Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מאז אתמול אני לא רואה אנימציות גיף באקספלורר בדקתי ב tools>internet options>advance>multimedia ולפי מה שרשום שם לא אמורה להיות בעיה חשוב לציין שנדבקתי בבלאסטר שלשום והורדתי אותו, אולי יש לזה קשר? זה מאוד מציק, אשמח אם למישהו יש פיתרון
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי היום שמתי לב שכאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, לא עולות לי כמה תוכנות שקבעתי דרך MSCONFIG שיעלו ניסיתי לראות אולי בטעות התוכנה 'ירדה' מרשימת הפעלה בעת עליית המחשב ניסיתי וראיתי שבכלל התוכנה לא מופיעה ברשימת ה-STARTUP מישהו יודע לאן זה נעלם? בעיה נוספת שיש לי שאני מקבל משום מה lowid באי מיול זאת למרות שאני לא מחובר דרך ראוטר או מאחורי רשת יש לי פיירוול במחשב של נורטון פתחתי בו את כל הפורטים אך הוא לא הגורם לבעיה שמתי לב שכאשר הפיירוול של האקס פי מנוטרל אני מקבל lowid שאני בא להוסיף rule בפיירוול של האקס פי לפתוח את פורט UDP 5783 (הפורט שהאי מיול משתמש בו) הפורט מתווסף לרשימה אך עדיין משום מה אני מקבל lowid ניסיתי להגדיר לאימיול להגדיר את הפורט בפיירוול וזה א…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני צריך 2 דברים לדעת 1) שהמחשב יעלה יקפוץ הודעה קטנה כזאת כל פעם שהמחשב יעלה 2) איזה אפשרות יש לעשות גיבוי יומי של קבצי הדואר האלקטרוני (תוכנת WINDOWS או תוכנה מבחוץ) תודה
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כפי שריאתם מהנושא יש לי בעיה קטנה. למי שמבין טיפה במחשבים יודע מה זה MSCONFIG. הבעיה שלי היא כך, לי יש WIN 2000 PRO ואני לא מצליח להפעיל את ה MSCONFIG, מה אני עושה בדיוק, אני נכנס לSTART ומשם ל RUN ומקליד MSCONFIG, עכשיו מה הבעיה שלי, כשאני לוחץ ENTER מופיעה לי ההודעה שיש תמונה שלה בקובץ המצורף. מה לעשות? אמרו לי חברים שלי שבWIN 2000 לא רושמים MSCONFIG רושמים משהו אחר האם זה נכון? ואם כן אז מה רושמים? תודה מראש... Some Thing...
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי מחדש את הכל יש לי בעייה בצפייה עם סרטים מסויימים, בדרך כלל אלה סרטי דיוידי של 4 ג'יגה שיש לי, קבצי VOB ו-MPEG2 אני חושב... הקטע הוא שלפני שפירמטתי הכל עבד מצויין לא הייתה שום בעייה הכל עב דפרפקט ועכשיו אני לא זוכר מה להתקין בשביל שהסרטים המסויימים האלה יעבדו, רוב הסרטים עובדים לי אבל יש לי קבצי דיוידי שלא עובדים עכשיו.. אני בטוח שזה איזה קודק של MPG2 כי התקנתי אחד כזה אבל הוא עשה לי בעיות ולא פעל ממש טוב. כרגע יש לי מותקן במחשב DIVX5.2.1 XVID1.3 AC3FILTER ו-MP9 CODECS ואני משתמש במדייה פלייר 10. ניסיתי מלא, אבל מלא{!} חבילות קודקים, שום דבר פשוט לא עוזר! אני חייב למצוא מקודד דיוידי או מקודד MPG2 או לא יודע מה בשביל להפעיל…
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכל המנהלים אני מציע לעשות אשכול סטיקי של "האם המחשב שלי יריץ WINDOWS VISTA" כי כבר כל הפורום מתבזבז על מיליוני אשכולות כאלה... כמו כן אפשר לציין שיש את הWINDOWS UPGRADE ADVISOR שיכול להגיד האם המחשב יריץ את ויסטה ובאיזה גירסאות...
