Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לאחר הפרמוט שביצעתי, בכל הדלקה של המחשב הווינדוס לא נטען אוטומטית ובמקום יש לי אופצייה לבחור בין שני אופציות: Windows XP Professional Windows XP Professional כמובן שזה נובע מכך שהתקנתי ווינדוס על ווינדוס וכל מיני סיבוכים בפרמוט ובהתקנה. השורה הראשונה היא זו שמפעילה את הווינדוס התקין מבין השניים. כיצד אני מסיר את האופצייה השנייה שלא תהיה בתפריט בכלל והמחשב יטען אוטומטית את הוינדוס התקין (העליון ברשימה)?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי לכולם! אני חדש ומקווה שזה המקום הנכון לשאול... רכשתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 ULTIMATE בעברית.המחשב פורמט כפי שכבר עשיתי בעבר ויש לי הבנה בזה בהחלט הכל נקי וההתקנה עוברת. לאחר שהיא מסתיימת הווינדוס מאתחל את המחשב וזה אמור לעלות כבר מהדיסק הקשיח אבל...זה לא קורה זה לא הולך לשום מקום...פשוט אחרי הפוסט הראשוני מגיע לשורה של VERIFYING DMI POOL DATA וזהו! לא ממשיך לשום מקום. אציין כי המחשב חדש לחלוטין לוח GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H אחלה לוח והתקנתי עליו שוב XP למען הסר ספק לצורך הבדיקה ועולה כמו גדול! מה לעזאזל קורה פה? יש למישהו רעיון? המחיצות 2 במספר NTFS הראשית כמובן היא ACTIVE הביוס מעודכן הכי הכי שאפשר ואני לא מבין מדוע זה לא עולה אשמח לעזרתכם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, אתמול הפעלתי את המחשב מחדש לאחר תקלה קטנה עם הסורק. ומאז הווינדווס מסרב לעלות, הוא נשאר במסך עם הקוביות המרצדות ולא מתקדם לשום מקום. נכנסתי ללא שום בעיה למצב בטוח, ולמצב בטוח עם .comands. אך מצב בטוח עם רשת, הפעלה אחרונה שעבדה ומצב רגיל נתקעים באמצע. הפעלתי איחוי דיסק ממצב בטוח בתקווה שאולי הוא יעלה על בעיה בהרד דיסק אך גם זה לא עזר. גם כיבוי המחשב לכמה שעות לא עזר. למישהו יש פיתרון בבקשה? יום נהדר רפי
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי ;D היום הזמנתי מחשב חדש, והשתמשתי בדיסק XP וסידיקי שיש לי כבר המון זמן בבית.. נתתי להם אותו לטכנאים שיתקינו והכל. עכשיו אותו סידיקי אני בטוח ב 90% שזה גם מותקן על המחשב שיש לי פה כרגע (לא החדש שהזמנתי) ככה שהוא אמר לי הטכנאי יכול להיות שהוא לא יתן לעשות אקטיבציה. עכשיו השאלה שלי מה אני עושה? האם אפשר סידיקי לשני מחשבים זאת אומרת רישיון אחד על שני מחשבים.. או שאפשר למחוק מהמחשב הנוכחי את הרישיון לא יודע שזה יהיה לא חוקי לכמה ימים עד שאני יעביר גיבויים או משהו או שפה אני יעשה אקטיבציה לא חוקית כי לא ממש אכפת לי כבר מהמחשב פה רק שבחדש הכל יעבוד לי פיקס מקורי מה לעשות אני מבולבל!? תודהה!!
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי... אני מעוניין להתקין על CF את מערכת ההפעלה XP TABLET. אין לי כל שימוש במערכת הפעלה אלא אני מתקין עליה את תכנת הניווט שלי ומס' מפות וזהו. אין לי צורך בכל הפונקציות שXP נותן ואני מעוניין להקטין ככל הניתן את המקום שמערכת ההפעלה תופסת. עדיין לא התקנתי את מערכת ההפעלה על CF. רציתי לדעת, האם יש דרך להתקנה מינימלית ללא כל הפונקציות של XP? אם לא, כיצד אני מעיף את כל שלל הפונקציות והתוכנות מבלי לגרום נזק למערכת ההפעלה כך שיהיה לי מקסימום מקום פנוי על הCF? האם יש תוכנות טובות יותר מXPLITE שעושות את העבודה? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שמעתי שיש באג אם קובת שלוקח 100% מהמאבד רציתי לבדוק אם הבאג הזה גם פוגע בי אני פותח תתאסק מנג'ר והוא לא מראה לי את כל ה4 אופציות שיש למעלה ואני לא מצליח לשחרר את זה ולראת את המאבד וכל מה שיש שם זה משה שאני רואה איך אני מחזיר את זה למצבו הרגיל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
XP כבר יש לי, השאלה אם שווה להוציא 500 שקל בשביל Home Premium? המחשב בעיקר למשחקים וגם לסרטי HD. הבעיה העיקרית שלי היא בגלל כל ה-Games for Windows שלפי מה שהבנתי עובדים רק על ויסטה. אז השאלה שלי היא: לקנות ויסטה או לדבוק בXP?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
יש אפשרות לעשות משהו חוץ מפרמוט? מדובר ב XP PRO
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני צריך 2 דברים לדעת 1) שהמחשב יעלה יקפוץ הודעה קטנה כזאת כל פעם שהמחשב יעלה 2) איזה אפשרות יש לעשות גיבוי יומי של קבצי הדואר האלקטרוני (תוכנת WINDOWS או תוכנה מבחוץ) תודה
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין dreamscene על XP זה מאפשר לך להריץ סרטים באיכות HD על ה BACKROUND של הדסקטופ אפשרי? אם כן איך?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מנסה לסרוק את המחשב דרך LIVECD. בהפעלה של תוכנות (anti spyware או antivirus) עולה חלון Browse For Folder Choose Windows directory מופיעים לי שם רק הHD שב IDE. אני לא רואה את הSATA שם מותקן הווינדוס שאני מועניין לסרוק, למה ה SATA לא מופיעים לי ? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היום בבוקר הפעלתי את המחשב ונעלמו לי הסמלים משולחן העבודה(יש רק שמות בלי סמלים) וגם מתפריט ההתחל מה עושים? ???
