עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי שני מסכים ואני עובד כך שאחד מהם הוא Expend (הרחבה) של השני. האם אני יכול לגרום לתוכנה לעבוד על שני המסכים. כלומר האם אני יכול לעשות לה maximize ובמקום שהיא תתפוס מסך אחד היא תתפוס שני מסכים?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  2. גם אין לי עברית אם אני נכנס לבחור שפה פונט וכד' (אני לא מתכוון שאני רואה ג'יבריש בסרט אלא רק אם אני פותח את הקובץ במחשב). תודה.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  3. שבת שלום לכולם יש לי לוח חדש של asus p4p800-e אני רוצה להתקין על ההארד דיסק של sreial ata מערכת הפעלה איך אני עושה את זה שהמחשב עולה הוא מזהה אותו ואז שעולה לוינדוס דרך הדיסק הקשיח הרגיל ide אני לא רואה את הדיסק sata בוינדוס למרות שהתקנתי את הדרייבר של הבקר הנחוץ לכך זה דבר אחד דבר שני אני הלכתי לפי הוראות היצרך בכדי להתקין עליו מערכת הפעלה והתקנתי את ה promise על דיסקט 1.44 ושהמחשב עושה boot מה cd הוא מראה לי שיש לי רק ideו לא sata למרות שהוא התקין את הpromise כי צריךללחוץ על f6 ואז מתקין את הדרייבר של הוינדוס ואז צריך לראות בהתקנה את שני הדיסקים אני רואה רק את ה ide איך אני עושה את זה ?? אני לא מצליח בכלל כבר השתגעתי אולי מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת? תודה …

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by ellell,

שלום. יש לי תקליטור וינדוס XP ישן ללא SP2 א. האם אפשר להוריד את ה- SP3 ולצרפו לתקליטור כחבילה דרך צריבה BOOT ב. והאם אחרי זה - הצטרך לכל העידכונים קודמים של SP2 שהיו בעבר. ג. והאם זה משתלם בכלל לבנות תקליטור בתול עם חבילה SP3, או לעדכן ישירות למחשב. תודה.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  5. שלום, בימים האחרונים המחשב מתחיל לעבוד לאט אחרי כמה שעות של גלישה. כשאני בודקת את מצב הזכרון אני רואה שהוא עמוס לעייפה. כאשר סוגרת את כל החלונות ואת האאוטלוק אקספרס הזכרון חוזר לרמה סבירה. שתי שאלות: 1. איך אפשר לדעת מה הגורם ל"סתימת" הזכרון? 2. האם יש תוכנה שמשחררת את הזיכרון תוך כדי העבודה? תודה, מיכל

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  6. איך מפסיקים את ההתראה הזו שחוזרת על עצמה בכל איתחול של המחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by Fontana,

אוקי אנשים אז ככה כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שקובץ dust.exe לא נמצא שאני עושה חיפוש בה norton antivirus זה לא מוצא לי שום וירוס ורציתי לדעת אם זה וירוס או לא ואך אני מוריד את זה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  8. עד לפני כמה ימים השתמשתי בדבר הנקרא PENTIUM 3 1000 מגהרץ עם 256 זיכרון. בכל מקרה משחקים כמובן לא עבדו לי טוב כנ"ל הוינדווס עצמו. חשבתי בטח בגלל המחשב העלוב, הזיכרון היה כל הזמן תפוס, ההארד דיסק עשה רעשים כאילו שהוא הולך להתפוצץ (משנת 2000) קיצר הבנתם. עכשיו החלפתי למחשב פה שהיה לי, (יש זמן עד שאני אקנה מחשב חדש, בינתיים לפחות זה שיפור קטן מהמחשב שהיה לי) פנטיום 4 2400 ו512 זיכרון והארד דיסק חדש. התקנתי את הוינדווס וכבר מתחילות בעיות, קודם כל יש מיליון תוכנות שאני לא צריך. אני רק נכנס לאינטרנט והוא לא זז בגלל כל השטויות שפועלות שאני לא צריך. לאחר שהעפתי,סרקתי,סגרתי את הכל רציתי להוריד עידכונים לוינדווס. והנה השאלה הראשונה שלי. באתר של MICROSOFT יש משהו כמו 1000 …

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  9. אחרי זמן מסויים שאני לא נוגע במחשב אז מקום שהוא יכבה את המסך וישאר בשולחן עבודה הוא מכבה אותו ועובר למצב של "בחירת משתמש". איך אני משנה את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  10. יש לי מחיצה אחת עם ויסטה 32bit ו ווינדווס 7(בילד 7000) גם 32bit ואני רוצה לעבור ל64bit בגלל שיש לי 4GB בעיקרון יש לי 2 מחיצות אבל כשאני בויסטה הוא מראה עוד אחת של 200MG בערך ואמרו לי שזה נורמלי ושזה של ה7.. בקיצור..מה הדרך הנכונה לפרמט אותם למעבר ל64bit?(אני רוצה להשאיר את ה7 עם הויסטה כמו שעכשיו) בבקשה תיהיו ספציפים כמה שאפשר וכמה שתוכלו לפרט... והאם יש עוד דברים שעליי לדעת על מעבר ל64bit? האם התוכנות של 32bit כמו rocketdock , fraps , ccleaner וכו' יעבדו כרגיל?או שצריך להוריד את כל התוכנות על 64bit? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. תופעה ממש מוזרה! יש לי אופיס 2007 בויסטה במחשב נייד מצליח לפתוח מצגת שנישמרה באופיס 2003 < מהתקליטור ישירות כשאני מעתיק את התיקייה עם המצגת > לשולחן העבודה בויסטה ומנסה לפתוח את קובץ הPP > זה כותב לי שהוא משובש - מנסה לשחזר - נתקע ועוד סרטים למה זה קורה ? קבצי אופיס אחרים ובכלל כן נפתחים לי ( כמו וורד ןPDF) איך פוטרים את הבעייה הזו ? THX

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by koby058,

הבעיה היא שלכל אתר שאני נכנס אני מקבל את הבעיה הבאה:"אירעה שגיאת זמן ריצה האם ברצונך לבצע איתור באגים?" שורה 32 "שגיאה:אין אפשרות להפעיל קוד מתוך script פנוי" צריך את עזרתכם דחוף

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by matanroee,

היי, הדלקתי אתמול את המסנג'ר, ופתאום גיליתי שכל רשימת החברים שלי כבר לא רשומה בעברית אלא באותיות מוזרות כאלה. אי אפשר לשנות את זה חזרה... ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה וזה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? הבעיה היא רק בתוכנה הזו. צירפתי תצלום מסך שיהיה יותר ברור מה הכוונה. מערכת הפעלה XP. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. אני כותב משהו באנגלית, לוחץ על סימניה אחרת ופתאום השפה מתחלפת לעברית. לא מצאתי שום סיסטמטיות בזה, נראה די רנדומלי. לפחות השפה לא מתחלפת בזמן שאני כותב משהו, אלא רק אחרי (לא בטוח) שאני לוחץ על העכבר. מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by M7a,

אנשים שאלה פשוטה אפשר למצוא את ווינדוס ויסטה (בטא 1) באימיול ?

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  16. למה כשהווינדווס עולה עם הפעלת המחשב אז נפתחת לי התיקייה C:\WINDOWS\system32 ?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by shainov,

שלום לכולם, ברשותי הלוח הנ"ל ויש לי בעיה עם התקן הקול. למרות שבמנהל ההתקנים לא מופיע לי שום בעיה עם שום דבר בעצם הMP מסרב להשמיע כל סוג של קול וטוען כי לא הגדרתי את הקול. יש לציין שהוא מחובר לMB דרך HD-AUDIO האם לחבר אחרת? דרך AC97 אולי?? בהתקנת הDRIVER פשוט לקראת הסוף מופיע לי שגיאה 000001 ונסגרת התוכנית.מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by kobibo,

יש לי בעיה בקבלת קבצים(Attachments ) באמצעות הדאר של Walla ,מתקבלת הודעת שגיאה על קובץ דפוק כאשר מנסים לפתוח את ה Attachments גם אם מנסים לשמור את הקובץ קודם כל לדיסק לא ניתן לפתוח אותו.הבעיה הינה רק ב Walla וכאשר מנסים לפתוח אימלים עם Attachments דרך תוכנת ווב אחרת ( yahoo, hotmail ), אין בעיה.הבעיה ב Walla קיימת רק במחשב ספציפי וכאשר מנסים לגשת לתיבת הדאר של Walla ממחשב אחר ולפתוח את ה Attachments אין בעיה. אודה לעזרה.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  19. היי, אני רוצה להוריד את כל ה Critical Updates ש Microsoft הוציאו מאז שיצא SP2 (אין לי בעייה להתקין מחשב חדש בשביל זה) אני לא רוצה להוריד אותם ב Pack מבלי אפשרות לבחור איזה להוריד ואיזה לא. אני רוצה שתהיה לי אפשרות לבחור סלקטיבית איזה עדכון להוריד ואיזה לא. (כדי לא להוריד את IE7 ואת WMP11)

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. היייי יש לי את הויסטה אולטימייט והחלונות השקופים וה3d flip עובדים אבל את ה Texas hold'em והdream scene אני לא מקבל מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה!? אני עם geforce 5900 אבל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ולפי מה שהבנתי אנשים מפעילים את הנ"ל עם כרטיסים סידרה 5 עזרה בבקשה אני ממש מתוסכללללל

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  21. אני מנסה לסרוק את המחשב דרך LIVECD. בהפעלה של תוכנות (anti spyware או antivirus) עולה חלון Browse For Folder Choose Windows directory מופיעים לי שם רק הHD שב IDE. אני לא רואה את הSATA שם מותקן הווינדוס שאני מועניין לסרוק, למה ה SATA לא מופיעים לי ? תודה מראש לעונים.

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  22. משהו יודע איך (אם בכלל) אפשר לשנות את ה thumbnail ?? (ה PEWVIEW של החלונות ב TASKBAR)

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by eyalib,

כאשר אני נכנס לאתרים מסויימים (זה לא קרה עד שפג תוקפו של האנטי ווירוס שלי) הם עולים ואז תוך שניה או שתיים הם נעלמים ובמקומם יש דף לבן וריק (אך בשורת הטקסט עדיין כתוב האתר). הרבה פעמים (כולל הכניסה לאתר הזה) קופצת לי הודעה שאומרת כי אי אפשר להעלות את הדף ואז קופצת עוד הודעה - עליה אני לוחץ והדף נסגר. עזרה ?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by Crazy Timmy,

שלום לכולם .. אני צריך עזרה אני כבר הרבה זמן מחפש קובץ אימייג של מערכת הפעלה אונברסלית הכוונה למשל קובץ בפורמט של GHOST של מערכת הפעלה XP עם כול התוכנות בפנים ושהיא תתאים לכול מחשב ללא בעיית ציפסטים ודרייברים ... שאחרי הטעינה היא פשוט תתחיל לאתר חומרה לבד או עם מישהו מוכן להסביר לי איך אני בונה כזה דבר לבד :s05: תודה לכולם ... ;D

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by blackbimer,

?? ?? ט??????‗?זא?א‗???ה?‗ זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים