עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Snirs69,

שלום לכולם. בהשוואה בין ויסטה 32 ל-64 נאמר שאי אפשר להפעיל תוכנות 16 ביט על 64. השאלה שלי היא האם תוכנות מבוססות דוס הן 16 ביט? {אני משתמש בתוכנות קומפילציה המבוססות על דוס}. ואם כן אז יש איזו שהיא דרך להפעיל אותן דרך ה64 ביט?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by Aviram,

יש משהו מוזר בצייר. כשהיה לי ווינדוס באנגלית, הייתי יכול לשנות שהרקע של הקובץ אם הוא של GIF יהיה שקוף. הייתי נכנס ב"תמונה" ל"תכונות" ומשנה שם. עכשיו כשיש לי ווינדוס בעברית, אני נכנס ל"תכונות" ואין שום אפשרות לעשות שהרקע יהיה שקוף! אני זוכר שזה קרה לי גם כשהיה לי ווינדוס 98, או 2000, אבל זה מוגזם שזה יישאר אפילו ב-XP ככה. אני לא מוצא איך לעשות שהרקע יהיה שקוף, אני לא מוצא את זה בשום מקום אחר. ניסיתי לעבוד בפוטושופ, אבל לא ממש יוצא לי טוב... מישהו יודע איך אפשר לעשות שהרקע יהיה שקוף? וחייבת להיות לזה סיבה הגיונית שבגרסה עברית אי אפשר! תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
    • 2 תגובות
    • 759 צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת... מפרט יש בצד ימין. תודה לעונים.

4. Started by compman12,

אני מחפש מערכת הפעלה לשרת ביתי. נחוץ - גיבוי מסמכים מ2 מחשבים ברשת אלחוטית חבירו רשת קווית עם מחשב להזרמת תכני HD ואכסונם! זהו, לא משחקים לא כלום, מחשב שרת שפשוט יעבוד רק כרשת ויהיה ניתן לראות את הכוננים ממחשבים אחרים מחשב ללא ציוד הקפי. מארז עם חומרה ומערכת הפעלה עם דרישותי נטו! אז מה כדאי, WHS XP ויסטה או בכלל לינוקס? אם לינוקס או FreeNAS? פירוט ועזרה יתקבלו בבברכה תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. יש לי בעיה בעכבר עם ויסטה. כאשר אני לא נוגע במחשב לכמה זמן הוא עובר למצב שינה ובחזרה ממנו לחצני העכבר לא מגיבים. האופציה היחידה היא לחיצה על Ctrl+Alt+Del וכניסה למנהל המשימות, יציאה ממנו ואז הכל חוזר לעבוד. חשוב להדגיש שכשהלחצנים לא מגיבים גם אין תגובה של שולחן העבודה לתזוזת העכבר - כלומר - גם אם אני עומד עם העכבר על תוכנית בשורת המשימות אז אין תגובה והיא לא "נבחרת" על ידי המחשב. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה!

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by Fontana,

אוקי אנשים אז ככה כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שקובץ dust.exe לא נמצא שאני עושה חיפוש בה norton antivirus זה לא מוצא לי שום וירוס ורציתי לדעת אם זה וירוס או לא ואך אני מוריד את זה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  7. אני על VISTA ובלילה אני משאיר את המחשב דלוק והוא ניכנס לבד ולמצב שינה וככה הכל ההורדות מופסקות לי {בביטלורד} בביטלורד בהגדרות הגדרה-אל תיתן למחשב להיכנס למצב שינה-לחצתי עליה לא עוזר...! מא אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by udi,

שלום מאיזו שהיא סיבה אני מקבל IP מוזר ולא משנה מה אני עושה הוא משתנה יש לחצן של " תקן " והוא עדיין לא מצליח לשנות אמרו לי שהדרך היחידה לתקן את הבעיה היא או לעשות שיחזור מערכת { מה שלא עבד } או לפרמט ולהתקין הכל מחדש האם יש דרך אחרת

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by Gliding,

ועכשיו אני נורא נורא רוצה להיפטר ממנה, איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. עד לפני כמה ימים השתמשתי בדבר הנקרא PENTIUM 3 1000 מגהרץ עם 256 זיכרון. בכל מקרה משחקים כמובן לא עבדו לי טוב כנ"ל הוינדווס עצמו. חשבתי בטח בגלל המחשב העלוב, הזיכרון היה כל הזמן תפוס, ההארד דיסק עשה רעשים כאילו שהוא הולך להתפוצץ (משנת 2000) קיצר הבנתם. עכשיו החלפתי למחשב פה שהיה לי, (יש זמן עד שאני אקנה מחשב חדש, בינתיים לפחות זה שיפור קטן מהמחשב שהיה לי) פנטיום 4 2400 ו512 זיכרון והארד דיסק חדש. התקנתי את הוינדווס וכבר מתחילות בעיות, קודם כל יש מיליון תוכנות שאני לא צריך. אני רק נכנס לאינטרנט והוא לא זז בגלל כל השטויות שפועלות שאני לא צריך. לאחר שהעפתי,סרקתי,סגרתי את הכל רציתי להוריד עידכונים לוינדווס. והנה השאלה הראשונה שלי. באתר של MICROSOFT יש משהו כמו 1000 …

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by עידן אברהם,

יש לי דיסק מלאה של XP SP2...אך זה לא יוצא אוטומט (BOOT) להתקין את XP SP2 ..משהו יודע ..איך עושים ..

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by AnTiSh0ck,

התקנתי XP SP2 באנגלית על אחד המחשבים ואי אפשר לכתוב בעברית, הלכתי להגדרות השפה.. ואי אפשר להוסיף עברית.. אין לו ברשימה =\ יש איזה פאטץ' שאפשר להוריד שיסדר את הבעיה ? או שיש אפשרות אחרת ?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by lo_toda,

מביך זה נכון ...אני לא מוצא את ה INTERNET EXPLORER במחשב ...איפה הקובץ הזה נמצא ? ???

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  14. מתישהו כשהורדתי קובץ בטעות לחצתי על OPEN וסימנתי בוי את האפשרות שיעשה את זה כל הזמן עכשיו מתוך ברירת מחדל הוא פותח את הקבצים שאני רוצה להוריד ועושה OPEN במקום SAVE חישפתי בהגדרות של האספלורר ולא מצאתי.. איפה מחזירים את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by itay127,

קניתי מחשב חדש זה המחשב שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm ועכשיו אני רוצה להתקין עליו ויסטה, אבל אני לא יודע איזה גרסא כדאי? 32 ביט?64ביט?או 86? שמעתי שמשחקים לא פועלים על 64 זה נכון? ומה אתם אומרים איזה גרסא כדאי לי להתקין? וגם דוד שלי קנה מחשב חדש והוא רוצה ויסטה איזה גרסא כדאי למחשב שלו? הנה המחשב שלו: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box …

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by tisan4us,

שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לבטל את הסיסמה בכניסתי למערכת ההפעלה windows xp

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. איפה אני מוחק קבצי אינטרנט זמניים

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בעייה עם מן סרגל כלים כזה שנדבק לי למחשב ולמרות שמחקתי אותו ידנית הוא לא נמחק מהמחשב, מחקתי גם את כל הערכים שלו מהרג'יסטרי וזה כל הזמן חוזר ומתקין את עצמו מחדש פשוט קרצייה. מישהו נתקל בזה פעם והצליח למחוק את סרגל הכלים הזה? תודה על העזרה מראש, דודי.

19. איך אני מעביר שפב ב-XP צריך דיסק של התוכנה שוב או שאפשר פשוט דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  20. Started by Doctor Robert,

היי, גלשתי בכמה אתרים לא חוקיים (Warez וכאלו...), במהלך הגלישה פתאום אני שם לב שהמחשב התחיל לעשות דברים על סמך עצמו, עושה פעולות כפולות וכו'... זה הגיע לזה שלא יכלתי לעשות כלום במחשב והעסק לא הגיב. עשיתי ריסטארט וזה המשיך עם זה, פעולות לא רצויות קריסות וכו'... ראיתי שקרס שם משהו שנקרא Intergrator... עשיתי שוב ריסטארט וכצעד נואש בחרתי אחרי שלחצתי F8 בעליה באופציה Last Good Known בתקווה שהעסק יעבוד ואכן כך. השאלה היא מה זה לכל הרוחות היה? יש לי אנטי וירוס (NOD32) + פיירוול (Tiny) + פיירוול חומרתי בנתב מה קרה כאן ? ומה עליי לעשות כדי שזה לא יקרה שוב (אל תגידו תפסיק באתרי WAREZ, תודה) יכול להיות שהאתר הכניס לי רגולה למחשב שדפקה בו קבצים? באיזה תוכנות עליי להשתמש כדי…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  21. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני עובד עם win7pro 64bit. חיברתי למחשב דיסק קשיח ide באמצעות מתאם usb. הדיסק לא מזוהה במחשב, וגם לא שום דיסק אחר. כמובן שהדיסק מחובר גם לחשמל. הבנתי שהדיסק אמור להופיע במחשב בתור כונן נוסף (כאילו חיברתי דיסק און קי). מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדות כלשהן שצריך שמומלץ לבדוק? אשמח לתגובות ולרעיונות. תודה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by Vaknir,

יש לי ויסטה וכל פרק זמן לא מוגדר האינטרנט מספיק לפעול, וזה קורה מתי שבה למחשב לעשות את זה. מה יכולה להיות בעיה? דיברתי עם הספקית והם אומרים שזה לא מאצלהם , הנציג אמר שהוא רואה שאני מחובר לאינטרנט ללא בעיה.

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by benma,

התקנתי WINXP FOR LEGACY PC על המחשב שלי. אח"כ החלטתי להתקין WIN 2000 במקום זה. אחרי שהתקנתי את חלונות 2000 ראיתי שיש לי 2 אופציות BOOT - של שתי ההתקנות הנ"ל. ניסיתי לעשות FIXMBR וגם FIXBOOT. שומדבר לא עוזר, נשאר לי ב- BOOT שתי אופציות הנ"ל. הייתה בעיה עם ההתקנה של 2000 אז ניסיתי עוד פעם ועכשיו יש 3 אופציות, ולא ניתן להסיר אותן. בבקשה עזרה.[br]פורסם בתאריך: 15.04.2007 בשעה 17:59:37 כשאני נכנס לקונסול ה REPAIR וכותב BOOTCFG /LIST אני מקבל:There are currently no boot entries available to display יכול להיות שפשוט ההרדיסק נדפק, ולא נותן לכתוב כלום?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  24. באמת מגיע לו ציון לשבח חח האוטלוק אקספרס הידוע בשם ווינדוס מייל בויסטה עושה עבודה פשוט מהממת... באקס פי הייתי מקבל עשרות ספאמים.. ומאז לא קיבלתי אפילו אחד.. הוא מסנן לי אותם בצורה מעולה.. סוף סוף ניתן להישתמש בו כמו בן אדם.. יש עוד תכונות שמישהו אהב?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים