Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לאחר הפרמוט שביצעתי, בכל הדלקה של המחשב הווינדוס לא נטען אוטומטית ובמקום יש לי אופצייה לבחור בין שני אופציות: Windows XP Professional Windows XP Professional כמובן שזה נובע מכך שהתקנתי ווינדוס על ווינדוס וכל מיני סיבוכים בפרמוט ובהתקנה. השורה הראשונה היא זו שמפעילה את הווינדוס התקין מבין השניים. כיצד אני מסיר את האופצייה השנייה שלא תהיה בתפריט בכלל והמחשב יטען אוטומטית את הוינדוס התקין (העליון ברשימה)?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך אני מפעיל את ממשק ה AREO עם התלת מימד?? יש לציין כי יש לי ויסטה אולטימה.. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את הWINDOWS שלי אבל רוצה לשמור על המיילים . איך עושים זאת? יש תוכנה מומלצת לגיבוי מיילים?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע כיצד ניתן לבצע multiple Remote Desktop בווינדוס? אני צריך להקים שרת שניתן יהיה להתחבר אליו דרך Remote Desktop ממחשבים מרוחקים המריצים חלונות כל זה דרך האינטרנט. לקבל עבור כל משתמש DESKTOP משלו וכמובן שהמשתמשים יוכלו לעבוד בו זמנית על השרת כל אחד ב DESKTOP שלו איזה גירסה של ווינדוס כדי לקנות בכדי להקים את השרת הנ"ל? ואיך עושים זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את ווינדוס חדש על HD של 500GB, כרגע הוא מותקן על ה250 איך אני מעביר את החומר שנמצא כרגע ב C לאחר התקנת הווינדוס החדש על ה 500GB ? איך עושים שהוא יזוהה ככונן משני ?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את החייגן של האינטרנט בויסטה שיכנס אוטומטי בעליה של הווינדוס? לא יודע למה אבל זה עבד לי עד לפני כמה ימים ועכשיו לא... לא נגעתי בהגדרות של האינטרנט, מחובר ב ADSL תודה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ישנן שלושה דרכים לפרמט: 1. דרך דיסקט איתחול ופשוט לכתוב פורמט ואז את הכונן שרותים לפרמט. 2. דרך ההתקנה של ווינדווס XP. דרך זו מתייחסת לפירמוט שאר המחיצות לא כונן C! 3. לפרמט דרך הווינדווס עצמו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז בחירת פורמט. השאלה שלי היא באיזה דרך הכי עדיף לפרמט? למה? ומה ההבדלים בין סוגי הפירמוט השונים. המון תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מאד מוזרה כל הזמן יוצא לי בעיה ( שלח\אל תשלח) לתוכנה ששמה WMI איך אני נפטר מזה !!! צריך תמונה מצורפת ??.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי הורדתי חבילה של icons בשביל windows XP אבל כל הקבצים שהורדתי הם קבצי PNG. אני לא מצליח להחליף את הIcon-ים הנוכחיים כי הוא לא מזהה לי את הקבצים. מישהו יכול להגיד לי איך משתמשים בקבצי הPNG כicons? תודה!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי! אני רוצה ליצור דיסק xp שתוך זמן קצר מהרגיל תותקן מערכת הפעלה על המחשב ללא עזרה וללא שום לחיצות של "הבא" הדיסק עושה את כל שלבי ההתקנה כיצד אני עושה זאת? אשמח מאוד לקבל פירוט נרחב בעניין המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי.. פירמטתי את המחשב לפני איזה 3 חודש ככה ןלא פתחתי איזה משתמש כלשהו, אז הדיפולט היה אדמיניסטרטור.. אתמול ברוב טיפשותי פתחתי עוד משתמש... אפילו אחרי שקראתי שהחשבון אדמיניסטרטור קיים רק במצב שאין משתמשים אחרים. פתחתי אותו ועכשיו .. כמובן... החשבון אדמיניסטרטור נעלם!, בחשבון הזה יש לי הכל. ממממש הכל. ובנוסף, שיש לי שם כ"כ הרבה דברים, המקום שנשאר לי הוא 5 ג'יגה פנויים - (ז"א שהדברים נמצאים על ההרדיסק). אני צריך להשיג שוב גישה לחשבון האדמיניסטרטור ואין לי מושג איך אני עושה את זה. _____________ נכנסתי לחשבונות משתמשים - ניסיתי למחוק את המשתמש הזה אבל אי אפשר כי: א'-הוא מחובר ב'- הוא מנהל המחשב ג'- החשבון האחר היחידי שיש הוא חשבון GUEST. ניסיתי ידנית להיכנס ולהעתיק את התיקיה …
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה דיי מציקה עם הסאונד בוינדוס 7(64BIT).. הסאונד עובד לו בסדר גמור עד שלב מסוים שהוא פשוט מפסיק לעבוד.... כאילו הוא לא מנגן שירים ואם אני לא טועה גם רעשים של הוינדוס לא קורים.. מישו יודע? קרה לו ?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
האחת: כמו שאמרתי מקודם אני מקבל מלא מסכים כחולים וה-EVENT מראה לי: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts Event ID: 4226 איך אני פותר את הבעייה? השנייה: איך אני מבטל את ה-UAC ? האם זה בטוח לבטל אותו?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי XP בעברית ובכונן C יש לי 40 ג'יגה.יש מצב לעביר לכונן D עשר גיגה בלי לפרמט?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וניסיתי להתקין בו וינדווס XP, התחלתי להתקין את הווינדוס (מדובר בעותק מקורי של XP HOME EDITION של חבר, לא שלי! עותק די ישן מהראשונים שיצאו... אבל מה זה משנה?!)..... אולם אז הסתבר לי שאין לי CD KEY ... אז ניסתי איזה 10 CD KEY שלקחתי מהאינטרנט (לגירסה שלי כמובן..) ושום דבר לא היה טוב, אני חושב אולי שיש בעיה בCD או משהו. בכל מקרה לא הצלחתי להמשיך בהתקנה!!! בקיצור הבנתי שאני לא אוכל להתקין את זה!! אז מה שעשיתי לקחתי מחבר אחר XP PRO (צרוב) אבל להפתעתי הרבה אני לא יכול להתקין גם אותו, מכיוון שהמחשב מבקש את הווינדוס השני (הראשון... יותר נכון).... מה שקורה נוצר מצב שבו אני מפעיל את המחשב, עולה לי ווינדוס XP HOME EDITION ומבקש להמשיך בהתקנ…
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
זה קרה לי פתאום שאני מדליק את המחשב! מה לפרמט ולהתקין מחדש? לא הגיוני? CHKDISK /R יעזור? או שיש דרך אחרת להעתיק את הקובץ ממחשב אחר? ענה עיזרו לי בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום אני מבקש לדעת איך אני עושה שאני פותח את המחשב שלי הוא יבקש ממני ססימא שרק אני אדע אותה אני פשוט לא רוצה שאחים שלי יכנסו לי למחשב
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
הייי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשים כל אחד מהם 250GB הראשון הרגיל XP ורציתי להתקין ויסטה על הדיסק קשיח השני שהוא ריק האלה... התקנה הושלמה שמתי שם משתמש וסיסמא כרגיל .... וברגע שהויסטה מופיעה בסיסמא ושמתי ת'הסיסמא שלי ושומר ת'הגדרות ונכבר לבד אוקי... פתאום נעצר הבעיה לפני פיתחה של ויסטה רשום בעיה BOOTMGR IS COMPRESSED
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שאלה כמו ששאלתי לפני שבוע וחצי כיצד להגיע לadress בעזרת המקלדת ... אמרו לי f4 עכשיו יש יש לי עוד שאלה ברשותכם אפשר לתפוח תיקיה בעזרת?ליחצה על משהו מהמקלדת? ועוד קיצור שיעזור לי המון אני אוהב רכבים הגדלתי תמונה נמשל והתמונה גדולה . אז שאני בקישור של התמונה במקום ללחוץ ימני בעכבר ואז ''שמירה תמונה בשם '' יש לזה ? איזה קיצורים בעזרת המקשים .. תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את את rsvp.exe עכשיו אני כול הזמן סוגר ותו והוא חוזר לי עישתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהוא Backdoor מה לעשות איך להעיף אותו ניסתי להשתמש בתוכנה Tauscan 1.6 ששמעיפה כאלה דבריםם
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... מההתחלה קניתי ויסטה בגלל הכרטיס מסך שלי (hd 4870 ) כי רציתי להפעיל משחקים על DirectX 10 עכשיו בגלל שיש לי 4 גיגה ראם וקניתי דיסק שידרוג ל-xp שזה ויסטה 32 ביט אני מנצל רק 3.25 גיגה ראם. אז אתם ממליצים לעשות דאונגרייד ל xp או להישאר עם הויסטה. יש הבדל גדול בין DirectX 10 ל 9? כי זאת הסיבה היחידה שבגללה קניתי תויסטה... ועוד משהו אחד.... כאשר אני יתקין תויסטה הקבצים הישנים שלי ימחקו? תודה, שגיא
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הבעייה התחילה אתמול...למשל בפורום הזה אני רואה תרד שהופיע אתמול...כאר הוא כאילו הכי חדש...למרות שבפועל יש תרדים חדשים והדרך היחידה לראות אותם היא ע"י הלחצן של הבא בתחתית העמוד ..בדקתי את זה בכמה פורומים והבעייה קיימת בכולם...הדבר הכי מוזר זה שבפורום תצוגה וגרפיקה זה לא קורה ..דבר ממש מוזר...דרך אגב יש לי אספלורר 6 של SP1 תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד לא מזמן היה לי win2k שהתקנתי מדיסק שקניתי בארץ, למרות שהתקנתי את הגירסה באנגלית לא היום שום בעיות עם השפה. לאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי windows מדיסק שלא קניתי בארץ.. ז"א הכל באנגלית. כמובן שלאחר ההתקנה דאגתי להתקין תמיכה בעברית ואת כל הפונטים העיבריים שמצאתי ובאמת רוב הזמן אין תקלות. כלומר אני יכול לקרוא בעברית ולכתוב ובעברית אבל בכל זאת למחשב יש בעיות מדי פעם. למשל שירים בוינאמפ הוא קורא אבל לא כותב בעברית את השמות, הודעות אווי באיסיקיו ופרטים של אנשים אני לא יכול לקורא, (במקום עברית רואים קישקושים כאלה)ף אבל לשלוח ולקבל הודעות אני יכול ... מישהו נתקל גם בבעיה או יודע איך לתקן את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
כשאני עושה קליק ימני על לינק->OPEN IN NEW WINDOW הוא נפתח לי אומנם בעמוד חדש אבל ממוזער. בדקתי עם ADAWARE ועם SPYBOT S&D אבל אין לי שום עלוקות/דרעקים למינהם במחשב, החזרתי את כל ההגדרות לDEFAULT שלהם ועדיין הוא ממשיך בשטויות שלו מישהו אולי נתקל ההעיה דומה ויודע על פתרון
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-