עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mb512,

שלום לכולם אני רוצה לעשות באקסל מדבקות 7*3 איך אני אוכל ?? תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  2. לא יופיע הDESKTOP? (יעני כמו בXP)...אם בכלל? (זה נראה לי דבר מיותר בהחלט כשיש את קיצור הדרך WINKEY+D) תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by pak82,

אני יודע שקיימים המון גירסאות של חלונות 64bit , corp , media center וכ"ו במחשב אחד אני משתמש בעיקר במשחקים וגלישה באינטרנט ועבודה מישרדית במחשב שני אני משתמש בעיקר למשחקים ועבודה עם תוכנות מוזיקה (ראיתי יש גם גירסת windows xp 2005, זה מומלץ?) איזו גירסה מומלצת לכל אחד מהמחשבים?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by RunningWithScissors,

למרות שמצאתי ממש קצת מידע על מע' הקבצים החדשה , רציתי לשאול האם מישהו יודע איך היא תיכנס לתוך VISTA (מSP1 כך אומרים)? האם exFAT זו תהפוך להיות מע' ברירת מחדל ? מה היתרונות שלה על NTFS ? והאם יש תמיכה לאחור? תודה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by carman6,

הורדתי היום וינדוס מדיה סנטר (אם אפשר תגובות בנוסף) והוא שוקל 752 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק רגיל... אני שואל אם יש דרך לצרוב את זה בצורה מיוחדת או מדריך לצריבה מעל 700 מגה... תודה לכל העוזרים, שמעון

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. אני מעוניין לדעת אם יש דרך, או תוכנה שבעזרתה אני יכול להסיר כל מיני אופציות לא רצויות/מיותרות בתפריט קליק ימני על קובץ... וכשאני מוחק קובץ לצמיתות, איך אפשר לבטל את חלון הAre you sure you want to delete XXX?

7. Started by .Joseph M,

השאלה/בעיה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. אני נכנס דרך PROPERTIES ואז ללשונית של SHARE ושם זה כבוי כזה... אנא עזרה...

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. aston וכו'? מה הכי תואם וטוב ולא עושה בעיות עם SP2?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  10. שלום רב! יש לי HD עם מערכבת הפעלה XP לא פעילה. לפני פירמוט גיביתי את כל המידע החשוב חוץ מקובץ הContacts שלי בOutlook Express, לא הצלחתי למצוא את המקום בו ממוקם. איפה ממוקם הקובץ הזה? איך לגבות את Contacts אם המערכת הפעלה נדפקה, ולא ניתן להפעילה בכלל? נ.ב בוצע חיפוש לא נמצאה תשובה רלונטית. תודה מראש L.A

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  11. Started by tordek,

רציתי לדעת, האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה windows 95 על ה לפטופ הישן שלי T4500c toshiba. אם כן האם יש גרסאות שלו על פלופי?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. אחרי שהתקנתי את SP2 במחשב החלה לצוץ לי הודעת שגיאה על בעיה בחלונות אני הבנתי שיש איזו תוכנת הגנה שמותקנת ביחד עם ה-SP2 והיא עושה לי בעיות שאלתי היא איך אני מבטל אותה או איך אני מסדר את הבעיה כי הבעיה היא בהחלט לא בחלונות הנה התמונה: עריכה: שכחתי לציין שכאשר לוחצים על 'סגור הודעה' הוינדוס נסגר תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב נייד וכשלא מחברים אותו לחשמל אז אחרי זמן מה הוא עובר למצב המתנה. איך אני חוזר מהמצב הזה? אני אנצל את ההודעה לדבר נוסף: יש לי את מקש ה- FN למישהו יש טבלה עם כל הצירופים והפעולות שלו?..או אם אתם זוכרים במקרה.. תודה!..ניר.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by avihneo,

מפרט מעבד:Core 2 Duo E6400 Intel מודל : E6400 מהירות:2130MHZ זיכרון מטמון:2048 התאמה ל:LGA775 מהירות באס:1066MHz לוח אם:GA-965P-S3 GigaByte חברה:GIGABYTE מודל:GA-965P-S3 צ'פים:Intel 965P-Express התאמה למעבדי:Intel Core 2 Duo/Intel Core 2 extreme LGA 775 זיכרון : תומך בDDR 2 800/677/533MHz מהירות באס:1066/800MHz חיבורים : PCI-Express X16 חיבור 1 PCI-Express X1 חיבור 3 PCI-Express חיבור 3 זיכרון:512Mb TwinMOS חברה:TwinMOS מודל: DDR 2 נפח:512Mb מהירות:667MHz כמות: X2 מחיר לאחד:350 כרטיס מסך:ATI RADEON X1600PRO מנוע גרפי:ATI RADEON X1600PRO חברה:ATI זיכרון:512Mb DDR2 קלוק מנוע:500MHz קלוק זיכרון:540MHz סוג חיבור:PCI-Express טלויזיה:TV OUTPUT קיים זי…

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעייה עם מן סרגל כלים כזה שנדבק לי למחשב ולמרות שמחקתי אותו ידנית הוא לא נמחק מהמחשב, מחקתי גם את כל הערכים שלו מהרג'יסטרי וזה כל הזמן חוזר ומתקין את עצמו מחדש פשוט קרצייה. מישהו נתקל בזה פעם והצליח למחוק את סרגל הכלים הזה? תודה על העזרה מראש, דודי.

16. Started by Doctor Robert,

היי, גלשתי בכמה אתרים לא חוקיים (Warez וכאלו...), במהלך הגלישה פתאום אני שם לב שהמחשב התחיל לעשות דברים על סמך עצמו, עושה פעולות כפולות וכו'... זה הגיע לזה שלא יכלתי לעשות כלום במחשב והעסק לא הגיב. עשיתי ריסטארט וזה המשיך עם זה, פעולות לא רצויות קריסות וכו'... ראיתי שקרס שם משהו שנקרא Intergrator... עשיתי שוב ריסטארט וכצעד נואש בחרתי אחרי שלחצתי F8 בעליה באופציה Last Good Known בתקווה שהעסק יעבוד ואכן כך. השאלה היא מה זה לכל הרוחות היה? יש לי אנטי וירוס (NOD32) + פיירוול (Tiny) + פיירוול חומרתי בנתב מה קרה כאן ? ומה עליי לעשות כדי שזה לא יקרה שוב (אל תגידו תפסיק באתרי WAREZ, תודה) יכול להיות שהאתר הכניס לי רגולה למחשב שדפקה בו קבצים? באיזה תוכנות עליי להשתמש כדי…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  17. שלום קניתי מחשב חדש פנום 2 965 4 גיגה זיכרון 5850 התקנתי ווינדוס 7 והכל היה מעולה. באתי היום בנוסף להתקין ווינדוס אקס פי על כונן אחר ריק לחלוטין כנראה שהווינדוס היה 32 ביט והמחשב שלי 64 ביט אז לאחר שהוא סיים את כל ההתקנה הוא בא להפעיל את הווינדוס ורושם ADISK READ ERROR OCCURED בבקשה עזרה איך אני מעלה את הווינדוס 7??? מחקתי את הפרטיטישין שדל הווינדוס אקס פי ועדיין הבעייה. איך מסדרים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by avi1231231900,

כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה המחשב עושה כאילו הוא עובר למצב שינה אך הוא פתאום פועל וכשאני פותח את המחשב לבדוק מה קרה אני מקרה הודעת שגיאה במסך שחור "windows recovery falied" ונותן לי מספר אפשרויות SAFEMODE start windows normaly וככו' אם אני לוחץ להפעיל את הWINDOWS אז המחשב עולה וכאשר אני רוצה לעשות מצב שינה הוא עושה לי RESTART כאשר אני רוצה לכבות את המחשב הוא עושה לי RESTART . אני לא יודע ממה בעיה זו יכולה להיות בהנחה שהמחשב חדש,תודה לעונים. אני צריך לכבות את המחשב מהכפתור בשביל שזה יפתר.

