עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by glik2,

שלום המחשב שלי זוחל .הוא מאוד איטי . ראיתי שבתוך תיקיה temp יש לי 26.5G . שאלתי אפשר למחוק את התיקיה זאת ?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by YardenG,

איך אני מוחק את ויסטה <? התקנתי והיא עושה לי מלא בעיות !! זה גירסת הום פרימיום. התקנתי אותה בנוסף ל XP אבל אני לא יודע איך עוברים ל XP !! בבקשה תעזרו

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  3. כמו שאתם יודעים מיירוסופט יוצאת נגד בווינדואוסים הלא חוקיים, האפדייטים שהם שמים לאלה שמשתמשים בלא חוקי הם אפדייטים שמזיקים למחשב. עכשיו אני כידוע אני חושב כמו רובנו, משתמש במערכת הפעלה לא חוקית ולכן אני לא יכול לעשות אפדייט לווינדואוס שלי וכמנו כן לתקן את הבאגים שלו. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו ווינדואוס אקספי פרופשיונל חוקי ויכול לישלוח לי את ההתקנות שלו... ובכן ההתקנות נמצאות בתקיית הווינדואוס אם אינני טועה הם נמצאים באיזו שהיא תקייה. תודה רבה למי שישתף כאן תגובה או ישלח לי את האפדייט או יתן לינק. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  4. Started by dudu2683,

יש לי מחשב עם שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) על אחד מותקן XP ועל השני VISTA ...יש לי איזה תקיה שעשיתי אותה נסתרת עם מערכת ההפעלה VISTA ...משום מה הלך לי הכונן שעליו מותקן ויסטה ונשארתי רק עם XP שאני מנסה לראות את התקיה אני לא יכול ובכלל אין לי את האפשרויות בתפריט התקיה להראות תקיות נסתרות ..מה אני יכול לעשות על מנת לראות את התקיה הזו? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אז ככה יש לי אקס פי פרופשנל כשאני כותב נגיד מסמך בכתבן זה כותב לי בעברית אבל כשאני שומר ואז נכנס לזה שוב זה מופיע בסימני שאלה אם מישהו שולח לי משהו שהוא כתב בכתבן או באופיס אז אני רואה את זה בגיבריש בוינדס מדיה פלייר זה כותב לי בגיבריש במקום בעברית בקאזה זה כותב יל בגיבריש במקום בעברית וככה גם באימש זאת בעיה מאוד מעצבנת ואני לא מצליח לסדר אותה מישהו יודע איך לסדר את זה????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by duk4u,

http://img115.imageshack.us/img115/5812/109zi.jpg

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by tzahi16,

שלום לכולם ! יש לי ויסטה הום פרימיום ( מפורט במפרט מחשב ) כשאני רוצה לראות משחק במסך מלא הוא מראה לי את המסך כאילו במוד של מסך מלא אבל הקטע של המחשק עצמו יותר קטן מגודל של המסך וכל שאר המסך שחור. אגב זה אותו הדבר בוירטואל פי סי וגם סרטים זה ככה. למישהו יש רעיונות לפיתרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. [TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]שלום לכולם , יש לי בעיה בחיבור רמקולים אלחוטיים למחשב , בפלאפון אנ כן מוצא את הרמקולים , אבל במחשב לא. קניתי מתאם BLUETOOTH שאמור לסרוק ולמצוא אותם. לפני הפירמוט זה עבד . אחרי שפירמטתי את המחשב הוא לא מוצא אותם. הדגם של הרמקולים הוא : T4 CREATIVE . תודה רבה לעוזרים.[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. דחוף-שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) עם השלמות דרייברים לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elitebook 6930p 3GB - וינדוז 8.1 (8) או 7? ב.האם לקחת את ההצ…

10. שלום רב יש לי WINDOWS VISTA 64BIT ולפני שהמערכת עולה בכלל עולה מסך של התקנת עדכונים של שלב 3 מתוך 3 שנמצא כמה שניות על 0% ואז מבצע יציאה מהמערכת וריסט וככה שוב ושוב. ניסיתי להכנס לסייפ-מוד וקורה אותו הדבר, ניסיתי לעשות תיקון בעיות מהדיסק של ווינדווס וזה לא עוזר, אין לי קבצי שחזור אז אני לא יכול לשחזר את המערכת. בבקשה תעזרו לי אנשים!

