עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאשר אני שולח דואר יוצאת לי הודעה Some rrroes occurred while processing the reguested tasks. Please review the list of errors below for more details הדואר נשלח למנוי אבל בתיבת דואר יוצא יש את המיל כאילו הוא לא נישלח.כמו כן למי שאני שולח הוא טוען שמקבל אותו דואר ארבה פעמים. בעיה שניה כאשר אני פותח את המחשב, במקום שולחן העבודה מוצג לי כבר הדף הראשון של האינטרנט במקום שיוצג לי שולחן העבודה. האם יש איזה וירוס במחשב או תקלה בשרת , כי הורדתי עידכונים וסרקתי באנטי וירוס .

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  2. Started by cd73,

שלום רב: התקנתי win2003 server בצורה תקינה לאחר מכן התקני תוכנת אנטי ווירוס לשרת וכ"ו. יש בעייה כאשר המחשב דולק לפרק זמן מסויים פיתאום עולה לי מסך קטן מאוד דומה ל-blaster כאשר יש שלושים שניות והוא מכבה את המחשב באופן אוטומטי . מה שרשום לי בהודעה זה windows/system32/lsass.exe כל פרק זמן מסויים הוא מעלה לי הודעה זו ומכבה לי את המחשב לאחר שהוא מריץ זמן אחורה ומכה את המחשב,לציין כי בדיקת אנטי ווירוס לא מצאה דבר במערכת ההפעלה. מבקש עזרה דחופה מודה לכולם ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by Runny,

ברשותי Windows Server 2003 החולש על כ4 מחשבים. הבעיה היא שלאחר זמן מסויים בו אין שימוש במחשבי הקצה הסרבר מעיף את המשתמשים אוטומטית ורק Log-On מחודש מאפשר המשך עבודה. אם למישהו יש רעיון איפה האופציה המונעת מהסרבר להעיף משתמשים או מכיר איזו תוכמה שתשלך ממחשבי הקצה פינגים קבועים לסרבר אשמח מאד לשמוע בתודה מראש רני

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by Asi_bb,

אהלן לפני כמה ימים הורדתי את המשחק Juiced היום הפעלתי את המחשב ומיד בלי התחברות לאינטרנט הפעלתי את המשחק , שחקתי בו וניסיתי לשחק באינטרנט למרות שלא הייתי מחובר לאינטרנט המשחק כתב לי loading וחיכיתי כ5 אחרי שראיתי שהמחשב נתקע לחצתי ריסט הישר מהמארז אחרי זה ניסיתי להפעיל את המחשב והוא פשוט לא פעל במצבו הרגיל ניסיתי להפעיל במצב בטוח והוא פעל ואפילו הסרתי את המשחק אך ללא הצלחה והמחשב עדיין אינו פועל במצב רגיל רק במצב בטוח *יש לציין כי ביצעתי שחזור מערכת וזה לא פעל *יש לציין כי ניסיתי להפעיל את המחשב מהמצב שבו כתוב "המאפיינים האחרונים שעבדו" וגם זה לא פעל תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

מה אני כותב לקובץ WINNIN.SIF (או איך שלא קוראים לו) כדי שיעשה פירמוט מלא אוטומטי מסוג NTFS ? ואם אני שם תוכנות כמו ICQ, SKYPE, COMPLETE REGISTRY CLEANER וכאלו בדיסק של הווינדוס ואני רוצה שהם יותקנו עם הווינדוס אוטומטית איך אני עושה את זה ? תודה, וסליחה על השאלות המרובות

6. Started by e.s,

איך אני מתקין את חיבורי ה-usb שלי?? דרך האינטרנט כי אין לי שום דיסק התקנה או בכלל מה אני עושה בשביל להתקין את זה? ???

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by eran256,

יש לי WINDOWS 7 ובזמן האחרון כל יומיים 3 המחשב קורס עם מסך כחול, (לדעתי זה מאז שהתקנתי SERVICE PACK 1). זה הקובץ שנשמר בMINIDUMP בפעם האחרונה, http://www.f2h.co.il/bf6tnixf30vt אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את התקלה. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  8. Started by darktetris,

שלום אני מבקש לדעת איך אני עושה שאני פותח את המחשב שלי הוא יבקש ממני ססימא שרק אני אדע אותה אני פשוט לא רוצה שאחים שלי יכנסו לי למחשב

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by ronbs100,

הי צריך את עזרתכם הדחופה מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMוינדוס 7 אולטימט. ותקנה גרסת שדרוג. כאשר המחשב עובר לשומר המסך עם ססמא מדי פעם המחשב קורס ונכבה. מה גם שזה לא קורה באופן קבוע. לעיתים אחרי שנגשים למחשב אחרי 4 שעות הוא בסדר ולעיתים אחרי שעה הוא נכבה מנהלי התקנים עודכנו תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by rantza,

מקפיץ לי ישר את ההודעה בתמונההבנתי שיש בעיה בקישור אבל לא הצלחתי לקשר אותו מחדשתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. אני עושה BOOT עם דיסק ווינדוס ונכנס להתחלת ההתקנה, בוחר בכונן וזה מתקין עד הסוף שהוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש, ואז אחרי הBOOT הוא לא ממשיך את ההתקנה אני נכנס לווינדוס בכונן אחר ואני רואה שיש קבצי WINDOWS על הכונן אבל אי אפשר להיכנס דרכו הכונן הוא Hitachi HCS721616PLAT80 שם מוזר הכונן היה בממיר yes max ועשיתי בדיקה באינטרנט עליו ובכל האתרים שבדקתי רשום את זה HCS721616PLAT80 Hitachi CinemaStar 7K160 160 GB Hard Drive Data Recovery האם זה אומר שהכונן הוא רק לגיבויים בלי אפשרות למערכת הפעלה עליו?? מה יכולה ליהיות הבעיה???????

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  12. שלום שיחקתי במשחק Fallout 3 ובאמצע המחשב נתקע. נאלצתי לכבות את המחשב בכפתור. לאחר הדלקה של המחשב הפונטים של הוינדוס נהיו בולטים, ולעומת זאת הסמלים בשורת המשימות נהיו קטנים. משחק עם הdpi לא סידר את הבעיה. (אני עובד עם dpi קצת גדול יותר מהרגיל באופן כללי). ניסיתי להיכנס לappearence בוינדוס וראיתי שמוגדר הכתב tahoma שזה הכתב הדיפולטי של וינדוס אבל מוגדר לא כעבה. ניסיתי לשנות לעבה ובחזרה בהגדרה אבל שום דבר לא השתנה. כמו כן שינוי לפונט אחר עם עבה/דק כן עובד, אבל אני מעוניין בפונט המקורי. התקנה מחדש של הדרייבר לכרטיס המסך גם כן לא עזרה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, יש לי VISTA 64BIT וכבר מזמן הייתה לי הבעיה הזו שEXPLORER לוקח 100 אחוז מהמעבד. אבל בזמן האחרון זה חוזר כל הזמן. יש לכם מושג מה גורם לזה? המפרט שלי: מעבד AMD AM2 3800X2 לוח אם ASUS M2N-E זכרונות TWINMOS 512X4 667 (2 ג'גה) ארדיסק WD SATA2 160GB ארדיסק WD SATA2 320GB ספק ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך ATI SAPPHIRE 1900GT 256MB מארז 6919 compucase Super Midi Tower

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  14. למה כשהווינדווס עולה עם הפעלת המחשב אז נפתחת לי התיקייה C:\WINDOWS\system32 ?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שלום, אני אדמיניסטרטור בחדר מחשבים שמשתמשים בו הרבה אנשים, בכל מחשב שמשתמש נכנס אליו נכנסים אז כל הMY DOCUMENTS שלו מסונכרנים עם השרת. בכל אופן בסופו של דבר יש לי מחשב שיש בו קרוב למאה משתמשים בתקיית המסמכים שלי, שזה הרבה וזה כבד. אני יכול למחוק את זה בלי בעיה. העניין הוא שכשאני בוחר למחוק את הקבצים, הוא עושה preparing to delete מלא מלא זמן. כי זה מאות אלפי קבצים, בעשרות אלפי תקיות, וזה עשרות ג'יגבייטים. איך אני מוחק את כל זה במכה? בלי שהוא יעשה preparing to delete במשך 20 דק' בערך.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. 1. אני צריך קישור להוספת שפה לויסטה SP2 2. משומה המחשב שלי לא עובר את ה1200 RAM ויש לי 2G.. הוא תקוע כל הזמן על 60% גג.. יש הסבר הגיוני?

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by shay360,

שלום לכולם. אני מנסה ליצור קובץ bat שיפעיל לי 2 תוכנות. קוד: echo off .\dir1\1.exe .\dir2\2.exe הבעיה שנוצרת היא שרק אחרי שהתוכנה הראשונה נסגרת השניה נפתחת ואני רוצה שהן ייפתחו במקביל. תודה מראש לעוזרים! עריכה: דני התותח פתר לי את זה. תודה בכל מקרה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. Started by WildFire,

אין את האופציה בdxdiag, אני מנסה להריץ neverhood ואני מרגיש מסומם מהצבעים ההרוסים.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by mz155,

איך אני קובע כמה מקום בדיסק הקישח הsystem restore יקח בוינדוס ויסטה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by FatallChill,

יש לי 4GB זיכרון , בsystem רשום רק 3326 , מה משתמש לי בזכרון ? AMD Athlon 64 X2 6000+ M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 X2 POWER COLOR 4850HD

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  21. שלום, יש לי HD מלפניי שנתיים 160G שעבד עם p4 שמותקנת עליו מערת הפעלה. כיום ניסיתי לחבר אותו למחשב חדש c2d ובטעות שמתי אותו בsata הראשון והדלקתי את המחשב, ראיתי שהוא לא עולה אז כיביתי אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור הפעלה. חיברתי את הHD של המחשב c2d לSATA הראשון ואת הHD השני לSATA השני ואז הוא מעלה לי אפשרות בחירה של להתחיל רגיל או safe MODE על רקע שחור, ניסיתי לעשות רגיל והוא טען את הוינדוס ולאחר מכן פתח מסך שחור שרואים בוא רק את העכבר. טוב ניסיתי שוב ושוב ושום דבר לא עלה אז ניתקתי את הHD של ה160 וניסיתי להפעיל את המחשב ושוב הוא העלה לי את אותם אפשרויות של הרגיל או SAFE MODE ניסיתי רגיל ושוב רואים כמו מקדום וגם את הSAFE MODE לא עלה, מה עליי לעשות??? אני רק רוצה שהמחשב יעבוד מ…

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by avi1231231900,

כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה המחשב עושה כאילו הוא עובר למצב שינה אך הוא פתאום פועל וכשאני פותח את המחשב לבדוק מה קרה אני מקרה הודעת שגיאה במסך שחור "windows recovery falied" ונותן לי מספר אפשרויות SAFEMODE start windows normaly וככו' אם אני לוחץ להפעיל את הWINDOWS אז המחשב עולה וכאשר אני רוצה לעשות מצב שינה הוא עושה לי RESTART כאשר אני רוצה לכבות את המחשב הוא עושה לי RESTART . אני לא יודע ממה בעיה זו יכולה להיות בהנחה שהמחשב חדש,תודה לעונים. אני צריך לכבות את המחשב מהכפתור בשביל שזה יפתר.

23. Started by KobiHo,

איך אני מוחק איקונים מחלון ה Welcome Center ב Win Vista. :s05:

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. שידרגתי את המחשב ומשום מה הווינדוס החליט להחליף לי את שמות הכוננים ...D: נהיה E ....F: נהיה G אין לי מושג למה אז ניכנסתי לשנות את זה , ו : (תמונה) מה עושים ?[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 13:47:19 תודה מצאתי את הבעיה ....הסרביס שהיה אחראי לזה היה מבוטל מ MSCONF נ.ב למה אין אפשרות של מחיקת הודעה ? [attachment deleted by admin]

25. Started by solo53,

לאחר התקנה המערכת התקינה דרייברים מישלה כמעט להכל אפילו לכרטיס TV אבל כל הפונקציות שונות בניסיון ועידכון בדריברים שלי המערכת מסרבת מקבל הודעה כי הדריברים המותקנים הם הטובים ביותר. מה לעשות

• 3 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.