עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by GUNZ,

כרגע מותקן אצלי בשפה העברית השאלה היא האם יש איזה שהוא קובץ שאפשר להתקין וככה לשנות את השפה לאנגלית? של כל המערכת הפעלה שתיהיה באנגלית אם לא קובץ אז אולי יש דרכים אחרות לעשות את זה מבלי לפרמט ולהתקין אחד אחר באנגלית תודה מראש סרגיי

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by snupon,

שלום אני חדש, רק נירשמתי אני מקווה שאני במקום הנכון, אם לאו אני אלמד במשך הזמן. נעלמו לי האייקונים משורת המשימות - של העוצמה , ושל הוצאת החומרה באופן בטוח. אם תוכלו עזור לי להחזירם אני אודה לכם . (לפעמים פתאום הם מופיעים אך רוב הזמן הם אינם) תודה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by gtabak_37,

בכל אתר חדשות אומרים כי יצא חבילת השירות החדשה של חלונות XP וכי אפשר לעדכן את המערכת דרך windows update service כשאני נכנס לשירות העידכון הוא פשוט לא מראה לי את העידכון של חבילת השירות החדשה האם להוריד את חבילת העידכון מאתרים אחרים? מה הבעיה של שירות העידכון? למה הוא לא מראה לי את חבילת השירות החדשה? תודה לעוזרים גל

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by Green,

שלום רציתי לדעת איך משנים את הצבעים בXP איפה שיש את האפשרות לבחור כחול,ירוק זית או כסף אני רוצה לעשות כזה רק נגיד בשחור אז איך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  5. יש לי שלושה חשבונות דואל שהתקנתי באאוטלוק ואני מקבל את הדואל משלושת החשבונות. עד כאן הכל בסדר. השאלה שלי האם אני גם יכול לשלוח דואל משני החשבונות האחרים מהמחשב הזה? כדי לבאר: המחשב נמצא אצלי בבית ואני רוצה לשלוח דואל משני החשבונות שיש לי בעבודה ושאותם אני יכול לקרוא בבית, אני גם רוצה לשלוח דואל מהבית, כאילו נשלח מהעבודה. אשמח להסבר .

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  6. הבנתי שזו דרך מהירה יותר להתקנת windows . איך עושים זאת? האם יש מדריך בעברית? תודה לעוזרים גל

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by nas,

הנושא אומר הכל .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  8. שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב. יש לו כוננים C וD. על C מותקנת מערכת ההפעלה ועל D כל השאר. הוא פירמט את D ובטעות הוא התקין גם את הויינדוס. אז היה לו שני XP לבחור ביניהם בBOOT. הוא במקום לפרמט את D הוא פשוט עשה SHIFT+DEL לווינדוס בD, ועדיין הדאבל BOOT נשאר למרות שלא היו קבצי ווינדוס בD אלא רק בC. אני אמרתי לו שיתקין שוב על D ויעשה פרמוט(דרך הווינדוס) הוא עשה את זה, ועדיין יש לו דאבל בוט, למרות שD ריק לגמרי ורק בC יש ווינדוס. איך אני מבטל את הדאבל בוט המעצבן הזה?! אריאל

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by master17,

בעיה עם העברית בwindows 98 לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה parawin ולאחר ההתקנה אני רואה את העברית בצורה כזאת : מחקתי את התוכנה אבל זה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי איך מחזירים את העברית שאני אראה כמו שצריך ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  10. Started by yonik,

אני מנסה להתקין xp sp2 על פנטיום 3 500 מ"ה שהיה עליו כבר אקס פי,הוא עושה את השלב הראשוני של פירמוט הדיסק והעתקת קבצים חיונים ואז בא הריסטרט,ומה הוא עושה אחרי הריסטרט??? שוב מעלה תמסך הכחול של ההתקנה במקום להתחיל עם מסך הבוט למה הוא עושה את זה? כאילו הוא עושה בוט מסי די כל הזמן גם בלי press any key to boot from cd יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. יש לי 2.4 mhz 512mb כרטיס מסך עם 256mb! ואני מתכוון להתקין את הhome premium! הוא יפעל טוב? אני לא מחפש מדהים ולא אכפת לי אם זה יהיה קצת איטי...אני רק רוצה לדעת אם זה יהיה ממש גרוע או סביר! וסך הכל אם זה לא יפעל הכי טוב..אני עדיין יוכל לסגור את 3d נכון?? תודהה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by AtomiX,

אני זוכר פעם מישהו לימד אותי איך מבטלים איזה קובץ בסרביס של הווינדוס וככה זה הרים את מהירות האינטרנט... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה שוב??

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  13. Started by Kukishin,

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by Thug Love,

שלום יש לי אנטי וירוס פיירוול ואני רוצה להוריד תsp2 אבל אני לא יודע אם כדאי לי אז רציתי לדעת מאנשים שיש להם האם הוא טוב ובמה תודה לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by nadavy11,

היי במקרה חיפשתי באחד מאתרי הטורנטים שאני חבר בהם הורדה של win xp sp2 ומצאתי את הדבר הבא - Win XP SP2 - Black Edition , ההורדה שוקלת כ 4.02 Gb , מה שאומר - התקנה רק באמצעות כונן / דיסק dvd . לפי מה שהבנתי זו גירסה שדיי מזכירה את הויסטה , לפחות לפי הסקינים (אבל זה לא מדד כל כך משמעותי) . המייחד את הגירסה הזו היא האפשרות להתקין כל מיני תוכנות בזמן ההתקנה (או אחריה) - אנטיוירוס של Zona Alarm , פוטושופ CS3 הגירסה המורחבת , חבילת קידודים לסרטים , פיירפוקס ועוד המון המון דברים נוספים , שזה כנראה מה שתופס מהנפח של ה 4 גיג'ה . חוץ מזה , אני לא יודע בדיוק במה הגירסה הזו שונה מה win xp sp2 pro הפשוט , ומה מיוחד כל כך בה , ולכן אני העלתי את הנושא כאן (חוץ מזה שמעניין לראות עוד גירסא…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by omerba,

בתור סטודנט אני זכאי לרשיון חינם מהאוניברסיטה לגירסת הMSDN. מישהו יודע במה היא שונה מהגירסא הרגילה?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  17. Started by drBozo,

תנסה להעלות תמונה של הודעת השגיאה, כדי שאפשר יהיה לדעת במה מדובר. ומה הדגם המדויק של הסורק הזה?

18. Started by nehmia,

אני כולי בסססבה על המחשב והוא פתאום עושב ריסטרט..... איך אפשר לקן ומה אתם חושבים שהבעיה?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by overload,

מה התוכנה הכי טובה שיש היום בשוק להאצת הXP , אני לא מדבר על תוכנות חינמיות כאלה. והאם הם באמת עוזרות, מנסיון שלכם?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  20. 1. האם זה אפשרי? אם כן האם זה מומלץ או לא? 2. כמה מקום צריך מינימום בכונן?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  21. Started by FaT_GEnERaL,

בפעם הראשונה שהפעלתי את הסרט הוא עבד טוב אבל בפעם השנייה אחרי כמה דקות המסך של הסרט נהיה שחור (ניסיתי ב DIVX גם לא עזר..) ??? תודה מראש

22. Started by igalch,

התקנתי VISTA ULTIMATE לפני שבוע והרגשתי כאילו חזרתי למחשב הישן שלי (פנטיום 3) עם הXP , הכל עובד בכבדות ועדישות כזאת. צרפתי תמונה של הזיכרון הפיזי, כי אני לא יודע אם זה צריך להיות ככה או שזה חריג. השאלה שלי אם זה צריך להיות ככה או שאפשר לעשות משהו בנידון. תודה מרוש לכל המגיבים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by glik2,

שלום המחשב שלי זוחל .הוא מאוד איטי . ראיתי שבתוך תיקיה temp יש לי 26.5G . שאלתי אפשר למחוק את התיקיה זאת ?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. שלום, טוב אז ככה.. יש לי מחשב יחסית חדש, פירמטתי אותו לא מזמן בכלל ובכל זאת יש לי מספר וירוסים. כשאני עושה scanלכל תקייה לחוד יש לי רק ויורוס אחד אבל כשאני עושה לכלכ הכונן יש לי 6 או משהו כזה, והם בכלל בתיקיה שאני לא מוצא במחשב. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by le011,

שלום לכם רכשתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה ויסטה מותקנת עליו. לא צריך להסביר למה אני רוצה להיפטר ממערכת זו ולהחליפה בXP. האם זה אפשרי או שצריך הרשאות מיוחדות להחלפת מערכת ההפעלה? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים