עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי שתי מחיצות בדיסק אחת 100G (מוגדר ככונן C) ועוד מחיצה של 360 G (מוגדר ככונן D). אני רוצה להגדיל את המחיצה בכונן C שרגע מתמלא אבל לא מצליח. אין אפשרות להרחיב אך דווקא לצמצם את המחיצה אני יכול. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם לא מזמן התחלתי לעבוד עם וינדוס 7 וגליתי שחסר הרבה דברים שהיו בויסטה כמו הוינדוס דרים משהו שזה סרטון זז במקום תמונה רגילה על שלוחן העבודה.. איך אני יכול (במידה וזה אפשרי) לעשות את זה בוינדוס 7? זה קיים? או שאולי צריך תוכנה צד 3 שעושה את הדבר הזה? תודה לעונים... בנוסף אין לי את ההפשרות להחליף תמונות רקע? מוזר הוא מבקש אישור מנהל.. בדקתי והחשבון שלי כן מנהל מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. היייי יש לי את הויסטה אולטימייט והחלונות השקופים וה3d flip עובדים אבל את ה Texas hold'em והdream scene אני לא מקבל מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה!? אני עם geforce 5900 אבל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ולפי מה שהבנתי אנשים מפעילים את הנ"ל עם כרטיסים סידרה 5 עזרה בבקשה אני ממש מתוסכללללל

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by dbx22,

http://img46.imageshack.us/my.php?image=moto5ma.jpg אני מנסה להתקין תוכנה ואני מקבל את ההודעה הזאת, והיא דופקת את כל ההתקנה. מה אפשר לעשות בשביל לכבות את האפשרות של הבדיקת תאימות הזאת לXP? על מחשב אחר אני לא מקבל הודעה כזאת בהתקנה.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד: intel core 2 מעבד E-8400 לוח אם: של אינטל באפלו קריק G33BU זיכרון: 2 ג'יגה, 800MHZ.קינגסטון כונן קשיח: 320 ג'יגה, SATA II 7200 wd כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 כונן DVD: צורב SATA 20LGX במהלך ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה: Irql_not_less_or_equal. למה? ???

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. שאני נכנס לתיקיה, או שאני רוצה להוסיף תמונה אני חייב להיכנס לתמונה בשביל לראות אותה. פעם פשוט במקום לראות אייקון הייתי רואה את התמונה בקטן. מצטרף תמונה[br]פורסם בתאריך: 21.06.2010 בשעה 00:24:51 תוקן[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. כאשר אני מוריד קבצים בעזרת ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים שימוש במנהלי הורדות) אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. למה? האם ניתן לשנות את זה?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  8. בXP ובמערכות הפעלה הישנות זה היה סטנדרט. עכשיו בWIN7 שככו את זה? מה ניראה להם ששיתוף קבצים במערכת הפעלה בימינו לא שמיש כמו בעידן של XP/98 וכו.. אשמח לפתרון

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by R9800P2,

יש באתר הזה http://www.themexp.org מלאאא הערכות לWINDWOS רקעים והול אבל הבעיה שזה מוריד ובWINRAR כלום לא פועל זה רושם איזה שגיאה הורדתי איזה 200 הורדת רק 2 פעלו זה בעיה של ההורדות שלהם או בעיה במחשב WINRAR שלי?יש עוד אתר כזה שיש לו הרבה ערכות?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  10. שלום לכולם.. לפי הנושא כבר הבנתם את השאלה שלי.. אז מה זה בדיוק תכונת הדיבור הזאת ?? רק לפני 10 דקות מצאתי את זה סתם משעמום וחיטוט בווינדוס.. די הצחיק אותי האמת לכתוב שם משפטים מטומטמים ולשמוע את SAM הזה חוזר אחריהם (אפילו העלה לי כבר כמה רעיונות להסתלבט בטלפון על חברים..) אבל מה זה נותן חוץ מזה? למה הדבר משמש בפועל? נראה לי דווקא דבר סוף הדרך אם המחשב יתקשר איתי בדיבור במקום בכתב וההפך שאני אדבר איתו כדי להפעיל דברים.. בכל מקרה , למי שמבין בזה - אם אפשר לשפוך על זה קצת אור.. תודה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. שלום חבר לי קנה כונן קשיח של WD 250gb 7200 16mb buffer בהתקנה של מערכת ההפעלה של win xp במסך הראשון הכחול הוא מציג לי רק 131gb מה הבעיה ואיך פותרים זאת ? החיבור הוא sata 2

12. שהיה לי ווינדוס XP בדקתי ב CPU-Z את המעבד ובמהירות שעון היה רשום לי 2933MHZ , שעברתי עכשיו ל WIN 7 זה רשם לי 2133MHZ . המעבד שיש ברשותי הוא INTEL E7500 2.93GHZ ... תודה....

