עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by vipic,

שלום רב.. לאחר שניסיתי את גרסאת הנסיון שמיקרוסופט סיפקה (RC2) , החלתי לחזור ל XP הישן והטוב. התקנתי אותו על תיקיה נפרדת, הכל טוב ויפה.. רק בעיה קטנה, שהוינדווס ויסטה נמחק מקובץ ה BOOT, ואני לא יודע איך לחזור ולהפעיל אותו (בימים שאני מתעגע למערכת) אם מישהו יודע איזו פקודה או נתיב שאני צריך להוסיף ב BOOT, אני אשמח לדעת. אגב, ה XP על כונן C הויסטה במקור הייתה על כונן G, לאחר ההתקנה של XP , שונה הכונן אוטומטית ל E[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 15:41:42 סליחה על ההקפצה , אבל למישהו יש מושג? ???

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  2. מה לעשות? ההודעה הבאה קופצת כל הזמן... הכנסתי דיסק של win ועשיתי retry ואז זה עובד סבבה... ואחרי כמה זמן שוב... קופץ. ואחרי כל הפעלה מחדש של המחשב. (ועוד שאלה לא קשורה... אבל ננצל לנושא.) חבר שלי מנסה לפתוח תיקיה על שולחן העבודה וזה נותן לו הודעה באנגלית שאומרת "אין יותר קבצים" (ולא לא ניתן לכתוב או כל דבר אחר...). אמרתי לו לאחות את הדיסק... וגם מחקנו מלא קבצים ואת כל הטמפוררי... יש כרגע 7+ ג'יגה פנוי בתוך הארדדיסק של 40... ועדיין... זה לא נותן. הקטע המוזר הוא שאם הוא פותח תיקיה ב C לדוגמא... זה נותן, ולא רק זה, אפשר להעביר אותה לשולחן העבודה... אבל לפתוח ישירות בשולחן העבודה אי אפשר... למה? תודה... יותר חשוב השאלה הראשונה!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by cd73,

שלום רב: התקנתי win2003 server בצורה תקינה לאחר מכן התקני תוכנת אנטי ווירוס לשרת וכ"ו. יש בעייה כאשר המחשב דולק לפרק זמן מסויים פיתאום עולה לי מסך קטן מאוד דומה ל-blaster כאשר יש שלושים שניות והוא מכבה את המחשב באופן אוטומטי . מה שרשום לי בהודעה זה windows/system32/lsass.exe כל פרק זמן מסויים הוא מעלה לי הודעה זו ומכבה לי את המחשב לאחר שהוא מריץ זמן אחורה ומכה את המחשב,לציין כי בדיקת אנטי ווירוס לא מצאה דבר במערכת ההפעלה. מבקש עזרה דחופה מודה לכולם ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. היי. קניתי מחשב חדש וכשהתחלתי להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN XP PRO) אני מקבלת הודעה כזו: Fatal error message "An error has been encountered that prevents setup from continuing. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. Press OK to view the log file." כשאני לוחצת על VIEW LOG FILE זה מה שכתוב: "ERROR. Installation failed. D:\I386\asms. Error message: The parameter is incorrect. Fatal Error. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. למישהו יש רעיון? ??? ** ההודעה מןפיעה כשאני מגיעה למסך בצבע תכלת של ההתקנה (זה שמראה עוד כמה זמן נשאר ל…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by Master Boo,

מקווה שזה המקום לשאול בו. 1. בזמנו ניסיתי להתקין את ויסטה על מחשב עם X800. הדרייברים לא התאימו וכל האירו לא פעל. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, והאם זה תוקן? 2. חיפשתי בזאפ והמחיר עומד על 1,000 ש"ח. למה בעצם לקנות את האולטימייט ולא את אחת הגרסאות הפשוטות יותר? מה היתרון של האולטימייט, בקצרה? תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  6. הורדתי איזשהוא התקן ששייך למנהל ההתקנים בנועד לכרטיס קול הפורטיסימו של הרקולס הבעייה שמאז שהתקנתי את זה אני לא שומע כלום ולא מצליח להתקין את הדרייברים מישהוא יודע איך ניתן להסיר את ההתקן ממנהל ההתקנים?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by EvilForce,

שלום, יש לי מחשב חדש ואני מתקין ווינדוס 2000, ואני מתקין ואז הוא אומר setup is starting windows 2000 וזהו, לא ממשיך, מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  8. יש לי בעיה בעכבר עם ויסטה. כאשר אני לא נוגע במחשב לכמה זמן הוא עובר למצב שינה ובחזרה ממנו לחצני העכבר לא מגיבים. האופציה היחידה היא לחיצה על Ctrl+Alt+Del וכניסה למנהל המשימות, יציאה ממנו ואז הכל חוזר לעבוד. חשוב להדגיש שכשהלחצנים לא מגיבים גם אין תגובה של שולחן העבודה לתזוזת העכבר - כלומר - גם אם אני עומד עם העכבר על תוכנית בשורת המשימות אז אין תגובה והיא לא "נבחרת" על ידי המחשב. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה!

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by golden_archon,

שלום רב. בחודש ומשהו האחרונים (אולי יותר אני לא זוכר) כונן C שלי משתגע. אמור להיות לי 1GB פנויים (או יותר) אבל כל הזמן המקום הפנוי בכונן צונח בצורה דרמטית. ואז לפעמים יש לזה קפיצות מאיזה 50MB פנויים ל900+ ואז לכל מיני מספרים אחרים בין ה2. אני עושה מעקב (עם כלי החיפוש הרגיל של חלונות) אחר קבצים שהשתנו ואני לא רואה שם קבצים ענקיים שיכולים להוריד ביום 900MB לבקושי 200 רק ע"י גלישה באינטרנט ולשחק בברידג' ברשת. 1. למה? 2. איך אני מתקן את זה? 3. איך אני יכול לפנות מקום מכונן C? חוץ מלמחוק דברים ששולחים לי במסנג'ר? 90% מהתוכנות מותקנות בכונן C. תוכנות שיתוף הקבצים שלי (אי-מיול וביטורנט) לא מותקנות שם וכבר המון זמן שלא הורדתי דרכן משהו בכלל. מערכת ההפעלה שלי זה חלונותXP (בעברית) …

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by asaf16,

אז ככה, כמו שאתם רואים אני מקליד בעברית בלי בעיה ואני משתמש בווינדוס אקספי פרו מקורי באנגלית. הוספתי את השפה העברית לבד ועכשיו אני יכול לראות אתרים בעברית והכל למעשה חוץ מבעיה אחת, בתוכנות שאמורות לתמוך בעברית כמו אימיול ואייסיקיו אני רואה או ג'יבריש או סימני שאלה במקום עברית וזה מעצבן. באייסיקיו לדוגמא אני רואה את השמות של האנשים במלבן למעלה בסימני שאלה אבל בחלון שאלה איפה שמקלידים אני רואה את השם רגיל. אני גם לא יכול לכתוב בעברית בחיפוש אבל כן יכול להקליד הודעות בעברית. לגבי אימיול כל מה שקשור בעברית זה סימן שאלה. לא יכול לחפש בעברית לא יכול לראות עברית על בפאנל עצמו וכו'. אודה לכם אם תקדישו מזמנכם היקר.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  11. זאת אומרת, האם גרסאת ה-Ultimate תקח יותר משאבים מגרסאת ה-Home Premium? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  12. הוא בזמן האחרון מתחיל ב-HWZONE לעשות לי שגיאה, ואז הוא סוגר את האקספלורר והוא עושה את ה"שלח דו"ח שגיאות" הזה.. יש לי SP1 ועידכונים של SP2 מותקנים והכל אצלי ב-WINDOWS UPDATE מעודכן. אל תגידו לי להריץ את ה-sfc /scannow כי זה הרס לי את ה-SP1 ואת כל הווינדווס בפעם האחרונה שעשיתי את זה... תודה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by ice35,

