עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן. יש לי דיסק של וינדוס 2000 שאני רוצה להתקין. השפה שלו היא אנגלית ושאלתי היא: האם כדי לעבוד בעברית אני חייב ווינדוס בעברית (כמו ב-98) ? או שיש תמיכה בעברית גם להתקנה באנגלית (כמו XP ) ? תודה.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by Gamer4Life,

איך עוזר האיחוי למחשב? :-X

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by InsaniManES,

אני רוצה לעלות את הFound New Hardware Wizard בשביל להתקין משהו (אם זה חשוב מה אז Samsung USB Modem Driver Ver 4.24.0.2700 וSamsung PC Studio 5

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by MiniMizer,

Mmmkay יש כאן מישהו שיש לו ADSL וXP? אם כן, הוא יכול להסביר לי עם אילו הגדרות של המערכת צריך לשחק כדי להתקין ADSL כראוי? זה לא שיש לי ADSL, פשוט אני רוצה להתקין בקרוב ושמעתי ממישהו שזה מסובך לשנות את ההגדרות בXP. So, Anyone?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. בעת האיתחול יש לי אופציה לבחור בים XP PRO לבין XP SETUP (התקנה שלא הסתיימה) איך אני מבטל את האופצה של ה- SETUP? זה קובץ הבוט: [Boot Loader] Timeout=3 Default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup"

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  7. שלום אני מנסה להיכנס לאתר WWW.GAMER.CO.IL והוא לא עולה לי טוב ,, עולה לי מן הודעה כזאת ואני לא יודע מה צריך להתקין כדי שיעבוד לי האתר טוב הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  8. שלום לכולם קודם כל. אני משתמש בווינדוס XP SP2. לפני זמן קצר, קרה מקרה מוזר. אני ירדתי לשתות משהו וכשחזרתי הזזתי את העכבר והמחשב היה תקוע, אז עשיתי ריסט. לאחר הריסט, זה הגיע לטעינה של המערכת הפעלה, אך פתאום מופיע מסך שחור וכלום לא קורה. המחשב עולה כרגיל במצב בטוח עם אינטרנט. מה אני יכול לעשות? אני אפילו לא יודע מה הגורם לבעיה וממש לא בא לי לפרמט עכשיו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by yotam360,

איך אני סוגר את תוכנת האנטי וירוס של WINDOS?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by IRIVERMAN,

שלום, כיום במחשב שלי מותקנת מערכת ההפעלה WIN XP וקיימים בו 2 הארדיסקים: הראשון בעל נפח של 250 GB, והשני בעל נפח של 640 GB. כעת רכשתי כונן חדש של 1TB. אני מעוניין לחבר אותו למחשב, לפרמט אותו (NTFS), להעתיק אליו את כל המידע שאני מעוניין לשמור ולנתק אותו מהמחשב. לאחר מכן אני רוצה לפרמט את שני הכוננים הישנים ולהתקין על הכונן של ה-640 GB את מערכת ההפעלה WIN 7. לאחר ההתקנה אני מעוניין לחבר את הכונן החדש. השאלה שלי האם המידע שהעתקתי אליו יהיה נגיש ממערכת ההפעלה החדשה? האם כאשר אני מפרמט אותו צריך להגדיר משהו לפני כן? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. השאלה בכותרת...אם לא ברור תשאלו ואני יפשט את זה...

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  12. שלום, העברתי דיסק קשיח ממחשב ישן למחשב חדש עליו התקנתי WIN7. הדיסק מכיל קבצי סרטים ושירים, את מערכת ההפעלה התקנתי על דיסק קשיח חדש. בזמן ההתקנה המחשב כן זיהה אותו וגם עכשיו אפשר לראות שהוא מזהה אותו ב device manager, אבל במחשב שלי מופיע רק החדש. איך מסדרים את זה בלי לפרמט אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לכל מי ששאל ורוצה לשדרג (אם כי ה KEY הישן של ה 32 לא יהיה תקף יותר): https://microsoft.productorder.com/clientx64/default.aspx

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by Sygnus,

שלום פירמטטתי את המחשב לפני מס' ימים, וירוס בשם W32/pariteB הצליח כבר לפגוע במחשב מחקתי אותו בעזרת כמה תוכנות אנטיוירוס אך לפי מה שהבנתי הוא פוגע קשות במערכת הזיכרון ובקבצי הפעלה, בנוסף כל קבצי התקנת התוכנה כבר לא ניתנים ללהפעלה האם אפשר לסדר זאת ? והודעת של ווינדוס קובצת כל כמה זמן : windows virtual memory too low איך אפשר לסדר זאת ? ומספיק שאני אפתח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר ואתחיל לגלוש המחשב נהיה ממש איטי, והשימוש במעבד מגיע בין 95-100 אחוז כך שהוא לא זז. מה עושים ?? מדובר על פנטיום 3 1000 128 מגה זיכרון כרטיס מסך 32 מגה נוידיה כ 2 ג'יגה פנויים בכונן מערכת ההפעלה תודה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הנושא שכרגע נפתח לגבי NTFS vs FAT32 בדיוק הזכיר לי שאני רוצה לשאול את זה, כבר הרבה זמן. האם יש איזה דוס או משהו שדומה לדוס שעובד עם NTFS ? מישהו תכנת משהו במקרה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by Natan_Rozen,

היי שלום יש לי בעיה עם הקובץ explorer.exe, הוא קורס כאשר אני עושה קצת עומס על המחשב, למשל פותח תיקייה עם הרבה קבצים או שומע מוזיקה וממזער את ה-Windows media player . יש למישהו פתרון לבעיה הטורדנית הזאת? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by The UnKnown,

למה המחשב סתם ככה אח שהוא עובד משהו כמו שעה או יותר פתאום מפעיל את עצמו מחדש...?? עזרה בבקשה, תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by Lethal_Acid,

במהלך משחקים כבדים כמו FAR CRY ,IL-STURMOVIK לפעמים המחשב מתחיל לעבוד תקוע וכאשר אני יוצא ל WINDOWS אני מבקל הודעה הנ"ל. אני לא יודע מה לעשות מוגדר אצלי ש WINDOWS מגדיר את גודל ה PAGING FILE אכשיו הוא על MB604 כתוב שמומלץ 766MB. יש לי מספיק מקום בC. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by shainov,

שלום לכולם, יש לאבי מחשב דל חדש (סה"כ חודשיים) והויסטה הגיעה עליו כבר אך לאחרונה לא הותקן שום תוכנה,קובץ או משהו דומה והוא מדווח על STING PRODUCT_NAME WAS NOT FOUND בעת הפעלת המחשב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשרי לבטל אותה?? יש תוכנה NOD32 הכי מעודכנת וסורק קבוע עם ADWARE 2006 הכי מעודכן.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by isotoper,

שלום יש לי בעיה מוזרה : התקנתי וינדוס ויסטה, הכל סבבה ואז התקנתי דרייבר לא טוב וקרסה לי המערכת. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין שוב, אבל הוא מראה לי את המסך הראשון (השחור) שבו הוא מעתיק קבצים, כשהוא מסיים הוא מראה את ה scroll התקדמות הירוק שכתוב מתחתיו Microsoft Corpotation ואחריו הוא נתקע ! פשוט מסך שחור. ניסיתי דיסק אחר אבל אותה הבעיה שוב ! למה זה קורה ? ואיך זה שבפעם הראשונה הוא כן התקין בלי בעיות ?? חייב עזרה דחופה תודה !

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. מאז שהתקנתי אותו על חשבון NORTON (עשה בעיות והתנגשויות עם סקריפטים באקספלודר), יש האטה באתחול המחשב ו"טחינת" ההארד-דיסק בעליית המחשב. כמו כן שאר היישומים עולים טיפה יותר לאט (זכרון? - כנראה שכן), הנה צרפתי לכם תמונה של המשאבים העובדים: סימנתי באדום את מה שקשור לדעתי ל-VShield. תקנו אותי אם אני טועה. כמו שאתם רואים כמעט שום יישום לא עובד ברקע ו/או ב-TRAY. אני שואל אם יש פתרון למצב, או לחלופין אנטי וירוס שלא בולס כ"כ הרבה זכרון ושכבד פחות, אף עם זאת אמין ? (וכאמור, כבר אמרתי לא לנורטון...) תודה וביי. נ.ב. התלבטתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה : תוכנות (אבל זה משאבי חלונות..), תמיכה טכנית (זו תמיכה אך לא טכנית...). בקיצור הרגתם אותי- 700 פורומים, עד שהחלטתי איפה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי בעיה עים כרטיס ISDN של Dynamode דגםH106 כשאני מחבה או מהתחל את המחשב הו קופא בסוף הכיבוי ??? ??? ??? ??? 8)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני יודע שגרסת ה-RTM היא אינה הגרסה החוקית אבל היא עוררה לי שאלה כללית בנושא ויסטה ראיתי שיש שם מספר גרסות BUSNISS, BUSNISSN, HOME, HOME PREMUME,ULTIMATE ועוד כמה שאני לא זוכר שאלתי היא - מה ההבדל בין הגרסאות הנ"ל? ואיזה לדעתכם היא ההכי יעילה/טובה? תודה מראש ברק.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by pssheba,

ב WIN98 בכדי לראות מהם הקבצים המועלים אוטומטית עם הפעלת המחשב, צריך היה להפעיל את התכנית msconfig.exe והיתה מתקבלת רשימת הקבצים המועלים עם איתחול המחשב. ב XP זה שונה. פעם ידעתי, שכחתי, חיטטתי בכל התפריטים ולא מצאתי. אודה למי שיזכיר לי. תודה !

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by silas91,

אני רוצה להתקין את המדיה סנטר כדי לחבר אותו לאקס בוקס 360 שלי ויש לי כמה שאלות 1)מהי הגירסה הכי חדשה ? 2)אאפשר קצת מידע על זה כי לא הבנתי בדיוק אם זאת תוכנה בפני עצמה או רק תוסף ל XP 3)יש דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני שאני מתקין ?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.