עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום וברכה, הורדתי איזה קובץ מהאינטרנט שכנראה היה בו וירוס שגורם לזה שאני לא יכול להעלות את המחשב שלי במצב רגיל אלא רק במצב בטוח. מה שקורה הוא כזה: אני מפעיל את המחשב ואז ישר במסך פתיחה הוא שואל אותי באיזה מצב לעלות את המחשב. אם אני לוחץ על האפשרות האחרונה (מצב רגיל) הוא מגיע עד למצב שהוא אמור להראות את הסמל של ווינדוס ואז נעצר שם במסך שחור והאפשרות היחידה לצאת המצב הזה היא בכיבוי אלים. ז"א אני יכול להפעיל את המחשב רק במצב בטוח. ניסיתי להתקין אנטי וירוס או לעשות סריהק של וירוסים אבל המצב בטוח לא מאפשר לי לעשות כלום חוץ מהעתק-הדבק. מה אני יכול לעשות? תודה רבה. נ.ב. יש לי עותק מקורי עם דיסק והכל.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by slimshady21,

לא יודע למה, אבל כשאני רוצה לשחזר למצב קודם, ואני נכנס ל- התחל>תוכניות>עזרים>כלי מערכת>שחזור מערכת, ומשחזר למועד מוקדם יותר- אני לוחץ "הבא" והכל, הוא מסיים, מאתחל את המחשב, ואז בפתיחה של הוינדוס הוא רושם לי שלא הייתה אפשרות לשחזר את המערכת כי לא נקבעה נקודת שיחזור לתאריך זה. וזה קורה גם אם אני משחזר לתאריך שהמחשב קובע (כל פעם שיש שינוי מהותי בוינדוס) או נקודות שיחזור שאני יצרתי... מה לעשות?? זה קרה לי גם לפני שפירמטתי, וגם עכשיו...

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. למרות שסימנתי את הוי ליד לזכור סיסמא ועשיתי את כל הסימונים בכל המקומות כל פעם שאני יוצא מהאוטלוק ונכנס מחדש הוי שליד הזכור סיסמא מסומן אבל הסיסמא לא נשמרת! מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עריכת המודר: בבת אחת אתה עובר על שני חוקים: - הכותרת שלך הייתה בסדר גמור, ואתה בחרת להכניס בה "דחוף" כדי להרוס אותה. - הקפצת את הת'רד הזה ללא בושה. אז הכותרת נערכה למקורית, והודעת ההקפצה נמחקה. ראה זאת כאזהרה ראשונה אליך.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by zolder,

יש לי WINDOWS XO PRO ואני רוצה לאפס את המחשב שלי מחדש,ממש ה כ ל,יש לי את הדיסקט של ה-WINDOWS ודיסקטים של איתחול(BOOT-זה מה שזה?-איתחול?),איך אני מוחק הכל את כל הכוננים ומתקין מחדש?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  5. כשאני נכנס להמון אתרים אז לא כל התמונות עןלות וצריך לעשות שיעלו ידנית מה לעשות שזה יעבוד כמו שצריך??

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  6. מלפני כמה ימים עשיתי עידכון של הויסטה אולטימט ויש לי איטיות רבה מאז.. המחשב טוען את הוינדוס לאט הרבה יותר וגם פעולות כלליות במחשב הפכו איטיות יותר. למישהו יש איזה רעיון?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  7. את האמת השאלה הזאת לא בשבילי אלה בשביל חבר, יש ברשותו מחשב פנטיום 4, עליו מותקנת מערכת ההפעלה חלונות XP פרו, הכל עובד תקין אך הוא צריך להפעיל את הקומפי (כמו מקלדת מיוחדת לילדים עם משחקים נלווים) והוא לא מזהה בכלל את המערכת, למרות שלפני זה במחשב הישן עם חלונות 98 זה כן זיהה, לכן הוא מעוניין להתקין בנוסף לXP את חלונות 98. אם זה היה הפוך אז לא הייתה בעיה כי להתקין XP בנוסף לכל מערכת הפעלה זה פשוט ונעשה אוטומטית עם תפריט, אך כשזה ככה זה בעייתי... למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  8. ברגע שאני נכנס לתיקיה מסוימת , וקובע שאני רוצה לראות את התוכן שמופיע בה כתמונות ממוזערות , ולאחר מכן אני יוצא שוב וחוזר חזרה לאותה תיקיה אז אני נוכח לדעת שמאפייני התצוגה חוזרים לעצמם שוב ושוב למרות שאני משנה אותם , במילים אחרות המאפיינים לא נשמרים ! כנ"ל לגבי סידור קיצורי הדרך בשורת המשימות בד"כ אני אוהב לסדר את זה בסדר מסוים , בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הסדר משתנה שוב ושוב יש למישהו מושג מה זה ?? יש לי אנטי וירוס + פיירוול + אנטי ספיוור .. :s05: ישבתי על זה כמה דקות , הגעתי למצבים שחשבתי על פורמט אפילו שיחזורי המערכת לא עזרו .. בקיצור חפרתי קצת באפשרויות של הנורטון סיסטם וורקס ומצאתי שם תכונה שנקראת SYSTEM OPTIMIZER והיה מסומן שם DONT…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by Aviv.H,