אני לא מדבר על 32 או 64 ביט אלה על גירסאות הויסטה, אני כבר חצי שנה עם אולטימט ואני לא רואה בו משהו מיוחד אז השאלה אם כדי לעבור (אחרי פירמוט) לגירסה קלה יותר? המפרט שלי : E6300 Asus P5L-VM 1394 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz X2 GeForce 7600GS איזה גירסה ממולצת לי אם אני לא רוצה אולטימט?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by someone,

יש לי שתי משתמשים, אחד TOM שבו אני משתמש, והאחר ADMINISTRATION, עכשיו, בזה שאני משתמש יש יכולות אדמיניסרטיוויות, אבל משום מה המחשב כל פעם עולה על הADMIN.. איך אני יכול למחוק את הADMIN ולהשאיר רק את TOM? או לעשות שמחשב יעלה לבד ישר לTOM? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by y_a_n_i_k,

מכירים את העדכון האוטומטי של Windows?? אז אתמול הוא עשה לי עדכון אבטחה לIE7 והוא נכשל ומאז עולה אותו העדכון כל פעם מחדש וכל פעם נכשל, איך אני פותר את זה??

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by dbx22,

יש לי דבר כלשהו שאני רוצה להתקין וכשאני מנסה להתקין אותו נפתח לי חלון דוס קטן וישר נסגר יש לציין שזו הסיבה שפרמטתי את המחשב וזה היה גם לפני הפירמוט. מה לעשות? תעזרו לי בבקשה אני כבר נואש... תודה...

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  17. יש הבדל?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by kkffiirr,

הורדתי משהו שנקרא NUSB או NATIVE USB DRIVERS אבל זה דפק את המערכת וגיגול קצר גילה שזה לא תומך במערכת עברית LOC או ENA.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by elior021,

שלום יש לי וינדוס 7 אולטימייט באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית דרך העידכונים אני ניגש ל windows update לוחץ על check update אבל ה extras update לא מופיע לי בכלל ואין לי אופציה להתקין את הMUI של העברית. מישהו יודע אולי איך מחזירים את ה extras update ? תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  20. Started by jambo7,

שלום יש לי תוכנה שמחברת בין סימולטור טיסה fs2004 לאיטרנט לבצע טיסות רשת כל הזמן היא עבדה ללא בעיות עכשיו אני לא יכול להתחבר והיא מודיעה לי שיש לי בעיה ב directx ניסית להוריד directx חדש מהאתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הגירסה שמתאימה ל win xp pro ניסיתי כל מיני דיירקט איקסים למינהם וזה לא עזר התקנתי את התוכנה מחדש וזה לא עזר תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by avigdo,

לצערי עקב ביקור של סוס טרויאני, נשארתי ללא יכולת להחליף את ה WallPaper בשיטה הרגילה (קליק ימני על המסך, מאפייני תצוגה וכו). אינני מצליח לשחזר את ה"כרטיסיה" של הטפטים ושומר המסך. אשמח לקבל הסבר קצר כיצד ניתן לקבוע ברגיסטרי את הטפט. אגב, באמצעות הכניסה HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop אינני מצליח לעשות זאת, מתקבל מסך שחור. תודה,

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  22. לא יודע איך זה קרה אבל התפריט של הכיבוי השתנה לתפריט של כיבוי כמו ווינדוס 98 וגם כל פעם שעולה הווינדוס מחדש הוא פותח חלון של היוזר ומבקש להכניס שם משתמש וסיסמא איך אני משנה את זה להגדרות הרגילות של זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by FatallChill,

יש לי 4GB זיכרון , בsystem רשום רק 3326 , מה משתמש לי בזכרון ? AMD Athlon 64 X2 6000+ M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 X2 POWER COLOR 4850HD

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by aviadt,

אני פירמטתי את המחשב אתמול (נייד-IBM ThinkPad) ועכשיו האפשרות של "השלמה אוטומטית" לא עובדת לי בשום אתר אינטרנט, למרות שבאפשרויות אינטרנט סימנתי את האפשרות של "השלמה אוטומטית". יש לציין, שבשורת הכתובת של האקספלורר האפשרות כן עובדת. אני ישמח אם תעזרו לי להתגבר על זה, כי זה ממש מציק לכתוב כל פעם מחדש כל דבר.. תודה, אביעד

• 4 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.