עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הדבר קורה כאשר נעשה שימוש בדיסק שנעשה עליו כלון ע"י גוסט 2003 הדיסק המקורי הוא Maxtor 80GB 2MB IDE 7200 הדיסק החדש שאליו אני מנסה להעביר את המערכת הפעלה (כולל כל התוכנות שלה): Maxtor 250GB 16MB SATA 7200 MAXline 3 כאשר אני מעתיק DISK TO DISK ומוציא לאחר מכן את הדיסק הישן הוא עולה מהדיסק החדש ומגיע למסך הפתיחה. שם אני מקיש את היוזר והסיסמה והוא מנסה להכנס למערכת אבל במקום זאת הוא מייד עושה לוג-אף. כשהדיסק הישן מחובר יחד עם החדש (אבל עולה מהחדש) הוא כן מצליח לעלות. (אבל זה לא הפתרון כי אני רוצה לפרמט את הישן...) הדיסק הישן עובד בצורה מלאה. אם למישהו יש הצעות אני מאוד אשמח.. הדבר הזה פשוט משגע אותי

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by can_not_lose,

אני רואה כתבות שזה שילוב לא מוצלח ולא עובד ואפילו גורעה השאלה שאני רואה שני מעבדים במערכת . במערכת שלי אז למה זה לא טוב ו האם זה באמת גורע .? :s05: מצחיק

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. Started by BIR,

Sup? I dunno what happened... I've just got home and I saw that I can't change the language on forums and stuf... Even when I try to switch it in the language bar - it does nothing... WTF?! 10X for helping.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by google2006,

שלום אני משתמש חדש..נאה אחלה פורום אני פה ושם מתקן מחשבים לאנשים שקרובים אליי ונתקלתי בבעיה מאוד מאוד מוזרה בשני מחשבים.. בשניהם הווינדוס עבד תקין... ופתאום בעיה... הווינדוס עולה מגיע למסך פתיחה הרגיל של הווינדוס .רק שהפעם בשונה מפעמים קודמות הוא לא נכנס אוטומטי אלא יש את שם המשתמש וצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס...עד לפה הכל תקין. ברגע שאתה לוחץ עליו כדי להיכנס הוא אומר שהוא פותח והכל נראה רגיל ואז הוא כותב פתאום שהוא מתנתק ועושה ריסטרט וככה כל הזמן. שאני מנסה להכנס ל SAFE MODE במחשב אחד הוא לא נכנס בכלל ...במחשב השני הוא בהתחלה נכנס מבקש סיסמא (לא הגדירו לו בכלל סיסמא של אדמינסטור או משתמש כלשהו)..אזיי הוא לא נכנס לווינדוס ואחרי כמה נסיונות ה SAFE MODE בכלל לא עולה.. אז…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  5. בכל פעם שאני פותח את ה INTERNET EXPLORER נוצר לי על שולחן העבודה קובץ בשם WEBEXCL.אני מוחק אותו אבל שוב הוא חוזר.בדקתי וירוסים,ספיוורים,לא מצא לי שום דבר.איך גורמים לו לעוף ולא לחזור?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by Oranili,

שלום, אני רוצה להפעיל DIREXT 10 בוויסטה ! שיהיה ליבמשחקים... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by vivo18,

אני חייב תשובה איך לפתור את הבעייה הזאת \\\ אני מנסה להתקין תוכה ועולה לי המסך הזה ( מצורף תמונה) דחוף בבקשה !!!.??!!?!?!!??!?1 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by IMAGUY1X,

היי עכשיו יש לי WINDOWS 7 אני רציתי פשוט להכניס דיסק לעשות NEXT NEXT ולמחוק הכל ולהתחיל וידוס חדש מהתחלה נקי בלי כלום עכשיו אני זוכר פעם חבר שלי אמר להכניס דיסק לעשות הפעלה מחדש יהיו נקודות כאלו ללחוץ אנטר ואז מתחילה ההתקנה עכשיו אני עושה הפעלה מחדש וכלום לא קורה . כשאני מכניס דיסק זה קורא תדיסק ואני יכל להתקין להתקין אז השאלה מה לעשות לא הבנתי ..

9. Started by alia,

שלום-יש לי בעיה ואבקש עזרתכם שידרגתי מ98 ל-xp pro sp2 hebrew מחשב פ-3 1000 ,המחשב היה מכבה עצמו עם וינ' 98 לאחר השידרוג (הוספתי גם זכרון,אם זה רלוונטי)כשאני לוחץ על התחל>כיבוי לאחר כמה שניות המסך נכבה והמחשב לא אני אפילו לא יודע מה רשום כי כבר אין מסך-הדבר האחרון שרואים לפני כיבוי המסך זה: "שומר הגדרות" ואז אני מכבה ידנית עשיתי חיפוש בפורום,אך אין לי אופציה apm ,זה מה שיש:"אפשרויות צריכת חשמל",ערכות צריכת חשמל,מתקדם,מצב שינה. רציתי גם לנסות הגדרות בביוס,אך פג תוקף הצילום שהעלתם לאתר תודה וסליחה על התאור הארוך

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by LazyBoy,

הידיעה: http://news.com.com/Microsoft+confirms+next+XP+service+pack/2100-1016_3-5886274.html?tag=nefd.top וגירסת בטא לאמיצים ביננו: http://www.thehotfix.net/

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. אני מעוניין להתקין אצל דוד שלי את חבילת העדכון לווינדוס לפני ההתחברות לאינטרנט האם יש פה למישהו לינק לחבילת העדכון על קובץ אם יש דבר כזה בכלל????

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by asaf16,

אז ככה, כמו שאתם רואים אני מקליד בעברית בלי בעיה ואני משתמש בווינדוס אקספי פרו מקורי באנגלית. הוספתי את השפה העברית לבד ועכשיו אני יכול לראות אתרים בעברית והכל למעשה חוץ מבעיה אחת, בתוכנות שאמורות לתמוך בעברית כמו אימיול ואייסיקיו אני רואה או ג'יבריש או סימני שאלה במקום עברית וזה מעצבן. באייסיקיו לדוגמא אני רואה את השמות של האנשים במלבן למעלה בסימני שאלה אבל בחלון שאלה איפה שמקלידים אני רואה את השם רגיל. אני גם לא יכול לכתוב בעברית בחיפוש אבל כן יכול להקליד הודעות בעברית. לגבי אימיול כל מה שקשור בעברית זה סימן שאלה. לא יכול לחפש בעברית לא יכול לראות עברית על בפאנל עצמו וכו'. אודה לכם אם תקדישו מזמנכם היקר.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. לאחר שהתקנתי חלונות שוב XP PRO עם שינוי הממשק והכל לעברית, עשיתי ייבוא של המועדפים ששמרתי ומה שקיבלתי זה גיבריש, איך משנים זאת חזרה לעברית? תודה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by יונדב,

שלום. יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים. אחד עם מע' הפעלה ואחד סתם לקבצים... שרק האחד של המערכת הפעלה מחובר-אין שום בעיה. ששניהם מחוברים (ולא משנה מצד הג'אמפר)-הוא כותב לי את זה: NTLDR is missing press Ctrl+Alt+Del to restart. פיתרון?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  15. איפה אני מוחק קבצי אינטרנט זמניים

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by tomer_et,

סיפריית ה - WIN שלי (אני עובד עם WIN XP PRO SP1) "שוקלת" בסביבות 2 GB - וזה נראה לי דיי הרבה... מה צריך להיות הגודל של הספרייה הזאת? אם הגודל של הספרייה שלי גדול מידי - מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הגודל שלו? אני רוצה לציין שספריית Temporary Internet Files שלי לא נמצאת בספריית WINDOWS ספריית ה - TEMP ב - WINDOWS ריקה, אבל יש לי בתחילת הספרייה של WINDOWS כמה ספריות (27) שהשם שלהם הוא בסגנון הזה: $NtUninstallKB282010$ מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  17. שלום חבר'ה יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל תמחשב הכל פועל טוב ויפה ואז אם אני עושה ריסט או מכבה תמחשב, אני מפעיל תמחשב (או ריסט לא צריך אפילו להדליק) המחשב מגיע לדף טעינה של הוינדוס עם הריבועים הירוקים שרצים על המסך ואז המחשב עושה לעצמו ריסט (לפעמיים מיראה מסך כחול). כדי שאני יוכל להיכנס לוינדוס כרגיל אני צריך להוציא תבטריה מהלוח אם שהמחשב כבוי מחשמל ואז הכל עולה כרגיל. עכשיו יש לי אזהרה כזאת כהמחשב עולה אחרי שאני מוציא תבטריה: http://imgsrv.pic4u.co.il/35adc6e2ff9abd1f7b41509c2da930c0030000.aspx אולי מישו יודע מה הבעיה.? ועוד שאלה, יש איזו תכונה שבודקת את כל הקבצים של הוינדוס טובים? בודקת תוינדוס הכל טוב ויפה בו? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. Started by roc,

אתמול שהכנסתי את הדיסק של ה XP למחשב כדי לפרמט ולהתקין (יש את פעולת הפירמוט לבחירתך לפני התקנת ה WINDOWS בדיסק התקנה) בכל מקרה ניסיתי ובשנייה שלחצתי INSTALL WINDOWS XP כאילו ENTER אז העלה לי הודעה עם מסך כחול ורשום לי לסדר את הכונן הקשיח או את הביוס ודברים כאלה, עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב וזה גם היה לפני שהכנסתי את הדיסק אתמול זה כבר בשבוע האחרון שיש לי SCAN DISK על כונן D כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז יכול להיות שיש לי בעייה בכונן הקשיח ולכן אני לא יכול להתקין את ה WINDOWS XP? צריך עזרה גם מה לעשות כי הרצתי כבר SCAN DISK על שתי הכוננים שהרצתי על כונן C לא הספקתי לראות מה היה כתוב כאילו לבדוק אם יש BAD SECTORS אבל שהפעיל את המחשב עוד פעם הוא עשה SCAN DISK על כונן D …

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by sherlock1212,

יש איזה תקייה שאני לא יכול למחוק(זה רושם שאדם או תוכנית אחרת משתמשים בזה)ואני חושב שזה וירוס(זה עשה לי כמה בעיות) יש איזה דרך למחוק את זה? :s05:

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by tordek,

רציתי לדעת, האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה windows 95 על ה לפטופ הישן שלי T4500c toshiba. אם כן האם יש גרסאות שלו על פלופי?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by new!!!!,

מחר אני עושה פורמט להתקין SP 2 כן הוא לא? או לחקות לאיזה עידכון של SP2?

• 12 תגובות
    • 707 צפיות
  22. אני מתקין מקודד רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר רואים ולא שומעים אני מתקין אחד אחר שומעים רואים אבל האיכות של הקול מעפנה לא כמו שצריך תעזרו לי מה עושים איזה מקודד להתקין ??התקנתי של קאאזה של כולם לא עוזר כלום מאיפה הבעיה יוצאת ? אני רוצה רק כ ד"א להגיד זה הפורום הכי טוב באץ לא היה דבר אחד שלא הצלחתם לתקן לי אני מודה לכם אחם שלי !!!!!!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by TimTam,

שלום, איך אני מקבל בחזרה את אופצית :Close Tray על ה-CD ROM שלי ?!? הרי וישנה אופצית EJECT...

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  24. אני מחפש רשימ של כל קיצורי הדרך שיש במקלדת בווינדוסים הנ"ל לדוגמא CTRL+A מסמן את כל הקבצים בתיקיים ALT+TAB מעביר בין חלונות פתוחים CTRL+C מעתיק וכו'.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by Dmoney,

יש לי 2 כוננים קשיחים על המחשב. האחד - FAT32 עליו מותקנת מערכת ההפעלה (WinXP) והשני - NTFS, זהו סתם כונן שחיברתי למחשב...למטרות אכסון בלבד. בקיצור, אני רוצה לפרמט את ההרד דיסק השני (ה-NTFS), ניסיתי דרך הדוס אך הוא לא מזוהה שם בכלל, אז ניסיתי לפרמט אותו דרך הווינדווס אבל גם אז אני לא יכול בטענה שהמחשב משתמש בהרד דיסק ולכן לא ניתן לפרמט אותו... מה אני עושה? 10x

• 2 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.