עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TBN,

שלום לכולם יש לי בעיה שנמשכת כבר כשנה ופשוט לא היה לי כוח להתעסק איתה. הבעיה היא: הווינדוס לא ממפה ב my computer שום כונן (או התקן אחר) שמחובר דרך usb מבחוץ. הדרך היחידה לגשת לכונן או ההתקן היא דרך ה run ע"י ניחוש האות המוקצת לכונן. ניסיתי לטפל בבעיה בעבר ע"י משחק עם הקצאת אותיות ב manage לא עזר. הבעיה קיימת בשני המחשבים שלי, אחד נייח עם XP השני נייד עם ויסטה. מכאן אני רק יכול להסיק שאולי לא מדובר בבעיה במערכת אלא אולי בוירוס כלשהו. שני המחשבים מעודכנים באופן קבוע בעדכונים של מיקרוסופט ונבדקים באופן קבוע ע"י תוכנות ניקוי ואנטיוירוס שלא מוצאות שום דבר חריג. האם למישהו יש מושג איך לנסות לטפל בבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by Guyn,

היי חבר'ה, ביומיים האחרונים שמתי לב לבעייה במחשב שלי בעבודה: כאשר אני מדליק אותו ומסך המשתמשים עולה אני מכניס את הסיסמא שלי והמחשב מאתחל את עצמו. לאחר כפעמיים-שלוש שהתופעה חוזרת על עצמה המחשב כן עובר את השלב הזה ונכנס לווינדוס. אני עובד עם Windows XP SP2 מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  3. יש רק משתמש אחד והוא לא נכנס אוטומטית

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  4. כשהיה לי חייגן כל מה שהיה צריך זה להתנתק ולהתחבר שוב... עכשיו משום מה כל מה שניסיתי לא עוזר... מישהו ?< תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  5. ישנו תהליך שכפי שהבנתי שייך למיקרוסופט ושמו הוא drwtsn32.exe או בשמו המלא Dr. Watson. עכשיו התהליך הנ"ל בתדירות די תכופה מקפיא לי את שולחן העבודה ואני צריך 'לחסל' את התהליך הנ"ל כל פעם מחדש כדי 'לשחרר' את ההקפא. למישהו יש מושג במה מדובר והאם ניתן למחוק תהליך זה בצורה כזו או אחרת או שמא לטפל בו בצורה כלשהי? תודה מראש לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by 8-Ball,

קודם כל, האם יש דרך לבטל את הדבר הזה שקופץ כשמעילים קובץ בפעם הראשונה אחרי שמורידים אותו ששואל אם אני בטוח רוצה להפעיל אותו? ודבר שני, התפריט התחל שלי הוא במצב של Classic Start Menu, יש דרך להגדיל את גודל התצוגה של התיקיות המשניות שבתוך תיקיית: PROGRAMS? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by p_q,

אני רוצה לצרוב דיסק איתחול(של WIN98) עם האפשרות: "press any key to boot from cd" (כמו דיסק ההתקנה של XP) את הצריבה אני יודע אבל איך מוסיפים את האפשרות השנייה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  8. אני מדבר בשם ידידה שלי, היא אמרה לי כשהיא לוחצת על קובץ תמונה הקובץ פשוט נעלם. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אולי לכם יש? עריכה - שכחתי להזכיר, מדובר על Windows 98. ובבקשה אל תגידו להתקין XP כי המחשב ישן.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by idan1836,

כשאני פותח 2 דפדפנים עם הדלקת המחשב הכל טוב ויפה! אבל אחרי כמה דק' אם אני יפתח שוב פעם מעל דפדפן אקספלורר אחד אז המחשב יתקע ו/או שיבקש ממני לסגור את התוכנית או שיסגור את זה בעצמו בלי שישאל אותי! מישהו יודע מה הבעיה? ודרך אגב: זה התחיל לפני כשבוע וזה ממש מעצבן. יש לי מחשב פנטיום 4 2.66. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by SuB,

אפילו אם התקנתם את הפאץ, ושמתם פיירוול אתם חייבים לסרוק שהתולעת לא נמצאת במחשב.. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by yonatan112233,

אפשר להתקין דיסק של ווינדוס ויסטה מקורי על כמה מחשבים??? אם אני אקח ויסטה מקורי מחבר ויתקין על המחשב שלי זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by boss,

אני לא הצלחתי לתקן אותו..אבל אינטרנט עובד רגיל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by DiXXOver_Yan,

פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי ווינדוס חדש! עכשיו הכל פועל טוב ויפה, עד שאני מחבר את הכבל של האינטרנט, [דרך כרטיס רשת] אני גולש ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לי, העכבר זז אבל הכל תקוע לי. לאחר מכן, אם אני מפעיל את המחשב עם הכבל של האינטרנט בחוץ, הוא עדיין נתקע לי.. ואם לא הייתי מתחבר כלל לאינטרנט יכלתי להנות מהמחשב, עד להודעה חדשה.. [פירמטתי אותו כמה פעמים כדי לבדוק אם אכן החיבור לאינטרנט היא הבעיה] אני משתמש בווינדוס אקספי פרופשונל פיאס2.. ובפעם האחרונה התקנתי אנטיוירוס לפני החיבור לאינטרנט וזה עדיין לא עזר לי. חשבתי אולי יש איזו תולעת חדשה שמסתובבת באינטרנט, אשמח לדעת על זה ואם יש פאצ' שמתקן את זה. תודה מראש, זה ממש חשוב לי, אני לא יכול לעשות כלום בלי האינטרנט שלי.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  14. יש לי מחשב כזה מעבד e2180 לוח p5gc-mx\1333 הארדיסק סטה 2 160+80 זכרון 2 גיגה מ.ה:windows xp sp2 קיצר אני בא מתקין עדכון פתאום המחשב עושה ריסטים פתאומיים וזה קורה לאחר התקנת עדכון שיפור מיקרו משו למעבדי אינטל.. מה הבעיה סעסעעמסעמעממקקממקק?!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  15. Started by moshe83,

שלום חברים, ברצוני להתקין XP עם answer file שיצרתי. הקובץ עצמו כבר מוכן אולם אני לא מצליח להתקין איתו מצ"ב לינק שמכיל: 1. את הקובץ עצמו של ה UNATTEND 2. קובץ ISO של הUNATTEND מכיון שאני מתקין דרך תוכנה וירטואלית ובכדי לזהות את הקובץ הנ"ל יצרתי לו כונן וירטואלי ואין בעיה עם הקטע הזה כיון שהוא מזוהה ב BOOT http://myfiles.co.il/file/583/MOSHE.exe.html והנה עוד לינק http://sendir.co.il/646081 יש לציין שהקובץ תשובות נמצא בכונן אחד - F והדיסק עצמו נמצא כמובן בכונן אחר E. כשאני במצב של DOS כתבתי את הפקודה הבאה: e:\i386\winnt /u:f:\unattend.txt תודה מראש לעוזרים |כן|

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  16. שלום חברים, יש לי בעיה. הווינדוטס לא עולה אצלי. כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס (זה עם הbar הכחול) ואחרי שזה נגמר המחשב מפעיל את עצמו מחדש. לפעמים המחשב שם מסך כחול ל2 שניות ואז מפעיל את עצמו מחדש. יש מצבים גם שהוא עולה לפעמים אבל אז אין קול וכו'. הצלחתי להעלות אותו במצב בטוח עם נטוורקינג. עשיתי לו שם restore אבל זה לא עבד. יש למישהו רעיון מה הבעיה ומה פתרונה? תודה מראש.

17. נכנסתי למצב שינת חורפ במחשב שלי אבל מה שקורה זה נכבה ואחרי זה נדלק פשוט מעצמו לבד ועושה RESUME WINDOWS במקום להתכבה לגמרי הוא חוזר ל WINDOWS יש למישהו רעיון למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  18. למי שיש מצב שהמחשב נתקע כל הזמן או קופא יש לי המלצה חמה שמדליקים את המחשב יש מלא תוכנות שעובדות ברקע עם ההדלקה הראשונית לא משנה כמה זיכרון יש במחשב מספיק שתוכנה עובדת ברקע במקביל עוד תוכנה שאנחנו מפעילים היא יכולה לתקוע את המחשב כתוצאה מהתנגשות בינהם . מומלץ להיכנס ל MSCONFIG ולהוריד את כל התוכנות שלא צריך ולהשאיר רק את האנטי וירוס שיעבוד און ליין . זה מוריד את התהליכים בצורה מטורפת והמחשב עובד מהר .

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  19. יש לי שלושה מחשבים כאלה ואת שני מערכות ההפעלה, השאלה מה מומלץ לאיזה מחשב? לכולם יש זיכרון מורחב - ל 600 256 זיכרון ל 733 יש 192 זיכרון ול 866 128.... מה עדיף לכל אחד מאלה? מה מומלץ והאם זה מספיק ויסחוב XP? או שמא עדיף 2000?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  20. כאשר אני שולח דואר יוצאת לי הודעה Some rrroes occurred while processing the reguested tasks. Please review the list of errors below for more details הדואר נשלח למנוי אבל בתיבת דואר יוצא יש את המיל כאילו הוא לא נישלח.כמו כן למי שאני שולח הוא טוען שמקבל אותו דואר ארבה פעמים. בעיה שניה כאשר אני פותח את המחשב, במקום שולחן העבודה מוצג לי כבר הדף הראשון של האינטרנט במקום שיוצג לי שולחן העבודה. האם יש איזה וירוס במחשב או תקלה בשרת , כי הורדתי עידכונים וסרקתי באנטי וירוס .

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  21. Started by sagi_10,

מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט תתמוך 64 ביט??????

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי בעיה והיא כזאת כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה לWIN וממש לפני שהוא נכנס לחלונות אני מקבל מסך שחור ושם כתוב no signal ואז המחשב מאתחל את עצמו (עושה ריסטרט) ניסיתי לעלות אותו גם במצב בטוח זה לא עזר ניסיתי לאפס את הביוס גם זה לא עזר מה עוד אפשר לעשות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  23. בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל כמה ימים, בהתחלה חשבתי שזה בגלל הOC והעלתי מתחים וכו' אבל הבנתי שזה לא זה, חיפוש קצר בגוגל הראה שזה בעיית דרייברים, לפתוח את הקובץ DUMP אני לא יכול, אז אני מצרף אותו, מקווה שמישהו יכול לעזור לי :'( תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by Sp_RuS,

שלום. יש לי וינדוס XP באנגלית, יש לי שם את הדברים שלי. ההורים שלי החליטו שהם רוצים ללמוד להשתמש במחשב, אבל הם צריכים את הוינדוס ברוסית (XP) . אז השאלה שלי, להתקין וינדוס נוסף כמערכת הפעלה נוספת ברוסית? :s05: או לפתוח להם משתמש בוינדוס הנוכחי? אם אני יפתח להם משתמש, אני אוכל להגדיר אותו את כול כולו להיות ברוסית? ??? אם אני אתקין מערכת הפעלה נוספת, מקום יש לי, אבל המערכות הפעלה לא יתנגשו? כל המערכות המדוברות הן XP.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים