עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב לכולכם! עקב בעיות חימום שהייתה קיימת במחשב שלי, העברתי את כרטיס הטלביזיה שלי סלוט PCI אחד למטה. מאז הVISTA לא מזהה לי את כרטיס הטלביזיה, לפני ההעברה הוא זיהה אותו אוטומאטית ללא שום בעיה, לדאבוני זה אינו המצב כרגע. יש לומר שאת הדרייברים הקודמים הוא הוריד לי מתוך windows update וכרגע הוא אומר לי שהם כבר מותקנים, אין לי אפשרות להתקין אותם מחדש יש למישהו רעיון איך פותרים בעיה כזאת? קיבלתי את הכרטיס מחבר, אין לי את הדגם שלו, אין לי דיסק התקנה שלו, כרטיס הטלביזיה הזה הוא בערך בן 5, אבל עד להעברת הSLOT(לפני כ-20 ד') הוא עבד מעולה! ועכשיו הWINDOWS לא מזהה אותו כולה בגלל העברת SLOT, מתסכל נורא.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by kobibo,

בין ה HOME PRIMUME לבין ה ULTIMATE ? למשתמש בייתי המשחק במשחקים,צופה בסרטים מוזיקה ואינטרנט מה כדאי יותר ולמה ?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by ameer_a7,

שלום, היום קיבלתי מחשב נייד מסוג HP DV6186 , מותקן בו מערכת הפעלה XP HOME ויש עוד מחצית של שחזור מערכת. המערכת בסוג NTFS מה שאני רוצה לעשות , לבטל כל המחיצות , לחלק מחדש ל 3 מחיצות שוות. לפרמט , ולהתקין את מערכת ההפעלה בפורמט FAT32 יש לציין שכבר ניסיתי להכניס דיסק התקנה , אך אומר שהדיסק קשיח אינו מוכן או לא מוזהה או לא הבנתי בדיוק , מצד שני הוא נכנס למערכת הקיימת כרגיל. יש מתנדבים לעזור?

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by lidor_abo,

האם זה נכון שמחברים disk on key למשחב זה מוסיף זיכרון לזיכרון הראשי?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. פירמטתי את המחשב עכשיו כשאני נכנס לתיקיה של סרטים ונכנס לסרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: http://img520.imageshack.us/img520/741/gfgdgfxi3.png איך שאני נכנס לתיקיה זה עושה את זה הסרט פועל כרגיל. מישהו יודע איך לתקן את זה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. שלום. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP HOME על אותו כונן שהיא הייתה מותקנת קודם. לאחר הפרמוט על האותיות השתבשו וכונן המערכת הוא לא הכונן הראשון. יותר מזה - כונן אחר, שאינו קשור כלל למערכת מוגדר כ"כונן מערכת" (תחת ניהול דיסקים) ואיני יכול לשנות את האות שלו. האם אפשר לשנות אות לכונן מערכת מבלי לפרמט ? האם אפשר לשנות אות לכונן שמוגדר ע"י המערכת ככונן מערכת למרות שהוא לא כזה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. שלום יש לי בעיה , אני מפעיל תמחשב , יש לי windows xp pro hebrew ואחרי מספר שניות זה פשוט נתקע יש לי amd 64 5600 x2 asus m2n-e 2x1024 memory GEFORCE 8800gts 640mb מסך L.G L1953TR תודה מראש לפעמים גם מספר שניות אחריי שהוא נתקע ,עולה מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט חשוב לציין שהכרטיס מסך הוחלף לאחר ההתקנה של המערכת הפעלה , כי הקודם פשוט נשרף , ובעצם הכרטיס החדש עובד על מערכת הפעלה חדשה ללא FORMAT