19. Started by imber,

שלום. היום התקנתי WIN7 PREMIUM על הכונן הSSD החדש השלי. כל ההתקנה הלכה חלק אבל עכשיו שמתי לב שגם שאחרי שאני משנה את הboot priority ומחזיר את זה לHD המחשב עדיין מבקש דיסק של וינדוס. ההודעה הולכת ככה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אם למישהו יש דרך לעזור לי או לכפר על טעויותי אז בבקשה

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה...

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. האם הויסטה הזה הוא 64ביט או 32? - נערך ע"י אחראי הפורום -

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  22. טוב אז תוך כדי חיפוש להשמדת עקבות של תוכנה שנגמרו לה 30 הימים לנסיון [רציתי למחוק את כל העקבות כך שאני אוכל להתקין מחדש ולקבל עוד 30 יום עד לקנייה (שיאשרו את כרטיס האשראי) אז זה לא וארז :-) טוב? אז לא לחפור! ] , עברתי על כל מיני מקומות וקבצים ולפתע מצאתי את הקובץ הזה... אישית לא הכרתי אותו קודם אבל עכישו יש לי איזשהו מושג ושאפשר למצא דרכו דיי הרבה דברים! גיליתי שנכנסתי לאתר כלשהו לפני כמה חודשים ותוכנה שהייתה לי לפני חצי שנה. [אני מבטיח לכם שהשתמשתי בתוכנות מעולות כדי למחוק עקבות והעקבות היחידות הן אלו] . הקובץ בשם NTUSER.DAT_BAK_91377 ונמצא בתקיית היוזר שלכם. אם נכנסים אליו בקובץ טקסט ועושים חיפוש אפשר למצא המון דברים איך אני יכול לקבל עוד מידע על הקובץ הזה? חיפשתי בגוגל…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by FaceMe,

שלום אלופים, התקנתי משחק די ישן (USAF) על המערכת שלי ( AMD 2500 winXP) בהתחלה הכל עבד מצויין עד הרגע שניסיתי להתחכם ולשנות את הרזולוציה של המשחק , שיניתי לאיכות הגרפיקה הגבוהה ביותר המשכתי לשחק והכל היה בסדר גמור לא היה שינוי אך לאחר איתחול של המחשב אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : USAF has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להסיר את המשחק באמצעות התוכנה your uninstaller על מנת שתסיר את הכל נכנסתי ל - registary ומחקתי כל מה שקשור במשחק עשיתי serch על כל ההארדיסק ומחקתי גם פה הכל ועדיין מתקין מחדש ושוב אותה הודעת שגיאה מעצבנת . תעשו טובה לא רשמתי סתם דחוף קניתי בשביל המשחק הזה גויסטיק חדש ב - 250 שקל והספקתי לשחק במשח…

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  24. אם אני משדרג את הויסטה שלי לווינדוז 7 האם כל התוכנות על המחשב שלי נשמרות והכל נשאר אותו דבר? אם לא ויש לי גיבוי על דיסק חיצוני אני יוכל להתקין את הווינדוז 7 ואז לעלות מהגיבוי וכך כל התוכנות ישארו? מתי יגיעו גירסאות שידרוג לווינדוז 7 אולטימייט ופרופשיונל?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  25. אני משתמש ב-fax console של windows XP בשביל לשלוח ולקבל פקסים. לפני כמה שבועות התקנתי מחדש את ה-windows, וכל הפקסים השמורים נמחקו. דאגתי מראש לגבות את ה-Documents and Settings, אבל אני לא מצליח למצוא בגיבוי הזה את הפקסים הישנים (חיפשתי קבצי tif ולא מצאתי). מישהו יודע איפה הם אמורים להיות? תודה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.