יש לי XP..עכשיו אני יכול איך שהוא לשדרג אותו לVISTA מבלי לפרמט את המחשב ? או שאני חייב לפרמט... אם לא אז איך אני עושה את זה ?? תודה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by HttpShare,

אני מקווה שהכותרת תקינה כי אין לי מושג איך הייתי צריך לנסח את זה ;D אז ככה, אם אני נכנס למשל לכונן C אז הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" ואם אני נכנס ל "Program Files" אז גם שם הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" וכך הלאה.. אני מתכוון שכולם מסודרים לפי פרטים, אבל אני רוצה שיהיו סמלים בינוניים.. בלי לעבור תיקיה תיקיה ולשנות את הסדר.. יש אפשרות כזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. בעיה בווינדוס 98: איך שהמסך נכבה , המחשב נתקע.ואם יש מוזיקה אז יש אעש חשמלי כזה שתקוע כמו שכשפעם כשהיומשתמשים בקאזה והיו מורידים שיר פגום... אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה דחוף [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  12. יש לי מחשב AMD 2.2GHZ וזיכרון 2GB, מחשב מינימלי ביותר מותקנת עליו ויסטה 64 ביט בזמן האחרון הוא נהיה איטי בצורה מטורפת אפילו כשפועל רק מסנג'ר ואקספלורר 8 נכנסתי לTASK MANAGER ואני רואה שתי תהליכים שצורכים די הרבה משאבים: SVCHOST שיש כמה ממנו, וTrustedInstaller, כל אחד מהם תופס איזה 300MB הקטע שבגרפים אני רואה שהCPU בכלל לא מנוצל עד הסוף, הוא מגיע רק ל40 אחוז גג והזיכרון תפוס על 1.3 מתוך 2 מה הבעיה פה? ולמה המחשב כזה איטי?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by AdamS,

היי, יש לי כבר כמה זמן את צורב ה-DVD GSA H42N של LG והוא עובד מעולה. עכשיו, היה לי משהו והייתי צריך לנתק אותו מהמחשב ולהחזיר - אחרי שהחזרתי הכונן לא היה במחשב שלי. הסתכלתי ב-device manager והוא היה שמה עם סימן קריאה צהוב והוא זוהה גם בביוס. לא הצלחתי לגרום לזה להסתדר, מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by TuviaDaCat,

שלומות יש לי ספרייה שאם אני בודק את המאפיינים שלה היא בעצם תופסת 10 ג'יגה, אבל אם אני נכנס לתוכן שלה ועושה על כל הפריטים יחד מאפיינים אני רואה שתפוס 4 ג'יגה, ולא לא מדובר בקבצים נסתרים... ובנוסף לכך כמה קבצים שהורדתי מקאזה פשוט "נעלמו". לדעתי הם קיימים אבל משום מה ווינדווס לא מציג אותם. ראוי לציין שאותה ספרייה היתה פעם מחיצה להרדיסק, ואיחיתי עם partition magic. וגם די ראוי לציין שההרדיסק שלי השמיע רעשים במשך 5 דקות. השאלה הנשאלת היא אם יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הקבצים הנעלמים, או מה יכול להיות שקרה להרדיסק המסכן. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by udi80,

