Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
סיבה: "Linux switch saves Amazon megabucks" (מתוך theregister.co.uk). תוצאה: "וול סטריט: ציפייה לעליות שערים בפתיחה על רקע דו"חות מצוינים של אמזון" (היום בוואלה חדשות). הקשר פשוט, המסקנה ברורה. :smoke: Prog.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום התקנתי את גירסת הבטא של ה vista ומה אגיד לכם.......................... לא כדאי להכניס ראש בריא למיטה חולה. אני דיי אוהב את השטויות האלו של לנסות מערכות חדשות ,אבל לפני שפירמטתי והתקנתי את ה vista דאגתי לבצע image למערכת הנוכחית שלי (על כל מקרה שלא יהיה ואם יהיה אז שיהיה לי...). קודם כל ישנם דברים בסיסיים שהיא לא הצליחה להתקין כגון: כרטיס קול שלי (דיי פשוט) ואת מצלמת ה web . המערכת דיי איטית (לי יש 512MB זיכרון) נראה לי שעדיף יותר,לא אהבתי במיוחד את הממשק שלה למרות שהוא מאוד מזכיר את ה XP ,מדיי פעם נתקלתי בכל מיניי הודעות שגיאה ולטעמי היא תופסת לא מעט מקום (כמעט 2GB רק המערכת איפה שאר ההתקנות). כמובן שלא ניתן לבצע עדכונים כך שנשארים דיי חשופים. מה אגיד ...טוב שהכנתי…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איך אני מוציא את האפשרות הזאת, אם יש לי שיר למשל עם שם ארוך אז הוינדוס מקצר אותו, וכשאני לוחץ אליו השם חוזר... איך ארני מוציא ת'אפשרות הזאת? שמעתי שצריך לעשות משהו ב"מאפיני תיקיות", (בוינדוס 98 אני זוכר... עכשיו יש לי XP PRO...) בבקשה תעזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי ויסטה מקורי הכל תקין והכל עובד. רק שעל המסנג'ר הוא הלביש נקודה שחורה וממש לא נותן לי להפעיל אותו.. : למה? ניסיתי להפוך את מסנג'ר חריג מהקטע ההזוי הזה אבל דווקא אותו אי אפשר להכניס לרשימה ! המחשב לא נתקע או משהו כשזה קרה הכל היה כרגיל ופתאום הפסיק לפעול. למחשב יש חומת אש , אנטי וירוס וכל העדכונים הזמינים ברשת. אז איך אני מפעיל את המסנג'ר?? תודה מראש ! שחר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אנשים....אני חדשה בתחום המשבים.... לפני כחודש רכשתי מחשב,בעל חלונות: windows xp pro.... באנגלית. באיי סי קיו משאירים לי הודעות בעיברית בזמן שאני באופליין, וכשאני מתחברת אני רואה את זה בסינית ספרותית... ובאנגלית לפעמים כשאני מקלידה והוא כותב אותיות אחרות לגמרי... אני נואשת, לי ולמחשב שלי אין שפה משותפת... :s05: כך שאם יש פה מישהו שמסוגל לעזור לי אני אשמח מאוד...
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
בדרך כלל מערכת הפעלה תראה את עצמה כC למרות שהיא מותקנת במחיצה אחרת. בהתקנות שלי ושעשיתי לאחרים זה תמיד היה ככה. כמה פעמים נדירות יצא לי לראות אצל אחרים מצב כמו שמתואר בכותרת ולא הבנתי איך זה קורה. למישהו יש מושג ?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום!!! רציתי לשאול אתכם למה משמש תקליטור איתחול ל- xp? האם אני צריך אותו? שמעתי שצריכים תקליטון כזה אם לא עובד ה- cd-rom אוו הצורב. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רק התחלתי עם מערכת ההפעלה הזו וכבר תקלות למה נעלם לי סל המחזור משולחן העבודה ? פיתאום...בלי התראה? איך משחזרים ? THX
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשני המחשבים יש לי כרטיס מסך חדש ובויסטה פשוט הסרטים נראים פחות טוב.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום אני לא מעוניין בעדכונים אני התקנתי את העדכונים כמה שעות ואחרי סוף העדכונים המחשב עבד פחות טובה . האם אפשר לוותר על עדכונים? למה צריכים אותם ? המון תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה פשר הדבר? פתאום נהיו לי מלא קבצים כחולים כאילה במחשב? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עשיתי ריסטור 100 פעמים ל1000 תאריכים שונים (כן זה מופעל ותופס לי מלא מקום) הוא פשוט עושה איזה 5 דקות Restoring files ואז עושה ריסט לאחר הריסט הוא אומר שזה לא עשה כלום, בלי שום סיבה. סתם מעצבן למה? יש תוכנות חלופיות? קניתי את GoBack שבאה עם הסיסטם וורקס היא טובה?
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תוכנה הוא מבקש ממני את הדבר הבא : http://img239.exs.cx/my.php?loc=img239ℑ=tochna3ma.gif בבקשה עזרה זה חושב תודה !!
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שאני עושה לחצן ימני בעכבר ברקע של שולחן העבודה ואז בוחר במאפיינים אז נפתח חלון עם לשוניות של השומר מסך,תצוגה וכו' וכו'.. אז אצלי הכל נעלם חוץ משתי לשוניות, מישהו יודע למה ? (פרטים בתמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
גם אין לי עברית אם אני נכנס לבחור שפה פונט וכד' (אני לא מתכוון שאני רואה ג'יבריש בסרט אלא רק אם אני פותח את הקובץ במחשב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי כל מיני אנימציות קטנות בקיבצי גיף... וכשאני מפעיל אותם עם windows foto gallery זה לא מפעיל אותם.. סתם כזה תקוע וכשאני פותח אותם עם תוכנות אחרות כמו אקספולרר או משהו זה עובד
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
למה תמיד שאני מנסה לעשות "שחזור מערכת" תמיד זה לא מצליח,לא משנה באיזה מחשב הוא מתחיל כביכול לשחזר מפעיל מחדש את הווינדוס ואז נותן הודעת שגיאה שלא היה ניתן לשחזר ניסיתי במלא תאריכים,אפילו בתאריך של התקנת מדיה פליאר 11 ששם הוא יוצר יום שחזור למה זה לא מצליח אף פעם?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני לא רוצה להשמע חוצפן אבל לאור שהלינק למדריך ל TWEAKE WINDOWS XP לא עובד עקב בעיה באתר שלהם {שבו המדריך נמצא } וגם עקב בקשה חוזרת של הרבה אנשים {אני מקווה שהם שם תומכים בי } האם משהוא שממש מבין בWINDOWS יכול לרשום לנו TWEAK טוב בעיברית שגם אנחנו פשוטי העם נבין . אני יודע שיש עוד אחד שביקש את הבקשה והמנהל של אחד הנושאים ענה בשלילה! אבל אולי הפעם אפשר להתמקד בתוכנה?! בתודה מראש ! נ.ב בבקשה תגיבו שאני ידע שאני לא לבד לבקשה זו.
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
אהלן, כאשר מגיעים למסך בחירת המשתמש, נגיד satlan, הוא טוען את הקבצים, ואז לאחר 3 שניות הוא כאילו יוצא מהמשתמש,חוזר למסך וכך הלאה כל הזמן, כלומר - הווינדוס אף פעם לא עולה. ניסיתי להעלות דרך הSAFE MOD אבל בידיוק אותו הדבר שם, וגם שם ה-ADMINISTRATOR לא עולה אף הוא. מה הבעיה?! בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
אני אני יכול למחוק אותו?? אני משתמש במסנג'ר של MSN
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 4 כוננים. ©בראשון מותקן XP. (D)בשני מותקן VISTA. (E)בשלישי נמצאים כל הקבצים במחשב שאני צריך. שלושת החלקים האלה הם HD אחד שמחולק לשלושה חלקים. (G)יש בנוסף לזה HD נוסף שבו עשיתי גיבוי לקבצים שאני צריך לשמור(העתק של אלה שנמצאים בE) אני רוצה שרק הVISTA יהיה מותקן בG. אני רוצה גם לאחד את שלושת החלקים של הHD הראשון(C,D,E) ואחרי האיחוד שיהיה בו רק את הקבצים שאני צריך במחשב(שנמצאים בE או בG), בלי XP או VISTA. בקיצור שבHD הראשון יהיו הקבצים שלי ו בHD השני יהיה בו את הWINDOWS VISTA. אני שברתי את הראש איך לעשות את זה ולא מצאתי פתרון.. ??? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?? מראש תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3069407,00.html#n בכתבה שYNET שמו היה רשום את הדבר הבא: ובגלל שיש לי בעיות עם הפורטים רציתי לנסות את הדבר הזה - השאלה שלי היא האם יש רולס לפיירוול של XP ואיך\איפה אני מוחק את הRULES האלה בפיירול של XP ?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-