Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, האם יש דרך לבטל את הדבר הזה שקופץ כשמעילים קובץ בפעם הראשונה אחרי שמורידים אותו ששואל אם אני בטוח רוצה להפעיל אותו? ודבר שני, התפריט התחל שלי הוא במצב של Classic Start Menu, יש דרך להגדיל את גודל התצוגה של התיקיות המשניות שבתוך תיקיית: PROGRAMS? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם המפרט הבא יצליח להריץ ווינדוס 98 SE ולהריץ סרטי DIVX ו-XVID עם כתוביות:? מעבד פנטיום 1 200 מגהרץ זיכרון 32 מגבייט של לא זוכר איזה חברה לוח אם ממזמן שחכתי איזה כרטיס קול הכי פשוט של CREATIVE הרדיסק 4 גיגה של לא זוכר איזה חברה בתודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כמו בכותרת... הגודל של ספריית ה-WINDOWS שלי הוא 2.8 GB וזה נראה לי הרבה... לא ?
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, זה זמן רב שהתקנת עדכוני האבטחה של Microsoft Office 2003 למיניהם נכשלים. החשד שלי הוא שזה נובע מניקוי הרג'יסטרי (ע"י תוכנת Abexo). האם יש למישהו הצעה מה לעשות? תודה. זה קרה לי בעבר באופו דומה ונעלם אחרי Format והתקנת Windows מחדש.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ATHLON64 3200 DFI NF4 ULTRA X800GTO2 1 GB RAM SAEGATE 160GB SATA במחשב הקודם שלי היה לי DUAL BOOT של 2000 ו-XP כשב -XP היו כל התוכנות וב- 2000 היו משחקים בלבד כדי להוציא בהם את מקסימום הביצועים. כעט אני מתלבט האם להתקין DUAL BOOT של XP או להישאר עם DUAL BOOT של 2000+XP. מצד אחד ברור ש-2000 לוקח פחות RAM מה- XP , אבל מצד שני XP מנהל את הזיכרון יותר טוב, נותן ביצועים טיפה יותר טובים, יש לו תמיכה טובה יותר של מייקרוסופט (התמיכה ל -2000 תיגמר ככל הניראה עוד שנה או משהו כזה...) אבל כאמור יותר כבד. מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי לוח חדש של asus p4p800-e אני רוצה להתקין על ההארד דיסק של sreial ata מערכת הפעלה איך אני עושה את זה שהמחשב עולה הוא מזהה אותו ואז שעולה לוינדוס דרך הדיסק הקשיח הרגיל ide אני לא רואה את הדיסק sata בוינדוס למרות שהתקנתי את הדרייבר של הבקר הנחוץ לכך זה דבר אחד דבר שני אני הלכתי לפי הוראות היצרך בכדי להתקין עליו מערכת הפעלה והתקנתי את ה promise על דיסקט 1.44 ושהמחשב עושה boot מה cd הוא מראה לי שיש לי רק ideו לא sata למרות שהוא התקין את הpromise כי צריךללחוץ על f6 ואז מתקין את הדרייבר של הוינדוס ואז צריך לראות בהתקנה את שני הדיסקים אני רואה רק את ה ide איך אני עושה את זה ?? אני לא מצליח בכלל כבר השתגעתי אולי מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת? תודה …
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי עכשיו יש לי WINDOWS 7 אני רציתי פשוט להכניס דיסק לעשות NEXT NEXT ולמחוק הכל ולהתחיל וידוס חדש מהתחלה נקי בלי כלום עכשיו אני זוכר פעם חבר שלי אמר להכניס דיסק לעשות הפעלה מחדש יהיו נקודות כאלו ללחוץ אנטר ואז מתחילה ההתקנה עכשיו אני עושה הפעלה מחדש וכלום לא קורה . כשאני מכניס דיסק זה קורא תדיסק ואני יכל להתקין להתקין אז השאלה מה לעשות לא הבנתי ..
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש בדיסק קבצים הנקראים BOOT.CTALOG ו BOOT.BIN איזה מהם הוא משמש כBOOT? אני משתמש בתוכנה UltraISO איזה מהם אני צריך לקבוע כקובץ בר-אתחול?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של דל עם ווינדוס ויסטה 32 bit לאחרונה שאני מכניס את המחשב למצב של hibernate הוא נכבה אבל אחרי 5 דקות מדליק את עצמו מחדש למשהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
Windows 2000, בכמה ימים האחרונים המחשב קורס, בלי הודעת שגיאה, בלי כלום - פשוט בום, וזה נדלק מחדש... נראה לי שזה קורא כשאני באקספלורר... מה האפשרויות לפיתרון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תמיד שאני מחבר לו את הIHP120 (שהוא גם HD נייד לכל דבר) הוא יוצר שם את הסיפריה שלו (SYSTEM VOLIUM INFORMATION) אפילו שביטלתי את הSYSTEM RESTORE לכונן G (שהאות .ע תמיד מוקצית לכונן זה) ומיותר לציין שאני לא יכול למחוק את הסיפריה הזו. יש איזו הגדרה שהוא לא יעשה את הסיפריה הזו ל התקנים ניידים או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה כל הזמן.. כל הזמן מופיעות לי פרסומות כאלה במחשב בלי שאני נוגע בו...משהו של המסנג'ר..ואין לי בכלל מה זה? איך מבטלים?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הציעו לי ויסטה בייסיק 64 ביט SP1 ב 405 ש"ח השאלה אם זה כבד מדי למפרט שלי ומה ההבדל בין הגרסה של הבייסיק לפרימיום ? יש עליו באגים ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
מחר אני עושה פורמט להתקין SP 2 כן הוא לא? או לחקות לאיזה עידכון של SP2?