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. יש לי שני מסכים ואני עובד כך שאחד מהם הוא Expend (הרחבה) של השני. האם אני יכול לגרום לתוכנה לעבוד על שני המסכים. כלומר האם אני יכול לעשות לה maximize ובמקום שהיא תתפוס מסך אחד היא תתפוס שני מסכים?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  9. יש לי שלושה חשבונות דואל שהתקנתי באאוטלוק ואני מקבל את הדואל משלושת החשבונות. עד כאן הכל בסדר. השאלה שלי האם אני גם יכול לשלוח דואל משני החשבונות האחרים מהמחשב הזה? כדי לבאר: המחשב נמצא אצלי בבית ואני רוצה לשלוח דואל משני החשבונות שיש לי בעבודה ושאותם אני יכול לקרוא בבית, אני גם רוצה לשלוח דואל מהבית, כאילו נשלח מהעבודה. אשמח להסבר .

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by DAVIDD,

?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. שלוטם לכולם יש לי ווינדוס אקס פי פרו ושמתי לב שתיקיית ווינדוס שוקלת 4 גיג'ה האם ככה זה צריך להיות? ואם לא איזה קבצים אני יכול למחוק תודה לעוזרים

12. כולנו מכירים את זה. יישום כלשהוא קורס (וורד?) ומייד אח"כ מבקש מאיתנו לשלוח דו"ח שגיאה למיקרוסופט. זה אף פעם לא עוזר, אבל זה תמיד לוקח זמן יקר. אז איך לבטל את שליחת הדוח למיקרוסופט? המדריך הזה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_04.html

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by thebestof2005,

חברה אני ממש מיואש חייב בבקשה עזרה. זה קרה פעם ראשונה לפני כמה ימים. המחשב שלי בדרכ פתוח הרבה ימים רצוף ומדי פעם אני יעושה ריסט כדי לרענן אותו. לפני כמה ימים שעשיתי ריסט, המחשב פשוט כאילו נתקע בשלב שבו יש את הלוגו של WINDOWS ומתחת כזה פס כחול שעובר ועובר (כאילו LOADING של WINDOWS). ישר חשבתי והלכתי ל SAFE MODE חיפשתי אולי יש בעיה או משו עשיתי סריקות של אנטי וירוס וכאלה לא מצא כלום, הפעלתי תמחשב מחדש והופ! הכל פעל כרגיל. המחשב היה פתוח עד היום כאשר שוב עשיתי ריסט למחשב ושוב קרתה אותה בעיה אבל הפעם גם אחרי שנכנסתי לSAFE MODE וחזרתי חזרה, המחשב לא עלה ועדיין נתקע באותו שלב. יש לציין שהמחשב ב SAFE MODE עובד בצורה רגילה לגמרי, אין שום בעיות מיוחדות..... אני ממש לא יודע מה לעש…

14. Started by ice35,

אני לא מדבר על 32 או 64 ביט אלה על גירסאות הויסטה, אני כבר חצי שנה עם אולטימט ואני לא רואה בו משהו מיוחד אז השאלה אם כדי לעבור (אחרי פירמוט) לגירסה קלה יותר? המפרט שלי : E6300 Asus P5L-VM 1394 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz X2 GeForce 7600GS איזה גירסה ממולצת לי אם אני לא רוצה אולטימט?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by MODY69,

שלום חברה, ברשותי מחשב כזה: P4 3.0GHZ 915P 2*512 400MHZ HD 160GB SATA 7200RPM 7800GTX ה- XP שלי כבר גוסס אחרי שנתיים ללא פירמוט ורציתי לדעת אם לעשות פורמט ולהתקין הכל מחדש (פעולה שאני עושה פעם בהמון זמן) או להתקין וינדוס ויסטה. כמו כן, שמעתי פעם שלא חובה לעשות פורמט ל- XP ואפשר לעשות ריפייר ואז אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש. האם באמת יש דבר כזה? אם כן, איך עושים את זה? אני מבקש שלא תגידו לי "למה לא קראת את הפוסט מאתמול?" או דברים בסגנון כי אין לי יותר מדי זמן לשוטט בפורום. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by gigi,

היי אני משמתש ב windows xp sp2 בעברית יש לי מחשב נייד... אני לא מצליח לכבות את המסך של המחשב הנייד וגם לא בדרך: קליק ימני על שולחן עבודה-מאפיינים-שומר מסך-צריכת חשמל-.... מכיוון שכל האפשרויות אפורות...מצורפת תמונה.. מאיפה אני יכול להוריד ערכות כאלו חדשות או פשוט לתקן את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  17. Started by tzahi16,

יש לכם מושג?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  18. במחשב הראשי (אני כותב כעת מהנטבוק), אני לא מצליח לעשות log on כשאני נכנס למשתמש שלי (administrator), הוא מחכה מלא זמן, ובסוף יוצא כאילו לא עשיתי כלום. ניסיתי להכנס בsafe mode ואותה בעיה, למרות שלפעמים פתאום הוא כן נכנס, ואחר כך כבר לא. למישהו יש מושג איך אני מטפל בזה? נ.ב. אין לי דיסק התקנה, התקנתי את זה על דיסק וירטואלי.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. Started by zombie,

כמו שבכותרת.. זה מקפיץ לי משחקים ומציק, איך אני פותר את השגיאה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  20. http://www.tipandtrick.net/2008/windows-cannot-hibernate-computer-with-more-than-4-gb-memory מסתבר שזו הגבלה של מיקרוסופט כדי לשמור על רמת ביצועים גבוהה של המחשב.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by sharmeiri,

היי רציתי להתקין את configmaker של cisco אבל אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) . לפני זמן ניסיתי להתקין קובץ אחר של תוכנה נוספת וקיבלתי את אותה הודעה. ניסיתי כבר את הנושא של תאימות התוכנה לאחור (דרך מקש ימני ומאפיינים) אבל לשוא. תוכנות אחרות כן מותקנות על המחשב בלי בעיות. איך יתכן כי בXP PRO זה מתקין וב XP HOME יש הודעת שגיאה? תודה למבינים מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. שלום. קודם כל תסלחו לי אם במהלך הכתיבה שלי אני יטעה קצת כי אני לחוץ בטירוף.. אז ככה בניתי מערכת לבד(זו הפעם ה3 שאני עושה את זה לבד..) במהלך ההתקנה של החומרה לא נתקלתי בבעיות מיוחדות חוץ מזה שבעת הרכבת הקירור למעבד נתקלתי לא פעם ולא פעמיים בסירוב של הקירור להיכנס לחורים בלוח והפעלתי עליו לחץ ולבסוף הוא נכנס עכשיו אני חושש שגרמתי נזק למעבד(יכול להיות?)..איך אני יודע שהמעבד עובד טוב ושאין בעיות איתו? יש איזו תוכנה שבודקת את זה? חוץ מזה הכל הלך טוב חוץ מהסידור של החוטים במארז(זה באלגן רציני לסדר את זה) אז המערכת שלי היא כזאת: E8400 A-Data 4GB 800mhz HD4870 EP-43ds3l Segate 250GB Sata2 Thermaltake thoghpower 600W מערכת מוכרת לכל הדעות.. עכשיו לשאלות העיקריות שלי.…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by avivboker,

ליפני כמה ימים נעלם לי חלון המשימות הכחול שנימצא בכל תיקיה ומציג משימות שחיכות איך אני מחזיר אותו?

24. Started by kkffiirr,

הורדתי משהו שנקרא NUSB או NATIVE USB DRIVERS אבל זה דפק את המערכת וגיגול קצר גילה שזה לא תומך במערכת עברית LOC או ENA.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by msy,

עלי להפעיל את תוכנה מסוימת שדורשת הפעלה בשירותים של IPSEC ניסתי להפעיל את השירות ידני או אוטומטי כל פעם קבלתי שגיאה אחרת פעם 1747 פעם 1075 . ניסתי להכנס להגדרות רגיסטרי לפי מאמרים מסומים ולשנות אך ללא הועיל . האם יש למישהו פתרון ? מערכת הפעל XP PRO SP3 תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.