Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לא יודע למה הקבצים שבתמונה ביחד כל הזמן לוקחים לי את כל המשאבים וזה אחרי בדיקת וירוסים מעודכנת ושל בדיקום עם ספייבוט ואדאוור. מה לעשות??? (אל תתיחסו לזה שאימיול פועל בתמונה, זה ככה גם בלי אימיול...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אנ מנסה להעלות על וינדוס XP תוכנה מבוססת דוס ואני מקבל הודעה שהוינדוס לא תומך ב Ms-dos הבנתי שיש איזה פאץ שמסדר את זה מישהו יודע למה אני מתכוון?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
1. יש לי תהליך בשם "PavPrPrv.exe" שלא מוכן להיסגר, שאני מנסה לכבות אותו הוא רושם לי The Operation could not be completed A device attached to the system is not functioning הוא לא נראה לי תהליך יעיל במיוחד... איך אפשר לסגור, להשמיד ולהיפטר ממנו? הערה: חיפשתי את השם של הקובץ, והוא בתוך התיקיה של הפנדה שלי, זה אמור להיות ככה? הוא חיוני? מה הוא בכלל עושה שם שהוא כל כך מתנגד להתחפף? 2. הNorton Anti Virus 2004 שלי (עכשיו עברתי לפנדה, ואני אשמח להמלצה על משהו יותר טוב) גילה וירוס מסויים שאינני זוכר את שמו, והוא היה תיקיה בProgram Files שפותחת סרגל חדש לExplorer הוא הוגדר כאיזה Spyware. אחרי שמחקתי את רוב התיקיה, נשאר קובץ אחד בשם MYBAR.DLL (בתיקיה C:\Program Files\MyWay\myBar\1…
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי היום שמתי לב שכאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, לא עולות לי כמה תוכנות שקבעתי דרך MSCONFIG שיעלו ניסיתי לראות אולי בטעות התוכנה 'ירדה' מרשימת הפעלה בעת עליית המחשב ניסיתי וראיתי שבכלל התוכנה לא מופיעה ברשימת ה-STARTUP מישהו יודע לאן זה נעלם? בעיה נוספת שיש לי שאני מקבל משום מה lowid באי מיול זאת למרות שאני לא מחובר דרך ראוטר או מאחורי רשת יש לי פיירוול במחשב של נורטון פתחתי בו את כל הפורטים אך הוא לא הגורם לבעיה שמתי לב שכאשר הפיירוול של האקס פי מנוטרל אני מקבל lowid שאני בא להוסיף rule בפיירוול של האקס פי לפתוח את פורט UDP 5783 (הפורט שהאי מיול משתמש בו) הפורט מתווסף לרשימה אך עדיין משום מה אני מקבל lowid ניסיתי להגדיר לאימיול להגדיר את הפורט בפיירוול וזה א…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני זוכר פעם מישהו לימד אותי איך מבטלים איזה קובץ בסרביס של הווינדוס וככה זה הרים את מהירות האינטרנט... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה שוב??
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
Windows 2000, בכמה ימים האחרונים המחשב קורס, בלי הודעת שגיאה, בלי כלום - פשוט בום, וזה נדלק מחדש... נראה לי שזה קורא כשאני באקספלורר... מה האפשרויות לפיתרון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כשאני עושה פרטישן 1 יש לי 198 ג'יגה ושאני עושה 2 פרטישנים יש לי רק 134 ג'יגה. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
כפי שריאתם מהנושא יש לי בעיה קטנה. למי שמבין טיפה במחשבים יודע מה זה MSCONFIG. הבעיה שלי היא כך, לי יש WIN 2000 PRO ואני לא מצליח להפעיל את ה MSCONFIG, מה אני עושה בדיוק, אני נכנס לSTART ומשם ל RUN ומקליד MSCONFIG, עכשיו מה הבעיה שלי, כשאני לוחץ ENTER מופיעה לי ההודעה שיש תמונה שלה בקובץ המצורף. מה לעשות? אמרו לי חברים שלי שבWIN 2000 לא רושמים MSCONFIG רושמים משהו אחר האם זה נכון? ואם כן אז מה רושמים? תודה מראש... Some Thing...
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
סרטים וקטעי וידאו שמופעלים ע"י האקספלורר ועוברים למדיה פלייר ישר עובדים אבל כשאני בא לראות קטעים לדוגמא מהאתר של פרוייקט Y אז נפתח החלון אבל לא קורה כלום ... הסרט לא פועל גם אחרי שעה החלון לךא משתנה . תמונה:
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אבל מה שחשוב לי זה שיראה כמה היא תופסת ב RAM ואם היא גדולה מידי אז כמה היא תופסת ב pagefile.sys תודה
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לבטל את הסיסמה בכניסתי למערכת ההפעלה windows xp
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
הוא החזיר את זה יותר מדי אחורה והוא רוצה להחזיר את הWIN לכמה חודשים קדימה.. זה אפשרי? או שמרגע שעשית שיחזור אז אכלת אותה? ממני,
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב אתמול (נייד-IBM ThinkPad) ועכשיו האפשרות של "השלמה אוטומטית" לא עובדת לי בשום אתר אינטרנט, למרות שבאפשרויות אינטרנט סימנתי את האפשרות של "השלמה אוטומטית". יש לציין, שבשורת הכתובת של האקספלורר האפשרות כן עובדת. אני ישמח אם תעזרו לי להתגבר על זה, כי זה ממש מציק לכתוב כל פעם מחדש כל דבר.. תודה, אביעד
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב אז תוך כדי חיפוש להשמדת עקבות של תוכנה שנגמרו לה 30 הימים לנסיון [רציתי למחוק את כל העקבות כך שאני אוכל להתקין מחדש ולקבל עוד 30 יום עד לקנייה (שיאשרו את כרטיס האשראי) אז זה לא וארז :-) טוב? אז לא לחפור! ] , עברתי על כל מיני מקומות וקבצים ולפתע מצאתי את הקובץ הזה... אישית לא הכרתי אותו קודם אבל עכישו יש לי איזשהו מושג ושאפשר למצא דרכו דיי הרבה דברים! גיליתי שנכנסתי לאתר כלשהו לפני כמה חודשים ותוכנה שהייתה לי לפני חצי שנה. [אני מבטיח לכם שהשתמשתי בתוכנות מעולות כדי למחוק עקבות והעקבות היחידות הן אלו] . הקובץ בשם NTUSER.DAT_BAK_91377 ונמצא בתקיית היוזר שלכם. אם נכנסים אליו בקובץ טקסט ועושים חיפוש אפשר למצא המון דברים איך אני יכול לקבל עוד מידע על הקובץ הזה? חיפשתי בגוגל…
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום... אני מקווה שזה הפורם הנכון אם לא תעבירו. אז ככה יש לי שני כתובות דוא"ל שאני משתמש ב Outlook Express שלי. אכשיו איך אני מגדיר ש דוא"ל מכתובת אחת תגיע לספרייה אחת, ודוא"ל של כתובת אחרת יגיע לספרייה אחרת (שניהם בשימוש עם POP3)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
צריך להשאיר על DEFAULT או לשנות לHEBREW??? רק מי שמבין שיענה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התקנתי SP2 ואני לא יכול לראות תמונות באימילים ולא לצפות בג'אווה בדפדפן. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כיבוי אז רשום לי ש "המחשב מוכן כעט לכיבוי" ואני צריך לכבות ידנית וזה מעצבן! זה בגלל הSP2 אני מניח כיוון ובSP1 המחשב היה מתכבה אוטומטית. איך משנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם המפרט הבא יצליח להריץ ווינדוס 98 SE ולהריץ סרטי DIVX ו-XVID עם כתוביות:? מעבד פנטיום 1 200 מגהרץ זיכרון 32 מגבייט של לא זוכר איזה חברה לוח אם ממזמן שחכתי איזה כרטיס קול הכי פשוט של CREATIVE הרדיסק 4 גיגה של לא זוכר איזה חברה בתודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך אני משנה את הבוט של המחשב ? בחירת וינדוס התקנתי וינדוס חדש על מחשב של מישו והיה לו XP HOME אז עכשיו יש כונן C XP HOME וכונן D XP PRO מחקתי ידנית את הוינדוס מכונן C ונשאר בהפעלה של המחשב הבוט לבחור איזה מערכת רוצים ואני רוצה שהמחשב יעלה בלי זה רגיל כי יש בסוופו של דבר רק וינדוס אחד אני יודע שיש קובץ בוט שמשנים אותו אך אני לא רואה אותו ולא מוצא אותו
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה שאלות: איזה תוכנה נותנת אפשרויות טובות של tweak ל windows 2000? האם יש תוכנה שנותנת ל windows 2000 מראה של windows xp (אני מתכוון taskbar כחול, start ירוק...) איזו מערכת הפעלה הכי יציבה מבין הבאות: windows 98se או windows 2000? האם windows 2000 מאפשר לשחק במשחקים כמו windows 98 ו windows xp (ב windows nt אי אפשר לשחק במשחקים..)?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפני הפירמוט הוא קיבל פירמטתי לפני שבוע ועכשיו לא יודע מה הבעיה איך אני עושה שיקבל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה לכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או בכתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala …
-
הלו ? יש שם מישהו ? טוק טוק ? בשימושים הרבים שלי במחשב, אני מחליף בערך 20 חלונות שונים ובכל חלון אני משתמש בשפה אחרת או כמה שפות. נניח : עברית - אנגלית - רוסית - ספרדית - גרמנית עכשיו, הרבה ( טוב, המון, כמעט כל הזמן ) אני שוכח באיזו שפה אני רושם בחלון אחד וכשאני עובר לחלון אחר ומתחיל לתקתק על המקלדת, אני כותב שתי שורות ומסתכל במקרה על המסך ומגלה ( שוב ) ששכחתי להעביר את השפה למה שאני צריך ורשום ג'יבריש מוזר. ( כוסאוחתו !!!!! מחשב אידיוט !!!! לא מבין מה אני כותב לו , זבל בן זבל ) יש תוכנות שמתקנות את המצב כמו בילבולון או LANGOVER אבל הן עובדות תוך לחיצה על כפתור כזה או אחר ( לפי הגדרה ) ודי נמאס לי מכל העניין. אני מחפש משהו אוטומטי שירוץ ברקע ויזהה איזו שפה אני מתקתק וישנה…
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא! המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחב ונותר לי מהצדדים שיריים שחורים.. אני חייב דחוף עזרה אנשים אני שחקן cod4 pro ואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו ;D
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-