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ביומיים האחרונים שמתי לב לבעייה במחשב שלי בעבודה: כאשר אני מדליק אותו ומסך המשתמשים עולה אני מכניס את הסיסמא שלי והמחשב מאתחל את עצמו. לאחר כפעמיים-שלוש שהתופעה חוזרת על עצמה המחשב כן עובר את השלב הזה ונכנס לווינדוס. אני עובד עם Windows XP SP2 מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום רב, אחד הלבטים שלי האם לעבור כרגע לwindows 7 ,היא בתמיכת המערכת של 7 בתוכנות מסוימות, בינהם rivatuner.. האם התוכנה הנ"ל עובדת ב-windows 7? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אבל מה שחשוב לי זה שיראה כמה היא תופסת ב RAM ואם היא גדולה מידי אז כמה היא תופסת ב pagefile.sys תודה
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
logon message: the local policy of this system does not permit you to logon interactively יש רק יוזר אחד: administreator. איך פותרים בעיה זו? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514719.0 היי חברים בהמשך לנושא, הזה קיבלתי את המחשב החדש יש לי מספר שאלות: 1. איך אני יכול לראות שאכן קיבלתי את מה שהזמנתי? (ניסיתי עם אוורסט, אבל אולי הוא ישן מדי כי הוא לא מזהה את הלוח אם שלי) 2. כרגע נשארתי עם המשך הקודם (שכחו לשלוח לי אותו). מדובר במסך 15 או 17 אינץ' (לדעתי 15) הרזולוציה בוינדואס הזה שונה מהרזולוציה בוינדואס אקס פי כשאני גולש בצד ימין ובצד שמאל, יש אזור שלו מנוצל ולכן הכתב בגלישה שלי מאוד קטן. מישהו יודע איך מסדרים את זה? או שאולי זה קשור למסך? (אני גולש בפיירפוקס). ניסיתי לשחק עם הרזולוציה של הוינדואס, אבל זה לא הולך 3. אני מנסה להתקין תוכנות שהיו לי במחשב הקודם וזה רושם שיש בעיות אי תאימות ידועות מה זה א…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי ווינדוס חדש! עכשיו הכל פועל טוב ויפה, עד שאני מחבר את הכבל של האינטרנט, [דרך כרטיס רשת] אני גולש ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לי, העכבר זז אבל הכל תקוע לי. לאחר מכן, אם אני מפעיל את המחשב עם הכבל של האינטרנט בחוץ, הוא עדיין נתקע לי.. ואם לא הייתי מתחבר כלל לאינטרנט יכלתי להנות מהמחשב, עד להודעה חדשה.. [פירמטתי אותו כמה פעמים כדי לבדוק אם אכן החיבור לאינטרנט היא הבעיה] אני משתמש בווינדוס אקספי פרופשונל פיאס2.. ובפעם האחרונה התקנתי אנטיוירוס לפני החיבור לאינטרנט וזה עדיין לא עזר לי. חשבתי אולי יש איזו תולעת חדשה שמסתובבת באינטרנט, אשמח לדעת על זה ואם יש פאצ' שמתקן את זה. תודה מראש, זה ממש חשוב לי, אני לא יכול לעשות כלום בלי האינטרנט שלי.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה במ"ה XP. אני מנסה לאתחל את ה Service של Remote Registry ולא מצליח. אני מקבל הודעת שגיאה "error 5". ההודעה גם אומרת לי לאתחל את ה Service של ה- Plug and Play. גם אותו אני לא מצליח לאתחל. (אין לי כרגע אפשרות להעלות את ההודעת שגיאה לאתר) למישהו קרה כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי היום קניתי מחשב חדש (ריק בלי כלום על ההארדיסקים) ואני מנסה להתקין ווינדוס XP והמחשב לא מצליח לגיע לחלון ההתקנה, לא עושה BOOT מהדיסק. כמה דברים: 1. שיניתי בביוס שcd-rom יהיה ראשון(ויחיד) בBOOT. 2. יש לי רק גירסא אחד של ווינדוס שעושה בבוט וזה בגלל שיש שם caldera ואין לי מושג איך מתקינים XP בעזרתה תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
כמו שבכותרת.. זה מקפיץ לי משחקים ומציק, איך אני פותר את השגיאה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, היום קניתי הרד דיסק חדש של WD 250GB 16 M BUFFER .ההרד דיסק שקיים אצלי חוץ ממנו הוא 160 גיגהבייט של סמסונג.פירמטתי את החדש סידרתי למחיצות והכל כמו שצריך,כשאני בא להתקין וינדוס XP עליו משום מה לוקח לא בערך 20 שניות עד שעולה הלוגו ולאחר מכן הוא רץ מהר והכל בסדר,אני מודה שלא קרה לי את זה אף פעם.כשהיה מותקן לי הוינדוס בסמסונג הוא עבד חלק ומהר. מישהו יודע למה זה? יש אולי קשר לזה שביטלתי בביוס את זיהוי כוננים קשיחים בIDE? עשיתי זאת כי רציתי שבהתחלה שמדליקים את המחשב הוא ירוץ יותר מהר ולא יתחיל לחפש כונני IDE שאין. דרך אגב התקנתי פעמיים את הוינדוס ובשניהם קרה לי אותו דבר. ???
