עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, יש לי מחשב נייד וכשלא מחברים אותו לחשמל אז אחרי זמן מה הוא עובר למצב המתנה. איך אני חוזר מהמצב הזה? אני אנצל את ההודעה לדבר נוסף: יש לי את מקש ה- FN למישהו יש טבלה עם כל הצירופים והפעולות שלו?..או אם אתם זוכרים במקרה.. תודה!..ניר.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by iem,

שלום ! קניתי מחשב חדש בשעה טובה עם מעבד AMD64 4000X2 D.C AM2 AMD מה יהיה ההבדל בשביל שחקן ממוצע במשחקים די עתירי משאבים gears of war doom3 וכדומה בין מע' ההפעלה XP64 לבין XP ללא ה-64 ? תודה !

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  3. שורה שנתנה מידע לגבי קובץ שלחצתי עליו ... כמה הוא לוקח במגה בייטים וכו'..... לאן זה נעלם ולמה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  4. Started by avi1231231900,

כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה המחשב עושה כאילו הוא עובר למצב שינה אך הוא פתאום פועל וכשאני פותח את המחשב לבדוק מה קרה אני מקרה הודעת שגיאה במסך שחור "windows recovery falied" ונותן לי מספר אפשרויות SAFEMODE start windows normaly וככו' אם אני לוחץ להפעיל את הWINDOWS אז המחשב עולה וכאשר אני רוצה לעשות מצב שינה הוא עושה לי RESTART כאשר אני רוצה לכבות את המחשב הוא עושה לי RESTART . אני לא יודע ממה בעיה זו יכולה להיות בהנחה שהמחשב חדש,תודה לעונים. אני צריך לכבות את המחשב מהכפתור בשביל שזה יפתר.

5. Started by J S Bach,

היי, כרגע אני על WIN 7 בילד 7100. אני רוצה לעדכן לאחד חדש יותר ויש לי שאלה: -יש לי כונן קשיח שמחולק וירטואלית ל C, D ו-E כאשר רק מערכת ההפעלה כולה נמצאת על C. על האחרים יש לי תמונות, משחקים ושאר ירקות. האם בזמן התקנת הבילד החדש, אני יכול לפרמט רק את C וכל השאר ישאר בדיוק אותו דבר. זאת אומרת שאני ישר אחרי התקנת הבילד החדש פשוט אוכל לחזור לשחק במשחקים? במידה ולא - אוכל התמונות והמוסיקה ישמרו לפחות? בתודה מראש, אורן.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  6. הי, אני רוצה להתקין עוד עותק של xp, כדי שישמש אותי עם תוכנות עריכת מוסיקה שאני לא מעוניין שיותקנו על העותק הראשי שלי. יש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להתקין *חוקית* שני עותקים על אותו המחשב? 2. האם יש דרך להחזיק את שני העותקים באוויר בו זמנית? או לפחות לעבור ביניהם בצורה פשוטה? אני יודע שיש פתרונות VM, אבל אני לא מכיר את התחום מספיק טוב. תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  7. Started by yossik17,

שלום,התקנתי לפניי כשבוע את וינדוס 7,בגלל שזה סתם גרסא למפתחים ויש לו באגים מחקתי אותו לגמריי(פורמט לכונן בו היה)אך הבוא עדיין נשאר במסך הבחירה. בקובץ הboot.ini לא מופיע שום דבר מיוחד כי העתקתי את מה שכתוב ממחשב שיש בו רק XP. אבל עדיין נשאר הוינדוס 7 במסך הבחירה. ולפי מה שהבנתי לוינדוס 7 זה בקובץ שונה אז איך מוחקים אותו....?

8. Started by 3d7,

שלום! יש לי Windows XP Professional SP2 (עכשיו התקנתי על מחשב נייד). ב-Automatic Updates בחרתי את האפשרות "Notify me but don't automatically download or install them", מאחר ואני רוצה שליטה מלאה בעדכונים שאני מוריד ומתקין. אני יודע שמתישהו אני אקבל ב-Taskbar הודעה שיש עדכונים חדשים. אבל, אני לא יודע מתי, ואני גם לא רוצה להשאיר את המחשב הנייד דלוק הרבה זמן. כמו-כן, אני גם לא רוצה להוריד את העדכונים מהאתר של מיקרוסופט. אני רוצה להוריד עדכונים רק מה-Automatic Updates. יש אפשרות להפעיל את ה-Windows Update באופן יזום, כך שהוא יודיע לי אם יש עדכונים חדשים, ואני אגיד לו להוריד אותם?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  9. אני עושה BOOT עם דיסק ווינדוס ונכנס להתחלת ההתקנה, בוחר בכונן וזה מתקין עד הסוף שהוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש, ואז אחרי הBOOT הוא לא ממשיך את ההתקנה אני נכנס לווינדוס בכונן אחר ואני רואה שיש קבצי WINDOWS על הכונן אבל אי אפשר להיכנס דרכו הכונן הוא Hitachi HCS721616PLAT80 שם מוזר הכונן היה בממיר yes max ועשיתי בדיקה באינטרנט עליו ובכל האתרים שבדקתי רשום את זה HCS721616PLAT80 Hitachi CinemaStar 7K160 160 GB Hard Drive Data Recovery האם זה אומר שהכונן הוא רק לגיבויים בלי אפשרות למערכת הפעלה עליו?? מה יכולה ליהיות הבעיה???????

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by idan79,

שלום לכולם 2 שאלות 1 האם ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את גירסת oem ללא הגבלה\תנאי על אותו מחשב ? 2 ברשותי מס תוכנות\מישחקים אשר לא רשומים עליהם בדרישות המערכת את גרסת מערכת ההפעלה 32\64.....האם יעבדו על 64 ללא בעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by weissby,

מהתיקייה שנמצאת בקונטרול פאנל רציתי פשוט לגרור את כל הפונטים משמה לדיסק און קי ואי אפשר.. יש משהו שאני יכול לעשות בנידון?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by PCguy,

האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  13. Started by thebenjamin,

בטעות נגעתי במארז של המחשב ועשיתי ריסט באמצע שהמחשב עשה שחזור... עכשיו המחשב עולה המסך של ווינדוז נטען אבל אז המחשב עושה ריסט... מה אני עושה? אם צריך להתקין את הווינדוז מחדש יש אפשרות לעשות את זה ללא פרמוט של כונן שלם?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by mzini,

הבעיה שלי פשוטה יחסית אני פשוט לא מצליך לראות עיברית ב WIN XP PRO , הבעיה ישנה רק בתוכנות ספציפיות למשל כמו האיסייקיו ובקאזא במקום עיברית אני רואה ג'יבריש, אשמח אם תוכלו לעזור לי. נ.ב הבקשה לעזרה באה אחרי חיפוש מדוקדק בהודעות ישנות שנמצאות בפורום!!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  15. יש לי הבעיה כבר מספר ימים כשאני נכנס לחשבון בבנק הפועלים. ישנה הודעת אבטחה שכל פעם שאני נכנס לדף אחר היא מופיע שוב ושוב. איך אפשר לבטל אותה לתמיד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  16. Started by ldmajor,

המערכת באנגלית הכל באנגלית התקנתי רק איזה דרייבר של אלחוט בעברית וזה נהפך בכל מקרה הסרתי אותו אני לא מצליח להחזיר את זה הנה תמונה http://img361.imageshack.us/img361/5616/problemjo0.jpg הכל פשוט נהפך צד! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by vivo18,

אני חייב תשובה איך לפתור את הבעייה הזאת \\\ אני מנסה להתקין תוכה ועולה לי המסך הזה ( מצורף תמונה) דחוף בבקשה !!!.??!!?!?!!??!?1 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by Thunder Storm,

טוב אז אחריי המסכים הכחולים שהיו לי ביצעתי פירמוטט ובנתיים אין מסכים כחולים אבל עכשיו בעיה היא.. יש לי מעבד 3.06 וג'יגה ביית ראם ואת האשאר אפשר לראות במפרט, ועכשיו שאני מפעיל תוכנה למשל לוקח לזה שעה עד שהוא מפעיל אותה או שאני ניכנס לאקספלורר, אני יודע שיצא לזה פיקס- נתנו אותו כאן והורדתי אותו והתקנתי וזה לא עזר, רציתי לישאול אם יש עוד פיקס או האם יש דרך לעשות שזה לא יקרה? בנוסף גיליתי שהפיקס מתקן את הקובץ: ntdll.dll השגתי את הקובץ הזה אבל לא הצלחתי להעתיק אותו לתקיית ה- SYSTEM32 כיוון שהוא בפעולה, האם יש דרך להעתיק את הקובץ? אני יודע שזה אפשרי דרך דוס השאלה איך אני עושה את זה..? שוב תודה מראש לכולם :'(

19. Started by lioryb,

האם יש למייקרוסופט גרסות נסיון? אני מתלבט האם לרכוש VISTA או XP (וכמובן מתלבט האם זה יהיה 32 או 64ביט), והייתי רוצה להשיג גרסת נסיון, לפני שאני רוכש רשיון בסכום גבוה. תודה לעונים

20. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי מחדש את הכל יש לי בעייה בצפייה עם סרטים מסויימים, בדרך כלל אלה סרטי דיוידי של 4 ג'יגה שיש לי, קבצי VOB ו-MPEG2 אני חושב... הקטע הוא שלפני שפירמטתי הכל עבד מצויין לא הייתה שום בעייה הכל עב דפרפקט ועכשיו אני לא זוכר מה להתקין בשביל שהסרטים המסויימים האלה יעבדו, רוב הסרטים עובדים לי אבל יש לי קבצי דיוידי שלא עובדים עכשיו.. אני בטוח שזה איזה קודק של MPG2 כי התקנתי אחד כזה אבל הוא עשה לי בעיות ולא פעל ממש טוב. כרגע יש לי מותקן במחשב DIVX5.2.1 XVID1.3 AC3FILTER ו-MP9 CODECS ואני משתמש במדייה פלייר 10. ניסיתי מלא, אבל מלא{!} חבילות קודקים, שום דבר פשוט לא עוזר! אני חייב למצוא מקודד דיוידי או מקודד MPG2 או לא יודע מה בשביל להפעיל…

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  21. מקבל את השגיעה: "Setup library msmqocm.dll could not be loaded or a function msmqocm could not be found. Contact your system administator. The specific error code is 0x7e" -מה יכולה להיות הבעיה?פתרון? תודה TANGUSH

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by naoriko,

יש לי מחשב נייד ולא יודע פתאום לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות נכון יש את הקטע הזה שיש את הסמל של הווינדוס ומסך שחור וכמה ריבועים כאלה זזים יעני זה טוען אז שם זה נתקע מלא זמן ולפניי כמה זמן זה היה מהיר וזה קרה פתאום

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by dj_horse,

שלום! צריך עזרה בפירמוט המחשב. מבקש הדרכה. תודה.

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  24. תיקיות מין הסתם , אנחנו משנים להם את השם , והכל , רציתי לדעת עם אפשר לשנות את הכתב של שם התיקיה או כל קובץ אחר ששמו יראה כ bold ובגודל שאנ רוצה , זה יהיה נוח יותר לקריאה מרחוק , כרגע אני עובד עם win7 , הצלחתי לשנות את הגודל של הכתב באקספלור לא יותר , מי זה תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by danielpet,

שכל אחד ימליץ על כל מיני גאג'טים שהוא משתמש הנה שלי: Google Search Control System Multi Meter DualcCore Date App Launcher Messenger כל מי שיש לו גם המלצות, שלא יתבייש ממש נוח הגאג'טס האלה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים