Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
טוב, מכירים את הבעיות הקטנות שלעיתים אתם מוצאים עצמכם "חסרי אונים" אל מולן? זו היא אחת מהבעיות... אני מעוניין לבטל את הזכרון האוטומאטי של הדפדפן לצמיתות, כך שבכל פעם עלי יהיה להזין את היוזר והססמא הנילווית באופן ידני לחלוטין. כעת המצב הוא כזה, כאשר אני בא לבצע כניסה לחשבון מסויים, היוזר "מוקפץ" באופן אוטומאטי ועימו, הססמא, בהתאמה. אני מעוניין לבטל את אופציית "ההקפצה" הזו לצמיתות, כך שלא תופיע גם בשום אתר אחר. נראה לבינתיים שמקור האופציה כלל לא בדפדפן (אז היכן כן?!?!?!?111אחד) מצורפת תמונת מסך הממחישה את התופעה... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אנ מנסה להעלות על וינדוס XP תוכנה מבוססת דוס ואני מקבל הודעה שהוינדוס לא תומך ב Ms-dos הבנתי שיש איזה פאץ שמסדר את זה מישהו יודע למה אני מתכוון?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה שאלות: איזה תוכנה נותנת אפשרויות טובות של tweak ל windows 2000? האם יש תוכנה שנותנת ל windows 2000 מראה של windows xp (אני מתכוון taskbar כחול, start ירוק...) איזו מערכת הפעלה הכי יציבה מבין הבאות: windows 98se או windows 2000? האם windows 2000 מאפשר לשחק במשחקים כמו windows 98 ו windows xp (ב windows nt אי אפשר לשחק במשחקים..)?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
פירמטתי תמחשב ונוצר בילבול בין האותיות של הכוננים יש לי ווינדוס אקס פי רציתי לדעת איך אני משנה תאותיות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם אני יכול להשתמש ב WINDOWS VISTA X86 על מעבד INTEL E6300 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: הכתובות של האתרים שאני רושם בשורת הכתובות לא נשמרות אחרי שאני סוגר את התוכנה. כל פעם אני נאלץ לרשום אותם מחדש או להישתמש בהשלמה אטומטית, אבל אני רוצה שתופיע לי רשימה של כתובות. אני השתמשתי בטביקר ואחרי הסרה שלו התחילה הבעיה הזאת. אני יודע שפשוט צריך לשנות איזה פרמטר בREGEDIT אבל לא יודע איזה. אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חלק מהקבצים בווינדוס נצבעו בכחול למה??? ואיך משנים את זה (דוגמה בתמונה) בחלק גדול מהספריות של הווינדוס [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מיקרוסופט תמכור את ה"חלונות" תחת השם Windows XP Home Edition N בריסל דחתה 10 רעיונות קודמים לשם הגרסה האירופית שהציעה מיקרוסופט רונן לב 19:39 29/3/05 מיקרוסופט נכנעה ללחצים מצד הנציבות האירופית בבריסל: הגרסה החדשה של מערכת ההפעלה שלה Windows XP, תימכר באירופה תחת השם Windows XP Home Edition N. זהו הצעד האחרון בו נוקטת ענקית התוכנה האמריקנית תוך ציות להוראות של בריסל, בעקבות קנס שהשיתה עליה אשתקד הנציבות האירופית. האות N בשם החדש פירושה "גרסה זו אינה כוללת נגן מדיה" (Media Player). האיחוד האירופי הודיע שהשם הראשון שהציעה מיקרוסופט לגרסה זו - Windows XP Reduced Media Edition - היה עשוי להרתיע את הצרכנים מלרכוש את הגרסה החדשה. בריסל השיתה אשתקד קנס בגובה 640 מיליון דול…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הי, פירמטתי את D הכונן של ויסטה, וחזרתי לXP שכבר היה לי מקודם, ועכשיו בבוט הוא עדיין מראה ויסטה. עכשיו שאני חושב על זה זה היה רעיון טיפשי, אבל לא הייתה לי דרך מהדיסק התקנה של הויסטה (לא מקורי) להעיף אותה, הXP יכול לעלות,, פשוט יש שגיאה לויסטה ואני לא רוצה את המסך של בחירת מערכת הפעלה כי אני משתמש רק בXP וזה מקשה על המשפחה שלי. איך אני מעיף את הבוט לואדר של הויסטה שXP יעלה ישר? הויסטה הזאת תגרום לHDD שלי לעוף מהגג... תודה מראש, אורי.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני עושה BOOT עם דיסק ווינדוס ונכנס להתחלת ההתקנה, בוחר בכונן וזה מתקין עד הסוף שהוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש, ואז אחרי הBOOT הוא לא ממשיך את ההתקנה אני נכנס לווינדוס בכונן אחר ואני רואה שיש קבצי WINDOWS על הכונן אבל אי אפשר להיכנס דרכו הכונן הוא Hitachi HCS721616PLAT80 שם מוזר הכונן היה בממיר yes max ועשיתי בדיקה באינטרנט עליו ובכל האתרים שבדקתי רשום את זה HCS721616PLAT80 Hitachi CinemaStar 7K160 160 GB Hard Drive Data Recovery האם זה אומר שהכונן הוא רק לגיבויים בלי אפשרות למערכת הפעלה עליו?? מה יכולה ליהיות הבעיה???????
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל מדיה פלייר אני מקבל את השגיאה הבאה: יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי XP בעברית ובכונן C יש לי 40 ג'יגה.יש מצב לעביר לכונן D עשר גיגה בלי לפרמט?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
וינדווס באנגלית
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה הופתעתי לגלות שיש תהליך תחת המשתמש שלי בווינדאוז בשם pokapoka79 התהליך אינו מזוהה עם התוכנות שאני מפעיל עקבתי עד לקובץ המקור שלו שנמצא בתקיה של הווינדאוז אך אינני מצליח למחוק אותו , הוא בשימוש כל הזמן וכשאר אני מנסה לסגור אותו דרך מנהל המשימות הוא פשוט נפתח מחדש ... חשבתי אולי להכנס דרך הסייפט מוד לווינדאוז ולנסות למחוק אותו , אך כשאר אני מאתחל את המחשב ולוחץ על כפתור ה - F8 אני מגיע למצב בו אני יכול לבחור ממה המחשב יעשה BOOT ואין אפשרות להכנס לסייפט מוד אם מישהו יודע כיצד למחוק את הקובץ הנ"ל אני אשמח לדעת , והאם יש דרך נוספת להכנס ל סייפט מוד ?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
עכשיו כונן C התנפח בעוד 400MB. איך אני מסיר את הקובץ שהורד אך לא הושלם? IE6 XP
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני HDD ומ"ה מותקנת על כונן C וD הוא DATA התקנתי לאחרונה HDD חדש של 500G ובגלל שאני עובד על IDE הייתי צריך לנתק את אחד מהכוננים אז ניתקתי אחד ושעשיתי BOOT למחשב המערכת אמרה לי שהיא לא מזהה OS אז החלפתי בין הHDD ועדין המערכת לא עלתה תעזרו לי בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אמרו לי שיש אפשרות "לדרוס" את המערכת הפעלה win2000 ע"י ריפייר של אקס פי ובכך לא צריך לפרמט את המחשב. זה נכון ואם לא האם זה אפשרי לעשות את זה בלי פירמוט
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתר מגניב המון ידע וכיף לקרוא.. לאחרונה אני מתעסק עם וירטואליזציה ואני מחפש מקום ברשת שבו אני יכול להשתמש על תחנות וירטואליות מייקרוסופט בשביל טסטינג.. אם יש למישהו דברים להוסיף טיפים או תוכנות טובות חוץ מ VMWARE דברים כאלה או תחנות וירטואליות מייקרוסופט פרודקשיין.. אשמח לשמוע. תודה ובהצלחה..
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי לפני כשעה את Windows 7 [build 7100 RC בכל אופן הכל מצוין חוץ מהמדיה פלייר. האם מישהו יודע כיצד אני יכול להגידר אותו כך כשאני מכווץ אותו תוך כדי שהוא מנגן שיר, הוא יופיע על שורת ההתחל עם פרטי השיר ועם כפתור PLAY\PAUSE [בדומה לפיצ'ר שהיה בויסטה ובאקספי]?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב אני מקבל מסך Log In - איך אני מבטל אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
למי שיציא לראות מערכת הפעלה של WindowsXP באנגלית יודע שלכתב על שולחן העבודה שי צל שהוא גם outline... פיתרון מצויין לרקעים בהירים. לעומת זאת במערכת ההפעלה בעברית הצל הוא רק צל ובטפט בהיר הכתב נבלע לתוך הרקע... איך אפשר לכוון את הצל של הכתב???
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP על מחשב פנטיום 3, 866, דיי חזק יחסית, מעולם לא עשה בעיות ועבד תמיד חלק. בשלב ההתקנה, כאשר הוא מעתיק קבצים הוא נתקע ב: setup is loading files (Kernel Debugger)DLL אני משאיר אותו המון זמן אך זה נתקע ולא מתקדם הלאה. החלפתי הארד דיסק אחר, החלפתי 2 כונני דיסקים, הוצאתי והכנסתי זיכרון,כרטיס מסך וכל החיבורים - אך עדיין. זה דיי דחוף לי לסיים השבת, אשמח אם מישהו יוכל לעזור. תודה
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מה לעשות? ההודעה הבאה קופצת כל הזמן... הכנסתי דיסק של win ועשיתי retry ואז זה עובד סבבה... ואחרי כמה זמן שוב... קופץ. ואחרי כל הפעלה מחדש של המחשב. (ועוד שאלה לא קשורה... אבל ננצל לנושא.) חבר שלי מנסה לפתוח תיקיה על שולחן העבודה וזה נותן לו הודעה באנגלית שאומרת "אין יותר קבצים" (ולא לא ניתן לכתוב או כל דבר אחר...). אמרתי לו לאחות את הדיסק... וגם מחקנו מלא קבצים ואת כל הטמפוררי... יש כרגע 7+ ג'יגה פנוי בתוך הארדדיסק של 40... ועדיין... זה לא נותן. הקטע המוזר הוא שאם הוא פותח תיקיה ב C לדוגמא... זה נותן, ולא רק זה, אפשר להעביר אותה לשולחן העבודה... אבל לפתוח ישירות בשולחן העבודה אי אפשר... למה? תודה... יותר חשוב השאלה הראשונה!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אנ כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מה זה באתי ללחוץ על מחיקת כל הקבצים בסל מחזור ופתאום בום אני קולץ את הסל מחזור נעלם לחצתי בטעות על מחיקת הסל מחזור משולחן עבודה , בעע מה זה , למה שמישהו ירצה למחוק תסל מחזור??? כמובן שזה VISTA איך להחזיר תסל מחזור??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-