Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הארד דיסק שלי מחולק ל C ששם הXP נמצא ול D ששם שאר הדברים . אני רוצה להתקין מחדש את XP על C וגם לפרמט אותו על הדרך. כאילו שכל הקבצים שהיו על XP לא יהיוי עוד. נכנסתי להתקנה וכשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור מחיצה, אז לחצי על המחיצה C ואז הוא הודיע לי שהוא יתקין את המערכת בנוסף, ולא במקומה. מה אני עושה כדי שהוא יתקין במקומה וימחק את שאר הקבצים על המחיצה? מקווה שתבינו את כוונתי. מאור
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתקין בנוסף לXP ווינדוס נוסף. יש לי 2 שאלות: מה עדיף? WINDOWS 7 או ויסטה? והאם יש אפשרות להתקין אותו במקביל על כונן C מבלי למחוק את הישן? תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
התקנתי מחדש XP והפונקציה של צפייה בתמונות כשהן מתוחות למסך מלא חסרה לי. הורדתי כמה תוכנות אבל אף אחת לא מסתדרת עם תיקיות בעברית. האם יש אפשרות שהפיצ'ר של המצגת בXP יהיה כמו בווינדאוס 7 וימתח את התמונות למסך מלא תוך כדי שמירה על איכות התמונה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי קורא PDF לויסטה (32 ביט) וסל המיחזור נעלם. לא יודע אם יש קשר. שיחזרתי (בהצלחה) את המערכת ליום קודם, אבל הסל לא חזר.... איפוא מסתתר הסל?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אררגגג זה כזה חרא עושה מלא בעיות.. איך אני יכול פשוט לחזור לקודם?? אני לא רוצה לפרמט בשביל זה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שגלשתי בגוגל, ולחצתי על איזה לינק להורדת תוכנה בשם ERD COMMANDER, האתר רצה להתקין לי איזה שהיא תוכנה שמורידה קבצים, בהתחלת ההתקנה הייתה לי אפשרות לבטל את ההתקנה ואכן ביטלתי. אבל מאז כשאני גולש לא משנה איפה, נפתח לי טאב חדש בגוגל כל פעם עם אתר אחר כמו אלי אקספרס, ניסיתי להתקין SPYBOT SEARCH & DESTROY ההתקנה עברה בשלום, אבל שעשיתי UPDATE לאנטי ספייוור, הוא לא הצליח לעשות UPDATE עד הסוף ונשאר באמצע. משהו נתקל בבעיה כזאת, או יש לו איזה שהיא הצעה כיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
ערב טוב! ברשותי מחשב עם windows 2000 advanced server ולאחרונה מסך ה logon לא מופיע לאחר ה אתחול של המכונה. בכניסה מרחוק עם terminal servic הכל עובד ואין בעיה רק המסך שחור ולכן ממש לא נוח. אני מחפש תיקון לבעיה הזו בתודה מראש ישראל
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איזה דברים כדאי להתקין במחשב 64 ביט? XP רגילה תדע להפיק את היתרונות שלו?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית? עכשיו קניתי מחשב נייד בבאג מחשבים שבא עם ווינדוס XP, והממצא היחיד לחוקיות של העותק הזה זה מדבקה מתחת למחשב בצבע ירוק, עם בר קוד וCDKEY ומשהו זוהר מגניב (כדי שאי אפשר יהיה לזייף את המדבקה). זה מספיק ? או שהייתי צריך לקבל מסמך ועוד דברים?