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  13. למה בויסטה אי אפשר לעביר קובץ מכונן C לD שאותו שיר מושמע ברקע? (בXP אפשר)

14. שמתי לב שהסרטים שאני רואה על ה-Xפ נראים הרבה יותר טוב מאשר על הויסטה. אגב יש לי כרטיס מסך מהדור החדש ואני מתכוון כמובן לאותו מחשב ועל אותו המסך. זה פשוט הבדל ברור לעין. מישהו גם שם לב לזה ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  15. במחשב של אמי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP, ואני הגדרתי בהגדרות החסכון בחשמל שהמסך יכבה לאחר 3 דקות של אי שימוש. אבל מה, המסך לעיתים קרובות לא נכבה. כניסה מחדש להגדרות התצוגה ומשם להגדרות חסכון בחשמל ולחיצה על אישור, פותרת את הבעייה הזאת באופן זמני, אך היא חוזרת לאחר זמן מה. הבעייה קרתה בעבר גם במחשב שלי, כאשר עוד היה מותקן בו חלונות XP, ובעוד מחשבים שלהם הייתה לי גישה והיה בהם חלונות XP. הבעייה הזאת לא קורית עם חלונות 7. מהי הסיבה לכך?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי Windows Vista Ultimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. כמעט בכל פעם שהWindows מתקין עדכונים חדשים, המדיה סנטר שלי מתחיל לגמגם (תמונה וסאונד קופאים/קופצים), ואני צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס טלוויזיה מחדש ולאתחל, כד שזה יסתדר. למה זה?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  17. דרך האשכול הנעוץ הגעתי לדף הזה http://support.teloep.org/vistaver.htm ובו גיליתי משהו מוזר. בשורה Maximum RAM supported with 64-bit system המספרים לא זהים. למה זה כך? תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by kobibo,

התקנתי את ה VISTA ULTIMATE יחד עם תוכנות שהיו לי גם ב XP אך המקום שהכל תופס הוא לפחות פי 2 מה XP, הכל תופס לי איזה 20GB שבXP הכל תפס לי מקסימום 8GB . כשבדקתי כמה כל ספריה תופסת שמתי לב שהכל מגיע אולי ל 10GB היכן נעלמו לי עוד 10GB ? ואיך ניתן להחזיר אותם ?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by elite group,

יש לי ווינדוס 7 אני מפעיל את WINDOWS DEFENDER ויש עיגול שמסתובב והתוכנה לא נפתחת למה ? אחרי ריסט זה עולה ושוב נכבה כל שאר הדברים עובדים יחסית בסדר מה עושים עם זה ?

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. Started by Holy,

מקווה שזה הפורום הנכון אחרי פירמוט התקנתי WMP9 ומסיבה לא ידועה הוא בעברית. נסיתי להוריד שוב גירסה אנגלית ויצא לי עברית שוב עצות?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by ptyahoo,

פירמטתי את המחשב והיה לו sp2 וסימנתי אחרי שהתקנתי מחדש וינדוס שיוריד לי אוטומאטית והוא לא יורד... יש לי וינדוס בעיברית... יש אולי התקנה ידנית? זה מעצבן כי אני צריך את ה-usb2..

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  22. שלום לכולם אני לא יודע למה ה-Temporary Internet Files שלי תופס המון ניסתי למחוק כול מה שהיה שם וזה עדין תופס המון ניסתי לגלות את כול הקבצים ואולי זה מצה עוד איזה 15 קבצים אבל עדין הספריה תופסת לפחות גיגה מה לעשות יש איזה תוכנה שעושה את זה בבקשה עיזרו ליייייי :'(

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  23. Started by brami,

אהלן אנשים יש לי מחשב P4 2.4G, 256DDRAM , עם כונן קשיח של 30G ובזמן האחרון ה-WINDOWS עולה לאט , כאשר ה-WINDOWS עולה לוקח לו הרבה זמן לחשוב בזמן הטעינה . ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את ה-WINDWOS אך הבעייה נשארה . ניסיון נוסף שעשיתי הבאתי עוד דיסק קשיח והתקנתי גם עליו ועדיין הבעייה נשארה . ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הזיכרון מחדש אך עדיין ללא הצלחה אשמח אם תוכלו לעזור שה-WINDOWS יעלה לי במהירות בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by domuzy,

מאז שעשיתי ghost ל- xp שלי, חלק מהדיסקים (בעיקר divx) לא עולים לי, ועולה לי שורה שיש בעיה של cdstart.exe . מה זה?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב אחד בבית שהוא יותר טוב מהמחשב השני ובכל זאת המחשב השני מעלה את הWIN פי 4 יותר מהר... למה? המפרט של שני המחשבים... מחשב 1- בצד... מחשב 2- segate 250GB 16MB 2GB geil 667Mhz CL5 E2180 Geforce 7150 .... אז למה זה ככה? אולי בגלל שהכונן אצלי הוא 8MB ולא 16? מקווה שזה שייך לפורום המתאים.. אם לא תעבירו בבקשה.. תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.