Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה כבר די הרבה זמן... יש משחקים/תוכנות שאני פותח אותם ואז אני מקבל הודעת 'דונט סנד' אני מתקין משחק, משחק ואז אני יוצא ונכנס שוב ורק אז אני מקבל הודעה ואני לא יכול להכנס שוב זה קורה לי בתוכנה דה אול סיאינג איי (למעלה) בET, AA ועוד... חשבתי שזה בעיה בווינדואס אז אתמול פירמטתי וזה שוב קרה, ואז פירמטתי עם דיסק של חבר וזה שוב קרה יכול להיות שיש לי בעיה בחומרה? ד"א לא מצאתי פתרון בחיפוש
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה שאלות: איזה תוכנה נותנת אפשרויות טובות של tweak ל windows 2000? האם יש תוכנה שנותנת ל windows 2000 מראה של windows xp (אני מתכוון taskbar כחול, start ירוק...) איזו מערכת הפעלה הכי יציבה מבין הבאות: windows 98se או windows 2000? האם windows 2000 מאפשר לשחק במשחקים כמו windows 98 ו windows xp (ב windows nt אי אפשר לשחק במשחקים..)?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה קורה חברים? יש לי בעיה די מעצבנת בוינדואס ויסטה, קניתי מחשב חדש, התקנתי Windows Vista Ultimate עשיתי עדכונים והכל התקנתי SP1 וכל זה.. עכשיו כאשר אני משתמש בכלי עזר של התמונות של וינדואס ויסטה אני רואה את התמונות עם גוון צהוב והרקע מאחור הוא בצבע צהוב, וזה משנה את הגוון שלהם זה ממש מעצבן.. תמונה: *סתם תמונה של המפרט שלי בעבר עם המחשב הקודם, הייתה לי גם את הבעיה הזו בהתחלה, אבל איכשהו זה הסתדר.. אני ניסיתי כמה מדריכים באינטרנט, של הפרופיל של הצבע והכל ואף אחד מהם לא עזר =/ אשמח אם תוכלו לעזור לי, רון.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, תהיתי איך אוכל להוסיף את האפשרות להפעיל את חלונות מחדש במצב בטוח בחלון הקטן שנפתח כשלוחצים על Start ואז על Turn Off Computer, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי אני עובד לפעמים דרך השתלטות מרחוק מה שמאלץ אותי לשים סיסמא על היוזר אחרת זה לא מצליח להתחבר מרחוק אבל אני לא רוצה שבהפעלה מחדש הוא יעלה וימתין לסיסמא כל פעם ... האם יש דרך לעקוף את זה לגרום לו לשמור את הסיסמא קבוע כי אני לא באמת רוצה אותה בעמדה הקבועה .....
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הוא החזיר את זה יותר מדי אחורה והוא רוצה להחזיר את הWIN לכמה חודשים קדימה.. זה אפשרי? או שמרגע שעשית שיחזור אז אכלת אותה? ממני,
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני זוכר פעם מישהו לימד אותי איך מבטלים איזה קובץ בסרביס של הווינדוס וככה זה הרים את מהירות האינטרנט... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה שוב??
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
התקנתי מחדש תווינדוס ואני צריך לעשות אקטיבציה, מישהו יודע איך ?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אפשר כבר להתקין מודם USB עליו או שהמערכת עדיין לא תומכת / לא תתמוך ? כי שמעתי שיצא עידכון חדש. אפשרי לעשות רשת ביתית מויסטה לווינדוס XP ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-כותרת- הדיסק הוא דיסק BOOT כמובן (נוסה בהצלחה כבר הרבה פעמים) מה עושים ? הדיסק CD מוגדר כעדיפות ראשונה בבאיוס..
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
XP כבר יש לי, השאלה אם שווה להוציא 500 שקל בשביל Home Premium? המחשב בעיקר למשחקים וגם לסרטי HD. הבעיה העיקרית שלי היא בגלל כל ה-Games for Windows שלפי מה שהבנתי עובדים רק על ויסטה. אז השאלה שלי היא: לקנות ויסטה או לדבוק בXP?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה ימים הורדתי את המשחק Juiced היום הפעלתי את המחשב ומיד בלי התחברות לאינטרנט הפעלתי את המשחק , שחקתי בו וניסיתי לשחק באינטרנט למרות שלא הייתי מחובר לאינטרנט המשחק כתב לי loading וחיכיתי כ5 אחרי שראיתי שהמחשב נתקע לחצתי ריסט הישר מהמארז אחרי זה ניסיתי להפעיל את המחשב והוא פשוט לא פעל במצבו הרגיל ניסיתי להפעיל במצב בטוח והוא פעל ואפילו הסרתי את המשחק אך ללא הצלחה והמחשב עדיין אינו פועל במצב רגיל רק במצב בטוח *יש לציין כי ביצעתי שחזור מערכת וזה לא פעל *יש לציין כי ניסיתי להפעיל את המחשב מהמצב שבו כתוב "המאפיינים האחרונים שעבדו" וגם זה לא פעל תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי מותקנת במחשב מערכת הפעלה windows xp sp-2 eng. התקנתי על אותה מחיצה (:c) גירסא של windows xp sp-3 בעברית. עכשיו שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי בחירה בין 2 הגירסאות. החלטתי שאני לא רוצה בכלל את הגירסא העברית על המחשב. יש אפשרות למחוק/להסיר אותה לחלוטין? הגירסה האנגלית נמצאת בספרייה windows, והגירסה העברית נמצאת בספרייה windows3.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תקשיבו יש תמיד את הגלריות של התמונות שהם בפורמט פלאש ולא ניתן לעשות להם שמירה בשם ולהעביר אותם למחשב כי הם בקובץ פלאש... מישהו מכיר דרך שניתן להוציא את התמונות ולהעביר אותם למחשב באיזשהי דרך... תודה מראשש!!! ואני לא ידעתי אם הנושא הזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי מקום יותר טוב לשים אותו... אם הוא לא מתאים תעבירו...
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
היי אני משתמש בויסטה התקנתי אקספךורר 8 (לפי מה שהבנתי זו בעיה שהופיע לעוד כמה כשהתקינו..) יש לי כל מיני שטויות בסייד בר, אבל יש תוכנה אחת ספציפית שעושה לי בעיות. היא מראה לי מה התוכנות שמנצלות הכי הרבה משאבי מעבדים ותוכנות שמנצלות הכי הרבה משאבי זיכרון. מה שקורה, מופיעה כתובית אדומה שזה מה שרשום בה: -------------------------- update(): 'processld' is null or not an object -------------------------- עכשיו אני סוגר את זה פותח מחדש זה עובד טוב לכמה שעות ואז שוב מופיעה הכתובית הזו עוד פעם וחשוב לציין שכל פעם מרגע שהכתובית הזו מופיעה הוא גם מפסיק לעדכן את הנתונים של התוכניות שלוקחות משאבים וזה נשאר תקוע על אותם תוכניות שזה הראה ברגע שהכתובית הופיעה (ולמעשה נתקע ככה.…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שאלה: windows 7 שלום לכולם האם אפשרי להתקין את מערכת ההפעלה wundows 7 בלי לפרמט את המחשב?, ובלי לעשות מחיצות??? זה חשוב לי מאוד לפני שאני יתקין את זה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
1. האם זה אפשרי? אם כן האם זה מומלץ או לא? 2. כמה מקום צריך מינימום בכונן?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
לפני הפירמוט הוא קיבל פירמטתי לפני שבוע ועכשיו לא יודע מה הבעיה איך אני עושה שיקבל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי משחק על כונן וירטואלי ואני מנסה להתקין אותו גם דרך הAUTORUN וגם ידנית ומופיעה לי הודעת שגיאה כזאת ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי תודה.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מתנתק ומנסה מיד לאחר מכן להתחבר דרך החייגן אז מופיע החלון הבא (כמו מאפיינים של החייגן) למרות שאני לוחץ על החייגן על מנת להתחבר ואני לא יכול להתחבר. הנה מה שמופיע:Picture2.jpg
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד לא מזמן היה לי win2k שהתקנתי מדיסק שקניתי בארץ, למרות שהתקנתי את הגירסה באנגלית לא היום שום בעיות עם השפה. לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי windows מדיסק שלא קניתי בארץ.. ז"א הכל באנגלית. כמובן שלאחר ההתקנה דאגתי להתקין תמיכה בעברית ואת כל הפונטים העיבריים שמצאתי ובאמת רוב הזמן אין תקלות. כלומר אני יכול לקרוא בעברית ולכתוב ובעברית אבל בכל זאת למחשב יש בעיות מדי פעם. למשל שירים בוינאמפ הוא קורא אבל לא כותב בעברית את השמות, הודעות אווי באיסיקיו ופרטים של אנשים אני לא יכול לקורא, (במקום עברית רואים קישקושים כאלה)ף אבל לשלוח ולקבל הודעות אני יכול ... מישהו נתקל גם בבעיה או יודע איך לתקן את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים. אחד עם מע' הפעלה ואחד סתם לקבצים... שרק האחד של המערכת הפעלה מחובר-אין שום בעיה. ששניהם מחוברים (ולא משנה מצד הג'אמפר)-הוא כותב לי את זה: NTLDR is missing press Ctrl+Alt+Del to restart. פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני אדמיניסטרטור בחדר מחשבים שמשתמשים בו הרבה אנשים, בכל מחשב שמשתמש נכנס אליו נכנסים אז כל הMY DOCUMENTS שלו מסונכרנים עם השרת. בכל אופן בסופו של דבר יש לי מחשב שיש בו קרוב למאה משתמשים בתקיית המסמכים שלי, שזה הרבה וזה כבד. אני יכול למחוק את זה בלי בעיה. העניין הוא שכשאני בוחר למחוק את הקבצים, הוא עושה preparing to delete מלא מלא זמן. כי זה מאות אלפי קבצים, בעשרות אלפי תקיות, וזה עשרות ג'יגבייטים. איך אני מוחק את כל זה במכה? בלי שהוא יעשה preparing to delete במשך 20 דק' בערך.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-