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  11. עשיתי עכשיו שדרוג מוינדוס 8.1 פרו לוינדוס 10. הכול עבר חלק ונראה שעובד טוב, אבל כולם מדברים על התקנה נקייה אחרי השדרוג, אבל השאלה שלי - יש צורך מיוחד או סיבה להתקין שוב נקי? כמו כן עם התוכנה Product Key View של Nirsoft ראיתי שהסריאל של של הוינדוס 10 השתנה לסריאל גנרי. אם יהיה לי שינוי במחשב שידרוש אקטיבציה מחדש, עם איזה סריאל אני אעשה את האקטיבציה?

12. Started by huhxdd,

שלום לכולם, לראשונה בחיי קניתי מחשב נייד. שאלה שמאוד מעסיקה ומעניינת אותי. עם המחשב קיבלתי ווינדוס 8.1 חוקי - OEM מן הסתם, ללא הדיסק. אם אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס חדש ולהשתמש בKEY שהכניסו לווינדוס שמותקן כרגע, זה אפשרי? הדבר היחיד שמתאפשר לי זה לשחזר את המחשב לנקודת התחלה או לשדרג את הווינדוס לגרסא חדשה יותר (WIN 10 לדוגמא) ללא פרמוט או לפרמט ולהתקין ווינדוס לא מקורי? או שאני מפספס פה משהו? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by wewe1,

ברשותי P-3 733 עם זכרון 256 ,האם הוא מסוגל להריץ WIN XP בצורה חלקה? כרגע יש לי 98 ,אני יודע שהוא עתיק אבל אני משתמש בו רק להדפסות והרבה אינטרנט.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  14. הי, קניתי מחשב חדש והתקנתי הכל, והכל עובד יופי פרט לדבר אחד חשוב - כל ההגדרות שלי לא נשמרות. לדוגמא - האייקון של Power Options ממשיך כל פעם להופיע ב system tray אחרי restart. הרזולוציה כל פעם משתנה מ-1024X1280 לרזולוציה נמוכה יותר וכן הלאה. מיותר להגיד שזה ממש מעצבן... עכשיו, קרה דבר מעצבן נוסף - וכשהתקנתי את מערכת ההפעלה, ההתקנה החליטה לקרוא לPartition באות I, כי כל האותיות שלפני משום מה תפוסות על ידי קורא כרטיסים פנימי (עם 4 "יחידות" נפרדות). יכול להיות שיש לזה קשר?! ואיך אפשר לפתור את העניין? תודה! שכחתי להוסיף, שהגרסה חוקית, והורדתי עידכונים, אבל זה לא שינה שום דבר (לא לטובה בכל מקרה).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני צריך לפרמט את המחשב ולצערי אני לא מוצא את הדיסק של ויסטה ויש לי רישיון חוקי של VISTA HOME PREMIUM מה עושים? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by amirco81,

היי חברים. יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הנייד שלי אני מקליד את הסיסמא שתמיד השתמשתי בה עד עכשיו ופתאום הוא לא נותן לי להכנס. הוא כותב את ההודעה הבאה: the user profile Service, service failed the logon user profile cannot be loaded כאשר אני מכניס סיסמא אחרת שלא היתה בשימוש עד עכשיו הוא כותב: the user name or password is incorrect יש למישהו רעיון...

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by HellBoY,

שלום לכולם, אחרי פירמוט של ההארד דיסק כולו הופיעה לי בעיה עם הsp2. מתי שאני מתקין אותו המחשב מסרב לעלות אחרי טעינת הוינדוס המחשב עושה לעצמו ריסטרט עם מסך כחול מהיר כזה שאני לא מספיק לראות מה כתוב בוא. לפני הפירמוט עבדתי גם עם sp2 ולא היו בעיות..מישהוא יכול לעזור לי?אני ממש נואש! Cry תודה לעוזרים ולתומכים.. אגב המפרט בחתימה..

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  18. וב PROSSESS רק תוכנות של ה SYSTEM מופיעות ביצירת TASK MANAGER חדש ואשר מופנה ל DIRECTX חוזר הכול לקדמותו מה עושים תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

ראיתי שזה קיים... השם של התיקייה כתוב בכחול איך עושים את זה ? אני עובדת עם ויסטה אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 12.4k צפיות
  20. Started by TheTech,

בעת שניסיתי להוריד את ה-Service Pack מ- Windows Update קיבלתי הודעה בזו הלשון: "יש בעייה עם בקוד(Key) של ה-XP שברשותך. אנא פנה לספק שמכר לך את התוכנה..." הקיצר, איך מתגברים על הבעייה? (נשבע לכם שהעותק שברשותי חוקי )

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  21. אני מעוניין בפתרונות Low-Level ללא שימוש בתוכנה של צד שלישי לשינוי אייקונים ב-Windows 2000 Professional. האייקונים שאני רוצה לשנות הם אייקונים של תיקיות, אייקונים של ה-Control Panel, אייקונים של ה-Toolbar בתיקיות וכל אייקון אחר שההגדרה שלו חבוייה ולא ניתנת לשינוי באמצעים רגילים. אני מכיר תוכנות שמאפשרות לשנות חלק מהאייקונים הנ"ל. אולם, אני מעוניין בפתרונות Low-Level שמצריכים שימוש ב-Registry ובקבצי מערכת אחרים לצרכים לימודיים.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Gnome,

יש לי כל מני בעיות ב WINDOWS, כל מני דברים שהשתנו, אחד הבעיות זה שה MSCONFIG לא נפתח. כנראה שזה תוצאה של כיבוי לא נכון שאחריו אני מניח התקלות הופיעו. השאלה שלי היא אם אני אעשה SYSTEM RECOVERY או איך שלא קוראים לזה מהדיסק של ה XP PRO הבעיה תיפתר? אה כן ועוד משהו, אני לא יכול לפתוח את ה ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS מה ADD OR REMOVE PROGRAMS שיש ב CONTROL PANEL... ד"א: האם SYSTEM RECOVERY מהדיסק של מערכת ההפעלה ישפיע משהו על המידע או על התוכנות המותקנות?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by gshhar,

יש לי במחשב 3 הארד דיסקים זהים ששניים מהם מחוברים במערך RAID0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 7 X64). ביומיים האחרונים לאחר פעמיים שהמחשב נתקע לי ורק כיבוי והדלקה שלו פתרו את הבעיה שמתי לב אחרי הפוסט איפה שיש את הרשימת הארד דיסקים שמחוברים למערך RAID שבאחד מהם רשום באדום Error Occurred. כרגע המערכת הפעלה ממשיכה לעשות אולם ההודעה ממשיכה להופיע. יכול להיות שאחד מההארד דיסקים הולך למות או משהו ? (אני עם 3 סמסונגים F3 חדשים) תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by AB,

כל פעם שאני פותח את המחשב מופיעה לי הודעה ויש שמה שעוד של דקה ואחרי 60 שניות המחשב מהתחל אותו מחדש!!! מה לעשות!!!????

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום רב. שאלה לאלה שאוהבים לחשוב. ברשותי לפטופ שמחובר למסך חיצוני. זאת מכיוון שהמסך של הלפטופ שלי נשבר. לא רק זאת, אלא שכאשר המסך של הלפטופ שלי נשבר - לא הייתה מערכת הפעלה מותקנת. לכן חיברתי את הלפטופ למסך חיצוני (דרך כבל VGA). הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7, ואכן שמעתי את הדיסק נטען ורץ - אלא שהתצוגה על המסך החיצוני לא הופיעה. לכן, הכנסתי דיסק הפעלה של UBUNTU, ואכן - המסך החיצוני התוערר לחיים - ויכולתי להתקין את אובונטו בקלות. לכן כרגע אני מריץ אובונטו, בלית ברירה (אוהב מאוד את לינוקס, ורוצה לתמוך, אבל כבר שבוי של ווינדוס - לצערי). למי יש רעיון? מכיוון שלי אזלו, אני שואל לעצתכם: כיצד אוכל להתקין ווינדוס 7, כאשר אין לי יכולת לראות מה מתרחש לאחר שהדיסק נטען. כמוב…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.