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את SP1 של ויסטה וזה נותן לי שגיאה: נכנסתי ללינק אבל עדין לא עזר לי מה אני יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מתי שאני לוחץ על "לוג או" או על ריסטרט ...אז החלון נהיה מוזר הוא בצורה מוזרה גם כשאני רוצה לבחור את היוסר שאני אכנס אליו בהתחלה שאני מפעיל את המחשב .אז גם הוא השתנה..מה לעשות כדאי להחזיר הכל למצב הקודם
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 שאלות: 1. אני משתש הרבה בסייר (אייקון של ספריה עליה זכוכית מגדלת). כאשר אני פותח אותו תמיד מופיע לי כונן C. איך אני יכול להפוך לכונן D? החלונות מותקן בכונן C. 2. במאפייני ספריה-> התאמה אשית-> איזה סוג תיקיה אתה מעוניין - האם ניתן להוסיף תבניות אחרות שאני צריך להרבה מחיצות? תודה ושבת שלום, מושיקו
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס XP באנגלית, יש לי שם את הדברים שלי. ההורים שלי החליטו שהם רוצים ללמוד להשתמש במחשב, אבל הם צריכים את הוינדוס ברוסית (XP) . אז השאלה שלי, להתקין וינדוס נוסף כמערכת הפעלה נוספת ברוסית? :s05: או לפתוח להם משתמש בוינדוס הנוכחי? אם אני יפתח להם משתמש, אני אוכל להגדיר אותו את כול כולו להיות ברוסית? ??? אם אני אתקין מערכת הפעלה נוספת, מקום יש לי, אבל המערכות הפעלה לא יתנגשו? כל המערכות המדוברות הן XP.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, הווינדוס לא עולה לי ואני מקבל שגיאה שהקובץ HAL.DLL חסר. אני יודע שאפשר לסדר את זה עם הדיסק של XP.. משהו יכול להסביר לי איך? עריכה: אוקיי אני אעדכן את הבעיה שלי. ניסיתי לבדוק האם האופצייה של ה REPAIR קיימת בחלון שבו קובעים מחיצות אבל אין לי אותה. נכסתי ל recovery console במסך הראשי לפני התקנת ה WINDOWS אבל יש לי בעיה, אין לי את הסיסמה של האדמיניסטרטור ולכן אני לא יכול להריץ פקודות שם(המחשב לא עולה לי בכלל כך שאין לי גישה אליו). משהו בכל זאת יודע איך לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים החלפתי את כרטיס המסך לרדאון 9600XT. מפרט מלא בצד. המחשב עבד לי בעיה שמבך כשבוע, אך חלק מהמשחקים לא פעלו, לכן פירמטתי אותו. מאז הוא קופא ללא סיבה. נשארת תצוגה על המסך, אבל הכל תקוע (גם המוזיקה נפסקת). לפעמים הוא נתקע מיד כשהוא מסיים לעלות. מה שמוביל אותי לחבש שאין זו בעית חומרה זה ש: א. המחשב עבד בסדר לפני הפירמוט. ב. המחשב לא קופא במשחקים. שיחקתי משחקים שלמים בג'נרלס. ניסיתי לפרמט שוב אך הבעיה לא נפתרה. שאלתי היא כזו: האם ידועה לכם איזה בעיה בדרייברים של ATi (הן 3.9 והן 4.1, שאת שניהם ניסיתי), או אולי בדיירקט X 9? המחשב מריץ windows XP home , service pack1, DX9,. בתודה מראש, עדי.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, איך אני מקבל בחזרה את אופצית :Close Tray על ה-CD ROM שלי ?!? הרי וישנה אופצית EJECT...
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כל מי שרוצה יצאו דרייברים חדשים לפני שעה בערך לסידרת 8800 Windows Vista 32-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_100.64.html ------------------ Windows Vista 64-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_100.64.html --------------------- ותוכנת האיחוי הכי טובה לשימוש בויסטה, עושה עבודה מעולה. לגירסת ניסיון 30 יום תורידו מהאתר הרשמי, אם אתם רוצים גירסה מלאה תפנו אליי. http://www.raxco.com/products/downloadit/pd_download_home.cfm כעיקרון יש בעייה קטנה בהפעלה בגירסת וינדוס 64ביט, אז אחרי שאתם מתקיני…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-