Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם הוירוס הזה שנקרא Backdoor.sdbot ומה שקורא זה שהנורטון אנטי וירוס מודיע לי וירוס בקובץ SVSHOSTS.EXE אך בהוראות הסרה של הוירוס באתר כתוב SVCHOSTS ולא SVSHOSTS (עם האות C). חוץ מזה כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL והולך ל PROCESSES יש שם תוכנה רצה אחת של SVSHOSTS ו 5 (אם אני לא טועה של) של SVCHOSTS. ב REGEDIT מהמקומות שאני אמור להסיר את הוירוס כתוב SVSHOSTS ולא SVCHOSTS. אז מה עלי לעשות? אשמח לקבל עזרה, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי תמונות FOLDER בתוך תקיות מוזיקה למינהם, אך אני לא רואה אותם בתקייה איך זה קורה ?
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם תוכלו לעזור לי עם הבעיה שיש לי התקנתי XP SP2 המחשב שלי חדש לגמרי (INTEL DUO CORE, 4 GB RAM, כרטיס מסך ATI 4850, דיסק קשיח של WD 500GB, לוח אם GIGABYTE אחד החדישים) בכל אופן כשאני מדליק את המחשב אז עולה לי הביוס ומייד אחריו "המסך השחור" של XP. הבעייה מתחילה שמייד לאחר מכן המסך הופך לשחור והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. (זה קרה לי כמה פעמים כבר) בפעם השנייה שהמחשב מתחיל לעלות את הXP הוא עולה בסדר ונותן לי הודעה שהייתה שגיאה חמורה. למישהו יש רעיונות או טיפים איך אפשר להתגבר על העניין? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, כל 16-20 שעות הוינדוס שלי מבצע ריסטרט בלי שום סיבה נראית לעין. יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה מעבד e2180 לוח p5gc-mx\1333 הארדיסק סטה 2 160+80 זכרון 2 גיגה מ.ה:windows xp sp2 קיצר אני בא מתקין עדכון פתאום המחשב עושה ריסטים פתאומיים וזה קורה לאחר התקנת עדכון שיפור מיקרו משו למעבדי אינטל.. מה הבעיה סעסעעמסעמעממקקממקק?!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
עשיתי dual boot המחשב בא עם הויסטה והתקנתי עליו XP אבל עכשיו אני לא יכול לחזור לויסטה אם אני צריך.. ניסיתי להתקין EasyBCD בשביל שהוא יציג לי אפשרות בחירה לפני שהוא מעלה.. אבל אי אפשר לעשות את זה באקספי עכשיו הוא אומר שזה בגלל שהווינדוס חדש או משהו כזה.. איך אני יכול לחזור לויסטה? אני לא רוצה למחוק ת'אקספי ויש לי מחשב נייד שבא עם הווינדוס מותקן לא עם דיסק של הווינדוס..
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני יודע שזאת פסיקה ששולח המעבד ומתריעה על בעיה בcache או בזיכרון או בBUS, הצרה היא, שזה קרה לי רק שאני מנסה להתקין VISTA, בXP הכל עובד כמו שצריך. מישהו נתקל בבעיה דומה? או מישהו יודע לפרש אתה הDUMP? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אוקי אנשים אז ככה כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שקובץ dust.exe לא נמצא שאני עושה חיפוש בה norton antivirus זה לא מוצא לי שום וירוס ורציתי לדעת אם זה וירוס או לא ואך אני מוריד את זה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי process כזה שקוראים לו java.exe ואני לא מצליח לכבות אותו הוא לוקח 20-30 mb מהזיכרון בלי שום סיבה איך אני מכבה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה. יש לי וינדוס xp pro ולא מותקן סרביס פאק. שאני מעלה את המחשב אז ב welcome screen לוקח לו משו כמו 30-40 שניות כדי להעלות את הוינדוס. עוד דבר זה כשאני מעלה אותו נפתחת לי ההודעת שגיאה הבאה: http://img33.imageshack.us/my.php?image=ds8zp.jpg מה עושים עם שתי הבעיות הנ"ל ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הדגש על אופן קבוע. למשל אני רוצה שהiexplorer יעבוד על set priority - high כל פעם שאני מעלה אותו. איך עושים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם...... יש לי בעיה כשאני נכנס לאתרים דוגמת ParaPara כל האותיות הפוכות... אל תגידו לי ללכת ל - View ו - Encoding ושם לשים על עברית כי ניסיתי שם כבר את כל האפשרויות של עברית. שמתי לב שחסר לי שם (Hebrew (Iso-Visual יכול להיות שזו הבעיה אבל אני לא בטוח אם זוהי אכן הבעיה אשמח אם תוכלו להגיד לי איך אני מוסיף לשם את ה - (Hebrew (Iso-Visual אם זוהי לא הבעיה אשמח אם תוכלו לומר לי מהי כן הבעיה.... תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום התקנתי מחדש את WINXP אבל הוא לא מצליח להוריד לי תSP2 הוא פשוט כותב FAIL במסך של ההורדה, מה לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים כאלה ואת שני מערכות ההפעלה, השאלה מה מומלץ לאיזה מחשב? לכולם יש זיכרון מורחב - ל 600 256 זיכרון ל 733 יש 192 זיכרון ול 866 128.... מה עדיף לכל אחד מאלה? מה מומלץ והאם זה מספיק ויסחוב XP? או שמא עדיף 2000?
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את החייגן של האינטרנט בויסטה שיכנס אוטומטי בעליה של הווינדוס? לא יודע למה אבל זה עבד לי עד לפני כמה ימים ועכשיו לא... לא נגעתי בהגדרות של האינטרנט, מחובר ב ADSL תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום הדפדפן שלי (אקספלורר) לא מגיב ללינקים שאני לוחץ עליהם בתוכנות חיצוניות. לדוגמא : שולחים לי לינק במייל , אני לוחץ ולא קורא כלום... לא נפתח החלון המיועד. זה לא היה ככה פעם , יכל להיות (וכנראה) ששיניתי \ דפקתי משהו בהגדרות בלי לשים לב..... כשהתקנתי דפדפן אחר (אופרה \ נטסקייפ) הלינקים עובדים איתם יפה. איך לעזעזל מסדרים את זה שיעבוד עם באקספלורר ??? (הייתי מזמן עובר לאופרה אם העברית היתה מסתדרת שם.... עצות בעניין הזה יתקבלו בברכה) תודה רבה. נ.ב עובד עם win_xp pro ie 6 , sp_1 ושאר עדכוני אבטחה....
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
תופעה ממש מוזרה! יש לי אופיס 2007 בויסטה במחשב נייד מצליח לפתוח מצגת שנישמרה באופיס 2003 < מהתקליטור ישירות כשאני מעתיק את התיקייה עם המצגת > לשולחן העבודה בויסטה ומנסה לפתוח את קובץ הPP > זה כותב לי שהוא משובש - מנסה לשחזר - נתקע ועוד סרטים למה זה קורה ? קבצי אופיס אחרים ובכלל כן נפתחים לי ( כמו וורד ןPDF) איך פוטרים את הבעייה הזו ? THX
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה ליצור קובץ bat שיפעיל לי 2 תוכנות. קוד: echo off .\dir1\1.exe .\dir2\2.exe הבעיה שנוצרת היא שרק אחרי שהתוכנה הראשונה נסגרת השניה נפתחת ואני רוצה שהן ייפתחו במקביל. תודה מראש לעוזרים! עריכה: דני התותח פתר לי את זה. תודה בכל מקרה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
באתי אל חבר שלי על מנת לפרמט לו את המחשב, איתחלתי את המחשב מהדיסק של ווינדוס וההתקנה עברה ללא כל בעיה מיוחדת. לאחר שהעתקת הקבצים הסתיימה המחשב הופעל מחדש התחיל לטעון את מערכת ההפעלה ו..נתקע. הפס שזז מתחת לסמל של ווינדוס נשאר קפוא ולא ניתן היה לעשות כלום, גם למצב בטוח לא היה ניתן להיכנס... מיותר לציין שלפני הפירמוט המחשב הריץ ווינדוס XP ללא שום בעיה, אני לא יודע מה גרם לכך שפתאום הוא לא ייעלה האם למישהו יש רעיון כיצד לצאת מהתסבוכת ? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לבטל את הסיסמה בכניסתי למערכת ההפעלה windows xp
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
איך אני קובע כמה מקום בדיסק הקישח הsystem restore יקח בוינדוס ויסטה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חבר'ה מה עדיף? אם זה למשחקים, אז אני חושב שאקס פי, כי ויסטה לוקחת חצי מהזיכרון ומתקיעה את כל המשחקים שמופעלים, בעיקר לאלו שיש להם 2 ג'יגה. משחק כמו קרייסיס, נתקע מתי שיש ויסטה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
זה מופיע כל פעם שיש תקלה והוא מדווח על שגיאה (נ.ב ביטלתי את הדווח שגיאות חוץ משגיאות קיצוניות)
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע במסך לפני הדף טעינה של הווינדוס בדף שיש בו את הבחירה של סייף מוד שיש את הזמן שאני בוחר לא משנה מה הוא נתקע ולא מגיייב יותר..... בדקתי את הארדיס הוא תקין..... תודה לכול מי שמנסה לעזור..................
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-