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, קראתי את כל המדריכים, שאלתי אנשים ופשוט לא הצלחתי להבין מה התשובות לשאלות שלי. אז נתחיל מאפס, יש לי שתי שאלות עבור שני מקרים נפרדים לחלוטין ללא קשר ביניהם: 1. לחברה שלי יש על הלאפטופ ויסטה 32 ביט (הלאפטופ עצמו בעל חומרה תואמת 64 ביט אבל זה מה שקיבלה איתו פעם). אני רוצה שתקנה את השדרוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט וכמובן שיש לי העדפה חזקה מאוד לעשות clean install ולא לשדרג על המערכת הקודמת. האם זה אפשרי? והאם באותה עלות שידרוג של 40 דולר? מה הפרוצדורה גם ע"מ ליישם זאת? 2. להורים שלי יש מחשב ממש ממש ישן (AMD Sempron 2200) שכבר לא מצליח לסחוב עבודה רגילה באינטרנט. יש לו XP מקורי, כמובן 32 ביט ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות שדירוג לוינדוס 8 בגרסת 64 ביט, לצרוב על דיסק ואז עם רכ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי התקנת הויסטה יש לי תיקיייה Windows.old השאלה אם אפשר למחוק אותה אם אני לא צריך אותה ? צריך לבצע מחיקה מיוחדת דרך תוכנה מסויימת או שאני פשוט יכול לעשות Shift+Del וזהו ?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
התקנתי לחבר וינ XP פרו על XP64 3000+ ולוח של MSI K8N Neo4-F . ישנם 2 הארד דיסקים 20G ATA ו160G SATA התקנתי על הSATA את הוינדוז (בלי שום בעיה מיוחדת- F6 וכל זה), אך בסיום ההתקנה, כשהוצאנו את דיסק ההתקנה מהכונן, לאחר אתחול הוא מחפש דיסק בכונן וכותב שאי אפשר להפעיל כי אין דיסק מערכת. לאחר התקנת מע ההפעלה, התקנתי גם את הדרייברים החדשים ביותר של NVIDIA (6.66 . אם מנסים להפעיל ללא הדיסק של הוינדוז, המחשב לא עולה (אם משנים את הדיפולט של הסיקוונס (פלופי, דיסק, הארד דיסק (שבהארד דיסק העדיפות היא ל160 ואז ל20)) אז הוא גם לא עולה. כמו כן, כשהוא כן עולה, הוא לא עושה בוט מהכונן אם למישהו היתה בעיה דומה עם חומרה דומה, אשמח אם הוא יעזור לי
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות XP. משהו מוזר קרה לי. אני לוחץ על מחשב שלי. ורואה אות כונן C. נכנס לתוך כונן C ומסמן את הקבצים כולם ולראות מה הגודל ספריות וקבצים הכל. וקיבלתי תוצאה גודל 4GB תיקיות וקבצים. ןאח"כ חוזר לאות כונן C לוחץ קליק ימיני בעכבר על אות כונן C פותח תפריט לוחץ מאפיינים, ורואה שם כתוב שטח בשימוש 7GB מקום פנויי 1GB. אני לא אני לא מבין משהו לא בסדר בגודל. אני נסיתי להיכנס למחשב שלי --- לוחץ בתפריט "כלים" ---> אפשרויות תיקייה ---> ומסמן V הצג את כל הקבצים ותיקיות מוסתרים. ובדקתי שעדיין זה אותו דבר גודל. מה יכולה להיות בעיה? מישהו מכיר את תופעה כזאת? בתודה מראש מיקי
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
hay i am using virtualboxi have followed this tutorial:https://www.youtube.com/watch?v=r0kx0xRn9J0&t=652severything is great on the windows serverbut when i try to load the pxe boot i get to errors (every time something different):1.FATAL! could not read from the boot menu.2.a required device isn't connected or cannot be accessed pxe (this is after i get by the pxe and choosing an image).anyone can help maybe?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום וברכה, יש לי ווינדוס 7 ויש לי 2 שאלות: 1. כשאני רוצה לעשות כל מיני פעולות בתיקייה של ווינדוס (כמו מחיקה או העברה של קבצים) אז זה אומר שאני צריך הרשאה אפילו שאני משתמש בחשבון מנהל. איך אני מסדר את זה שיהיה לי הרשאה? 2. באפשרויות תצוגה-> ערכות נושא-> איך אני מוחק ערכות נושא שיצרתי לווינדוס (כל הזמן מופיע לי שיש ערכת נושא זמנית וכו')? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש כרגיל במחשב כשפתאום נפתח לו דפדפן אינטרנט אקספלורר עם אחת מהפרסומות טריוויה האלה שאם תנצחו תזכו באיפון (אעלק). המקרה חוזר על עצמו כל חצי שעה בערך. בכל מקרה אינטרנט אקספלורר הוא לא דפדפן ברירת המחדל שלי- אז לא נראה לי שזה אחת התוכנות שנמצאות במחשב. בנוסף לכך הרצתי את האנטי וירוס שלי (AVAST) והוא טוען שהמחשב נקי מוירוסים. למישהו יש רעיון מה קורה? אני משתמש בווינדוס XP תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מערכת מולטימדיה לרכב מדיל אקסטרים. המערכת מגיעה עם WIN CE 6 מובנה כמובן שלא בעברית השאלה שלי היא כזאת איך ניתן להתקין עברית על WIN CE או בכלל ווינדוס חדש והאם ניתן להתקין מערכת הפעלה אחרת על המערכת? בתודה מראש איתן
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה 64 ביט פרו ווינדוס 7 ושאני נכנס להוספה הוסרה חצי מהתוכנות שהמחשב מתקין אוטומטית מ WIN UPDATE זה 32 ביט איך זה ? אפילו ה IE 10 אצלי רשום 32ביט !!!! עשיתי התקנה של FLASH PLAYER ורשום באתר שהוא מזהה שיש לי מערכת 64 ולוח בקרה רשום שיש לי 32 ביט איך זה ? ? ? איך זה ? והתקנתי FLASH 64 ! אפילו ה IE10 זה 32 ולא מצאתי זכר למילה 64 !!!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בחיפוש לא מצאתי מידע קונקרטי; איך ניתן לשנות את מיקום ספריית ה-"Documents and Settings"? חיפשתי ב-Environment settings, היכן שניתן לקבוע את מיקום ספריית ה-Temp, אבל לא מצאתי שם מידע רלוונטי.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את הגרסא Nero.v7.9.6.0, הוא טוען שאין לי גרסא עדכנית של Direct X ורוצה שאני אתקין DirectX 9.0C. למה הוא רוצה גרסא ישנה יותר? (אני עובד עם VISTA 64BIT) האם לאשר לו להתקין??
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש win7 home retail אודה לסיועכם: האם יש הבדל בין עברית לאנגלית פרט לשפה? מדוע יש פערי מחירים בין החברות השונות ממה שראיתי זה נע מ-700 ל1,000 ש"ח ויותר. האם מדובר במוצר שונה? היכן מומלץ לקנות את התוכנה?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
האם ווינדוס 7 תומך ב 4 גיגה זכרון או שרק 64 תומך? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצטער, לא יכולתי לחשוב על כותרת יותר עניינית לשאלות שלי, אני מקווה שלא חשבתם "עוד אחד שרוצה לעשות ווינדוס 7 הכי טובבבב". יש לי כמה שאלות לגבי הגרסאות השונות, שאלות שחשובות עבורי. אני צריך לפרמט את המחשב בגלל שהווינדוס לא הותקן היטב וכתוצאה מכך אי אפשר לזהות התקנים חדשים אז חשבתי לעלות על הגל ולשדרג לווינדוס 8 אחרי שראיתי שיש לי מבצע כסטודנט לווינדוס 8 פרו ב390 ש"ח. אז ככה: הבנתי שיש לווינדוס 8 בעיה עם משחקים ושמשחקים עד השנה האחרונה אני צריך להתקין תוסף כלשהו על מנת שהמשחקים יעבדו? בנוסף לכך, אני פונה לסטודנטים שפה, באיזו מהגרסאות היה לכם יותר נוח לעבוד? ביררתי ומצאתי שהתוכנות שלי תומכות בווינדוס 8, אבל אני רוצה לדעת מבחינת החוויה האם היו לאנשים בעיות. גם כן שאלה …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-