Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אחד הלבטים שלי האם לעבור כרגע לwindows 7 ,היא בתמיכת המערכת של 7 בתוכנות מסוימות, בינהם rivatuner.. האם התוכנה הנ"ל עובדת ב-windows 7? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אחים שלי! בעת העלאת המחשב תהליך סריקת ההתקנים עובר חלק ולאחר מכן אין הצגה של בחירת מערכת הפעלה מה ניתן לעשות ע"מ לפתור את הבעייה הבעייה נוצרה כתוצאה מהתקנת קובץ שנועד לפרוץ את תוקף וינדוס 7 תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ביצעתי dcpromo והתקנתי forest חדש וזאת ההודעה שקיבלתי: שינתי סיסמא לadministrator לסיסמא תקנית משלוש הקבוצות(מספרים, אותיות וסימנים) וגם ניסתי לבצע את אותו התהליך ממשתמש בעל הרשאות admin ועדיין עצרתי באותו המקום בעבר מצאתי פתרון לנושא, אך כרגע אני לא זוכר מה עשיתי אז
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב חדש וכשהתחלתי להתקין עליו את המערכת הפעלה (WIN XP PRO) אני מקבלת הודעה כזו: Fatal error message "An error has been encountered that prevents setup from continuing. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. Press OK to view the log file." כשאני לוחצת על VIEW LOG FILE זה מה שכתוב: "ERROR. Installation failed. D:\I386\asms. Error message: The parameter is incorrect. Fatal Error. One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect. למישהו יש רעיון? ??? ** ההודעה מןפיעה כשאני מגיעה למסך בצבע תכלת של ההתקנה (זה שמראה עוד כמה זמן נשאר ל…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
משהו יודע לאן נעלם האתר? איפה אפשר למצא משהו חלופי באותה רמה?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום חברים . התקנתי היום VISTA 64BIT על המחשב שלי . רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את קבצי הREGESTIRATION של הOFFICE 2007 PRO בREGEDIT ??? כי כאשר הייתה לי גירסאת ה32 BIT יכלתי להגיע לזה בצורה אחרת ! קצר אני רוצה להגיע לPRODUCT ID מתוך הנ"ל איך זה ? תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי ;D היום הזמנתי מחשב חדש, והשתמשתי בדיסק XP וסידיקי שיש לי כבר המון זמן בבית.. נתתי להם אותו לטכנאים שיתקינו והכל. עכשיו אותו סידיקי אני בטוח ב 90% שזה גם מותקן על המחשב שיש לי פה כרגע (לא החדש שהזמנתי) ככה שהוא אמר לי הטכנאי יכול להיות שהוא לא יתן לעשות אקטיבציה. עכשיו השאלה שלי מה אני עושה? האם אפשר סידיקי לשני מחשבים זאת אומרת רישיון אחד על שני מחשבים.. או שאפשר למחוק מהמחשב הנוכחי את הרישיון לא יודע שזה יהיה לא חוקי לכמה ימים עד שאני יעביר גיבויים או משהו או שפה אני יעשה אקטיבציה לא חוקית כי לא ממש אכפת לי כבר מהמחשב פה רק שבחדש הכל יעבוד לי פיקס מקורי מה לעשות אני מבולבל!? תודהה!!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי נייד של Lg בן חודש הדרייברים מעודכנים והכל מתפקד ניךלא רק בעייה קטנה............ לעכבר יש קריזות....שאני כותה בוורד מסמך פתאום הוא קופץ לראש הדף והשורה החדשה מתחברת עם השורה הראשונה מישהוא שמע על תופעה זו ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. יש לי תקליטור וינדוס XP ישן ללא SP2 א. האם אפשר להוריד את ה- SP3 ולצרפו לתקליטור כחבילה דרך צריבה BOOT ב. והאם אחרי זה - הצטרך לכל העידכונים קודמים של SP2 שהיו בעבר. ג. והאם זה משתלם בכלל לבנות תקליטור בתול עם חבילה SP3, או לעדכן ישירות למחשב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני יודע שזאת פסיקה ששולח המעבד ומתריעה על בעיה בcache או בזיכרון או בBUS, הצרה היא, שזה קרה לי רק שאני מנסה להתקין VISTA, בXP הכל עובד כמו שצריך. מישהו נתקל בבעיה דומה? או מישהו יודע לפרש אתה הDUMP? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
עצירה ללא תוכנת טוויק כל שהיא? XP HOME SP3 EN
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב אז ככה. יש לי וינדוס xp pro ולא מותקן סרביס פאק. שאני מעלה את המחשב אז ב welcome screen לוקח לו משו כמו 30-40 שניות כדי להעלות את הוינדוס. עוד דבר זה כשאני מעלה אותו נפתחת לי ההודעת שגיאה הבאה: http://img33.imageshack.us/my.php?image=ds8zp.jpg מה עושים עם שתי הבעיות הנ"ל ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני משתמש בשתי מערכות הפעלה , ווינדוס 98 וXP היום רציתי לעשות upgrade מ98 ל2000. בהתקנה הוא כתב לי שהוא מעתיק קבצי התקנה כשהוא סיים הוא עשה ריסט נכנס להתקנה וכתב לי הודעת שגיאה. משהו על הארד דיסק שלי שיש איתו איזו בעיה. לא משנה, ניסיתי להיכנס לאקס פי אבל המחשב קלט אותו כווינדוס 2000 וכתב לי שחסרים קבצים. אז נכנסתי ל98 ועשיתי התקנה לXP כדי שיבטל את ההתקנה של 2000, הוא באמת ביטל, הוא העתיק קצבים עשה ריסט שוב אבל הפעם לא נתתי לא להמשיך להתקנה אלא הפעלתי את הXP עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי 3 אפשרויות Windows XP profesional Windows 98 Win XP install והוא מסומן על XP Install הוא נותן בערך 4 שניות ואז נכנס להתקנה של XP אני צריך עזרה ב לבטל את זה, מן Uninstall להת…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום! לאחר פירמוט המחשב, הגדרתי את השפות כפי שצריך, אבל יש שתי בעיות: 1. אם אני רוצה להחליף שפות כתיבה אני יכול, אבל הסמן נשאר תמיד אנגלית, וכמו כן גם הסימן למטה שאומר EN וHE תמיד על EN או שהסמן שמשנה צדדים כל פעם שמשנים שפה הפוך זה אומר שאני כותב בעברית אז הוא בצד של האנגלית ולהפך 2.במשחקים שאומרים לי ללחוץ על אות מסויימת אז במקום האות מופיע לי סימן שאלה. 3. בICQ שאני כותב בעברית אז מופיע לי בג'יבריש. מה אני צריך להגדיר שהבעיות יפתרו? תודה אריאל
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להפעיל סרט והוא רושם לי "המודול שצויין לא נמצא" מה אני עושה במצב כזה? אגב הסרט הוא בפורמט avi תודה רבה רבה לעוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הבעיה היא שלכל אתר שאני נכנס אני מקבל את הבעיה הבאה:"אירעה שגיאת זמן ריצה האם ברצונך לבצע איתור באגים?" שורה 32 "שגיאה:אין אפשרות להפעיל קוד מתוך script פנוי" צריך את עזרתכם דחוף
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, הדלקתי אתמול את המסנג'ר, ופתאום גיליתי שכל רשימת החברים שלי כבר לא רשומה בעברית אלא באותיות מוזרות כאלה. אי אפשר לשנות את זה חזרה... ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה וזה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? הבעיה היא רק בתוכנה הזו. צירפתי תצלום מסך שיהיה יותר ברור מה הכוונה. מערכת הפעלה XP. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
איפה עדיף לפרמט?? מה ההבדלים ואיזה השפעות יש לזה בהמשך כאשר מתקינים את מערכת ההפעלה ואת כל הרכיבים והמשחקים??.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני כותב משהו באנגלית, לוחץ על סימניה אחרת ופתאום השפה מתחלפת לעברית. לא מצאתי שום סיסטמטיות בזה, נראה די רנדומלי. לפחות השפה לא מתחלפת בזמן שאני כותב משהו, אלא רק אחרי (לא בטוח) שאני לוחץ על העכבר. מה עושים עם זה?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מנסה לסרוק את המחשב דרך LIVECD. בהפעלה של תוכנות (anti spyware או antivirus) עולה חלון Browse For Folder Choose Windows directory מופיעים לי שם רק הHD שב IDE. אני לא רואה את הSATA שם מותקן הווינדוס שאני מועניין לסרוק, למה ה SATA לא מופיעים לי ? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
^ יש מצבי תצוגה בתיקיות : סמלים, תמונות ממוזערות, משבצות, רשימה, פתקים לילה טוב ותודה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וניסיתי להתקין בו וינדווס XP, התחלתי להתקין את הווינדוס (מדובר בעותק מקורי של XP HOME EDITION של חבר, לא שלי! עותק די ישן מהראשונים שיצאו... אבל מה זה משנה?!)..... אולם אז הסתבר לי שאין לי CD KEY ... אז ניסתי איזה 10 CD KEY שלקחתי מהאינטרנט (לגירסה שלי כמובן..) ושום דבר לא היה טוב, אני חושב אולי שיש בעיה בCD או משהו. בכל מקרה לא הצלחתי להמשיך בהתקנה!!! בקיצור הבנתי שאני לא אוכל להתקין את זה!! אז מה שעשיתי לקחתי מחבר אחר XP PRO (צרוב) אבל להפתעתי הרבה אני לא יכול להתקין גם אותו, מכיוון שהמחשב מבקש את הווינדוס השני (הראשון... יותר נכון).... מה שקורה נוצר מצב שבו אני מפעיל את המחשב, עולה לי ווינדוס XP HOME EDITION ומבקש להמשיך בהתקנ…
-
- 10 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מחשב: פנטיום 4 3000 מגה הירץ חצי גיגה פנימי עכשיו הוא לאחר פירמוט כולל, אך מאז שקניתי את המחשב טעינת הוידוס ארכה המון זמן כלומר הריבועים הכחולים האלה שרצים מצד לצד? הם זזים אצלי ממש ממש ממש לאט... המחשב עולה מהר כאשר הוא מגיע לWELCOME SCREEN אך הוא טוען את הוידוס ממש לאט מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול הארד דיסק חדש 640 GB של WD והתקנתי בו WINDOWS7 יש לי במחשב בנוסף 80GB שזה הארד הראשון מאז שקניתי את המחשב שהוא הBOOT (אני לא מבין בזה הרבה) ומותקן בו XP ואחד נוסף שקניתי 250GB שבו מותקן VISTA אני רוצה שרק ה250 ו640 יעבדו את ה80 אני רוצה לזרוק כי הוא כבר מראה סימנים של מוות. אחרי שהתקנתי את הוינדוס 7, ניתקתי את הארד דיסק הישן שלי... ואז במקום לראות אחרי האיתחול את הרשימה של הוינדוס שיש לי, אני מקבל תוכנה של הביוס MBR ויש שם כל מיני פונקצית PCX או משהו כזה, TCP\IP ועוד. לפי שהבנתי אני צריך לעשות הארד דיסק חדש שיהיה הBOOTABLE במקום הישן... האם אני צודק בהבחנה לי, ואם כן ואם לא מה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מבקש לדעת איך אני עושה שאני פותח את המחשב שלי הוא יבקש ממני ססימא שרק אני אדע אותה אני פשוט לא רוצה שאחים שלי יכנסו לי למחשב
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-