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, משום מה לכמה קבצים אני לא יכול להיכנס, אני מקבל הודעה שאין לי מספיק הרשאות לקובץ למרות שאני מוגדר כ ADMINISTARTOR. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי עם הבעיה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מה שמוקף באדום נעלם לי איך אני מחזיר אותו בחזרה? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי אני עובד לפעמים דרך השתלטות מרחוק מה שמאלץ אותי לשים סיסמא על היוזר אחרת זה לא מצליח להתחבר מרחוק אבל אני לא רוצה שבהפעלה מחדש הוא יעלה וימתין לסיסמא כל פעם ... האם יש דרך לעקוף את זה לגרום לו לשמור את הסיסמא קבוע כי אני לא באמת רוצה אותה בעמדה הקבועה .....
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אהלן, מיציתי את עצמי עם ה-7, לא מצליח להתחבר למע' הפעלה הזאת. לקחתי מחבר דיסק שעובד ונוסה כבר בעבר. משום מה בעת נסיונות ההתקנה קופץ לי חלון כחול ולא נותן לי להתקין את הוינדוס. איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב Q6600 עם 4 גיגה ראם ואני שוקל לשדרג לוויסטה. השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר לשדרג לוויסטה 32 או 64 ביט בלי לפרמט את כונן C? זה כונן של 500 גיגרה ואני לא רוצה למחוק אותו בשביל להתקין ווינדוס. ואם אני כבר פותח טראד, אז עדיף וויסטה 32 או 64 ביט לסרטים בHD ועבודה כללית מהירה של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הי, אשמח לקבל עזרה. היום התקנתי את הויסטה במחשב החדש. מאז אני מתמודד עם מסכים כחולים, בעיקר בזמן הורדת קבצים זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8749F85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini072808-01.dmp C:\Users\AppData\Local\Temp\WER-50325-0.sysdata.xml C:\Users\AppData\Local\Temp\WERD73B.tmp.version.txt
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט, ויש בה תוכנה: windows media center.. המחשב שלי לא מחובר לקו טלוויזיה או משהו כזה, לכן האפשרות היחידה שרלוונטית עבורי היא Online Media.. יש שם מספר ערוצים ותכנים מאד מוגבל וישן (ONE/יס/קשת.. עם תכנים ישנים). יש אפשרות להוסיף ערוצים נוספים? (לדוגמא בנענע10 יש תוכניות שלמות, יש להם משהו שמתאים למדיה סנטר במקרה?) מקווה שהשאלה מובנת, יום נהדר! ד"א יש לי במחשב כרטיס וידאו ויש לי ליד המחשב נקודה של קו טלפון, זה לא עוזר נכון?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
-כותרת- הדיסק הוא דיסק BOOT כמובן (נוסה בהצלחה כבר הרבה פעמים) מה עושים ? הדיסק CD מוגדר כעדיפות ראשונה בבאיוס..
-
- 10 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כרטיס מסך של ATI עם זיכרון גרפי של 256MB. וב-dxdiag מוצג לי זיכרון גרפי - 1GB...ליתר דיוק 1022MB. מה המשמעות של זה? יכול להיות שווינדוס 7 משתמש בחלק מזיכרון הRAM בתור זיכרון גרפי? פרטים נוספים: 2GB RAM אין לי כרטיס מסך On-board
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לקבצים יש שמות שונים כמובן. זה כמו שארצה להוסיף את המילה "טיול לצפון" לקבצים בעלי שם שונה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת Windows Vista 32 bit ואמרו לי שאני יכול להתקין את אותה המערכת רק 64 ביט, השאלה היא? המערכת הזאת מתאימה רק למעבדים 64 ביט? או שאני יכול להתקין אותה על 32 ביט והמחשב ירוץ יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אם בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ? או תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-