ונפתח חלון של הפעלת מוצר windows .ואז קיבלתי משפט שאומר שהתוכנה כבר הופעלה ויש ללחוץ על כפתור האישור ליציאה.לאחר מכן עולה רבוע של שם משתמש ורשום שההגדרות נשמרות ולא נעשה כלום והמחשב לא עולה. יש למישהו פתרון לבעיה זאת ולא על ידי פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית ובשבועיים האחרונים קורה לי לעיתים תכופות שבזמן גלישה באינטרנט עם האקספלורר, (לא מופיע רק באתר ספציפי) מופיע חלון: internet explorer has encoutered aproblem and needs to be close error signatre: appname:iexplore.exe appver 6.0.2600.0 modname:mshtml.dll the following files will be included in this error report: c:\docume~1\admini~1\locals~1\temp\WERBE.tmp.dir00\appcompat.txt אין אצלי קבצי ריגול ואין וירוסים. באתר של מייקרוסופט הפתרון לבעייה הוא הסרת ה- smart tags מה- add\remove prog והסרת הסימון של enable smart tags תחת tools-internet options-advance אלא שאצלי במחשב לא מופיעים שניהם בכלל. האם יש למישהו פתרון??
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה, משהו שמזכיר קצת את הבלאסטר (או שזה בלאסטר אני כבר לא יודע). בכל מקרה לאחר זמן עבודה לא קבוע פתאום מופיע חלון של אתחול לאחר 60 שניות (יש מן ספירה כזו לאחור). יש למשהו את הקובץ תיקון שאז מייקרוסופט הוציאה לזה? יש דרכי פתרון אחרים?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
טוב ככה אני מנסה לפרמט את המחשב אני מגיע כבר לשלב אני צריך לעשות הסכם רשיון אחרי זה אני לוחץ ENTER כדי להתקין ואז באה לי הודעה ענקית במסך כחול.. a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your comuter the problem seems to be caused by following file:partmgr.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA If this is first time you'ue seen this stop erorr screen,restart your computer.If this screen appears again,follow these stop:check to make sure any new hardware or software is properly in stalled.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need If problems continue,disable or remove any ne…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים נידיים בבית ומחשב pc אחד מה עדיף שיהיה בהם xp פרופשיינל או home ? או שזה לא משנה?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי נייד עם ויסטה 64 ביט.רק עם כונן C יש דרך לפצל ולעשות כונן D ואם כן אז איך?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מתנתק ומנסה מיד לאחר מכן להתחבר דרך החייגן אז מופיע החלון הבא (כמו מאפיינים של החייגן) למרות שאני לוחץ על החייגן על מנת להתחבר ואני לא יכול להתחבר. הנה מה שמופיע:Picture2.jpg
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. היום בבוקר התעוררתי וראיתי על המחשב שלי תוכנה שלא הייתה לפני: virus heat. מיד ידעתי שזה spyware ומחקתי את התוכנה, וגם הרצתי בכמה תוכנות (spybot s&d ו-adaware) סריקת רוגלות. מחקתי הכל והפעלתי הגנות, אך משהו אחד נשאר והוא מאוד מציק, ולחיצה עליו מובילה אותי לאתר של התוכנה שאותה מחקתי קודם. תמונה: כיצד להיפטר מזה? באיזו תוכנה להשתמש? כל מה שתציעו יתקבל בברכה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לבצע פעולות רבות בצורה מהירה יותר על ידי שימוש בקיצורי מקלדת. מדריך זה מרכז בתוכו את מרבית קיצורי המקלדת השימושיים. המדריך לקיצורי מקלדת שימושיים
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ולהתקין לבד את ה Windows , יש לי דיסק של Windows XP Home Edition English אני בטוח ששאלו את זה כבר קודם אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז מישהו מוכן לומר לי איך אני מתקין את הווינדוס? שמעתי שצריך לעשות משהו בביוס כשהדיסק בפנים אבל אם משהו יוכל לתת לי צעד אחרי צעד מה לעשות אם הערות זה יהיה נהדר! דרך אגב, הלוח אם שלי הולך להיות Neo2-LS אולי זה משנה... תודה!
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הוירוס הזה שנקרא Backdoor.sdbot ומה שקורא זה שהנורטון אנטי וירוס מודיע לי וירוס בקובץ SVSHOSTS.EXE אך בהוראות הסרה של הוירוס באתר כתוב SVCHOSTS ולא SVSHOSTS (עם האות C). חוץ מזה כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL והולך ל PROCESSES יש שם תוכנה רצה אחת של SVSHOSTS ו 5 (אם אני לא טועה של) של SVCHOSTS. ב REGEDIT מהמקומות שאני אמור להסיר את הוירוס כתוב SVSHOSTS ולא SVCHOSTS. אז מה עלי לעשות? אשמח לקבל עזרה, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות באקסל מדבקות 7*3 איך אני אוכל ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
הינה המפרט של המחשב: מעבד intel E6600 לוח אם Asus P5b vista edition כרטיס מסך Geforce 8600 GTS זכרונות kingston hyperX 800 4-4-4-12 לאור המפרט הנ"ל ולאור השימושים הצפויים שהם משחקים, סרטים HD, ועבודות (word' powerpoint excel) איזו מערכת הפעלה תהיה טובה עבורי למשך השנתיים הקרובות: vista 64 או vista 32? כרגע התקנתי את Vista 64
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לפתוח על מחשב שולחן עבודה מרחוק.. אבל שאני מתחבר שמי שעל המחשב שאני מתחבר לא יתנתק .. הכוונה ש 2 יעבדו על המחשב בו זמנית.. 2 שולחנות עבודה.. איך עושים את זה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
הורדתי היום וינדוס מדיה סנטר (אם אפשר תגובות בנוסף) והוא שוקל 752 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק רגיל... אני שואל אם יש דרך לצרוב את זה בצורה מיוחדת או מדריך לצריבה מעל 700 מגה... תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק קשיח מסוג WD 1002FAEX 1TB ומשום מה בתוכנת הביצועים של וינדוס הוא מקבל ציון של 5.9 בלבד למרות שהוא מחובר ב SATA3. האם זוהי תוצאה הגיונית לדיסק שכזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-