-
- 12 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי... אני מעוניין להתקין על CF את מערכת ההפעלה XP TABLET. אין לי כל שימוש במערכת הפעלה אלא אני מתקין עליה את תכנת הניווט שלי ומס' מפות וזהו. אין לי צורך בכל הפונקציות שXP נותן ואני מעוניין להקטין ככל הניתן את המקום שמערכת ההפעלה תופסת. עדיין לא התקנתי את מערכת ההפעלה על CF. רציתי לדעת, האם יש דרך להתקנה מינימלית ללא כל הפונקציות של XP? אם לא, כיצד אני מעיף את כל שלל הפונקציות והתוכנות מבלי לגרום נזק למערכת ההפעלה כך שיהיה לי מקסימום מקום פנוי על הCF? האם יש תוכנות טובות יותר מXPLITE שעושות את העבודה? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, אני חושב על להתקין ווינדוס 7 במחשב הראשי ובמחשבים האחרים יש XP. שמעתי איפשהו שבשביל רשת, חייב ששני המחשבים יהיו עם ווינדוס 7. האם זה נכון? או שאפשר שהמחשב הראשי יהיה 7 והמחשבים האחרים יהיו XP? תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ברצוני לבטל את הדרישה להקלדת PIN בכניסה לחלונות 10? ראיתי שצריך להכנס ל- accounts לאחר מכן לגשת ל- sign in options, windows hello pin ושם יש שני לחצנים: change ו- remove. להבנתי צריך ללחוץ על ה- remove כדי לבטל אבל הלחצן באפור ואינו מגיב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עזרה הצילו כאשר אני מפעיל את המחשב ומתחילה לעלות מערכת ההפעלה windows98 אני מקבל הודעה שהכותרת שלה microsoft registry checker ולאחר מכן תוכן ההודעה you have restored a good registry windows found an error in your system files and restored a recent backup of the files to fix the problem. press enter to restart your computer. אני לוחץ enter המחשב עושה ריסטרט ושוב אני מגיע לאותה הודעה כך במין "loop" אנא עזרתכם במציאת פתרון אבי11
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ה-Explorer שמסומן בכחול מה זה התהליך הזה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כאשר אני שולח דואר יוצאת לי הודעה Some rrroes occurred while processing the reguested tasks. Please review the list of errors below for more details הדואר נשלח למנוי אבל בתיבת דואר יוצא יש את המיל כאילו הוא לא נישלח.כמו כן למי שאני שולח הוא טוען שמקבל אותו דואר ארבה פעמים. בעיה שניה כאשר אני פותח את המחשב, במקום שולחן העבודה מוצג לי כבר הדף הראשון של האינטרנט במקום שיוצג לי שולחן העבודה. האם יש איזה וירוס במחשב או תקלה בשרת , כי הורדתי עידכונים וסרקתי באנטי וירוס .
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי 4 כוננים מנהל הדיסקים מזהה את ארבעתם המחשב שלי מציג רק 3 תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב, ב Vista אני מעוניין לנהל את התוכניות שעולות בהפעלת המחשב עבור כל משתמש.. כלומר שלכל משתמש יעלו תוכניות אחרות.. איך עושים זאת? תודה, גיל
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כי נראה לי שהם לא בנויים לעבוד יחד עם sp2,ובכללי זה יכול לעשות בעיות,אי תאימות וכו' במשחקים ובסביבת העבודה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ באחד המחשבים בבית 2003 SERVER ועליו TERMINAL SERVICES לצורך חיבור ב REMOTE DESKTOP עכשיו העסק עבד איזה כמה חודשים ופתאום הפסיק לעבוד וזורק שגיאה מוזרה של "you do not have access to logon to this session" לפי מה שכל העצות על זה אומרות זה מציין שלא נתתי ליוזר שלי הרשאות מתאימות הבעיה היא שיש לו הרשאות כאלו ניסיתי להסיר ולהחזיר אותן ויוזר אחר גם ובכל היוזרים אני מקבל את השגיאה הזו ללו הועיל... סוג ה TERMINAL SERVICES POLICY הוא PER USER הצעות?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס ויסטה על מחשב בפעם הראשונה והוא לא מזהה את ההארדיסק במהך ההתקנה ( XP מזהה ללא בעיה ) הלוח הוא GA-P31-DS3L צי'פסט P31 - ICH7 קישור לאתר הלוח http://www.gigabyte-usa.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2569 לא מצאתי שם אף דרייבר המיועד לזיהוי RAID או משהו כזה ב BIOS גם ניסיתי לשחק בהגדרות ה SATA אותו דבר , ניסיתי AUTO ו ENHANCED ו COMBINED ללא שום תועלת ! איך אני יכול להשיג דרייבר לזיהוי ההארדיסק ??
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-