רצית לדעת למה לא עובד לי גאדגטים של yent הוא מראה רק התקנית והסרתי אוות ולא עוזר מה אני צריך לתקין שזה יעבוד והתקנית במחשב אחר של visat וזה עובד

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by lirancoh85,

הוינדוס הינו SP2 וזה קורה בכל וינדוס שאני מתקין אחרי הודעת הארור הדבר היחידי שנפגע זה הכרטיס קול אין שמע !!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  17. כבר זה מספר ימים שיש בעיה שמציקה מאוד ומפריעה לי לסדר העבודה במחשב. מידיי פעם המחשב מתחיל להשתגע ולפתוח באטרף לא רגיל מלא חלונות של האקספלורר ואיני יודע כבר מה לעשות ??? איך אני מפסיק את זה, מה אניתן לעשות בנידון??? תודה מראש עבדכם הנאמן תומר בכר

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by hagay21,

יש לי נייד של Lg בן חודש הדרייברים מעודכנים והכל מתפקד ניךלא רק בעייה קטנה............ לעכבר יש קריזות....שאני כותה בוורד מסמך פתאום הוא קופץ לראש הדף והשורה החדשה מתחברת עם השורה הראשונה מישהוא שמע על תופעה זו ואיך ניתן לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by oded6188,

Windows 2000, בכמה ימים האחרונים המחשב קורס, בלי הודעת שגיאה, בלי כלום - פשוט בום, וזה נדלק מחדש... נראה לי שזה קורא כשאני באקספלורר... מה האפשרויות לפיתרון? תודה.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  20. שלום, רכשתי דיסק קשיח מסוג WD 1002FAEX 1TB ומשום מה בתוכנת הביצועים של וינדוס הוא מקבל ציון של 5.9 בלבד למרות שהוא מחובר ב SATA3. האם זוהי תוצאה הגיונית לדיסק שכזה? תודה

21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה. כשהתקנתי את הווינדוס האותיות של הכוננים התפכו, מה שקרה בעצם שהמערכת עכשיו מותקנת על D והכונן עם כל הקבצים הוא C. האם אפשר להפוך את האותיות שלהם? תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by refaels2006,

ברשותי מחשב פנטיום 4 128 RAM כרטיס מסך 256DDR . עכשיו התקנתי על המחשב הזה את גרסאות Windows XP HOME ואת PRO. עד שאלה קרסו לגמרי . אני לא מתכוון להתקין אחד מאלה מחדש וגם לא את Windows 98 .. אני יודע שאין תמיכה לWindows 95...אבל אני רוצה להתקין אותו בכל זאת . יש לי את הדיסק..(צרוב מהאימיול) עם סיראל...הבעייה שחסרים לו קבצים למרות שצרבתי את קובץ ISO כראוי . השאלה שלי בכל מקרה היא : מה יותר עדיף למחשב שלי מבחינת הרצה ?.. אמרו לי פעם ש95 עדיף .

23. שלום! לאחר פירמוט המחשב, הגדרתי את השפות כפי שצריך, אבל יש שתי בעיות: 1. אם אני רוצה להחליף שפות כתיבה אני יכול, אבל הסמן נשאר תמיד אנגלית, וכמו כן גם הסימן למטה שאומר EN וHE תמיד על EN או שהסמן שמשנה צדדים כל פעם שמשנים שפה הפוך זה אומר שאני כותב בעברית אז הוא בצד של האנגלית ולהפך 2.במשחקים שאומרים לי ללחוץ על אות מסויימת אז במקום האות מופיע לי סימן שאלה. 3. בICQ שאני כותב בעברית אז מופיע לי בג'יבריש. מה אני צריך להגדיר שהבעיות יפתרו? תודה אריאל

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום התקנתי מחדש את WINXP אבל הוא לא מצליח להוריד לי תSP2 הוא פשוט כותב FAIL במסך של ההורדה, מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by o.k,

שלום לכולם! יש ברשותי דיסק התקנה מקורי של windows xp proffessional מישהו יכול להסביר לי איך מבצעים התקנה ראשונה למחשב.. תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים